Proteiinijauheiden testiopas:
Parhaat proteiinijauheet harjoitteluun

VertaaTuote on yhteistyökumppaneidemme rahoittama. Tuotevalintamme perustuvat analyyseihin ja tutkimuksiin..., mutta kaikki artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme tarjoamia tuotteita. Artikkelit ovat siis sponsoroituja. Huomaa, että artikkelin vuosi kertoo, milloin sisältö on viimeksi päivitetty eikä välttämättä eri tuotetestien julkaisuajankohtaa. Lue lisää

5 Parasta valittu
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Proteiinijauheet ovat erinomainen tapa täydentää ruokavaliota ja auttaa sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi. Niitä on saatavilla monissa eri mauissa, ja ne voidaan sekoittaa veteen tai maitoon proteiinipirtelön valmistamiseksi. Niistä on hyötyä, jos yrität rakentaa lihaksia, sillä ne antavat kehollesi proteiinia, jota se tarvitsee uuden lihaskudoksen korjaamiseen ja kasvattamiseen.

Markkinoilla on paljon erilaisia proteiinijauheita, joten on tärkeää tehdä tutkimusta ennen kuin ostat sellaisen. Tähän katsaukseen otimme mukaan monta parhaista nykyisin saatavilla olevista proteiinijauheista, jotta voit valita sellaisen tarpeidesi mukaan.

5 parasta proteiinijauhe testissä 2022:

Ostajan opas

Proteiinityyppi ja käyttö – Heraproteiini on yksi suosituimmista proteiineista jokapäiväisessä käytössä. Vaikka herakonsentraatti sisältää usein enemmän rasvaa ja sokeria kuin isolaatti, se on silti helppo sekoittaa nesteisiin tai proteiinijuomiin ja sisältää 70-80 % proteiinia.

Hera-isolaatti, joka jää jäljelle sen jälkeen, kun käytännössä kaikki hiilihydraatit ja lipidit on poistettu proteiinimolekyyleistä, sisältää jopa 90 % proteiinia. Hydrolysoitu hera on käytännöllisin treenin jälkeinen vaihtoehto, koska se on osittain valmiiksi pilkottu ja imeytyy nopeammin kuin muut muodot.

Käytä vegaanisia proteiinijauheita, kuten soijaa, hernettä tai hamppua, jos olet kasvissyöjä tai vegaani, maitopohjaisten proteiinijuomien (kuten heran) sijaan.

Ainesosat – Useimmat valmistajat tarjoavat verkkosivuillaan kattavan luettelon ainesosistaan, joten sinun on helppo nähdä, onko tuotteessa ainesosia, joita et halua käyttää. Monet proteiinilisät sisältävät sokereita, sakeuttamisaineita tai täyteaineita, joita erityisesti diabeetikkojen tai laihduttajien tulisi välttää.

Yleisesti ottaen vältä proteiinijauheita, joissa sokeri mainitaan yhtenä kolmesta ensimmäisestä komponentista. Laktoosittomat proteiinijauheet, joissa ei ole keinotekoisia makeutusaineita, dekstriinejä tai maltodekstriinejä, ovat suositeltavia henkilöille, joilla on ongelmia suoliston kanssa tai laktoosi-intoleranssi.

Välttämättömillä aminohapoilla (EAA) on tärkeä rooli hormonien synteesissä ja lihaskudoksen korjaamisessa, kun taas haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), jotka ovat välttämättömien aminohappojen (EAA) alaryhmä, käytetään erityisesti lihasten palautumiseen harjoituksen jälkeen.

Annostus ja maku – Etsi proteiinijauheita, jotka tarjoavat vähintään 20 grammaa proteiinia 100 kaloria kohti, kuten useimmat hera- ja kasvipohjaiset proteiinijauheet. Useimmat aktiiviset aikuiset käyttävät päivittäin yhden mittalusikallisen proteiinijauhetta, joka sisältää noin 20-25 grammaa proteiinia.

Proteiinijauheet, joissa on alle 200 kilokaloria annosta kohti, ovat parhaita vaihtoehtoja, jos haluat laihtua. Jotta välttäisit korvaamasta välttämättömiä vitamiineja, kivennäisaineita ja muita tärkeitä elementtejä sisältäviä ruoanlähteitä, on suositeltavaa, että proteiinijauhetta ei nautita yli 80 grammaa päivässä.

Ainesosista ja proteiinilähteestä riippuen jokaisella proteiinijauheella on oma makunsa. Monet valmistajat käyttävät kuitenkin tehosteaineita tarjotakseen muitakin makuja kuin tavanomainen vanilja proteiinijauhe tai perinteiset suklaa ja mansikka, joten voit valita monenlaisista vaihtoehdoista.

Hinta – Sinun on harkittava etuja suhteessa lisäravinteen hintaan. Vaikka heraproteiini, pääasiassa isolaatti, on kalliimpaa, se tarjoaa rahalle hyvin vastinetta. Jos budjettisi on tiukka, kannattaa välttää lisäravinteita, jotka sisältävät ylimääräisiä komponentteja, koska ne ovat usein kalliimpia eivätkä välttämättä ole tarpeellisia.

Tällaisia aineita ovat esimerkiksi vitamiinit ja harvinaiset lihaksia rakentavat yhdisteet. Edullisen vaihtoehdon keskihinta on 10-15 euroa, kun taas kalliin vaihtoehdon hinta saattaa nousta 150 euroon.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot – Käyttäjien raporttien lukeminen voi kertoa, miltä heistä tuntui ennen harjoittelua, harjoittelun aikana ja harjoittelun jälkeen, kun he olivat käyttäneet proteiinijauhetta osana ruokavaliotaan. He voivat kertoa, kuinka helppoa se on sekoittaa ja ottaa mukaan matkalle. Asiantuntija-arvostelut voivat auttaa sinua päättämään, mikä proteiinijauhe sopii sinulle parhaiten.

arrow-more

Parhaat vaihtoehdot

Paras proteiinijauhe premium-luokasta

Impact Whey Proteiini - jokapäiväiseen käyttöön

 • 4.6/5 Amazon
 • 4.3/5 Google Shopping

Impact Whey -proteiinin tärkein etu on se, että se on gluteeniton, GMO:sta ja soijasta vapaa, joten se on hyvä valinta niille, jotka ovat allergisia tai haluavat muista syistä välttää näitä ainesosia. Tätä proteiinijauhetta voivat käyttää jokapäiväiseen ravitsemukseen urheilijat ja kaikki ne, jotka haluavat varmistaa, että heidän lihaksensa voivat palautua mahdollisimman tehokkaasti harjoittelun jälkeen.

Impact Whey Proteiini
Paras proteiinijauhe premium-luokasta

Katso hinnat ja tarjoukset - Impact Whey Proteiini


 • Gluteeniton
 • GMO- ja soijavapaa
 • Luonnolliset ainesosat

Toimituksemme arvio

Impact Whey -proteiini on korkealaatuinen tuote hyvämaineiselta ja tunnetulta urheiluravitsemusyritykseltä. Voit luottaa siihen, että se toimii ja tarjoaa haluamasi tulokset, koska se on läpikäynyt perusteelliset laatu- ja puhtaustestit.

Vaikka kaikki käyttäjät eivät pidäkään sen mausta, on se silti yksi markkinoiden parhaimmista proteiinijauheista ainesosien laadun suhteen. Vaikka kilohinta on hieman korkeampi kuin muilla proteiineilla, mielestämme sen pitäisi silti olla listan kärjessä erityisesti säännöllisesti treenaaville.

Hyvät ja huonot puolet - Impact Whey Proteiini

Plussat

 • Helppo valmistaa
 • Alhainen sokeripitoisuus
 • Sekoittuu hyvin sekä veteen että maitoon
 • Energiaa tuntikausiksi
 • Turvallinen niille, joilla on maitointoleranssi

Miinukset

 • Kaikki käyttäjät eivät pidä mausta
 • Hieman vaikea sekoittaa lusikalla

Arvostelu: Impact Whey Proteiinin tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1 kg, 0,25 kg

Impact Whey Protein on harkitsemisen arvoinen tuote, jos etsit proteiinijauhetta, joka auttaa sinua rakentamaan lihaksia, laihtumaan tai pysymään terveenä ja energisenä koko päivän ajan. Impact Whey Protein -proteiinijauhe on kehitetty erityisesti ensiluokkaista koostumusta ja makua varten.

Valittavana on useita eri makuja, jotta voit löytää mieleisesi. Tämä proteiinijauhe on turvallinen myös niille, joilla on maitoallergia, joten se on hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat vaihtoehdon maitopohjaisille proteiinijauheille.

Ja alhainen sokeripitoisuus tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka tarkkailevat painoaan tai haluavat välttää liiallista sokerin saantia. Se myös sekoittuu hyvin veteen ja maitoon, joten se on helppo valmistaa. 

Proteiinijauheista Impact Whey Protein on tunnettu kyvystään ylläpitää energiaa tuntikausia. Tämä johtuu sen korkeasta proteiinipitoisuudesta, joka auttaa pitämään olon kylläisenä ja energisenä koko päivän. Se on Ison-Britannian yksi suosituimmista proteiinijauheista jokapäiväiseen ravitsemukseen, mikä on selvä merkki sen korkeasta laadusta.

Impact Whey Protein on myös vähärasvainen proteiinijauhe, jossa on vain 1,5 grammaa rasvaa annosta kohti. Tämä tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka haluavat pitää rasvansaannin alhaisena. Ja koska se sisältää vain 100 kilokaloria annosta kohti, se on myös hyvä valinta niille, jotka yrittävät tiputtaa painoaan.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat Impact Whey Proteiinista?

Käyttäjät ovat antaneet tälle proteiinijauheelle korkeat arvosanat, ja monet ovat todenneet sen olevan yksi parhaista kokeilemistaan proteiinijauheista.

Se sai 4,6/5 tähteä Amazonissa ja 4,3/5 Googlen yhteenlaskettujen käyttäjäarvostelujen perusteella eri myymälöissä. Käyttäjät pitivät siitä, kuinka helppoa se on sekoittaa veteen ja maitoon ja sen hyvästä imeytyvyydestä.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1 kg, 0,25 kg
Paras proteiinijauhe hinta-laatusuhteeltaan

Star Nutrition Whey-80 1kg - edullinen mutta toimiva

 • 4.5/5 Amazon
 • 4.4/5 Google Shopping

Star Nutrition Whey-80 on korkealaatuinen tuote ja yksi Pohjoismaiden myydyimmistä proteiinijauheista. Se auttaa rakentamaan lihaskudosta ja tukee palautumista raskaan harjoittelun jälkeen. Se imeytyy ja hyödynnetään elimistössä helposti, joten se on hyvä lisä päivittäiseen proteiininsaantiin.

Star Nutrition Whey-80 1kg
Paras proteiinijauhe hinta-laatusuhteeltaan

Katso hinnat ja tarjoukset - Star Nutrition Whey-80 1kg


 • Monipuolinen kattaus aminohappoja
 • Pohjoismaiden myydyin proteiinijauhe
 • Laaja valikoima herkullisia makuja

Toimituksemme arvio

Star Nutrition Whey-80 -proteiinijauhe on tuote, jolla on paljon hyviä puolia. Se koostuu 100-prosenttisesta heraproteiinikonsentraatista ja sisältää runsaasti BCAA:ta, joka on välttämätöntä lihasten kasvulle ja palautumiselle.

Juoma on koostumukseltaan vetinen, mikä ei välttämättä sovi kaikille. Se sisältää myös kofeiinia, joten se ei välttämättä ole ihanteellinen niille, jotka haluavat käyttää proteiinia myöhään illalla. Pidämme tätä proteiinijauhetta kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan parhaana vaihtoehtona.

Hyvät ja huonot puolet - Star Nutrition Whey-80 1kg

Plussat

 • Imeytyy nopeasti
 • Voidaan käyttää ateriankorvikkeena
 • Ei keinotekoista makeutusainetta
 • Hyvä sekoitettavuus
 • Hyvä hinta-laatusuhde

Miinukset

 • Vetinen koostumus ei ehkä sovi kaikille
 • Sisältää kofeiinia

Arvostelu: Whey-80:n tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1 kg

Star Nutrition Whey-80 -proteiinijauheella on monipuoliset makuvaihtoehdot, joten voit valita mieleisesi ja nauttia proteiinipirtelöstäsi joka kerta ilman ikävää jälkimakua.

Lisäksi se imeytyy nopeasti, joten voit nauttia proteiinipirtelösi heti treenin jälkeen ja auttaa lihaksiasi palautumaan nopeammin. Whey-80-proteiinijauhe on valmistettu ilman keinotekoisia makeutusaineita, mikä tekee siitä terveellisemmän valinnan. Se sisältää vain luonnollisia makuja ja makeutusaineita.

Toinen plussa on se, että tämä proteiinipirtelö voi toimia ateriankorvikkeena, koska se sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat proteiinin rakennusaineita. Siinä on myös alhainen sokeripitoisuus ja hyvä sekoitettavuus, joten se on helppo valmistaa.

Whey-80:n hinta-laatusuhde on myös erittäin hyvä, joten voit säästää rahaa ja saada samalla tarvitsemasi proteiinit. Kilon pakkaus sisältää noin kolmekymmentä annosta ja 25 grammaa proteiinia annosta kohden.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat Whey-80:stä?

Proteiinijauhe Star Nutrition Whey-80 on saanut erittäin hyvät arvostelut käyttäjiltä – keskimäärin 4,4/5 tähteä Googlen eri kauppojen käyttäjäarvioiden perusteella ja 4,5/5 tähteä Amazonissa. Käyttäjät ovat pitäneet tämän proteiinijauheen luonnollisesta mausta ja helposta juotavuudesta. Moni on todennut, että se auttaa heitä kehittämään kuntoaan ja pitämään energiatasot ylhäällä koko päivän ajan.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1 kg
VertaaTuote suosittelee

100% Whey Gold Standard - proteiinijauhe massan kasvattamiseen

 • 4.7/5 Amazon
 • 4.6/5 Google Shopping

100% Whey Gold Standard -proteiinijauhe on yksi markkinoiden monipuolisimmista vaihtoehdoista, sillä se sisältää kolmea eri heraproteiinin muotoa (isolaatti, konsentraatti ja hydrolysaatti). Tämän yhdistelmän avulla voit kasvattaa tai ylläpitää lihasmassaa ja samalla kokea paremman ja nopeamman palautumisen hyödyt.

100% Whey Gold Standard
VertaaTuote suosittelee

Katso hinnat ja tarjoukset - 100% Whey Gold Standard


 • 3 eri heran muotoa
 • Sisältää ruoansulatusentsyymejä
 • Yksi maailman suosituimmista

Toimituksemme arvio

Gold Standard 100 Whey Protein on hyvä proteiinijauhe harjoittelun jälkeiseen palautumiseen. Tämä hyvänmakuinen proteiinijauhe, joka sisältää keinotekoisia makeutusaineita. Huomaa myös, että se sisältää soija-allergeenia, mikä voi olla ratkaiseva tekijä allergikoille.

Tästä huolimatta tämä huipputuote on yksi asiakkaiden suosikeista, vaikka sillä onkin omat heikkoutensa. Se tehostaa suoliston toimintaa pitäen sinut virkeänä ja lihastesi palautumisen optimaalisella tasolla!

Hyvät ja huonot puolet - 100% Whey Gold Standard

Plussat

 • Ei ikäviä jälkimakuja
 • Helppo sekoittaa lusikalla
 • Tehostaa suoliston toimintaa ja immuniteettia
 • Nopeuttaa lihaskudoksen palautumista
 • Miellyttävä maku

Miinukset

 • Sisältää keinotekoisia makeutusaineita
 • Sisältää soija-allergeenia

Arvostelu: Gold Standard – 100% Whey Gold Standardin tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 0,45 kg

Jos etsit proteiinijauhetta, joka nopeuttaa lihaskudoksen palautumista ja parantaa suoliston toimintaa sekä immuniteettia, 100% Whey Gold Standard voi olla oikea valinta sinulle. Tämä jauhe on helppo sekoittaa nesteeseen lusikalla ja se on miellyttävän makuinen.

Makuvaihtoehtoina ovat mansikka, vanilja ja suklaa proteiinijauheet. Tässä jauheessa ei ole kemiallista tai muuta ikävää jälkimakua, mikä on yleinen ongelma joidenkin tuotteiden kanssa. Siinä on vain vähän hiilihydraatteja, rasvaa ja sokeria, joten se on hyvä valinta niille, jotka tarkkailevat painoaan tai joilla on diabetes.

100% Whey Gold Standard -proteiinijauhe sisältää ruoansulatusentsyymejä, jotka auttavat pilkkomaan proteiinin pienemmiksi molekyyleiksi, jotka elimistö voi helposti imeyttää. Tämä tarkoittaa, että saat jokaisesta annoksesta runsaasti proteiinia, mikä voi auttaa vähentämään ruoansulatusongelmia, kuten ylimääräisiä kaasuja tai turvotuksen tunnetta. S

e tarjoaa 24 g proteiinia annosta kohti, mikä on markkinoiden keskiarvo, ja se voi auttaa sinua palautumaan treeneistä nopeammin.

 

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat 100% Whey Gold Standardista?

Tämä proteiinijauhe on saanut korkeat käyttäjäarviot, 4,6/5 Googlen eri jälleenmyyjien asiakasarvioiden perusteella ja 4,7/5 tähteä Amazonissa. He ovat antaneet sille kehuja erityisesti hyvästä sekoitettavuudesta, ainesosien laadusta ja kokemastaan energianlisäyksestä.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 0,45 kg
Paras proteiinijauho hydrolysoidulla rakenteella

Optimum Nutrition Platinum HydroWhey - nopeasti imeytyvä proteiinijauhe

 • 4.7/5 Amazon
 • 4.6/5 Google Shopping

Tämä heraproteiini imeytyy kehoosi nopeasti, koska se hydrolysoitu muoto tekee siitä ruuansulatuskanavallesi helpomman käsitellä, kuin monet muut markkinoilla olevat vaihtoehdot. Koska se on myös paras maidoton proteiinijauhe, se on turvallinen valinta laktoosi-intoleranteille käyttäjille.

Optimum Nutrition Platinum HydroWhey
Paras proteiinijauho hydrolysoidulla rakenteella

Katso hinnat ja tarjoukset - Optimum Nutrition Platinum HydroWhey


 • Nopeasti imeytyvä rakenne
 • Vähärasvainen ja vähäsokerinen
 • Laktoositon

Toimituksemme arvio

Tämä proteiinijauhe on tarkoitettu niille, jotka haluavat mahdollisimman nopean ja helpon tavan saada proteiinia. Se liukenee nopeasti ilman paakkuja ja sitä voidaan käyttää sekä ennen harjoituksia että niiden jälkeen.

Jotkut kuitenkin totesivat, että siinä on hieman kemiallinen jälkimaku, ja joidenkin mielestä ohut koostumus ei sovi heille. Koska se on hydrolysoidussa muodossa, proteiini pääsee verenkiertoon nopeammin kuin tavallinen hera. Siksi pidämme tätä yhtenä markkinoiden laadukkaimmista vaihtoehdoista.

Hyvät ja huonot puolet - Optimum Nutrition Platinum HydroWhey

Plussat

 • Sekoittuu hyvin hedelmien, vihannesten, kauran ja veden kanssa
 • Ei aiheuta turvotusta
 • Nopeat tulokset
 • Ei nosta kolesterolia
 • Korkealaatuinen pakkaus

Miinukset

 • Hieman kemiallinen jälkimaku
 • Laiha koostumus ei sovi kaikille

Arvostelu: Platinum HydroWheyn tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1,6 kg

HydroWheyn nopeasti imeytyvä rakenne ei aiheuta turvotusta nauttimisen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että proteiini hajoaa ja imeytyy helposti elimistöön, joten vatsavaivoja ei tarvitse pelätä. Tässä tuotteessa on alle 1 g sokeria ja enintään 0,5 g rasvaa.

Tämä tekee siitä terveellisen proteiinijauheen nautittavaksi, sillä se ei aiheuta painon tai kolesteroliarvojen nousua. Sen sijaan se auttaa sinua rakentamaan lihaksia ja pysymään energisenä.

Lisäksi useimmat käyttäjät raportoivat, että he HydroWhey-proteiinijauheen tuomat tulokset näkyvät jo lyhyen käytön jälkeen. Alhaisen hiilihydraattipitoisuutensa lisäksi Platinum HydroWhe on myös hyvä keto proteiinijauhe.

Tämä proteiinijauhe sekoittuu hyvin hedelmien, vihannesten, kauran ja veden kanssa. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen tuotteen, jota voidaan käyttää monin eri tavoin. Voit sekoittaa sen aamukaurapuuroon, hedelmäsmoothieen terveellistä välipalaa varten tai juoda sen kylmän veden kanssa.

Tämä proteiinijauhe myydään korkealaatuisessa pakkauksessa. Tuubi on valmistettu paksusta muovista, joten se ei rikkoudu tai halkeile, vaikka se putoaisi. Siinä on myös kierrettävä ja tiivis kansi, joka auttaa pitämään jauheen tuoreena ja estää roiskeita.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat Platinum HydroWhey:stä

Googlen eri kauppojen asiakasarvioiden keskiarvo on 4,6/5. Käyttäjät kehuvat tästä proteiinijauheesta saatavaa puhdasta, kestävää energiaa ja yleisesti ottaen hyviä tuloksia. Lisäksi sillä on korkea luokitus myös Amazonissa; 4,7/5 tähteä.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1,6 kg
Paras proteiinijauhe lihasmassan kasvattamiseen

BCAA Hardcore proteiinijauhe - rentouttaa lihaksia

BCAA Hardcore -proteiinijauheen merkittävin etu on, että se sisältää kolmea aminohappoa, jotka ovat välttämättömiä proteiinisynteesille. L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini kehittävät lihasmassaa sekä immuunijärjestelmää ja auttavat palautumisessa. Tätä proteiinijauhetta on saatavilla useissa hyvissä ja raikkaissa mauissa, joten se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia proteiinilisistään.

BCAA Hardcore proteiinijauhe
Paras proteiinijauhe lihasmassan kasvattamiseen

Katso hinnat ja tarjoukset - BCAA Hardcore proteiinijauhe


 • Kolme aminohappoa
 • Ei hiilihydraatteja
 • Tuhti maku

Toimituksemme arvio

Käytännöllisen pakkauksen ansiosta tätä tuotetta on helppo annostella. Huomaa kuitenkin, että jotkut käyttäjät totesivat vesimelonin maun olevan liian makea ja suun jäävän hieman kuivaksi nauttimisen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan muuttanut mielipidettämme tuotteesta paljoakaan. Aminohappojen välitön imeytyminen sekä käytettävyys ennen treenejä, niiden aikana ja niiden jälkeen ovat yksiä tämän proteiinilisän parhaista puolista. Muun muassa nämä edut saivat meidät uskomaan, BCAA Hardcore on yksi parhaista proteiinijauheista massan lisäämiseen. 

Hyvät ja huonot puolet - BCAA Hardcore proteiinijauhe

Plussat

 • Vähentää lihasjäykkyyttä/-kipua harjoittelun jälkeen
 • Voidaan sekoittaa muihin ravintolisiin
 • Sekoittuu hyvin
 • Voidaan käyttää ennen harjoituksia, niiden aikana ja niiden jälkeen

Miinukset

 • Vesimeloni on turhan makea
 • Jättää suun kuivan tuntuiseksi

Arvostelu: BCAA Hardcoren tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 0,26 kg

BCAA Hardcore -proteiinijauhe ei sisällä hiilihydraatteja eikä siten myöskään sokereita. Tämä auttaa vähentämään kalorien saantia ja tekee siitä sopivan vaihtoehdon myös niille, jotka kärsivät insuliiniresistenssistä tai diabeteksesta.

Tätä proteiinijauhetta voidaan käyttää ennen harjoittelua, harjoittelun aikana ja niiden jälkeen. Se on loistava proteiininlähde ennen treenejä, sillä se antaa energiaa ja tukee lihasten kasvua tehokkaasti. Harjoittelun aikana nautittuna se voi auttaa pitämään sinut energisenä loppuun asti. Ja harjoittelun jälkeen se voi auttaa edistämään lihasten palautumista.

Siinä on tuhti maku, jota monet käyttäjät arvostavat. BCAA Hardcoren tärkein vaikutus on vähentää lihasjäykkyyttä/-kipua harjoittelun jälkeen.

Tämä johtuu sen ainesosia, jotka tukevat lihasten terveyttä. Jauhe on helppo sekoittaa ja se voidaan yhdistää muihin lisäravinteisiin täydellistä proteiinin saantia varten. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen tuotteen, joka vetoaa moniin.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat BCAA Hardcoresta?

Googlen Shoppingin asiakasarvioista tekemän koosteen mukaan käyttäjät ovat antaneet BCAA Hardcore -proteiinijauheelle keskimäärin 4,5/5 tähteä. Suurin osa heistä kehui jauhetta sen korkean proteiinipitoisuuden takia. Hyvä sekoitettavuus, tuhti maku ja hyvä lihasvaste kuuluvat myös asiakkaiden mainitsemiin etuihin.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 0,26 kg

Hyvää proteiinijauhetta etsimässä

Proteiinijauhe voi olla hyvä lisä ruokavalioosi, jos haluat lisätä proteiinin saantia. Markkinoilla on erilaisia proteiinijauheita, joten voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle.

Yleisimmät proteiinityypit ovat hera, kaseiini ja kasvipohjaiset proteiinit. Heraproteiini on nopeasti sulava proteiini, kun taas kaseiiniproteiini on hitaasti sulava proteiini. Kasvipohjaiset proteiinit ovat hyvä vaihtoehto vegaani- tai kasvisruokavaliota noudattaville. Toinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon valittaessa proteiinijauhetta, on sen sisältämän proteiinin määrä. Useimmat proteiinijauheet sisältävät 15-25 grammaa proteiinia annosta kohti.

Kun valitset proteiinijauhetta, lue etiketti ja vertaa ainesosaluetteloa varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.

Proteiinijauheiden käyttö

Proteiinijauhe on ravintolisä, jota voidaan käyttää proteiinin saannin lisäämiseen. Se voi myös auttaa painonpudotuksessa ja lihasten kasvattamisessa. Proteiinijauheita on monenlaisia, ja jokaisella on omat ainutlaatuiset hyötynsä. Heraproteiini on hyvä proteiinin lähde ja se imeytyy elimistöön nopeasti. Kaseiiniproteiini on hitaasti sulava proteiininlähde, joka voi tarjota kestävää energiaa koko päivän tai yön ajan. Soijaproteiini on kasvipohjainen proteiinilähde, joka sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa. Saatavilla on paljon muitakin vaihtoehtoja, joten on tärkeää tarkistaa, mitä ne tarjoavat ja tekevät kehollesi, jotta saat niistä kaiken irti.

Proteiinijauhe ja vatsavaivat

Proteiinijauheet sisältävät useimmiten runsaasti proteiinia ja vähän hiilihydraatteja, mikä voi olla raskasta vatsalle. Lisäksi ne sisältävät usein myös täyteaineita, makeutusaineita ja makuyhdistelmiä, jotka voivat aiheuttaa joillekin vatsaongelmia. Muita mahdollisia oireita ovat turvotus tai vatsakrampit, jos käyttäjällä on vaikeuksia sulattaa heraproteiinia. Laktoosi-intoleranssi on kuitenkin yleisin tekijä proteiinijauheiden haitoissa, koska yleisesti käytetty heraproteiini on maitopohjainen tuote.

Kurkkaa myös nämä oppaat

Mikäli olet kiinnostunut muista terveyttä edistävistä lisäravinteista, kurkkaa myös oppaamme koskien parhaita kollageeneja.

Erityisesti naispuoliset lukijamme saattaisivat olla kiinnostuneita myös parhaista ripsiseerumeista.

FAQ

Mikä on paras proteiinijauhe?
Tähän kysymykseen ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta, sillä paras proteiinijauhe riippuu ruokavaliostasi ja mieltymyksistäsi. Paras vegaaninen proteiinijauhe voi olla ominaisuuksiltaan hyvinkin erilainen, kuin parhaan makuinen proteiinijauhe, paras proteiinijauhe vanhuksille tai paras proteiinijauhe naisille. Eri proteiinijauheet ovat parempia eri tarkoituksiin. Jotkut ovat parempia laihdutukseen, jotkut lihasten rakentamiseen ja jotkut ovat hyviä yleisproteiinijauheita. Tietyt proteiinijauheet ovat parempia kuin toiset, koska ne sisältävät enemmän proteiinia ja vähemmän sokeria. Kaikki riippuu siis siitä, mitä haet proteiinijauheelta ja omista erityistarpeistasi.
Mihin proteiinijauhe sekoitetaan?
Proteiinijauhetta on saatavilla useissa eri mauissa, ja useimmat ihmiset käyttävät sitä sekoittamalla sen veteen tai maitoon. Jauhe voidaan myös sekoittaa muihin ainesosiin, kuten kauraan ja hedelmiin, erilaisten pirtelöiden tai smoothieiden valmistamiseksi. Ammattilaisurheilijat tai kehonrakentajat sekoittavat niitä joskus myös muihin lisäravinteisiin, kuten vaikka kreatiiniin. Proteiinijauhe puuroon on myös kokeilemisen arvoinen idea.
Proteiinijauhe auttaa lihasten kasvussa, palautumisessa, painonpudotuksessa, terveellisen ruokavalion ylläpitämisessä ja nälän hallitsemisessa. Se on myös muiden ravintoaineiden, kuten B12-vitamiinin, lähde. Proteiinijauhe voi olla erinomainen proteiinin lähde ihmisille, jotka eivät syö lihaa tai siipikarjaa. Se voidaan sekoittaa nesteisiin, kuten veteen, maitoon tai mehuun, ja sitä voidaan käyttää osana erilaisia reseptejä.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.