Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras proteiinijauhe 2024:
Perinteinen vai vegaaninen proteiinijauhe

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

7 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Proteiinijauheet ovat erinomainen tapa täydentää ruokavaliota ja auttaa sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi. Niitä on saatavilla monissa eri mauissa, ja ne voidaan sekoittaa veteen tai maitoon proteiinipirtelön valmistamiseksi. Niistä on hyötyä, jos yrität rakentaa lihaksia, sillä ne antavat kehollesi proteiinia, jota se tarvitsee uuden lihaskudoksen korjaamiseen ja kasvattamiseen.

Markkinoilla on paljon erilaisia proteiinijauheita, joten on tärkeää tehdä tutkimusta ennen kuin ostat sellaisen. Tähän katsaukseen otimme mukaan monta parhaista nykyisin saatavilla olevista proteiinijauheista, jotta voit valita sellaisen tarpeidesi mukaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse paras proteiinijauhe juuri sinulle.

Viimeksi muokattu:

Lisäsimme artikkeliin uuden tuotteen 26.05.2023, Body Science Clear Whey -proteiinijauheen. Kyseessä on vähäkalorinen, rasvaton ja sokeriton proteiinijauhe, joka sopii heille, jotka etsivät kevyitä ja virkistäviä lisäravinteita.

Aiemmat muutokset:

23. kesäkuu 2023

Lisäsimme 23.06.2023 artikkeliin kaksi proteiinijauhe arvostelua. Molemmat valmistetaan Bodylabin keittiössä. Ensimmäisen proteiinijauheen tärkein vahvuus on kaseiinia hitaasti vapauttava kaava. Toinen proteiinijauheista on puolestaan kevyt korkealla proteiinipitoisuudella./

28. maaliskuu 2023

28/03/2023 lisäsimme Body Science Whey 100 % proteiinijauheen artikkeliimme. Sen tärkein ominaisuus on sen sisältämä laktaasientsyymi, mikä tekee siitä sopivan valinnan laktoosi-intoleranssista kärsiville. Sitä on myös saatavilla eri makuvaihtoehtoina, joten kuka tahansa voi löytää itselleen sopivan maun.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras proteiinijauhe 2024 – 7 tuotetta vertailussa

Body Science Whey 100 % - Proteiinijauhe laktaasientsyymillä

 • 4,6/ tähteä Trustpilot.com-sivustolla

Yksi Body Science Whey 100 %:n tärkeimmistä ominaisuuksista on, että se sisältää laktaasientsyymiä, joka auttaa pilkkomaan laktoosia ja tekemään siitä helpommin sulavaa. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinulla olisi laktoosi-intoleranssi, voit silti nauttia tämän heraproteiinin monista eduista, kuten lihasten kasvun ja palautumisen tukemisesta, yleisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä sekä painonhallinnan tukemisesta.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Body Science Whey 100 %:

 • Sisältää laktaasientsyymiä
 • Konsentraatin ja isolaatin sekoitus
 • Hyvät makuvaihtoehdot

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Body Science Whey 100 %

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 1 kg
 • Annoskoko: 30 g
 • Ainesosat: Proteiiniseos, kaakao, aromit, suola, stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaine (aspartaami, sukraloosi, asesulfaami-K), laktaasientsyymi.

Tasapainoinen proteiinien yhdistelmä
Body Science Whey 100 % proteiinijauhe sisältää heraproteiinikonsentraatin ja -isolaatin yhdistelmän. Heraproteiinikonsentraatti on maidosta peräisin oleva proteiinityyppi, joka on tunnettu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Heraproteiini-isolaatti taas on heraproteiinin puhdistetumpi muoto, joka sisältää vielä enemmän proteiinia ja vähemmän rasvaa sekä laktoosia. Yhdistämällä nämä kaksi proteiinityyppiä Body Science Whey 100 % tarjoaa tehokkaan sekoituksen eri nopeuksilla vapautuvia proteiineja. Tämä on tärkeää, koska nopeasti vaikuttavat proteiinit imeytyvät elimistön käyttöön nopeasti ja voivat auttaa stimuloimaan lihasproteiinisynteesiä, kun taas hitaasti vapautuvat proteiinit vapauttavat aminohappoja tukeakseen lihasten palautumista ja kasvua pidemmän ajan kuluessa. Näin ollen Body Science Whey 100 % on ihanteellinen valinta kaikille niille, jotka haluavat rakentaa lihaksia, palautua nopeammin tai tukea yleistä terveyttä ja hyvinvointia. 

Laadukkaista ainesosista
Tämä proteiinijauhe sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), kuten l-leusiinia, l-valiinia ja l-isoleusiinia. Nämä aminohapot ovat välttämättömiä lihasten kasvulle sekä korjautumiselle, ja ne ovat erityisen tärkeitä urheilijoille ja kaikille niille, jotka harrastavat säännöllistä liikuntaa. Lisäksi tämä tuote sisältää kaliumia ja kalsiumia, jotka ovat välttämättömiä kivennäisaineita. Yksi Body Science proteiinijauheen tärkeistä ominaisuuksista on myös se, että sitä on saatavilla eri mauissa, kuten mustikan tai suklaan makuisena, jotka sisältävät aitoa mustikkajauhetta ja kaakaota. Tämä tuote on valmistettu Ruotsissa, mikä takaa, että saat laadukkaan, pohjoismaalaisen tuotteen.

Huomaa: On tärkeää muistaa, että proteiinijauheet täydentävät ruokavaliota, eivätkä korvaa monipuolista ruokavaliota. Body Science Wheyn osalta suositeltu annostus on 2-3 annosta päivässä. Valmistaaksesi sen, sekoita 30 grammaa jauhetta 2 desilitraan joko vettä tai maitoa. Voit myös säätää nesteen määrää kaipaamasi koostumuksen mukaan. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Body Science Whey 100 %:stä

Body Science on saanut 4,6/5 tähteä Trustpilot.com-sivustolla. Kuluttajat ovat olleet tyytyväisiä tuotteen laatuun ja sen valmistajan tarjoamaan asiakastukeen. Body Science Whey 100 % proteiinijauhetta käyttävät ovat myös nauttineet sen useista makuvaihtoehdoista.

Lisätietoja Body Science Whey 100 %

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 1 kg
 • Annoskoko: 30 g
 • Ainesosat: Proteiiniseos, kaakao, aromit, suola, stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaine (aspartaami, sukraloosi, asesulfaami-K), laktaasientsyymi.

Toimituksemme arvio

Body Science Whey 100 % on laadukas proteiinijauhe, joka tarjoaa hyvän heraproteiinikonsentraatin ja -isolaatin sekoituksen eli yhdistelmän nopeasti ja hitaasti vapautuvia proteiineja. Vaikka yksi tämän tuotteen tärkeimmistä ominaisuuksista on, että se sisältää laktaasientsyymiä, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon laktoosi-intoleranssista kärsiville, on tärkeää huomata, että se sisältää myös keinotekoisia makeutusaineita. Joillekin nämä makeutusaineet voivat aiheuttaa ruoansulatusvaivoja tai allergisia reaktioita, joten on tärkeää olla tietoinen tästä, kun harkitsee tämän tuotteen käyttöä. Tästä mahdollisesta haitasta huolimatta Body Science Whey 100 % on huippuvalinta kaikille, jotka haluavat tukea kuntoilu- ja terveystavoitteitaan. Olitpa sitten urheilija, kuntoilija tai yksinkertaisesti joku, joka haluaa parantaa yleistä terveyttään ja hyvinvointiaan, tämä tuote voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Plussat og Miinukset Body Science Whey 100 %

Plussat

 • Suuri pitoisuus haaraketjuisia aminohappoja
 • Sisältää kaliumia ja kalsiumia
 • Valmistettu Ruotsissa

Miinukset

 • Sisältää keinotekoisia makeutusaineita

Star Nutrition Whey-80 1kg proteiinijauhe - edullinen mutta toimiva

 • 4.5/5 Amazon
 • 4.4/5 Google Shopping

Star Nutrition Whey-80 on korkealaatuinen tuote ja yksi Pohjoismaiden myydyimmistä proteiinijauheista. Se auttaa rakentamaan lihaskudosta ja tukee palautumista raskaan harjoittelun jälkeen. Se imeytyy ja hyödynnetään elimistössä helposti, joten se on hyvä lisä päivittäiseen proteiininsaantiin.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Star Nutrition Whey-80 1kg proteiinijauhe:

 • Monipuolinen kattaus aminohappoja
 • Pohjoismaiden myydyin proteiinijauhe
 • Laaja valikoima herkullisia makuja

Arvostelu: Whey-80:n tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1 kg

Star Nutrition Whey-80 -proteiinijauheella on monipuoliset makuvaihtoehdot, joten voit valita mieleisesi ja nauttia proteiinipirtelöstäsi joka kerta ilman ikävää jälkimakua.

Lisäksi se imeytyy nopeasti, joten voit nauttia proteiinipirtelösi heti treenin jälkeen ja auttaa lihaksiasi palautumaan nopeammin. Whey-80-proteiinijauhe on valmistettu ilman keinotekoisia makeutusaineita, mikä tekee siitä terveellisemmän valinnan. Se sisältää vain luonnollisia makuja ja makeutusaineita.

Toinen plussa on se, että tämä proteiinipirtelö voi toimia ateriankorvikkeena, koska se sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat proteiinin rakennusaineita. Siinä on myös alhainen sokeripitoisuus ja hyvä sekoitettavuus, joten se on helppo valmistaa.

Whey-80:n hinta-laatusuhde on myös erittäin hyvä, joten voit säästää rahaa ja saada samalla tarvitsemasi proteiinit. Kilon pakkaus sisältää noin kolmekymmentä annosta ja 25 grammaa proteiinia annosta kohden.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat Whey-80:stä?

Proteiinijauhe Star Nutrition Whey-80 on saanut erittäin hyvät arvostelut käyttäjiltä – keskimäärin 4,4/5 tähteä Googlen eri kauppojen käyttäjäarvioiden perusteella ja 4,5/5 tähteä Amazonissa. Käyttäjät ovat pitäneet tämän proteiinijauheen luonnollisesta mausta ja helposta juotavuudesta. Moni on todennut, että se auttaa heitä kehittämään kuntoaan ja pitämään energiatasot ylhäällä koko päivän ajan. Yksi asiakkaista on myös kertonut tämä tuotteen olevan paras proteiinijauhe laihduttajalle – varsinkin jos budjetilla on merkitystä.

Lisätietoja Star Nutrition Whey-80 1kg proteiinijauhe

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1 kg

Toimituksemme arvio

Star Nutrition Whey-80 -proteiinijauhe on tuote, jolla on paljon hyviä puolia. Se koostuu 100-prosenttisesta heraproteiinikonsentraatista ja sisältää runsaasti BCAA:ta, joka on välttämätöntä lihasten kasvulle ja palautumiselle.

Juoma on koostumukseltaan vetinen, mikä ei välttämättä sovi kaikille. Se sisältää myös kofeiinia, joten se ei välttämättä ole ihanteellinen niille, jotka haluavat käyttää proteiinia myöhään illalla. Pidämme tätä proteiinijauhetta kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan parhaana vaihtoehtona.

Plussat og Miinukset Star Nutrition Whey-80 1kg proteiinijauhe

Plussat

 • Imeytyy nopeasti
 • Voidaan käyttää ateriankorvikkeena
 • Ei keinotekoista makeutusainetta
 • Hyvä sekoitettavuus
 • Hyvä hinta-laatusuhde

Miinukset

 • Vetinen koostumus ei ehkä sovi kaikille
 • Sisältää kofeiinia

Body Science Clear Whey - Vähäkalorinen ja rasvaton proteiinijauhe

Hydrolysoidun heraisolaatin koostumuksen ansiosta Body Science Clear Whey imeytyy nopeasti elimistöön ja tarjoaa alhaisen viskositeetin sekä pH:n. Tämä takaa todella ainutlaatuisen makuelämyksen. Se tekee tuotteesta ihanteellisen urheilijoille ja kuntoilijoille, jotka tarvitsevat nopeasti imeytyvän proteiinilähteen, jota on helppo juoda eikä jätä turvotuksen tunnetta.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Body Science Clear Whey:

 • Kevyt hydrolysoitu heraisolaatti
 • Alle 90 kcal annosta kohti
 • Kirkas ja läpinäkyvä väri

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Body Science Clear Whey

TEKNISET TIEDOT

 • Tekniset tiedot: 500g (20 annosta)

Vähäkalorinen ja rasvaton
Body Science Clear Whey on korkealaatuinen proteiinijauhe, jolla on mielenkiintoinen ravitsemuksellinen profiili. Se sisältää alle 90 kcal annosta kohti. Tämä on siis erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä proteiinia ruokavalioonsa kuluttamatta liikaa kaloreita. Clear Wheyn ainutlaatuisen tuotantoprosessin ansiosta proteiinijauheessa on myös paljon vähemmän rasvaa kuin tavallisessa heraproteiinikonsentraatissa. Tämä tekee siitä entistäkin paremman vaihtoehdon niille, jotka tarkkailevat kalorien ja rasvojen saantia. Clear Whey:n rasvapitoisuus on alle 0,3 grammaa 100 grammaa kohden. Tyypillisesti muissa heraproteiinikonsentraatissa se voi olla 6-8 grammaa 100 grammaa kohden. Lisäksi 74-prosentin proteiinipitoisuuden, vähäisen laktoosipitoisuuden, sokerittomuuden ja rasvattomuuden ansiosta se on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat tukea lihasten kasvua ja palautumista. Tämä ilman lisättyjä sokereita ja rasvoja, joita esiintyy monissa proteiinilisissä.

Läpinäkyvä juoma
Nimi Clear Whey juontuu juoman kirkkaasta ja läpinäkyvästä väristä. Tämä eroaa maitomaisesta ja kermaisesta väristä, joka heraproteiinikonsentraatilla ja heraproteiini-isolaatilla yleensä on. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus johtuu proteiinijauheen valmistuksessa käytetystä hydrolyysi prosessista, jossa proteiini pilkotaan pienemmiksi peptidi- ja aminohappoketjuiksi. Tämän seurauksena Clear Whey muistuttaa koostumukseltaan ja väriltään enemmän EAA- ja BCAA-aminohappovalmisteita kuin perinteiset proteiinijauheet. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus ei ainoastaan erota Clear Whey:ta muista markkinoilla olevista proteiinijauheista, vaan tekee siitä myös virkistävämmän ja nautinnollisen juoman. Sitä on saatavana useissa eri mauissa, suosittelemme kokeilemaan herkullista mansikkaa.

Annostelu huomautus: Body Science Clear Whey -proteiinijauheen käyttämiseksi, sekoita 25 grammaa jauhetta 4-5 desilitraan vettä. Nesteen määrää voi säätää mieleisekseen, riippuen haluamastasi koostumuksesta ja mausta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että suositellun annoksen ylittäminen ei välttämättä tuota mitään lisähyötyjä ja voi mahdollisesti aiheuttaa ruoansulatusvaivoja. Kuten minkä tahansa ravintolisän kohdalla, on suositeltavaa noudattaa ohjeita ja neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen käyttöä.

Lisätietoja Body Science Clear Whey

TEKNISET TIEDOT

 • Tekniset tiedot: 500g (20 annosta)

Toimituksemme arvio

Body Science Clear Whey on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka etsivät laadukasta, virkistävää proteiinijauhetta. Ainutlaatuisen valmistusprosessin ansiosta Clear Whey tarjoaa korkean proteiinipitoisuuden (74-prosenttia), vähäisen laktoosipitoisuuden, sokerittoman ja rasvattoman koostumuksen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat tukea lihasten kasvua ja palautumista. Sen kirkas ja läpinäkyvä väri, sekä virkistävä maku erottavat sen muista markkinoilla olevista proteiinijauheista. Vaikka kauhaa ei ole mukana, tämän ei pitäisi haitata merkittävästi. Useimmilla proteiinijauhetta säännöllisesti käyttävillä ihmisillä yleensä on jo kotona mittakauha, joten suositellun 25 gramman annoksen mittaaminen on helppoa.

Plussat og Miinukset Body Science Clear Whey

Plussat

 • Korkea proteiinipitoisuus (74-prosenttia)
 • Vähä laktoosinen
 • Sokeriton ja rasvaton
 • Virkistävät maut

Miinukset

 • Mittakauha ei sisälly pakkaukseen

100% Whey Gold Standard - hyvä proteiinijauhe massan kasvattamiseen

 • 4.7/5 Amazon
 • 4.6/5 Google Shopping

100% Whey Gold Standard -proteiinijauhe on yksi markkinoiden monipuolisimmista vaihtoehdoista, sillä se sisältää kolmea eri heraproteiinin muotoa (isolaatti, konsentraatti ja hydrolysaatti). Monien mielestä tämä onkin se kaikkein paras heraproteiini. Tämän yhdistelmän avulla voit kasvattaa tai ylläpitää lihasmassaa ja samalla kokea paremman ja nopeamman palautumisen hyödyt.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta 100% Whey Gold Standard:

 • 3 eri heran muotoa
 • Sisältää ruoansulatusentsyymejä
 • Yksi maailman suosituimmista

Arvostelu: Gold Standard – 100% Whey Gold Standardin tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 0,45 kg

Jos etsit proteiinijauhetta, joka nopeuttaa lihaskudoksen palautumista ja parantaa suoliston toimintaa sekä immuniteettia, 100% Whey Gold Standard voi olla oikea valinta sinulle. Tämä jauhe on helppo sekoittaa nesteeseen lusikalla ja se on miellyttävän makuinen.

Makuvaihtoehtoina ovat mansikka, vanilja ja suklaa proteiinijauheet. Tässä jauheessa ei ole kemiallista tai muuta ikävää jälkimakua, mikä on yleinen ongelma joidenkin tuotteiden kanssa. Siinä on vain vähän hiilihydraatteja, rasvaa ja sokeria, joten se on hyvä valinta niille, jotka tarkkailevat painoaan tai joilla on diabetes.

100% Whey Gold Standard -proteiinijauhe sisältää ruoansulatusentsyymejä, jotka auttavat pilkkomaan proteiinin pienemmiksi molekyyleiksi, jotka elimistö voi helposti imeyttää. Tämä tarkoittaa, että saat jokaisesta annoksesta runsaasti proteiinia, mikä voi auttaa vähentämään ruoansulatusongelmia, kuten ylimääräisiä kaasuja tai turvotuksen tunnetta. S

e tarjoaa 24 g proteiinia annosta kohti, mikä on markkinoiden keskiarvo, ja se voi auttaa sinua palautumaan treeneistä nopeammin.

 

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat 100% Whey Gold Standardista?

Tämä proteiinijauhe on saanut korkeat käyttäjäarviot, 4,6/5 Googlen eri jälleenmyyjien asiakasarvioiden perusteella ja 4,7/5 tähteä Amazonissa. He ovat antaneet sille kehuja erityisesti hyvästä sekoitettavuudesta, ainesosien laadusta ja kokemastaan energianlisäyksestä.

Lisätietoja 100% Whey Gold Standard

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 0,45 kg

Toimituksemme arvio

Gold Standard 100 Whey Protein on hyvä proteiinijauhe harjoittelun jälkeiseen palautumiseen. Tämä hyvänmakuinen proteiinijauhe, joka sisältää keinotekoisia makeutusaineita. Huomaa myös, että se sisältää soija-allergeenia, mikä voi olla ratkaiseva tekijä allergikoille.

Tästä huolimatta tämä huipputuote on yksi asiakkaiden suosikeista, vaikka sillä onkin omat heikkoutensa. Se tehostaa suoliston toimintaa pitäen sinut virkeänä ja lihastesi palautumisen optimaalisella tasolla!

Plussat og Miinukset 100% Whey Gold Standard

Plussat

 • Ei ikäviä jälkimakuja
 • Helppo sekoittaa lusikalla
 • Tehostaa suoliston toimintaa ja immuniteettia
 • Nopeuttaa lihaskudoksen palautumista
 • Miellyttävä maku

Miinukset

 • Sisältää keinotekoisia makeutusaineita
 • Sisältää soija-allergeenia

Optimum Nutrition Platinum HydroWhey - nopeasti imeytyvä proteiinijauhe

 • 4.7/5 Amazon
 • 4.6/5 Google Shopping

Tämä heraproteiini imeytyy kehoosi nopeasti, koska se hydrolysoitu muoto tekee siitä ruuansulatuskanavallesi helpomman käsitellä, kuin monet muut markkinoilla olevat vaihtoehdot. Koska se on myös paras maidoton proteiinijauhe, se on turvallinen valinta laktoosi-intoleranteille käyttäjille.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Optimum Nutrition Platinum HydroWhey:

 • Nopeasti imeytyvä rakenne
 • Vähärasvainen ja vähäsokerinen
 • Laktoositon

Arvostelu: Platinum HydroWheyn tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1,6 kg

HydroWheyn nopeasti imeytyvä rakenne ei aiheuta turvotusta nauttimisen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että proteiini hajoaa ja imeytyy helposti elimistöön, joten vatsavaivoja ei tarvitse pelätä. Tässä tuotteessa on alle 1 g sokeria ja enintään 0,5 g rasvaa.

Tämä tekee siitä terveellisen proteiinijauheen nautittavaksi, sillä se ei aiheuta painon tai kolesteroliarvojen nousua. Sen sijaan se auttaa sinua rakentamaan lihaksia ja pysymään energisenä.

Lisäksi useimmat käyttäjät raportoivat, että he HydroWhey-proteiinijauheen tuomat tulokset näkyvät jo lyhyen käytön jälkeen. Alhaisen hiilihydraattipitoisuutensa lisäksi Platinum HydroWhe on myös hyvä keto proteiinijauhe.

Tämä proteiinijauhe sekoittuu hyvin hedelmien, vihannesten, kauran ja veden kanssa. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen tuotteen, jota voidaan käyttää monin eri tavoin. Voit sekoittaa sen aamukaurapuuroon, hedelmäsmoothieen terveellistä välipalaa varten tai juoda sen kylmän veden kanssa.

Tämä proteiinijauhe myydään korkealaatuisessa pakkauksessa. Tuubi on valmistettu paksusta muovista, joten se ei rikkoudu tai halkeile, vaikka se putoaisi. Siinä on myös kierrettävä ja tiivis kansi, joka auttaa pitämään jauheen tuoreena ja estää roiskeita.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat Platinum HydroWhey:stä

Googlen eri kauppojen asiakasarvioiden keskiarvo on 4,6/5. Käyttäjät kehuvat tästä proteiinijauheesta saatavaa puhdasta, kestävää energiaa ja yleisesti ottaen hyviä tuloksia. Lisäksi sillä on korkea luokitus myös Amazonissa; 4,7/5 tähteä.

Lisätietoja Optimum Nutrition Platinum HydroWhey

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1,6 kg

Toimituksemme arvio

Tämä proteiinijauhe on tarkoitettu niille, jotka haluavat mahdollisimman nopean ja helpon tavan saada proteiinia. Se liukenee nopeasti ilman paakkuja ja sitä voidaan käyttää sekä ennen harjoituksia että niiden jälkeen.

Jotkut kuitenkin totesivat, että siinä on hieman kemiallinen jälkimaku, ja joidenkin mielestä ohut koostumus ei sovi heille. Koska se on hydrolysoidussa muodossa, proteiini pääsee verenkiertoon nopeammin kuin tavallinen hera. Siksi tämä on mielestämme se markkinoiden paras maidoton proteiinijauhe.

Plussat og Miinukset Optimum Nutrition Platinum HydroWhey

Plussat

 • Sekoittuu hyvin hedelmien, vihannesten, kauran ja veden kanssa
 • Ei aiheuta turvotusta
 • Nopeat tulokset
 • Ei nosta kolesterolia
 • Korkealaatuinen pakkaus

Miinukset

 • Hieman kemiallinen jälkimaku
 • Laiha koostumus ei sovi kaikille

BCAA Hardcore proteiinijauhe - rentouttaa lihaksia

BCAA Hardcore -proteiinijauheen merkittävin etu on, että se sisältää kolmea aminohappoa, jotka ovat välttämättömiä proteiinisynteesille. L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini kehittävät lihasmassaa sekä immuunijärjestelmää ja auttavat palautumisessa. Tätä proteiinijauhetta on saatavilla useissa hyvissä ja raikkaissa mauissa, joten se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia proteiinilisistään.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta BCAA Hardcore proteiinijauhe:

 • Kolme aminohappoa
 • Ei hiilihydraatteja
 • Tuhti maku

Arvostelu: BCAA Hardcoren tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 0,26 kg

BCAA Hardcore -proteiinijauhe ei sisällä hiilihydraatteja eikä siten myöskään sokereita. Tämä auttaa vähentämään kalorien saantia ja tekee siitä sopivan vaihtoehdon myös niille, jotka kärsivät insuliiniresistenssistä tai diabeteksesta.

Tätä proteiinijauhetta voidaan käyttää ennen harjoittelua, harjoittelun aikana ja niiden jälkeen. Se on loistava proteiininlähde ennen treenejä, sillä se antaa energiaa ja tukee lihasten kasvua tehokkaasti. Harjoittelun aikana nautittuna se voi auttaa pitämään sinut energisenä loppuun asti. Ja harjoittelun jälkeen se voi auttaa edistämään lihasten palautumista.

Siinä on tuhti maku, jota monet käyttäjät arvostavat. BCAA Hardcoren tärkein vaikutus on vähentää lihasjäykkyyttä/-kipua harjoittelun jälkeen.

Tämä johtuu sen ainesosia, jotka tukevat lihasten terveyttä. Jauhe on helppo sekoittaa ja se voidaan yhdistää muihin lisäravinteisiin täydellistä proteiinin saantia varten. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen tuotteen, joka vetoaa moniin.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat BCAA Hardcoresta?

Googlen Shoppingin asiakasarvioista tekemän koosteen mukaan käyttäjät ovat antaneet BCAA Hardcore -proteiinijauheelle keskimäärin 4,5/5 tähteä. Suurin osa heistä kehui jauhetta sen korkean proteiinipitoisuuden takia. Hyvä sekoitettavuus, tuhti maku ja hyvä lihasvaste kuuluvat myös asiakkaiden mainitsemiin etuihin.

Lisätietoja BCAA Hardcore proteiinijauhe

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 0,26 kg

Toimituksemme arvio

Käytännöllisen pakkauksen ansiosta tätä tuotetta on helppo annostella. Huomaa kuitenkin, että jotkut käyttäjät totesivat vesimelonin maun olevan liian makea ja suun jäävän hieman kuivaksi nauttimisen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan muuttanut mielipidettämme tuotteesta paljoakaan. Aminohappojen välitön imeytyminen sekä käytettävyys ennen treenejä, niiden aikana ja niiden jälkeen ovat yksiä tämän proteiinilisän parhaista puolista. Muun muassa nämä edut saivat meidät uskomaan, BCAA Hardcore on yksi parhaista proteiinijauheista massan lisäämiseen. 

Plussat og Miinukset BCAA Hardcore proteiinijauhe

Plussat

 • Vähentää lihasjäykkyyttä/-kipua harjoittelun jälkeen
 • Voidaan sekoittaa muihin ravintolisiin
 • Sekoittuu hyvin
 • Voidaan käyttää ennen harjoituksia, niiden aikana ja niiden jälkeen

Miinukset

 • Vesimeloni on turhan makea
 • Jättää suun kuivan tuntuiseksi

Impact Whey proteiinijauhe - jokapäiväiseen käyttöön

 • 4.6/5 Amazon
 • 4.3/5 Google Shopping

Impact Whey -proteiinin tärkein etu on se, että se on gluteeniton, GMO:sta ja soijasta vapaa, joten se on hyvä valinta niille, jotka ovat allergisia tai haluavat muista syistä välttää näitä ainesosia. Tätä proteiinijauhetta voivat käyttää jokapäiväiseen ravitsemukseen urheilijat ja kaikki ne, jotka haluavat varmistaa, että heidän lihaksensa voivat palautua mahdollisimman tehokkaasti harjoittelun jälkeen.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Impact Whey proteiinijauhe:

 • Gluteeniton
 • GMO- ja soijavapaa
 • Luonnolliset ainesosat

Arvostelu: Impact Whey Proteiinin tuoteanalyysi

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1 kg, 0,25 kg

Impact Whey Protein on harkitsemisen arvoinen tuote, jos etsit proteiinijauhetta, joka auttaa sinua rakentamaan lihaksia, laihtumaan tai pysymään terveenä ja energisenä koko päivän ajan. Impact Whey Protein -proteiinijauhe on kehitetty erityisesti ensiluokkaista koostumusta ja makua varten.

Valittavana on useita eri makuja, jotta voit löytää mieleisesi. Tämä proteiinijauhe on turvallinen myös niille, joilla on maitoallergia, joten se on hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat vaihtoehdon maitopohjaisille proteiinijauheille.

Ja alhainen sokeripitoisuus tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka tarkkailevat painoaan tai haluavat välttää liiallista sokerin saantia. Se myös sekoittuu hyvin veteen ja maitoon, joten se on helppo valmistaa. 

Proteiinijauheista Impact Whey Protein on tunnettu kyvystään ylläpitää energiaa tuntikausia. Tämä johtuu sen korkeasta proteiinipitoisuudesta, joka auttaa pitämään olon kylläisenä ja energisenä koko päivän. Se on Ison-Britannian yksi suosituimmista proteiinijauheista jokapäiväiseen ravitsemukseen, mikä on selvä merkki sen korkeasta laadusta.

Impact Whey Protein on myös vähärasvainen proteiinijauhe, jossa on vain 1,5 grammaa rasvaa annosta kohti. Tämä tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka haluavat pitää rasvansaannin alhaisena. Ja koska se sisältää vain 100 kilokaloria annosta kohti, se on myös hyvä valinta niille, jotka yrittävät tiputtaa painoaan.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat Impact Whey Proteiinista?

Käyttäjät ovat antaneet tälle proteiinijauheelle korkeat arvosanat, ja monet ovat todenneet sen olevan yksi parhaista kokeilemistaan proteiinijauheista.

Se sai 4,6/5 tähteä Amazonissa ja 4,3/5 Googlen yhteenlaskettujen käyttäjäarvostelujen perusteella eri myymälöissä. Käyttäjät pitivät siitä, kuinka helppoa se on sekoittaa veteen ja maitoon ja sen hyvästä imeytyvyydestä.

Lisätietoja Impact Whey proteiinijauhe

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoot: 1 kg, 0,25 kg

Toimituksemme arvio

Impact Whey -proteiini on korkealaatuinen tuote hyvämaineiselta ja tunnetulta urheiluravitsemusyritykseltä. Voit luottaa siihen, että se toimii ja tarjoaa haluamasi tulokset, koska se on läpikäynyt perusteelliset laatu- ja puhtaustestit.

Vaikka kaikki käyttäjät eivät pidäkään sen mausta, on se silti yksi markkinoiden parhaimmista proteiinijauheista ainesosien laadun suhteen. Vaikka kilohinta on hieman korkeampi kuin muilla proteiineilla, mielestämme sen pitäisi silti olla listan kärjessä erityisesti säännöllisesti treenaaville.

Plussat og Miinukset Impact Whey proteiinijauhe

Plussat

 • Helppo valmistaa
 • Alhainen sokeripitoisuus
 • Sekoittuu hyvin sekä veteen että maitoon
 • Energiaa tuntikausiksi
 • Turvallinen niille, joilla on maitointoleranssi

Miinukset

 • Kaikki käyttäjät eivät pidä mausta
 • Hieman vaikea sekoittaa lusikalla

Ostajan opas

Proteiinityyppi ja käyttö – Heraproteiini on yksi suosituimmista proteiineista jokapäiväisessä käytössä. Vaikka herakonsentraatti sisältää usein enemmän rasvaa ja sokeria kuin isolaatti, se on silti helppo sekoittaa nesteisiin tai proteiinijuomiin ja sisältää 70-80 % proteiinia.

Hera-isolaatti, joka jää jäljelle sen jälkeen, kun käytännössä kaikki hiilihydraatit ja lipidit on poistettu proteiinimolekyyleistä, sisältää jopa 90 % proteiinia. Hydrolysoitu hera on käytännöllisin treenin jälkeinen vaihtoehto, koska se on osittain valmiiksi pilkottu ja imeytyy nopeammin kuin muut muodot.

Käytä vegaanisia proteiinijauheita, kuten soijaa, hernettä tai hamppua, jos olet kasvissyöjä tai vegaani, maitopohjaisten proteiinijuomien (kuten heran) sijaan.

Ainesosat – Useimmat valmistajat tarjoavat verkkosivuillaan kattavan luettelon ainesosistaan, joten sinun on helppo nähdä, onko tuotteessa ainesosia, joita et halua käyttää. Monet proteiinilisät sisältävät sokereita, sakeuttamisaineita tai täyteaineita, joita erityisesti diabeetikkojen tai laihduttajien tulisi välttää.

Yleisesti ottaen vältä proteiinijauheita, joissa sokeri mainitaan yhtenä kolmesta ensimmäisestä komponentista. Laktoositon proteiinijauhe ilman makeutusaineita, dekstriinejä tai maltodekstriinejä voi olla hyvä valinte niille, joilla on ongelmia suoliston kanssa tai laktoosi-intoleranssi.

Välttämättömillä aminohapoilla (EAA) on tärkeä rooli hormonien synteesissä ja lihaskudoksen korjaamisessa, kun taas haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), jotka ovat välttämättömien aminohappojen (EAA) alaryhmä, käytetään erityisesti lihasten palautumiseen harjoituksen jälkeen.

Annostus ja maku – Etsi proteiinijauheita, jotka tarjoavat vähintään 20 grammaa proteiinia 100 kaloria kohti, kuten useimmat hera- ja kasvipohjaiset proteiinijauheet. Useimmat aktiiviset aikuiset käyttävät päivittäin yhden mittalusikallisen proteiinijauhetta, joka sisältää noin 20-25 grammaa proteiinia.

Proteiinijauheet, joissa on alle 200 kilokaloria annosta kohti, ovat parhaita vaihtoehtoja, jos haluat laihtua. Jotta välttäisit korvaamasta välttämättömiä vitamiineja, kivennäisaineita ja muita tärkeitä elementtejä sisältäviä ruoanlähteitä, on suositeltavaa, että proteiinijauhetta ei nautita yli 80 grammaa päivässä.

Ainesosista ja proteiinilähteestä riippuen jokaisella proteiinijauheella on oma makunsa. Monet valmistajat käyttävät kuitenkin tehosteaineita tarjotakseen muitakin makuja kuin tavanomainen vanilja proteiinijauhe tai perinteiset suklaa ja mansikka, joten voit valita monenlaisista vaihtoehdoista. Joidenkin mielestä proteiinijauhe ilman makeutusaineita voi olla hyvä valinta siksi, että siihen voi helpommin sekoittaa muita ainesosia.

Hinta – Sinun on harkittava etuja suhteessa lisäravinteen hintaan. Vaikka heraproteiini, pääasiassa isolaatti, on kalliimpaa, se tarjoaa rahalle hyvin vastinetta. Jos budjettisi on tiukka, kannattaa välttää lisäravinteita, jotka sisältävät ylimääräisiä komponentteja, koska ne ovat usein kalliimpia eivätkä välttämättä ole tarpeellisia.

Tällaisia aineita ovat esimerkiksi vitamiinit ja harvinaiset lihaksia rakentavat yhdisteet. Edullisen vaihtoehdon keskihinta on 10-15 euroa, kun taas kalliin vaihtoehdon hinta saattaa nousta 150 euroon.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot – Käyttäjien raporttien lukeminen voi kertoa, miltä heistä tuntui ennen harjoittelua, harjoittelun aikana ja harjoittelun jälkeen, kun he olivat käyttäneet proteiinijauhetta osana ruokavaliotaan. He voivat kertoa, kuinka helppoa se on sekoittaa ja ottaa mukaan matkalle. Asiantuntija-arvostelut voivat puolestaan auttaa selvittämään tutkimusten pohjalta, mikä on esimerkiksi paras proteiinijauhe naisille tai paras proteiinijauhe vanhuksille.

arrow-more

Hyvää proteiinijauhetta etsimässä

Proteiinijauhe voi olla hyvä lisä ruokavalioosi, jos haluat lisätä proteiinin saantia. Markkinoilla on erilaisia proteiinijauheita, joten voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle.

Yleisimmät proteiinityypit ovat hera, kaseiini ja kasvipohjaiset proteiinit. Heraproteiini on nopeasti sulava proteiini, kun taas kaseiiniproteiini on hitaasti sulava proteiini. Kasvipohjaiset proteiinit ovat hyvä vaihtoehto vegaani- tai kasvisruokavaliota noudattaville. Toinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon valittaessa proteiinijauhetta, on sen sisältämän proteiinin määrä. Useimmat proteiinijauheet sisältävät 15-25 grammaa proteiinia annosta kohti.

Kun valitset proteiinijauhetta, lue etiketti ja vertaa ainesosaluetteloa varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.

Proteiinijauheiden käyttö

Proteiinijauhe on ravintolisä, jota voidaan käyttää proteiinin saannin lisäämiseen. Se voi myös auttaa painonpudotuksessa ja lihasten kasvattamisessa. Proteiinijauheita on monenlaisia, ja jokaisella on omat ainutlaatuiset hyötynsä. Heraproteiini on hyvä proteiinin lähde ja se imeytyy elimistöön nopeasti. Kaseiiniproteiini on hitaasti sulava proteiininlähde, joka voi tarjota kestävää energiaa koko päivän tai yön ajan. Soijaproteiini on kasvipohjainen proteiinilähde, joka sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa. Saatavilla on paljon muitakin vaihtoehtoja, joten on tärkeää tarkistaa, mitä ne tarjoavat ja tekevät kehollesi, jotta saat niistä kaiken irti.

Proteiinijauhe ja vatsavaivat

Proteiinijauheet sisältävät useimmiten runsaasti proteiinia ja vähän hiilihydraatteja, mikä voi olla raskasta vatsalle. Lisäksi ne sisältävät usein myös täyteaineita, makeutusaineita ja makuyhdistelmiä, jotka voivat aiheuttaa joillekin vatsaongelmia. Muita mahdollisia oireita ovat turvotus tai vatsakrampit, jos käyttäjällä on vaikeuksia sulattaa heraproteiinia. Vatsavaivoista kärsiville isolaatti on yleensä se paras heraproteiini. Laktoosi-intoleranssi on kuitenkin yleisin tekijä proteiinijauheiden haitoissa, koska yleisesti käytetty heraproteiini on maitopohjainen tuote.

Kurkkaa myös nämä oppaat

Mikäli olet kiinnostunut muista terveyttä edistävistä lisäravinteista, kurkkaa myös oppaamme koskien parhaita kollageeneja.

Erityisesti naispuoliset lukijamme saattaisivat olla kiinnostuneita myös parhaista ripsiseerumeista.

Kuntoilua edistämään

Paranna kuntoiluasi parhailla proteiinijauheilla, jotka ovat välttämättömiä lihasten palautumiselle ja kasvulle. Nämä ovat suunniteltu vastaamaan erilaisia ruokavalion tarpeita, ja se ruokkii kehoasi välttämättömillä ravintoaineilla. Jos kaipaat kokonaisvaltaista lähestymistapaa harjoituksiisi, harkitse rutiinisi tehostamista Pre Workout -juomien ja jauheiden avulla. Nämä lisäävät energiatasojasi ja keskittymiskykyäsi, ja ne sopivat täydellisesti yhteen proteiinin kulutuksen hyötyjen kanssa. Tutustu parhaita Pre Workout -tuotteita käsittelevään artikkeliimme, jotta voit hyödyntää harjoituksesi koko potentiaalin ja maksimoida valitsemasi proteiinijauheen vaikutuksen.

Lähdeluettelo

Asiantuntija- ja testilähteet

Asiakasarviot

Google-ostokset

Google Shopping on Googlen ylläpitämä kaupallinen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä tuotteita verkkokauppiailta ja vertailla eri myyjien hintoja. Se tarjoaa hyvän tavan löytää tarjouksia tuotteista, joista olet kiinnostunut.

Impact Whey Proteiini – Voit katsoa arvostelut täältä.

Star Nutrition Whey-80 – Voit katsoa arvostelut täältä.

100% Whey Gold Standard – Voit katsoa arvostelut täältä.

Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey – Voit katsoa arvostelut täältä

BCAA Hardcore – Voit katsoa arvostelut täältä.

Voit lukea täältä käyttäjien arvosteluja tuotteesta Bodylab Casein Protein.

Voit lukea täältä käyttäjien arvosteluja tuotteesta Bodylab Clear Whey.

Amazon

Amazon.com oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka alkoivat myydä tuotteita verkossa, ja se on nykyään maailman suurin verkkokauppa. Amazonissa on saatavilla kaikkea aina vaatteista ja sisustustavaroista kirjoihin sekä teknologiaan saakka. Sillä on suuri käyttäjäkunta, jotka voivat arvioida tuotteita kokemustensa perusteella.

Impact Whey Proteiini – Voit katsoa arvostelut täältä.

Star Nutrition Whey-80 – Voit katsoa arvostelut täältä.

100% Whey Gold Standard – Voit katsoa arvostelut täältä.

Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey – Voit katsoa arvostelut täältä

FAQ

Mikä on paras proteiinijauhe?
Tähän kysymykseen ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta, sillä paras proteiinijauhe riippuu ruokavaliostasi ja mieltymyksistäsi. Paras vegaaninen proteiinijauhe voi olla ominaisuuksiltaan hyvinkin erilainen, kuin parhaan makuinen proteiinijauhe, paras proteiinijauhe vanhuksille, paras proteiinijauhe naisille tai paras proteiinijauhe laihduttajalle. Eri proteiinijauheet sopivat eri tarkoituksiin. Jotkut ovat parempia painon pudottamiseen, jotkut lihasten rakentamiseen ja jotkut ovat hyviä yleisproteiinijauheita. Tietyt proteiinijauheet ovat parempia kuin toiset, koska ne sisältävät enemmän proteiinia ja vähemmän sokeria. Kaikki riippuu siis siitä, mitä haet proteiinijauheelta ja omista erityistarpeistasi.
Mihin proteiinijauhe sekoitetaan?
Proteiinijauhetta on saatavilla useissa eri mauissa, ja useimmat ihmiset käyttävät sitä sekoittamalla sen veteen tai maitoon. Jauhe voidaan myös sekoittaa muihin ainesosiin, kuten kauraan ja hedelmiin, erilaisten pirtelöiden tai smoothieiden valmistamiseksi. Ammattilaisurheilijat tai kehonrakentajat sekoittavat niitä joskus myös muihin lisäravinteisiin, kuten vaikka kreatiiniin. Proteiinijauhe puuroon on myös kokeilemisen arvoinen idea.
Proteiinijauhe auttaa lihasten kasvussa, palautumisessa, painonpudotuksessa, terveellisen ruokavalion ylläpitämisessä ja nälän hallitsemisessa. Se on myös muiden ravintoaineiden, kuten B12-vitamiinin, lähde. Proteiinijauhe voi olla erinomainen proteiinin lähde ihmisille, jotka eivät syö lihaa tai siipikarjaa. Se voidaan sekoittaa nesteisiin, kuten veteen, maitoon tai mehuun, ja sitä voidaan käyttää osana erilaisia reseptejä.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 3 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.