Testiopas:
Viisi parasta ripsiseerumia

VertaaTuote on yhteistyökumppaneidemme rahoittama. Tuotevalintamme perustuvat analyyseihin ja tutkimuksiin..., mutta kaikki artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme tarjoamia tuotteita. Artikkelit ovat siis sponsoroituja. Huomaa, että artikkelin vuosi kertoo, milloin sisältö on viimeksi päivitetty eikä välttämättä eri tuotetestien julkaisuajankohtaa. Lue lisää

17 Analysoitua tuotetta
5 Parasta valittu
ASIANTUNTIJOIDEN TOIMESTA Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Oletko tyytyväinen ripsiesi pituuteen, tuuheuteen ja niiden yleiseen terveyteen? Pidennykset huoltoineen eivät välttämättä ole sitä mitä kaipaat, sillä huoltoineen ne ovat kalliita, eikä niillä välttämättä saavuteta sitä kaikkein luonnollisinta tyyliä. Jos tämä kuulostaa tutulta, niin ripsiseerumi saattaa olla se mitä kaipaat.

Hyvän ripsiseerumin löytäminen saattaa kuitenkin olla hankalaa, sillä markkinoilla esiintyy niin paljon myyntijargonia ja ylihinnoiteltuja tuotteita ties minkälaisilla ainesosilla. Me olemme luoneet tämän oppaan sitä varten, että voisit löytää parhaat ripsiseerumit mahdollisimman vaivattomasti ja ostaa toimivan tuotteen kaikkein edullisimpaan hintaa. 

Olemme listanneet tähän oppaaseen 5 mielestämme parasta ripsiseerumia ja niiden luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille käyttäjille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden ripsiseerumien testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä tuotteet, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

5 parasta ripsiseerumia testissä 2022:

Ripsiseerumin ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Vaikuttavat ainesosat: Osa seerumeista sisältää hormonaalisia ainesosia ja osa muun muassa luonnollisia hoitavia tai ripsiä vahvistavia aineita. Kaikilla aineilla on omat hyvät ja huonot puolensa, joten on erittäin tärkeää tietää, mitä käyttää ja onko kyse todistetusti toimivista ja turvallisista ainesosista.
 • Käyttötapa: Monella ripsiseerumilla on eri käyttötiheys ja käyttötapa. Hyvät ripsiseerumit on helppo levittää mukana tulevalla siveltimellä. Tyypillisesti ripsiseerumi levitetään ripsiin iltaisin, jolloin se ehtii vaikuttamaan yön yli, mutta käyttötapoja löytyy monia muitakin. Muista siis valita sellainen tuote, jonka käyttötapa sopii omaan elämäntyyliisi parhaiten.
 • Määrä: Ripsiseerumien pakkauskoot ja riittoisuudet vaihtelevat jonkin verran. Pakkausten sisältö on tyypillisesti 3,5–7 ml. Käyttötavasta riippuen 3,5 ml saattaa kuitenkin riittää esimerkiksi 5 ml:n kokoista pakkausta pidemmäksi ajaksi. Tämä kannattaa ottaa huomioon eri seerumien hinta-laatusuhdetta arvioitaessa.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa ripsiseerumia, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä sopisi sinulle parhaiten. Saatavilla on muun muassa seerumeita, jotka pyrkivät kiihdyttämään kasvua mahdollisimman paljon sekä sellaisia tuotteita, joiden pääsääntöinen tavoite on vain suojata ripsiä ja pitää ne terveenä.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat ripsiseerumiin sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen seerumin voi saada muutamalla kympillä, kun taas kalleimmat aineet saattavat maksaa jopa yli sata euroa. Tässä oppaassa esitellyt tuotteet sijoittuvat suurin piirtein välille 20–120 €.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys ripsiseerumin hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Parhaat vaihtoehdot

Toimituksemme suosikki

Xlash 3 ml ripsiseerumi - runsaammat ripset luonnollisesti

 • Amazon (asiakkaat): 4,3/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5

Xlash ripsiseerumi on 3 millilitran pakkauksessa myytävä tuote, joka on kehitetty tekemään ripsistäsi runsaammat ja pidemmät luonnollisilla ainesosilla. Vaikuttavina aineina toimivat muun muassa vegaaniset ja dermatologisesti testatut ainesosat, kuten hyaluronihappo, biotiinipeptidi ja vihreä tee. Eläinkokeita ei tätä tuotetta kehitellessä eikä valmistettaessa ole käytetty lainkaan. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,3/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,5/5.

Xlash 3 ml ripsiseerumi
Toimituksemme suosikki

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Dermatologisesti testattu
 • Luonnolliset ainesosat
 • Vegaaninen ja ei-eläintestattu

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Xlash ripsiseerumia kaikille niille, jotka haluavat tehokkaan ja luonnollisista ainesosista koostetun tuotteen erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tämä ripsiseerumi on toimituksemme ehdoton suosikki. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa käytettävyys ripsienpidennysten kanssa, nopeat tulokset, helppo käyttötapa, hormonivapaus ja hellävaraisuus. Vaikka tulokset ovatkin hintaansa nähden todella hyvät, ei kyseessä valitettavasti ole kovinkaan riittoisa pakkaus, vaan lisäpakkauksia joutuu hankkimaan aika usein.

Hyvät ja huonot puolet - Xlash 3 ml ripsiseerumi

Plussat

 • Käytettävyys ripsienpidennysten kanssa
 • Nopeat tulokset
 • Helppo käyttötapa
 • Ei hormoneja
 • Hellävarainen iholle

Miinukset

 • Määrä ja riittoisuus

Mitä asiakkaat sanovat Xlash ripsiseerumista

Xlash ripsiseerumista on tullut todellinen myyntimenestys. Asiakkaat ovat tykästyneet sen toimivuuteen sekä erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Google Shopping on kerännyt yhteen asiakasarviot monilta eri kauppapaikoilta sekä jälleenmyyjiltä ja laskenut niiden keskiarvoksi vakuuttavat 4,3/5 tähteä. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä vastaava luku Amazonissa on puolestaan ollut jopa 4,5/5.

Luotettavien asiantuntijoiden riippumattomia ripsiseerumien testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli sellaisia kuitenkin jatkossa julkaistaan, tulemme perehtymään niihin ja tekemään mahdollisesti tarvittavat lisäykset tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 3 ml
Paras ripsiseerumi budjettiluokassa

Long4Lashes 3 ml ripsiseerumi - tuuheat ripset edullisesti

 • Amazon (asiakkaat): 4,3/5
 • Google (asiakkaat): 4,7/5

Long4Lashes on 3 millilitran pakkauksessa myytävä edullinen, mutta hyvä ripsiseerumi. Se on dermatologisesti testattu ja se sisältää muun muassa hyaluronihappoa sekä B5-provitamiinia. Parabeeneja tämä seerumin valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan. Asiakkaat ovat pitäneet tästä budjettiystävällisestä tuotteesta, sillä Amazonissa arvosteluiden keskiarvo on 4,3/5 tähteä ja Google Shoppingissa jopa 4,7/5.

Long4Lashes 3 ml ripsiseerumi
Paras ripsiseerumi budjettiluokassa

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Dermatologisesti testattu
 • Sisältää hyaluronihappoa ja B5-provitamiinia
 • Parabeeniton

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Long4Lashes ripsiseerumia kaikille niille, jotka haluavat hankkia hyvän tuotteen kohtuulliseen hintaan. Tämä ripsiseerumi on toimituksemme ensisijainen budjettivalinta. Long4Lashesin hyviin puoliin kuuluu muun muassa käytettävyys piilolinssien kanssa, öljyttömyys, pitkän linjan luotettava valmistaja sekä totta kai pidemmät, vahvemmat ja terveemmät ripset. Huomaa kuitenkin, että tehokkuutensa johdosta tämä tuote ei ole kaikkein herkkäihoisimmille se paras valinta.

Hyvät ja huonot puolet - Long4Lashes 3 ml ripsiseerumi

Plussat

 • Käytettävyys piilolinssien kanssa
 • Öljytön
 • Luotettava valmistaja
 • Erinomaiset lopputulokset

Miinukset

 • Ei herkkäihoisille

Mitä asiakkaat sanovat Long4Lashes ripsiseerumista

Kuten sanottu, tämän ripsiseerumin saa hankittua itselleen todella edulliseen hintaan. Tästä huolimatta tai mahdollisesti juuri sen takia asiakkaat ovat antaneet tälle tuotteelle todella hyvät arvostelut sekä Amazonissa että Google Shoppingin listaamilla kauppapaikoilla. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Amazonin arvosteluiden keskiarvo on vakuuttavat 4,3/5 tähteä ja Google Shoppingin jopa 4,7/5.

Luotettavien asiantuntijoiden riippumattomia ripsiseerumien testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli sellaisia kuitenkin jatkossa julkaistaan, tulemme perehtymään niihin ja tekemään mahdollisesti tarvittavat lisäykset tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 3 ml
Paras ripsiseerumi Premium-luokassa

Revitalash Advanced 3,5 ml ripsiseerumi - tieteellisesti todistettua teknologiaa

 • Amazon (asiakkaat): 4,3/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5

Revitalash Advanced on nimensä mukaisesti edistyksellinen ripsiseerumi, joka myydään 3,5 millilitran kokoisessa pakkauksessa. Tämä tuote on lääkärien kehittämä ja se sisältää runsaasti hyödyllisiä antioksidantteja. Kyseessä on sekä hypoallergeeninen että herkälle iholle sopiva tuote. Amazonissa asiakkaiden keskiarvo on vakuuttavat 4,3/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,5/5.

Revitalash Advanced 3,5 ml ripsiseerumi
Paras ripsiseerumi Premium-luokassa

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Lääkärien kehittämä
 • Runsaasti antioksidantteja
 • Hypoallergeeninen ja hellävarainen

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Revitalash Advanced ripsiseerumia kaikille niille, jotka haluavat panostaa hieman suuremman summan saadakseen parasta mahdollista laatua. Siksi tämä tuote on toimituksemme ensisijainen premium-valinta. Revitalash Advancedin hyviin puoliin kuuluu muun muassa kyky tehdä ripsistä todella joustavat, öljyttömyys, käytettävyys ripsienpidennysten kanssa, vegaanisuus ja julmuusvapaus. Korkean hintansa lisäksi ainoa huono puoli tässä tuotteessa on sen pakkauksen mukana tuleva sivellin, jolla seerumin levittäminen tuntuu hieman hankalalta.

Hyvät ja huonot puolet - Revitalash Advanced 3,5 ml ripsiseerumi

Plussat

 • Tekee ripsistä todella joustavat
 • Öljytön
 • Käytettävyys ripsienpidennysten kanssa
 • Vegaaninen
 • Julmuusvapaa

Miinukset

 • Korkea hinta
 • Heikkolaatuinen sivellin

Mitä asiakkaat sanovat Revitalash Advanced ripsiseerumista

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Amazonissa olevien asiakasarvioiden keskiarvo on ollut kiitettävät 4,3/5 tähteä. Google Shopping on puolestaan kerännyt yhteen arviot monilta eri kauppapaikoilta sekä jälleenmyyjiltä ja laskenut niiden keskiarvoksi jopa 4,5/5 tähteä. Asiakasarvioista voi huomata, että lähes kaikki käyttäjät ovat kokeneet saavansa tällä tuotteella todella hyviä tuloksia nopeassa ajassa. Suurin osa negatiivisista kommenteista tuntuu koskevan pakkauksen mukana tulevaa hieman heikkolaatuista sivellintä.

Luotettavien asiantuntijoiden riippumattomia ripsiseerumien testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli sellaisia kuitenkin jatkossa julkaistaan, tulemme perehtymään niihin ja tekemään mahdollisesti tarvittavat lisäykset tähän oppaaseen.

Paras ripsiseerumi herkille asiakkaille

Nanolash 3 ml ripsiseerumi - herkälle iholle

 • Amazon (asiakkaat): 4,2/5
 • Google (asiakkaat): 4,3/5

Nanolash on todella hellävarainen ja turvallinen ripsiseerumi, joka myydään 3 millilitran kokeisessa pakkauksessa. Tämä tuote on silmälääkärien testaama ja kliinisesti tutkittu, herkälle iholle hyväksytty seerumi. Se on anti-inflammatorinen ja se sisältää monia ravitsevia sekä hoitavia ainesosia. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,2/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,3/5.

Nanolash 3 ml ripsiseerumi
Paras ripsiseerumi herkille asiakkaille

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Silmälääkärien hyväksymä
 • Ravitsevia ja hoitavia ainesosia
 • Anti-inflammatorinen

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Nanolash ripsiseerumia erityisesti kaikille herkkäihoisille ihmisille, jotka kuitenkin haluavat saada näkyviä tuloksia. Tämä tuote saa toimitukseltamme hellävaraisimman ripsiseerumin palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa täyteläinen lopputulos, nopea imeytyvyys, hyvä sivellin, kyky ravita syvältä ja miellyttävän kevyt konsistenssi. Huomaa kuitenkin, että pitkäaikaisessa käytössä tämä ripsiseerumi saattaa hieman muuttaa silmiä ympäröivän ihon väriä.

Hyvät ja huonot puolet - Nanolash 3 ml ripsiseerumi

Plussat

 • Täyteläinen lopputulos
 • Imeytyy nopeasti
 • Hyvä sivellin
 • Ravitsee syvältä
 • Kevyt konsistenssi

Miinukset

 • Saattaa värjätä ihoa

Mitä asiakkaat sanovat Nanolash ripsiseerumista

Asiakkaat ovat selvästi olleet yhtä mieltä Nanolash ripsiseerumin laadusta. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on nimittäin tämän artikkelin kirjoitus hetkellä ollut 4,2/5 tähteä ja Google Shoppingin useilta eri kauppapaikoilta yhteen keräämä tulos puolestaan 4,3/5. Erityisesti herkkäihoiset käyttäjät ovet kiitelleet tätä tuotetta ja sen hellävaraisuutta todella paljon. Pieni osa asiakkaista on kuitenkin kokenut tämän Nanolashin ihoa värjäävän vaikutuksen hieman häiritseväksi.

Luotettavien asiantuntijoiden riippumattomia ripsiseerumien testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli sellaisia kuitenkin jatkossa julkaistaan, tulemme perehtymään niihin ja tekemään mahdollisesti tarvittavat lisäykset tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 3 ml
Paras ripsiseerumi öljyttömällä koostumuksella

Xlash Pro 6 ml ripsiseerumi - ei öljyä

 • Amazon (asiakkaat): 4,3/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5

Xlash Pro on 6 millilitran pakkauksessa myytävä turvallinen ripsiseerumi, joka ei sisällä lainkaan öljyä. Tätä hellävaraista seerumia käyttämällä voi nähdä tuloksia jo kahdessa viikossa. Xlash Pro on todella arvostettu tuote Euroopassa, ja se onkin arvosteltu aikoinaan jopa parhaaksi ripsiseerumiksi. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,3/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,5/5.

Xlash Pro 6 ml ripsiseerumi
Paras ripsiseerumi öljyttömällä koostumuksella

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Tuloksia jo kahdessa viikossa
 • Yksi Euroopan arvostetuimmista
 • Hellävarainen

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Xlash Pro ripsiseerumia kaikille niille, jotka haluavat laadukkaan ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen, öljyttömän ripsiseerumin. Tämä tuote saa toimitukseltamme parhaan öljyttömän ripsiseerumin palkinnon. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa hyvä levittyvyys, erinomainen imeytymiskyky, pehmeä harja, riittoisuus ja runsas vitamiinipitoisuus. Huomaa kuitenkin, että varomattomasti levitettynä ylimääräisiä ripsiä saattaa ilmestyä silmänurkkaan saakka ja, että seerumin vaikutus häviää nopeasti, mikäli sitä ei käytetä säännöllisesti.

Hyvät ja huonot puolet - Xlash Pro 6 ml ripsiseerumi

Plussat

 • Imeytyy nopeasti
 • Pehmeä harja
 • Riittoisa
 • Sisältää A-, B- ja C-vitamiinia

Miinukset

 • Ripsiä saattaa ilmestyä silmänurkkaan
 • Vaikutus häviää nopeasti käytön jälkeen

Mitä asiakkaat sanovat Xlash Pro ripsiseerumista

Asiakkaat ovat pitäneet Xlash Pro ripsiseerumista erittäin paljon. Erityisesti ne, jotka haluavat välttää öljyttömiä tuotteita ovat ottaneet tämän tuotteen omaksi vakioseerumikseen. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut 4,3/5 tähteä ja vastaava luku Google Shoppingissa puolestaan 4,5/5. Moni käyttäjistä kertoo saaneensa suurimmat hyödyt ottamalla tämän turvallisen ripsiseerumin pitkäaikaiseen käyttöön.

Luotettavien asiantuntijoiden riippumattomia ripsiseerumien testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli sellaisia kuitenkin jatkossa julkaistaan, tulemme perehtymään niihin ja tekemään mahdollisesti tarvittavat lisäykset tähän oppaaseen.

Parasta ripsiseerumia etsimässä

Parhaan ripsiseerumin löytämiseksi sinun täytyy ensin arvioida oma budjettisi sekä ihotyyppisi erityisesti allergioiden suhteen. Loput me olemmekin jo oikeastaan tehneet puolestasi.

Erilaisia ripsiseerumeita arvioidessamme kiinnitimme erityistä huomiota seuraaviin seikkoihin: vaikuttavat ainesosat, käyttötapa, määrä, tuotetyyppi, hinta, asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot. Tällä tavalla olemme löytäneet viisi mielestämme parasta ripsiseerumia, jotka käyttävät tieteellisesti toimiviksi todistettuja ainesosia.

Kaikkein tärkein kriteeri parhaissa ripsiseerumeissa on mielestämme kuitenkin hinta-laatusuhde. Voit siis luottaa siihen, että kaikki esittelemämme tuotteet ovat sen suhteen fiksuja hankintoja. Emme halua koskaan nostaa esiin tuotteita välittämättä niiden hinnasta, vaan aidosti esitellä lukijoillemme sellaisia hankintoja, joiden kohdalla ei mene euroakaan hukkaan.

Pidä huolta ripsistäsi

Ripsiseerumikin on vain tietynlainen lisäapu ripsien kasvun kiihdyttämiseen. Mikäli perusasiat eivät ole kunnossa, saattaa ripsiesi kunto pysyä heikkona seerumia käyttäessäsikin. Mikäli olet jo kokeillut monenlaisia ripsiseerumeita, etkä ole silti saanut ripsiäsi kasvamaan haluamallasi tavalla, niin kannattaa kokeilla seuraavia ideoita.

Pidä taukoa ripsivärin käyttämisestä. Me tiedämme mitä ajattelet – kuinka uskallamme – mutta ripsiväri voi aiheuttaa ripsien katkeamista ja kuivumista. Varmista vähintään, että peset kasvosi joka ilta ja jos mahdollista, pidä viikossa ainakin muutama sellainen päivä, jolloin et käytä ripsiväriä lainkaan. Tämä saattaa auttaa ripsiäsi vahvistumaan ja kasvamaan paremmin.

Harkitse luonnollisen öljyn, kuten risiiniöljyn sekä E-vitamiinin käyttöä. Toisin kuin ripsiseerumit, pelkkä E-vitamiini ja öljy auttaa ripsiäsi pysymään kosteina ilman kasvua lisääviä aineita. Tällä tavalla ripsesi saavat ”levähtää”. Tämän jälkeen voit kokeilla ripsiseerumin käyttöä uudestaan – ja saattaa hyvinkin olla, että tuloksia alkaa syntymään aikaisempaa huomattavasti paremmin.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia ripsiseerumeita olemme luottaneet ulkopuolisiin asiantuntijoihin ja kuluttajien arvioihin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tässä vertailussa olemme hyödyntäneet seuraavien tahojen testejä, arvosteluja ja asiakasarvioita:

Asiantuntija- ja testilähteet

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Xlash 3 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Long4Lashes 3 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Revitalash Advanced 3,5 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Nanolash 3 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Xlash Pro 6 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat kerätty lukuisista kauppapaikoista. Olemme hyödyntäneet näitä arvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Xlash 3 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Long4Lashes 3 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Revitalash Advanced 3,5 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Nanolash 3 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Xlash Pro 6 ml – 31.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

PriceRunner

PriceRunner on Ruotsissa vuonna 1999 perustettu hintavertailupalvelu kuluttajille, joka on sittemmin alkanut toteuttamaan myös testejä kattavampien ostajien oppaiden tuottamiseksi. Olemme hyödyntäneet PriceRunnerin ilmoittamia hintoja muodostaessamme käsitystämme tuotteiden hinta-laatusuhteesta.

FAQ

Mikä on paras ripsiseerumi?
Paras ripsiseerumi on sellainen, joka sopii parhaiten juuri sinun ripsityypillesi ja budjetillesi. Tästä syystä emme voi objektiivisesti sanoa, mikä on se absoluuttisesti paras ripsiseerumi. Kyseessä on monella tapaa mielipidekysymys. Meidän toimituksemme oma suosikki on kuitenkin ehdottomasti Xlash. Voit tutustua tähän ripsiseerumiin heti tämän oppaan alussa. Mielestämme erinomaisen siitä tekee sen hyvä hinta-laatusuhde sekä luonnolliset ja dermatologisesti testatut ainesosat. Kannattaa kuitenkin tutustua myös kaikkiin muihin esittelemiimme tuotteisiin, sillä niistä jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa.
Miksi käyttää ripsiseerumia?
Yksinkertaisesti vastattuna – ripsiseerumia käyttämällä voit saada tuuheammat, pidemmät ja terveemmät ripset. Ripsienpidennyksilläkin voi toki saavuttaa hyviä lopputuloksia pituuden ja tuuheuden suhteen. Niiden ylläpitäminen on kuitenkin kallista ja aikaa vievää, eivätkä ne välttämättä näytä kaikkein luonnollisimmilta, vaikka laadukkaat pidennykset voivat myös näyttää todella hyviltä. Ripsiseerumi on siis edullinen ja turvallinen tapa parantaa ulkonäköäsi.
Onko ripsiseerumi haitallista ripsilleni?
Ripsiseerumi ei ole haitallista ripsille. Ripsiseerumin käyttöön kuitenkin liittyy omat riskitekijänsä, jotka kannattaa ottaa huomioon. Niin kuin kaikkien kauneustuotteiden kanssa, täytyy myös ripsiseerumia käyttäessä ottaa huomioon mahdolliset allergiset reaktiot. Ripsiseerumia käytettäessä ihmisisillä saattaa ilmetä erilaisia yliherkkyysreaktioita. Toinen riski on se, että mikäli ripsiseerumia päätyy laittamaan väärään kohtaan – esimerkiksi silmäkulmaan – saattaa sinnekin ilmestyä kiihtyvää lisääntynyttä. Kannattaa siis aina noudattaa valmistajan ohjeita tarkasti ja testata tuotetta ensiksi pienellä määrällä.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.