Hiustenpidennykset hintaopas 2023:
Parhaat hiustenpidennykset testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

3 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Haluat vaihtaa hiustyyliäsi, mutta et halua odottaa hiusten kasvamista. Hiusten kasvattaminen haluamallesi pituudelle voi kestää kuukausia, ja joskus sinulla ei vain ole aikaa pitkäkestoiselle kasvatusprojektille. Hiustenpidennysten avulla voit lisätä hiuksiisi välittömästi pituutta, volyymia ja väriä. Lisäksi hiustenpidennykset ovat erinomainen tapa kokeilla uutta hiustyyliä ennen kuin sitoudut kasvattamaan hiuksiasi.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Parhaat hiustenpidennykset 2023 – 3 tuotetta vertailussa

Osto-opas

Materiaali
Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, kun ostat hiustenpidennyksiä, on haluamasi hiustyyppi. Hiustenpidennyksiä on kahta päätyyppiä: synteettisiä ja aitoja hiuksia. Synteettiset hiustenpidennykset on valmistettu tekokuidusta, joka jäljittelee ihmisen hiuksia. Ne ovat yleensä edullisempia kuin aidot hiustenpidennykset, mutta ne eivät näytä yhtä luonnollisilta. Synteettisiä hiustenpidennyksiä ei myöskään voi muotoilla lämpövälineillä, kuten kihartimilla, eikä väri tartu niihin yhtä hyvin.

Aidoista hiuksista valmistetut pidennykset taas on valmistettu ihmisten hiuksista. Ne näyttävät luonnollisemmilta kuin synteettiset hiustenpidennykset, ja niitä voidaan muotoilla lämpövälineillä. Aitoja pidennyksiä on myös saatavilla useissa eri väreissä, joten voit löytää täydellisen vastineen omille hiuksillesi. Tällaiset pidennykset ovat kuitenkin yleensä kalliimpia kuin synteettiset.

Hiustyyppi
Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on hiustyyppi, joka sinulla on. Jos sinulla on hienot ja ohuet hiukset, sinun kannattaa välttää liian raskaita tai paksuja pidennyksiä, sillä ne voivat aiheuttaa vaurioita. Clip-in-pidennykset ovat hyvä vaihtoehto niille, joilla on ohuet hiukset, sillä ne on helppo kiinnittää ja poistaa. Jos sinulla on paksummat ja karkeammat hiukset, teippi- tai ompelupidennykset voivat olla parempi vaihtoehto. Tämäntyyppiset pidennykset kiinnittyvät tukevammin hiuksiin, jolloin ne eivät todennäköisesti aiheuta vaurioita.

Toinen asia, joka kannattaa pitää mielessä, on elämäntyylisi. Jos olet aktiivinen ja hikoilet tai uit usein, sinun kannattaa valita pidennystyyppi, joka kestää kosteutta. Teipattuja ja ommeltuja pidennyksiä ei suositella niille, jotka uivat usein, sillä sidokset voivat löystyä ja pidennykset irrota. Clip-in-pidennykset ovat hyvä vaihtoehto aktiivisille ihmisille, sillä ne voidaan irrottaa ennen uintia tai liikuntaa. Mieti myös budjettiasi, kun valitset hiustenpidennyksiä. Ommeltavat ja teipattavat pidennykset ovat yleensä kalliimpia kuin klipsipidennykset, mutta ne kestävät myös pidempään. Clip-init ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kokeilla pidennyksiä tekemättä pitkäaikaista investointia.

Pituus ja väri
Jos sinulla on lyhyet hiukset, kannattaa valita lyhyemmät pidennykset, ja jos sinulla on pitkät hiukset, voit valita vastaavasti pidemmät pidennykset. Värin osalta on tärkeää, että pidennys sopii mahdollisimman hyvin hiustesi väriin. Muuten pidennys erottuu ikävästi ja näyttää luonnottomalta.

Toinen muistettava asia on, että hiustenpidennyksiä voidaan muotoilla aivan kuten omia hiuksiasi, joten jos aiot kihartaa tai suoristaa niitä, valitse pidennykset, jotka kestävät lämpömuotoilua. Saatavilla on niin monia pituus- ja värivaihtoehtoja, että voit varmasti löytää juuri sinulle sopivat hiustenpidennykset.

Hinta
Halvimmat vaihtoehdot maksavat noin 20 euroa, ja ne on yleensä valmistettu huonolaatuisemmista kuiduista, jotka sotkeutuvat, irtoavat ja katkeavat helposti. Jos haluat pitkäikäisen ja laadukkaan investoinnin, sinun on oltava valmis sijoittamaan pidennyksiin noin 200 euroa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että hiustenpidennysten hinta ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä, vaan myös valitsemasi hiustenpidennystyyppi (synteettinen tai aito hius) ja kiinnitystapa vaikuttavat uuden lookin laatuun ja kestoon.

arrow-more

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Parhaat hiustenpidennykset pitkäaikaiseen käyttöön test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Näiden pidennysten merkittävin etu on se, että ne sopivat niille, jotka haluavat pitää hiuksensa sidottuina. Ne sulautuvat saumattomasti omiin hiuksiisi, ja niitä on mukava käyttää koko päivän.

Parhaat hiustenpidennykset pitkäaikaiseen käyttöön
Rapunzel of Sweden Premium Tape Extensions hiustenpidennykset

Rapunzel of Sweden Premium Tape Extensions hiustenpidennykset - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Saumaton kiinnitys
 • Luonnollinen lookki
 • Sopii ohuille hiuksille

Toimituksemme arvio

Rapunzel of Sweden -hiustenpidennykset ovat tunnettuja laadustaan, eivätkä heidän korkealaatuiset teippipidennykset ole poikkeus. Joustava nauha takaa käyttäjälleen maksimaalisen mukavuuden, joten ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Yksi Rapunzel of Sweden -hiustenpidennysten huono puoli on se, että niitä ei voi värjätä. Jos siis etsit hiustenpidennyksiä, jotka voidaan räätälöidä hiusväriisi sopiviksi, nämä eivät ole oikea vaihtoehto sinulle. Mielestämme ne ovat kuitenkin erinomainen valinta, jos haluat pitkäkestoiset hiustenpidennykset.

Hyvät ja huonot puolet - Rapunzel of Sweden Premium Tape Extensions hiustenpidennykset

Plussat

 • Joustava nauha takaa maksimaalisen mukavuuden
 • Voidaan muotoilla suoristusraudalla tai kiharruspihdeillä
 • Enemmän hiuksia osiota kohden

Miinukset

 • Ei kestä värjäystä

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Rapunzel of Sweden Premium Tape Extensions

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 50 cm

Rapunzel of Sweden -hiustenpidennykset ovat tunnetusti markkinoiden parhaasta päästä. Ne luovat tuuheat, luonnollisen näköiset hiukset kiinnikkeillä, jotka ovat lähes huomaamattomia. Tämä tarkoittaa, että saat hiukset, jotka näyttävät ja tuntuvat omilta, ilman että sinun tarvitsee huolehtia rumista tai ilmeisistä pidennyksistä. Ne ovat täydellinen valinta kaikille, joilla on ohuet hiukset, sillä niissä on enemmän hiuksia osiota kohti kuin monissa muissa teippipidennyksissä. Nämä hiustenpidennykset voidaan muotoilla monella eri tavalla. Voit käyttää suoristuslaitetta niiden muotoilemiseksi tai kiharrinta aaltojen luomiseksi.

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 50 cm
Parhaat hiustenpidennykset luonnolliseen ilmeeseen test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Rapunzel of Sweden Clip-in Ponytail Original on valmistettu aidoista hiuksista, joten ne näyttävät ja tuntuvat samalta kuin omat hiuksesi. Nämä pidennykset sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat esimerkiksi täyteläisemmän poninhännän tai letin.

Rapunzel of Sweden Clip-in Ponytail Original hiustenpidennykset
Parhaat hiustenpidennykset luonnolliseen ilmeeseen

Rapunzel of Sweden Clip-in Ponytail Original hiustenpidennykset - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Valmistettu aidoista hiuksista
 • Ohut kiinnityskohta
 • Leikkaa ja muotoile mielesi mukaan

Hyvät ja huonot puolet - Rapunzel of Sweden Clip-in Ponytail Original hiustenpidennykset

Plussat

 • Helppo kiinnittää ja irrottaa
 • Älykäs nauhatoiminto tekee nukkumisesta mukavaa
 • Pehmeät ja joustavat

Miinukset

 • Hieman vähemmän hiuksia kuin monissa muissa pidennyksissä

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Rapunzel of Sweden Clip-in Ponytail Original

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 50 cm

Rapunzel of Sweden Clip-in Ponytail Original -hiustenpidennyksiä voidaan leikata ja muotoilla lämmöllä. Voit käyttää laitteita hiusten kihartamiseen tai suoristamiseen huoletta. Voit myös käyttää hiusklipsejä ja hiuslenkkejä hiusten muotoilemiseksi poninhännäksi tai muunlaiseksi kampaukseksi. Ohuempi kiinnityskohta sopii erinomaisesti pienempiin hiusosioihin. Se on vähemmän näkyvä kuin tavalliset kiinnitysmekanismit, ja se luo myös luonnollisemman ulkonäön ja tuntuman. Näissä hiustenpidennyksissä on älykäs teippitoiminto, joka tekee nukkumisesta mukavaa. Tämä ominaisuus varmistaa, että hiustenpidennykset pysyvät paikoillaan koko yön, eikä niiden irtoamisesta tarvitse huolehtia.

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 50 cm
Paras hiustenpidennyssarja test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Rapunzel of Sweden Clip-on set on täydellinen kaikille, jotka haluavat pitkät ja luonnolliset hiukset vain 5 minuutissa. Nämä hiustenpidennykset on valmistettu aidoista hiuksista, joten ne näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta.

Rapunzel of Sweden Clip-on set Original 7-pack hiustenpidennykset
Paras hiustenpidennyssarja

Rapunzel of Sweden Clip-on set Original 7-pack hiustenpidennykset - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Sisältää 7 osaa
 • Valmistettu aidoista hiuksista
 • Voidaan kihartaa ja muotoilla

Toimituksemme arvio

Rapunzel of Sweden Clip-on set on hyvä hiustenpidennyssetti, joka on helppo kiinnittää ja jossa on 4 eri pituutta. Jotkut saattavat kuitenkin tarvita useamman kuin yhden paketin saavuttaakseen haluamansa lookin. Kaiken kaikkiaan tämä tuote on hyvä valinta niille, joilla on ohuemmat hiukset.

Hyvät ja huonot puolet - Rapunzel of Sweden Clip-on set Original 7-pack hiustenpidennykset

Plussat

 • Helppo kiinnitys
 • Sopii ohuemmille hiuksille
 • 4 eri pituutta

Miinukset

 • Osa saattaa tarvita useamman paketin

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Rapunzel of Sweden Clip-on set

TEKNISET TIEDOT

 • Koko: 50 cm

Rapunzel of Sweden Clip-on set on erinomainen hiustenpidennyssarja niille, jotka haluavat lisätä volyymia ja pituutta hiuksiinsa. Nämä hiustenpidennykset on helppo kiinnittää, sillä niissä on klipsi, joka on helppo avata ja sulkea. Sinun tarvitsee vain erotella hiusosa klipsiin, ja se pysyy paikallaan ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen putoamisesta. Setti sisältää seitsemän eriväristä hiusosaa, joten voit löytää täydellisen vaihtoehdon omiin hiuksiisi. Hiustenpidennykset voidaan kiharruttaa ja muotoilla aivan kuten omat hiuksesi. Voit käyttää kiharrusrautaa, lakkaa tai muuta välinettä pidennysten muotoilemiseksi. Tämä setti sopii hyvin ohuemmille hiuksille.

TEKNISET TIEDOT

 • Koko: 50 cm

Kuinka kauan hiustenpidennykset kestävät?

Monet lukijoistamme miettivät, kuinka kauan hiustenpidennykset kestävät. Vastaus tähän kysymykseen ei ole yksinkertainen, sillä hiustenpidennysten käyttöikään voi vaikuttaa useat tekijät. Tutustu alta eri hiustenpidennystyyppeihin ja siihen, kuinka kauan niiden voi odottaa kestävän.

Hiustenpidennyksiä on kahta päätyyppiä: synteettisistä ja aidoista hiuksista valmistettuja. Synteettiset hiustenpidennykset on valmistettu muovikuiduista, kun taas aidot hiustenpidennykset on valmistettu oikeista ihmisen hiuksista. Aidot pidennykset ovat luonnollisesti kalliimpia kuin synteettiset, mutta ne myös kestävät pidempään. Aidot pidennykset voivat kestää käytössä 3-6 kuukautta, kun taas synteettiset hiustenpidennykset kestävät vain 1-2 kuukautta.

Seuraava huomioon otettava tekijä on se, miten hyvin hoidat hiustenpidennyksiäsi. Aivan kuten omat hiuksesi, myös hiustenpidennykset on pestävä shampoolla ja niitä on hoidettava säännöllisesti, jotta ne pysyvät terveinä ja näyttävät hyvältä. Muista käyttää sulfaatittomia shampoita ja hoitoaineita, jotka on suunniteltu erityisesti värikäsitellyille tai vaurioituneille hiuksille. Valitse täältä hyvä sulfaatiton ja kosteuttava shampoo.

Kannattaa myös vältettävä sellaista lämpömuotoilua tai voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa sekä omia hiuksiasi että hiustenpidennyksiäsi. Jos pidät hyvää huolta hiustenpidennyksistäsi, ne kestävät pidempään.

Myös hiustenpidennysten kiinnitystapa voi vaikuttaa niiden käyttöikään. Hiustenpidennysten kiinnittämisessä on kolme päämenetelmää: kutominen, punominen ja liimaaminen. Ensimmäisessä vaihtoehdossa luonnonhiukset kudotaan lähelle päänahkaa ja pidennys ommellaan siihen. Punonnassa luonnonhiukset letitetään lähelle päänahkaa ja pidennys kiinnitetään sitten pidennykseen pienellä kuminauhalla.

Liimauksessa käytetään erityistä liimaa, jolla pidennys kiinnitetään suoraan luonnolliseen hiuslatvaan. Näistä kolmesta menetelmästä liimaaminen on väliaikaisin menetelmä, koska se voi vahingoittaa sekä luonnollisia hiuksia että päänahkaa, jos sitä ei tehdä oikein. Kudonta ja punonta ovat puolipysyviä menetelmiä, sillä ne eivät vahingoita luonnollisia hiuksiasi eivätkä päänahkaasi, mutta ne vaativat huoltoa 4-6 viikon välein, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa.

Kuinka paljon hyvät hiustenpidennykset maksavat?

Hiustenpidennysten hinta vaihtelee suuresti. Hiustenpidennysten tyyppi, laatu, pituus ja ostopaikka vaikuttavat kaikki lopulliseen hintaan. Erittelemme erilaisten hiustenpidennysten keskimääräiset kustannukset, jotta voit tehdä harkitun päätöksen siitä, mitkä hiustenpidennykset haluat valita:

Tyyppi
Valitsemallasi hiustenpidennystyypillä on suuri vaikutus kokonaiskustannuksiin. Synteettiset hiustenpidennykset ovat yleensä edullisin vaihtoehto, kun taas aidoista hiuksista valmistetut pidennykset ovat yleensä hintaluokassa korkeammalla. Muista, että aidot pidennykset näyttävät ja tuntuvat luonnollisemmilta kuin synteettiset, joten sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeämpää: hinta vai laatu.

Laatu
Hiustenpidennysten laatu on toinen hintaan vaikuttava tekijä. Laadukkaammat hiustenpidennykset on valmistettu hienommista aidoista ihmishiuksista, mikä tarkoittaa, että ne eivät todennäköisesti takkuunnu tai katkeile. Jos etsit halpaa vaihtoehtoa, joka hoitaa homman, heikkolaatuisemmat hiustenpidennykset voivat olla sinulle hyvä valinta. Jos haluat pidennysten kuitenkin kestävän pidempään ja näyttävän paremmilta, sinun on oltava valmis maksamaan niistä hieman enemmän.

Pituus
Hiustenpidennysten pituus vaikuttaa myös kokonaiskustannuksiin. Hiustenpidennykset lyhyisiin hiuksiin voivat olla kalliimmat, koska lisäpituutta kaivataan enemmän. Jos etsit edullista vaihtoehtoa, valitse lyhyemmät pidennykset. Jos raha ei kuitenkaan ole ongelma ja haluat, että pidennyksilläsi on näyttävä vaikutus, valitse pisin mahdollinen pituus.

Ostopaikka
Myös se, mistä ostat hiustenpidennykset, voi vaikuttaa hintaan. Tavarataloissa ja kauneudenhoitoliikkeissä hinnat ovat yleensä alhaisemmat kuin kampaamoissa, mutta muista, että et välttämättä saa samantasoista tuotetta näistä paikoissa. Kun on kyse niinkin tärkeästä asiasta kuin ulkonäöstäsi, kannattaa usein käyttää hieman enemmän rahaa ja hankkia hiustenpidennykset hyvämaineisesta paikasta.

Voiko hiustenpidennysten kanssa käydä suihkussa?

Vastaus on kyllä, mutta on muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä. Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on se, millaiset pidennykset sinulla on. Jos sinulla on aidot ihmisen hiuksista valmistetut hiustenpidennykset, voit käsitellä niitä aivan kuten omia hiuksiasi. Tämä tarkoittaa, että voit pestä ne, hoitaa niitä ja muotoilla niitä haluamallasi tavalla. Jos sinulla on synteettiset hiustenpidennykset, sinun on oltava hieman varovaisempi. Synteettisten hiustenpidennysten peseminen liian usein voi aiheuttaa niiden kuivumisen ja haurastumisen.

Jos päätät pestä synteettiset hiustenpidennykset, varmista, että käytät mietoa shampoota ja vältät kuumaa vettä. Esimerkiksi Hairlust shampoo soveltuu tähän hyvin. Hiero shampoo varovasti pidennyksiin ennen kuin huuhtelet ne huolellisesti kylmällä vedellä. Hoitoaineen kohdalla kannattaa käyttää kevyttä vaihtoehtoa ja välttää kuumaa vettä. Levitä hoitoainetta hiusten keskivaiheilta aina hiusten päihin saakka ja anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen huuhtelua viileällä vedellä.

Pidennysten alla oleva päänahka voi edelleen hikoilla, mikä voi johtaa rasvoittumiseen varsinkin jos sinulla on rasvainen iho. Voit estää tämän kokeilemalla hiusten kuivashampoopesua muutaman päivän välein. Tämä voi auttaa imemään ylimääräisen öljyn ja ehkäisemään sen kertymistä pidennysten ympärille.

Tutustu myös näihin hiustenhoitotuotteisiin

Löydät VertaaTuotteelta myös monien muiden hiustenhoitotuotteiden ja -laitteiden vertailut. Kurkkaa alta esimerkiksi parhaimmat hiusöljyt, hiustenkuivaajat ja suoristusraudat.

FAQ

Voivatko pidennykset olla haitallisia hiuksillesi?
Pidennykset voivat itse asiassa olla hiuksillesi sekä hyväksi että haitaksi, riippuen siitä, miten niitä käytetään. Jos pidennykset asennetaan oikein ja niitä huolletaan hyvin, ne eivät vahingoita luonnollisia hiuksiasi. Jos niitä ei kuitenkaan asenneta oikein tai jos niitä ei hoideta kunnolla, ne voivat aiheuttaa katkeilua ja irtoamista. Lisäksi osa käyttäjistä voi olla allergisia pidennyksissä käytetyille materiaaleille, mikä voi aiheuttaa tulehduksia ja ärsytystä.
Mitkä ovat parhaat hiustenpidennykset?
Yksi suosituimmista hiustenpidennystyypeistä on teippipidennykset. Tape-in-pidennykset on valmistettu aidoista hiuksista, ja ne kiinnitetään luonnollisiin hiuksiin teipillä. Tape-in-pidennysten asentaminen on suhteellisen helppoa, ja ne voivat kestää käytössä jopa kuusi viikkoa. Toinen suosittu vaihtoehto on clip on hiustenpidennykset. Hiustenpidennykset clip on -mekanismilla valmistetaan myös aidoista hiuksista, mutta ne kiinnitetään teipin sijaan pienillä klipseillä. Clip-in-pidennykset ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat lisätä pituutta tai volyymia erityistä tilaisuutta varten. Ne on helppo kiinnittää ja irrottaa, mutta ne eivät välttämättä kestä käytössä yhtä kauan kuin teippipidennykset.
Hiustenpidennykset voivat olla loistava tapa lisätä pituutta ja volyymia hiuksiisi, mutta ne eivät sovi kaikille. Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on omien hiusten kunto. Jos hiuksesi ovat hauraat tai vaurioituneet, pidennykset voivat vahingoittaa niitä entisestään. Pidennykset voivat myös olla raskaat, mikä voi rasittaa päänahkaasi ja aiheuttaa päänsärkyä. Toinen näkökulma on elämäntyylisi. Jos olet aktiivinen ja hikoilet usein, pidennykset voivat irrota ja takkuuntua. Lopuksi mieti kustannuksia. Pidennykset voivat olla kalliita, ja ne vaativat säännöllistä ylläpitoa.

Aikaisemmin arvostellut tuotteet

ghost-img

Alta löydät tuotteet, jotka olemme aiemmin nostaneet esille. Emme ole pystyneet tunnistamaan näiden mallien jälleenmyyjiä, mutta olemme pitäneet ne artikkelissa siltä varalta, että tiedoista on sinulle hyötyä.

Rapunzel of Sweden Nail Hair Original Straight hiustenpidennykset

X-Pression Pre-Peigne Nª T1B/White 2-pack hiustenpidennykset

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4.2 / 5. Arvioiden lukumäärä: 5

Ei arvosteluja.