Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Hiustenpidennykset hintaopas 2024:
Parhaat hiustenpidennykset testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Haluat vaihtaa hiustyyliäsi, mutta et halua odottaa hiusten kasvamista. Hiusten kasvattaminen haluamallesi pituudelle voi kestää kuukausia, ja joskus sinulla ei vain ole aikaa pitkäkestoiselle kasvatusprojektille. Hiustenpidennysten avulla voit lisätä hiuksiisi välittömästi pituutta, volyymia ja väriä. Lisäksi hiustenpidennykset ovat erinomainen tapa kokeilla uutta hiustyyliä ennen kuin sitoudut kasvattamaan hiuksiasi.

OBS: aiemmin valittuja tuotteita. Ne ovat joko loppuunmyytyjä tai niitä ei ole enää saatavilla. Olemme tietoisia asiasta ja teemme parhaillaan uutta tutkimusta. Näin saat katsauksen markkinoiden parhaista tuotteista pitkällä aikavälillä - ne ovat aivan nurkan takana.
test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Parhaat hiustenpidennykset 2024 – tuotetta vertailussa

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Osto-opas

Materiaali
Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, kun ostat hiustenpidennyksiä, on haluamasi hiustyyppi. Hiustenpidennyksiä on kahta päätyyppiä: synteettisiä ja aitoja hiuksia. Synteettiset hiustenpidennykset on valmistettu tekokuidusta, joka jäljittelee ihmisen hiuksia. Ne ovat yleensä edullisempia kuin aidot hiustenpidennykset, mutta ne eivät näytä yhtä luonnollisilta. Synteettisiä hiustenpidennyksiä ei myöskään voi muotoilla lämpövälineillä, kuten kihartimilla, eikä väri tartu niihin yhtä hyvin.

Aidoista hiuksista valmistetut pidennykset taas on valmistettu ihmisten hiuksista. Ne näyttävät luonnollisemmilta kuin synteettiset hiustenpidennykset, ja niitä voidaan muotoilla lämpövälineillä. Aitoja pidennyksiä on myös saatavilla useissa eri väreissä, joten voit löytää täydellisen vastineen omille hiuksillesi. Tällaiset pidennykset ovat kuitenkin yleensä kalliimpia kuin synteettiset.

Hiustyyppi
Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on hiustyyppi, joka sinulla on. Jos sinulla on hienot ja ohuet hiukset, sinun kannattaa välttää liian raskaita tai paksuja pidennyksiä, sillä ne voivat aiheuttaa vaurioita. Clip-in-pidennykset ovat hyvä vaihtoehto niille, joilla on ohuet hiukset, sillä ne on helppo kiinnittää ja poistaa. Jos sinulla on paksummat ja karkeammat hiukset, teippi- tai ompelupidennykset voivat olla parempi vaihtoehto. Tämäntyyppiset pidennykset kiinnittyvät tukevammin hiuksiin, jolloin ne eivät todennäköisesti aiheuta vaurioita.

Toinen asia, joka kannattaa pitää mielessä, on elämäntyylisi. Jos olet aktiivinen ja hikoilet tai uit usein, sinun kannattaa valita pidennystyyppi, joka kestää kosteutta. Teipattuja ja ommeltuja pidennyksiä ei suositella niille, jotka uivat usein, sillä sidokset voivat löystyä ja pidennykset irrota. Clip-in-pidennykset ovat hyvä vaihtoehto aktiivisille ihmisille, sillä ne voidaan irrottaa ennen uintia tai liikuntaa. Mieti myös budjettiasi, kun valitset hiustenpidennyksiä. Ommeltavat ja teipattavat pidennykset ovat yleensä kalliimpia kuin klipsipidennykset, mutta ne kestävät myös pidempään. Clip-init ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kokeilla pidennyksiä tekemättä pitkäaikaista investointia.

Pituus ja väri
Jos sinulla on lyhyet hiukset, kannattaa valita lyhyemmät pidennykset, ja jos sinulla on pitkät hiukset, voit valita vastaavasti pidemmät pidennykset. Värin osalta on tärkeää, että pidennys sopii mahdollisimman hyvin hiustesi väriin. Muuten pidennys erottuu ikävästi ja näyttää luonnottomalta.

Toinen muistettava asia on, että hiustenpidennyksiä voidaan muotoilla aivan kuten omia hiuksiasi, joten jos aiot kihartaa tai suoristaa niitä, valitse pidennykset, jotka kestävät lämpömuotoilua. Saatavilla on niin monia pituus- ja värivaihtoehtoja, että voit varmasti löytää juuri sinulle sopivat hiustenpidennykset.

Hinta
Halvimmat vaihtoehdot maksavat noin 20 euroa, ja ne on yleensä valmistettu huonolaatuisemmista kuiduista, jotka sotkeutuvat, irtoavat ja katkeavat helposti. Jos haluat pitkäikäisen ja laadukkaan investoinnin, sinun on oltava valmis sijoittamaan pidennyksiin noin 200 euroa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että hiustenpidennysten hinta ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä, vaan myös valitsemasi hiustenpidennystyyppi (synteettinen tai aito hius) ja kiinnitystapa vaikuttavat uuden lookin laatuun ja kestoon.

arrow-more

Kuinka kauan hiustenpidennykset kestävät?

Monet lukijoistamme miettivät, kuinka kauan hiustenpidennykset kestävät. Vastaus tähän kysymykseen ei ole yksinkertainen, sillä hiustenpidennysten käyttöikään voi vaikuttaa useat tekijät. Tutustu alta eri hiustenpidennystyyppeihin ja siihen, kuinka kauan niiden voi odottaa kestävän.

Hiustenpidennyksiä on kahta päätyyppiä: synteettisistä ja aidoista hiuksista valmistettuja. Synteettiset hiustenpidennykset on valmistettu muovikuiduista, kun taas aidot hiustenpidennykset on valmistettu oikeista ihmisen hiuksista. Aidot pidennykset ovat luonnollisesti kalliimpia kuin synteettiset, mutta ne myös kestävät pidempään. Aidot pidennykset voivat kestää käytössä 3-6 kuukautta, kun taas synteettiset hiustenpidennykset kestävät vain 1-2 kuukautta.

Seuraava huomioon otettava tekijä on se, miten hyvin hoidat hiustenpidennyksiäsi. Aivan kuten omat hiuksesi, myös hiustenpidennykset on pestävä shampoolla ja niitä on hoidettava säännöllisesti, jotta ne pysyvät terveinä ja näyttävät hyvältä. Muista käyttää sulfaatittomia shampoita ja hoitoaineita, jotka on suunniteltu erityisesti värikäsitellyille tai vaurioituneille hiuksille. Valitse täältä hyvä sulfaatiton ja kosteuttava shampoo.

Kannattaa myös vältettävä sellaista lämpömuotoilua tai voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa sekä omia hiuksiasi että hiustenpidennyksiäsi. Jos pidät hyvää huolta hiustenpidennyksistäsi, ne kestävät pidempään.

Myös hiustenpidennysten kiinnitystapa voi vaikuttaa niiden käyttöikään. Hiustenpidennysten kiinnittämisessä on kolme päämenetelmää: kutominen, punominen ja liimaaminen. Ensimmäisessä vaihtoehdossa luonnonhiukset kudotaan lähelle päänahkaa ja pidennys ommellaan siihen. Punonnassa luonnonhiukset letitetään lähelle päänahkaa ja pidennys kiinnitetään sitten pidennykseen pienellä kuminauhalla.

Liimauksessa käytetään erityistä liimaa, jolla pidennys kiinnitetään suoraan luonnolliseen hiuslatvaan. Näistä kolmesta menetelmästä liimaaminen on väliaikaisin menetelmä, koska se voi vahingoittaa sekä luonnollisia hiuksia että päänahkaa, jos sitä ei tehdä oikein. Kudonta ja punonta ovat puolipysyviä menetelmiä, sillä ne eivät vahingoita luonnollisia hiuksiasi eivätkä päänahkaasi, mutta ne vaativat huoltoa 4-6 viikon välein, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa.

Kuinka paljon hyvät hiustenpidennykset maksavat?

Hiustenpidennysten hinta vaihtelee suuresti. Hiustenpidennysten tyyppi, laatu, pituus ja ostopaikka vaikuttavat kaikki lopulliseen hintaan. Erittelemme erilaisten hiustenpidennysten keskimääräiset kustannukset, jotta voit tehdä harkitun päätöksen siitä, mitkä hiustenpidennykset haluat valita:

Tyyppi
Valitsemallasi hiustenpidennystyypillä on suuri vaikutus kokonaiskustannuksiin. Synteettiset hiustenpidennykset ovat yleensä edullisin vaihtoehto, kun taas aidoista hiuksista valmistetut pidennykset ovat yleensä hintaluokassa korkeammalla. Muista, että aidot pidennykset näyttävät ja tuntuvat luonnollisemmilta kuin synteettiset, joten sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeämpää: hinta vai laatu.

Laatu
Hiustenpidennysten laatu on toinen hintaan vaikuttava tekijä. Laadukkaammat hiustenpidennykset on valmistettu hienommista aidoista ihmishiuksista, mikä tarkoittaa, että ne eivät todennäköisesti takkuunnu tai katkeile. Jos etsit halpaa vaihtoehtoa, joka hoitaa homman, heikkolaatuisemmat hiustenpidennykset voivat olla sinulle hyvä valinta. Jos haluat pidennysten kuitenkin kestävän pidempään ja näyttävän paremmilta, sinun on oltava valmis maksamaan niistä hieman enemmän.

Pituus
Hiustenpidennysten pituus vaikuttaa myös kokonaiskustannuksiin. Hiustenpidennykset lyhyisiin hiuksiin voivat olla kalliimmat, koska lisäpituutta kaivataan enemmän. Jos etsit edullista vaihtoehtoa, valitse lyhyemmät pidennykset. Jos raha ei kuitenkaan ole ongelma ja haluat, että pidennyksilläsi on näyttävä vaikutus, valitse pisin mahdollinen pituus.

Ostopaikka
Myös se, mistä ostat hiustenpidennykset, voi vaikuttaa hintaan. Tavarataloissa ja kauneudenhoitoliikkeissä hinnat ovat yleensä alhaisemmat kuin kampaamoissa, mutta muista, että et välttämättä saa samantasoista tuotetta näistä paikoissa. Kun on kyse niinkin tärkeästä asiasta kuin ulkonäöstäsi, kannattaa usein käyttää hieman enemmän rahaa ja hankkia hiustenpidennykset hyvämaineisesta paikasta.

Voiko hiustenpidennysten kanssa käydä suihkussa?

Vastaus on kyllä, mutta on muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä. Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on se, millaiset pidennykset sinulla on. Jos sinulla on aidot ihmisen hiuksista valmistetut hiustenpidennykset, voit käsitellä niitä aivan kuten omia hiuksiasi. Tämä tarkoittaa, että voit pestä ne, hoitaa niitä ja muotoilla niitä haluamallasi tavalla. Jos sinulla on synteettiset hiustenpidennykset, sinun on oltava hieman varovaisempi. Synteettisten hiustenpidennysten peseminen liian usein voi aiheuttaa niiden kuivumisen ja haurastumisen.

Jos päätät pestä synteettiset hiustenpidennykset, varmista, että käytät mietoa shampoota ja vältät kuumaa vettä. Esimerkiksi Hairlust shampoo soveltuu tähän hyvin. Hiero shampoo varovasti pidennyksiin ennen kuin huuhtelet ne huolellisesti kylmällä vedellä. Hoitoaineen kohdalla kannattaa käyttää kevyttä vaihtoehtoa ja välttää kuumaa vettä. Levitä hoitoainetta hiusten keskivaiheilta aina hiusten päihin saakka ja anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen huuhtelua viileällä vedellä.

Pidennysten alla oleva päänahka voi edelleen hikoilla, mikä voi johtaa rasvoittumiseen varsinkin jos sinulla on rasvainen iho. Voit estää tämän kokeilemalla hiusten kuivashampoopesua muutaman päivän välein. Tämä voi auttaa imemään ylimääräisen öljyn ja ehkäisemään sen kertymistä pidennysten ympärille.

Tutustu myös näihin hiustenhoitotuotteisiin

Löydät VertaaTuotteelta myös monien muiden hiustenhoitotuotteiden ja -laitteiden vertailut. Kurkkaa alta esimerkiksi parhaimmat hiusöljyt, hiustenkuivaajat ja suoristusraudat.

FAQ

Voivatko pidennykset olla haitallisia hiuksillesi?
Pidennykset voivat itse asiassa olla hiuksillesi sekä hyväksi että haitaksi, riippuen siitä, miten niitä käytetään. Jos pidennykset asennetaan oikein ja niitä huolletaan hyvin, ne eivät vahingoita luonnollisia hiuksiasi. Jos niitä ei kuitenkaan asenneta oikein tai jos niitä ei hoideta kunnolla, ne voivat aiheuttaa katkeilua ja irtoamista. Lisäksi osa käyttäjistä voi olla allergisia pidennyksissä käytetyille materiaaleille, mikä voi aiheuttaa tulehduksia ja ärsytystä.
Mitkä ovat parhaat hiustenpidennykset?
Yksi suosituimmista hiustenpidennystyypeistä on teippipidennykset. Tape-in-pidennykset on valmistettu aidoista hiuksista, ja ne kiinnitetään luonnollisiin hiuksiin teipillä. Tape-in-pidennysten asentaminen on suhteellisen helppoa, ja ne voivat kestää käytössä jopa kuusi viikkoa. Toinen suosittu vaihtoehto on clip on hiustenpidennykset. Hiustenpidennykset clip on -mekanismilla valmistetaan myös aidoista hiuksista, mutta ne kiinnitetään teipin sijaan pienillä klipseillä. Clip-in-pidennykset ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat lisätä pituutta tai volyymia erityistä tilaisuutta varten. Ne on helppo kiinnittää ja irrottaa, mutta ne eivät välttämättä kestä käytössä yhtä kauan kuin teippipidennykset.
Hiustenpidennykset voivat olla loistava tapa lisätä pituutta ja volyymia hiuksiisi, mutta ne eivät sovi kaikille. Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on omien hiusten kunto. Jos hiuksesi ovat hauraat tai vaurioituneet, pidennykset voivat vahingoittaa niitä entisestään. Pidennykset voivat myös olla raskaat, mikä voi rasittaa päänahkaasi ja aiheuttaa päänsärkyä. Toinen näkökulma on elämäntyylisi. Jos olet aktiivinen ja hikoilet usein, pidennykset voivat irrota ja takkuuntua. Lopuksi mieti kustannuksia. Pidennykset voivat olla kalliita, ja ne vaativat säännöllistä ylläpitoa.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4.2 / 5. Arvioiden lukumäärä: 5

Ei arvosteluja.