Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Testiopas:
Kuusi parasta sulfaatitonta shampoota

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

6 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Sulfaattien tehtävä shampoossa on puhdistaa hiukset liasta ja liiasta rasvasta, mutta viime vuosina yhä useampi on halunnut alkaa käyttämään luonnollisempia vaihtoehtoja, jotka pystyvät pitämään hiukset puhtaina, ja säilyttämään niiden luonnollisen rasvatasapainon. Mikäli hiuksesi ovat kuivat ja vaurioituneet, voi sulfaatittomaan shampooseen vaihtamisesta olla paljon apua. Hyvä sulfaatiton shampoo auttaa myös päänahkaa säilyttämään sopivan kosteustasapainon.

Markkinoilta kuitenkin löytyy paljon erilaisia sulfaatittomia shampoita, joista toiset toimivat huomattavasti paremmin kuin toiset. Loimme tämän artikkelin helpottaaksemme tutkimustyötäsi ja tarjotaksemme sinulle hinta-laatusuhteeltaan fiksuimmat vaihtoehdot.

Esittelemme tässä oppaassa 6 mielestämme parasta sulfaatitonta shampoota ja niiden luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille käyttäjille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä shampoot, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Hair Lust Hair Grow Perfect sulfaatiton shampoo - hiuksia vahvistavilla proteiineilla

Hair Lust Hair Growth Perfect on laadukas sulfaatiton ja silikoniton shampoo, josta löytyy kosteuttavien ominaisuuksien lisäksi luonnollisista ainesosista koostettuja, vahvistavia proteiineja. Tämä shampoo on täysin vegaanisertifioitu, eli siitä ei löydy lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Käyttämällä tätä tuotetta voit saada näkyvästi terveemmät hiukset, jotka kasvavat katkeilematta.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hair Lust Hair Grow Perfect sulfaatiton shampoo:

 • Sisältää useita luomuainesosista
 • Vegaanisertifioitu
 • Kosteuttaa tehokkaasti

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Hair Lust Grow Perfect

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Valmistettu Pohjoismaissa

Hair Lust Hair Grow Perfect ei ole ainoastaan siltä osilta luontoystävällinen, että se on valmistettu täysin vegaanisista ainesosista ilman sulfaatteja, vaan se on myös tuotettu Pohjoismaissa. Tämän kosteuttavan shampoon ei siis ole tarvinnut seilata maailman ympäri ennen kuin se on löytänyt tiensä suomalaisen kaupan hyllyyn tai sinun kylpyhuoneeseesi.

Lisätietoja Hair Lust Hair Grow Perfect sulfaatiton shampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Hair Lust Grow Perfect kaikille niille, jotka haluavat sulfaatittoman ja silikonittoman shampoon vahvistavilla proteiineilla ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tämä tuote on toimituksemme ehdoton suosikki. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa soveltuvuus herkälle päänahalle, soveltuvuus kiharille hiuksille, nopeat tulokset, kevyen luonnollinen tuoksu ja katkeilua vähentävä vaikutus. Huonoina puolina mainittakoon, että tämän shampoon kohtalaisen tukeva pullo tekee paksun nesteen ulos puristamisesta hieman haastavaa. Toisaalta tämän takia shampoota ei tule vahingossa puristettua kerralla liikaa.

Plussat og Miinukset Hair Lust Hair Grow Perfect sulfaatiton shampoo

Plussat

 • Sopii herkälle päänahalle
 • Sopii kiharille hiuksille
 • Tulokset jo 21 päivässä
 • Kevyen luonnollinen tuoksu
 • Vähentää hiusten katkeilua

Miinukset

 • Paksu pullo
 • Paksu neste

Olaplex Bond No.4 sulfaatiton shampoo - joustavuutta ja kiiltoa

 • Amazon (asiakkaat): 4,7/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5

Olaplex Bond No.4 on sulfaatiton syväpuhdistava shampoo, joka tuo hiuksiin hyvää joustavuutta ja kiiltoa. Bond No.4 sopii kaikille hiustyypeille, värjätyt hiukset mukaan lukien, ja siitä löytyy paljon kosteuttavia ainesosia. Tämä tuote on suunniteltu osaksi Bond sarjaa, jossa numeroituja tuotteita suositellaan käytettäväksi numerojärjestyksessä. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,7/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,5/5.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Olaplex Bond No.4 sulfaatiton shampoo:

 • Sopii myös värjätyille hiuksille
 • Kaikille hiustyypeille
 • Kosteuttavia ainesosia

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Olaplex Bond No.4 sulfaatittoman shampoon

Patentoitu Bond Building Chemistry

Olaplex Bond No.4 sisältää patentoidun Bond Building Chemistry -rakenteen, jossa vaikuttavana aineena toimii Olaplexin salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Tätä ainesosaa ei löydy mistään muista hiuskosmetiikkatuotteista, sillä Olaplex omistaa sen patentin yksinoikeudella. Tämä vegaaninen ainesosa vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia todella tehokkaasti.

Mitä asiakkaat sanovat Olaplex Bond No.4:stä

Asiakkaat ovat selvästi olleet tähän sulfaatittomaan shampooseen todella tyytyväisiä, sillä Google Shoppingin useilta eri kauppapaikoilta yhteen keräämä lukema on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut vakuuttavat 4,5/5 tähteä ja Amazonissa vastaava luku jopa 4,7/5. Käyttäjät ovat kertoneet, että tällä tuotteella voi saada aivan yhtä hyviä tai jopa parempia tuloksia, kuin monilla muilla huomattavasti kalliimmilla tuotteilla.

Muutamia negatiivisia kommentteja on kuitenkin tullut koskien kuivia latvoja. Osa käyttäjistä on siis kertonut, että vaikka shampoon levittäisi huolellisesti, niin latvat ovat silti saattaneet jäädä hieman kuiviksi. 

Luotettavien ammattilaisten tuottamia puolueettomia testejä ja arvosteluja emme tästä tuotteesta tukimusta tehdessämme valitettavasti ole löytäneet. Mikäli sellaisia kuitenkin myöhemmin julkaistaan, tulemme totta kai päivittämään tätä artikkelia tarvittavalla tavalla.

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Olaplex Bond No.4 sulfaatitonta syväpuhdistavaa shampoota kaikille niille, jotka haluavat tehokkaasti kosteuttavan sekä joustavuutta ja kiiltoa tarjoavan tuotteen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kannattaa tutustua Olaplexin koko Bond-sarjaan ja käyttää kaikkia siihen kuuluvia tuotteita oikeassa järjestyksessä. Tämä sulfaatiton shampoo on kuitenkin toimituksemme ensisijainen budjettivalinta. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa pörröisyyttä poistavat ominaisuudet, kyky pitää hiukset sileinä, hyvä hinta-laatusuhde ja hyvä vaahtoavuus. Huomaa kuitenkin, että tämä shampoo saattaa hieman haalistaa todella räikeänvärisiä hiuksia.

Plussat og Miinukset Olaplex Bond No.4 sulfaatiton shampoo

Plussat

 • Poistaa pörröisyyttä
 • Pitää hiukset sileinä
 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Vaahtoaa hyvin

Miinukset

 • Haalistaa todella räikeänvärisiä hiuksia

Hairlust Split Fix - sulfaatiton shampoo, jossa runsaasti mineraaleja sisältävää suolaa

Hairlust Split Fix Shampoo on hyvä valinta niille, jotka haluavat hoitaa vaurioituneita hiuksiaan. Sen sisältämä mineraalipitoinen suola Kuolleesta merestä auttaa vahvistamaan ja palauttamaan hiuksia. Näin ollen, se on ihanteellinen kaikille, joilla on hiusten halkeilua tai katkeilua.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hairlust Split Fix:

 • Koostettu useista orgaanisista ainesosista
 • Mineraalipitoista suolaa Kuolleesta merestä.
 • Ei sisällä parabeeneja, silikoneja eikä sulfa

Arvostelu: Tuoteanalyysissä – Hairlust Split Fix Shampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Koko 250 ml

Auttaa vaurioituneita ja herkkiä hiuksia
Tämän shampoon hellävarainen puhdistus ja korjaavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen kuiville, vaurioituneille, rikkinäisille ja helposti halkeileville hiuksille. Lisäksi se on erinomainen valinta herkälle tai ärtyneelle päänahalle, sillä tuotteessa ei ole sulfaatteja eikä muita mahdollisesti ärsyttäviä ainesosia. Tämä tuote on nimeltään Split Fix Shampoo.

Orgaaniset ainesosat
Hairlust Fix Shampoo on ravitseva hiustenhoitotuote, joka kosteuttaa tehokkaasti sekä hiuksia että hiuspohjaa jopa kahdeksan tunnin ajan sokereista peräisin olevan Aquaxyl-ainesosan ansiosta. Se sisältää useita hyödyllisiä ainesosia, kuten superfoodeja, jojobaöljyä ja omenauutetta, jotka tarjoavat rasvahappoja, vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja proteiineja. Nämä ravitsevat ja suojaavat hiuksia vaurioilta ja halkeamilta. Kofeiinin sisällyttämisellä on osoitettu olevan positiivinen vaikutus hiusten kasvuun, sillä se pidentää anageenivaihetta sekä miehillä että naisilla. Lisäksi tämä shampoo sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka suojaavat ympäristön aiheuttamilta haitoilta ja stimuloivat hiussolujen uusiutumista ja kollageenin tuotantoa. Samalla ne kosteuttavat ja suojaavat UV-säteiltä.

Eteeriset öljyt
Hairlust Fix Shampoon hajuste antaa hiuksille kevyen tuoksun, joka on yhdistelmä vihreää omenaa, päärynää ja vaniljaa. Toisin kuin monet synteettisiä hajusteita sisältävät hiustuotteet, Hairlust käyttää vain täysin luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka tuottavat hienovaraisen ja miellyttävän tuoksun.

Lisätietoja Hairlust Split Fix

TEKNISET TIEDOT

 • Koko 250 ml

Toimituksemme arvio

Yhteenvetona voidaan todeta, että Hairlust Split Fix -shampoo on hyvä vaihtoehto niille, joilla on herkkä päänahka ja kihara tukka. Sen kevyt luonnollinen tuoksu tekee siitä miellyttävän käyttää, ja tuote tasapainottaa tehokkaasti hiusten kosteustasoa ehkäisten halkeilua. Lisäksi käyttäjät näkevät tuloksia vain 21 päivässä. Jotkut saattavat kuitenkin pitää shampoon koostumusta liian paksuna. On syytä huomata, että vaikka muovipullo on tukeva, se voi vaikeuttaa tuotteen ulos saamista pullosta. Jos etsit shampoota, joka auttaa hiusten halkeiluun ja kosteuttaa hiuksiasi sekä soveltuu herkälle päänahalle tai kiharille hiuksille, kokeile Hairlust Split Fix Shampoota.

Plussat og Miinukset Hairlust Split Fix

Plussat

 • Sopii herkälle päänahalle
 • Hyvä kiharille hiuksille
 • Toimii jo 21 päivässä
 • Kevyt luonnollinen tuoksu
 • Tasapainottaa hiusten kosteustasoa ja ehkäisee hiusten halkeilua

Miinukset

 • Koostumus on hieman liian paksu
 • Pullon muovi on melko jäykkää, joten sitä on vaikea puristaa

Moroccanoil sulfaatiton shampoo - korjaa ja ravitsee

 • Amazon (asiakkaat): 4,6/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5

Moroccanoil on 250 millilitran pakkauksessa myytävä sulfaatiton shampoo, joka korjaa ja ravitsee vahingoittuneita hiuksia todella tehokkaasti. Siitä löytyy iso määrä ravintoainerikasta arganöljyä, jolla on todistetusti hiuksia hoitavia vaikutuksia. Tämä shampoo sopii hyvin myös värjätyille hiuksille. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,6/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,5/5.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Moroccanoil sulfaatiton shampoo:

 • Sisältää runsaasti arganöljyä
 • Ravitsee tehokkaasti
 • Sopii myös värjätyille hiuksille

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Moroccanoilin sulfaatittoman shampoon

Kokonainen sarja sulfaatittomia tuotteita

Moroccanoililta löytyy kokonainen sarja sulfaatittomia shampoita ja muita luonnonmukaisia hiustenhoitotuotteita. Kaikki nämä arganöljyllä rikastetut hellävaraiset, sulfaatittomat shampoot ovat ihanteellisia erityisesti kiharille tai värjätyille hiuksille sekä niille, joiden päänahka on herkkä. Nämä tuotteet ovat saatavilla erikokoisissa pakkauksissa ja myös tavallisten versioiden lisäksi ns. kuivashampoina.

Mitä asiakkaat sanovat Moroccanoilista

Asiakkaat ovat tykänneet Moroccanoilista todella paljon. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut 4,6/5 tähteä ja Google Shoppingin yhteen keräämä lukema puolestaan 4,5/5. Asiakkaat ovat kertoneet, että tätä shampoota käyttäessä ovat vahingoittuneet hiukset alkaneet voimaan paremmin jo vain muutaman käyttökerran jälkeen. Negatiivisia kommentteja on tullut hyvin vähän, mutta niitä tuntuu yhdistävän kertomukset siitä, että erityisesti ohuita hiuksia tämä shampoo on saattanut hieman painanut kasaan.

Luotettavien ammattilaisten tuottamia puolueettomia testejä ja arvosteluja emme tästä tuotteesta tukimusta tehdessämme valitettavasti ole löytäneet. Mikäli sellaisia kuitenkin myöhemmin julkaistaan, tulemme totta kai päivittämään tätä artikkelia tarvittavalla tavalla.

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Moroccanoilia kaikille niille, jotka haluavat sulfaatittoman shampoon hiuksia parantavilla ja ravitsevilla vaikutuksilla. Mikäli hiuksesi ovat siis päässeet vahingoittumaan syystä tai toisesta, on tämä shampoo todella hyvä valinta. Moroccanoilin muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa kyky ylläpitää hiusten ihanteellista kosteustasapainoa, soveltuvuus päivittäiseen käyttöön, raikas tuoksu, runsas A- ja E-vitamiinipitoisuus ja päänahan kutinaa vähentävä vaikutus. Huonoina puolina mainittakoon kuitenkin, että tämä shampoo saattaa painaa hiuksia kasaan, sillä sen koostumus on todella paksu.

Plussat og Miinukset Moroccanoil sulfaatiton shampoo

Plussat

 • Ylläpitää hiusten luonnollista kosteustasapainoa
 • Sopii päivittäiseen käyttöön
 • Raikas tuoksu
 • Runsas A- ja E-vitamiinipitoisuus
 • Auttaa vähentämään päänahan kutinaa

Miinukset

 • Saattaa painaa hiuksia kasaan
 • Todella paksu koostumus

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze sulfaatiton shampoo - lukitsee värin

 • Amazon (asiakkaat): 4,5/5
 • Google (asiakkaat): 4,7/5

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze on erityisesti värjätyille hiuksille suunniteltu sulfaatiton shampoo, joka lukitsee värin ja estää sen haalistumisen. Tämä shampoo sopii hyvin päivittäiseen käyttöön, sillä se puhdistaa tehokkaasti ja tarjoaa erinomaisen suojan myös UV-säteilyä vastaan. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,6/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,6/5.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze sulfaatiton shampoo:

 • Sopii päivittäiseen käyttöön
 • Puhdistaa tehokkaasti
 • UV-suojaus

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Schwarzkopf BC Bonacure Color Freezen

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Lukitsee väripigmentin tehokkaasti

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze toimii nimensä mukaisesti niin, että se lukitsee eli toisin sanoen jäädyttää väripigmentin syvälle hiuksen rakenteeseen. Tätä shampoota käyttämällä sinun ei siis tarvitse värjätä hiuksiasi yhtä usein. Color Freeze hyödyntää myös pH 4,5 -teknologiaa, joka auttaa pitämään ihon terveessä ja tasapainoisessa kunnossa.

Mitä asiakkaat sanovat Schwarzkopf BC Bonacure Color Freezestä

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze on saanut asiakkailta todella paljon positiivista palautetta. Käyttäjät kertovat säilyttäneensä hiustensa värjätyt sävyt tätä shampoota käyttämällä normaalia pidempään – hiuksia ja päänahkaa ärsyttämättä. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo onkin kiitettävät 4,5/5 tähteä ja Google Shoppingin useilta eri kauppapaikoilta yhteen keräämä tulos huikeat 4,7/5.

Luotettavien ammattilaisten tuottamia puolueettomia testejä ja arvosteluja emme tästä tuotteesta tukimusta tehdessämme valitettavasti ole löytäneet. Mikäli sellaisia kuitenkin myöhemmin julkaistaan, tulemme totta kai päivittämään tätä artikkelia tarvittavalla tavalla.

Lisätietoja Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze sulfaatiton shampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze sulfaatitonta shampoota erityisesti kaikille niille, joilla on värjätyt hiukset. Tämä tuote saa toimituksemme parhaan värjätyille hiuksille suunnatun sulfaatittoman shampoon palkinnon. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa hellävaraisuus, pehmeät ja sileät lopputulokset sekä totta kai kyky säilyttää värjättyjen hiuksien sävy todella pitkään. Huomaa kuitenkin, että tämä tuote ei vaahtoa kovinkaan hyvin. Tämä on tyypillinen ongelma sulfaatittomille shampoille, sillä nimenomaan hyvä vaahtoutuvuus on yksi sulfaattien hyödyistä.

Plussat og Miinukset Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze sulfaatiton shampoo

Plussat

 • Hellävarainen
 • Jättää hiukset pehmeiksi ja sileiksi
 • Auttaa säilyttämään värin pitkään

Miinukset

 • Vaahtoaa heikosti

Vichy Dercos Ultra Soothing sulfaatiton shampoo - kuiville, normaaleille sekä rasvaisille hiuksille

 • Google (asiakkaat): 4,4/5

Vichy Dercos Ultra Soothing on termaalista lähdevettä sisältävä sulfaatiton shampoo, joka sopii kaikille hiustyypeille ja auttaa rauhoittamaan ärtynyttä hiuspohjaa jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Lämpölähdeveden lisäksi tämän shampoon vaikuttavien aineiden listalta löytyy muun muassa glyseriiniä ja pantenolia. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,4/5 tähteä.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Vichy Dercos Ultra Soothing sulfaatiton shampoo:

 • Kuiville, normaaleille ja rasvaisille hiuksil
 • Glyseriini ja pantenoli rauhoittavat
 • Sisältää lämpölähdevettä

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Vichy Dercos Ultra Soothing shampoon

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Vähentää kuumotusta, kutinaa ja pistelyä

Mikäli hiuspohjan kuumotus, kutina tai pistely ovat sellaisia ongelmia, joista kärsit toistuvasti, saattaa Vichy Dercos Ultra Soothing olla sinulle sopiva sulfaatiton shampoo. Tämä shampoo nimittäin lievittää hiuspohjan epämukavaa tunnetta välittömästi. Dercos Ultra Soothingin panthenolia sisältävä koostumus auttaa vahvistamaan heikentyneitä hiuksia tehden niistä pehmeät, kiiltävät ja helppohoitoiset.

Mitä asiakkaat sanovat Vichy Dercos Ultra Soothingista

Vichy Dercos Ultra Soothing on saanut asiakkailta paljon hyvää palautetta. Google Shopping kerää asiakasarviot yhteen useilta eri kauppapaikoilta sekä jälleenmyyjiltä, ja tämän artikkelin kirjoitushetkellä niiden keskiarvo on ollut kiitettävät 4,4/5 tähteä. Monet käyttäjät ovat kertoneet saaneensa avun tästä shampoosta ärtyneen päänahan hoitamiseen. Muutamia negatiivisiakin kommentteja koskien hidasta ja haastavaa huuhtelemista on tullut.

Luotettavien ammattilaisten tuottamia puolueettomia testejä ja arvosteluja emme tästä tuotteesta tukimusta tehdessämme valitettavasti ole löytäneet. Mikäli sellaisia kuitenkin myöhemmin julkaistaan, tulemme totta kai päivittämään tätä artikkelia tarvittavalla tavalla.

Lisätietoja Vichy Dercos Ultra Soothing sulfaatiton shampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Vichy Dercos Ultra Soothingia kaikille niille, jotka tarvitsevat hellävaraisen ärsytystä vähentävän tuotteen. Tämä sulfaatiton shampoo saa toimitukseltamme hiuspohjaa parhaiten rauhoittavan tuotteen palkinnon. Vichy Dercos Ultra Soothingin muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa raikas kukkainen tuoksu, soveltuvuus kaikille hiustyypeille, soveltuvuus värjätyille hiuksille sekä vahvistava ja pehmentävä vaikutus. Huomaa kuitenkin, että tätä shampoota huuhdellessa saa olla kärsivällinen, sillä siinä kestää hieman tavallista kauemmin.

Plussat og Miinukset Vichy Dercos Ultra Soothing sulfaatiton shampoo

Plussat

 • Raikas kukkainen tuoksu
 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Sopii värjätyille hiuksille
 • Vahvistaa ja pehmentää hiuksia

Miinukset

 • Huuhtelussa kestää tavallista kauemmin

Sulfaatittoman shampoon ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Hiusten ja päänahan tyyppi: Riippumatta ostamastasi shampootyypistä, kannattaa aina valita sellainen, joka sopii juuri sinun hiustesi tyyppiin ja kuntoon sekä myös päänahkasi tarpeisiin.
 • Ainesosat: Korvatakseen sulfaatit shampoista löytyy monenlaisia ainesosia, joista toisia on tutkittu enemmän ja toisia vähemmän. Kaikilla aineilla on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta on kannattavaa suosia todistetusti toimivia ainesosia.
 • Turvallisuus: Kuten kaikkien kosmeettisten tuotteiden kohdalla, tulee myös shampoota valitessa aina varmistaa, että ostamasi tuote on dermatologisesti testattu ja siten turvallinen käyttää. Luonnonmukaiset aineet ovat monesti turvallisia, mutta tähänkään ei voi sokeasti luottaa.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa sulfaatitonta shampoota, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä sopisi tilanteeseesi parhaiten. Saatavilla on muun muassa yksinkertaisia shampoita sekä lääketieteellisesti hyväksyttyjä tuotteita, jotka voivat tarjota monenlaisia terveyshyötyjä.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat shampooseen sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen mutta hyvän sulfaatittoman shampoon voi saada alle kympillä, kun taas kalleimmat tuotteet saattavat maksaa jopa 50 euroa. Tässä oppaassa esitellyt tuotteet sijoittuvat suurin piirtein välille 10–30 €.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys sulfaatittoman shampoon hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Erilaiset sulfaatit ja niiden mahdolliset haittapuolet

Kaksi yleisimmin käytettyä sulfaattiyhdistettä kauneusteollisuudessa ovat natriumlauryylisulfaatti ja ammoniumlauryylisulfaatti. Näitä löytyy melkein mistä tahansa vaahtoavasta kosmetiikasta, aina kasvojen puhdistusaineista hammastahnoihin saakka. Jokainen sulfaattityyppi on voimakkuudeltaan erilainen, mutta kaikki niistä saattavat ärsyttää ihoa tai hiuksia.

Toinen huono puoli sulfaateissa on se, että ne voivat myös poistaa luonnolliset öljyt hiuksista ja päänahasta. Tämä saattaa tehdä hiuksista kuivat ja hauraat, ja jos päänahkasi on herkkä, sulfaatit voivat myös aiheuttaa sen punoitusta, kuivuutta sekä kutinaa. Näistä syistä sulfaatit ovat vuosien saatossa saaneet jossain määrin huonon maineen.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia sulfaatittomia shampoita olemme luottaneet ulkopuolisiin asiantuntijoihin ja kuluttajien arvioihin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tässä vertailussa olemme hyödyntäneet seuraavien tahojen testejä, arvosteluja ja asiakasarvioita:

Asiantuntija- ja testilähteet

PriceRunner

PriceRunner on Ruotsissa vuonna 1999 perustettu hintavertailupalvelu kuluttajille, joka on sittemmin alkanut toteuttamaan myös testejä kattavampien ostajien oppaiden tuottamiseksi. Olemme hyödyntäneet PriceRunnerin ilmoittamia hintoja muodostaessamme käsitystämme tuotteiden hinta-laatusuhteesta.

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Moroccanoil – 2.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Olaplex Bond No.4 – 2.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze – 2.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat kerätty lukuisista kauppapaikoista. Olemme hyödyntäneet näitä arvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Moroccanoil – 2.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Olaplex Bond No.4 – 2.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Tints of Nature– 2.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze – 2.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Vichy Dercos Ultra Soothing – 2.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Mitä sulfaatiton shampoo tekee hiuksillesi?
Kosteuttava sulfaatiton shampoo pesee hiukset ja päänahan siinä missä kaikki muutkin shampoot. Suurin ero sulfaatittomien ja tavallisten shampoiden välillä on kuitenkin se, että sulfaatittomuus auttaa säilyttämään hiustesi luonnollisen kosteuden ja rasvatasapainon. Sulfaattien sijasta näissä shampoissa käytetään monenlaisia luonnollisia tai kemiallisesti valmistettuja ainesosia, joista osalla on erilaisia toimintatapoja ja vaikutuksia. Siinä mielessä emme voi tähän kysymykseen vastata kovinkaan tyhjentävästi.
Miksi käyttää sulfaatitonta shampoota?
Kosteuttavan sulfaatittoman shampoon etu tavalliseen shampooseen verrattuna on se, että se kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Sulfaatit tuppaavat puhdistavien ominaisuuksiensa lisäksi poistamaan hiuksista liikaa niiden luonnollisia rasvoja, mikä saattaa johtaa hiusten kuivumiseen ja katkeiluun. Sulfaatitonta shampoota käyttäessä moni on huomannut, että hiukset eivät enää rasvoitu liikaa pesukertojen välissä, eikä hiuksia siksi tarvitse enää pestä yhtä usein.
Suurin osa käyttäjistä, jotka on vaihtanut perinteisestä shampoosta sulfaatittomaan vaihtoehtoon, on ilmoittanut saaneensa sillä terveemmät ja paremman näköiset hiukset. Tämä on kuitenkin viime kädessä mielipidekysymys, joten emme voi antaa tähän objektiivista vastausta. Mikäli olet kärsinyt liian kuivista tai liikaa rasvoittuvista hiuksista, kannattaa kokeilla miten omat hiuksesi reagoisivat sulfaatittomaan shampooseen. Tämän oppaan avulla voit valitan hyvän sulfaatittoman shampoon ja laittaa sen testiin henkilökohtaisesti.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.