Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras hiusöljy:
Hiusöljy testi 2024

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

6 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Riippumatta hiustesi laadusta tai tyypistä, voit käyttää hiusöljyä saadaksesi hiuksesi näyttämään ja tuntumaan terveämmiltä sekä hyvin kosteutetuilta. Parhaat hiusöljyt voivat myös tuoda lisää kiiltoa ja pehmeyttä sekä suojata hiusten rakennetta.

Markkinoilta löytyy todella paljon erilaisia hiusöljyjä, jotka saattavat pelastaa monet hiusten kuntoon liittyvistä ongelmista. Tärkeintä on kuitenkin löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva hiusöljy – ja siksi me olemme luoneet tämän oppaan.

Löydät tästä oppaasta 5 mielestämme parasta hiusöljyä ja niiden luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan hiusöljyn kaikille hiustyypeille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden hiusöljyjen testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä tuotteet, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

Viimeksi muokattu:

Lisäsimme artikkeliin toisen hiusöljyn 23.06.2023. Kyseessä on Hairlustin Moisture Hero -hiusöljy, joka on erityisesti kehitetty kuudesta luonnollisesta öljystä kuivien ja pörröisten hiusten ongelmien ratkaisemiseksi.

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oil hiusöljy - kuiville ja pörröisille hiuksille

 • Google (asiakkaat): 4,2/5

Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oil on korkealaatuinen hiusöljy, joka sopii erinomaisesti kuiville ja pörröisille hiuksille. Se on valmistettu ekologisista aineosista ja se on täysin vegaaninen. Lisäksi se antaa hiuksille tehokkaan UV- ja lämpösuojan. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,2/5 tähteä. Tätä öljyä käyttämällä hiukset saa helposti näyttämään lumoavan kiiltäviltä, pehmeiltä ja hyvinvoivilta.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oil hiusöljy:

 • Ekologiset ainesosat
 • Vegaanisertifioitu
 • UV- ja lämpösuoja

Mitä asiakkaat sanovat Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oilista

Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oil on noussut asiakkaiden keskuudessa suureen suosioon, niin kuin ovat itseasiassa monet muutkin Hair Lustin tuotteista. Google Shoppingin monilta eri sivustoilta yhteen keräämien asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut 4,2/5 tähteä. Suuri osa käyttäjistä on kehunut nimenomaan tämän hiusöljyn erinomaista hinta-laatusuhdetta ja sitä, kuinka tehokkaasti se kosteuttaa ja ravitsee hiuksia.

Monet tämän tuotteen sisältämistä ainesosista ovat asiantuntijoiden tutkimia ja hyväksymiä, mutta varsinaisia juuri tätä sekoitusta koskevia ammattilaisten arvioita ei ole ollut saatavilla. Mikäli hiusöljyjen testejä ja arvosteluja myöhemmin ilmaantuu, tulemme toki päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oil hiusöljy

TEKNISET TIEDOT

 • Hiustyypit Kaikki
 • Pakkauskoko 45 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oilia kaikille niille, jotka haluavat erityisesti kuiville ja pörröisille hiuksille suunnatun hiusöljyn. Erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta tämä öljy on toimituksemme ehdoton suosikki. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa soveltuvuus kaikille hiustyypeille, mieto ja luonnollinen tuoksu, ravitsevat ja kosteuttavat ominaisuudet sekä kyky estää hiusten katkeilua ja latvojen halkeilua. Ainoa huono puoli tässä tuotteessa on se, että kyseessä ei ole silikoniton hiusöljy. Mikäli siis kaipaat silikonitonta hiusöljyä, kannattaa valita jokin muu tuote.

Plussat og Miinukset Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oil hiusöljy

Plussat

 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Mieto ja luonnollinen tuoksu
 • Ravitsee ja kosteuttaa
 • Estää hiusten katkeilua ja latvojen halkeilua

Miinukset

 • Sisältää silikonia

Olaplex No.7 Bonding Oil hiusöljy - kevyt hoitoöljy

 • Amazon (asiakkaat): 4,7/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5

Olaplex No.7 Bonding Oil on sillä tavalla erittäin kevyt hoitoöljy, että sitä ei tarvitse käyttää kuin hyvin vähän kerrallaan. Sen vegaaniset ravintoaineet on tiivistetty todella vahvaksi sekoitteeksi, joka tarjoaa muun muassa lämpösuojan aina 230 °C saakka. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on huikeat 4,7/5 tähteä ja Google Shoppingissa vastaava lukema on kiitettävät 4,5/5.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Olaplex No.7 Bonding Oil hiusöljy:

 • Vahva sekoite
 • Vegaaninen
 • Lämpösuoja 230 °C asti

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Olaplex No.7 Bonding Oilin

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 30 ml

Patentoitu Bond Building Chemistry

Olaplex Bond No.7 hyödyntää monien muiden Olaplexin tuotteiden tapaan patentoidun Bond Building Chemistry -rakennetta, jossa vaikuttavana aineena toimii Olaplexin salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Tätä ainesosaa ei löydy mistään muista hiusöljystä, sillä Olaplex omistaa sen patentin yksinoikeudella. Tämä vegaaninen ainesosa vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia todella tehokkaasti.

Mitä asiakkaat sanovat Olaplex No.7 Bonding Oilista

Olaplex No.7 Bonding Oil on selvästi yksi asiakkaiden suosikeista hiusöljymarkkinoilla. Google Shoppingin useilta kauppapaikoilta yhteen keräämä keskiarvo on tämän artikkelin kirjoituhetkellä ollut 4,5/5 tähteä ja Amazonissa vastaava luku puolestaan 4,7/5. Käyttäjät ovat olleet erityisen tyytyväisiä siihen, kuinka vahvaa ja tiivistettyä tämä hoitoöljy on. Tästä syystä vain pienikin määrä sitä ravitsee ja hoitaa hiuksia todella tehokkaasti.

Monet tämän tuotteen sisältämistä ainesosista ovat asiantuntijoiden tutkimia ja hyväksymiä, mutta varsinaisia juuri tätä sekoitusta koskevia ammattilaisten arvioita ei ole ollut saatavilla. Mikäli hiusöljyjen testejä ja arvosteluja myöhemmin ilmaantuu, tulemme toki päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Olaplex No.7 Bonding Oil hiusöljy

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 30 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Olaplex No.7 Bonding Oilia kaikille niille, jotka haluavat riittoisan hiusöljyn, jota ei tarvitse käyttää kerralla suurta määrää. Tämä tuote saa toimitukseltamme kevyimmän hiusöljyn palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa kyky hoitaa katkenneita hiuksia, elastisuuttaa parantavat ominaisuudet sekä sulfaattien, parabeenien ja gluteenin puute. Ainoa miinuspuoli tässä tuotteessa on se, että se ei jätä hiuksia aivan yhtä pehmeiksi, kuin osa sen kilpailijoista.

Plussat og Miinukset Olaplex No.7 Bonding Oil hiusöljy

Plussat

 • Hoitaa katkenneita hiuksia
 • Parantaa elastisuutta
 • Ei sulfaatteja, parabeeneja, gluteenia

Miinukset

 • Ei pehmennä hiuksia

Hairlust Moisture Hero™ Hair Oil - sisältää kuusi hoitavaa öljyä

Jos sinulla on kuivat tai pörröiset hiukset ja niitä on vaikea hallita, Hairlust Moisture Hero™ -voi olla sopiva valinta. Tämä erikoisvalmisteinen hiusöljy sisältää sekoituksen kuutta ravitsevaa öljyä, kuten auringonkukansiemen-, kookos-, jojoba-siemen-, avokado-, mantelin- ja ruusunmarjasiemenöljyä. Ne kosteuttavat, silottavat ja ravitsevat yhdessä hiuksia auttaen vähentämään pörröisyyttä ja säilyttämään kosteutta

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hairlust Moisture Hero™ Hair Oil:

 • Koostumus sisältää 6 ravitsevaa öljyä kuivill
 • Sisältää karitevoin estereitä
 • Monipuolinen käyttö

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Hairlust Moisture Hero™ Hair Oil

TEKNISET TIEDOT

 • Määrä: 45ml

Monipuolinen käyttö
Hairlust Moisture Hero™ Hair Oil on monipuolinen hiustuote, jota voidaan käyttää monin eri tavoin eri hiusongelmiin. Intensiivistä kosteutusta varten levitä useita pisaroita öljyä kuiviin hiuksiin ennen pesua tai jätä se hiuksiin yöksi antamaan runsas annos kosteutta ja ravinteita. Vaihtoehtoisesti voit lisätä kiiltoa ja muotoilua käyttämällä muutaman tipan tätä silikonitonta hiusöljyä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tällöin ne saavat luonnollista kiiltoa ja pehmeyttä. Jos haluat taltuttaa pörröiset hiukset, levitä muutama tippa öljyä pörröisiin säikeisiin, jotta ne pysyvät kurissa. Ammattilaisen vinkki on aloittaa muutamalla pisaralla, sillä voit aina lisätä öljyä tarpeen mukaan.

Ecocert- ja vegaanisertifioitu
Hairlust Moisture Hero™ Hair Oil -hiusöljyn yksi erottuvista ominaisuuksista on sen sisältämät karitevoin esterit, jotka elvyttävät tehokkaasti kuivia hiuksia. Karitevoissa on runsaasti antioksidantteja ja ihoa ravitsevia rasvahappoja, joten se on erinomainen luonnollinen ainesosa hiustenhoitoon. Lisäksi kyseinen hiusöljy on valmistettu Pohjoismaissa ja se on vegaanisertifioitu ja Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote. Se toimitetaan käytännöllisessä pipetillä varustetussa pullossa, jonka avulla on helppo annostella oikea määrä öljyä tuhlaamatta sitä. Muihin erilaisissa pakkauksissa saatavilla oleviin hiusöljyihin verrattuna tämä tuote tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia, ravitsevia ainesosia ja kätevän pipettipullon, joka mahdollistaa tarkan annostelun. Silikonittomuus erottaa sen myös monista muista markkinoilla olevista hiusöljyistä.

Lisätietoja Hairlust Moisture Hero™ Hair Oil

TEKNISET TIEDOT

 • Määrä: 45ml

Toimituksemme arvio

Hairlust Moisture Hero™ Hair Oil on erittäin tehokas hiustenhoitotuote, joka tarjoaa monia etuja niille, jotka haluavat ravita ja parantaa hiuksiaan. Sen ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia öljyjä ja karitevoin estereitä antaa intensiivistä kosteutusta, taltuttaa pörröisyyttä ja lisää kiiltoa hiuksiin. Se ei kuitenkaan välttämättä sovi kaikille hiustyypeille, sillä se voi tuntua liian raskaalta ohuissa tai suorissa hiuksissa. Onneksi Hairlust tarjoaa toista hiusöljyä, Split Fix™ Hair Oil öljyä, joka sopii kaikille hiustyypeille. Se on monikäyttöinen hiusöljy, joka tekee hiuksista kosteutetut, pehmeät ja kiiltävät.

Plussat og Miinukset Hairlust Moisture Hero™ Hair Oil

Plussat

 • Valmistettu Pohjoismaissa
 • Vegaanisertifioitu
 • Ecocert - sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote
 • Tulee käytännöllisessä pullossa, jossa on pipetti

Miinukset

 • Ei sovellu kaikille hiustyypeille

Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale hiusöljy - paljon arvokkaita uutteita

 • Google (asiakkaat): 4,6/5

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale on korkealaatuinen hiusöljy, joka on suunniteltu erityisesti kuiville hiuksille. Se sisältää monia arvokkaita uutteita, kuten argan-, kamelia- ja marulaöljyä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia. Tämä hiusöljy tarjoaa myös lämpösuojan aina 230 °C asti. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,6/5.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale hiusöljy:

 • Kosteuttaa tehokkaasti
 • Sisältää argan-, kamelia- ja marulaöljyä
 • Lämpösuoja 230 °C asti

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale hiusöljyn

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 100 ml

Kérastasen ykköstuote

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale on ehdottomasti yksi Kérastasen hittituotteista. He takaavat sen tarjoavan lämpösuojan aina 230 °C saakka. Yksi tämän öljyn myyntivalteista on ehdottomasti myös se, että hiukset näyttävät välittömästi paremmilta ja ne pysyvät kiiltävinä jopa 48 tunnin ajan. Kérastasella on lisäksi sarja muita hiustenhoitotuotteita, joita käyttämällä voit entisestään tehostaa tämän öljyn vaikutusta.

Mitä asiakkaat sanovat Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originalesta

Asiakasarvioita tutkiessa on helppo huomata, että kyseessä on todella arvostettu hiusöljy. Google Shoppingin useilta eri jälleenmyyjiltä keräämien arvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut 4,6/5 tähteä. Lukemattomat käyttäjät ovat kertoneet, kuinka he ovat pelastaneet kuivat hiuksensa tällä tuotteella. Muutamia negatiivisia kommenttejakin on tullut liittyen lähinnä vain hieman korkeampaan hintaan.

Monet tämän tuotteen sisältämistä ainesosista ovat asiantuntijoiden tutkimia ja hyväksymiä, mutta varsinaisia juuri tätä sekoitusta koskevia ammattilaisten arvioita ei ole ollut saatavilla. Mikäli hiusöljyjen testejä ja arvosteluja myöhemmin ilmaantuu, tulemme toki päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale hiusöljy

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 100 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originalea kaikille niille, jotka haluavat hieman arvokkaamman, mutta erittäin tehokkaasti kosteuttava hiusöljyn. Tämä tuote on toimituksemme ensisijainen valinta kuiville hiuksille. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa mieto tuoksu, hyvä imeytyvyys sekä raikas ja pehmeä lopputulos. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että kaikkein hennoimmille hiuksille tämä tuote saattaa olla hieman liian raskas.

Plussat og Miinukset Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale hiusöljy

Plussat

 • Mieto tuoksu
 • Imeytyy hyvin
 • Raikas ja pehmeä lopputulos

Miinukset

 • Saattaa olla liian raskas ohuille hiuksille

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir hiusöljy - lisää kaunista hohtoa

 • Amazon (asiakkaat): 4,7/5
 • Google (asiakkaat): 4,8/5

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir on kohtalaisen edullinen, mutta hyvä hiusöljy, joka lisää kaunista hohtoa hiuksiin ja auttaa palauttamaan niiden luonnollisen kosteustasapainon. Tämä öljy sisältää muun muassa manteli-, argan- ja jojouutetta, jotka ovat kaikkia omiaan korjaamaan vaurioituneita hiuksia. Kaiken muun hyvän lisäksi tämä tuote tarjoaa vahvan UV-suojan. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,7/5 tähteä ja Google Shoppingissa 4,8/5.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir hiusöljy:

 • Suojaa UV-säteilyltä
 • Sisältää manteli-, argan- ja jojobaöljyä
 • Korjaa vaurioituneita hiuksia

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixirin

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 100 ml

Kokeile näitä vinkkejä

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir on monipuolinen hiusöljy, jota voi käyttää monella eri tavalla. Voit esimerkiksi levittää sen hiuksiin jätettävänä hoitona ja muotoilutuotteena ennen föönausta. Kuiviin hiuksiin voit puolestaan käyttää sitä raikastamaan, antamaan kiiltoa ja hyvää tuoksua sekä parantamaan hiuksen rakennetta. Kokeile tätä öljyä eri tavoilla ja voit löytää itsellesi parhaiten sopivan käyttötavan.

Mitä asiakkaat sanovat Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixiristä

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixirillä on yksi tämän vertailun parhaiten arvostelluista hiusöljyistä. Asiakasarvioiden keskiarvo Amazonissa on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut 4,7/5 tähteä ja Google Shoppingissa jopa 4,8/5. Käyttäjät eivät siis ole löytäneet tästä tuotteesta juuri mitään parannettavaa. Eniten kiitosta tuntuu saavan se mahtava kiilto, jonka voi huomata jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Monet tämän tuotteen sisältämistä ainesosista ovat asiantuntijoiden tutkimia ja hyväksymiä, mutta varsinaisia juuri tätä sekoitusta koskevia ammattilaisten arvioita ei ole ollut saatavilla. Mikäli hiusöljyjen testejä ja arvosteluja myöhemmin ilmaantuu, tulemme toki päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir hiusöljy

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 100 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixiriä kaikille niille, jotka haluavat järkevästi hinnoitellun hiusöljyn, joka korjaa vaurioituneita hiuksia ja tuo niille kauniin hohteen. Tämä tuote saa toimitukseltamme parhaan kiillon palkinnon. Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixirin muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa kyky uudistaa hiuksia, hohtava ja silkkinen lopputulos sekä pörröisyyttä poistavat ominaisuudet. Miinuspuolena mainittakoon, että vaikka tuoksu onkin tässä öljyssä todella miellyttävä, se häviää nopeasti.

Plussat og Miinukset Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir hiusöljy

Plussat

 • Uudistaa hiuksia
 • Hohtava ja silkkinen lopputulos
 • Poistaa pörröisyyttä

Miinukset

 • Lyhytkestoinen tuoksu

Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair hiusöljy - suojaa kylmältä ilmalta

 • Google (asiakkaat): 4,6/5

Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair on yleispätevä hiusöljy, joka sopii kaikille hiustyypeille ja suojaa hiuksia tehokkaasti kylmältä ilmalta. Argan- ja auringonkukansiemenöljy tarjoaa hiuksille hyvän suojan ja runsas E-vitamiinipitoisuus ravitsee. Tämä öljy on koostumukseltaan mukavan raikas ja rasvaton. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,6/5 tähteä.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair hiusöljy:

 • E-vitamiini ravitsee
 • Sisältää argan- ja auringonkukansiemenöljyä
 • Raikas rasvaton koostumus

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair hiusöljyn

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 75 ml

Käyttöohjeet tiivistetyssä muodossa

Schwarzkopf ohjeistaa käyttämään tätä hiusöljyä seuraavalla tavalla:

 1. Hiero pieni määrä öljyä kämmeniisi lämpenemään.
 2. Levitä öljy käsillä pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin keskittyen hiusten keskiosaan ja latvoihin, ei päänahkaan.
 3. Hiero kerran viikossa runsas annos öljyä perusteellisesti kosteiden hiusten juuriin ja latvoihin.

Ostaessasi tämän tuotteen saat kattavammat käyttöohjeet, joten muistathan tutustua niihin tarkasti.

Mitä asiakkaat sanovat Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repairista

Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair on suosittu hiusöljy, jota käytetään paljon joka puolella maailmaa. Google Shoppingin useilta eri kauppapaikoilta yhteen keräämä asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut vakuuttavat 4,6/5 tähteä. Käyttäjät ovat kehuneet erityisesti sitä, kuinka vaivaton tätä öljyä on käyttää ja levittää. Muutamia negatiivisia kommentteja on tullut sen sisältämästä alkoholista, sillä osa käyttäjistä haluaa välttää sitä hiusöljyissänsä.

Monet tämän tuotteen sisältämistä ainesosista ovat asiantuntijoiden tutkimia ja hyväksymiä, mutta varsinaisia juuri tätä sekoitusta koskevia ammattilaisten arvioita ei ole ollut saatavilla. Mikäli hiusöljyjen testejä ja arvosteluja myöhemmin ilmaantuu, tulemme toki päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair hiusöljy

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 75 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair kenelle tahansa, joka haluaa tehokkaan suojan erityisesti kylmää ilmaa vastaan, hiustyypistä huolimatta. Tämä tuote saa toimitukseltamme parhaan yleispätevän hiusöljyn palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa hyvä imeytyvyys, vahva suoja, kaunis kiilto, miellyttävä tuoksu ja se, että se ei tee hiuksista liian raskaita. Huomaa kuitenkin, että tämä hiusöljy sisältää alkoholia.

Plussat og Miinukset Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair hiusöljy

Plussat

 • Hyvä imeytyvyys
 • Vahva suoja
 • Kaunis kiilto
 • Miellyttävä tuoksu
 • Pitää hiukset keveinä

Miinukset

 • Sisältää alkoholia

Hiusöljyn ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Ainesosat: Ihan ensimmäiseksi kannattaa tutustua hiusöljyn ainesosien luetteloon tarkasti. Tuotteista löytyy monenlaisia vaikuttavia aineita, joista osa toimii todistetusti, osa ei ja osaa ei välttämättä ole tutkittu lainkaan. Tärkeintä olisi, että aineosista löytyisi sellaisia komponentteja, jotka ravitsevat ja hoitavat hiuksiasi sekä päänahkaasi.
 • Hiustyyppi: Hyväkään hiusöljy ei toimi, jos se ei sovi hiustyypillesi, vaan se saattaa jopa lisätä tiettyjä ongelmia. Sinun täytyy siis tunnistaa, minkälainen hiustyyppi sinulla on ja valita sitten juuri omalle tyypillesi suunniteltu hiusöljy.
 • Käyttö: Osa öljyistä levittyy helpommin kuin toiset. Varmista, että hankit sellaisen öljyn, jota on mukava käyttää. Jos hiusöljyn käyttö on liian vaivalloista, voi sen käyttö nopeasti jäädä vähäiseksi ja unohtua kokonaan. 
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat hiusöljyyn sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat jonkin verran; edullisen mutta hyvän hiusöljyn voi saada vitosella, kun taas kalleimmat öljyt saattavat maksaa jopa 50 euroa. Tässä oppaassa esitellyt tuotteet sijoittuvat välille 10–40 €.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys hiusöljyn hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Hiusöljyt miehille

Hiusöljy miehelle, jolla on esimerkiksi kuivat tai herkästi katkeilevat hiukset, voi olla todella hyödyllinen hankinta. Emme ole kuitenkaan esitelleet tässä oppaassa varsinaisia miesten hiusöljyjä siitä syystä, että kaikki hiusöljyt sopivat sekä miehille että naisille. Miesten ja naisten hiustyypit eivät ole sukupuolesta riippuvaisia, vaikka toki erityisesti miehille markkinoituja tuotteitakin on saatavilla.

Miesten hiusöljyjen käyttö ei ole yhtä yleistä kuin naisten, mutta tämä johtuu luultavasti ainakin osittain siitä, että miehillä on tyypillisesti huomattavasti lyhyemmät hiukset, jotka eivät pituutensa takia välttämättä tarvitse yhtä paljon hoitamista.

Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti kaikkia ulkonäöstään ja hiuksiensa terveydestä välittäviä miehiä ainakin kokeilemaan hiusöljyä esimerkiksi aamulla ennen stailausta tai vaihtoehtoisesti illalla pesun jälkeen. Tulokset saattaisivat olla yllättävän positiivisia.

Muista valita myös muut hiustenhoitotuotteet

Hiusöljy auttaa merkittävästi hiusten elinvoimaisuuden säilyttämisessä tai palauttamisessa, mutta aivan yhtä tärkeässä roolissa ovat sekä lisäravinteet että hyvälaatuinen shampoo. Esimerkiksi vaaleille ja erityisesti vaaleiksi värjätyille hiuksille hopeashampoo on erinomainen valinta. Kollageeni puolestaan auttaa ravitsemaan hiusta ns. sisäisesti.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia hiusöljyjä olemme luottaneet ulkopuolisiin asiantuntijoihin ja kuluttajien arvioihin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tässä vertailussa olemme hyödyntäneet seuraavien tahojen testejä, arvosteluja ja asiakasarvioita:

Asiantuntija- ja testilähteet

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Olaplex No.7 Bonding Oil – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Moroccanoil Treatment – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat kerätty lukuisista kauppapaikoista. Olemme hyödyntäneet näitä arvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oil – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Olaplex No.7 Bonding Oil – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Moroccanoil Treatment – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Schwarzkopf Gliss Oil Elixir Repair – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale – 7.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Mikä on paras hiusöljy?
Tämä on sellainen kysymys mihin emme voi antaa tyhjentävää vastausta, sillä paras hiusöljy juuri sinulle riippuu muun muassa omasta hiustyypistäsi. Meidän toimituksemme oma suosikki on kuitenkin tässä oppaassa ensimmäisenä esitelty Hair Lust Hair Strengthening & Protection Oil. Se on hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaista valinnoista, sillä se suojaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, mutta siitä ei tarvitse maksaa turhan suurta summaa.
Mitä hiusöljy tekee?
Hiusöljy on hiuksiin ja päänahkaan lisättävä hoitoöljy, joka kosteuttaa, lisää kiiltoa ja pehmeyttä, suojaa sekä korjaa vaurioituneita hiuksia. Sen toiminta pohjautuu erilaisten ravitsevien öljyjen, vitamiinien ja kivennäisaineiden varaan. Hiuksista löytyy luonnostaankin paljon omia suoja-aineita, mutta niistä iso osa valitettavasti huuhtoutuu pesuissa pois.
Saako hiusöljy hiukseni kasvamaan paremmin?
Hiusöljyn käyttö ei saa hiuksia kasvamaan nopeammin. Öljyt voivat ravita hiuksiasi ja siten suojata niitä esimerkiksi katkeilulta, mutta itse kasvuprosessia ne eivät nopeuta. Tällaisiin väitteisiin saattaa markkinoinnissa kuitenkin toisinaan törmätä, vaikka niillä ei ikävä kyllä ole tieteellistä perustaa.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.