Hairlust shampoo testi:
Parhaat Hairlust tuotteet 2024

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Me kaikki tiedämme, että hiuksistamme huolehtiminen on tärkeää, mutta siihen voi olla vaikea löytää aikaa ja rahaa. Sen lisäksi useimmat kaupasta löytyvät hiustuotteet ovat täynnä voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat itse asiassa aiheuttaa enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Hairlust on edullinen luonnonmukaisten ja orgaanisten hiustenhoitotuotteiden sarja. Kaikki Hairlustin shampoot ovat helppokäyttöisiä ja vapaita haitallisista kemikaaleista. Ne on valmistettu ainesosista, joihin voit luottaa, kuten kookosöljystä, karitevoista ja arganöljystä.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras Hairlust shampoo 2024 – 5 tuotetta vertailussa

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Hairlust Split Fix Shampoo 250 ml - herkälle hiuspohjalle

Tämän shampoon merkittävin etu on, että se on valmistettu useista orgaanisista ainesosista, jotka edistävät hiusten kasvua ja korjaavat ohuita tai vaurioituneita hiuksia. Niille, jotka haluavat parantaa hiustensa terveyttä ja ulkonäköä, tämä shampoo on ihanteellinen valinta.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hairlust Split Fix Shampoo 250 ml:

 • Valmistettu luonnollisista ainesosista
 • Vegaaninen
 • Ei haitallisia aineita

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Hairlust Split Fix Shampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Kahvipavuista puristetun öljyn sisältämä kofeiini, yksi tämän shampoon tärkeimmistä ainesosista, auttaa vilkastuttamaan verenkiertoa ja edistämään hiusten kasvua. Lisäksi se auttaa ehkäisemään hiusten halkeilua ja tasapainottamaan hiusten kosteuspitoisuutta.

Koska tämä shampoo ei sisällä vaarallisia kemikaaleja, kuten parabeeneja, silikoneja tai sulfaatteja, se sopii erinomaisesti myös herkälle päänahalle. Tämän vuoksi se on paljon turvallisempi valinta niille, joilla on herkkä päänahka ja jotka kuitenkin haluavat nauttia tehokkaan shampoon hyödyistä. Se on myös Vegan Society -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se on varmasti valmistettu ilman eläinperäisiä tuotteita. Tämän vuoksi se on loistava vaihtoehto vegaanista elämäntapaa noudattaville.

Lisätietoja Hairlust Split Fix Shampoo 250 ml

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Toimituksemme arvio

Hairlust Split Fix Shampoo on loistava tuote, joka auttaa ravitsemaan ja korjaamaan vaurioituneita hiuksia. Sen mieto tuoksu, joka sisältää vivahteita persikan kukasta ja brasilialaisista appelsiineista, tekee sen käytöstä miellyttävää. Pullon muovi on melko jämäkkää ja shampoon koostumus on hieman liian paksua, mikä tekee siitä vaikeasti puristettavan. Näistä puutteista huolimatta uskomme, että tämä shampoo on yksi parhaista vaihtoehdoista vaurioituneille hiuksille, koska se sisältää hienostuneen sekoituksen jojobaöljyesterejä, jotka ehkäisevät hiusten halkeilua.

Plussat og Miinukset Hairlust Split Fix Shampoo 250 ml

Plussat

 • Ihanteellinen herkälle päänahalle
 • Vahvistaa verenkiertoa
 • Vegan Society -sertifikaatti
 • Mieto tuoksu
 • Tasapainottaa hiusten kosteustasoa ja ehkäisee halkeilua

Miinukset

 • Koostumus on hieman turhan paksu
 • Paksua muovipullo vaatii kovaa puristusta

Hairlust Curl Crush Shampoo 250 ml - sisältää bambu-uutetta ja Aquaxylia

Sulfaatittomuutensa ansiosta Hairlust Curl Crush Shampoo on hyvä shampoo kiharille hiuksille. Se sopii kaikille, jotka haluavat käyttää Curly Girl -menetelmää, mutta myös välttää voimakkaita kemikaaleja shampoossaan.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hairlust Curl Crush Shampoo 250 ml:

 • Kaikentyyppisille kiharoille
 • Sopii Curly Girl -menetelmälle
 • Sisältää bambu-uutetta ja Aquaxylia

Arvostelu: Tuotenanalyysissä Hairlust Curl Crush Shampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Tämän shampoon yhtenä aktiivisena ainesosana toimii bambu-uute, joka on tunnettu kyvystään palauttaa hiusten elinvoimaa. Bambu on luonnollinen piin lähde, joka tukee hiusten tervettä kasvua ja auttaa vahvistamaan hiuksia.

Lisäksi Aquaxyl, tämän shampoon kosteuttava ainesosa, auttaa edistämään hiusten tervettä kasvua säilyttämällä päänahan kosteustasapainon. Proteiinit puolestaan tukevat terveiden ja vahvojen hiusten ylläpitoa. Tämä on ratkaisevan tärkeää kiharoille, koska ne voivat olla hauraampia ja alttiimpia vaurioille, kuin suorat hiukset.

The Vegan Society on sertifioinut tämän shampoon vegaaniseksi, mikä tarkoittaa, että sitä ei ole testattu eläinkokeilla eikä se sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät shampoota, jota ei ole testattu eläimillä. Siinä on myös ihastuttava trooppinen tuoksu, joka saa sinut tuntemaan olosi virkistyneeksi joka kerta, kun käytät sitä.

Lisätietoja Hairlust Curl Crush Shampoo 250 ml

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Toimituksemme arvio

Kevyen koostumuksen ansiosta tätä shampoota on helppo käyttää ja levittää tasaisesti hiuksiin. Koska se on luonnonmukaisesti valmistettu, siinä käytetään vain luonnollisia ainesosia eikä lainkaan vaarallisia lisäaineita. Jos sinulla on erityisen herkästi kuivuvat hiukset, sinun kannattaa ehkä käyttää hoitoaineita tämän shampoon käytön jälkeen, koska jotkut ovat huomanneet sen olevan hieman kuivattava. Pullo on neliskulmainen ja kova, mikä voi vaikeuttaa nesteen ulos puristamista. Olemme kaikesta huolimatta sitä mieltä, että tämä shampoo on paras vaihtoehto kiharoille hiuksille, koska siinä on yhdistelmä kosteuttavia elementtejä ja vegaanisia mikroproteiineja.

Plussat og Miinukset Hairlust Curl Crush Shampoo 250 ml

Plussat

 • Luonnonmukainen
 • Sisältää proteiineja
 • Kevyt koostumus
 • Trooppinen tuoksu
 • Vegaanisertifioitu

Miinukset

 • Saattaa kuivattaa hieman
 • Kova neliskulmainen pullo

Hairlust Enriched Blonde Silver Shampoo 250 ml - E-vitamiinia sisältävä shampoo

Tämä shampoo on tehty ihmisille, jotka haluavat pitää vaaleat hiuksensa luonnollisen näköisinä. Hairlust Enriched Blonde Silver Shampoo sisältää E-vitamiinia, joka tukee hiusten tervettä kasvua korjaamalla ja ravitsemalla päänahkaa sekä hiusjuuria.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hairlust Enriched Blonde Silver Shampoo 250 ml:

 • Sisältää E-vitamiinia
 • Paljon kosteuttavia ainesosia
 • Mango ja mustikkauute suojaavat hiuksia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Hairlust Enriched Blonde Silver Shampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Mango sekä mustikkauute auttavat ravitsemaan ja suojaamaan hiuksia vahingoittumiselta. Mangouutteessa on runsaasti A- ja C-vitamiinia, jotka ovat molemmat voimakkaita antioksidantteja.

Nämä vitamiinit edistävät kollageenin muodostumista ja hiussolujen uusiutumista samalla kun ne suojaavat hiuksia UV-säteilyltä ja muilta ympäristötekijöiltä. Tämä shampoo sisältää mustikkauutetta, jossa on runsaasti polyfenoleja, jotka ovat hyväksi päänahalle ja lisäävät hiusten joustavuutta sekä kiiltoa. Lisäksi tällä uutteella on antimikrobisia ominaisuuksia, jotka saattavat auttaa rauhoittamaan kutisevaa päänahkaa.

Ympäristöolosuhteet tai muotoilutuotteet aiheuttavat usein hiuksiin keltaisia tai oransseja sävyjä, joita pesu auttaa poistamaan. Tämä shampoo auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen vaaleuden ja terveyden poistamalla nämä ei-toivotut sävyt.

Lisätietoja Hairlust Enriched Blonde Silver Shampoo 250 ml

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Toimituksemme arvio

Tämä shampoo ei sisällä vaarallisia aineita, kuten silikonia tai parabeeneja, jotka voivat ajan myötä tuhota hiuksesi. Hairlust Enriched Blonde Silver Shampoo saa hiuksesi myös näyttämään täyteläisemmiltä, terveemmiltä ja kiiltävämmiltä. Erityisesti vaaleiden hiusten keltaisia ja oransseja sävyjä tasapainottamaan luotujen violettien väripigmenttien ansiosta palkitsimme tämän shampoon vaaleille parhaaksi huolimatta sen paksusta koostumuksensta, jonka vuoksi sitä voi olla vaikea levittää tasaisesti hiuksiin.

Plussat og Miinukset Hairlust Enriched Blonde Silver Shampoo 250 ml

Plussat

 • Täyteläisemmät, terveemmät ja kiiltävämmät hiukset
 • Poistaa kellertävät ja oranssit sävyt
 • Korjaa ja vahvistaa tervettä kasvua
 • Ei parabeeneja, silikonia tai SLS/SLES-sulfaatteja

Miinukset

 • Hieman turhan paksu koostumus

Hairlust Grow Perfect Shampoo 250 ml - aloe veraa ja rosmariiniöljyä sisältävä shampoo

Kolmannen osapuolen laboratoriot ovat osoittaneet tämän shampoon korjaavan ja uudistavan karvatupet. Se sisältää aineita, jotka edistävät hiusten kasvamista ja estävät tulevan hiustenlähdön, joten se sopii erinomaisesti miehille, jotka ovat jo menettämässä hiuksiaan.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hairlust Grow Perfect Shampoo 250 ml:

 • Sisältää aloe veraa ja rosmariinia
 • Ei sulfaatteja, silikonia tai alkoholia
 • Dokumentoidut vaikutukset

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Hairlust Grow Perfect Shampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Tässä shampoossa on käytetty orgaanista aloe veraa, joka on tunnettu ravitsevista ominaisuuksistaan. Se sisältää erilaisia vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä ja antioksidantteja, jotka voivat kosteuttaa ja uudistaa päänahkaa sekä hiuksia.

Yhdessä orgaanisen aloe veran ja rosmariiniöljyn positiiviset hyödyt parantavat päänahan terveyttä, edistävät hiusten kasvua ja tukevat vaurioituneiden hiusten paranemista. Tuote on täysin vegaaninen ja luonnonmukaisesti valmistettu. Tämä tarkoittaa, että sen valmistuksessa käytetyissä ainesosissa ei ole voimakkaita kemikaaleja tai eläimistä saatavia sivutuotteita, eli ne ovat 100-prosenttisen luonnollisia.

Tässä shampoossa ei ole sulfaatteja, jotka voivat olla haitallisia päänahalle ja johtaa kuivumiseen tai hilseilyyn. Silikonia eikä alkoholiakaan tässä tuotteessa ei ole, sillä ne voivat tehdä hiuksista raskaat ja rasvoittuvat poistamalla hiuksista niiden luonnolliset öljyt.

Lisätietoja Hairlust Grow Perfect Shampoo 250 ml

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Toimituksemme arvio

Tässä shampoossa on lievästi huumaava tuoksu, joka on varsin miellyttävä. Hiukset tuntuvat ja tuoksuvat upealta sen käytön jälkeen. Se poistaa mahdolliset kertymät ja likaantumat puhdistamalla hiukset sekä päänahan perusteellisesti. Luonnollisen AnaGain-uutteen ansiosta, joka stimuloi hiusten kasvua, on tämä shampoo ensisijainen valintamme hiusten kasvun kiihdyttämiseksi. Huomaa kuitenkin, että vaahtoutuvuus ei tässä shampoossa ole sieltä parhaasta päästä.

Plussat og Miinukset Hairlust Grow Perfect Shampoo 250 ml

Plussat

 • Hoitaa päänahkaa
 • Luomu- ja vegaanisertifioitu
 • Miellyttävä tuoksu
 • Syväpuhdistaa

Miinukset

 • Voisi vaahtoutua paremmin

Split Fix™ Bundle - shampoo ja 5 muuta tuotetta optimaaliselle kasvulle

The Hair Rehab Box -niminen shampoo- ja hoitoaineyhdistelmä edistää hiuspohjan parhaita mahdollisia kasvuolosuhteita. Se on tarkoitettu naisille, jotka haluavat parasta mahdollista hiustenhoitoa.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Split Fix™ Bundle:

 • Optimaaliset kasvuolosuhteet hiuksille
 • Valmistettu Tanskassa
 • Ei haitallisia kemikaaleja

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Split Fix™ Bundle

Tähän hiustenhoitopakettiin sisältyy bambutyynyliina, märkäharja, shampoo, hoitoaine, suojaava naamio ja öljy. Suojanaamio on 98,9-prosenttisesti luonnollinen ja auttaa vahvistamaan hiuksia, kun taas sulfaatiton shampoo ja hoitoaine auttavat ehkäisemään hiusten halkeilua. Puhtaasta bambusta valmistettu tyynyliina estää takkuuntumista ja suojaa hiuksia nukkuessasi.

Hiusöljy on useiden kevyiden öljyjen sekoitus, joka auttaa ravitsemaan hiuksia. Pakkauksessa on mukana myös märkäharja, joka auttaa shampoon ja hoitoaineen tasaisessa levittämisessä. Tuotteet valmistetaan Tanskassa tiukan laadunvalvonnan alaisena käyttäen vain ensiluokkaisia ainesosia. Yhdessä nämä kaikki ainesosat muodostavat järjestelmän, joka on tehokas ja tasapainoinen.

Toimituksemme arvio

The Hair Rehab Box -hiustenhoitopakkauksessa käytetään hiuksia ravitsevia orgaanisia ainesosia. Se on erinomainen vaihtoehto luonnonmukaista vaihtoehtoa etsiville, sillä se on täysin luomu- ja vegaanisertifioitu. Kaiken kaikkiaan tämä on erinomainen paketti, joka ansaitsee tittelinsä parhaana hiustenhoitosettinä, koska se edistää ihanteellisia kasvuolosuhteita päänahassa ja tehostaa kasvua todistetusti. Tämä shampoo saattaa kuitenkin olla liian paksu kaikkein ohuimmille hiuksille.

Plussat og Miinukset Split Fix™ Bundle

Plussat

 • Kuuden tuotteen sarja
 • Ei kuivata hiuksia eikä päänahkaa
 • Orgaaniset ainesosat
 • Vegaaninen ja luomu

Miinukset

 • Voi olla raskas ohuimmille hiuksille

Mitä ottaa huomioon ostaessasi Hairlust-shampoota?

Ainesosat
Hiustyypillesi parhaiten sopivat ainesosat, kuten Aquaxyl, merisuola, vitamiinit, mangouute, bambu-uute, pantenoli ja aloe vera, tulisi ottaa huomioon, kun ostat Hairlust-shampoota. Aquaxyl-niminen komponentti auttaa hiuksia säilyttämään kosteutta ja ehkäisemään kuivumista. Sitä on usein shampoissa, jotka on tehty niille, joilla on vaurioituneet tai kuivat hiukset.

Toinen komponentti, joka saattaa auttaa hiuksiasi näyttämään paremmilta, on merisuola. Se sisältää runsaasti mineraaleja sekä vitamiineja ja voi auttaa lisäämään volyymia sekä kiiltoa. Mangouute puolestaan on luonnollinen hoitoaine, joka voi auttaa pehmentämään hiuksia. Niille, joilla on herkkä päänahka, bambu-uute on hellävarainen vaihtoehto, joka tekee ihmeitä. Kannattaa myös harkita vitamiineja, kuten pantenolia, joka pitää hiukset vahvoina ja terveinä.

Aloe vera, luonnollinen kosteuttaja, on viimeinen vaihtoehto, joka voi auttaa rauhoittamaan päänahkaa ja vähentämään tulehduksia. Lisäksi on tärkeää olla tietoinen erilaisista aineista, kuten silikonista, parabeeneista ja sulfaateista. Kaikki nämä kemikaalit saattavat aiheuttaa pitkäaikaisia hiusvaurioita. Silikonit peittävät hiuksiamme ja antavat niille kiiltävän ulkonäön, mutta ne myös kerääntyvät hiusten rakenteeseen ajan mittaan ja tekevät niistä elottomat ja vaikeasti hoidettavat.

Parabeeneiksi kutsutut säilöntäaineet pidentävät shampoon säilyvyyttä, mutta ne voivat myös ärsyttää ja herkistää ihoa. Sulfaatit ovat pinta-aktiivisia aineita, jotka auttavat tuottamaan paksua vaahtoa, mutta ne voivat myös poistaa hiuksista niiden luonnolliset öljyt, jolloin ne tuntuvat kuivilta ja haurailta.

Hiustyyppi
Rasvaisille hiuksille kannattaa valita shampoo, joka auttaa vähentämään öljyntuotantoa, kun taas kuiville hiuksille hyvä vaihtoehto on sellainen shampoo, joka on suunniteltu erityisesti kosteuden lisäämiseen. Valitse kiharille hiuksille tarkoitettu shampoo, jos haluat säädellä hiustesi kiharuuden astetta. Värjätyille hiuksille hyvä ratkaisu voi olla sulfaatiton shampoo, sillä sellainen voi auttaa vähentämään värin haalistumista.

Jotkin shampoot on tehty varta vasten henkilöille, joilla on tietyn väriset hiukset, kuten vaaleat tai punaiset. Violetti shampoo voi olla tarpeen vaaleille hiuksille, jotta niistä ei tulisi oransseja tai messinkisen värisiä. Punapäiden kannattaa puolestaan miettiä shampoota, joka lisää kiiltoa ja eloisuutta. Lisäksi on olemassa shampoita, jotka on tehty erityisesti paksulle tai ohuille hiuksille.

Erityisominaisuudet
Kun ostat Hairlust-shampoota, tuoksu on ensimmäinen ominaisuus, joka sinun tulisi ottaa huomioon. Lukuisilla shampoilla on miellyttävä tuoksu, joka voi saada sinut tuntemaan itsesi raikkaaksi ja uudistuneeksi. Jotkut ihmiset ovat kuitenkin herkkiä tietyille tuoksuille, joten on tärkeää valita shampoo, joka sopii juuri sinulle.

Pullo eli pakkaus on toinen ainutlaatuinen näkökohta, joka on otettava huomioon. Jotkin shampoot on pakattu pumppupulloihin yleisempien kierrekorkillisten säiliöiden sijaan, mikä voi olla käytännöllisempää. Jotkin pullot valmistetaan myös kierrätettävistä materiaaleista, mikä on tärkeää, jos haluat vähentää ympäristövaikutuksia. Shampoon koostumus on viimeinen asia, jota kannattaa miettiä. Jotkut shampoot ovat ohuita ja juoksevia, kun taas toiset kermaisia ja paksuja.

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää koostumusta, mutta on tärkeää valita hiustyypillesi sopiva shampoo. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarkista, onko valitsemallasi shampoolla todistetusti positiivista vaikutusta hiuksiin. Vaikka monet shampoot väittävät lisäävänsä kiiltoa tai vähentävänsä pörröisyyttä, kaikki eivät kuitenkaan pysty todistamaan väitteitään.

Hinta
Usein kalliimmat shampoot sisältävät laadukkaampia ainesosia ja vähemmän mahdollisesti haitallisia aineita. Esimerkiksi sertifioidut vegaaniset shampoot valmistetaan ilman eläintuotteita, ja ne sisältävät usein hiuksille sekä päänahalle terveellisiä orgaanisia ainesosia.

Lisäksi kalliimmat shampoot ovat usein vapaita parabeeneista, silikoneista ja sulfaateista, jotka voivat vähitellen vahingoittaa hiuksia poistamalla niiden luonnollisia öljyjä. Jos haluat säästää rahaa, kannattaa valita isokokoinen pakkaus tai tuotepaketti, sillä ne tarjoavat monesti rahalle eniten vastinetta.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot
Käyttäjien arvostelut voivat antaa sinulle käsityksen siitä, miten tuote toimii muilla, joilla on sinun hiustyyppisi, sekä mitä mieltä he ovat tuoksusta ja koostumuksesta. Asiantuntijoiden testit voivat puolestaan löytää ratkaisevia yksityiskohtia tuotteen ainesosista ja tehokkuudesta. Jotta voisit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen, olemme ottaneet huomioon sekä käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot.

arrow-more

Mikä on Hairlust?

Hairlust on ammattimainen hiustenhoitoyritys, joka on erikoistunut luomaan korkealaatuisia hiustuotteita ja -palveluita asiakkailleen. Vuoden 2017 alussa perustettu Hairlust on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset hiustenhoidossa.

Hairlust tarjoaa laajan valikoiman hiustenhoitotuotteita, kuten shampoita, hoitoaineita ja erilaisia muotoilutuotteita. Tämä yritys on täysin läpinäkyvä raaka-aineidensa ja ainesosiensa suhteen. Lisäksi kaikki heidän tuotteet testataan kliinisesti riippumattomissa laboratorioissa korkeimman laadun varmistamiseksi.

Parikymppiset Sofie Tidemand ja Rasmus Serup (kaksi perustajista) tietävät omakohtaisesti, miten hiustenlähtö ja ohuet hiukset voivat vaikuttaa itsetuntoon. He ymmärsivät, miten merkittävästi hiuksemme vaikuttavat siihen, miltä meistä tuntuu.

Ei ole väliä, mikä hiusongelma on – hiustenlähtö, rasvaisuus, vaurioituminen jne. Tavalla tai toisella se vaikuttaa meihin kaikkiin. Laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden löytäminen oli heille kuitenkin haastavaa.

Sofie ja Rasmus alkoivat kehittämään hauskoja, ensiluokkaisia hiustenhoitotuotteita ja näyttämään tietä kestävyyden, luovuuden ja avoimuuden suhteen. He eivät vain kehittäneet uusia tuotteita, vaan heidän tavoitteenaan oli muuttaa koko hiustenhoitoala. Omien alustojensa kautta he pyrkivät myös tarjoamaan erinomaista mahdollisuutta saada informatiivista ja inspiroivaa tietoa sekä yksilöllistä asiakaspalvelua.

Mitä tuotteita Hairlust tarjoaa?

Hairlust tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia hiustenhoitotuotteita, jotka varmasti vastaavat tarpeisiisi. Etsitpä sitten vitamiineja hiustesi terveyden parantamiseksi, hiustyypillesi sopivaa shampoota ja hoitoainetta tai naamioita ja suihkeita kosteuden lisäämiseksi, heillä on etsimäsi.

Hiusvitamiinit
Heidän hiusvitamiininsa on suunniteltu ravitsemaan hiuksiasi kokonaisvaltaisesti. Niissä on runsaasti tärkeitä ravintoaineita, kuten biotiinia, foolihappoa ja E-vitamiinia, jotka kaikki ovat tärkeitä hiusten terveelle kasvulle. Jos etsit keinoa parantaa hiustesi terveyttä, Hairlustin hiusvitamiinit ovat hyvä lähtöpiste.

Shampoot ja hoitoaineet
Hairlust tarjoaa laajan valikoiman shampoita ja hoitoaineita, jotka on suunniteltu vastaamaan hiustyyppisi erityistarpeita. Etsitpä sitten volyymia lisäävää tai pörröisyyttä hillitsevää shampoota, löydät heiltä etsimäsi. Tarjolla on myös hoitoaineita, jotka auttavat korjaamaan vaurioita, lisäämään kiiltoa ja paljon muuta.

Naamiot ja hiussuihkeet
Shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi he tarjoavat myös erilaisia naamioita ja hiussuihkeita. Naamiot on suunniteltu hoitamaan hiuksia syvästi ja antamaan niille ravinteita, joita ne tarvitsevat näyttääkseen hyvältä. Heidän hiussuihkeillaan voit saavuttaa minkä tahansa haluamasi tyylin, halusitpa sitten jotain luonnollista tai jotain hieman glamourimpaa.

Parranhoito
He tietävät, että muutkin kuin naiset haluavat näyttää hyvältä. Siksi he tarjoavat parranhoitotuotteita, jotka on suunniteltu pitämään parta parhaimman näköisenä. Hairlustin parranhoitosarjaan kuuluu kaikki partaöljyistä ja -balsameista aina pesuaineisiin ja saksiin saakka. 

Kulmakarva- ja ripsiseerumit
Etsitkö jotain, joka auttaa ripsiäsi ja kulmakarvojasi näyttämään parhaimmilta? Heidän kulmakarva- sekä ripsiseeruminsa ovat täynnä tehokkaita ainesosia, jotka edistävät kasvua ja pitävät ripset sekä kulmakarvat kosteutettuina ja terveinä. Me VertaaTuotteella olemme laatineet myös oman oppaamme, josta löytyy useiden eri valmistajien parhaat ripsiseerumit.

Asiakkaiden mielipiteet Hairlustista

Trustpilot-arvostelujen nopea läpikäynti osoittaa, että ihmiset ovat yleensä tyytyväisiä tuloksiin, joita he ovat saavuttaneet Hairlust-tuotteiden käytön jälkeen. Erityisesti monet asiakkaat sanovat, että he ovat huomanneet merkittävän eron hiustensa paksuudessa ja yleisessä terveydessä käytettyään näitä tuotteita vain muutaman viikon ajan.

Toiset asiakkaat ovat myös huomanneet, että tuotteet ovat auttaneet parantamaan vaurioituneiden hiusten ulkonäköä, jolloin ne näyttävät kiiltävämmiltä ja sileämmiltä. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että ihmiset ovat varsin tyytyväisiä Hairlustin käytöstä saamiinsa tuloksiin. Jotkut ovat kuitenkin huomanneet, etteivät he nähneet hiuksissaan mitään eroa Hairlust-tuotteiden käytön jälkeen riippumatta siitä, kuinka kauan he käyttivät niitä.

Toiset ovat sanoneet, että tuotteet saivat heidän hiuksensa tuntumaan raskailta sekä rasvaisilta ja että heidän täytyi pestä hiuksensa useammin välttääkseen rasvoittumisen. Tarkastelemiemme asiakasarvostelujen perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että näitä tuotteita kannattaa kokeilla, jos etsit kustannustehokasta keinoa parantaa hiustesi yleistä terveyttä ja ulkonäköä.

FAQ

Mitä Hairlust tarjoaa?
HairLust tarjoaa valikoiman täysin luonnollisia hiustuotteita, jotka auttavat saamaan vahvemmat, pidemmät ja terveemmät hiukset. Heidän tuotteensa eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja tai muita voimakkaita kemikaaleja, ja ne on valmistettu puhtaista, kestävistä ainesosista. HairLustin tuotteet ovat myös vegaanisia ja julmuudesta vapaita.
Mitä kuluttajat sanovat Hairlustista?
Hairlust-tuotteiden arvostelut ovat pääosin myönteisiä, ja ihmiset kertovat, että tuotteet ovat auttaneet heitä saavuttamaan paksummat ja terveemmät hiukset. Muutamat ihmiset sanovat, että tuotteet eivät toimineet heidän kohdallaan, mutta suurin osa käyttäjistä näyttää olevan tyytyväisiä tuloksiin.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.