Paras painopeitto:
Painopeitto testi 2023

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

4 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Viime vuosina painopeitosta on tullut monelle olennainen osa heidän parempia nukkumistottumuksiaan – eikä syyttä. Tutkimukset viittaavat siihen, että painopeitot voivat aidosti auttaa ihmisiä, joilla on taipumusta ahdistukseen, yleistä unettomuutta tai jotka kärsivät esimerkiksi erilaisista sairauksista. Painopeitto siis auttaa täyttämään yhden perustarpeistamme, mutta miksi – tutkitaanpas asiaa hieman tarkemmin.

Painopeiton hyödyt tulevat sen ylimääräisestä painosta, joka simuloi terapeuttista syväpainestimulaatiota (tunnetaan myös nimellä paineterapia ja painehoito). Se ikään kuin simuloi syleilyn tai halatuksi tulemisen kokemusta, jota meistä jokainen luonnollisesti kaipaa. Vaikka painopeiton luoma kokemus ei täysin vastaakaan ammattilaisen tekemää syväpainestimulaatiota, voi sen vaikutusta hyödyntää joka yö usean tunnin ajan. Mikäli olet kiinnostunut löytämään laadukkaan painopeiton saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tästä oppaasta löydät viisi mielestämme parasta painopeittoa. Tutkimusta tehdessämme perehdyimme lukuisiin painopeittoihin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille käyttäjille. Valintamme pohjautuvat asiantuntijoiden painopeittojen testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä tuotteet, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista. Arvioi siis tarpeesi, tutustu vaihtoehtoihin ja valitse oma suosikkisi.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras painopeitto 2023 – 4 tuotetta vertailussa

Painopeiton ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Paino: Kun on kyse painopeitosta, on sen paino luonnollisesti merkittävä kriteeri. Yleisesti hyväksyttyjen suositusten mukaan painopeiton paino tulisi olla noin 10 prosenttia käyttäjän painosta. Lapsille monet terapeutit suosittelevat tämän 10 prosentin päälle vielä muutamaa lisäkiloa. Tämä on kuitenkin vain suositus eikä suinkaan sääntö.
 • Koko: Painopeittoja on saatavissa erikokoisina. Kuten painokin, myös koko tulee valita käyttäjän oman koon mukaan. Muista myös, että hieman liian iso peitto on yleensä aina mukavampi kuin liian pieni.
 • Materiaali: Painopeittoja valmistetaan useista eri materiaaleista. Muun muassa flanelli, fleece, satiini, polyesterisekoitukset, sametti ja puuvilla ovat tyypillisiä painopeitoissa käytettyjä valmistusmateriaaleja. Materiaalin valinta riippuu lähinnä käyttäjän mieltymyksistä tai mahdollisista allergiarajoitteista.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa painopeittoa, kannattaa ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä sopisi sinulle parhaiten. Osa peitoista on täytetty esimerkiksi muovipelleteillä, kun taas toisissa täyttömateriaalina voivat olla lasihelmet. 
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat painopeittoon sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat jonkin verran; edullisen mallin voi saada muutamalla kympillä, kun taas kalliimmat painopeitot voivat maksaa toista sataa euroa.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys painopeiton hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Toimituksemme suosikki test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Cura of Sweden Pearl Classic painopeitto - testivoittaja

 • PriceRunner: 4,5/5
 • Google (asiakkaat): 4,2/5

Cura of Sweden Pearl Classic on mukava ja hyvä painopeitto, joka voitti PriceRunnerin suuren painopeittojen testin. Se koostuu seitsemästä kerroksesta, joista jokainen on valmistettu korkealaatuisista, hengittävistä ja mukavista materiaaleista. Näitä painopeittoja on saatavissa eri painoisina, ja painona toimivat luonnolliset, hienoksi leikatut lasihelmet. Myös Googlen asiakkaat ovat ottaneet tuotteen hyvin vastaan antaessaan sille 4,2/5 tähden keskiarvon.

Cura of Sweden Pearl Classic painopeitto
Toimituksemme suosikki

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Valmistettu hengittävistä materiaaleista
 • Koostuu seitsemästä kerroksesta
 • Täytetty luonnollisilla lasihelmillä

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Cura of Sweden Pearl Classic testivoittaja painopeittoa ihan kaikille, jotka haluavat parantaa unenlaatuaan, sillä se on todistetusti toimiva tuote, eikä sitä ole hinnalla pilattu. Se on toimituksemme suosikki. Pearl Classicin hyviin puoliin kuuluu muun muassa pehmeys, konepestävyys, kyky parantaa unenlaatua ja hengittävät materiaalit. Ainoa huono puoli on, että sen synteettiset materiaalit saattavat tehdä siitä hieman kuuman vaihtoehdon erityisesti kesäisin.

Hyvät ja huonot puolet - Cura of Sweden Pearl Classic painopeitto

Plussat

 • Pehmeä ja mukava
 • Konepestävä
 • Rentouttaa ja parantaa unen laatua
 • Valmistettu hengittävistä materiaaleista

Miinukset

 • Hieman lämmin synteettisen täytteen takia

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Cura of Sweden Pearl Classicin

TEKNISET TIEDOT

 • Päällyskangas - Puuvilla
 • Painovaihtoehdot 3, 5, 7, 9, 11 kg

Valitse sopiva koko, väri ja paino

Ostaessasi Cura of Swedenin Pearl Classicin valinta on sinun. Voit valita kahden koon sekä lukuisten eri värien väliltä. Painovaihtoehdot liikkuvat välillä 3–15 kg. 10 prosentin suositusta käytettäessä Pearl Classic sopii siis pienikokoisille käyttäjille, mutta myös isompikokoisille tai niille, jotka kaipaavat peittoonsa kunnolla lisäpainoa.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Cura of Sweden Pearl Classicista

Pohjoismaalainen PriceRunner toteutti suuren painopeittojen testin, jossa se testasi kahdeksan suosituinta painopeittoa ja valitsi Cura of Sweden Pearl Classicin testivoittajaksi. Heidän testissään pääasiallisina arvostelukriteereinä olivat mukavuus, monipuoliset pesumahdollisuudet ja vaihtoehtojen saatavuuden laajuus sekä painon että koon suhteen. Googlen asiakkaat ovat antaneet tälle peitolle korkean 4,2/5 tähden keskiarvon asiakasarvioissaan.

TEKNISET TIEDOT

 • Päällyskangas - Puuvilla
 • Painovaihtoehdot 3, 5, 7, 9, 11 kg

Katso tuotteen visuaalinen esittely tästä:

Paras painopeitto testissä (PriceRunner) test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Polar Night painopeitto - mielialaa ja unen laatua parantamassa

 • PriceRunner: 4/5
 • Google (asiakkaat): 4,7/5

Polar Nightin painopeitto on laadukas tuote, joka auttaa parantamaan mielialaa unen laadun kautta. Se on valmistettu myrkyttömästä, ekologisesta, hajuttomasta ja hypoallergeenisestä materiaalista. Vahvat soljet auttavat pussilakanan kiinnittämisessä ja petaamisessa. PriceRunnerin testissä Polar Night sai 4/5 peukkua ja Googlen asiakkaat ovat antaneet sille huikean 4,7/5 tähden keskiarvon.

Polar Night painopeitto
Paras painopeitto testissä (PriceRunner)

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Ekologinen ja hypoallergeeninen materiaali
 • Suunniteltu parantamaan unen laatua
 • Vahvat soljet pussilakanan kiinnittämiseen

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Polar Night painopeittoa niille, jotka haluavat lämpimän ja mukavan painopeiton rauhoittavalla vaikutuksella. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa soveltuvuus allergikoille, tasaisesti jakautunut paino ja pehmeät materiaalit. Huonona puolen täytyy mainita, että tätä painopeittoa ei voi pestä pesukoneessa.

Hyvät ja huonot puolet - Polar Night painopeitto

Plussat

 • Lämmin ja mukava
 • Sopii allergikoille
 • Hyvin jakautunut paino
 • Pehmeät materiaalit

Miinukset

 • Ei konepestävä

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Polar Nightin

TEKNISET TIEDOT

 • Päällyskangas - Mikrokuitu
 • Painovaihtoehdot 5 kg
 • Koko 150 x 200 cm

Valmistaudu nyrkkipyykkiin
Vaikka Polar Night onkin yksi markkinoiden laadukkaimmista painopeitoista ja se tarjoaa erittäin levolliset unet, on sillä kuitenkin yksi negatiivinen puoli – sitä ei voi pestä pesukoneessa.

Toisinaan painopeitot saattavat aiheuttaa hikoilua ja vaikka käyttäisit sen kanssa lakanaa, on itse peittokin ainakin toisinaan hyvä pestä. Valitettavasti Polar Night täytyy pestä käsin, eikä 9–13 kg painavan peiton käsinpesu ole välttämättä kaikkein helpoin homma.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Polar Nightista

PriceRunnerin suuressa kahdeksan painopeiton testissä Polar Night pärjäsi erittäin hyvin ja sai 4/5 peukkua, vaikka ei testiä voittanutkaan. Googlen asiakasarvioissa puolestaan Polar Night on yksi parhaiten arvostelluista painopeitoista, sillä se on saanut huiman 4,7/5 tähden keskiarvon. Kaikki tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että mikäli käsinpesu ei ole ongelma, on tämä tuote erinomainen hankinta.

TEKNISET TIEDOT

 • Päällyskangas - Mikrokuitu
 • Painovaihtoehdot 5 kg
 • Koko 150 x 200 cm
Paras painopeitto ekologisilla materiaaleilla test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

CURA of Sweden Pearl Eco painopeitto - nuku luonnollisesti

 • Google (asiakkaat): 4,3/5

CURA of Sweden Pearl Eco on eksklusiivinen, 100 % luonnonmukaisista materiaaleista valmistettu painopeitto. CURA ilmoittaa ylpeästi, että tämän peiton koko valmistusprosessi on äärimmäisen ympäristöystävällinen. Se tuntuu mukavan viileältä kesäisin ja lämmittää riittävästi talvella. Googlen asiakkaat ovat ottaneet tämän painopeiton hyvin vastaan ja antaneet sille 4,3/5 tähden keskiarvon arvioissaan.

CURA of Sweden Pearl Eco painopeitto
Paras painopeitto ekologisilla materiaaleilla

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Ympäristöystävällisesti tuotettu
 • Sopii kaikkiin vuodenaikoihin
 • Valmistettu 100% luonnonmateriaaleista

Toimituksemme arvio

Suosittelemme CURA of Sweden Pearl Ecoa kaikille, jotka haluavat mukavan ja ympäristöystävällisen painopeiton, joka takaa levolliset yöunet kaikkina vuodenaikoina. Olemme antaneet tälle tuotteelle ekologisimman painopeiton palkinnon. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa mukana tuleva uudelleenkäytettävä tuotepussi, hyvä hengittävyys, mukavuus ja hankaamaton pinta. Ainoa huono puoli on peiton hieman korkea hinta.

Hyvät ja huonot puolet - CURA of Sweden Pearl Eco painopeitto

Plussat

 • Uudelleenkäytettävä tuotepussi
 • Hyvä hengittävyys
 • Mukavuus
 • Hankaamaton pinta

Miinukset

 • Kallis

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat CURA of Sweden Pearl Econ

TEKNISET TIEDOT

 • Päällyskangas - Puuvilla
 • Painovaihtoehdot 13 kg
 • Koko 150 x 210 cm

Tutkimustulokset puhuvat puolestaan

CURAn asiakaskyselyssä, johon osallistui 450 käyttäjää, 90 % ilmoitti unenlaatunsa parantuneen käyttäessään CURAn painopeittoa ja jopa 92 % koki rentoutumisen tunteen lisääntyneen elämässään. Lisäksi 86 % käyttäjistä oli sitä mieltä, että CURAn peitto on mukavampi kuin heidän aikaisemmat peittonsa, ja jopa 96 % suositteli sitä ystävilleen.

Mitä asiakkaat sanovat Polar Nightista

Kuten yllä mainitusta tutkimuksesta voi huomata, suurin osa CURAn tuotteiden käyttäjistä ovat olleet painopeittoonsa äärimmäisen tyytyväisiä. Googlen asiakasarvioista voi huomata saman linjan, sillä siellä niiden keskiarvo on 4,3/5 tähteä.

Käyttäjät ovat kehuneet Pearl Econ rauhoittavaa vaikutusta ja sen tarjoamaa sopivaa lämpötilaa sekä kesäisin että talvisin. Negatiiviset kommentit liittyvät pääasiassa hankaluuksiin lakananvaihdon kanssa, mutta tämä ongelma yhdistää useimpia painopeittoja.

TEKNISET TIEDOT

 • Päällyskangas - Puuvilla
 • Painovaihtoehdot 13 kg
 • Koko 150 x 210 cm
Paras painopeitto pienille lapsille test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Beckasin Svalt Bambu painopeitto - rauhoittaa taaperon

Beckasin Svalt Bambu painopeitto on erinomainen vaihtoehto pienille lapsille; 6-kuukautisista aina 3 vuoden ikäisiin taaperoihin saakka. 2,6 kg painava peitto tarjoaa lapselle rauhoittavan ja stressiä vähentävän vaikutuksen, mutta on kuitenkin riittävän kevyt, jotta lapsi pääsee tarvittaessa itse peiton alta turvallisesti pois. Tältä tuotteelta löytyy sekä Öko-Tex-sertifikaatti että CE-merkintä, ja se on lämpötilaa säätelevä.

Beckasin Svalt Bambu painopeitto
Paras painopeitto pienille lapsille

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Öko-Tex-sertifikaatti ja CE-merkintä
 • Rauhoittava ja stressiä vähentävä vaikutus
 • Lämpötilaa säätelevä

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Beckasin Svalt Bambu painopeittoa kaikille vanhemmille, joilla on yli 6-kuukautisia ja alle 3-vuotiaita pieniä lapsia. Olemme antaneet tälle tuotteelle parhaan lapsille suunnatun painopeiton palkinnon. Pieni lapsi tarvitsee vuorokaudessa valtavan määrän unta ja tämä painopeitto auttaa siinä huomattavasti. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa mikromuovittomuus, pehmeys, painon tasainen jakautuminen, bambun viilentävä vaikutus sekä helppohoitoisuus. Ainoa huono puoli on tuotteen hieman kalliimpi hinta.

Hyvät ja huonot puolet - Beckasin Svalt Bambu painopeitto

Plussat

 • Ei sisällä polyesteriä eikä mikromuoveja
 • Pehmeys
 • Painon tasainen jakautuminen
 • Bambun viilentävä vaikutus
 • Helppohoitoisuus

Miinukset

 • Kallis

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Beckasin Svalt Bambun

TEKNISET TIEDOT

 • Päällyskangas 100 % bambu
 • Painovaihtoehdot 2,6 kg

Totuta lapsi painopeiton käyttöön

Osa asiantuntijoista ei suosittele painopeittojen käyttöä alle 4-vuotiaille lapsille lainkaan, mutta taas osa ammattilaisista on sitä mieltä, että juuri pienet lapset saavat painopeitosta suurimman hyödyn. Tärkeää on kuitenkin totuttaa lapsi painopeiton käyttöön ja varmistaa, että hän pystyy peiton painon alla liikkumaan vapaasti.

TEKNISET TIEDOT

 • Päällyskangas 100 % bambu
 • Painovaihtoehdot 2,6 kg

Sopivan painoisen painopeiton valinta

Painopeiton painon valinnassa ei ole yhtä oikeaa sääntöä tai standardia, jota tulisi ehdottomasti noudattaa. Yleisenä suuntaa antavana ohjeena voidaan kuitenkin pitää 10 % omasta kehonpainosta. Osalle tämä voi tuntua turhan painavalta ja toiset taas kokevat, että he saavat vielä hieman painavammasta peitosta enemmän ja voimakkaampia hyötyvaikutuksia.

Ostaessasi painopeittoa pienelle lapselle on tärkeää varmistaa, että lapsi pystyy liikkumaan peiton alla vapaasti ja tarvittaessa nousemaan peiton alta pois. Tällä tavalla voit välttää esimerkiksi hengityksen kulun estymiseen liittyvät riskit.

Mikä ihmeen painopeitto?

Painopeitto on muuten aivan kuin tavallinen peitto, mutta se on nimensä mukaisesti normaalia huomattavasti painavampi. Tällaisia peittoja on käytetty esimerkiksi Ruotsin sairaaloissa jo pitkään niiden terapeuttisen vaikutuksensa ansiosta.

Tyypillisesti 3-15 kiloa painava painopeitto on täytetty esimerkiksi muovipelleteillä tai lasihelmillä ja sen paino tuottaa käyttäjälleen rauhoittavan vaikutuksen, joka parantaa unenlaatua lievittämällä stressiä ja rentouttamalla. Tutustu parhaisiin tuotteisiin ylempänä ja ota painopeiton hyödyt käyttöösi.

Luodaksesi nukkumiselle ja yleiselle hyvinvoinnillesi optimaaliset olosuhteet, kannattaa harkita myös uuden sängyn ostamista. Jos sängyn päivittämisestä on kulunut aikaa, kurkkaa oppaamme parhaisiin moottorisänkyihin ja tavallisiin sänkyihin.

Painopeiton pesu

Konepesu ja kuivaus: Konepesussa valitse valkaisuaineeton, hellävarainen pesuaine ja pese peitto kylmässä tai lämpimässä vedessä hellävaraisella pesuohjelmalla. Vältä huuhteluaineita. Valitse mieluiten alemman tehon kuivausasetus ja pöyhi peittoa ajoittain sen kuivumisen aikana. Nämä konepesuohjeet sopivat useimmille painopeitoille, mutta muista kuitenkin aina tarkistaa valmistajan omat peittokohtaiset ohjeet.

Joissakin painopeitoissa on myös irrotettava päällinen, jonka voi pestä erikseen, kun taas osaa painopeitoista ei saa pestä koneessa lainkaan. Esimerkiksi tässä artikkelissa esittelemämme Polar Night on painopeitto, joka kestää vain käsipesua.

Käyttämämme lähteet

Asiantuntija- ja testilähteet

PriceRunner

PriceRunner on Ruotsissa vuonna 1999 perustettu hintavertailupalvelu kuluttajille, joka on sittemmin alkanut toteuttamaan myös testejä kattavampien ostajien oppaiden tuottamiseksi. Olemme hyödyntäneet PriceRunnerin testiä ja arvosteluita Cura of Sweden Pearl Classicin ja Polar Nightin kohdalla.

Cura of Sweden Pearl Classic – 15.2.2022 – Lue koko arvostelu täältä.

Polar Night – 15.2.2022 – Lue koko arvostelu täältä.

Asiakasarviot

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Olemme hyödyntäneet Googlen asiakasarvioita Cura of Sweden Pearl Classicin, Polar Nightin ja CURA of Sweden Pearl Econ kohdalla.

Cura of Sweden Pearl Classic – 7.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Polar Night – 7.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

CURA of Sweden Pearl Eco – 7.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Miten valita painopeitto?
Etsiessäsi itsellesi parasta painopeittoa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota näihin seikkoihin: paino, koko, materiaali, tuotetyyppi, hinta, asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot. Useimmat painopeitot ovat saatavissa erikokoisina ja -painoisina, jotta voit valita juuri itsellesi sopivan peiton. Muista että suositeltu paino peitolle on noin 10 % omasta kehonpainostasi. Löydät tämän artikkelin alusta kokonaisvaltaisemman ostajan oppaan, jossa jokainen näistä merkittävistä seikoista on selitetty yksityiskohtaisemmin. Kuten muidenkin tuotteiden kohdalla, painopeitoissakin testivoittajat ovat aina varmoja valintoja.
Mikä on hyvä painopeitto?
Hyvä painopeitto on sellainen, josta löytyy kaipaamasi ominaisuudet ja joka on hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Me olemme valinneet kaikki viisi voittajapeittoa pitäen silmällä hinnan ja laadun suhdetta. Emme koskaan valitse tuotteita sokeasti pelkkien ominaisuuksien perusteella, vaan haluamme esitellä tuotteita, jotka tarjoavat lukijoidemme rahoille kunnolla vastinetta. Painopeittoja on paljon erilaisia, joten kannattaa tutustua vaihtoehtoihin kunnolla, jotta voit löytää juuri itsellesi mieleisen vaihtoehdon. Osaa painopeitoista ei esimerkiksi voi pestä koneessa lainkaan, kun taas toisissa on irrotettava päällinen, joka on helppo nakata pesukoneeseen.
Missä painopeitto auttaa?
Painopeitot saavat inspiraationsa terapeuttisesta tekniikasta, jota kutsutaan syväpainestimulaatioksi. Siinä käytetään lujaa, mutta hallittua painetta rauhallisuuden tunteen aikaansaamiseksi. Painopeitto tuottaa aivoissa samankaltaisen reaktion kuin syväpainesimulaatio, jolla on monia terveyshyötyjä kuten: stressin väheneminen, ahdistuksen lieventyminen ja hermoston rauhoittuminen. Nämä hyödyt auttavat saavuttamaan paremman unenlaadun, jonka aiheuttama ns. positiivinen dominoefekti voi parantaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4 / 5. Arvioiden lukumäärä: 4

Ei arvosteluja.