Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Hyvä sänky:
Vertailu parhaista sängyistä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

3 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Sänky on monesti yksi kodin kalleimmista huonekaluista, eikä syyttä. Sängyssä tulee vietettyä keskimäärin noin 1/3 vuorokaudesta ja hyvän sängyn mahdollistamat levolliset unet ja vahva tuki kropalle voivat vaikuttaa elämänlaatuun merkittävästi. 

Uuden sängyn etsiminen ja ostaminen on monesti kuitenkin hankalaa, sillä saatavilla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja sekä jälleenmyyjiä. Aiheeseen perehtymättä saattaa helposti päätyä maksamaan liian paljon keskinkertaisesta tuotteesta. Tutustumalla tähän oppaaseen teet valintaprosessista itsellesi huomattavasti helpomman.

Olemme listanneet alle kuusi parasta sänkyä ja luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille nukkujille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden parhaiden sänkyjen testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä sängyt, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras sänky 2024 – 3 tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Toimituksemme suosikki test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

TEMPUR Flexible Kajo sänky - Eva Wahlströmin suunnittelema moottorisänky

TEMPUR Flexible Kajo yhdistää tuttuun TEMPUR-laatuun Eva Wahlströmin kädenjäljen. Lopputuloksena on syntynyt huippuluokkainen moottoroitu sänky, mikä tuntuu ja näyttää todella hyvältä. Mukana tulevista patjoista löytyy ainutlaatuiset painetta vähentävät ominaisuudet. Tämän sängyn ostaja saa myös valita mieleisensä useista eri korkeuksista sekä väreistä, ja kauppaan kuuluu aina myös 15 vuoden patjatakuu.

TEMPUR Flexible Kajo sänky
Toimituksemme suosikki

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta TEMPUR Flexible Kajo sänky:

 • Painetta vähentävät ominaisuudet
 • Saat valita korkeuden ja materiaalin
 • 15 vuoden patjatakuu

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat TEMPUR Flexible Kajon

TEKNISET TIEDOT

 • Värivaihtoehdot 4 kpl
 • Mitat 80x200 / 90x200 / 160x200 / 180x200 cm
 • Patjan paksuus 21 cm
 • Jalkojen pituus 11 / 12 / 19 / 20 cm

Eva Wahlströmin suunnittelema Kajo-mallisto

Ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlströmin ura otti yllättävän käänteen nyrkkeilystä eläköitymisen jälkeen. Oman kertomansa mukaan hän on ollut lapsesta saakka kova rakentamaan ja suunnittelemaan. Tämän lisäksi hän on kärsinyt aikuisiällä uniongelmista ja urheilijana ymmärtää hyvän unenlaadun tärkeyden.

TEMPUR otti yhteyttä Wahlströmiin ja he yhdessä loivat todella mukavan ja hyvännäköisen Kajo-malliston, josta on nyt tullut myös meidän toimituksemme suosikki.

Lisätietoja TEMPUR Flexible Kajo sänky

TEKNISET TIEDOT

 • Värivaihtoehdot 4 kpl
 • Mitat 80x200 / 90x200 / 160x200 / 180x200 cm
 • Patjan paksuus 21 cm
 • Jalkojen pituus 11 / 12 / 19 / 20 cm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme TEMPUR Flexible Kajoa kaikille, jotka haluavat persoonallisen ja yksilöllisesti valmistetun sängyn. Tämä malli sopii lähes kaikenlaisille käyttäjille kustomoitavuutensa takia, ja siksi se onkin toimituksemme ehdoton suosikki. Jos haluat esimerkiksi matalan sängyn, voit ilmoittaa siitä tilauksen yhteydessä. Flexible Kajon muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa verenkiertoa parantava vaikutus, pehmeät ja mukavat materiaalit, mahdollisuus käyttää langallista tai langatonta kaukosäädintä ja laadukas moottori. Ainoa huono puoli on se, että patjan joustolakana ei kuulu pakettiin.

Plussat og Miinukset TEMPUR Flexible Kajo sänky

Plussat

 • Verenkiertoa parantava vaikutus
 • Pehmeät ja mukavat materiaalit
 • Langallinen ja/tai langaton kaukosäädin
 • Laadukas moottori

Miinukset

 • Patjan joustolakana hankittava erikseen
Paras sänky budjettiluokasta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

TEMPUR Flexible Bed Set sänky - järkevä sänkykokonaisuus

TEMPUR Flexible Bed Set on laadukas sänkykokonaisuus, joka ei ole huippuluokkaisuudestaan huolimatta sieltä markkinoiden kalliimmasta päästä. Tähän pakettiin kuuluu myös 7 cm paksu TEMPUR-sijauspatja, joka tarjoaa erinomaisen tuen koko kropalle. Koko yksikkö on verhoiltu tyylikkäällä huonekalukankaalla. Halutessasi voit hankkia patjalle erikseen myös muotoonommellun puuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan.

TEMPUR Flexible Bed Set sänky
Paras sänky budjettiluokasta

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta TEMPUR Flexible Bed Set sänky:

 • Korkealaatuinen
 • 7 cm paksu TEMPUR-sijauspatja
 • Tyylikäs verhoilu

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat TEMPUR Flexible Bed Setin

TEKNISET TIEDOT

 • Mitat 80x200 / 90x200 / 90x210 / 160x200 / 180x200 / 180x210 cm

Kahden runkosängyn muodostama nukkumisergonomian keidas

TEMPUR Flexible Bed Set on rakennettu niin, että sen kaksi yhden hengen sänkyä yhdistyvät yhdeksi parisängyksi. Päällimmäisen 7 senttimetrin TEMPUR-patjan voi tilata yhtenäisenä, jolloin runkojen välille ei jää minkäänlaista rakoa. Kokonaisuus on niin mukava, että sitä voi kutsua oikeaksi nukkumisergonomian keitaaksi.

Vaihtoehtoiset lisäosat

Jos haluat tehdä TEMPUR Flexible Bed Setistäsi entistäkin paremman, näyttävämmän ja mukavamman, kannattaa ottaa pakettiin mukaan myös muotoonommeltu puuvillainen TEMPUR Fit -joustolakana, nestettä läpäisemätön TEMPUR-suojalakana, värillinen Gaja-kangas tai sängynpääty. Voit halutessasi valita yhden tai useamman näistä lisäosista.

Lisätietoja TEMPUR Flexible Bed Set sänky

TEKNISET TIEDOT

 • Mitat 80x200 / 90x200 / 90x210 / 160x200 / 180x200 / 180x210 cm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme TEMPUR Flexible Bed Set sänkyä kaikille niille, jotka haluavat parantaa nukkumisergonomiaansa kustannustehokkaasti ja sijoittaa kotimaiseen laatuun. Tämä sänky onkin toimituksemme ensisijainen budjettivalinta. Flexible Bed Setin muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa upeat värivaihtoehdot, helppo kokoamisprosessi, erinomainen hengittävyys ja kestävä vaahtomuovirunko. Ainoa huono puoli tässä mallissa on se, että patja vaatii hieman totuttelua ja sen ”sisäänajossa” saattaa kestää joitakin viikkoja.

Plussat og Miinukset TEMPUR Flexible Bed Set sänky

Plussat

 • Upeat värivaihtoehdot
 • Helppo kokoamisprosessi
 • Erinomainen hengittävyys
 • Kestävä vaahtomuovirunko

Miinukset

 • Patja vaatii totuttelua
Paras sänky premium-luokasta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

TEMPUR Experience Adjustable sänky - painotonta nukkumista moottorisängyssä

TEMPUR Experience Adustable on huippuluokkainen moottorisänky, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu. Aivan kuten kaikissa muissakin TEMPURin malleissa, myös tässä sängyssä on käytetty ainutlaatuista materiaalirakennetta, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevan painottomuuden tunteen. Kaikille ostajille myönnetään valmistajan 10 vuoden takuu. Kun haluat vain sitä parasta laatua, on tämä sänky varma valinta.

TEMPUR Experience Adjustable sänky
Paras sänky premium-luokasta

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta TEMPUR Experience Adjustable sänky:

 • Ainutlaatuinen TEMPUR-materiaalirakenne
 • Painottomuuden tunne
 • 10 vuoden takuu

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat TEMPUR Experience Adjustablen

TEKNISET TIEDOT

 • Värivaihtoehdot Harmaa, musta, beige
 • Mitat 80x200 / 90x200 / 160x200 / 180x200
 • Jalkojen pituus 12 cm

Pienet yksityiskohdat viimeistelevät ylellisen kokonaisuuden

TEMPUR Experience Adjustable sängyn yksityiskohdista huomaa, että sen suunnitteluun on todella käytetty aikaa ja tarkkaa harkintaa. Harmoninen muotoilu tulee upeasti esille integroidussa rakenteessa ja kauttaaltaan päällystetyissä patjoissa.

Tämä sänky näyttää hyvältä myös pystyasentoon nostettaessa, ja huippuluokkainen verhoilukangas takaa sen, että sänky pysyy hyvässä kunnossa jopa vuosikymmenten ajan. Ostaessasi tämän sängyn voit valita joko jämäkämmän tai pintapehmeän sijauspatjan.

Lisätietoja TEMPUR Experience Adjustable sänky

TEKNISET TIEDOT

 • Värivaihtoehdot Harmaa, musta, beige
 • Mitat 80x200 / 90x200 / 160x200 / 180x200
 • Jalkojen pituus 12 cm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme TEMPUR Experience Adustable sänkyä niille, jotka haluavat huippuluokkaisen moottorisängyn. Tämä tuote saa toimituksemme parhaan premium-tuotteen palkinnon. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa laadukas verhoilukangas, kestävä rakenne, kyky lievittää kipua selän painepisteissä ja yleinen mukavuus. Huomaa kuitenkin, että jalkojen mittaa ei tätä tuotetta ostaessa pääse itse valitsemaan.

Plussat og Miinukset TEMPUR Experience Adjustable sänky

Plussat

 • Laadukas verhoilukangas
 • Kestävä rakenne
 • Lievittää kipua selän painepisteissä
 • Ylellisen mukava

Miinukset

 • Jalat saatavana vain tietyssä mitassa

Sängyn ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Koko: Vuoteita on saatavilla useissa eri kokoluokissa, joten varmista, että valitset juuri omiin ja kumppanisi tarpeisiin sopivan tuotteen. Lapselle sänkyä valittaessa puolestaan on tärkeää ottaa huomioon lapsen ikä, tuleva kasvu ja mahdollisuus pidentää sänkyä.
 • Runko: Runkoja valmistetaan useista materiaaleista. Toiset pitävät esimerkiksi muovisista ja toiset puisista sängyistä. Runkoja on myös saatavilla erikorkuisilla jaloilla varustettuina, erimuotoisina ja erilaisilla kankailla verhoiltuina. Omista tarpeistasi riippuen kaikki nämä tekijät voivat vaikuttaa merkittävästi sängyn tuomaan mukavuuteen ja miellyttävyyteen.
 • Patja: Sängyn ehkä jopa olennaisin osa on sen patja. Kaikkiin tässä oppaassa esittelemiimme malleihin kuuluu rungon lisäksi myös patja. Patjoissa yleisimmät tyypit ovat joustin- ja vaahtomuovipatjat. Patjan laatu saattaa vaikuttaa jopa runkoa enemmän unenlaatuun ja sängyn terveysvaikutuksiin.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa sänkyä, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä sopisi sinulle ja kumppanillesi tai lapsillesi parhaiten. Saatavilla on muun muassa perinteisiä ja moottoroituja sänkyjä – aikuisille ja lapsille.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat sänkyyn sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen sängyn rungon ilman patjaa voi saada muutamalla kympillä, kun taas kalleimmat sänkysetit laadukkaalla patjalla saattavat maksaa useita tuhansia euroa. Tässä oppaassa esitellyt sänkypaketit sijoittuvat suurin piirtein välille 1200–6000 €. Tämän lisäksi olemme esitelleet yhden noin 300 € maksavan juniorisängyn.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys sänkyjen hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakkaiden kokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Patjan valintaopas

Sopivan patjan valinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä hyvän unenlaadun takaamiseksi, mutta uuden sängyn ostaminen ja sopivan patjan valinta on yksilöllinen prosessi. Se, mikä toimii yhdelle, ei välttämättä sovellu toiselle. Olemme laatineet tähän alle yleispätevät ohjeet, joiden avulla saat käsityksen patjan valintaprosessista.

 1. Määrittele budjettisi. Iso osuus koko sänkypaketin hinnasta koostuu patjasta. Jos haluat laadukkaan patjan, joudut sijoittamaan koko sänkypakettiin hieman enemmän.
 2. Valitse patjatyyppi ja -materiaali. Markkinoilta löytyy monenlaisia patjoja, joista tyypillisimpiä ovat joustin- ja vaahtomuovipatjat. Uusimpina tulokkaina saatavilla on myös memory- eli muistipatjoja, jotka mukautuvat vartalosi muotoon ja painoon.
 3. Valitse petauspatja. Petaus- tai sijauspatja on lisätukea antava ohut kerros, joka tulee sinun ja varsinaisen patjasi väliin. Petarin avulla voit myös pidentää varsinaisen patjasi käyttöikää ja lisätä sen hengittävyyttä.
 4. Valitse vahvuus. Patjan lujuus on viime kädessä mielipidekysymys, mutta myös lääkärilläsi tai fysioterapeutillasi voi olla omat suosituksensa. Toiset pitävät pehmeämmästä patjasta, joka joustaa kehosi alla enemmän ja toiset kaipaavat tietynlaista lujuutta, joka ei anna periksi liikaa.
 5. Ota oma painosi huomioon. Kehonpainosi on myös yksi niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat sopivan patjan valintaan. Painavampi henkilö tarvitsee usein hieman vahvemman patjan.

Sängyn ja patjan vaihtaminen

Normaaleissa olosuhteissa sänky ja erityisesti patja tulisi vaihtaa noin 6–8 vuoden välein. Tämä on kuitenkin vain yleinen suositus eikä kiveen hakattu sääntö. Asiaan liittyy monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, milloin olisi aika hankkia uusi sänky.

Yleisesti ottaen patja kannattaa vaihtaa, jos yksi tai useampi seuraavista pätee:

 • Patja on yli 8 vuotta vanha.
 • Patja on painunut kasaan tai edes osittain vaurioitunut.
 • Patja on alkanut pitää tavallista enemmän ääntä (meluiset jouset ovat yleisiä vanhoissa jousipatjoissa).
 • Huomaat, että nukut esimerkiksi hotelleissa, ystävien luona ja mökillä paremmin.
 • Huomaat allergioidesi ja/tai astmasi pahentuneen.
 • Heräät säännöllisesti lihasten tai nivelten jäykkyyteen.

Tiivistetysti voidaan sanoa, että sinun kannattaa vaihtaa sänkysi, jos et enää saa siinä levollista unta. Hyvän unenlaadun mahdollistaminen on kuitenkin sängyn tärkein tehtävä. Ei ole yksiselitteistä tapaa määritellä, olisiko aika ostaa uusi sänky – mutta sänky ja patja kannattaa joka tapauksessa päivittää uuteen mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

Hyvän sängyn ominaisuudet

Jos olet lukenut koko oppaamme alusta alkaen, olet varmasti huomannut, että olemme jo muutamaan otteeseen toistelleet sitä, että hyvä sänky on sellainen, joka vastaa omistajansa tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Markkinoilta löytyy todella paljon erilaisia sänkyjä, joista yhdessä on erinomainen moottori, toinen tuntuu mukavalta ja kolmas näyttää elegantilta. Parhaassa sängyssä voi ehkä jopa olla kaikki nämä ominaisuudet.

Mielestämme on kuitenkin yksi tekijä, joka yhdistää kaikkia hyviä sänkyjä – hyvä hinta-laatusuhde. Etsitpä sitten minkälaista sänkyä tahansa, et varmasti halua maksaa turhasta, vaan haluat löytää sinulle sopivan sängyn mahdollisimman hyvään hintaan.

Luodessamme tätä opasta – ja aivan kuten kaikkia muitakin oppaitamme – olemme pitäneet hinta-laatusuhdetta kaikista tärkeimpänä kriteerinä. Me saamme toki suosituksistamme pienen palkkion, mikäli päädyt ostamaan linkkiemme kautta, mutta haluamme aidosti auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen sängyn parhaaseen hintaan.

Täydentääksesi nukkumiskokemuksesi, kannattaa harkita tutustumista myös painopeittoihin. Nämä uudenlaiset peitot auttavat tutkitusti nukahtamaan nopeammin ja pääsemään syvempään uneen.

FAQ

Mikä on paras sänky?
Paras sänky juuri sinulle on sellainen, joka sopii kehotyypillesi ja nukkumistottumuksiisi parhaiten. Monesti sänkyä ostaessa täytyy totta kai ottaa myös kumppanin tarpeet huomioon. Toisinaan parhaan sängyn löytämiseksi pariskunnan täytyy tehdä jonkinnäköinen kompromissi, eikä pelkästään ulkonäön, vaan myös nukkumisominaisuuksien suhteen. Meidän toimituksemme tämänhetkinen suosikki on ehdottomasti TEMPUR Flexible Kajo moottorisänky. Me pidämme moottoroiduista sängyistä ja tässä mallissa hinta-laatusuhde on niin hyvä, että valintamme oli jopa kohtalaisen helppo. Tutustu kuitenkin kaikkiin esittelemiimme malleihin ja valitse sitten itsellesi paras sänky.
Sänky on monesti iso sijoitus ja helposti kodin kaikkein kallein huonekalu. Tästä syystä ennen sängyn ostamista on tärkeää arvioida omat tarpeet ja odotukset mahdollisimman tarkasti. Toiset pitävät esimerkiksi enemmän muovisista ja toiset puisista sängyistä. Vain jos tiedät tarkalleen mitä haluat, voit tehdä harkitun ostopäätöksen. Alkaessasi vertailemaan erilaisia sänkyjä keskenään, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota näihin seikkoihin: koko, runko, patja, tuotetyyppi, hinta, asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot. Me olemme tehneet omat valintamme juuri näiden tekijöiden pohjalta, ja pyrkineet siten esittelemään kuusi mahdollisimman erilaista, mutta hinta-laatusuhteeltaan laadukasta sänkyä.
Kuinka paljon hyvä sänky maksaa?
Hyvä sänky voi kokemuksemme mukaan maksaa mitä tahansa noin tuhannesta eurosta aina useisiin tuhansiin, jopa yli 10 000 euroon saakka. Puhumme tässä yhteydessä siis kokonaisesta sänkypaketista, johon kuuluu runko, patjat ja jalat. Pelkän rungon voi totta kai saada huomattavasti edullisemminkin. Tässä oppaassa esittelemämme sängyt sijoittuvat suurin piirtein välille 1200–6000 €. Mielestämme tätä halvemmissa sängyissä esiintyy usein liikaa puutteita tai ne eivät ole riittävän pitkäikäisiä. Tätä kalliimpien mallien joukosta puolestaan voi toki löytyä todellista luksusta etsiville kiinnostavia yksilöitä, mutta tavallisen käyttäjän näkökulmasta pitkälti yli 6000 euroa maksavissa sängyissä hinta ja laatu eivät kohtaa käyttäjän kannalta edullisella tavalla.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 3.3 / 5. Arvioiden lukumäärä: 8

Ei arvosteluja.