Paras hopeashampoo:
Hopeashampoo testi 2024

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Myös violettina shampoona tunnettu hopeashampoo on suunniteltu poistamaan ei-toivottuja, liian lämpimiä sävyjä vaaleista hiuksista. Violetti pigmentti neutralisoi keltaisia sävyjä ja auttaa pitämään hiukset luonnollisen vaaleina, harmaina tai platinanvärisinä. Kaikille vaaleatukkaisille hopeashampoo on ehdottomasti yksi tärkeimmistä hygieniatuotteista, sillä ilman sitä hiusten väri saattaa muuttua ikävän oranssiksi. Hopeashampoo sopii myös värjäämättömille hiuksille.

Löydät tästä oppaasta 5 mielestämme parasta hopeashampoota ja niiden luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan shampoon kaikenlaisiin tarpeisiin. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden hopeashampoiden testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä tuotteet, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

Viimeksi muokattu:

Olemme lisänneet Dermosil hopeashampoon ja nimenneet sen “Hyväksi hopeashampooksi kaikille hiustyypeille”, koska sen mieto koostumus sopii hyvin useimmille hiustyypeille.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras hopeashampoo 2024 – 5 tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Hair Lust Hair Growth & Repair For Blondes hopeashampoo - sisältää orgaanista aloe veraa

Hair Lust Hair Growth & Repair For Blondes on hopeashampoo harmaille ja vaaleille hiuksille, joka kirkastaa hiusten väriä luonnollisilla aineosilla. Vaikuttavien aineiden listaan kuuluu muun muassa runsas annos E-vitamiinia, orgaanista aloe veraa ja UV-säteiltä suojaavaa mangouutetta. Kirkastavan vaikutuksensa lisäksi tämä shampoo myös kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa todella tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hair Lust Hair Growth & Repair For Blondes hopeashampoo:

 • Sisältää E-vitamiinia
 • Kosteuttaa luonnollisesti
 • Suojaa UV-säteiltä

Lisätietoja Hair Lust Hair Growth & Repair For Blondes hopeashampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Hair Lust Hair Growth & Repair For Blondes hopeashampoota kaikille niille, jotka haluavat säilyttää vaaleat tai harmaat hiuksensa luonnollisen kirkkaina. Nimenomaan erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta tämä hopeashampoo on toimituksemme suosikki. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa täyteläinen, terve ja kiiltävä lopputulos, kyky poistaa kellertäviä sävyjä tehokkaasti, korjaavat ja vahvistavat vaikutukset sekä parabeenien, silikonin ja SLS/SLES-sulfaattien puute. Ainoa huono puoli tässä hopeashampoossa on se, että sen käsittely on hieman haastavaa kohtalaisen paksun koostumuksensa takia.

Plussat og Miinukset Hair Lust Hair Growth & Repair For Blondes hopeashampoo

Plussat

 • Täyteläiset, terveet ja kiiltävät hiukset
 • Poistaa kellertävät sävyt tehokkaasti
 • Korjaa ja vahvistaa
 • Ei parabeeneja, silikonia, SLS/SLES-sulfaatteja
 • Hyvä hopeashampoo harmaille hiuksille

Miinukset

 • Paksu koostumus

Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoo - sävyttää ja korjaa

 • Amazon (asiakkaat): 4,6/5
 • Google (asiakkaat): 4,3/5

Olaplex No.4P Blonde Enhancer on laadukas hopeashampoo, joka sekä sävyttää että korjaa vaaleita hiuksia – violetit pigmentit värjäävät ja kookosuute korjaa. Kyseessä on lisäksi täysin sulfaatiton hopeashampoo, joten hiuksesi pysyvät puhtaina luonnollisilla aineosilla. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,6/5 tähteä ja Google Shoppingin yhteen keräämä lukema on puolestaan 4,3/5.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoo:

 • Sisältää kookosuutetta
 • Korjaa vaurioituneita hiuksia
 • Sulfaatiton hopeashampoo

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoon

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Räätälöi haluamasi lopputulos

Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoo vahvistaa, pehmentää ja neutralisoi hiusten keltaisuutta todella tehokkaasti. Oikein käytettynä voit antaa kauniin viileän ja kirkkaan värin vaaleille hiuksillesi. Tämän shampoon erikoisuus piilee nimittäin siinä, että sen runsaalla pigmentillä varustettu sulfaatiton koostumus antaa sinun saavuttaa haluamasi sävyn. Mitä pidemmäksi aikaa jätät shampoon vaikuttamaan hiuksiisi, sitä intensiivisempi lopputulos tulee olemaan.

Mitä asiakkaat sanovat Olaplex No.4P Blonde Enhancerista

Olaplex No.4P Blonde Enhancer on otettu asiakkaiden keskuudessa erinomaisesti vastaan. Tämän voi huomata Amazonista ja Google Shoppingista löytyvistä asiakasarvosteluista. Amazonissa oleva keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut vakuuttavat 4,6/5 tähteä ja Google Shoppingin useilta eri kauppapaikoilta yhteen keräämä lukema puolestaan 4,3/5. Käyttäjät ovat kehuneet sitä, kuinka tätä shampoota käyttämällä voi samanaikaisesti sävyttää ja hoitaa kemiallisesta käsittelystä vaurioituneita hiuksia.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Olaplex No.4P Blonde Enhanceria kaikille niille, jotka haluavat sellaisen hopeashampoon, joka ei ainoastaan värjää vaan myös korjaa ja ravitsee vahingoittuneita hiuksia. Tämä tuote saa toimitukseltamme parhaan vahingoittuneille hiuksille suunnatun hopeashampoon palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa superpehmeät lopputulokset, miellyttävä tuoksu ja intensiivisen tehokas sävytys. Ainoa huono puoli tässä tuotteessa on se, että kovassa käytössä se saattaa kuivattaa hiuksia. Tämä ei siis ole paras hopeashampoo kuiviin hiuksiin.

Plussat og Miinukset Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoo

Plussat

 • Jättää hiukset todella pehmeiksi
 • Miellyttävä tuoksu
 • Sävyttää intensiivisesti

Miinukset

 • Saattaa kuivattaa hiuksia hieman

Sim Sensitive DS hopeashampoo - hajusteeton valinta

 • Google (asiakkaat): 4,4/5

Sim Sensitive DS on hajusteeton hopeashampoo runsaalla pigmenttipitoisuudella, joka taittaa ei-toivotut lämpimät ja kellertävät vivahteet. Tämä shampoo tarjoaa myös tehokkaan UV-suojan ja kaikki sen ainesosat ovat täysin vegaanisia. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,4/5 tähteä. Mikäli haluat dermatologisesti testatun shampoon, on tässä erinomainen valinta.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Sim Sensitive DS hopeashampoo:

 • Erittäin pigmenttirikas shampoo
 • Suojaa UV-säteilyltä
 • Hajusteeton ja vegaaninen

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Sim Sensitive DS hopeashampoon

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Vinkki suuremman taittotehon saavuttamiseksi

Jos kaipaat hiuksiisi enemmän taittotehoa, kokeile levittää shampoota kunnolla kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja jätä se vaikuttamaan 10–30 minuutin ajaksi. Huomaa kuitenkin, että runsaan pigmenttipitoisuuden takia suojakäsineiden käyttö on suositeltavaa, sillä shampoo saattaa värjätä myös kädet. Tämä vinkki on peräisin suoraan Sim Sensitiveltä itseltään.

Mitä asiakkaat sanovat Sim Sensitive DS:stä

Google Shopping kerää asiakasarviot yhteen monelta eri kauppapaikalta ja jälleenmyyjältä. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä niiden keskiarvo on ollut vakuuttavat 4,4/5 tähteä. Asiakkaat ovat kehuneet erityisesti sitä, kuinka tehokkaasti tämä hopeashampoo ylläpitää hiusten luonnollisen vaaleita ja kirkkaita sävyjä. Muutamia negatiivisia kommentteja on kuitenkin tullut liittyen siihen, kuinka käsineiden jatkuva käyttö on hieman vaivalloista.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Sim Sensitive DS hopeashampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Sim Sensitive DS hopeashampoota kaikille niille, jotka haluavat shampoon runsaalla pigmenttipitoisuudella. Juuri tämän ominaisuutensa ansiosta olemme halunneet ottaa tämän tuotteen tähän artikkeliin mukaan. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa helppo harjattavuus, soveltuvuus herkälle päänahalle, kosteuttavat ominaisuudet ja yleinen tehokkuus. Huomaa kuitenkin, että tätä hopeashampoota käyttäessä kannattaa käyttää käsineitä, sillä sen korkeapigmenttipitoisuus saattaa värjätä käsiä.

Plussat og Miinukset Sim Sensitive DS hopeashampoo

Plussat

 • Helppo harjattavuus
 • Soveltuu herkälle päänahalle
 • Kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa
 • Vaalentaa todella tehokkaasti

Miinukset

 • Käsineiden käyttöä suositellaan

Fanola No Yellow hopeashampoo - oransseihin hiuksiin

 • Amazon (asiakkaat): 4,5/5
 • Google (asiakkaat): 4,7/5

Fanola No Yellow on tehokas hopeashampoo oransseihin hiuksiin, joka nimensä mukaisesti poistaa hiusten keltaiset sävyt. Tässä shampoossa on kohtalaisen korkea pigmenttipitoisuus ja se jättää hiukset kauttaaltaan tasaisen värisiksi. Fanola No Yellow hopeashampoon ennen ja jälkeen -kuvat ja nopeat tulokset ovat kuitenkin sen suurimmat myyntivaltit. Voit korjata hiustesi sävyn tätä shampoota käyttämällä alle 5 minuutissa. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,5/5 tähteä ja Google Shoppingissa jopa 4,7/5.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Fanola No Yellow hopeashampoo:

 • Korkea pigmenttipitoisuus
 • Tulokset alle 5 minuutissa
 • Tasoittaa hiusten väriä

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Fanola No Yellow hopeashampoon

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 1000 ml

Virve Fredmanin suosittelema hopeashampoo

Suosittu bloggaaja Virve Fredman on julistanut minimalismiin, kosmetiikkaan ja onnelliseen elämään keskittyvässä blogissaan Fanola No Yellow:n maailman parhaaksi ja tehokkaimmaksi hopeashampooksi. Hänen aikaisempi suosikki oli Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo, mutta Fanola No Yellow lunasti ykköspaikan tältä kilpailijalta. Virven blogit sisältävät mainoslinkkejä, mutta kaikki suositukset ovat hänen rehellisiä mielipiteitänsä.

Mitä asiakkaat sanovat Fanola No Yellow hopeashampoosta

Asiakkaat ovat olleet Fanola No Yellow hopeashampooseen todella tyytyväisiä. Google Shopping kerää asiakasarviot yhteen lukuisilta eri kauppapaikoilta sekä jälleenmyyjiltä, ja heidän arvioima keskiarvonsa on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut vakuuttavat 4,5/5 tähteä. Asiakkaat ovat kiitelleet sitä, kuinka nopeasti tällä shampoolla voi korjata ikävät keltaiseen taittavat värit. Muutamia negatiivisia kommentteja on kuitenkin tullut liittyen siihen, miten pienetkin muutokset käyttöajassa voivat muuttaa saavutettua sävyä merkittävästi. Tietynlaista säännöllisyyttä saattaa siis tästä syystä olla hieman hankala saavuttaa.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Fanola No Yellow hopeashampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 1000 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Fanola No Yellow hopeashampoota kaikille niille, jotka tarvitsevat mahdollisimman nopeita tuloksia. Siksi tämä hopeashampoo saakin toimitukseltamme tämän vertailun nopeimman tuotteen palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa hiuksia kosteuttava vaikutus, hyvä vaahtoutuvuus, soveltuvuus kaikille päänahkatyypeille ja yleinen hellävaraisuus. Huomaa kuitenkin, että tätä tuotetta käytettäessä käyttöajalla, eli sillä kuinka pitkään annat shampoon vaikuttaa hiuksissa, on merkittäviä vaikutuksia lopputulokseen.

Plussat og Miinukset Fanola No Yellow hopeashampoo

Plussat

 • Kosteuttaa hiuksia
 • Vaahtoutuu hyvin
 • Soveltuu kaikille päänahkatyypeille
 • Hellävarainen

Miinukset

 • Sopivan käyttöajan löytäminen on haastavaa

Four Reasons hopeashampoo - kosteuttaa ja pitää hiukset pehmeinä

 • Google (asiakkaat): 4,3/5

Four Reasons on ravitseva hopeashampoo, joka pitää hiukset kirkkaan vaaleina ja keltaisuuden poissa. Se on pakattu täyteen erilaisia luonnollisista lähteistä uutettuja julmuusvapaita sekä vegaanisia uutteita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia tehokkaasti. Mukavana lisänä löytyy myös erittäin miellyttävä kukkainen vaniljan tuoksu. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,3/5 tähteä.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Four Reasons hopeashampoo:

 • Julmuusvapaa ja vegaaninen
 • Sisältää luonnollisia yrttiuutteita
 • Kukkainen vaniljan tuoksu

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Four Reasons hopeashampoon

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 300 ml

Four Reason – neljä hyvää syytä

Four Reasonsin nimi tulee siitä, että sen valitsemiselle löytyy yhteensä neljä hyvää syytä. Nämä ovat Four Reasonsin syyt:

 1. Kampaamolaatuista luonnonkosmetiikkaa
 2. Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta
 3. Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
 4. Ympäristöystävälliset pakkaukset

Mikäli siis arvostat luontoystävällisyyttä, niin saattaa tämä shampoo olla sinulle erittäin hyvä valinta.

Mitä asiakkaat sanovat Four Reasons hopeashampoosta

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Google Shoppingissa oleva asiakasarvioiden keskiarvo on ollut kiitettävät 4,3/5 tähteä. Tätä lukemaa voidaan pitää hyvin luotettavana, sillä se on kerätty yhteen useilta eri kauppapaikoilta ja jälleenmyyjiltä. Käyttäjät ovat kehuneet tämän shampoon kykyä pitää vaaleat hiukset ”viileän” värisinä ”lämpimien” kellertävien sävyjen sijaan. Muutamia alhaisempia arvosanoja on kuitenkin myös tullut liittyen hieman sähköiseen lopputulokseen.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

Lisätietoja Four Reasons hopeashampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 300 ml

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Four Reasons hopeashampoota kaikille niille, jotka eivät halua pelkästään pitää keltaiseen taittavia sävyjä poissa, vaan myös ravita hiuksiaan luonnollisilla ainesosilla. Tämä shampoo saa toimitukseltamme ravitsevimman hopeashampoon palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa kierrätettävät pakkausmateriaalit, runsas A-vitamiinipitoisuus ja helppo annosteltavuus. Ainoa huono puoli tätä shampoota käyttäessä on se, että hiukset saattavat toisinaan jäädä hieman sähköisiksi.

Plussat og Miinukset Four Reasons hopeashampoo

Plussat

 • Kierrätettävät pakkausmateriaalit
 • Runsas A-vitamiinipitoisuus
 • Helppo annosteltavuus

Miinukset

 • Saattaa jättää hiukset hieman sähköisiksi

Hopeashampoon ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Hiusten ja päänahan tyyppi: Riippumatta käyttämästäsi shampootyypistä, kannattaa aina ostaa sellainen, joka sopii juuri sinun hiustesi tyyppiin ja sävyyn sekä myös päänahkasi tarpeisiin.
 • Ainesosat: Hopeashampoot sisältävät erilaisia ainesosia, joiden värejä sävyttävät vaikutukset saattavat perustua hieman erilaisiin vaikutuksiin. Niiltä kaikilta löytyy omat hyvät ja huonot puolensa, mutta kannattaa suosia sellaisia ainesosia, joiden toimivuus on pystytty luotettavasti todistamaan.
 • Turvallisuus: Kuten kaikkien kauneus- ja hyvinvointituotteiden kohdalla, myös hopeashampoota valitessa tulee aina varmistaa, että ostamasi tuote on dermatologisesti testattu ja siten turvallinen käyttää. Luonnonmukaiset aineet ovat monesti hellävaraisia ja turvallisia, mutta yksin tähänkään ei voi sokeasti luottaa.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa hopeashampoota, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä hiustyypillesi parhaiten. Saatavilla on muun muassa kuuriluontoisia tuotteita sekä päivittäiseen käyttöön suunniteltuja shampoita.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat hopeashampooseen sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen mutta hyvän hopeashampoon voi saada kympillä, kun taas kalleimmat tuotteet saattavat maksaa jopa 50 euroa. Tässä oppaassa esitellyt tuotteet sijoittuvat välille 10–35 €.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys hopeashampoon hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Hopeashampoon käyttöohjeet

 1. Levitä noin golfpallon kokoinen määrä hopeashampoota kosteisiin hiuksiin. Tuotteesta riippuen saatat tarvita myös hanskat. Pumppaa tai purista shampoota ensin toiseen käteen, ja hiero sitten molempia yhteen niin, että shampoo alkaa vaahtoutumaan. Jos sinulla on erityisen pitkät tai paksut hiukset, harkitse hiusten ylimpien kerrosten kiinni sitomista.
 2. Levitä shampoo huolellisesti niin, että kaikki hiuksesi peittyvät vaahdon alle. Kannattaa käsitellä pientä aluetta kerrallaan ja käydä kohta kohdalta koko tukka läpi. Hyvä tapa on aloittaa hiusrajan tyvestä käyttämällä pitkiä ja hitaita vetoja hiusten latvoihin saakka. Muista myös hieroa shampoota kunnolla päänahkaasi vasten.
 3. Anna hopeashampoon vaikuttaa hiuksissasi valmistajan ohjeista ja omista tarpeistasi riippuen noin 3–5 minuutin ajan.
 4. Huuhtele shampoo pois lämpimällä vedellä. Varmista, että shampoo poistuu kunnolla myös hiustesi juurista ja päänahastasi. Älä huolestu, vaikka shampoo näyttäisi huuhtoutuessaan violetilta, sillä hyvä hopeashampoo ei värjää kaakeleita tai lavuaaria.
 5. Tarkista hopeashampoon ennen ja jälkeen tulokset. Osa vaikutuksista saattaa kuitenkin näkyä vasta myöhemmin.
 6. Hopeashampoo ja -hoitoaine on sellainen yhdistelmä, jolla voit tehostaa sävytystä entisestään.

Hiusöljy ja kollageeni hopeashampoon kaveriksi

Hiusten peseminen ja erityisesti niiden värjääminen saattavat kuluttaa hiusta pitkässä juoksussa merkittävällä tavalla. Tästä syystä hyvän shampoon hankkimisen lisäksi kannattaakin harkita todistetusti toimivan hiusöljyn ostamista. Lisäravinteiden puolelta puolestaan kollageeni on sellainen, joka saattaa auttaa hiusten hyvinvoinnissa ravitsemalla niitä ns. sisäisesti.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia hopeashampoita olemme luottaneet ulkopuolisiin asiantuntijoihin ja kuluttajien arvioihin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tässä vertailussa olemme hyödyntäneet seuraavien tahojen testejä, arvosteluja ja asiakasarvioita:

Asiantuntija- ja testilähteet

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Fanola No Yellow – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Olaplex No.4P Blonde Enhancer – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Delia Cameleo – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat kerätty lukuisista kauppapaikoista. Olemme hyödyntäneet näitä arvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Sim Sensitive DS – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Fanola No Yellow – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Four Reasons – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Olaplex No.4P Blonde Enhancer – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Delia Cameleo – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Miten hopeashampoo toimii?
Hopeashampoo on suunniteltu ylläpitämään näyttävää sävyä vaaleissa, harmaissa tai platinanvärisissä hiuksissa. Violetti on keltaisen vastaväri, mikä tarkoittaa, että hopeashampoon syvä violetti rakenne on omiaan poistamaan hiusten keltaiset ja messinkiset sävyt. Myös värjäämättömiin vaaleisiin hiuksiin voi muodostua keltaisia sävyjä ympäristötekijöistä, kuten tuulesta, sateesta ja saasteista. Hopeashampoo värjäämättömille hiuksille toimii aivan samalla periaatteella kuin värjätyillekin. Hopeashampoota ja -hoitoainetta yhdessä käyttämällä tuloksia voidaan parantaa entisestään.
Kuinka usein hopeashampoota tulisi käyttää?
Muista, että hopeashampoo ei tyypillisesti korvaa tavallista shampoota, eikä sitä ole suunniteltu päivittäiseen käyttöön. (Tästä oppaasta löytyy myös yksi päivittäiseen käyttöön soveltuva hopeashampoo). Jos huomaat violetteja sävyjä hiuksissasi, pidä taukoa hopeashampoon käytöstä. Keskimääräinen suositus hopeashampoon käytölle on kerran tai kaksi viikossa ja enintään 5 minuutin ajan kerralla. Hopeashampoiden vaikutusajat riippuvat kuitenkin merkistä, halutusta tuloksesta, hiusten laadusta ja kellastumisasteesta riippuen, joten muista aina tarkistaa valmistajan omat ohjeet.
Mitä tapahtuu, jos hopeashampoon jättää vaikuttamaan hiuksiin liian pitkäksi aikaa?
Hopeashampoon jättäminen hiuksiin liian pitkäksi ajaksi saattaa aiheuttaa hiuksiin violetteja sävyjä. Osa tuotteista on niin runsaspigmenttisiä, että ne värjäävät jopa käsiä, ja siksi niitä suositellaan käytettäväksi hanskojen kanssa. Ei siis välttämättä ole kovin yllättävää, että ne voivat saada myös hiukset sävyttymään liikaa. Kannattaakin aina aloittaa mieluummin liian lyhyellä käyttöajalla ja nostaa sitä tarpeen mukaan, sillä hopeashampoiden vaikutusajat ovat tuotekohtaisia.

Aikaisemmin arvostellut tuotteet

ghost-img

Alta löydät tuotteet, jotka olemme aiemmin nostaneet esille. Emme ole pystyneet tunnistamaan näiden mallien jälleenmyyjiä, mutta olemme pitäneet ne artikkelissa siltä varalta, että tiedoista on sinulle hyötyä.

Dermosil hopeashampoo

Delia Cameleo hopeashampoo

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 1 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.