Testiopas:
Kuusi parasta hopeashampoota

VertaaTuote on yhteistyökumppaneidemme rahoittama. Tuotevalintamme perustuvat analyyseihin ja tutkimuksiin..., mutta kaikki artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme tarjoamia tuotteita. Artikkelit ovat siis sponsoroituja. Huomaa, että artikkelin vuosi kertoo, milloin sisältö on viimeksi päivitetty eikä välttämättä eri tuotetestien julkaisuajankohtaa. Lue lisää

21 Analysoitua tuotetta
5 Parasta valittu
ASIANTUNTIJOIDEN TOIMESTA Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Myös violettina shampoona tunnettu hopeashampoo on suunniteltu poistamaan ei-toivottuja, liian lämpimiä sävyjä vaaleista hiuksista. Violetti pigmentti neutralisoi keltaisia sävyjä ja auttaa pitämään hiukset luonnollisen vaaleina, harmaina tai platinanvärisinä. Kaikille vaaleatukkaisille hopeashampoo on ehdottomasti yksi tärkeimmistä hygieniatuotteista, sillä ilman sitä hiusten väri saattaa muuttua ikävän oranssiksi. Hopeashampoo sopii myös värjäämättömille hiuksille.

Löydät tästä oppaasta 5 mielestämme parasta hopeashampoota ja niiden luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan shampoon kaikenlaisiin tarpeisiin. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden hopeashampoiden testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä tuotteet, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

5 parasta hopeashampoota testissä 2022:

Hopeashampoon ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Hiusten ja päänahan tyyppi: Riippumatta käyttämästäsi shampootyypistä, kannattaa aina ostaa sellainen, joka sopii juuri sinun hiustesi tyyppiin ja sävyyn sekä myös päänahkasi tarpeisiin.
 • Ainesosat: Hopeashampoot sisältävät erilaisia ainesosia, joiden värejä sävyttävät vaikutukset saattavat perustua hieman erilaisiin vaikutuksiin. Niiltä kaikilta löytyy omat hyvät ja huonot puolensa, mutta kannattaa suosia sellaisia ainesosia, joiden toimivuus on pystytty luotettavasti todistamaan.
 • Turvallisuus: Kuten kaikkien kauneus- ja hyvinvointituotteiden kohdalla, myös hopeashampoota valitessa tulee aina varmistaa, että ostamasi tuote on dermatologisesti testattu ja siten turvallinen käyttää. Luonnonmukaiset aineet ovat monesti hellävaraisia ja turvallisia, mutta yksin tähänkään ei voi sokeasti luottaa.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa hopeashampoota, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä hiustyypillesi parhaiten. Saatavilla on muun muassa kuuriluontoisia tuotteita sekä päivittäiseen käyttöön suunniteltuja shampoita.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat hopeashampooseen sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen mutta hyvän hopeashampoon voi saada kympillä, kun taas kalleimmat tuotteet saattavat maksaa jopa 50 euroa. Tässä oppaassa esitellyt tuotteet sijoittuvat välille 10–35 €.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys hopeashampoon hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Parhaat vaihtoehdot

Runsain pigmenttipitoisuus

Sim Sensitive DS hopeashampoo - hajusteeton valinta

 • Google (asiakkaat): 4,4/5

Sim Sensitive DS on hajusteeton hopeashampoo runsaalla pigmenttipitoisuudella, joka taittaa ei-toivotut lämpimät ja kellertävät vivahteet. Tämä shampoo tarjoaa myös tehokkaan UV-suojan ja kaikki sen ainesosat ovat täysin vegaanisia. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,4/5 tähteä. Mikäli haluat dermatologisesti testatun shampoon, on tässä erinomainen valinta.

Sim Sensitive DS hopeashampoo
Runsain pigmenttipitoisuus

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Erittäin pigmenttirikas shampoo
 • Suojaa UV-säteilyltä
 • Hajusteeton ja vegaaninen

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Sim Sensitive DS hopeashampoota kaikille niille, jotka haluavat shampoon runsaalla pigmenttipitoisuudella. Juuri tämän ominaisuutensa ansiosta olemme halunneet ottaa tämän tuotteen tähän artikkeliin mukaan. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa helppo harjattavuus, soveltuvuus herkälle päänahalle, kosteuttavat ominaisuudet ja yleinen tehokkuus. Huomaa kuitenkin, että tätä hopeashampoota käyttäessä kannattaa käyttää käsineitä, sillä sen korkeapigmenttipitoisuus saattaa värjätä käsiä.

Hyvät ja huonot puolet - Sim Sensitive DS hopeashampoo

Plussat

 • Helppo harjattavuus
 • Soveltuu herkälle päänahalle
 • Kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa
 • Vaalentaa todella tehokkaasti

Miinukset

 • Käsineiden käyttöä suositellaan

Mitä asiakkaat sanovat Sim Sensitive DS:stä

Google Shopping kerää asiakasarviot yhteen monelta eri kauppapaikalta ja jälleenmyyjältä. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä niiden keskiarvo on ollut vakuuttavat 4,4/5 tähteä. Asiakkaat ovat kehuneet erityisesti sitä, kuinka tehokkaasti tämä hopeashampoo ylläpitää hiusten luonnollisen vaaleita ja kirkkaita sävyjä. Muutamia negatiivisia kommentteja on kuitenkin tullut liittyen siihen, kuinka käsineiden jatkuva käyttö on hieman vaivalloista.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml
Nopeimmat tulokset

Fanola No Yellow hopeashampoo - oransseihin hiuksiin

 • Amazon (asiakkaat): 4,5/5
 • Google (asiakkaat): 4,7/5

Fanola No Yellow on tehokas hopeashampoo oransseihin hiuksiin, joka nimensä mukaisesti poistaa hiusten keltaiset sävyt. Tässä shampoossa on kohtalaisen korkea pigmenttipitoisuus ja se jättää hiukset kauttaaltaan tasaisen värisiksi. Fanola No Yellow hopeashampoon ennen ja jälkeen -kuvat ja nopeat tulokset ovat kuitenkin sen suurimmat myyntivaltit. Voit korjata hiustesi sävyn tätä shampoota käyttämällä alle 5 minuutissa. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,5/5 tähteä ja Google Shoppingissa jopa 4,7/5.

Fanola No Yellow hopeashampoo
Nopeimmat tulokset

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Korkea pigmenttipitoisuus
 • Tulokset alle 5 minuutissa
 • Tasoittaa hiusten väriä

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Fanola No Yellow hopeashampoota kaikille niille, jotka tarvitsevat mahdollisimman nopeita tuloksia. Siksi tämä hopeashampoo saakin toimitukseltamme tämän vertailun nopeimman tuotteen palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa hiuksia kosteuttava vaikutus, hyvä vaahtoutuvuus, soveltuvuus kaikille päänahkatyypeille ja yleinen hellävaraisuus. Huomaa kuitenkin, että tätä tuotetta käytettäessä käyttöajalla, eli sillä kuinka pitkään annat shampoon vaikuttaa hiuksissa, on merkittäviä vaikutuksia lopputulokseen.

Hyvät ja huonot puolet - Fanola No Yellow hopeashampoo

Plussat

 • Kosteuttaa hiuksia
 • Vaahtoutuu hyvin
 • Soveltuu kaikille päänahkatyypeille
 • Hellävarainen

Miinukset

 • Sopivan käyttöajan löytäminen on haastavaa

Mitä asiakkaat sanovat Fanola No Yellow hopeashampoosta

Asiakkaat ovat olleet Fanola No Yellow hopeashampooseen todella tyytyväisiä. Google Shopping kerää asiakasarviot yhteen lukuisilta eri kauppapaikoilta sekä jälleenmyyjiltä, ja heidän arvioima keskiarvonsa on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut vakuuttavat 4,5/5 tähteä. Asiakkaat ovat kiitelleet sitä, kuinka nopeasti tällä shampoolla voi korjata ikävät keltaiseen taittavat värit. Muutamia negatiivisia kommentteja on kuitenkin tullut liittyen siihen, miten pienetkin muutokset käyttöajassa voivat muuttaa saavutettua sävyä merkittävästi. Tietynlaista säännöllisyyttä saattaa siis tästä syystä olla hieman hankala saavuttaa.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 1000 ml
Ravitsevin

Four Reasons hopeashampoo - kosteuttaa ja pitää hiukset pehmeinä

 • Google (asiakkaat): 4,3/5

Four Reasons on ravitseva hopeashampoo, joka pitää hiukset kirkkaan vaaleina ja keltaisuuden poissa. Se on pakattu täyteen erilaisia luonnollisista lähteistä uutettuja julmuusvapaita sekä vegaanisia uutteita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia tehokkaasti. Mukavana lisänä löytyy myös erittäin miellyttävä kukkainen vaniljan tuoksu. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,3/5 tähteä.

Four Reasons hopeashampoo
Ravitsevin

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Julmuusvapaa ja vegaaninen
 • Sisältää luonnollisia yrttiuutteita
 • Kukkainen vaniljan tuoksu

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Four Reasons hopeashampoota kaikille niille, jotka eivät halua pelkästään pitää keltaiseen taittavia sävyjä poissa, vaan myös ravita hiuksiaan luonnollisilla ainesosilla. Tämä shampoo saa toimitukseltamme ravitsevimman hopeashampoon palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa kierrätettävät pakkausmateriaalit, runsas A-vitamiinipitoisuus ja helppo annosteltavuus. Ainoa huono puoli tätä shampoota käyttäessä on se, että hiukset saattavat toisinaan jäädä hieman sähköisiksi.

Hyvät ja huonot puolet - Four Reasons hopeashampoo

Plussat

 • Kierrätettävät pakkausmateriaalit
 • Runsas A-vitamiinipitoisuus
 • Helppo annosteltavuus

Miinukset

 • Saattaa jättää hiukset hieman sähköisiksi

Mitä asiakkaat sanovat Four Reasons hopeashampoosta

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Google Shoppingissa oleva asiakasarvioiden keskiarvo on ollut kiitettävät 4,3/5 tähteä. Tätä lukemaa voidaan pitää hyvin luotettavana, sillä se on kerätty yhteen useilta eri kauppapaikoilta ja jälleenmyyjiltä. Käyttäjät ovat kehuneet tämän shampoon kykyä pitää vaaleat hiukset ”viileän” värisinä ”lämpimien” kellertävien sävyjen sijaan. Muutamia alhaisempia arvosanoja on kuitenkin myös tullut liittyen hieman sähköiseen lopputulokseen.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 300 ml
Paras vahingoittuneille hiuksille

Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoo - sävyttää ja korjaa

 • Amazon (asiakkaat): 4,6/5
 • Google (asiakkaat): 4,3/5

Olaplex No.4P Blonde Enhancer on laadukas hopeashampoo, joka sekä sävyttää että korjaa vaaleita hiuksia – violetit pigmentit värjäävät ja kookosuute korjaa. Kyseessä on lisäksi täysin sulfaatiton hopeashampoo, joten hiuksesi pysyvät puhtaina luonnollisilla aineosilla. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,6/5 tähteä ja Google Shoppingin yhteen keräämä lukema on puolestaan 4,3/5.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoo
Paras vahingoittuneille hiuksille

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Sisältää kookosuutetta
 • Korjaa vaurioituneita hiuksia
 • Sulfaatiton hopeashampoo

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Olaplex No.4P Blonde Enhanceria kaikille niille, jotka haluavat sellaisen hopeashampoon, joka ei ainoastaan värjää vaan myös korjaa ja ravitsee vahingoittuneita hiuksia. Tämä tuote saa toimitukseltamme parhaan vahingoittuneille hiuksille suunnatun hopeashampoon palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa superpehmeät lopputulokset, miellyttävä tuoksu ja intensiivisen tehokas sävytys. Ainoa huono puoli tässä tuotteessa on se, että kovassa käytössä se saattaa kuivattaa hiuksia. Tämä ei siis ole paras hopeashampoo kuiviin hiuksiin.

Hyvät ja huonot puolet - Olaplex No.4P Blonde Enhancer hopeashampoo

Plussat

 • Jättää hiukset todella pehmeiksi
 • Miellyttävä tuoksu
 • Sävyttää intensiivisesti

Miinukset

 • Saattaa kuivattaa hiuksia hieman

Mitä asiakkaat sanovat Olaplex No.4P Blonde Enhancerista

Olaplex No.4P Blonde Enhancer on otettu asiakkaiden keskuudessa erinomaisesti vastaan. Tämän voi huomata Amazonista ja Google Shoppingista löytyvistä asiakasarvosteluista. Amazonissa oleva keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut vakuuttavat 4,6/5 tähteä ja Google Shoppingin useilta eri kauppapaikoilta yhteen keräämä lukema puolestaan 4,3/5. Käyttäjät ovat kehuneet sitä, kuinka tätä shampoota käyttämällä voi samanaikaisesti sävyttää ja hoitaa kemiallisesta käsittelystä vaurioituneita hiuksia.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 250 ml
Paras jokapäiväiseen käyttöön

Delia Cameleo hopeashampoo - sävyttää ja korjaa

 • Amazon (asiakkaat): 4/5
 • Google (asiakkaat): 4,3/5

Delia Cameleo on jokapäiväiseen käyttöön hyvin soveltuva hopeashampoo, jota voi käyttää kaikkien vaaleiden sävyjen kanssa. Lisäksi se tarjoaa vahvan UV-suojan ja tukee hiusten uusiutumista luonnollisesti, mutta kuitenkin tehokkaasti. Tästä tuotteesta ei löydy voimakkaasti värjääviä pigmenttejä, ja siksi sen voi huoletta ottaa jatkuvaan käyttöön. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,3/5.

Delia Cameleo hopeashampoo
Paras jokapäiväiseen käyttöön

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kaikille vaaleille sävyille
 • Tukee hiusten uusiutumista
 • Tarjoaa UV-suojan

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Delia Cameleota kaikille niille, jotka haluavat jokapäiväiseen käyttöön soveltuvan turvallisen hopeashampoon. Tämä tuote on toimituksemme ensisijainen valinta jatkuvaan käyttöön. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa päänahkaa hoitavat ominaisuudet, hiuksia pehmentävä vaikutus ja totta kai tehokas sävytyskyky. Ainoa huono puoli tässä shampoossa on se, että sen hiuksia kosteuttavat vaikutukset eivät ole sieltä markkinoiden parhaasta päästä. Tämä ei siis ole hyvä hopeashampoo kuiviin hiuksiin.

Hyvät ja huonot puolet - Delia Cameleo hopeashampoo

Plussat

 • Hoitaa päänahkaa
 • Jättää hiukset pehmeiksi
 • Sävyttää tehokkaasti

Miinukset

 • Saattaa kuivattaa hiuksia

Mitä asiakkaat sanovat Delia Cameleosta

Vaikka tältä hopeashampoolta ei löydykään aivan yhtä hyviä asiakasarvosteluita, kuin monilta muilta tässä oppaassa esittelemiltämme tuotteilta, on sen arviot silti markkinoiden keskiarvoon verrattuna erittäin hyvät. Amazonista löytyvien asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut 4/5 tähteä ja Google Shoppingin useilta eri kauppapaikoilta keräämä lukema puolestaan 4,3/5. Käyttäjät ovat todenneet, että tämä shampoo ei välttämättä sävytä hiuksia kaikkein tehokkaimmin, mutta toisaalta juuri tästä syystä se sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia hopeashampoiden testejä emme valitettavasti ole tähän mennessä onnistuneet löytämään, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme varmasti tutustumaan niihin ja päivittämään tätä opasta asiaan kuuluvalla tavalla.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko 50 ml

Hopeashampoon käyttöohjeet

 1. Levitä noin golfpallon kokoinen määrä hopeashampoota kosteisiin hiuksiin. Tuotteesta riippuen saatat tarvita myös hanskat. Pumppaa tai purista shampoota ensin toiseen käteen, ja hiero sitten molempia yhteen niin, että shampoo alkaa vaahtoutumaan. Jos sinulla on erityisen pitkät tai paksut hiukset, harkitse hiusten ylimpien kerrosten kiinni sitomista.
 2. Levitä shampoo huolellisesti niin, että kaikki hiuksesi peittyvät vaahdon alle. Kannattaa käsitellä pientä aluetta kerrallaan ja käydä kohta kohdalta koko tukka läpi. Hyvä tapa on aloittaa hiusrajan tyvestä käyttämällä pitkiä ja hitaita vetoja hiusten latvoihin saakka. Muista myös hieroa shampoota kunnolla päänahkaasi vasten.
 3. Anna hopeashampoon vaikuttaa hiuksissasi valmistajan ohjeista ja omista tarpeistasi riippuen noin 3–5 minuutin ajan.
 4. Huuhtele shampoo pois lämpimällä vedellä. Varmista, että shampoo poistuu kunnolla myös hiustesi juurista ja päänahastasi. Älä huolestu, vaikka shampoo näyttäisi huuhtoutuessaan violetilta, sillä hyvä hopeashampoo ei värjää kaakeleita tai lavuaaria.
 5. Tarkista hopeashampoon ennen ja jälkeen tulokset. Osa vaikutuksista saattaa kuitenkin näkyä vasta myöhemmin.
 6. Hopeashampoo ja -hoitoaine on sellainen yhdistelmä, jolla voit tehostaa sävytystä entisestään.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia hopeashampoita olemme luottaneet ulkopuolisiin asiantuntijoihin ja kuluttajien arvioihin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tässä vertailussa olemme hyödyntäneet seuraavien tahojen testejä, arvosteluja ja asiakasarvioita:

Asiantuntija- ja testilähteet

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Fanola No Yellow – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Olaplex No.4P Blonde Enhancer – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Delia Cameleo – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat kerätty lukuisista kauppapaikoista. Olemme hyödyntäneet näitä arvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Sim Sensitive DS – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Fanola No Yellow – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Four Reasons – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Olaplex No.4P Blonde Enhancer – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Delia Cameleo – 6.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Miten hopeashampoo toimii?
Hopeashampoo on suunniteltu ylläpitämään näyttävää sävyä vaaleissa, harmaissa tai platinanvärisissä hiuksissa. Violetti on keltaisen vastaväri, mikä tarkoittaa, että hopeashampoon syvä violetti rakenne on omiaan poistamaan hiusten keltaiset ja messinkiset sävyt. Myös värjäämättömiin vaaleisiin hiuksiin voi muodostua keltaisia sävyjä ympäristötekijöistä, kuten tuulesta, sateesta ja saasteista. Hopeashampoo värjäämättömille hiuksille toimii aivan samalla periaatteella kuin värjätyillekin. Hopeashampoota ja -hoitoainetta yhdessä käyttämällä tuloksia voidaan parantaa entisestään.
Kuinka usein hopeashampoota tulisi käyttää?
Muista, että hopeashampoo ei tyypillisesti korvaa tavallista shampoota, eikä sitä ole suunniteltu päivittäiseen käyttöön. (Tästä oppaasta löytyy myös yksi päivittäiseen käyttöön soveltuva hopeashampoo). Jos huomaat violetteja sävyjä hiuksissasi, pidä taukoa hopeashampoon käytöstä. Keskimääräinen suositus hopeashampoon käytölle on kerran tai kaksi viikossa ja enintään 5 minuutin ajan kerralla. Hopeashampoiden vaikutusajat riippuvat kuitenkin merkistä, halutusta tuloksesta, hiusten laadusta ja kellastumisasteesta riippuen, joten muista aina tarkistaa valmistajan omat ohjeet.
Mitä tapahtuu, jos hopeashampoon jättää vaikuttamaan hiuksiin liian pitkäksi aikaa?
Hopeashampoon jättäminen hiuksiin liian pitkäksi ajaksi saattaa aiheuttaa hiuksiin violetteja sävyjä. Osa tuotteista on niin runsaspigmenttisiä, että ne värjäävät jopa käsiä, ja siksi niitä suositellaan käytettäväksi hanskojen kanssa. Ei siis välttämättä ole kovin yllättävää, että ne voivat saada myös hiukset sävyttymään liikaa. Kannattaakin aina aloittaa mieluummin liian lyhyellä käyttöajalla ja nostaa sitä tarpeen mukaan, sillä hopeashampoiden vaikutusajat ovat tuotekohtaisia.

Hair Lust Hair Growth & Repair For Blondes hopeashampoo

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.