Paras veitsenteroitin:
Veitsenteroitin testi 2024

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

2 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Tylsä veitsi on vaarallisempi kuin terävä. Tylsällä veitsellä on hankalaa leikata ja lisäksi on todennäköisempää, että satutat itseäsi. Tylsällä veitsellä leikkaaminen vaatii enemmän voimaa, mikä voi johtaa monenlaisiin tapaturmiin.

Hyvä veitsenteroitin palauttaa veitset nopeasti ja helposti entiseen loistoonsa. Tarkastelemme tässä artikkelissa erityyppisiä teroittimia, niiden käyttöä ja sitä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostat veitsenteroitinta. Olitpa sitten ammattikokki tai vain joku, joka tykkää tehdä ruokaa kotona silloin tällöin, voit löytää tästä oppaasta neuvoja, joilla pidät veitsesi terävinä.

Huomautus: Tässä artikkelissa korostetaan tällä hetkellä vain 2 tuotteita. Sillä aiemmin valitut tuotteet on joko myyty loppuun tai niitä ei ole enää saatavilla. Olemme tietoisia asiasta ja teemme parhaillaan uutta tutkimusta. Näin saat katsauksen markkinoiden parhaisiin tuotteisiin pitkällä aikavälillä - ne ovat aivan nurkan takana.
test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras veitsenteroitin 2024 – 2 tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Paras veitsenteroitin kaupalliseen käyttöön test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Vulkanus VG2 Professional veitsenteroitin - säädettävällä teroituskulmalla

 • 5.0 Google Shopping
 • 4.6 Amazon

Vulkanus VG2 Professional on sopiva valinta ihmisille, jotka haluavat veitsenteroittimen modernilla ja vahvalla muotoilulla. Se sopii täydellisesti suurkeittiöihin ja elintarviketeollisuudessa työskenteleville, sillä se kestää kovaa käyttöä.

Vulkanus VG2 Professional veitsenteroitin
Paras veitsenteroitin kaupalliseen käyttöön

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Vulkanus VG2 Professional veitsenteroitin:

 • Säädettävä teroituskulma
 • Suorille ja sahalaitaisille terille
 • Moderni ja vahva muotoilu

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Vulkanus VG2 Professional

TEKNISET TIEDOT

 • Koko: 8,5 x 11,5 x 14 cm
 • Koko: 8,5 x 11,5 x 14 cm

Säädettävä teroituskulma
Vulkanus VG2 Professional -veitsenteroittimessa on säädettävä teroituskulma, joka toimii automaattisesti. Teroituskulma on tärkeä, koska se määrittää, kuinka paljon metallia terästä poistetaan.

Kulma on säädettävissä 11-21 asteen välillä, ja lisäksi voit tarvittaessa helposti vaihtaa teroituselementit. Jouset ovat piilossa, ja niiden puristusvoima on huomattava, joten vetämällä veitsen pari kertaa V-muotoisen uran läpi saat terävän terän.

Käyttäjäystävällinen
Teroitustulos perustuu kahteen suorakaiteen muotoiseen kovametallitankoon, jotka ikään kuin ”lisäävät” veitseen uuden terän. Koska molemmat sauvat ovat jousikuormitettuja, ne voivat seurata lähes mitä tahansa veistä ja käyttää aina oikeaa kulmaa.

Tämä teroitin ei ainoastaan säädä veitsen teroituskulmaa, vaan se myös kiillottaa terän niin, että se on terävä kuin partaveitsi. Tämä on täydellinen niille, jotka haluavat helpon laitteen veitsensä teroittamiseen ja kiillottamiseen. Valmistusmateriaalina on käytetty kovaa metallia, eikä keraamia, joten tämä malli ei ole herkkä iskuille.

Näiden ominaisuuksien ansiosta Vulkanus VG2 Professional poistaa materiaalia erittäin nopeasti, mutta myös hellävaraisesti ja tasaisesti. Vulkanus VG2 Professional soveltuu sekä tavallisten että sahalaitaisten veitsien teroittamiseen.

Mitä käyttäjät ja asiantuntijat sanovat Vulkanus VG2 Professionalista?

Vulkanus VG2 Professional sai 5/5 tähteä Google Shoppingin yhteenlasketuissa käyttäjäarvosteluissa eri myymälöissä ja 4,6/5 tähteä Amazonissa. Käyttäjät pitävät tämän mallin kyvystä teroittaa tehokkaasti ja sen pienestä koosta, jonka ansiosta se on aina käden ulottuvilla.

Lisätietoja Vulkanus VG2 Professional veitsenteroitin

TEKNISET TIEDOT

 • Koko: 8,5 x 11,5 x 14 cm
 • Koko: 8,5 x 11,5 x 14 cm

Meidän tuomiomme

Vulkanus VG2 Professional -veitsenteroitin on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat teroittaa veitsensä nopeasti ja helposti. Teroitus ja kiillotus tapahtuvat samassa prosessissa. Ainoa haittapuoli on, että tätä mallia ei voi käyttää keraamisten veitsien kanssa. Käyttämällä tätä teroitinta keraamisten veitsien kanssa vahingoittaisit sekä veistä että Vulkanusta. Vaikka tämä malli ei sovellukaan keraamisille veitsille, on sillä 2 vuoden takuu ja se on erittäin käytännöllinen, joten pidämme sitä yhtenä parhaista vaihtoehdoista kaupalliseen käyttöön.

Plussat og Miinukset Vulkanus VG2 Professional veitsenteroitin

Plussat

 • Helppokäyttöinen
 • Teroittaa ja kiillottaa
 • 2 vuoden takuu

Miinukset

 • Ei keraamisille veitsille
Paras veitsenteroitin premium-luokasta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Fiskars Premium 1058937 veitsenteroitin - kaikenkattava hiomakivisarja

Fiskars Premium 1058937:ssä on kaksipuolinen hiomakivi, joten se sopii täydellisesti kokeneemmille käyttäjille, jotka haluavat veitsensä teräviksi. Tämä hiomakivi voi auttaa poistamaan mahdolliset lovet tai epätäydellisyydet terästä, jolloin siitä tulee todella terävä ja valmis käytettäväksi saman tien.

Fiskars Premium 1058937 veitsenteroitin
Paras veitsenteroitin premium-luokasta

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Fiskars Premium 1058937 veitsenteroitin:

 • Kaksipuolinen hiomakivi
 • Liukumaton pidike
 • 14 päivän palautusoikeus

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Fiskars Premium 1058937

TEKNISET TIEDOT

 • Koko: 25,5 x 7,9 x 4,4 cm
 • Materiaalit: hiomakivi, muovi

All In One -sarja
Fiskars Premium -hiomakivisetti sisältää kaiken, mitä tarvitset veitsien teroittamiseen ja se sopii kaikentyyppisille keittiöveitsille. Siinä on kaksi eri karkeutta (1000/5000), joista kumpaakin tarvitaan veitsen teroittamiseksi.

Kiven lisäksi, jossa on kaksi hiomapintaa, sarjan mukana tulee liukumaton pidike, joka lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Pakettiin kuuluva kulmamitta sopii veitsille, jotka teroitetaan 26 asteen kulmassa.

Jos sinulla on veitsi, joka vaatii toisenlaisen teroituskulman, käytä kiveä ilman mittaa. Lisäksi tähän pakettiin sisältyy myös nahkaliina. Voit käyttää liinaa kiillotukseen ja viimeistelyyn, kun haluat poistaa terästä ylimääräisen materiaalin teroituksen jälkeen.

Asiakasystävällinen
Jos et ole koskaan aiemmin käyttänyt hiomakiveä, Fiskars Premium -paketti sisältää tarpeelliset ohjeet veitsien teroittamiseen.

Ne näyttävät, miten se tehdään muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Muista noudattaa ohjeita, sillä muuten voit vahingoittaa veistäsi. Lisäksi tällä tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Lisätietoja Fiskars Premium 1058937 veitsenteroitin

TEKNISET TIEDOT

 • Koko: 25,5 x 7,9 x 4,4 cm
 • Materiaalit: hiomakivi, muovi

Meidän tuomiomme

Fiskars Premium -hiomakivi on hyvä valinta veitsien teroittamiseen, sillä se sopii kaikille veitsityypeille. Tämä setti sisältää kaiken, mitä tarvitset veitsen teroittamiseen alusta loppuun. Tarvitset kuitenkin harjoitusta hyvien teroitustulosten saavuttamiseksi, joten muista noudattaa ohjeita huolellisesti. Ottaen huomioon kaiken tämän ja sen, että sillä voi teroittaa myös titaanisia veitsiä, pidämme tätä yhtenä parhaista premium-luokkaisista veitsenteroittimista. Esimerkiksi ammattikäyttöön tämä malli on varma valinta.

Plussat og Miinukset Fiskars Premium 1058937 veitsenteroitin

Plussat

 • Mukana nahkainen liina
 • Sopii titaaniveitsille
 • Sarja sisältää teroituskulmamittarin

Miinukset

 • Vaatii hieman harjoittelua

Mitä kannattaa ottaa huomioon veitsenteroitinta ostaessa?

Tyyppi
Veitsenteroittimia on useita erilaisia: käsikäyttöisiä veitsenteroittimia, sähköisiä veitsenteroittimia, hiomakiviä ja teroitussauvoja. Esimerkiksi käsikäyttöiset veitsenteroittimet ovat edullisia ja toimivat hyvin keittiöveitsille, mutta ne eivät ole paras vaihtoehto kalliille veitsille, ja niiden käyttö voi olla raskasta.

Ne ovat samanlaisia kuin sähköiset veitsenteroittimet, mutta ne eivät vaadi sähköä toimiakseen ja tarjoavat tarkempaa hallintaa. Sähköiset veitsenteroittimet ovat kalliita, mutta niillä voi teroittaa veitsiä nopeasti. Hiomakivillä ja teroitussauvoilla voidaan saada aikaan terävä reuna, mutta niiden tehokas käyttö vaatii jonkin verran taitoa ja harjoittelua.

Hiomakiviä on saatavana eri materiaaleista ja eri karkeusasteilla, joten on tärkeää valita tarpeisiisi sopiva malli. Niillä voidaan teroittamisen lisäksi myös kiillottaa veitsiä. Teroitussauvat valmistetaan yleensä teräksestä, ja kokit sekä lihakauppiaat tuppaavat suosimaan niitä, sillä sauvalla voi nopeasti teroittaa veitsen, vaikka jokaisen käytön jälkeen.

Karkeus
Tällä tarkoitetaan sitä karkeutta, joka määrittää, kuinka karhea tai sileä veitsestä tulee teroitettaessa. Eritasoisia terävyyksiä saavutetaan sen mukaan, kuinka paljon metallia veitsestä poistetaan.

Karkea veitsenteroitin sopii vaurioituneille veitsille. Veitsenteroitinta, jossa on keskikarkea karkeus, voidaan käyttää tylsien veitsien teroittamiseen, jotka eivät kuitenkaan ole vaurioituneet. Veitsenteroitinta, jossa on hieno karkeus, voidaan käyttää veitsen terän viimeistelyyn.

Materiaali
On olemassa timantista, keraamista, teräksestä, japanilaisesta vesikivestä, Arkansas-kivestä ja luonnonkivestä valmistettuja veitsenteroittimia. Timanttiset veitsenteroittimet ovat erittäin kovia ja voivat tehdä veitsistäsi hyvin teräviä, mutta ne voivat myös kuluttaa terää nopeammin kuin jotkin muut materiaalit.

Keraamiset veitsenteroittimet ovat myös melko kovia ja voivat tehdä veitsistäsi erittäin teräviä, mutta ne eivät ole yhtä hiovia kuin timanttiset mallit, joten ne eivät kuluta terää niin nopeasti. Teräksiset veitsenteroittimet eivät teroita veistä, vaan ne hiovat terän terää poistamalla epätäydellisyydet, jolloin terä tasoittuu ja palautuu alkuperäiseen kuntoonsa. Japanilaisesta vesikivestä valmistetut veitsenteroittimet ovat pehmeämpiä kuin monet muut materiaalit, joten ne ovat hellävaraisia veitselle, mutta niitä on liotettava ennen käyttöä.

Arkansas-kivestä valmistetut veitsenteroittimet on nimetty Arkansasin louhoksista louhitun kivityypin mukaan. Ne ovat melko kovia, joten niitä käytettäessä tarvitaan enemmän painetta. Luonnonkiviveitsenteroittimien kovuus vaihtelee, mutta ne ovat kaikki melko haastavia käyttää, sillä niiden kanssa on käytettävä enemmän voimaa.

Hinta
Premium-vaihtoehdot, kuten sähköiset veitsenteroittimet voivat maksaa noin 200 euroa. Tällaisista malleista löytyy yleensä säädettävät kulmat ja materiaalina on käytetty timanttia, mikä tekee niistä kestäviä ja pitkäikäisiä. Edullisen veitsenteroittimen voi saada noin 10 eurolla. Tällä hinnalla ei kuitenkaan saa yksinkertaista käsimallia ihmeellisempää ratkaisua.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelut
Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot voivat olla hyödyllisiä, kun olet ostamassa veitsenteroitinta. Käyttäjien arvostelut tarjoavat tietoa tuotteen eduista ja haitoista sekä siitä, kuinka helppoa tai vaikeaa sen käyttö on. Asiantuntija-arvostelut voivat tarjota syvällisempää tietoa teroittimen suorituskyvystä ja ominaisuuksista. Olemme sisällyttäneet oppaaseemme sekä käyttäjä- että asiantuntija-arvosteluja, jotta voit tehdä harkitun ostopäätöksen.

arrow-more

Miten veitsenteroitinta käytetään?

Veitsen teroittimen käyttötapa riippuu sen tyypistä.

 • Manuaalinen veitsenteroitin
  Vedä veitsi teroittimen aukon läpi koko matkalta kolmesta kuuteen kertaa tasaisella paineella. Vedä useammin, jos veitsi on tylsempi tai jos se on vaurioitunut. Vedä veitsi tämän jälkeen yksi tai kaksi kertaa vähemmän karkean puolen läpi.
 • Sähköinen veitsenteroitin
  Anna moottorin tehdä työnsä, kun vedät veitsen varovasti sekä pehmeästi aukon läpi. Vaihda veitsi sitten vastakkaiselle puolelle. Toista nämä vaiheet kolmesta kuuteen kertaa. Toista edellä mainitut vaiheet vähemmän karkeassa urassa, ja jatka kunnes haluttu terävyys on saavutettu.
 • Hiomakivi
  Määritä ihanteellinen teroituskulma ennen kuin alat käyttämään hiomakiveä. Vaikka jotkin japanilaiset terät on hiottava 15 asteen kulmaan, useimpien veitsien teroituskulma on 20 astetta. Varmista, että voitelet hiomakiven pienellä määrällä esimerkiksi mineraaliöljyä ennen käyttöä.
  Hiomakivi on upotettava veteen, kunnes se on täysin kastunut ilman ilmakuplia. Aseta hiomakivi työtasolle karkea puoli ylöspäin. Aseta veitsen reuna kivelle teroituskulmassa ja terä sinusta poispäin.

Laita toinen käsi kahvan päälle ja toinen teräpinnan tasaiselle puolelle painaen sitä kevyesti alaspäin. Säilytä tasainen kulma, kun vedät veistä hiomakiveä pitkin ja pysähdy, kun veitsen kärki irtoaa kiven reunasta. Toista tämä liike kolmesta kuuteen kertaa.

Mikä on paras väline veitsen teroittamiseen?

Voit valita veitsien teroittamiseen kotona manuaalisen tai sähköisen veitsenteroittimen, hiomakiven tai teroitussauvan.
Manuaalisilla veitsenteroittimilla voit teroittaa suorareunaiset veitset nopeasti ja yksinkertaisesti ilman huolta sotkusta tai kiven lämpenemisen odottamisesta.

Yksi vaihtoehto veitsien teroittamiseen on sähköinen veitsenteroitin, joka usein helpottaa teroitusprosessia, varsinkin jos veitsiä käytetään säännöllisesti erilaisiin pilkkomistehtäviin.
Hiomakivet on valmistettu kahdesta kivityypistä, joista toinen on kovempi kuin toinen. Kovempaa kiveä käytetään terän teroittamiseen, kun taas pehmeämpää kiveä käytetään terän kiillottamiseen.

Yleisimmät hiomakivet on valmistettu piikarbidista tai alumiinioksidista. Niitä on saatavana myös eri karkeuksilla, jotka määrittävät, kuinka hienoja kivien hiukkaset ovat. Mitä karkeampi kivi, sitä nopeammin hiomakivi poistaa materiaalia terästä. Hienommilla karkeuksilla saadaan kuitenkin aikaan tarkempi terä.

Ennen kuin aloitat teroitusprosessin, määritä teroitettavan veitsen tyyppi. Käytä kokkiveitsiä varten hiomakiveä tai sähköistä veitsenteroitinta. Käytä pienempien keittiöveitsien tai pihviveitsien teroittamiseen käsikäyttöisiä tai sähköisiä malleja.

Ovatko veitsenteroittimet parempia kuin hiomakivet?

Ylivoimaisesti paras tapa teroittaa veitsiä on käyttää hiomakiveä. Vaikka siihen liittyykin paljon harjoittelua, on lopputulos vaivan arvoinen. Kun veitsi on teroitettava nopeasti, veitsenteroitin on paras, mutta nopeus ei aina ole tärkeintä, kun halutaan erinomaisia tuloksia. Hiomakivet ovat suhteellisen edullisia ja kestävät pitkään. Ne myös säilyttävät veitsen luonnollisen terän ja varmistavat samalla, että metalli säilyttää lujuutensa ja rakenteensa. Hiomakivet vaativat kuitenkin paljon vaivannäköä ja taitoa, jotta tulokset olisivat täydellisiä. Tästä syystä veitsenteroitin on kuitenkin suurimalle osalle käyttäjistä järkevämpi hankinta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Veitsenteroittimien sekä hiomakivien lisäksi olemme valinneet myös parhaat kokkiveitset, perinteiset paistinpannut ja wokkipannut.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tarkoituksenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia sähköhammasharjoja olemme luottaneet ulkopuolisten asiantuntijoiden testeihin, kuluttajien mielipiteisiin ja tieteellisiin artikkeleihin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tämän oppaan koostamisessa olemme käyttäneet alla lueteltuja lähteitä.

Asiantuntija- ja testilähteet

TechGearLab

TechGearLab on amerikkalainen, itsenäinen toimija, joka tutkii, testaa ja arvioi erilaisia kuluttajatuotteita. Yritys keskittyy pääsääntöisesti tekniikkaan, kulutuselektroniikkaan ja kodinkoneisiin. Olemme hyödyntäneet seuraavia TechGearLabin testejä ja arvosteluja:

Testi julkaistu: 4. lokakuuta 2022
Voit lukea sen täältä.

CNET

CNET on amerikkalainen mediatalo, joka julkaisee arvosteluja, uutisia, artikkeleita, blogeja, podcasteja ja videoita teknologiasta sekä kulutuselektroniikasta. Heidät tunnetaan luotettavana lähteenä tuotetesteille maailmanlaajuisesti. Olemme hyödyntäneet seuraavia CNET:in testejä ja arvosteluja:

Testi julkaistu: 2022

Voit lukea sen täältä.

NYTimes

New York Times on tunnettu ja arvostettu lehti, joten ei ole yllätys, että myös sen verkkosivusto on suosittu tiedon ja arvostelujen lähde. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman tietoa ja näkemyksiä lukuisista aiheista. Lisäksi NYTimes.com-sivustolla on aktiivinen arvosteluosio, jossa kriitikot esittävät mielipiteensä uusimmista kirjoista, televisiosarjoista, elokuvista ja muusta mediasta. Olemme hyödyntäneet seuraavia NYTimes:in testejä ja arvosteluja:

Testi julkaistu: 28. maaliskuuta 2022

Voit lukea sen täältä.

Asiakasarviot

Google Shopping

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Tämä on siitä erityinen sivusto, että se kerää yhteen arvioita lukuisilta jälleenmyyjiltä ja kauppapaikoilta muodostaakseen kattavan yleiskatsauksen asiakkaiden mielipiteistä ja kokemuksista.

Chef’s Choice Trizor 15 XV – Arvostelut löytyvät täältä.

Vulkanus VG2 Professional – Arvostelut löytyvät täältä.

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Amazon on erinomainen lähde asiakasarvioiden tutkimiseen, sillä se tavoittaa niin suuren määrän ihmisiä joka puolella maailmaa.

Chef’s Choice Trizor 15 XV – Arvostelut löytyvät täältä.

Vulkanus VG2 Professional – Arvostelut löytyvät täältä.

FAQ

Mikä on paras veitsenteroitin?
Ei ole olemassa absoluuttisesti parasta veitsenteroitinta, joka olisi kaikille sopiva. Eri veitsenteroittimet toimivat paremmin tai huonommin riippuen veitsen tyypistä ja sitä käyttävästä henkilöstä. Jotkin veitsenteroittimet ovat parempia poistamaan terästä metallia, kun taas toiset ovat hyviä teroittamaan. Valitse tarpeisiisi sopiva veitsenteroitin ja muista lukea arvostelut ennen ostoksen tekemistä.
Miten veitsenteroitinta käytetään?
Veitsenteroitinta voi käyttää muutamalla eri tavalla riippuen teroitettavan veitsen tyypistä. Oikeaoppisella hoidolla ja säännöllisellä teroituksella veitsi voi kestää useita vuosia. Löydät ylempää yksityiskohtaisemmat ohjeet erityyppisille veitsenteroittimille.
Teroitus on tärkeä osa veitsen huoltoa, ja se voi itse asiassa auttaa parantamaan veitsen käyttöikää. Veitsenteroittimet auttavat poistamaan terän reunaan mahdollisesti syntyneet vauriot tai kolhut, ja ne auttavat myös kohdistamaan terän uudelleen.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4.5 / 5. Arvioiden lukumäärä: 2

Ei arvosteluja.