Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras vegaani proteiinijauhe 2024:
Vegaaniset proteiinijauheet testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

2 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Kun yhä useammat ihmiset omaksuvat kasvipohjaisen ruokavalion, vegaanisten proteiinijauheiden kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti. Olitpa sitten vannoutunut vegaani, joustava ruokailija tai etsit vain tapaa lisätä proteiinin saantia turvautumatta eläinperäisiin tuotteisiin, tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja joista valita.

Vegaanisia proteiinijauheita valmistetaan useista eri lähteistä, kuten herneistä, riisistä, hampusta, soijasta ja monista muista kasvikunnan tuotteista. Tässä artikkelissa tutustumme eri vegaanisten proteiinijauheiden hyötyihin, keskustelemme niiden erilaisista vaikutuksista ja annamme vinkkejä siitä, miten valita tarpeisiisi parhaiten sopiva vegaaninen proteiinijauhe.

Huomautus: Tässä artikkelissa korostetaan tällä hetkellä vain 2 tuotteita. Sillä aiemmin valitut tuotteet on joko myyty loppuun tai niitä ei ole enää saatavilla. Olemme tietoisia asiasta ja teemme parhaillaan uutta tutkimusta. Näin saat katsauksen markkinoiden parhaisiin tuotteisiin pitkällä aikavälillä - ne ovat aivan nurkan takana.
test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras vegaani proteiinijauhe 2024 – 2 tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Bodylab Vegan Protein Blend - runsaskuituinen vegaani proteiinijauhe

 • 4.8/5 tähteä TrustPilot.com-sivustolla

Bodylab vegaani proteiini sekoittuu todella hyvin pirtelöihin ja smoothieihin, veden tai mantelimaidon kanssa. Seos sisältää vähän hiilihydraatteja, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon ihmisille, jotka noudattavat vähähiilihydraattista ruokavaliota, kuten ketogeenistä diettiä, tai niille, joiden on hallittava verensokeritasojaan tarkasti. 

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Bodylab Vegan Protein Blend:

 • Hyvin vähän hiilihydraatteja
 • 68 % proteiinipitoisuus
 • Sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Bodylab vegaani proteiini

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 400 g
 • Annoskoko: 20 g
 • Makuvaihtoehdot: Vanilja ja suklaa

Ravintorikas kasvipohjainen proteiinilähde
Kuiduilla on tärkeä merkitys ruoansulatuskanavan terveydelle, sillä ne auttavat säätelemään suolen toimintaa ja estämään ummetusta. Bodylab Vegan Protein Blend on kasvipohjainen proteiinilähde, jolla on miellyttävä vaniljan maku eikä lainkaan lisättyä sokeria, laktoosia tai eläinperäisiä tuotteita.

Koska tämä proteiiniseos sisältää runsaasti kuitua, se voi edistää myös kylläisyyden tunnetta. Sen lisäksi, että Bodylab Protein Blend sisältää runsaasti kuituja, se tarjoaa myös kaikki välttämättömät aminohapot. Nämä ovat välttämättömiä ravintoaineita, jotka tukevat lihasten kasvua ja korjautumista, ja ne voivat myös parantaa henkistä keskittymiskykyä. 

Monipuolinen sekoitus
Aikaisemmin vegaanisissa proteiinisekoituksissa käytettiin useimmiten herne-, riisi- ja kauraproteiinin yhdistelmiä. Siirtyminen uuteen herneproteiinista, manteliproteiinista ja hamppuproteiinista koostuvaan sekoitukseen on mahdollistanut paremman koostumuksen. Tämä päivitetty resepti tarjoaa monia etuja, mukaan lukien kaikkien välttämättömien aminohappojen sisällyttäminen, mikä on elintärkeää tehokkaalle lihasten rakentamiselle. Yksi tämän päivitetyn seoksen tärkeimmistä eduista on, että se tarjoaa korkeamman proteiinipitoisuuden kuin aiempi seos.

Sen proteiinipitoisuus on 68 % verrattuna edelliseen seokseen, joka sisälsi 62 % proteiinia. Tämä proteiinipitoisuuden nousu tarkoittaa tehokkaampaa lihasten palautumista ja suurempaa kasvua urheilijoille ja kuntoilijoille. Lisäksi manteliproteiini on runsas magnesiumin lähde, joka on tärkeä kivennäisaine lihas- ja hermotoiminnalle. Hamppuproteiini puolestaan sisältää runsaasti kuitua, joka tukee ruoansulatusta ja säätelee verensokeria.

Tärkeää: Juoman valmistamiseksi sekoita 20 g Bodylab Vegan Blendiä 200-250 millilitraan jääkylmää vettä, mantelimaitoa tai kauramaitoa ja ravista 15-20 sekuntia. Jo ennestään terveellisen ruokavalion täydennyksenä tämä annos voidaan nauttia 1-4 kertaa päivässä aterioiden välissä tai treenin jälkeen. Muista sulkea pussi käytön jälkeen.

Asiakkaiden mielipiteet Bodylab Vegan Protein Blendistä

Bodylab on saanut Trustpilot.com-sivustolla 4,8/5 tähteä. Useimmat käyttäjät kehuivat sen hyvää makua, nopeaa toimitusta ja reilua hintaa. Eräs käyttäjä sanoi: “Bodylabin proteiinijauhe on paras koskaan kokeilemani proteiinijauhe. Se maistuu todella herkulliselta! Toimitus oli nopea, hinnat ovat kohtuulliset (varsinkin jos löydät tarjouksen). Hankin jatkossakin proteiinijauheeni Bodylabilta ja suosittelen sitä kaikille.”

Lisätietoja Bodylab Vegan Protein Blend

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 400 g
 • Annoskoko: 20 g
 • Makuvaihtoehdot: Vanilja ja suklaa

Toimituksemme arvio

Bodylab Vegan Protein Blend on 68 % proteiinipitoisuutensa ansiosta erinomainen vegaani proteiinijauhe. Yksi Bodylab Vegan Protein Blendin merkittävimmistä eduista on sen korkea kuitupitoisuus, joka voi auttaa tukemaan tervettä ruoansulatusta ja edistää kylläisyyden tunnetta. Lisäksi se on sokeriton, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat vähentää sokerinsaantiansa.

Sen saatavuus kahdessa herkullisessa makuvaihtoehdossa, suklaa ja vanilja, tarkoittaa, että voit kokeilla erilaisia juomasekoituksia ja reseptejä. Toinen tämän tuotteen eduista on, että se sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat välttämättömiä lihasten kasvulle ja korjautumiselle. Tämä proteiinijauhe voi olla arvokas lisä vegaani- tai kasvisruokavalioon, josta saattaa puuttua tiettyjä aminohappoja.

On kuitenkin syytä huomata, että jotkut käyttäjät ovat kertoneet koostumuksen olevan hieman turhan rakeinen. Tämä saattaa johtua tuotteessa käytetyistä kasvipohjaisista ainesosista, jotka voivat olla karkearakeisempia kuin heraproteiinijauheet. Välttääksesi tämän ongelman sekoita juoma huolellisesti.

Plussat og Miinukset Bodylab Vegan Protein Blend

Plussat

 • Korkea kuitupitoisuus
 • Sokeriton
 • Sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja
 • Saatavana vaniljan ja suklaan makuisena

Miinukset

 • Juoman koostumus ei miellytä kaikkia

Fairing Vegan Protein Pro - Hyvä vegaani proteiinijauhe

Fairing Vegan Protein Pro on kolesteroliton vegaani proteiinijauhe. Se sopii ihmisille, jotka etsivät terveellistä ja kasvipohjaista proteiinilisää sekä niille.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Fairing Vegan Protein Pro:

 • Kaurasta, riisistä, hampusta ja herneistä
 • BCAA:ta ja antioksidantteja
 • Kolesteroliton

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Fairing Vegan Protein Pro

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 500 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Maut: Vanilja ja suklaa

Sekoitus kasvipohjaisia proteiineja
Fairing Vegan Protein Pro on korkealaatuinen kasvipohjainen proteiinijauhe, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellisen aminohappoprofiilin, välttämättömät antioksidantit ja vitamiinit optimaalista ravitsemusta varten. Proteiini on peräisin kaurasta, riisistä, hampusta ja herneistä, jotka kaikki ovat erinomaisia kasvipohjaisen proteiinin lähteitä. Kaura ja riisi sisältävät runsaasti hyviä hiilihydraatteja, jotka tarjoavat kestävän energianlähteen ja voivat auttaa palautumisessa harjoituksen jälkeen.

Hamppu ja herneet ovat molemmat täydellisiä proteiineja, mikä tarkoittaa, että ne sisältävät kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa, joita elimistömme tarvitsee, mutta joita se ei pysty tuottamaan itse. Se, mikä erottaa Fairing Vegan Protein Pron muista markkinoilla olevista proteiinijauheista, on sen erittäin alhainen gluteenipitoisuus. Gluteeni on vehnässä, ohrassa ja rukiissa esiintyvä proteiini, joka voi aiheuttaa ruoansulatusongelmia niille, joilla on gluteeniyliherkkyyttä. Tässä tuotteessa on käytetty sellaisia proteiinilähteitä, jotka ovat luonnostaan gluteenittomia.

Herkullinen maku
Tätä tuotetta on saatavana kahdessa herkullisessa maussa – suklaa ja vanilja. Kokeile lisätä tätä jauhetta vaikka smoothieihin tai sekoita se pelkkään veteen terveellisenä välipalana. Laktoosittomuus tekee tästä tuotteesta ihanteellisen valinnan myös vegaaneille tai henkilöille, joilla on laktoosi-intoleranssi. Muista myös, että kun käytät mitä tahansa proteiinilisää, kohtuus on avainasemassa. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tavoitteena on 1 g – 2 g kehonpainokiloa kohti päivittäin riippuen henkilökohtaisista tarpeistasi, joista kannattaa keskustella lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa.

Pro-vinkki: Kokeile tehdä pirtelö hedelmistä, marjoista, kaakaonibseistä ja erilaisista nesteistä, kuten soijamaidosta, jotta saat proteiinisi joukkoon lisää ravintoaineita ja makuja.

Tärkeää: Sekoita 1 mittalusikallinen (n. 30 g) 3 desilitraan vettä. Tätä proteiinijauhetta voi nauttia harjoittelun aikana lihasten kasvun ja palautumisen edistämiseksi tai välipalana päivän mittaan, jotta pysyt kylläisenä ja tyytyväisenä. On tärkeää muistaa, että tätä tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Se on tarkoitettu yli 18-vuotiaille terveille ihmisille, ja se on pidettävä poissa pienten lasten ulottuvilta. Raskaana olevien, imettävien, sairauksista kärsivien tai lääkitystä käyttävien kannattaa neuvotella lääkärin kanssa ennen tämän tuotteen käytön aloittamista.

Lisätietoja Fairing Vegan Protein Pro

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 500 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Maut: Vanilja ja suklaa

Toimituksemme arvio

Fairing Vegan Protein Pro on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät kasvipohjaista proteiinijauhetta, joka ei sisällä laktoosia. Sitä on saatavana kahdessa klassisessa makuvaihtoehdossa, vanilja ja suklaa, mitkä tekevät siitä miellyttävän nauttia. Lisäksi gluteeniyliherkkyydestä kärsivät henkilöt voivat hyötyä tästä tuotteesta sen erittäin alhaisen gluteenipitoisuuden vuoksi. Jotkut kuluttajat ovat ilmoittaneet, että jauheen sekoittaminen veteen voi olla haastavaa. Muista siis sekoittaa jauhe huolellisesti tai lisää se smoothieen blenderin kautta. Kaiken kaikkiaan Fairing Vegan Protein Pro on erinomainen lisä vegaanien tai laktoosi-intoleranttien henkilöiden ruokavalioon.

Plussat og Miinukset Fairing Vegan Protein Pro

Plussat

 • Laktoositon
 • Saatavana vaniljan ja suklaan makuisena
 • Erittäin alhainen gluteenipitoisuus

Miinukset

 • Hieman rakeinen koostumus

Mitä ottaa huomioon vegaanista proteiinijauhetta ostaessa?

Proteiinilähde
Valitse sellainen proteiinijauhe, joka sisältää korkealaatuista proteiinia, kuten herneproteiinia, riisiproteiinia tai hamppuproteiinia. Nämä lähteet sisältävät yleensä runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja ovat helposti imeytyviä. Herneproteiini on täydellinen proteiinilähde, joka sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), jotka ovat välttämättömiä lihasten kasvulle.

Se on myös luonnostaan gluteeniton, joten se on erinomainen vaihtoehto niille, joilla on ruoansulatusongelmia tai gluteeniyliherkkyyttä. Riisiproteiini on myös täydellinen proteiinilähde, ja siinä on runsaasti aminohappoa nimeltä arginiini, joka voi parantaa verenkiertoa ja edistää lihasten kasvua. Se on myös hypoallergeeninen ja helposti imeytyvä, joten se on erinomainen vaihtoehto niille, joilla on allergioita tai herkkä vatsa.

Hamppuproteiini on toinen täydellinen proteiinilähde, joka sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka on yhdistetty sydänterveyden parantumiseen ja tulehdusten vähenemiseen kehossa. Se sisältää myös runsaasti kuitua ja kivennäisaineita, joten se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat tukea yleistä terveyttään ja hyvinvointiaan. Valitsemalla proteiinijauheen, joka sisältää korkealaatuisia proteiinilähteitä, kuten herneproteiinia, riisiproteiinia tai hamppuproteiinia, käyttäjät voivat nauttia monista eduista.

Nämä lähteet sisältävät tyypillisesti runsaasti välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat kriittisiä lihasten kasvulle ja korjaukselle. Lisäksi ne ovat helposti imeytyviä ja voivat auttaa tukemaan ruoansulatuskanavan terveyttä. Kaiken kaikkiaan korkealaatuisen proteiinijauheen sisällyttäminen tasapainoiseen ruokavalioon ja terveellisiin elämäntapoihin voi auttaa käyttäjiä saavuttamaan kuntotavoitteensa ja tukea yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

Ainesosat
Kun etsit vegaanisia proteiinijauheita, on tärkeää lukea huolellisesti valmistajan toimittama ainesosaluettelo. Tämä voi auttaa sinua selvittämään, onko tuotteessa sellaisia ainesosia, joita haluat välttää. Jotkin proteiinivalmisteet saattavat sisältää lisättyjä sokereita, sakeuttamisaineita tai täyteaineita, joita tulisi erityisesti diabeetikoiden tai laihduttajien tulisi välttää. Yleissääntönä on, että on parasta välttää proteiinijauheita, joissa sokeri on yksi kolmesta ensimmäisestä ainesosasta. Ärtyvän suolen oireyhtymästä tai laktoosi-intoleranssista kärsivien henkilöiden kannattaa valita jauhe, jossa ei ole keinotekoisia makeutusaineita, dekstriinejä tai maltodekstriinejä.

Ainesosaluettelon tarkistamisen lisäksi on tärkeää ottaa huomioon myös proteiinijauheen aminohappopitoisuus. Välttämättömät aminohapot (EAA) ovat kriittisiä hormonien synteesille ja lihaskudoksen korjaantumiselle, kun taas haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat EAA:n alaryhmä, jota käytetään erityisesti lihasten palautumisen tukemiseen harjoituksen jälkeen. Valitsemalla proteiinijauheen, joka sisältää runsaasti EAA:ta ja BCAA:ta, voidaan tukea lihasten kasvua ja korjautumista, mikä tekee siitä loistavan lisäyksen vegaaniseen ruokavalioon ja terveelliseen elämäntapaan.

Annostus ja maku
Proteiinijauhetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon proteiinin määrä annosta kohti. Hyvä nyrkkisääntö on etsiä jauheita, jotka tarjoavat vähintään 20 grammaa proteiinia 100 kaloria kohti. Tämä löytyy tyypillisesti sekä hera- että kasvipohjaisista proteiinijauheista. Useimmat ihmiset kuluttavat yhden mittalusikallisen proteiinijauhetta päivässä, mikä on noin 20-30 grammaa.

Proteiinijauheiden keskimääräiset pakkaukset voivat vaihdella 200 ja 1000 gramman välillä. Jokaisella proteiinijauheella on oma ainutlaatuinen makunsa riippuen sen ainesosista ja proteiinilähteestä. Perinteiset vanilja-, suklaa- ja mansikkamaut ovat yleisiä, mutta monet valmistajat tarjoavat muitakin makuja, joista valita.

Hinta
Kasvipohjaiset proteiinijauheet ovat yleensä kalliimpia kuin heraproteiinijauheet, koska kasvipohjaisten proteiinien hankinta- ja käsittelykustannukset ovat korkeammat. Vegaaniproteiinijauheiden hinta voi vaihdella noin 10 eurosta jopa yli 50 euroon per pakkaus. Edullisimmat vegaaniset proteiinijauheet ovat tyypillisesti sellaisia, jotka sisältävät pienempiä määriä proteiinia annosta kohti tai jotka on valmistettu edullisemmista proteiinilähteistä, kuten soijasta tai ruskeasta riisiproteiinista.

Nämä jauheet saattavat myös sisältää täyteaineita, keinotekoisia makeutusaineita tai muita lisäaineita kustannusten alhaalla pitämiseksi. Toisessa ääripäässä, korkeahintaisimmissa vegaaniproteiinijauheissa käytetään usein laadukkaampia proteiinilähteitä, kuten herne-, hamppu- tai chiaproteiinia. Näissä jauheissa ei yleensä ole lisäaineita, ja ne ovat usein luonnonmukaisia. Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa vegaanisten proteiinijauheiden hintaan, ovat tuotemerkin maine, valmistusprosessit, pakkaukset ja makuvaihtoehdot.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot
Käyttäjien arviot antavat arvokasta tietoa tietyn tuotteen mausta, koostumuksesta ja tehokkuudesta. Nämä arvostelut löytyvät usein valmistajan verkkosivustolta tai vähittäismyyntisivustoilta, kuten Amazonista. On tärkeää lukea erilaisia arvosteluja, jotta saat kattavan käsityksen tuotteesta, sillä yksittäiset kokemukset voivat vaihdella suuresti. Asiantuntija-arvosteluista voi olla hyötyä myös vegaanisia proteiinijauheita arvioitaessa. Ravitsemusasiantuntijat, kuntoilun ammattilaiset ja terveysbloggaajat jakavat usein mielipiteitään ja kokemuksiaan eri tuotteista. Näistä arvosteluista voi saada tietoa proteiinijauheen laadusta ja tehokkuudesta sekä sen ainesosista ja ravitsemusprofiilista. Asiantuntija-arviot löytyvät usein terveys- ja kuntoilusivustoilta, blogeista tai YouTube-kanavilta.

arrow-more

Ovatko vegaaniset proteiinijauheet hyväksi ihmiselle?

Vegaaniset proteiinijauheet voivat olla terveellinen lisä ruokavalioosi, jos käytät niitä asianmukaisesti ja valitset laadukkaan tuotteen. Vegaaniset proteiinijauheet valmistetaan kasvipohjaisista lähteistä, kuten herne-, hamppu-, soija- ja riisiproteiinista. Nämä proteiinilähteet voivat tarjota useita välttämättömiä aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat hyödyllisiä yleisen terveyden kannalta. Lisäksi vegaaniset proteiinijauheet ovat usein vähäkalorisia ja vähärasvaisia, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat hallita painoaan tai parantaa kehonkoostumustaan.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki vegaaniset proteiinijauheet eivät ole yhtä hyviä. Jotkin tuotteet saattavat sisältää lisättyä sokeria, keinotekoisia makeutusaineita tai muita lisäaineita, jotka voivat heikentää niiden yleistä ravintoarvoa. On myös tärkeää ottaa huomioon proteiinijauheen ainesosien laatu ja puhtaus, sillä jotkin kasvipohjaiset proteiinilähteet voivat sisältää epäpuhtauksia, kuten raskasmetalleja. Kun valitset vegaanista proteiinijauhetta, etsi tuotteita, joissa ei ole lisättyjä sokereita ja keinotekoisia ainesosia, vaan sellaisia jotka on valmistettu korkealaatuisista, GMO-vapaista ainesosista. Voit myös harkita konsultointia oikean ravitsemusterapeutin kanssa, jotta voit selvittää sopiiko vegaaninen proteiinijauhe hyvin yksilöllisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiisi.

Mitä proteiinijauhe tekee?

Proteiinijauhe on ravintolisä, joka tarjoaa ylimääräisen proteiinin lähteen ruokavalioon. Proteiini on välttämätöntä kehon kudosten rakentamisessa ja korjaamisessa. Urheilijat ja kuntoilijat käyttävät proteiinijauhetta yleisesti tukemaan lihasten kasvua ja palautumista, mutta siitä voi olla hyötyä myös niille, jotka haluavat yksinkertaisesti parantaa yleistä hyvinvointiaan.

Proteiinijauheen käyttötarkoituksia:

 • Lihasten kasvattaminen: Proteiinijauheen käyttö tarjoaa lihasten kasvuun tarvittavia aminohappoja.
 • Palautumisen kehittäminen: Proteiinijauhe voi auttaa vähentämään lihasvaurioita sekä lihaskipuja harjoituksen jälkeen eli auttaa lihasten palautumisessa.
 • Laihdutus: Proteiinijauhe voi auttaa vähentämään kalorien kokonaissaantia ja tukea painonpudotusta.
 • Yleisen terveyden edistäminen: Proteiini on välttämätöntä monille kehon toiminnoille, kuten immuunijärjestelmälle, hormonituotannolle ja entsyymitoiminnalle. Riittävän proteiinimäärän saaminen voi auttaa tukemaan yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

On tärkeää huomata, että proteiinijauhetta ei tulisi käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pikemminkin sitä kannattaa käyttää täydentävänä tuotteena. On myös todella tärkeää valita laadukas proteiinijauhe, jossa ei ole lisäaineita eikä epäpuhtauksia.

Mikä vegaaninen proteiinijauhe on paras?

Vegaanisissa proteiinijauheissa käytetään useita erilaisia kasvipohjaisia proteiinilähteitä. Joitakin suosituimpia vegaanisia proteiinilähteitä ovat muun muassa:

 • Herneproteiini: Herneproteiini on korkealaatuinen proteiinilähde, joka imeytyy hyvin  ja se sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Se sisältää myös hyvin vähän allergeeneja ja sopii niille, joilla on ruoka-ainerajoituksia.
 • Hamppuproteiini: Hamppuproteiini on täydellinen proteiininlähde, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja kuituja. Se on myös hyvä kivennäisaineiden, kuten raudan ja magnesiumin lähde.
 • Soijaproteiini: Soijaproteiini on korkealaatuinen proteiinilähde, jossa on runsaasti kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Se on myös hyvä muiden ravintoaineiden, kuten kalsiumin ja raudan lähde.
 • Ruskea riisiproteiini: Ruskea riisiproteiini on hypoallergeeninen proteiinilähde, joka on helposti liukenevaa sorttia ja se sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja.

Viime kädessä sinulle paras vegaaninen proteiinilähde riippuu yksilöllisistä ravitsemuksellisista tarpeistasi, mieltymyksistäsi ja tavoitteistasi. On tärkeää valita korkealaatuinen vegaaninen proteiinijauhe, jossa ei ole lisäaineita eikä epäpuhtauksia, ja keskustella aina tarpeen mukaan ravitsemusterapeutin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Kuntoilu uudelle tasolle

Löydä vegaaninen proteiinijauhe, joka tuo parasta polttoainetta treeneihisi kattavasta vertailustamme. Täynnä kasvipohjaista erinomaisuutta, nämä proteiinin lähteet ei ainoastaan tue lihasten kasvua ja palautumista, vaan myös vastaa ruokavaliosuosituksia. Mutta se, mikä luo pohjan dynaamiselle harjoittelulle, on vegaanisen proteiinijauheen yhdistäminen parhaisiin Pre Workout -ratkaisuihin. Nämä antavat räätälöityä lisäenergiaa, keskittymistä ja kestävyyttä, ja toimivat yhteen proteiinin saannin kanssa. Tutustu parhaita Pre Workout tuotteita käsittelevään artikkeliimme, jotta voit kohottaa kuntoilurutiinisi ja vapauttaa kasvipohjaisten proteiinien täyden potentiaalin.

Tehosta kuntoilua vegaanisilla proteiinijauheilla ja välttämättömillä D-vitamiineilla

Tutustu parhaiden vegaanisten proteiinijauheiden vertaansa vailla oleviin hyötyihin, jotka ovat kasvipohjainen voimanpesä, joka tukee kuntotavoitteitasi ja on myös eettisten ja ympäristönäkökohtien mukainen. Mikä erottaa ne muista? Runsaasti ravintoaineita sisältävä ja tavallisista allergeeneista vapaa vegaaninen proteiinijauhe palvelee monipuolisia ruokavalion tarpeita. Ravinnon ja hyvinvoinnin symbioottinen suhde ulottuu kuitenkin pelkkää proteiinia laajemmalle. Tutustu syvälliseen artikkeliimme parhaista D-vitamiineista, joka on usein unohdettu olennainen ravintoaine. Opi, miten parhaat D-vitamiinit täydentävät vegaanisen proteiinin hyötyjä, sillä niillä on keskeinen rooli luuston terveydessä, immuunijärjestelmän toiminnassa ja mielialan säätelyssä. Tutustu näiden ravintoaineiden tieteelliseen taustaan ja ymmärrä, miksi kokonaisvaltainen lähestymistapa ravitsemukseen parantaa ruokavaliovalintojesi tehokkuutta. Paljasta optimaalisen terveyden salaisuudet kuromalla umpeen vegaanisen proteiinijauheen ja välttämättömän vitamiinituen välinen kuilu.

Asiakasarviot

Trustpilot.com

Trustpilot on suosittu verkkoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat arvostella ja arvioida yrityksiä henkilökohtaisten kokemustensa perusteella. Sivustolla on miljoonia arvosteluja eri toimialoilta, ja se tarjoaa kuluttajille arvokkaan resurssin tuotteiden ja palveluiden tutkimiseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Monet myös vegaanisten proteiinijauheiden valmistajat löytyvät Trustpilotista, ja tyytyväiset (tai tyytymättömät) asiakkaat arvostelevat usein heidän tuotteitaan. Nämä arvostelut voivat tarjota arvokasta tietoa eri vegaanisten proteiinijauheiden laadusta, mausta ja tehokkuudesta, mikä auttaa kuluttajia tekemään harkittuja päätöksiä.

Voit lukea käyttäjien arvosteluja Bodylab Vegan Protein Blendistä täältä.

Google Shopping

Google Shopping on Googlen tarjoama verkkoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat selata ja vertailla eri verkkokauppiaiden tuotteita. Se tarjoaa kuluttajille kätevän tavan löytää tarvitsemansa tuotteet ja tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä ilman, että heidän tarvitsee käydä useilla eri sivustoilla. Vegaaniset proteiinijauheet ovat suosittu kategoria Google Shoppingissa, ja ostettavissa on monia eri tuotteita useilta valmistajilta. Google Shoppingin avulla kuluttajat voivat etsiä ja vertailla erilaisia vegaanisia proteiinijauheita nopeasti hinnan, ainesosien ja muiden keskeisten tekijöiden perusteella. Yksi Google Shoppingin tärkeimmistä eduista on se, että se tarjoaa käyttäjille pääsyn laajaan valikoimaan tuotteita eri vähittäismyyjiltä, mikä antaa heille enemmän valinnanvaraa. Lisäksi Google Shoppingin avulla käyttäjät voivat suodattaa hakutuloksia tiettyjen kriteerien, kuten hintaluokan, tuotemerkin ja ominaisuuksien perusteella, mikä helpottaa juuri oikeanlaisen tuotteen löytämistä.

Voit lukea käyttäjien arvosteluja täältä.

FAQ

Onko vegaanista proteiinijauhetta turvallista käyttää joka päivä?
Vegaaniproteiinijauhetta voi käyttää turvallisesti päivittäin, mutta on tärkeää käyttää sitä asianmukaisesti ja valita laadukas tuote. Yleisesti ottaen aikuisten suositeltava päivittäinen proteiininsaanti on noin 0,8 grammaa kehon painokiloa kohti. Tämä voi kuitenkin vaihdella esimerkiksi iän, sukupuolen ja aktiivisuustason perusteella. Urheilijoilla ja henkilöillä, jotka harrastavat säännöllistä liikuntaa, suurempi proteiinin saanti voi olla tarpeen lihasten kasvun ja palautumisen optimoimiseksi.
Miten proteiinijauhe sekoitetaan nesteeseen?
Proteiinijauheen sekoittaminen nesteeseen on helppoa, ja se voidaan tehdä monella eri tavalla. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ohjeita: Valitse neste: Aloita valitsemalla proteiinijauheeseen sekoitettava neste. Suosittuja vaihtoehtoja ovat vesi, maito tai maitojuomat, kuten mantelimaito tai kauramaito. Mittaa proteiinijauhe: Käytä lusikkaa tai mittakuppia proteiinijauheen mittaamiseen. Lisää proteiinijauhe nesteeseen: Kaada proteiinijauhe haluamaasi nesteeseen. Voit käyttää sheikkeriä, tehosekoitinta tai yksinkertaisesti sekoittaa seoksen lasissa lusikalla. Sekoita hyvin: Ravista tai sekoita juomaa, kunnes proteiinijauhe on täysin liuennut nesteeseen eikä siinä ole kokkareita tai paakkuja.
Kyllä, voit ehdottomasti laittaa proteiinijauhetta puuroon. Se voi olla hyvä tapa lisätä aamiaiseen lisää proteiinia ja tehdä puurosta sekä maukkaampaa että ravitsevampaa. Jos haluat lisätä proteiinijauhetta puuroon, keitä puuro normaalisti ja sekoita proteiinijauhe lopuksi joukkoon. Proteiinijauhe kannattaa sekoittaa ensin pieneen määrään nestettä, jotta siitä saadaan tahna, ennen kuin sekoitat sen puuroon, sillä tämä voi auttaa ehkäisemään paakkuuntumista.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 5 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.