Paras vegaani proteiinijauhe 2023:
Vegaaniset proteiinijauheet testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Kun yhä useammat ihmiset omaksuvat kasvipohjaisen ruokavalion, vegaanisten proteiinijauheiden kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti. Olitpa sitten vannoutunut vegaani, joustava ruokailija tai etsit vain tapaa lisätä proteiinin saantia turvautumatta eläinperäisiin tuotteisiin, tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja joista valita.

Vegaanisia proteiinijauheita valmistetaan useista eri lähteistä, kuten herneistä, riisistä, hampusta, soijasta ja monista muista kasvikunnan tuotteista. Nämä jauheet tarjoavat kätevän tavan täydentää ruokavaliota korkealaatuisella proteiinilla, joka on välttämätöntä lihaskudoksen rakentamisessa ja korjaamisessa, immuunijärjestelmän toiminnan tukemisessa sekä terveen ihon, hiusten ja kynsien ylläpitämisessä. Tässä artikkelissa tutustumme eri vegaanisten proteiinijauheiden hyötyihin, keskustelemme niiden erilaisista vaikutuksista ja annamme vinkkejä siitä, miten valita tarpeisiisi parhaiten sopiva vegaaninen proteiinijauhe.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras vegaani proteiinijauhe 2023 – 5 tuotetta vertailussa

Mitä ottaa huomioon vegaanista proteiinijauhetta ostaessa?

Proteiinilähde
Valitse sellainen proteiinijauhe, joka sisältää korkealaatuista proteiinia, kuten herneproteiinia, riisiproteiinia tai hamppuproteiinia. Nämä lähteet sisältävät yleensä runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja ovat helposti imeytyviä. Herneproteiini on täydellinen proteiinilähde, joka sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), jotka ovat välttämättömiä lihasten kasvulle.

Se on myös luonnostaan gluteeniton, joten se on erinomainen vaihtoehto niille, joilla on ruoansulatusongelmia tai gluteeniyliherkkyyttä. Riisiproteiini on myös täydellinen proteiinilähde, ja siinä on runsaasti aminohappoa nimeltä arginiini, joka voi parantaa verenkiertoa ja edistää lihasten kasvua. Se on myös hypoallergeeninen ja helposti imeytyvä, joten se on erinomainen vaihtoehto niille, joilla on allergioita tai herkkä vatsa.

Hamppuproteiini on toinen täydellinen proteiinilähde, joka sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka on yhdistetty sydänterveyden parantumiseen ja tulehdusten vähenemiseen kehossa. Se sisältää myös runsaasti kuitua ja kivennäisaineita, joten se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat tukea yleistä terveyttään ja hyvinvointiaan. Valitsemalla proteiinijauheen, joka sisältää korkealaatuisia proteiinilähteitä, kuten herneproteiinia, riisiproteiinia tai hamppuproteiinia, käyttäjät voivat nauttia monista eduista.

Nämä lähteet sisältävät tyypillisesti runsaasti välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat kriittisiä lihasten kasvulle ja korjaukselle. Lisäksi ne ovat helposti imeytyviä ja voivat auttaa tukemaan ruoansulatuskanavan terveyttä. Kaiken kaikkiaan korkealaatuisen proteiinijauheen sisällyttäminen tasapainoiseen ruokavalioon ja terveellisiin elämäntapoihin voi auttaa käyttäjiä saavuttamaan kuntotavoitteensa ja tukea yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

Ainesosat
Kun etsit vegaanisia proteiinijauheita, on tärkeää lukea huolellisesti valmistajan toimittama ainesosaluettelo. Tämä voi auttaa sinua selvittämään, onko tuotteessa sellaisia ainesosia, joita haluat välttää. Jotkin proteiinivalmisteet saattavat sisältää lisättyjä sokereita, sakeuttamisaineita tai täyteaineita, joita tulisi erityisesti diabeetikoiden tai laihduttajien tulisi välttää. Yleissääntönä on, että on parasta välttää proteiinijauheita, joissa sokeri on yksi kolmesta ensimmäisestä ainesosasta. Ärtyvän suolen oireyhtymästä tai laktoosi-intoleranssista kärsivien henkilöiden kannattaa valita jauhe, jossa ei ole keinotekoisia makeutusaineita, dekstriinejä tai maltodekstriinejä.

Ainesosaluettelon tarkistamisen lisäksi on tärkeää ottaa huomioon myös proteiinijauheen aminohappopitoisuus. Välttämättömät aminohapot (EAA) ovat kriittisiä hormonien synteesille ja lihaskudoksen korjaantumiselle, kun taas haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat EAA:n alaryhmä, jota käytetään erityisesti lihasten palautumisen tukemiseen harjoituksen jälkeen. Valitsemalla proteiinijauheen, joka sisältää runsaasti EAA:ta ja BCAA:ta, voidaan tukea lihasten kasvua ja korjautumista, mikä tekee siitä loistavan lisäyksen vegaaniseen ruokavalioon ja terveelliseen elämäntapaan.

Annostus ja maku
Proteiinijauhetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon proteiinin määrä annosta kohti. Hyvä nyrkkisääntö on etsiä jauheita, jotka tarjoavat vähintään 20 grammaa proteiinia 100 kaloria kohti. Tämä löytyy tyypillisesti sekä hera- että kasvipohjaisista proteiinijauheista. Useimmat ihmiset kuluttavat yhden mittalusikallisen proteiinijauhetta päivässä, mikä on noin 20-30 grammaa.

Proteiinijauheiden keskimääräiset pakkaukset voivat vaihdella 200 ja 1000 gramman välillä. Jokaisella proteiinijauheella on oma ainutlaatuinen makunsa riippuen sen ainesosista ja proteiinilähteestä. Perinteiset vanilja-, suklaa- ja mansikkamaut ovat yleisiä, mutta monet valmistajat tarjoavat muitakin makuja, joista valita.

Hinta
Kasvipohjaiset proteiinijauheet ovat yleensä kalliimpia kuin heraproteiinijauheet, koska kasvipohjaisten proteiinien hankinta- ja käsittelykustannukset ovat korkeammat. Vegaaniproteiinijauheiden hinta voi vaihdella noin 10 eurosta jopa yli 50 euroon per pakkaus. Edullisimmat vegaaniset proteiinijauheet ovat tyypillisesti sellaisia, jotka sisältävät pienempiä määriä proteiinia annosta kohti tai jotka on valmistettu edullisemmista proteiinilähteistä, kuten soijasta tai ruskeasta riisiproteiinista.

Nämä jauheet saattavat myös sisältää täyteaineita, keinotekoisia makeutusaineita tai muita lisäaineita kustannusten alhaalla pitämiseksi. Toisessa ääripäässä, korkeahintaisimmissa vegaaniproteiinijauheissa käytetään usein laadukkaampia proteiinilähteitä, kuten herne-, hamppu- tai chiaproteiinia. Näissä jauheissa ei yleensä ole lisäaineita, ja ne ovat usein luonnonmukaisia. Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa vegaanisten proteiinijauheiden hintaan, ovat tuotemerkin maine, valmistusprosessit, pakkaukset ja makuvaihtoehdot.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot
Käyttäjien arviot antavat arvokasta tietoa tietyn tuotteen mausta, koostumuksesta ja tehokkuudesta. Nämä arvostelut löytyvät usein valmistajan verkkosivustolta tai vähittäismyyntisivustoilta, kuten Amazonista. On tärkeää lukea erilaisia arvosteluja, jotta saat kattavan käsityksen tuotteesta, sillä yksittäiset kokemukset voivat vaihdella suuresti. Asiantuntija-arvosteluista voi olla hyötyä myös vegaanisia proteiinijauheita arvioitaessa. Ravitsemusasiantuntijat, kuntoilun ammattilaiset ja terveysbloggaajat jakavat usein mielipiteitään ja kokemuksiaan eri tuotteista. Näistä arvosteluista voi saada tietoa proteiinijauheen laadusta ja tehokkuudesta sekä sen ainesosista ja ravitsemusprofiilista. Asiantuntija-arviot löytyvät usein terveys- ja kuntoilusivustoilta, blogeista tai YouTube-kanavilta.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Bodylab Vegan Protein Blend - runsaskuituinen vegaani proteiinijauhe

 • 4.8/5 tähteä TrustPilot.com-sivustolla

Bodylab vegaani proteiini sekoittuu todella hyvin pirtelöihin ja smoothieihin, veden tai mantelimaidon kanssa. Seos sisältää vähän hiilihydraatteja, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon ihmisille, jotka noudattavat vähähiilihydraattista ruokavaliota, kuten ketogeenistä diettiä, tai niille, joiden on hallittava verensokeritasojaan tarkasti. 

Bodylab Vegan Protein Blend - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Hyvin vähän hiilihydraatteja
 • 68 % proteiinipitoisuus
 • Sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja

Toimituksemme arvio

Bodylab Vegan Protein Blend on 68 % proteiinipitoisuutensa ansiosta erinomainen vegaani proteiinijauhe. Yksi Bodylab Vegan Protein Blendin merkittävimmistä eduista on sen korkea kuitupitoisuus, joka voi auttaa tukemaan tervettä ruoansulatusta ja edistää kylläisyyden tunnetta. Lisäksi se on sokeriton, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat vähentää sokerinsaantiansa.

Sen saatavuus kahdessa herkullisessa makuvaihtoehdossa, suklaa ja vanilja, tarkoittaa, että voit kokeilla erilaisia juomasekoituksia ja reseptejä. Toinen tämän tuotteen eduista on, että se sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat välttämättömiä lihasten kasvulle ja korjautumiselle. Tämä proteiinijauhe voi olla arvokas lisä vegaani- tai kasvisruokavalioon, josta saattaa puuttua tiettyjä aminohappoja.

On kuitenkin syytä huomata, että jotkut käyttäjät ovat kertoneet koostumuksen olevan hieman turhan rakeinen. Tämä saattaa johtua tuotteessa käytetyistä kasvipohjaisista ainesosista, jotka voivat olla karkearakeisempia kuin heraproteiinijauheet. Välttääksesi tämän ongelman sekoita juoma huolellisesti.

Hyvät ja huonot puolet - Bodylab Vegan Protein Blend

Plussat

 • Korkea kuitupitoisuus
 • Sokeriton
 • Sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja
 • Saatavana vaniljan ja suklaan makuisena

Miinukset

 • Juoman koostumus ei miellytä kaikkia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Bodylab vegaani proteiini

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 400 g
 • Annoskoko: 20 g
 • Makuvaihtoehdot: Vanilja ja suklaa

Ravintorikas kasvipohjainen proteiinilähde
Kuiduilla on tärkeä merkitys ruoansulatuskanavan terveydelle, sillä ne auttavat säätelemään suolen toimintaa ja estämään ummetusta. Bodylab Vegan Protein Blend on kasvipohjainen proteiinilähde, jolla on miellyttävä vaniljan maku eikä lainkaan lisättyä sokeria, laktoosia tai eläinperäisiä tuotteita.

Koska tämä proteiiniseos sisältää runsaasti kuitua, se voi edistää myös kylläisyyden tunnetta. Sen lisäksi, että Bodylab Protein Blend sisältää runsaasti kuituja, se tarjoaa myös kaikki välttämättömät aminohapot. Nämä ovat välttämättömiä ravintoaineita, jotka tukevat lihasten kasvua ja korjautumista, ja ne voivat myös parantaa henkistä keskittymiskykyä. 

Monipuolinen sekoitus
Aikaisemmin vegaanisissa proteiinisekoituksissa käytettiin useimmiten herne-, riisi- ja kauraproteiinin yhdistelmiä. Siirtyminen uuteen herneproteiinista, manteliproteiinista ja hamppuproteiinista koostuvaan sekoitukseen on mahdollistanut paremman koostumuksen. Tämä päivitetty resepti tarjoaa monia etuja, mukaan lukien kaikkien välttämättömien aminohappojen sisällyttäminen, mikä on elintärkeää tehokkaalle lihasten rakentamiselle. Yksi tämän päivitetyn seoksen tärkeimmistä eduista on, että se tarjoaa korkeamman proteiinipitoisuuden kuin aiempi seos.

Sen proteiinipitoisuus on 68 % verrattuna edelliseen seokseen, joka sisälsi 62 % proteiinia. Tämä proteiinipitoisuuden nousu tarkoittaa tehokkaampaa lihasten palautumista ja suurempaa kasvua urheilijoille ja kuntoilijoille. Lisäksi manteliproteiini on runsas magnesiumin lähde, joka on tärkeä kivennäisaine lihas- ja hermotoiminnalle. Hamppuproteiini puolestaan sisältää runsaasti kuitua, joka tukee ruoansulatusta ja säätelee verensokeria.

Tärkeää: Juoman valmistamiseksi sekoita 20 g Bodylab Vegan Blendiä 200-250 millilitraan jääkylmää vettä, mantelimaitoa tai kauramaitoa ja ravista 15-20 sekuntia. Jo ennestään terveellisen ruokavalion täydennyksenä tämä annos voidaan nauttia 1-4 kertaa päivässä aterioiden välissä tai treenin jälkeen. Muista sulkea pussi käytön jälkeen.

Asiakkaiden mielipiteet Bodylab Vegan Protein Blendistä

Bodylab on saanut Trustpilot.com-sivustolla 4,8/5 tähteä. Useimmat käyttäjät kehuivat sen hyvää makua, nopeaa toimitusta ja reilua hintaa. Eräs käyttäjä sanoi: “Bodylabin proteiinijauhe on paras koskaan kokeilemani proteiinijauhe. Se maistuu todella herkulliselta! Toimitus oli nopea, hinnat ovat kohtuulliset (varsinkin jos löydät tarjouksen). Hankin jatkossakin proteiinijauheeni Bodylabilta ja suosittelen sitä kaikille.”

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 400 g
 • Annoskoko: 20 g
 • Makuvaihtoehdot: Vanilja ja suklaa

Star Nutrition Vegan Protein Blend - Korkeapitoinen vegaani proteiinijauhe

Niille, jotka etsivät kasvipohjaista proteiinijauhetta kuntoilurutiiniensa tehostamiseksi, Star Nutrition Vegan Protein Blend on erinomainen vaihtoehto. Sen proteiinipitoisuus on 69-74 % ja ainesosat ovat 100 % vegaanisia, joten se on sopiva valinta vegaaneille, kasvissyöjille ja kaikille niille, jotka haluavat lisätä proteiininsaantia terveellisellä tavalla kasvipohjaisella lisäravinteella.

Star Nutrition Vegan Protein Blend

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Herneproteiini ensisijaisena ainesosana
 • 69-74 % proteiinipitoisuus
 • Sisältää 4 % ModCarb™

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan Star Nutrition Vegan Protein Blend on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät vegaaniystävällistä proteiinilisää. Ainutlaatuinen sekoitus kvinoa-, riisi- ja perunaproteiineja tarjoaa erinomaisen lähteen välttämättömiä aminohappoja, jotka voivat edistää lihasten kasvua ja palautumista harjoituksen jälkeen.

Lisäksi tätä proteiinijauhetta on täydennetty Spectra™-hedelmä- ja vihannesuutteella, joka voi auttaa parantamaan yleistä terveyttäsi. Vaikka jotkut ihmiset ovatkin maininneet, etteivät he pidä tämän tuotteen hajusta, uskomme, että hyödyt ovat tätä pientä haittaa huomattavasti suuremmat. Lisäksi se, että sitä on saatavana kolmessa eri makuvaihtoehdossa, tarkoittaa, että löydät varmasti omaan makuusi sopivan vaihtoehdon.

Hyvät ja huonot puolet - Star Nutrition Vegan Protein Blend

Plussat

 • 100 % vegaaninen
 • Saatavana 3 makua
 • Kvinoa-, riisi- ja perunaproteiinia
 • Sisältää Spectra™ hedelmä- ja vihannesuutetta

Miinukset

 • Kaikki eivät pidä jauheen hajusta

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Star Nutrition Vegan Protein Blend

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 1000 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Makuvaihtoehdot: Vanilja, suklaa ja suklaa-maapähkinä.

Rikastettu hedelmä- ja kasviuutteilla
Ainutlaatuinen seikka, joka erottaa Star Nutrition Vegan Protein Blendin muista markkinoilla olevista vegaanisista proteiinijauheista, on ModCarb™- ja Spectra™-uutteet. ModCarb™ on sertifioitu luomusekoitus erilaisia jyviä, mukaan lukien kauraleseet, amarantti, tattari, chia-siemenet, hirssi ja kvinoa, jotka auttavat tuottamaan pitkäkestoista energiaa ja tarjoavat samalla prebioottisia etuja.

Spectra™ puolestaan on hedelmä- ja vihannesuute, joka pitää sisällään useaa hedelmää (kuten Acerola-kirsikka, jossa on standardoituja ja luonnollisesta lähteestä peräisin olevia polyfenoleja) ja vihannesta (kuten pinaatti, parsakaali, porkkana, tomaatti, lehtikaali, ruusukaali, sipuli, valkosipuli, inkivääri), jotka ovat täynnä antioksidantteja ja polyfenoleja optimaalisten terveyshyötyjen saavuttamiseksi.

100 % vegaani
Star Nutrition vegaani proteiinijauhe on kasvipohjainen lisäravinne, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle täydellisen aminohappoprofiilin, joka ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Yksi tämän tuotteen tärkeimmistä eduista on, että se sisältää ensisijaisena ainesosana herneproteiinia, joka on korkealaatuinen proteiininlähde. Se on helposti imeytyvää sorttia ja se sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa.

Herneproteiinin lisäksi tämä vegaaninen proteiiniseos sisältää myös kvinoa-, riisi- ja perunaproteiinia. Nämä ainesosat tarjoavat täydentävän sekoituksen aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka yhdessä tukevat optimaalista terveyttä ja hyvinvointia. Viimeisenä muttei vähäisimpänä tämä tuote on saatavana kolmessa herkullisessa makuvaihtoehdossa – vanilja, suklaa ja suklaa-maapähkinä. Se on helppo sisällyttää päivittäiseen rutiiniin ja nauttia treenin jälkeisenä pirtelönä tai välipalana.

Tärkeää: Valmistaaksesi proteiinipirtelön, sekoita yksi annos (30 g) Star Nutrition Vegan Protein Blendiä 250 millilitraan vettä. Voit käyttää sitä milloin tahansa päivän aikana – vaikka treenin jälkeen tai välipalana. Muista, että lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. 

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 1000 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Makuvaihtoehdot: Vanilja, suklaa ja suklaa-maapähkinä.

GAAM Nutrition vegaani proteiinijauhe - useita eri makuja

GAAM Nutrition vegaani proteiinijauhe on saatavana neljässä eri maussa: suklaa, vanilja, suklaa-kookos ja cookies & cream. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät maukasta ja terveellistä tapaa lisätä proteiinia päivittäisiin rutiineihinsa.

GAAM Nutrition vegaani proteiinijauhe

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Herne-, riisi- ja hamppuproteiinia
 • Laktoositon
 • Saatavana 4 eri makua

Toimituksemme arvio

GAAM Nutrition vegaani proteiinijauhe on hyvä ravintolisä, joka tarjoaa täydellisen sekoituksen kasviperäisiä proteiineja, jotka auttavat sinua täyttämään päivittäisen proteiinin tarpeesi. Laktoosittoman koostumuksensa ansiosta kyseessä on erinomainen valinta niille, joilla on laktoosi-intoleranssi tai ruoansulatusongelmia. GAAM Nutrition proteiinijauhe ei ainoastaan ole vapaa eläinperäisistä tuotteista, vaan sitä on saatavilla myös neljässä herkullisessa makuvaihtoehdossa.

Jotkut käyttäjät ovatkin kuvailleet jälkimakua hieman happamaksi, mutta sitä voidaan lieventää sekoittamalla jauheen sekaan muita ainesosia. Tämä tuote on täydennetty välttämättömillä aminohapoilla, kuten l-glutamiinilla, l-alaniinilla ja l-lysiinillä, jotka ovat kriittisiä lihasten palautumisen, kasvun ja yleisen terveyden kannalta. Tämä korkealaatuinen proteiinijauhe on valmistettu Ruotsissa, mikä takaa, että saat laadukkaan pohjoismaisesti valmistetun tuotteen.

Hyvät ja huonot puolet - GAAM Nutrition vegaani proteiinijauhe

Plussat

 • 100 % vegaaninen
 • Sisältää aminohappoja: l-glutamiini, l-alaniini ja l-lysiini
 • Käytännöllinen pakkaus
 • Ruotsalaisvalmisteinen

Miinukset

 • Hieman hapan jälkimaku

Arvostelu: Tuoteanalyysissä GAAM Nutrition vegaani proteiinijauhe

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 908 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Maut: Suklaa, vanilja, suklaa-kookos, cookies & cream

Vegaaninen proteiinin lähde
GAAM Nutrition vegaani proteiinijauhe on kasvipohjainen proteiinijauhe, joka tulee käytännöllisessä purkissa. Laajan suuaukon ansiosta jauhetta on helppo kauhoa ja lisäksi se estää roiskumisen. Jokainen annos tarjoaa sekoituksen herne-, riisi- ja hamppuproteiinia. Herneproteiini sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), jotka edistävät lihasten kasvua ja korjautumista.

Riisiproteiinissa on runsaasti kysteiiniä, joka auttaa glutationin – solujen sisällä olevan voimakkaan antioksidantin – synteesissä. Hamppuproteiinissa on kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoja, jotka ovat tärkeitä hyvälle terveydelle. Lisäksi tämä proteiinijauhe on laktoositon ja vegaaniystävällinen. Tämän takia se sopii paitsi vegaaneille ja kasvissyöjille, myös laktoosi-intoleranssista kärsiville ihmisille.

Runsaasti aminohappoja
GAAM Nutrition vegaani proteiinijauheesta löytyvät välttämättömät aminohapot ovat tärkeitä lihasten palautumiselle ja kasvulle, joten tämä tuote on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat tehostaa harjoitteluansa. L-glutamiini on yksi elimistön tärkeimmistä aminohapoista, sillä se vaikuttaa lihasten kasvuun ja palautumiseen. Se auttaa korjaamaan ja jälleenrakentamaan lihaskudosta intensiivisen harjoittelun jälkeen, vähentämään lihaskipua ja väsymystä sekä parantamaan immuunijärjestelmän toimintaa.

L-alaniini on ei-välttämätön aminohappo, jolla on kuitenkin tärkeä rooli energia-aineenvaihdunnassa. Se voidaan muuntaa maksassa glukoosiksi ja käyttää energianlähteenä harjoituksen aikana. Tämä aminohappo auttaa myös estämään lihasten hajoamista ja edistämään niiden kasvua. L-lysiini on välttämätön aminohappo, jota elimistö ei pysty itse tuottamaan, vaan se on saatava ravinnosta. Se on kriittinen proteiinisynteesin, lihasten korjautumisen ja immuunijärjestelmän toiminnan kannalta. Se auttaa myös ylläpitämään terveitä luita ja tukee kollageenin tuotantoa, joka on välttämätön proteiini terveelle iholle, hiuksille ja kynsille.

Tärkeää: Parhaiden tulosten saavuttamiseksi käytä GAAM Nutrition vegaani proteiinijauhetta 30 minuutin sisällä harjoittelusta, sillä se auttaa sinua maksimoimaan lihasten kasvun tarjoamalla tärkeitä ravintoaineita juuri silloin, kun kehosi tarvitsee niitä eniten. Juoman valmistamiseksi, sekoita yksi annos (30 g) 300 millilitraan vettä sheikkerissä ja ravista.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 908 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Maut: Suklaa, vanilja, suklaa-kookos, cookies & cream

Weider vegaani proteiinijauhe - gluteeniton vaihtoehto

Weiderin vegaaninen proteiinijauhe on hyvä vaihtoehto gluteenitonta vaihtoehtoa etsiville. Se sopii siis kasvissyöjille ja vegaaneille, mutta myös gluteeniyliherkkyydestä kärsiville ja autoimmuunikeliakiaa sairastaville. 

Weider vegaani proteiinijauhe

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Sisältää riisiproteiinia
 • Gluteeniton
 • Mielenkiintoiset makuvaihtoehdot

Toimituksemme arvio

Weider vegaani proteiinijauhe erottuu edukseen Pisane C9- ja riisiproteiinilla, jotka ovat runsaita BCAA:n ja arginiinin lähteitä. Tämä tuote sopii myös henkilöille, joilla on ruokavaliorajoituksia, sillä se on gluteeniton, laktoositon ja kolesteroliton. Se sopii vegaaneille, kasvissyöjille ja keliaakikoille. Toinen bonus on tarjolla olevat makuvaihtoehdot. Vaikka tämä jauhe ei sekoitu kaikkein parhaiten kaurajuomiin, kuten jotkut kuluttajat ovat huomanneet. Tämä ongelma voidaan kuitenkin ratkaista sekoittamalla sitä pidempään tai sekoittamalla sitä muihin ainesosiin, kuten kylmään veteen tai muihin juomiin. 

Hyvät ja huonot puolet - Weider vegaani proteiinijauhe

Plussat

 • Laktoositon ja kolesteroliton
 • Runsaasti BCAA:ta ja arginiinia
 • Sopii vegaaneille, kasvissyöjille ja keliaakikoille.
 • Ei lisättyä sokeria

Miinukset

 • Ei sekoitu hyvin kaurajuomiin

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Weider vegaani proteiinijauhe

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 750 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Maut: Pina colada, jäätelö-cappuccino, suklaa, vanilja ja marjasekoitus

Eksoottiset makuvaihtoehdot
Weider Vegan Protein proteiinijauhe on saatavilla useilla makuvaihtoehdoilla, jotka erottuvat kilpailijoista, kuten pina colada ja iced cappuccino tavallisten suklaa-, vanilja- ja marjasekoitusten lisäksi. Nämä maut tarjoavat maukkaan ja terveellisen vaihtoehdon perinteisille proteiinilisille, joten käyttäjien on helpompi sisällyttää ne päivittäiseen rutiiniinsa.

Lisäksi tässä ei ole lisättyä sokeria, laktoosia eikä kolesterolia. Näiden ominaisuuksien ansiosta se sopii ihmisille, joilla on erilaisia ruokavaliorajoituksia. Riippumatta siitä, yritätkö välttää tiettyjä ainesosia kalorimäärän vuoksi tai siksi, että sinun on eliminoitava ne ruokavaliostasi terveydellisistä syistä, Weiderin vegaaninen proteiinijauhe voi olla hyvä valinta.

Herne- ja riisiproteiinisekoitus
Pisane C9:n ja lisätyn riisiproteiinin ainutlaatuinen sekoitus tekee tästä jauheesta helposti liukenevan. Pisane C9 -herneproteiini on täydellinen proteiini, mikä tarkoittaa, että se sisältää kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa, joita elimistömme tarvitsee, mutta joita se ei pysty tuottamaan itse. Se sisältää noin 80 % proteiinia, joten se on hyvä proteiininlähde vegaaneille ja kasvissyöjille. Toisin kuin jotkut muut proteiinijauheet, Pisane C9 -herneproteiini on helposti imeytyvää sorttia ja hellävarainen vatsalle. Se ei myöskään sisällä yleisiä allergeeneja, kuten maitotuotteita, gluteenia ja soijaa, joten se on turvallinen vaihtoehto niille, joilla on ruoka-aineallergioita tai -intoleransseja.

Myös riisiproteiini on hyvä proteiininlähde, sillä se sisältää noin 70-80 % proteiinia. Kuten Pisane C9 -herneproteiini, myös riisiproteiini on hellävarainen vatsalle. Lisäksi se on vähärasvainen ja vähähiilihydraattinen vaihtoehto, joten se on hyvä valinta vähähiilihydraattista tai vähärasvaista ruokavaliota noudattaville. Weider-proteiinijauhe sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja arginiinia, jotka tarjoavat useita etuja, kuten lihasten kasvun kiihtyminen ja parantuneet liikuntasuoritukset. Nyrkkisääntönä on, että kun etsit ihanteellista vegaanijauhetta, varmista aina, että tarkastat ainesosaluettelon huolellisesti.

Tärkeää: Optimaalista käyttöä varten sekoita 1 annos (30 g) vegaaniproteiinijauhetta 300 millilitraan vettä. Proteiinijauhe suositellaan nautittavaksi heti treenin jälkeen lihasten kasvun ja palautumisen edistämiseksi. Sitä voi kuitenkin nauttia myös välipalana tai ateriankorvikkeena pitkin päivää. Muista kuitenkin pitää mielessä myös monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisten elämäntapojen tärkeys.

Asiakkaiden mielipiteet Weider vegaani proteiinijauheesta

Käyttäjät ovat antaneet Weider vegaani proteiinijauheelle Googlen käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa 4,4/5 tähden keskiarvon. Yksi käyttäjistä kertoi esimerkiksi olevansa todella tyytyväinen tuotteen laatuun.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 750 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Maut: Pina colada, jäätelö-cappuccino, suklaa, vanilja ja marjasekoitus

Fairing Vegan Protein Pro - Hyvä vegaani proteiinijauhe sydän- ja verisuoniongelmaisille

Fairing Vegan Protein Pro on kolesteroliton vegaani proteiinijauhe. Se sopii ihmisille, jotka etsivät terveellistä ja kasvipohjaista proteiinilisää sekä niille, joilla on erilaisia sydän- ja verisuonitauteja tai muita terveysriskejä.

Fairing Vegan Protein Pro

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kaurasta, riisistä, hampusta ja herneistä
 • BCAA:ta ja antioksidantteja
 • Kolesteroliton

Toimituksemme arvio

Fairing Vegan Protein Pro on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät kasvipohjaista proteiinijauhetta, joka ei sisällä laktoosia. Sitä on saatavana kahdessa klassisessa makuvaihtoehdossa, vanilja ja suklaa, mitkä tekevät siitä miellyttävän nauttia. Lisäksi gluteeniyliherkkyydestä kärsivät henkilöt voivat hyötyä tästä tuotteesta sen erittäin alhaisen gluteenipitoisuuden vuoksi. Jotkut kuluttajat ovat ilmoittaneet, että jauheen sekoittaminen veteen voi olla haastavaa. Muista siis sekoittaa jauhe huolellisesti tai lisää se smoothieen blenderin kautta. Kaiken kaikkiaan Fairing Vegan Protein Pro on erinomainen lisä vegaanien tai laktoosi-intoleranttien henkilöiden ruokavalioon.

Hyvät ja huonot puolet - Fairing Vegan Protein Pro

Plussat

 • Laktoositon
 • Saatavana vaniljan ja suklaan makuisena
 • Erittäin alhainen gluteenipitoisuus

Miinukset

 • Hieman rakeinen koostumus

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Fairing Vegan Protein Pro

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 500 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Maut: Vanilja ja suklaa

Sekoitus kasvipohjaisia proteiineja
Fairing Vegan Protein Pro on korkealaatuinen kasvipohjainen proteiinijauhe, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellisen aminohappoprofiilin, välttämättömät antioksidantit ja vitamiinit optimaalista ravitsemusta varten. Proteiini on peräisin kaurasta, riisistä, hampusta ja herneistä, jotka kaikki ovat erinomaisia kasvipohjaisen proteiinin lähteitä. Kaura ja riisi sisältävät runsaasti hyviä hiilihydraatteja, jotka tarjoavat kestävän energianlähteen ja voivat auttaa palautumisessa harjoituksen jälkeen.

Hamppu ja herneet ovat molemmat täydellisiä proteiineja, mikä tarkoittaa, että ne sisältävät kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa, joita elimistömme tarvitsee, mutta joita se ei pysty tuottamaan itse. Se, mikä erottaa Fairing Vegan Protein Pron muista markkinoilla olevista proteiinijauheista, on sen erittäin alhainen gluteenipitoisuus. Gluteeni on vehnässä, ohrassa ja rukiissa esiintyvä proteiini, joka voi aiheuttaa ruoansulatusongelmia niille, joilla on gluteeniyliherkkyyttä. Tässä tuotteessa on käytetty sellaisia proteiinilähteitä, jotka ovat luonnostaan gluteenittomia.

Herkullinen maku
Tätä tuotetta on saatavana kahdessa herkullisessa maussa – suklaa ja vanilja. Kokeile lisätä tätä jauhetta vaikka smoothieihin tai sekoita se pelkkään veteen terveellisenä välipalana. Laktoosittomuus tekee tästä tuotteesta ihanteellisen valinnan myös vegaaneille tai henkilöille, joilla on laktoosi-intoleranssi. Muista myös, että kun käytät mitä tahansa proteiinilisää, kohtuus on avainasemassa. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tavoitteena on 1 g – 2 g kehonpainokiloa kohti päivittäin riippuen henkilökohtaisista tarpeistasi, joista kannattaa keskustella lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa.

Pro-vinkki: Kokeile tehdä pirtelö hedelmistä, marjoista, kaakaonibseistä ja erilaisista nesteistä, kuten soijamaidosta, jotta saat proteiinisi joukkoon lisää ravintoaineita ja makuja.

Tärkeää: Sekoita 1 mittalusikallinen (n. 30 g) 3 desilitraan vettä. Tätä proteiinijauhetta voi nauttia harjoittelun aikana lihasten kasvun ja palautumisen edistämiseksi tai välipalana päivän mittaan, jotta pysyt kylläisenä ja tyytyväisenä. On tärkeää muistaa, että tätä tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Se on tarkoitettu yli 18-vuotiaille terveille ihmisille, ja se on pidettävä poissa pienten lasten ulottuvilta. Raskaana olevien, imettävien, sairauksista kärsivien tai lääkitystä käyttävien kannattaa neuvotella lääkärin kanssa ennen tämän tuotteen käytön aloittamista.

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 500 g
 • Annoskoko: 30 g
 • Maut: Vanilja ja suklaa

Ovatko vegaaniset proteiinijauheet hyväksi ihmiselle?

Vegaaniset proteiinijauheet voivat olla terveellinen lisä ruokavalioosi, jos käytät niitä asianmukaisesti ja valitset laadukkaan tuotteen. Vegaaniset proteiinijauheet valmistetaan kasvipohjaisista lähteistä, kuten herne-, hamppu-, soija- ja riisiproteiinista. Nämä proteiinilähteet voivat tarjota useita välttämättömiä aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat hyödyllisiä yleisen terveyden kannalta. Lisäksi vegaaniset proteiinijauheet ovat usein vähäkalorisia ja vähärasvaisia, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat hallita painoaan tai parantaa kehonkoostumustaan.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki vegaaniset proteiinijauheet eivät ole yhtä hyviä. Jotkin tuotteet saattavat sisältää lisättyä sokeria, keinotekoisia makeutusaineita tai muita lisäaineita, jotka voivat heikentää niiden yleistä ravintoarvoa. On myös tärkeää ottaa huomioon proteiinijauheen ainesosien laatu ja puhtaus, sillä jotkin kasvipohjaiset proteiinilähteet voivat sisältää epäpuhtauksia, kuten raskasmetalleja. Kun valitset vegaanista proteiinijauhetta, etsi tuotteita, joissa ei ole lisättyjä sokereita ja keinotekoisia ainesosia, vaan sellaisia jotka on valmistettu korkealaatuisista, GMO-vapaista ainesosista. Voit myös harkita konsultointia oikean ravitsemusterapeutin kanssa, jotta voit selvittää sopiiko vegaaninen proteiinijauhe hyvin yksilöllisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiisi.

Mitä proteiinijauhe tekee?

Proteiinijauhe on ravintolisä, joka tarjoaa ylimääräisen proteiinin lähteen ruokavalioon. Proteiini on välttämätöntä kehon kudosten rakentamisessa ja korjaamisessa. Urheilijat ja kuntoilijat käyttävät proteiinijauhetta yleisesti tukemaan lihasten kasvua ja palautumista, mutta siitä voi olla hyötyä myös niille, jotka haluavat yksinkertaisesti parantaa yleistä hyvinvointiaan.

Proteiinijauheen käyttötarkoituksia:

 • Lihasten kasvattaminen: Proteiinijauheen käyttö tarjoaa lihasten kasvuun tarvittavia aminohappoja.
 • Palautumisen kehittäminen: Proteiinijauhe voi auttaa vähentämään lihasvaurioita sekä lihaskipuja harjoituksen jälkeen eli auttaa lihasten palautumisessa.
 • Laihdutus: Proteiinijauhe voi auttaa vähentämään kalorien kokonaissaantia ja tukea painonpudotusta.
 • Yleisen terveyden edistäminen: Proteiini on välttämätöntä monille kehon toiminnoille, kuten immuunijärjestelmälle, hormonituotannolle ja entsyymitoiminnalle. Riittävän proteiinimäärän saaminen voi auttaa tukemaan yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

On tärkeää huomata, että proteiinijauhetta ei tulisi käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pikemminkin sitä kannattaa käyttää täydentävänä tuotteena. On myös todella tärkeää valita laadukas proteiinijauhe, jossa ei ole lisäaineita eikä epäpuhtauksia.

Mikä vegaaninen proteiinijauhe on paras?

Vegaanisissa proteiinijauheissa käytetään useita erilaisia kasvipohjaisia proteiinilähteitä. Joitakin suosituimpia vegaanisia proteiinilähteitä ovat muun muassa:

 • Herneproteiini: Herneproteiini on korkealaatuinen proteiinilähde, joka imeytyy hyvin  ja se sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Se sisältää myös hyvin vähän allergeeneja ja sopii niille, joilla on ruoka-ainerajoituksia.
 • Hamppuproteiini: Hamppuproteiini on täydellinen proteiininlähde, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja kuituja. Se on myös hyvä kivennäisaineiden, kuten raudan ja magnesiumin lähde.
 • Soijaproteiini: Soijaproteiini on korkealaatuinen proteiinilähde, jossa on runsaasti kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Se on myös hyvä muiden ravintoaineiden, kuten kalsiumin ja raudan lähde.
 • Ruskea riisiproteiini: Ruskea riisiproteiini on hypoallergeeninen proteiinilähde, joka on helposti liukenevaa sorttia ja se sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja.

Viime kädessä sinulle paras vegaaninen proteiinilähde riippuu yksilöllisistä ravitsemuksellisista tarpeistasi, mieltymyksistäsi ja tavoitteistasi. On tärkeää valita korkealaatuinen vegaaninen proteiinijauhe, jossa ei ole lisäaineita eikä epäpuhtauksia, ja keskustella aina tarpeen mukaan ravitsemusterapeutin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Kuntoilu uudelle tasolle

Löydä vegaaninen proteiinijauhe, joka tuo parasta polttoainetta treeneihisi kattavasta vertailustamme. Täynnä kasvipohjaista erinomaisuutta, nämä proteiinin lähteet ei ainoastaan tue lihasten kasvua ja palautumista, vaan myös vastaa ruokavaliosuosituksia. Mutta se, mikä luo pohjan dynaamiselle harjoittelulle, on vegaanisen proteiinijauheen yhdistäminen parhaisiin Pre Workout -ratkaisuihin. Nämä antavat räätälöityä lisäenergiaa, keskittymistä ja kestävyyttä, ja toimivat yhteen proteiinin saannin kanssa. Tutustu parhaita Pre Workout tuotteita käsittelevään artikkeliimme, jotta voit kohottaa kuntoilurutiinisi ja vapauttaa kasvipohjaisten proteiinien täyden potentiaalin.

Asiakasarviot

Trustpilot.com

Trustpilot on suosittu verkkoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat arvostella ja arvioida yrityksiä henkilökohtaisten kokemustensa perusteella. Sivustolla on miljoonia arvosteluja eri toimialoilta, ja se tarjoaa kuluttajille arvokkaan resurssin tuotteiden ja palveluiden tutkimiseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Monet myös vegaanisten proteiinijauheiden valmistajat löytyvät Trustpilotista, ja tyytyväiset (tai tyytymättömät) asiakkaat arvostelevat usein heidän tuotteitaan. Nämä arvostelut voivat tarjota arvokasta tietoa eri vegaanisten proteiinijauheiden laadusta, mausta ja tehokkuudesta, mikä auttaa kuluttajia tekemään harkittuja päätöksiä.

Voit lukea käyttäjien arvosteluja Bodylab Vegan Protein Blendistä täältä.

Google Shopping

Google Shopping on Googlen tarjoama verkkoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat selata ja vertailla eri verkkokauppiaiden tuotteita. Se tarjoaa kuluttajille kätevän tavan löytää tarvitsemansa tuotteet ja tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä ilman, että heidän tarvitsee käydä useilla eri sivustoilla. Vegaaniset proteiinijauheet ovat suosittu kategoria Google Shoppingissa, ja ostettavissa on monia eri tuotteita useilta valmistajilta. Google Shoppingin avulla kuluttajat voivat etsiä ja vertailla erilaisia vegaanisia proteiinijauheita nopeasti hinnan, ainesosien ja muiden keskeisten tekijöiden perusteella. Yksi Google Shoppingin tärkeimmistä eduista on se, että se tarjoaa käyttäjille pääsyn laajaan valikoimaan tuotteita eri vähittäismyyjiltä, mikä antaa heille enemmän valinnanvaraa. Lisäksi Google Shoppingin avulla käyttäjät voivat suodattaa hakutuloksia tiettyjen kriteerien, kuten hintaluokan, tuotemerkin ja ominaisuuksien perusteella, mikä helpottaa juuri oikeanlaisen tuotteen löytämistä.

Voit lukea käyttäjien arvosteluja täältä.

FAQ

Onko vegaanista proteiinijauhetta turvallista käyttää joka päivä?
Vegaaniproteiinijauhetta voi käyttää turvallisesti päivittäin, mutta on tärkeää käyttää sitä asianmukaisesti ja valita laadukas tuote. Yleisesti ottaen aikuisten suositeltava päivittäinen proteiininsaanti on noin 0,8 grammaa kehon painokiloa kohti. Tämä voi kuitenkin vaihdella esimerkiksi iän, sukupuolen ja aktiivisuustason perusteella. Urheilijoilla ja henkilöillä, jotka harrastavat säännöllistä liikuntaa, suurempi proteiinin saanti voi olla tarpeen lihasten kasvun ja palautumisen optimoimiseksi.
Miten proteiinijauhe sekoitetaan nesteeseen?
Proteiinijauheen sekoittaminen nesteeseen on helppoa, ja se voidaan tehdä monella eri tavalla. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ohjeita: Valitse neste: Aloita valitsemalla proteiinijauheeseen sekoitettava neste. Suosittuja vaihtoehtoja ovat vesi, maito tai maitojuomat, kuten mantelimaito tai kauramaito. Mittaa proteiinijauhe: Käytä lusikkaa tai mittakuppia proteiinijauheen mittaamiseen. Lisää proteiinijauhe nesteeseen: Kaada proteiinijauhe haluamaasi nesteeseen. Voit käyttää sheikkeriä, tehosekoitinta tai yksinkertaisesti sekoittaa seoksen lasissa lusikalla. Sekoita hyvin: Ravista tai sekoita juomaa, kunnes proteiinijauhe on täysin liuennut nesteeseen eikä siinä ole kokkareita tai paakkuja.
Kyllä, voit ehdottomasti laittaa proteiinijauhetta puuroon. Se voi olla hyvä tapa lisätä aamiaiseen lisää proteiinia ja tehdä puurosta sekä maukkaampaa että ravitsevampaa. Jos haluat lisätä proteiinijauhetta puuroon, keitä puuro normaalisti ja sekoita proteiinijauhe lopuksi joukkoon. Proteiinijauhe kannattaa sekoittaa ensin pieneen määrään nestettä, jotta siitä saadaan tahna, ennen kuin sekoitat sen puuroon, sillä tämä voi auttaa ehkäisemään paakkuuntumista.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.