Paras varsi-imuri:
Varsi-imuri testi 2023

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

7 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Varsi-imuri on nykyaikainen versio tavallisesta perässä vedettävästä imurista. Johdoton varsi-imuri kerää pölyn sen varressa olevaan säiliöön ja saa virtansa ladattavasta akusta. Varsi-imurin käyttö on perinteiseen malliin verrattuna huomattavasti vaivattomampaa ja säilytys vie vähemmän tilaa. Ei siis ole ihme, että niiden suosio on viime vuosina kasvanut huomattavasti.

Moni käyttää varsi-imuria tavallisen pölynimurin rinnalla pienempiä imurointeja varten, mutta modernit, laadukkaat mallit sopivat vallan mainiosti ainoaksi imuriksi varsinkin keskikokoisissa ja sitä pienemmissä asunnoissa.

Me olemme perehtyneet lukuisiin saatavilla oleviin varsi-imureihin, analysoineet niistä saatavilla olevat tiedot ja valinneet viisi mielestämme parasta vaihtoehtoa. Nämä valinnat perustuvat asiantuntijoiden testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä tuotteet, niiden hyvät ja huonot puolet sekä erityispiirteet tästä varsi-imurivertailusta. Arvioi omat tarpeesi ja hyödynnä tätä testiopasta sinulle parhaiten sopivan varsi-imurin valitsemisessa.

Viimeksi muokattu: 26.07.2023

26/07/2023 sisällytimme Bissell MultiReach Active 21V:n ja Roidmi R10:n parhaiden johdottomien pölynimureiden artikkeliin.

Bissell MultiReach Active 21V on loistava imuri, joka erottuu patentoidulla Tangle-Free Brush Roll -harjarullalla sekä Easy Empty -likasäiliöllä, joka varmistaa, että jokainen hiukkanen liukuu seinistä roskakoriin.

Roidmi R10 on johdoton pölynimuri, jonka mukana tulee hiusten kietoutumisen estävä harja, joka sopii taloihin, joissa on lemmikkejä. HEPA-suodattimen, kevyen rakenteen ja keskimääräistä pidemmän akunkeston ansiosta tämä malli on ansainnut korkean paikan listallamme.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras varsi-imuri 2023 – 7 tuotetta vertailussa

Ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Moottorin teho: Moottorin teho on varsi-imurin valinnassa yksi merkittävimmistä ominaisuuksista, ja mallien välillä esiintyy paljon eroavaisuuksia. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin imuri, joka vain pyyhkii lattiaa ja siirtelee pölyä sekä roskia paikasta toiseen.
 • Akku: Varsi-imurit ovat ladattavia, joten akkukestoon ja latausaikaan kannattaa kiinnittää huomiota. Muista myös, että käyttöaika ei ole sama vakio- ja maksimitehoilla imuroitaessa. Arvioi imuroitavien tilojesi koko, ja valitse sellainen malli, jonka akussa on tarpeeksi potkua.
 • Paino: Varsi-imuria käsiteltäessä laitteen paino on pitkälti käyttäjän käsien varassa. Tästä syystä imurin painoon kannattaa kiinnittää huomiota ostopäätöstä tehdessä, sillä esimerkiksi ikäihmiselle painavan laitteen käyttö voi olla liian haastavaa.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon olet valmis varsi-imuriin sijoittamaan? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen varsi-imurin voi saada muutamalla kympillä, kun taas kalliimmat mallit voivat maksaa useita satoja euroja.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys varsi-imurien hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakkaiden varsi-imurien kokemukset että asiantuntijoiden varsi-imurivertailut. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään ja tutkimme ovatko ne yksimielisiä, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Katso koko taulukko

Vertaatuote suosittelee test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Bissell MultiReach Active 21V - helposti tyhjennettävä pölynimuri

Bissell MultiReach Active 21V on täällä, jotta voit löytää uuden aikakauden vaivattomaan siivoukseen. Tämä imuri on suunniteltu Easy Empty -lietesäiliöllä ja Bissellin innovatiivisella CleanSlide-teknologialla, ja se varmistaa, että jokainen pöly- ja roskapala liukuu vaivattomasti säiliön seinämiltä suoraan roskakoriin. Tämä tekniikka sopii ihanteellisesti niille, jotka arvostavat puhtautta ja hygieniaa, joten se on ehdoton valinta allergikoille ja lemmikkieläinten omistajille.

Bissell MultiReach Active 21V
Vertaatuote suosittelee

Bissell MultiReach Active 21V - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Helposti tyhjennettävä lika-astia
 • Patentoitu Tangle-Free-harjarulla
 • CleanSlide-teknologia

Toimituksemme arvio

Perusteellisen analyysin ja tutkimuksen jälkeen voimme luottavaisin mielin todeta, että Bissell MultiReach Active 21V on monipuolinen, tehokas ja luotettava pölynimuri. Tämä malli tarjoaa johdottoman käytön mukavuuden, ja se siirtyy vaivattomasti seisovasta pölynimurista käsikäyttöiseksi, sopien monenlaisiin siivoustehtäviin. Sen kyky ulottua ja päästä haastaviin paikkoihin on vertaansa vailla innovatiivisen “multi-reach”-rakenteen ansiosta. Lisäksi siinä on edistyksellinen karvojen hallintajärjestelmä, jossa on mutkaton harjatela, joten se on erityisen sopiva valinta lemmikkieläinten omistajille.

Vaikka jotkut saattavat pitää 5 tunnin latausaikaa pienenä haittana, otettaessa huomioon tämän mallin tarjoama poikkeuksellinen puhdistusteho ja käyttömukavuus, se on mielestämme helposti perusteltavissa. Siksi suosittelemme tätä pölynimuria luottavaisin mielin niille, jotka etsivät laadukasta, luotettavaa ja monipuolista ratkaisua puhtaan ja terveellisen kodin ylläpitämiseen.

Hyvät ja huonot puolet - Bissell MultiReach Active 21V

Plussat

 • Pestävä suodatin
 • 2-in-1-muotoilu lisää monipuolisuutta
 • Lattiapään LED-valo parempaa näkyvyyttä varten
 • Suuri pölysäiliön kapasiteetti
 • Pyörivän harjan ansiosta hyvä lemmikkien karvojen keräämiseen

Miinukset

 • Latausaika 5 h
 • Ei pysty seisomaan vapaasti itsekseen

Arvostelu: Tuoteanalyysissä – Bissell MultiReach Active 21V

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,5 L
 • Melutaso: 81,3 dB
 • Akkukesto: 30 min
 • Latausaika: 300 min
 • Paino: 3,6 kg
 • HEPA-filtteri
 • Mitat: 27 x 24 x 120 cm

Johdoton mukavuus kohtaa monipuolisen toiminnallisuuden
Tämä laite on suunniteltu sopimaan saumattomasti päivittäiseen siivousrutiiniin, ja se poistaa kokonaan johtojen aiheuttaman sotkeutumisen ja hössötyksen. Liu’uta vaivattomasti huoneesta toiseen ja nauti langattoman käytön vapaudesta, kun pidät asuintilasi tahrattomana. Lisäksi Bissell MultiReach Active ei ole pelkkä pölynimuri – se muuntuu helposti käsikäyttöiseksi laitteeksi, joka sopii täydellisesti verhoilujen, portaiden ja muiden kodin pehmeiden pintojen puhdistamiseen. Voit myös kiinnittää jatkovarren, jolla pääset hankaliin, vaikeasti saavutettaviin kohtiin, niin korkealle kuin matalallekin, ja varmistaa, ettei yksikään nurkka jää siivottomaksi.

Tehokas suodatus ja tehomoodit
Tämä pölynimuri on täynnä ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on parantaa siivouksen tehokkuutta. Monitasoisen suodatuksen ja pestävän suodattimen ansiosta se kerää tehokkaasti pölyhiukkaset ja tarjoaa puhtaan ja terveellisen ympäristön. Siinä on myös kaksi tehotilaa – matala ja korkea – jotka vastaavat erilaisiin puhdistustarpeisiin. Alhaisempi asetus on ihanteellinen nopeaan roiskeiden keräämiseen, mutta korkealla asetuksella saat todennäköisesti perinteisen pistorasiaimurin perusteellisen syväpuhdistuksen.

Kehittynyt karvojen imurointi ja suuri kapasiteetti
Bissell MultiReach Active asettaa uuden standardin edistyksellisellä hiustenhallintajärjestelmällään. Matalassa, kääntyvässä lattiasuuttimessa on tukkeutumaton harjatela, joka erottelee ja poistaa hiukset, jolloin siivousrytmi ei keskeydy jatkuvaan tukkeumien poistamiseen. Se mullistaa siivouksen erityisesti lemmikkieläinten omistajille.

Varustettu 0,5 litran pölykapasiteetilla ja kätevällä ilmaisimella, joka ilmaisee säiliön täyttymisestä. Helppottaen näin imurin ylläpitoa. Vaikka vaativa siivous saattaa vaatia muutaman pölysäiliön tyhjennyksen, voit imuroida mukavasti yhden tai kaksi huonetta, ennen kapasiteetin täyttymistä. 

HUOMAUTUS: Tämä pölynimuri ei pysty seisomaan ilman tukea, joten kun haluat pysähtyä jossain vaiheessa siirtämään jotakin tieltäsi, tulee sinun asettaa imuri nojaamaan tukea vasten tai asettaa se tasolleen.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet - Bissell MultiReach Active 21V

Tutustuttuamme erilaisiin arvosteluihin ja käyttäjäkertomuksiin, meillä onkin ilo jakaa havaintomme kanssasi. Tekniset asiantuntijat t3.comissa kehuivat soveltuvuutta erityisesti kovapuulattioilla. He totesivat, että suurtehotilassa sillä oli erinomainen imu, joka tarttui keksien muruihin ja pölyyn vain sekunneissa. Sivusto korosti lisäksi “moniulotteista” suunnittelua ja korosti tehokkuutta, sillä imuri pääsee käsiksi korkealle ulottuviin paikkoihin, kuten katon kulmissa oleviin hämähäkinseitteihin.

Käyttäjäkommentteihin tutustuessamme kävi ilmi, että sen tehokkuutta eläinten karvojen imuroinnissa arvostettiin ylivoimaisesti. Tämä johtui suurelta osin pyörivästä harjasta, jota asiakkaat pitivät sekä suurena että laadukkaana. Käyttäjät pitivät imuria myös erittäin helppona purkaa ja puhdistaa, mikä lisää entisestään tuotteen käyttömukavuutta.

Eräs asiakas kehui imurin vaikuttavaa akun kestoa ja totesi, että yksi lataus riitti heidän koko asuintilansa (noin 120 m2) puhdistamiseen. He mainitsivat päivittäisen imuroinnin, joka auttaa estämään lian ja hiusten kertymisen, ja totesivat Bissell MultiReachin olevan ihanteellinen ratkaisu heidän tarpeisiinsa.

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,5 L
 • Melutaso: 81,3 dB
 • Akkukesto: 30 min
 • Latausaika: 300 min
 • Paino: 3,6 kg
 • HEPA-filtteri
 • Mitat: 27 x 24 x 120 cm
Testin paras Dyson pölynimuri test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Dyson V15 Detect Absolute - ominaisuuksiltaan monipuolinen Dyson-pölynimuri, korkealla imuteholla

 • 5 tähteä ja platina palkinto T3.com-sivustolla.
 • 5 tähteä TechRadar.com-sivustolla
 • Paras Premium-tuote Pricerunner.se-sivustolla
 • Ehdottomasti paras johdoton pölynimuri ModernCastle.com-sivustolla.
 • 4 tähteä ExpertReviews.com-sivustolla.
 • Suosituin Forbes.com-sivustolla
 • 4,6 tähteä Google Shopping-sivustolla
 • 4,5 tähteä Amazonissa

Dyson V15 Detect Absolute on huippuluokan varsi-imuri. Täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät puhdistamisesta vaivatonta. Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on sen voimakas imuteho. Tämä tekee tästä hyvän vaihtoehdon lemmikkieläinten omistajille, sekä niille joilla on vilkas koti ja tarvitsevat tehokkaan pölynimurin. Tämä varsi-imuri kerää lian, pölyn ja hiukset helposti ja vaivattomasti. 

Dyson V15 Detect Absolute
Testin paras Dyson pölynimuri

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Akkua säästävä automaattinen tila
 • Digitaalinen Motorbarᵀᴹ Puhdistuspää
 • Vahva imuteho

Toimituksemme arvio

Dyson V15 Detect Absolute on varsipölynimuri, joka on täynnä vaikuttavia ominaisuuksia, tehden siivoamisesta helppoa. Sen akkua säästävä automaattitila optimoi akun käyttöiän, kun taas digitaalinen Motorbarᵀᴹ-puhdistuspää ja voimakas imuteho tekevät siitä hyvän vaihtoehdon lemmikkieläinten omistajille. Kuten myös niille jotka tarvitsevat tehokkaan pölynimurin lian, pölyn ja hiukset helppoon puhdistamiseen. Lisäksi sen HEPA-suodatin, ohut Fluffy™-puhdistuspää, hiusruuvityökalu, kolme tehotilaa ja LCD-näyttö helppoon seurantaan tekevät tästä imurista hyvän investoinnin. Erityisesti heille jotka etsivät huippuluokan siivouskokemusta. Yksi Dyson V15 Detect Absolute -imurin mahdollinen haittapuoli on sen korkeampi hinta verrattuna muihin markkinoilla oleviin varsipölynimureihin. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon lisäarvo, jonka tämä imuri tarjoaa innovatiivisten ominaisuuksiensa ja huippuluokan suorituskykynsä ansiosta.

Hyvät ja huonot puolet - Dyson V15 Detect Absolute

Plussat

 • Laserteknologia pölyn havaitsemiseen
 • HEPA-suodatin
 • Slim Fluffy™ -puhdistuspää
 • Hiusruuvityökalu
 • LCD-näyttö helppoa seurantaa varten

Miinukset

 • Hinnaltaan kalliimman puoleinen

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Dyson V15 Detect Absolute

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,76 l
 • Melutaso: 82 dB
 • Akkukesto: 60 min
 • Latausaika: 270 min
 • Paino: 3 kg
 • Mitat: 126 x 26,6 x 25 cm

Vahva ja mukautettava puhdistus
Dyson V15 Detect Absolute -varsipölynimurissa on digitaalinen Motorbarᵀᴹ-puhdistuspää. Tämä pää käyttää tehokkaita moottoriharjoja mattojen syväpuhdistukseen ja poistaa kovimmankin lian ja roskat. Moottoroitu harjatanko on suunniteltu pyörimään jopa 8 200 kierrosta minuutissa. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden tehokkaimmista pölynimuri päistä. Tämä ominaisuus sopii erinomaisesti lemmikkieläinten omistajille, jotka kamppailevat lemmikkien karvojen poistamisessa matoilta ja muilta pinnoilta. Hiusruuvityökalu sopii täydellisesti lemmikkien karvojen poistamiseen verhoiluista ja portaista, kun taas Slim Fluffy™ -puhdistuspää sopii täydellisesti koville lattioille, sillä se liukuu helposti pintojen yli vahingoittamatta niitä.  

Automaattisesti säätyvä imuteho
Akkua säästävä automaattinen tila on suunniteltu optimoimaan akun käyttöikä säätämällä imuteho automaattisesti puhdistettavan pinnan mukaan. Kun imuri on kovalla lattialla, imuteho pienenee energian säästämiseksi. Siirryttäessä matolle, imuteho kasvaa syväpuhdistuksen varmistamiseksi. Tämä akkua säästävä automaattinen tila on loistava ominaisuus niille, jotka haluavat ottaa kaiken irti imurin akun kestosta. Dyson V15:n akun kesto on vaikuttava, jopa 60 minuuttia. Tämä tarjoaa runsaasti aikaa siivoukseen useimmissa kodeissa. Imuri voidaan ladata täyteen vain 4,5 tunnissa. Tämä takaa käyttäjille mukavuuden ja tehokkuuden. LCD-näytön ansiosta imurin suorituskykyä ja akun latausta on helppo seurata, joten sinulla on aina riittävästi virtaa työn tekemiseen.

Älykäs lasertunnistin pölyn havaitsemiseen
Toinen Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurin keskeinen ominaisuus on sen lasertekniikka pölyn havaitsemiseen. Imurissa on vihreä laserdiodi, joka valaisee lattialla olevan pölyn ja roskat. Tämä auttaa näkemään piilossa olevan lian, joka saattaisi jäädä paljaalla silmällä huomaamatta. Erityisesti hämärissä tiloissa tämä ominaisuus on hyödyllinen. Lisäksi Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurissa on HEPA-suodatin. Suodatin kerää 99,97 % jopa 0,3 mikronin pienistä hiukkasista varmistaen, että kotisi on vapaa allergeeneista ja muista haitallisista hiukkasista. Slim Fluffy™ -puhdistuspää sopii täydellisesti koville lattioille, sillä se liukuu helposti pintojen yli naarmuttamatta tai vahingoittamatta niitä. 

Vertailu muihin Dyson-malleihin
Dyson V15 on tehokas ja monipuolinen varsi-imuri, joka jättää taakseen muut Dysonin varsipölynimuri mallit, kuten V11, V10 ja V8. V11:n vahvalle perustalle rakennettu V15 tarjoaa parannettua puhdistustehoa ja edistyksellistä teknologiaa. Esimerkiksi uuden laserin sekä Slim Fluffy -puhdistuspään. Tämä pää heijastaa tehokkaasti laserin paljastaen piilossa olevan pölyn kovilla lattioilla. V15:ssä on myös piezo anturi, joka havaitsee ja näyttää poimittujen hiukkasten koon ja määrän. Vaikka V10:ssä on vaikuttava imuteho ja pidempi käyttöaika kuin edeltäjissään, V15 ylittää sen laserohjatun puhdistuksen ja hiukkasten tunnistustekniikan tuomilla lisäeduilla. Lisäksi V15:ssä on parannettu nukkaantumisen esto tekniikka High Torque -puhdistuspäässä. Perusmalliin V8 verrattuna V15 tarjoaa suuremman imutehon ja pidemmän käyttöajan lisäksi edistyksellisiä ominaisuuksia. Kuten Laser Slim Fluffy -puhdistuspään, hiukkasten tunnistustekniikan, suuremman pölysäiliö kapasiteetin ja parannetun suodatuksen.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurista

Dyson V15 Detect Absolute on saanut T3.comin Platinum Award -palkinnon, ja asiantuntijat antoivat sille täydet viisi tähteä. He olivat erityisen tyytyväisiä sen “erinomaiseen puhdistustehoon sekä laseriin, joka todella näyttää lian. Unohtamatta akkua säästävään automaattitilaan”. Techradar.com kuvaili sitä “merkin tähän mennessä tehokkaimmaksi imuriksi, joka imee pölyn ja roskat helposti”. V15 Detect Absolute sai heidän arvostelussaan viiden tähden arvosanan, ja samoin kuin T3.com. He pitivät sen imutehosta, lian laserhavaitsemisesta, mutta myös sen kompaktista ja kevyestä rakenteesta. ExpertReviews.com sivusto kutsui arvostelussaan V15 Detect Absolute varsi-imuria “pölynimurien kuninkaalliseksi” ja he korostivat tehokasta nukkaantumisen estävää päätä, sekä tehon ja akun keston hyvää tasapainoa. 

Googlen keräämässä käyttäjäarvostelussa Dyson V15:llä on 4,6/5 tähteä, ja käyttäjät pitivät yleisesti helppokäyttöisyydestä, sen kevyestä rakenteesta ja hyvästä puhdistuskyvystä. Amazonissa sillä on 4,5/5 tähteä ja monet käyttäjät kuvailivat sitä “erittäin tehokkaaksi”.

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,76 l
 • Melutaso: 82 dB
 • Akkukesto: 60 min
 • Latausaika: 270 min
 • Paino: 3 kg
 • Mitat: 126 x 26,6 x 25 cm
Hyvä johdoton pölynimuri lemmikinomistajille test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Roidmi R10 - johdoton pölynimuri nukkaantumisenestoharjalla

 • 4,5/5 TechRadar.com
 • 4,4/5 Amazon
 • 4,3/5 Google Shopping

Innovatiivisen Anti-Tangle Brush Teeth -ominaisuuden ansiosta tämä imuri on erinomainen kotitalouksille, joissa on pitkähiuksisia asukkaita ja lemmikkieläimiä. Älykkään rakenteensa ansiosta rulla kerää ja erottaa täydellisesti pitkät karvat ja eliminoi ongelman, jossa karvat kietoutuvat harjatelan ympärille, pyrkien tarjoamaan virheettömän puhdistuskokemuksen.

Roidmi R10
Hyvä johdoton pölynimuri lemmikinomistajille

Roidmi R10 - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Kolminkertainen suodatusjärjestelmä HEPA:lla
 • Tehokas 2200 mAH akku
 • Mutkittelun estävä harja

Toimituksemme arvio

Roidmi R10 on tasapainossa hinnan ja suorituskyvyn osalta, ja se tarjoaa poikkeuksellista arvoa, joka kilpailee huippumerkkien kanssa murto-osalla hinnasta. Uskomme, että sen kevyt rakenne, kaareva kahva ja joustavat lisälaitteet tekevät siitä monipuolisen siivousvälineen. Yhdessä huipputeknisen akun kanssa, joka tarjoaa vankan suorituskyvyn, se tarjoaa jopa 40 minuutin puhdistusajan yhdellä latauksella.

Arvostamme erityisesti sen Anti-Tangle Brush -harjaa, joka on todellinen lisäarvo lemmikkieläinten omistajille, jotka haluavat estää ikävän karvojen kietoutumisen harjatelan ympärille.

Pieni haittapuoli, johon törmäsimme, oli säiliön tyhjennysprosessi. Se edellyttää varren ja lisälaitteiden irrottamista ja säiliön irrottamista kahvasta ja pääyksiköstä. Tämän vaiheen jälkeen yksinkertainen painikkeen painallus kuitenkin avaa säiliön ja tyhjentää lian ulos. Se on pieni hankaluus, mutta se ei ole ratkaiseva tekijä, kun otetaan huomioon R10:n yleinen suorituskyky ja edut.

Hyvät ja huonot puolet - Roidmi R10

Plussat

 • Kevyt rakenne (2,4 kg)
 • Akun kesto (jopa 40 min)
 • Magneettipidikkeen latausasema
 • Monivaiheinen suodatus estää tukkeutumisen
 • Nopea ja helppo koota
 • Hintaan saa paljon

Miinukset

 • Hieman äänekäs, kun sitä käytetään tehokkaimmalla asetuksella
 • Imurin tyhjentäminen voisi olla helpompaa

Arvostelu: Tuoteanalyysissä – Roidmi R10

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,4 L
 • Melutaso: 83 dB
 • Akkukesto: 40 min
 • Latausaika: 150 min
 • Paino: 2,4 kg
 • HEPA-filtteri
 • Mitat: 25,9 x 15,8 x 191,1 cm

Kevyt valinta budjettitietoisille kodinomistajille
Roidmi R10, joka tunnettiin aiemmin nimellä Roidmi S1E, tuo vallankumouksen kotisiivoukseen ja tarjoaa saumattoman kokemuksen murto-osalla kilpailijoidensa hinnoista. Tämä pölynimuri on ihanteellinen valinta budjettitietoisille kodinomistajille, jotka etsivät Dysonin ja Mielen kaltaisten tuotemerkkien ylellisyyttä ja tehokkuutta ilman muhkeaa hintalappua.

R10 on Roidmin kevyin johdoton pölynimuri, sillä se painaa vain 2,4 kg. Sen kahva kaartuu päärungon ympärille, mikä takaa mukavuuden ja monipuolisuuden, imuroitpa sitten hämähäkinverkkoja korkeista nurkista tai puhdistit lattioita. Sen valikoima lisälaitteita, kuten sähköinen patjasuulake, monitoimiharja ja huonekalusuulake, lupaa perusteellisen puhdistuksen kodin jokaiseen nurkkaan.

Verraton teho + HEPA-suodatin
Korkean teknologian 2200 mAH:n litiumakulla varustettu R10 tarjoaa luotettavan ja vankan suorituskyvyn. Tämä kuusikennoinen ensiluokkainen akkupaketti tarjoaa jopa 40 minuutin puhdistusajan yhdellä latauksella, mikä riittää useimmille kotitalouksille. Jopa tehokkaimmalla asetuksella käytettynä se toimii kohtuulliset 10 minuuttia, mikä on standardi johdottomien pölynimureiden joukossa.

Sen innovatiivinen monivaiheinen suodatusjärjestelmä, mukaan lukien irrotettava HEPA-suodatin, takaa puhtaan, allergeenittoman ympäristön. Tämä järjestelmä sitoo jopa 99 % pölystä, siitepölystä ja allergeeneista, jolloin kotiisi jää raikkaampi ja puhtaampi ilma.

HUOMAUTUS: Vaikka HEPA-suodatin voidaan irrottaa ja puhdistaa puhdistustyökalulla, sitä ei voi pestä, joten se on vaihdettava kolmen kuukauden välein.

Älykäs muotoilu jokapäiväistä mukavuutta varten
R10:ssä on myös pohjoismaisesti inspiroitu magneettinen seinäkiinnike, joka toimii tyylikkäänä tilaa säästävänä ratkaisuna. Napsauta imurisi paikalleen ja kytke laturi – R10 on aina käyttövalmis. Tämä nerokas muotoiluelementti ei ainoastaan helpota elämääsi, vaan tuo myös modernin säväyksen kotiisi.

Lisäksi 0,4 litran säiliökapasiteetti sopii pieniin ja keskisuuriin ja jopa suuriin koteihin, joissa imuroidaan säännöllisesti eikä pölyä kerry paljon.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet - Roidmi R10

Tutustuttuamme Roidmi R10:n arvosteluihin ja asiantuntijalausuntoihin voimme luottavaisin mielin sanoa, että tämä johdoton imuri on arvostettu valinta niille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja monipuolista kodin siivousvälinettä.

TechRadar.com kehui R10:n edullisuutta ja kevyttä rakennetta ja kehui sen erinomaista suorituskykyä kovilla lattioilla. He korostivat, kuinka vaivattomasti se puhdistaa hienon pölyn, murut ja riisin tehokkaimmalla asetuksella, mikä tekee siitä kovien lattioiden mestarin. 

Käyttäjät yhtyivät näihin mielipiteisiin, ja monet ilmaisivat tyytyväisyytensä R10:n toimivuuteen jopa pienemmillä tehoasetuksilla. Eräs käyttäjä totesi, että kaapin kannet on helppo imuroida, ja arvosti sen kevyttä rakennetta, jonka ansiosta imurin nostaminen ja liikuttaminen on helppoa.

Vaikka joidenkin käyttäjien mielestä R10 oli hieman äänekäs suurimmalla tehoasetuksella, he totesivat, että imurin suorituskyky voittaa tämän pienen haitan. Se on reilu kompromissi imurista, joka imee jokaisen pölyn tieltään ja jättää kotisi koskematon näköiseksi.

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,4 L
 • Melutaso: 83 dB
 • Akkukesto: 40 min
 • Latausaika: 150 min
 • Paino: 2,4 kg
 • HEPA-filtteri
 • Mitat: 25,9 x 15,8 x 191,1 cm

Katso tuotteen visuaalinen esittely tästä:

Lue lisää - Roidmi R10
Paras kompakti Dyson varsipölynimuri test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Dyson V12 Absolute Detect Slim - Dyson varsipölynimuri, energiatehokkaalla akkulla

 • 5 tähteä ExpertReviews.com-sivustolla
 • 5 tähteä Trustedreviews.com-sivustolla
 • Platina-palkinto ja 5 tähteä T3.com-sivustolla.
 • 4,5 tähteä TechAdvisor.com-sivustolla.
 • 8/10 Wired.com-sivustolla
 • 4 tähteä TechRadar.com-sivustolla
 • 4,7 tähteä Google Shopping-sivustolla
 • 4,6 tähteä Amazonissa

Dyson V12 Absolute Detect Slim tarjoaa kohtuullisen akunkeston, ja se latautuu täyteen vain 4 tunnissa. Tämä energiatehokkaalla akkulla varustettu imuri tarjoaa jopa 60 minuutin käyttöajan. Yhdistettynä ohueeseen ja kevyeeseen muotoiluun tekevät siitä ihanteellisen valinnan kiireisiin kotitalouksiin, jotka vaativat usein puhdistusta.

Dyson V12 Absolute Detect Slim
Paras kompakti Dyson varsipölynimuri

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Dyson Hyperdymium™ -moottori
 • Root Cyclone™ -tekniikka
 • Energiatehokas akku

Toimituksemme arvio

Dyson V12 Absolute Detect SLim on tehokas ja monipuolinen varsipölynimuri, jossa yhdistyvät huipputeknologiat poikkeuksellisen puhdistustehon aikaansaamiseksi. Hyperdymium™-moottori ja Root Cyclone™ -teknologia toimivat yhdessä tarjoten voimakkaan imutehon ja syväpuhdistus ominaisuudet, jotka selviytyvät mistä tahansa sotkusta. Lisäksi sen energiatehokas akku tarjoaa pitkäkestoista tehoa pitkiin puhdistuskertoihin. Vaikka Dyson V12 Absolute -imurin säiliö kapasiteetti on pienempi kuin joidenkin muiden mallien, kannattaa huomioida, että tämä imuri on suunniteltu kevyeksi ja helposti käytettäväksi. Vaikka tämä voi olla hankalaa niille, joilla on suuremmat siivoustarpeet, se on pieni kompromissi V12 Absolute imurin tarjoaman tehon ja suorituskyvyn vuoksi.

Hyvät ja huonot puolet - Dyson V12 Absolute Detect Slim

Plussat

 • US Ergonomics -sertifioitu
 • Seinätelakka
 • Laser Slim Fluffy™ -puhdistuspää
 • Mutkitteleva Motorbar™-puhdistuspää
 • Yhden painikkeen tehonsäätö

Miinukset

 • Pienempi säiliö

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Dyson V12 Absolute Detect Slim

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,35 l
 • Melutaso: 86 dB
 • Akkukesto: 60 min
 • Latausaika: 240 min
 • Paino: 2,35 kg
 • Irrotettava käsikappale
 • Mitat: 123,4 x 25,2 x 25 cm

11 syklonia
Dyson V12 Slim Absolute on varustettu tehokkailla ominaisuuksilla, joiden ansiosta se kerää pienimmätkin hiukkaset matoista ja kovista lattioista. Root Cyclone™ -teknologian ja 11 syklonin ansiosta tämä Dysonin varsipölynimuri tarjoaa tehokkaan imukyvyn, joka poistaa tehokkaasti pienimmätkin pölyt ja roskat kaikilta pinnoilta. Tämä edistyksellinen teknologia varmistaa, että imuri säilyttää voimakkaan imutehon, jolloin voit siivota kotisi tehokkaasti ja tuloksellisesti. Syklonit toimivat tuottamalla keskipakovoiman, joka erottaa pölyn ja roskat ilmavirrasta ja vangitsee ne säiliöön, jolloin ne eivät tukkeudu suodattimeen ja imurin imuteho säilyy. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen ihmisille, joilla on lemmikkejä tai allergioita, sillä se auttaa vangitsemaan allergeeneja ja pölyhiukkasia, jotka voivat aiheuttaa hengitystieongelmia. 

Käyttäjäystävällinen
Tämä pölynimuri on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Dyson V12 Slim -varsipölynimurilla on US Ergonomics -sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että se on testattu ja hyväksytty ergonomiseksi. Lisäksi pölynimurin mukana tulee seinätelakka, joka helpottaa laitteen säilyttämistä ja lataamista. Laser Slim Fluffy™ -puhdistuspää on suunniteltu niin, että se helpottaa puhdistamista huonekalujen alta, kun taas De-tangling Motorbar™ -puhdistuspää auttaa ehkäisemään hiusten sotkeutumista. Se pyörii jopa 125 000 kierrosta minuutissa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden nopeimmista ja tehokkaimmista moottoreista. Tämä nopea moottori tuottaa voimakkaan imun, jonka ansiosta imuri pystyy keräämään pienimmätkin pölyhiukkaset ja lian lattioilta ja matoilta. Lopuksi yhden painikkeen tehonsäätö mahdollistaa helpon käytön, joten se on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat vaivattoman siivouskokemuksen.

Vertailu muihin Dyson-malleihin
Dyson V12 Detect Slim on muista Dysonin varsipölynimureista erottuva malli. V11- ja V10-malleihin verrattuna V12-mallissa on edistyksellistä teknologiaa, kuten laserhavaitsin sekä suurempi ja tehokkaampi Hyperdymium-moottori. Lisäksi V12 tarjoaa pidemmän käyttöajan, suuremman pölysäiliö kapasiteetin ja tehokkaamman imun kuin V8-malli. Kaiken kaikkiaan Dyson V12 Detect Slim on huipputehokas pölynimuri, joka tarjoaa tehokkaan puhdistuksen ja edistyksellisiä ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät selviytyvät kaikista siivoustehtävistä helposti.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Dyson V12 Absolute Detect Slim varsi-imurista?

ExpertReviews.com-sivusto kirjoitti, että Dyson V12 Absolute Detect Slim “sisältää uusimmat työkalut ja lisälaitteet” ja sai heiltä viisi tähteä. TrustedReviews.com-sivusto suosittelee V12 Slim Absolutea erittäin lämpimästi ja antoi sille arvostelussaan myös viisi tähteä. He pitivät sen “kunnollisesta työkaluvalikoimasta” ja laserpäästä. TechAdvisor.com-sivuston asiantuntijat totesivat, että “se on ohuempi, kevyempi ja edullisempi kuin V15, mutta siinä on samat lippulaiva ominaisuudet”. V12 Slim sai heidän testissään 4,5 tähden arvosanan. Wired.com-sivusto kuvaili sitä kompaktiksi ja antoi sille 8/10 pistettä. TechRadar.com sivuston asiantuntijat huomasivat, että V12 Slim on V15:n sisarus, joka on tehokas mutta aliarvostettu. Se sai heidän arvostelussaan neljä tähteä. 

Googlen käyttäjien arvosteluiden yhteenvedossa se saa 4,7/5 tähteä ja Amazonissa 4,6/5 tähteä. Yksi Amazonin käyttäjä suosittelee sitä ihmisille, joilla on lemmikkejä. Toinen kuvaili V12:ta “kevyeksi akkukäyttöiseksi imuriksi”.

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,35 l
 • Melutaso: 86 dB
 • Akkukesto: 60 min
 • Latausaika: 240 min
 • Paino: 2,35 kg
 • Irrotettava käsikappale
 • Mitat: 123,4 x 25,2 x 25 cm
Paras varsi-imuri budjettiluokassa test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Makita DCL180Z varsi-imuri - yksinkertainen ja edullinen

 • Amazon (asiakkaat): 4,5/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5

Makita DCL180Z on tämän artikkelin edullisin tuote, joka on alhaisesta hinnastaan huolimatta yllättävän tehokas ja hyvä varsi-imuri. Sen yksinkertainen muotoilu sopii erinomaisesti lattioiden imuroimiseen, ja pehmeän kumisesta kahvasta saa mukavan otteen. Sekä Amazonin että Googlen asiakkaat ovat antaneet Makita DCL180Z:lle 4,5/5 tähden keskiarvon. Voit käyttää tätä varsi-imuria Makitan omien akkujen kanssa.

Makita DCL180Z varsi-imuri
Paras varsi-imuri budjettiluokassa

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Optimaalinen lattioiden imurointiin
 • Pehmeän kuminen kahva
 • Yksinkertainen muotoilu

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Makita DCL180Z varsi-imuria kaikille, jotka tarvitsevat edullista ja hiljaista laitetta siivoukseen kotona tai työmailla. Hinta-laatusuhde on tässä tuotteessa erinomainen ja mielestämme se onkin paras budjettivalinta. Huomaa kuitenkin, että alhainen hinta perustuu osittain akun ja latausjohdon puutteeseen. Tästä syystä tämä malli on paras valinta niille, jotka jo omistavat Makitan akun. Tuotteen hyviin puoliin kuuluu muun muassa sen keveys, alhainen melutaso, helppo tyhjennystapa ja erinomainen mattojen sekä autojen sisäpintojen puhdistuskyky.

Hyvät ja huonot puolet - Makita DCL180Z varsi-imuri

Plussat

 • Kevyt
 • Alhainen melutaso
 • Helppo tyhjentää
 • Imuroi matot tehokkaasti
 • Sopii autojen sisätilojen puhdistukseen

Miinukset

 • Pieni säiliö

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Makita DCL180Z:n

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,65 l
 • Melutaso: 71 dB
 • Akkukesto: 39 min
 • Paino: 1,2 kg
 • Latausaika: 22 min
 • Mitat: 99,9 x 47,6 x 11,4 cm
 • Irrotettava käsikappale

Yhteensopiva Makitan akkujen kanssa

Makita DCL180Z varsi-imuri käyttää Makitan omia akkuja, jotka eivät kuulu tähän pakkaukseen. Lukuisat Makitan työkalut käyttävät tätä samaa akkua, joten mikäli omistat Makitan laitteen ja akun jo ennestään, on tämä ladattava varsi-imuri hinta-laatusuhteeltaan yksi fiksuimmista valinnoista.

Mikäli tällaista akkua ja sen laturia ei sinulta jo ennestään, tulee ne hankkia erikseen. Tällaisessakin tapauksessa voi Makita DCL180Z silti olla kelpo vaihtoehto.

Helppoa imurointia kotona, työmaalla ja autossa

Makita DCL180Z on näppärä ja hyvä varsi-imuri, joka sopii moniin eri tarkoituksiin. Sen hyvän muotoilun ansiosta sitä on helppo käyttää kotona, työkohteissa ja autossa. Irrottamalla rakosuulakkeen voit imuroida esimerkiksi auton puhtaaksi haastavimmista kohdista ja pienimmistä raoista.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Makita DCL180Z:sta

Asiakkaat ovat olleet Makita DCL180Z varsi-imuriin todella tyytyväisiä. Tämän voi todeta 4,5/5 tähden keskiarvosta, jonka se on saanut sekä Amazonin että Googlen asiakasarvioissa. Asiakkaat ovat yhtä mieltä siitä, että mikäli omistat tarvittavan Makitan akun jo ennestään, on turha edes harkita mitään toista varsi-imuria. Asiantuntijoiden tekemiä varsi-imurien testejä, joissa tämä tuote esiintyisi ei tällä hetkellä ole saatavilla, mutta tulemme päivittämään tätä artikkelia tulevaisuudessa, mikäli jokin taho laittaa varsi-imurit vertailuun.

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,65 l
 • Melutaso: 71 dB
 • Akkukesto: 39 min
 • Paino: 1,2 kg
 • Latausaika: 22 min
 • Mitat: 99,9 x 47,6 x 11,4 cm
 • Irrotettava käsikappale

Katso tuotteen visuaalinen esittely tästä:

Paras varsi-imuri helppokäyttöisellä käyttöliittymällä test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Xiaomi Mi Vacuum G10 varsi-imuri - kiinalainen laatutuote

 • Digital Phablet: 4,5/5
 • Amazon (asiakkaat): 4,3/5
 • Google (asiakkaat): 4,6/5

Xiaomi Mi Vacuum G10 on helppokäyttöinen, valkoinen varsi-imuri kiinalaiselta teknologiajätiltä. Sen moottori imee 150 AW:n voimalla, ja käytettävissä on kolme tehotilaa. Korkean vääntömomentin suulake mukautuu olosuhteisiin älykkäästi mahdollistaen optimaalisen imuroinnin. Digital Phabletin testissä Mi Vacuum G10 sai 4,5/5 tähteä ja sekä Amazonin että Googlen asiakkaat ovat olleet siihen varsin tyytyväisiä. Hinta-laatusuhteessa tämä varsi-imuri on kova haastaja länsimaisille tuotteille.

Xiaomi Mi Vacuum G10 varsi-imuri
Paras varsi-imuri helppokäyttöisellä käyttöliittymällä

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Älykäs korkean vääntömomentin suulake
 • 150 AW imuteho
 • Kolme tehotilaa

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Xiaomi Mi Vacuum G10 varsi-imuria niille, jotka kaipaavat todella helppokäyttöistä varsi-imuria, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Kiinalaiset ovat viimevuosina tarjonneet tällaisia vaihtoehtoja monien kodinkoneiden saralla. Olemme antaneet tälle mallille helppokäyttöisimmän varsi-imurin palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa tehokas ekotila, vaivaton liikuteltavuus, kätevä tyhjennystapa sekä helppokäyttöiset ja hyödylliset lisävarusteet. Suulake voisi kuitenkin olla hieman leveämpi ja akkukesto parempi.

Hyvät ja huonot puolet - Xiaomi Mi Vacuum G10 varsi-imuri

Plussat

 • Tehokas ekotila
 • Vaivaton liikuteltavuus
 • Kätevä tyhjennystapa
 • Hyödylliset lisävarusteet
 • Lisävarusteita on helppo vaihdella

Miinukset

 • Kapea suulake
 • Akkukesto

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Xiaomi Mi Vacuum G10:n

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,6 l
 • Melutaso: 79 dB
 • Akkukesto: 65 min
 • Latausaika: 210 min
 • Paino: 3,7 kg
 • HEPA-filtteri
 • Irrotettava käsikappale
 • Mitat: 128,6 x 21,4 x 25,6 cm

Moppaava varsi-imuri

Xiaomi Mi Vacuum G10 on ns. moppaava varsi-imuri. Se on varustettu kekseliäällä moppaustoiminnolla, joka mahdollistaa lattioiden imuroimisen ja moppaamisen yhdellä kertaa. Tämä varsi-imuri osaa annostella vettä automaattisesti lattialle juuri oikean määrän, joten vettä ei koskaan pääse valumaan siivottaville pinnoille liikaa. Vesiastian voi myös irrottaa ja sen täyttö onnistuu todella vaivattomasti. Mikäli kaipaat moppaavaa varsi-imuria, on tämä erinomainen vaihtoehto.

Kolme tehotilaa eri käyttötarkoituksiin

Xiaomi Mi Vacuum G10:stä löytyy kolme eri tehotilaa, joista voit valita parhaan lattioiden likaisuuden ja tyypin mukaan. Näitä tehotiloja on helppo vaihtaa kahvan yläpuolella olevasta paneelista. Ekotila säästää akun varausta parhaiten ja se riittää yleisimpiin siivoustarpeisiin. Keskiteholla akku kestää jopa 30 minuuttia yhtäjaksoista imurointia, ja käytettynä yhdessä älykkään suulakkeen kanssa se säätelee imutehoa imuroitavan pinnan mukaan. Täydellä teholla imuroitaessa melutaso nousee korkeammaksi ja akku kuluu nopeasti, mutta tällöin tiukemmassakin olevat hiukkaset imeytyvät säiliöön.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Xiaomi Mi Vacuum G10:stä

Digital Phabletin asiantuntijat laittoivat varsi-imurit vertailuun ja testasivat Xiaomi Mi Vacuum G10:n. He olivat sitä mieltä, että sen laatu ja suorituskyky ovat hintaansa nähden vertaansa vailla, eikä suurin osa kilpailijoista niihin tässä hintaluokassa ylläkään. Amazonin asiakkaat ovat antaneet Mi Vacuum G10:lle 4,3/5 ja Googlen 4,6/5 tähteä. Asiakkaat ovat pitäneet tätä valkoista varsi-imuria myös todella tyylikkään näköisenä.

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,6 l
 • Melutaso: 79 dB
 • Akkukesto: 65 min
 • Latausaika: 210 min
 • Paino: 3,7 kg
 • HEPA-filtteri
 • Irrotettava käsikappale
 • Mitat: 128,6 x 21,4 x 25,6 cm

Katso tuotteen visuaalinen esittely tästä:

Paras varsi-imuri monipuolisilla ominaisuuksilla test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic varsi-imuri - kaikille pinnoille

 • Amazon (asiakkaat): 4,4/5
 • Google (asiakkaat): 4,7/5

Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic on tunnetun saksalaisen laatumerkin monipuolinen varsi-imuri. Boschin tuotevalikoimassa tämä kuuluu keskiluokkaiseen Series 6 -mallistoon. Se käyttää kolminkertaista ProHygienic-suodatinjärjestelmää, pyörivää harjaa ja SmartSensor-järjestelmää, joka ilmoittaa puhdistuksen tarpeesta. Tämä malli imuroi pinnan kuin pinnan todella tehokkaasti. Amazonin asiakkaat ovat antaneet tälle varsi-imurille 4,4/5 ja Googlen puolestaan 4,7/5 tähteä.

Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic varsi-imuri
Paras varsi-imuri monipuolisilla ominaisuuksilla

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kolminkertainen ProHygienic-suodatin
 • Pyörivä harja
 • SmartSensor-järjestelmä

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic varsi-imuria niille, jotka tarvitsevat laitteen monipuoliseen käyttöön erilaisille pinnoille. Se imuroi tehokkaasti parketilla, muovimatolla, kankaisilla matoilla, kaakelilla ja autossa. Tästä syystä olemme antaneet sille monipuolisimman varsi-imurin palkinnon. Sen muihin hyvin puoliin kuuluu muun muassa alhainen melutaso, moottoroitu harja, tehokas ilmanpuhdistusjärjestelmä ja se että sitä voi säilyttää missä tahansa. Miinuksena haluamme mainita, että moottoroitu harja pysähtyy toisinaan kaikkein tuuheimmilla matoilla.

Hyvät ja huonot puolet - Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic varsi-imuri

Plussat

 • Alhainen melutaso
 • Moottoroitu harja
 • Tehokas ilmanpuhdistusjärjestelmä
 • Helppo säilyttää missä tahansa

Miinukset

 • Harjakset saattavat pysähtyä tuuhealla matoll

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienicin

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,9 l
 • Melutaso: 84 dB
 • Akkukesto: 60 min
 • Latausaika: 360 min
 • Paino: 3,3 kg
 • HEPA-filtteri
 • Mitat: 94 x 18 x 28 cm

ProHygienic-suodatinjärjestelmä puhdistaa sisäilmaa

Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienicin poistoilma on puhtaampaa kuin kotisi tai muun kiinteistösi sisäilma, sillä sisäilmassa esiintyy lähes aina pölyhiukkasia. Boschin ProHygienic-suodatinjärjestelmä suodattaa varsi-imurin poistoilman kolme kertaa. Tällä tavalla jopa 99,9 % kaikista sisäilman pienhiukkasista saadaan poistettua. Mitä enemmän imuroit – sitä raikkaampi tilasta tulee. Tämä on erinomainen ominaisuus esimerkiksi allergikoille tai muuten herkille ihmisille.

AllFloor HighPower -harja sopii kaikille lattiatyypeille

Boschin patentoima AllFloor HighPower -harja on moottoroitu suulake, jonka harjakset pyörivät noin 5000 kierrosta minuutissa. Tämä harja on salaisuus Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienicin monipuolisuuteen, sillä se sopii kaikille lattiatyypeille ja matoille. Kokeile ja ylläty kuinka iso ero moottoroidussa harjassa on tavalliseen verrattuna.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienicistä

Amazonin asiakkaat ovat antaneet Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienicille 4,4/5 ja Googlen 4,7/5 tähteä. Palautteet ovat olleet suurimmaksi osaksi todella positiivisia, ja asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä moottorin alhaiseen melutasoon, säiliön kokoon ja tehokkaaseen imukykyyn. Asiantuntijoiden tekemiä testejä ei tästä mallista ole saatavilla, mutta tulemme lisäämään tiivistelmät niistä tähän artikkeliin, mikäli sellaisia myöhemmin julkaistaan.

TEKNISET TIEDOT

 • Säiliön koko: 0,9 l
 • Melutaso: 84 dB
 • Akkukesto: 60 min
 • Latausaika: 360 min
 • Paino: 3,3 kg
 • HEPA-filtteri
 • Mitat: 94 x 18 x 28 cm

Paras varsi-imuri – testivoittajat

Paras varsi-imuri sinulle ei välttämättä ole sama malli kuin paras naapurillesi. Eri käyttötarkoituksiin ja vaatimuksiin parhaiten sopivan varsi-imurin löytymiseksi täytyy ottaa huomioon seuraavat seikat: moottorin teho, akkukesto, latausaika ja hinta.

Arvioi ensin käyttötarkoituksesi – käytätkö varsi-imuria esimerkiksi perinteisen imurin rinnalla vai aiotko imuroida sillä koko asuntosi? Päätä tämän jälkeen budjettisi ja valitse sitten hinta-laatusuhteeltaan paras varsi-imuri. Testivoittajat ovat aina varmoja valintoja. Tämän artikkelin alusta löydät yksityiskohtaisemman ostajan oppaan.

Varsi-imuri sopii moniin tarpeisiin

Varsi-imuri on monipuolinen siivousväline, joka putsaa pölyä ja likaa tehokkaasti ei pelkästään kotona vaan missä tahansa. Tällainen imuri ei vie juurikaan tilaa ja se kulkee helposti myös mukana. 

Monet varsi-imurit muuttuvat hetkessä rikkaimuriksi ja erilaiset lisävarusteet helpottavat hankaliin paikkoihin pääsyä. Voit siis käyttää varsi-imuria kotisi lisäksi esimerkiksi työmailla ja ajoneuvoja putsatessa.

Jos haluat kuitenkin hankkia erillisen rikkaimurin pelkkiä pieniä siivoustarpeita varten ja vaikka autoon tai mökille, kannattaa tutustua laatimaamme rikkaimureiden oppaaseen. Jos haluat perinteisempää pölynimuria, jota vedetään perästä suosittelemme tutustumaan laatimaamme pölynimurien oppaaseen.

Varsi-imuri vastaan perinteinen perässä vedettävä malli – kumpi voittaa

Viime vuosina lukemattomat ihmiset ovat ostaneet johdottoman varsi-imurin perinteisen perässä vedettävän imurin rinnalle tai jopa korvaamaan sen kokonaan. Osa imurien valmistajista on myös lopettanut vanhanaikaisten mallien tuotekehityksen tyystin.

Tehokkaimmat varsi-imurit sopivat hyvin ainoaksi imuriksi koko talouteen, sillä ne voivat jopa voittaa perinteiset perässä vedettävät mallit imutehossa. Kovan imutehon lisäksi varsi-imurit ovat johdottomia ja kevyitä, joten niitä on paljon miellyttävämpi käyttää. Huomaa kuitenkin, että varsi-imurit ovat ladattavia ja hinnaltaan kalliimpia.

Raikasta huoneilmaa entisestään

Monet varsi-imurit pystyvät omalta osaltaan raikastamaan ilmaa hyvän suodatinjärjestelmänsä ansiosta, mutta mikäli haluat lisäksi säädellä huoneilman lämpötilaa ja kosteutta, kannattaa harkita myös ilmalämpöpumpun hankkimista. Löydät VertaaTuotteelta imurien lisäksi myös kattavan ilmalämpöpumppujen oppaan.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tarkoituksenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia varsi-imureita olemme luottaneet ulkopuolisten asiantuntijoiden testeihin ja kuluttajien mielipiteisiin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tämän oppaan koostamisessa olemme käyttäneet alla lueteltuja lähteitä.

Asiantuntija- ja testilähteet

Pricerunner.se

Pricerunner.se on Ruotsin johtava vertailusivusto, joka auttaa kuluttajia löytämään parhaat tarjoukset monista tuotteista elektroniikasta kodinkoneisiin. Se tarjoaa perusteellisia arvosteluja ja testejä eri tuotteista, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä hyvin perusteltuja ostopäätöksiä. Pricerunner.se:n asiantuntijaryhmä testaa tuotteita perusteellisesti ja arvioi muun muassa suorituskykyä, muotoilua, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä. Tarjoamalla kattavaa tuotetietoa ja käyttäjäarvosteluja Pricerunner.se auttaa kuluttajia löytämään parhaan vastineen rahoilleen ja varmistamaan, että he tekevät oikean valinnan tarpeisiinsa.

Voit lukea täältä lisää Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurin arvostelusta.

Digital Phablet

Digital Phablet on singaporelainen teknologiaan ja sosiaaliseen mediaan keskittynyt verkkosivusto, joka julkaisee uutisia, tuotetestejä ja -arvioita ja markkinointivinkkejä toisinaan hieman yllättävistäkin aihepiireistä. Olemme hyödyntäneet Digital Phabletin varsi-imurien vertailua ja arvostelua Xiaomi Mi Vacuum G10:n kohdalla.

Xiaomi Mi Vacuum G10 – 19.4.2021 – Lue koko arvostelu täältä.

Expert Reviews

Expert Reviews on brittiläinen verkkojulkaisu, joka on keskittynyt tuottamaan riippumattomia testejä ja luotettavia arvioita lähes kaikenlaisista kuluttajatuotteista ja -palveluista. Olemme hyödyntäneet Expert Reviewsin varsi-imurien testiä ja arvostelua Dyson Cyclone V10 Animalin kohdalla.

Dyson Cyclone V10 Animal – 7.12.2021 – Lue koko arvostelu täältä.

Voit lukea täältä lisää Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurin arvostelusta.

Voit lukea täältä lisää Dyson V12 Absolute Detect Slim varsipölynimurin arvostelusta.

Modern Castle

Modern Castle on amerikkalainen verkkosivusto, joka tutkii, testaa ja arvostelee kodinkoneita sekä huonekaluja itsenäisesti ja riippumattomasti. Olemme hyödyntäneet Modern Castlen varsi-imurien vertailua ja arvostelua Dyson Cyclone V10 Animalin kohdalla.

Dyson Cyclone V10 Animal – 6.7.2021 – Lue koko arvostelu täältä.

Voit lukea täältä lisää Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurin arvostelusta.

Voit lukea täältä lisää Dyson V12 Absolute Detect Slim varsipölynimurin arvostelusta.

T3

T3 on brittiläinen lehti ja verkkojulkaisu, joka tuottaa uutisia, testejä, arvosteluita ja ostajan oppaita keskittyen kaikenlaiseen kuluttajaelektroniikkaan. Olemme hyödyntäneet T3:n testiä ja arviota Dyson V11 Absolute Extran kohdalla.

Dyson V11 Absolute Extra – 22.7.2021 – Lue koko arvostelu täältä.

Voit lukea täältä arvostelun Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurista.

Voit lukea täältä arvostelun Dyson V12 Absolute Detect Slim varsi-imurista.

Bissell MultiReach Active 21V
Katso täältä arvostelu.
Testattu: 31/03/2021

TechRadar

TechRadar on teknologiaan keskittyvä verkkojulkaisu, jonka toimitukset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja Intiassa. Se tuottaa uutisia ja arvosteluja teknisistä laitteista. Olemme hyödyntäneet TechRadarin varsi-imurien testiä ja arvioita Dyson Cyclone V10 Animalin ja Dyson V11 Absolute Extran kohdalla.

Dyson Cyclone V10 Animal – 4.5.2020 – Lue koko arvostelu täältä.

Dyson V11 Absolute Extra – 1.4.2020 – Lue koko arvostelu täältä.

Voit lukea täältä lisää Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurin arvostelusta.

Voit lukea täältä arvostelun Dyson V12 Absolute Detect Slim varsi-imurista.

Roidmi R10
Katso täältä arvostelu.
Päivitetty: 15/07/2021

Wired.com

Wired.com on suosittu teknologiauutisia ja -arvosteluja käsittelevä verkkosivusto, joka kattaa laajan valikoiman aiheita uusimmista vempaimista ja elektroniikasta huippuluokan tieteellisiin saavutuksiin. Sivusto on tunnettu siitä, että se tarjoaa perusteellisia ja hyvin tutkittuja arvosteluja, jotka ovat erittäin informatiivisia ja kiinnostavia. Wired.com eroaa muista teknologiasivustoista siinä, että se keskittyy teknologian laajempien sosiaalisten ja kulttuuristen vaikutusten tutkimiseen. Sivuston artikkeleissa ja arvosteluissa käsitellään usein sitä, miten uudet teknologiat muuttavat tapaa, jolla elämme, työskentelemme ja olemme vuorovaikutuksessa toisiimme. Wired.com käsittelee myös yksityisyyteen, turvallisuuteen ja digitaalisiin oikeuksiin liittyviä kysymyksiä ja tarjoaa lukijoille arvokasta tietoa siitä, miten digitaalisessa ympäristössä voi liikkua turvallisesti ja eettisesti.

Voit lukea täältä lisää Dyson V12 Absolute Detect Slim varsipölynimurin arvostelusta.

Forbes.com

Forbes.com on johtava maailmanlaajuinen mediayhtiö, joka kattaa liike-elämän, talouden ja teknologian uutisia. Se tarjoaa asiantuntija-analyysejä ja näkemyksiä eri toimialoista ja tarjoaa arvokasta tietoa sekä yrityksille että kuluttajille. Forbes.com-sivustolla on myös kattavia tuotearvosteluja ja -testejä, jotka kokeneiden kirjoittajien ja toimittajien tiimi on laatinut.

Voit lukea täältä lisää Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurin arvostelusta.

TrustedReviews.com

Trustedreviews.com on teknologiaan keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa asiantuntija-arvioita ja osto-oppaita monenlaisille tuotteille älypuhelimista ja kannettavista tietokoneista kodinkoneisiin ja kodin viihdejärjestelmiin. Sivusto on tunnettu perusteellisista ja puolueettomista arvosteluistaan, jotka perustuvat käytännön testaukseen ja kunkin tuotteen ominaisuuksien ja suorituskyvyn perusteelliseen analysointiin. Yksi Trustedreviews.comin ainutlaatuisista piirteistä on sen keskittyminen käyttäjäkokemukseen, ja asiantuntija-arvostelijoiden ryhmä arvioi jokaisen tuotteen keskivertokuluttajan näkökulmasta. Tämä tarkoittaa, että sivuston arvostelut ovat helppolukuisia ja ymmärrettäviä ja tarjoavat käytännön neuvoja ja suosituksia niille, jotka haluavat tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä.

Voit lukea täältä lisää Dyson V12 Absolute Detect Slim varsipölynimurin arvostelusta.

YouTube

Roidmi R10 – Katso videoarvostelu täältä.

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita Dyson Cyclone V10 Animalin, Makita DCL180Z:n, Xiaomi Mi Vacuum G10:n ja Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienicin kohdalla.

Dyson Cyclone V10 Animal – 5.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Makita DCL180Z – 5.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Xiaomi Mi Vacuum G10 – 6.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic – 6.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Voit lukea Amazon käyttäjien kokemuksista Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurista lisää täältä.

Voit lukea Amazon käyttäjien kokemuksista Dyson V12 Absolute Detect Slim varsipölynimurista lisää täältä.

Bissell MultiReach Active 21V – Voit katsoa täältä arvostelut.

Roidmi R10 – Katso täältä arvostelu.

Google Shopping

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Olemme hyödyntäneet Googlen asiakasarvioita kaikkien tässä oppaassa esiteltyjen tuotteiden kohdalla.

Dyson Cyclone V10 Animal – 5.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Makita DCL180Z – 5.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Dyson V11 Absolute Extra 5.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Xiaomi Mi Vacuum G10 – 6.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic – 6.4.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Voit lukea Google Shopping käyttäjien kokemuksista Dyson V15 Detect Absolute varsipölynimurista lisää täältä.

Voit lukea Google Shopping käyttäjien kokemuksista  Dyson V12 Absolute Detect Slim varsipölynimurista lisää täältä

Roidmi R10 – Voit katsoa täältä arvostelut.

FAQ

Mikä on paras varsi-imuri?
Meidän suosikkimme on Dyson Cyclone V10 Animal. Se on Dysonin toiseksi korkeimman hintatason varsi-imuri, jossa mielestämme hinta-laatusuhde on parhaimmillaan. Se on laadukas malli, joka on varustettu kovalla imuteholla ja hyvällä akkukestolla, eikä se paina liikaa. Se on varsi-imurien testivoittaja ja asiakkaat ovat olleet siihen todella tyytyväisiä. Muista kuitenkin, että tämä ei välttämättä ole juuri sinulle paras varsi-imuri. Arvioi omat tarpeesi ja käyttötarkoituksesi niin voit tehdä harkitun valinnan.
Mitä minun tulisi ottaa huomioon ennen varsi-imurin ostamista?
Jotta voisit valita juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan varsi-imurin, kiinnitä ennen ostopäätöksesi tekemistä erityistä huomiota näihin seikkoihin: moottorin teho, akkukesto, latausaika, paino, hinta ja asiakkaiden varsi-imurien kokemukset sekä asiantuntijoiden arviot. Arvioidessamme erilaisia varsi-imureita olemme tutustuneet juuri näihin tekijöihin.
Onko varsi-imuri järkevä hankinta?
Monet asiantuntijat ovat ennustaneet, että varsi-imurit ovat imuroinnin tulevaisuus, ja että perinteiset mallit tulevat pikkuhiljaa jäämään historiaan. Suuri osa kuluttajista on siis enenevissä määrin alkanut suosimaan varsi-imureita. Ne ovat usein hieman perässä vedettäviä malleja kalliimpia, mutta ne tekevät siivoamisesta huomattavasti mukavampaa ja helpompaa. Mikäli varsi-imurin hankinta mahtuu budjettiisi, emme usko että tulet tätä ostosta katumaan.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4.4 / 5. Arvioiden lukumäärä: 22

Ei arvosteluja.