Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras pyykinpesukone 2024:
Pyykinpesukoneet vertailussa

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Nykyaikaiset pyykinpesukoneet näyttävät tyylikkäiltä ja ”älykkäiltä”, mutta ne eivät kaikki suinkaan ole samanlaatuisia. Osa koneista puhdistavat vaatteet tehokkaammin, toiset hellävaraisemmin, jotkut säästävät energiaa, kun taas osa kestävät käytössä todennäköisemmin muita pidempään. Olemme luoneet tämän artikkelin, jotta kaikki lukijamme voisivat löytää budjettiinsa ja tarpeisiinsa parhaiten sopivan pesukoneen.

Mikäli päädyt ostamaan yhden näistä pyykinpesukoneista linkkiemme kautta, me saamme myynnistä pienen provision, joka rahoittaa toimintaamme. Tästä huolimatta kaikki suosituksemme ovat aina täysin puolueettomia ja itsenäisiä, sillä voimme vapaasti valita ihan mitkä tahansa mallit ja saada suosituksistamme samat provisiot joka tapauksessa. Me VertaaTuotteella haluamme aina olla mahdollisimman rehellisiä ja pitää toimintamme läpinäkyvänä. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan laitteen tämän oppaan avulla, ja kiitos mikäli päädyt ostoksille linkkiemme kautta.

Alta löydät kuusi mielestämme parasta pyykinpesukonetta. Tutkimusta tehdessämme perehdyimme lukuisiin eri tuotteisiin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille käyttäjille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden pyykinpesukoneiden testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä laitteet, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista. Arvioi siis tarpeesi, tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva malli.

Huomautus: Tässä artikkelissa korostetaan tällä hetkellä vain 1 tuote. Sillä aiemmin valitut tuotteet on joko myyty loppuun tai niitä ei ole enää saatavilla. Olemme tietoisia asiasta ja teemme parhaillaan uutta tutkimusta. Näin saat katsauksen markkinoiden parhaisiin tuotteisiin pitkällä aikavälillä - ne ovat aivan nurkan takana.
test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras pyykinpesukone 2024 – tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Toimituksemme suosikki test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Samsung WW90T986ASH pyykinpesukone - tyylikäs ja edistyksellinen

 • Google (asiakkaat): 4,7/5

Samsung WW90T986ASH on uudenaikainen pyykinpesukone, joka pesee pyykit tehokkaasti ja näyttää hyvältä. Erityisesti hinta-laatusuhde on tässä mallissa erinomainen. Samsung WW90T986ASH annostelee pesuaineen automaattisesti ja Eco Bubble sekä Bubble Soak -pesutekniikat pesevät pyykit aina puhtaaksi sähköä ja vettä tuhlaamatta. Google Shoppingin käyttäjät ovat antaneet tälle pesukoneelle korkean 4,7/5 tähden keskiarvon asiakasarvioissaan.

Samsung WW90T986ASH pyykinpesukone
Toimituksemme suosikki

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Samsung WW90T986ASH pyykinpesukone:

 • Automaattinen pesuaineen annostelu
 • Eco Bubble ja Bubble Soak -pesutekniikat
 • Älykkäästi energiatehokas

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Samsung WW90T986ASH:n

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus: 9 kg
 • Melutaso: 52 dB
 • Energialuokka: A
 • Linkousnopeus: 1600 rpm
 • Mitat: 85 x 60 x 60
 • Älykäs ohjaus
 • Viivästetty käynnistys

Harkitse myös tärinänvaimennuskumeja

Tärinänvaimennuskumit ovat hyvä lisä kaikkiin pesukoneisiin, ja siksi myös Samsung itse niitä tähänkin malliin suosittelee. Tärinänvaimennuskumeilla voit estää pyykinpesukonetta liikkumasta ja vahingoittamasta lattiaasi. Lattian suojelemisen lisäksi voit myös vähentää koneen aiheuttamaa tärinää ja melua merkittävästi asettamalla sen alle tärinänvaimennuskumit eli tassut.

Mitä asiakkaat sanovat Samsung WW90T986ASH:sta

Google Shoppingissa Samsung WW90T986ASH:lla on 4,7/5 tähden keskiarvo. Ja koska Google Shopping kerää asiakkaiden arviot yhteen monilta eri jälleenmyyjiltä ja kauppapaikoilta, voidaan todeta, että asiakkaat ovat ottaneet tämän tuotteen erinomaisesti vastaan ympäri maailma. Kehuja asiakkailta on tullut erityisesti tehokkaista ja monipuolista pesuohjelmista sekä nätistä muotoilusta, joka näyttää hyvältä esimeriksi kylpyhuoneessa. Ne muutamat harvat negatiiviset kommentit liittyvät lähinnä linkousäänen korkeaan melutasoon.

Lisätietoja Samsung WW90T986ASH pyykinpesukone

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus: 9 kg
 • Melutaso: 52 dB
 • Energialuokka: A
 • Linkousnopeus: 1600 rpm
 • Mitat: 85 x 60 x 60
 • Älykäs ohjaus
 • Viivästetty käynnistys

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Samsung WW90T986ASH pyykinpesukonetta kaikille niille, jotka haluavat edistynyttä teknologiaa hyödyntävän pesukoneen hyvään hintaan. Juuri hinta-laatusuhteensa ansiosta tämä malli on toimituksemme suosikki. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa luotettavat pesutulokset, hyvä tahrojen poistokyky, monipuoliset ja älykkäät pesuohjelmat kaikenlaisille materiaaleille, höyrytoiminto ja moderni muotoilu. Joidenkin ohjelmien kohdalla erityisesti loppua kohden melutaso kuitenkin nousee kohtalaisen korkealle ja käyttöohjeetkin voisivat olla hieman selkeämmät.

Plussat og Miinukset Samsung WW90T986ASH pyykinpesukone

Plussat

 • Luotettavat pesutulokset
 • Hyvä tahrojen poistokyky
 • Monipuoliset ja älykkäät pesuohjelmat
 • Höyrytoiminto
 • Moderni muotoilu

Miinukset

 • Käyttöohjeet voisivat olla selkeämmät
 • Paikoin korkea melutaso

Pyykinpesukoneen ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Tilavuus: Mikäli sinulla on suuri perhe, haluat luultavasti pesukoneen, joka kestää suurempiakin kuormia. Pieni perhe tai yksin asuva henkilö puolestaan mitä todennäköisimmin pärjää pienemmällä pesukoneella, joka vie vähemmän tilaa kylpyhuoneessa tai siellä missä ikinä sitä käytetäänkään.
 • Pesuasetukset: Monet pyykinpesukoneet ovat varustettu erilaisilla ohjelmilla, kuten hienopesu tai villapesu. Osa koneista myös mahdollistaa ohjelmien mukauttamisen ja omien suosikkiohjelmien luomisen, jotka voidaan tallentaa koneen muistiin.
 • Kulutus: Pyykinpesukoneet kuluttavat vettä ja sähköä. Siksi energiatehokkaan pesukoneen ostaminen on loistava tapa vähentää ympäristövaikutuksia ja säästää rahaa. Kiinnitä siis huomiota laitteen energialuokitukseen, mikäli tämä on sinulle merkityksellinen asia.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa pyykinpesukonetta, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä sopisi sinulle ja perheellesi parhaiten. Saatavilla on muun muassa niin kutsuttuja päältä ladattavia malleja, sivulta ladattavia ja yhdistelmäkoneita.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat pyykinpesukoneeseen sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen mallin voi saada parilla sadalla, kun taas kalliimmat mallit voivat maksaa pitkälti yli 1000 euroa.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys pyykinpesukoneen hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Pyykinpesukoneen toimintaperiaate

Pyykinpesukone on vaatteiden ja kaikenlaisten muiden kodin tekstiilien, kuten esimerkiksi pyyhkeiden, lakanoiden ja pöytäliinojen pesemiseen tarkoitettu laite. Ennen pyykinpesukoneiden yleistymistä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin luottaa perinteiseen nyrkkipyykkiin, mutta miten nykyaikainen arjen pelastaja eli pyykinpesukone sitten toimii?

Pyykinpesukoneen keskiössä on niin kutsuttu rumpu, jonka mukana pyykit pyörivät veden, pesuaineen ja huuhteluaineen kanssa. Itse pesuohjelman jälkeen pyykit tyypillisesti lingotaan, jotta suurin osa vaatteisiin imeytyneestä vedestä saadaan poistettua, jonka jälkeen ne voidaan ripustaa kuivumaan. Pyykit voidaan totta kai myös kuivata kuivausrummussa, kuivauskaapissa tms. Tarvittaessa tutustu myös kuivausrumpujen oppaaseemme.

Suurin osa pesukoneen sähkönkulutuksesta koostuu veden lämmittämisestä haluttuun lämpötilaan. Rumpua pyörittävä moottori puolestaan kuluttaa vain noin kymmenesosan siitä määrästä sähköä, mitä veden lämmittämiseen kuluu. Mikäli pyykinpesukone on kytketty lämminveteen, se kuluttaa siis huomattavasti vähemmän sähköä. Yksi pesukerta kuluttaa sähköä keskimäärin 1–1,4 kWh.

Pyykinpesukoneen käyttöikä

Pyykinpesukoneen keskimääräinen käyttöikä on noin 7-13 vuotta. Voit siis olettaa, että uusi pesukone kestää käytössä noin 11 vuotta. Vanhemmat mallit eivät kuitenkaan välttämättä kestä yhtä kauan heikomman suunnittelunsa vuoksi. Jos pesukoneesi hajoaa 8-vuotiaana tai sitä vanhempana, kannattaa harkita sen vaihtamista korjaamisen sijaan, sillä korjaaminen on monesti kalliimpaa, eikä se välttämättä lisää sen käyttöikää kuin muutamalla vuodella. Tämä ei tietenkään ole ympäristöystävällinen toimintatapa, mutta kuitenkin ikävä tosiasia.

Muista myös, että pesukoneen käsittely ja esimerkiksi käyttötiheys vaikuttaa sen käyttöikään. Toistuva käyttö voi vähentää pesukoneen käyttövuosia, varsinkin jos kyseistä tuotetta ei ole suunniteltu kovaa käyttöä varten. Lisäksi pesukoneen valmistajan ohjeiden mukainen ylläpito ja luotettavien ammattilaisten kutsuminen mahdollisten pienten korjaustarpeiden kohdalla voivat lisätä laitteesta irti saatavaa käyttöikää.

Jos olet harkinnut myös muiden kodinkoneiden vaihtamista uuteen, niin muista tutustua myös parhaisiin astianpesukoneisiin.

Pyykinpesukoneen asennus

Pyykinpesukoneen saa lain puitteissa asentaa itse, mutta on kuitenkin suositeltavaa ottaa niin sanotusti varman päälle ja palkata putkimies tai muu ammattilainen asentamaan kone puolestasi. Tällä tavalla voi välttää sellaisen ikävän tilanteen, jossa pesukoneen virheellisestä asennuksesta koituvat kustannukset vieritetään sinun kontollesi. Vastuu on siis aina asentajalla. Monet pesukoneiden jälleenmyyjät tarjoavat asennuksen kaupan päälle tai edulliseen hintaan laitteen oston yhteydessä.

Useimmista nykyaikaisista kylpyhuoneista löytyy valmiina viemäri- ja vesijohtoliitännät, mikä mahdollistaa pyykinpesukoneen oma-aloitteisen asennuksen. Joissakin talonyhtiössä isännöitsijä saattaa kuitenkin vaatia, että pesukoneen asentaa ammattilainen. Mikäli harkitset koneen itsenäistä asentamista, kannattaa tarkistaa taloyhtiön säännöt isännöitsijältä.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tarkoituksenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia pyykinpesukoneita olemme luottaneet ulkopuolisiin asiantuntijoihin ja kuluttajien arvioihin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tässä vertailussa olemme käyttäneet seuraavien tahojen pyykinpesukoneiden testejä, asiantuntijalähteitä ja asiakasarvosteluita:

Asiantuntija- ja testilähteet

Forbrukerliv

Forbrukerliv kuuluu samaan konserniin Konsumentmagasinetin kanssa, ja se on kohdistettu erityisesti norjalaisille kuluttajille. He julkaisevat nettisivustollansa kuluttajille arvokasta sisältöä, kuten vertailuja ja arvosteluja, joiden tarkoitus on auttaa kuluttajia tekemään harkitumpia ostopäätöksiä ja löytämään tuotteet parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme hyödyntäneet heidän vertailuansa seuraavien tuotteiden kohdalla:

Bosch WAU24UL8SN – 21.4-2022 – Lue koko arvostelu täältä.

Konsumentmagasinet

Konsumentmagasinet on ruotsalainen kuluttajille suunnattu verkkolehti, jonka tavoite on auttaa lukijoitansa löytämään sopivat tuotteet parhaaseen mahdolliseen hintaan. Onnistuakseen tässä he luovat vertailuja ja muuta kuluttajille arvokasta sisältöä koskien kulutustavaroita, elektroniikkaa, sekä urheilua ja vapaa-aikaa. Olemme hyödyntäneet heidän vertailuansa seuraavien tuotteiden kohdalla:

LG F2DV707S2WS – 24.4-2022 – Lue koko arvostelu täältä.

Testberichte

Testberichte on saksalainen kuluttajaelektroniikkaan ja kodinkoneisiin erikoistunut toimija, joka tekee yhteistyötä 500 testilehden ja 300 kustantajan kanssa. Monet näistä tarjoavat testinsä ladattavaksi Testberichtelle, jonka kautta ne saavuttavat jopa 8 miljoonaa lukijaa kuukaudessa. Me olemme hyödyntäneet Testberichteltä saatavissa olevia testejä ja arvosteluita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Miele WCG 670 WCS – 18.12-2020 – Lue koko arvostelu täältä.

Asiakasarviot

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat koostettu lukuisista kauppapaikoista. Olemme hyödyntäneet näitä arvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Samsung WW90T986ASH – 1.7.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Whirlpool FFB7438WVEE – 1.7.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

LG F2DV707S2WS – 1.7.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Electrolux EW6F6268N3 – 1.7.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Bosch WAU24UL8SN – 1.7.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Mikä on paras pyykinpesukone?
Paras pyykinpesukone on sellainen, joka palvelee käyttäjänsä tarpeita mahdollisimman hyvin. Käyttäjien tarpeet kuitenkin ovat monesti hieman toisistaan poikkeavia, joten siksi parhaan pesukoneen löytäminen vaatii omien käyttötarpeiden tutkimista. Meidän toimituksemme ehdoton suosikki on Samsung WW90T986ASH. Suurin syy tähän on sen erinomainen hinta-laatusuhde. Se ei ole pesukone kalleimmasta eikä halvimmasta päästä, mutta laadultaan selvästi keskivertoa parempi. Tämän lisäksi se näyttää todella hyvältä ja sopii täydellisesti esimerkiksi keskikokoiselle perheelle. Tutustu kuitenkin kaikkiin esittelemiimme vaihtoehtoihin, niin voit löytää juuri sinulle parhaiten sopivan pyykinpesukoneen.
Mitä minun tulisi ottaa huomioon ennen pyykinpesukoneen ostamista?
Mainitsimme edellisen kysymyksen kohdalla, että parasta pyykinpesukonetta etsiessä on tärkeää arvioida omat tarpeet ja käyttötarkoitukset. Kun tämä on tehty, voi alkaa vertailemaan erilaisia malleja keskenään ja kiinnittämään erityistä huomiota näihin seikkoihin: tilavuus, pesuasetukset, kulutus, tuotetyyppi, hinta, asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot. Pyri siis valitsemaan sellainen malli, josta löytyy nimenomaan ne ominaisuudet, joita kaipaat. Tällä tavalla et päädy maksamaan turhasta etkä toisaalta myöskään pettymään. Yksityiskohtaisemman ostajan oppaan löydät tämän artikkelin alusta.
Pyykinpesukoneiden hinnat vaihtelevat merkittävästi. Meidän tutkimuksemme mukaan hyvän pesukoneen voi saada halvimmillaan noin 200-300 eurolla (hieman tarjouksista riippuen). Ylärajaa hinnoilla ei tunnu olevan, mutta mielestämme yli 1000 euroa yksityiskäyttöön tulevasta pyykinpesukoneesta ei kannata maksaa. Yli 1000 euroa maksavien mallien hinnoissa tuntuu olevan turhaa ilmaa mukana, jonka takia niitä ei voi pitää järkevänä hankintana. Tässä oppaassa esittelemämme mallit sijoittuvat kaikki suurin piirtein välille 200-1000 euroa.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4.4 / 5. Arvioiden lukumäärä: 14

Ei arvosteluja.