Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras kreatiini 2024:
Kreatiinin haitat ja hyödyt

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

8 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Kreatiini on luonnollinen lisäravinne, joka auttaa kehoasi tuottamaan puhtia treenaamiseen. Kreatiini voi auttaa lisäämään voimaa ja lihasmassaa, minkä vuoksi niin monet ihmiset käyttävät sitä parempaan kuntoon pääsemiseksi. Kreatiinin tunnetuin hyöty on sen kyky parantaa liikuntasuorituksia. Kreatiini tekee tämän toimittamalla energiaa lihaksiisi intensiivisen harjoittelun aikana. Tämä voi auttaa sinua nostamaan raskaampia painoja ja ylläpitämään korkeampaa intensiteettiä pidempään.

Ennen kreatiinivalmisteen valitsemista on kuitenkin tärkeää tehdä tarkkaa tutkimusta, sillä saatavilla on niin paljon erilaisia tuotteita. Jotta voisimme auttaa sinua tekemään tarpeisiisi perustuvan päätöksen, olemme sisällyttäneet tähän katsaukseen monta erinomaista vaihtoehtoa. Tutustu näihin tuotteisiin tarkemmin ja valitse itsellesi paras kreatiini.

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Flavored Creatine, 300 g - kreatiini joka maistuu hyvältä

 • 4.6 Google Shopping

Tämän maustetun kreatiinin merkittävin etu on, että se on helppo sekoittaa nesteisiin, eli pohjalle ei jää lainkaan hiukkasia tai paakkuja. Se on myös maustettu, mikä tekee siitä miellyttävämmän nauttia, ja se sopii täydellisesti niille, jotka pitävät makaudesta juomissaan.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Flavored Creatine, 300 g:

 • Perusteellisesti tutkitut ainesosat
 • Lisää räjähtävyyttä ja nopeutta
 • Tuhti maku

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Flavored Creatine, 300 g

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 300 g

Kreatiini herkullisilla mauilla 
Tämä maustettu kreatiini on kreatiinityyppi, joka liukenee paremmin kuin monet muut. Kreatiinimonohydraatti on yleisin kreatiinilisän muoto. Se on edullinen mutta tehokas muoto. Tätä tiettyä tuotetta on saatavana kahdessa herkullisessa makuvaihtoehdossa, vanilja ja mansikka. Raikas mansikka yhdistettynä laadukkaaseen kreatiiniin luo herkullisen ja tehokkaan tuotteen, jonka nauttimisesta jokainen urheilija voi nauttia. 

Ihmiset, jotka käyttävät tätä kreatiinia, kertovat, että he tuntevat olonsa energisemmäksi harjoitustensa aikana ja että he pystyvät nostamaan raskaampia painoja. Se auttaa heitä myös palautumaan nopeammin harjoitusten jälkeen. Flavored Creatine on turvallinen ja tehokas tapa lisätä lihasvoimaa ja -kestävyyttä. Päivittäinen suositeltu annos on 1 kukkurallinen teelusikallinen, joka on noin 6 grammaa. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Flavored Creatine, 300 g

Käyttäjät ovat antaneet tälle tuotteelle 4,6/5 Google Shoppingissa sen herkullisten makujen ansiosta. Maustettuihin kreatiineihin on usein lisätty makeutusainetta, ja useimmat ihmiset näyttävät pitävän mausta. On kuitenkin joitakin, jotka eivät nauti maustetuissa kreatiineissa käytetyistä keinotekoisista makeutusaineista ja pitävät niitä liian makeina tai keinotekoisen makuisina.

Lisätietoja Flavored Creatine, 300 g

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 300 g

Toimituksemme arvio

Pakkaus on erittäin kompakti, joten se on helppo ottaa matkalle mukaan. Kreatiinijauheen maku ei välttämättä ole kaikkien mieleen, ja se saattaa sisältää makeutusaineita ja keinotekoisia väriaineita. Joidenkin mielestä kreatiini voi myös aiheuttaa ruuansulatuskanavan vaivoja.

Ottaen huomioon sekä plussat että miinukset, olemme edelleen sitä mieltä, että tämä tuote on paras vaihtoehto erityisesti maustettua kreatiinia etsiville. Tässä kreatiinijauheessa oleva aromi voi tehdä siitä miellyttävämmän nauttia.

Plussat og Miinukset Flavored Creatine, 300 g

Plussat

 • Sekoittuu hyvin
 • Kaksi herkullista makua
 • Kompakti paketti

Miinukset

 • Sisältää makeutusainetta ja keinotekoisia väriaineita.

Body Science Creatine Monohydrate - Puhdas kreatiinimonohydraatti

500 gramman tilavuudella ja 5 gramman annoskoolla Body Science Creatine Monohydrate tarjoaa käyttäjälle 100 päivittäistä annosta. Lisäksi se on edullisemmassa hintaluokassa verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Se onkin hyvä vaihtoehto kuntoilijoille, jotka etsivät pitkävaikutteista kreatiinilisää.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Body Science Creatine Monohydrate:

 • Maustamaton
 • 100 % mikronisoitu kreatiini
 • 100 päivittäistä annosta

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Body Science Creatine Monohydrate

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus: 500 g
 • Annoskoko: 5 g

100% puhdasta mikronisoitua kreatiinia
Body Science Creatine Monohydrate on puhdas ja mikronisoitu kreatiinilisä, joka sisältää 100% kreatiinimonohydraattia. Kreatiini on tunnettu kyvystään parantaa fyysistä suorituskykyä intensiivisten, lyhytaikaisten aktiviteettien aikana. Se on tehokasta, silloin kun sitä nautitaan 3 gramman päivittäinen annos. Tämän tuotteen sisältämän kreatiinin puhtaus on erittäin tärkeää, mikä takaa, että saat laadukkaan ja luotettavan lisäravinteen tukemaan harjoittelutavoitteitasi. Huomionarvoista on, että latausvaihetta ei tarvita tätä tuotetta käytettäessä, mikä yksinkertaistaa täydennysprosessia. Tulosten maksimoimiseksi on suositeltavaa nauttia päivittäin 5 grammaa Body Science Creatine Monohydratea sekoitettuna veteen tai muuhun nesteeseen. Harjoituspäivinä ota annos 30 minuuttia ennen treeniäsi tai heti sen jälkeen, kun taas muina kuin harjoituspäivinä nauti se aamulla.

VINKKI: Riittävä nesteytys juomalla vähintään 2 litraa vettä päivässä optimoi Body Science Creatine Monohydrate -valmisteen hyödyt entisestään.

Ilman lisättyjä aromeja
Yksi Body Science Creatine Monohydrate -valmisteen merkittävä etu on sen maustamattomuus, joka mahdollistaa sen monipuolisen käytön. Se voidaan lisätä saumattomasti erilaisiin juomiin, kuten proteiinijuomiin, treeniä edeltäviin valmisteisiin tai jopa lasilliseen mehua, mausta tinkimättä. Tämä monipuolisuus antaa sinulle vapauden mukauttaa lisäravinteen käyttökokemuksesi mieltymystesi mukaan, mikä tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat maun muunneltavuutta. Lisäksi tämän tuotteen valmistuksessa noudatetaan HACCP-järjestelmää (Hazard Analysis Critical Control Point) Ruotsissa. Tämä järjestelmä varmistaa, että tuote valmistetaan tiukkojen laadunvalvonnan toimenpiteiden mukaisesti, mikä takaa turvallisen ja luotettavan kreatiinilisän kuntoilun ja suorituskyvyn vaatimuksiin.

Lisätietoja Body Science Creatine Monohydrate

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus: 500 g
 • Annoskoko: 5 g

Toimituksemme arvio

100-prosenttisesti mikronisoidun kreatiinimonohydraattimuodostelman ansiosta Body Science Creatine Monohydrate tarjoaa puhtaan ja tehokkaan kreatiinin lähteen, joka tukee parempaa fyysistä suorituskykyä intensiivisten harjoitusten aikana. Latausvaiheen puuttuminen yksinkertaistaa käyttöprosessia, jolloin käyttäjät voivat kokea hyödyt suoraan ilman tarvetta alkulataukselle.  Vaikka jauheen täydellinen liukeneminen saattaa kestää muutaman minuutin. Tämän mahdollisen haittapuolen voi kuitenkin helposti korjata sekoittamalla lisäravinteen ennen treenisessioon menoa. Valmistamalla seoksen etukäteen käyttäjät voivat varmistaa, että kreatiini on täysin liuennut ja valmis kulutettavaksi, kun he tarvitsevat sitä, mikä eliminoi kaikki epämukavuudet harjoitusrutiinin aikana.

Plussat og Miinukset Body Science Creatine Monohydrate

Plussat

 • Valmistettu Ruotsissa HACCP-järjestelmän mukaisesti.
 • Latausvaihe ei ole välttämätön
 • Voidaan sekoittaa veteen tai muihin juomiin

Miinukset

 • Ei liukene heti

Supreme Creatine, 400 g kreatiini - 100 %:sti mikronisoitua monohydraattia

Supreme Creatine on 100 % puhdasta ja mikronisoitua kreatiinia, joka on täysin vapaa lisäaineista sekä makeutusaineista. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat parasta laatua ja maksimaalista suorituskykyä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että oikealla harjoittelulla kreatiinilataus voi parantaa urheilijan kykyä suorittaa lyhyitä, kestoltaan alle 30 sekuntia kestäviä pyrähdyksiä.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Supreme Creatine, 400 g kreatiini:

 • Turvallinen lisä urheilijoille
 • Tutkitusti tehokas
 • Parantaa hyvinvointia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Supreme Creatine, 400 g

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 400 g

Imeytyy tehokkaasti
Supreme Creatine on kreatiiniseos, joka koostuu kreatiinimonohydraatista, kreatiinifosfaatista ja kreatiinimalaatista. Se on uskomattoman imeytymiskykyinen, mikä tarkoittaa, että se imeytyy helposti elimistöön ja pääsee nopeasti verenkiertoon.

Tämä kreatiiniseos on myös mikronisoitu, mikä tarkoittaa, että se on jauhettu hyvin pieniksi hiukkasiksi sen liukenemisen ja imeytymisen parantamiseksi. Tämä tuote on erittäin tehokas lisäämään lihasmassaa ja voimaa, mikä tekee siitä suositun valinnan urheilijoille sekä kuntoilijoille.

Se toimitetaan 400 gramman pakkauksessa ja se on maustamaton. Supreme Creatine on jauhemuodossa ja sillä on 5 gramman päiväannos, jota ei suositella ylitettäväksi. Sekoita jauhe 3 desilitraan vettä ja sinulla on valmis juoma, joka lisää fyysistä voimaa. 

Lisätietoja Supreme Creatine, 400 g kreatiini

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 400 g

Toimituksemme arvio

Supreme Creatine on korkealaatuinen kreatiinilisä, joka voi auttaa parantamaan fyysistä suorituskykyä intensiivisen harjoittelun aikana. Pakkaus kestää 80 päivää, mikä on merkittävä aika verrattuna muihin markkinoilla oleviin kreatiinilisiin.

Lisäksi Supreme Creatine on valmistettu korkealaatuisista ainesosista. Sitä ei suositella alle 18-vuotiaille, mutta se on laadukas lisäravinne, joka sopii täydellisesti aikuisille, jotka haluavat parantaa fyysistä suorituskykyään.

Plussat og Miinukset Supreme Creatine, 400 g kreatiini

Plussat

 • Paketti kestää 80 päivää
 • Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä intensiivisen harjoittelun aikana
 • Ei lisäaineita eikä makeutusaineita

Miinukset

 • Ei suositella alle 18-vuotiaille.

Viking Power Kraken - Edistyksellinen täydennys kahdeksalla erilaisella kreatiinilla

Viking Power Kraken, jonka sekoitus sisältää kahdeksan erilaista kreatiinia, mukaan lukien kreatiinimonohydraatti, trikreatiinimalaatti, kreatiiniglukonaatti, kreatiinihydrokloridi, kreatiinidinitraatti, kreatiinipyruvaatti, kreatiinimalaatti ja patentoitu Creatine MagnaPower®. Se on hyvä vaihtoehto vakaville urheilijoille, kehonrakentajille ja kuntoilijoille, jotka etsivät kattavaa ja monipuolista kreatiinivalmistetta optimoidakseen suorituskykynsä ja voimantuottonsa.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Viking Power Kraken:

 • Kahdeksan erilaista kreatiinityyppiä ja paten
 • GlycerSize™
 • Suuri annos betaiinia ja tauriinia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Viking Power Kraken

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus: 415 g
 • Annoskoko: 16,6 g

Optimoitu lisäämällä glyserolia
Viking Power Kraken erottuu edukseen tärkeimmällä ominaisuudellaan GlycerSize™, sisältäen kuusi kertaa enemmän glyserolia kuin tavallinen glyserolimonostearaatti. Tämä kohonnut glyserolipitoisuus parantaa osaltaan kreatiinin varastoitumista lihaksiin, sillä elimistön kyky imeä ja hyödyntää kreatiinia on ratkaisevassa asemassa sen tehokkuuden kannalta. Glyserolilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka parantavat kreatiinin imeytymistä, mikä tekee GlycerSize™:stä erittäin tehokkaan ja ylivoimaisen valinnan. Lisäksi Viking Power Kraken sisältää suuren annoksen betaiinia ja tauriinia, jotka tarjoavat huomattavia etuja käyttäjille. Nämä ainesosat voivat tukea parempaa liikuntasuoritusta, lihasvoimaa ja kestävyyttä, joten lisäosa sopii hyvin henkilöille, jotka etsivät parempaa urheilusuoritusta. Käytännölliseen purkkiin pakattuna Viking Power Kraken takaa kätevän ja helpon saatavuuden sen etuihin.

Rikastettu eri aineilla
Lisäksi betaiinin ja tauriinin sisällyttäminen suurina annoksina tarjoaa käyttäjille potentiaalisia hyötyjä suorituskyvyn ja lihastoiminnan parantamisen kannalta liikuntasuorituksen aikana. Lisäksi ravintolisä sisältää magnesiumia, joka auttaa ylläpitämään elektrolyyttitasapainoa ja tukee normaalia lihastoimintaa, mikä lisää entisestään sen yleistä tehokkuutta. Vaikka Viking Power Kraken ei ehkä ole 100-prosenttisen puhdas, kuten jotkut muut kreatiinilisät, kuten Body Science Creatine Monohydrate. Viking Power Krakenin lisätyt ainesosat, kuten magnesium, betaiini, tauriini ja GlycerSize™, tuovat käyttäjälle ainutlaatuisia etuja ja synergistisiä vaikutuksia, mikä tekee siitä varteenotettavan valinnan niille, jotka etsivät kokonaisvaltaista suorituskyvyn parantamista. Erilaisten mieltymysten tyydyttämiseksi Viking Power Kraken on saatavana Sour Cola -makuisena, mikä lisää ripauksen vaihtelua lisäravinteen nauttimiseen.

HUOMAUTUS: Viking Power Krakenin optimaalista käyttöä varten sekoita 16,6 g (2 mittalusikallista) lisäravinnetta 3-5 desilitraan vettä ja nauti se ennen harjoitusta. Kun pakkauksen tilavuus on 415 grammaa. Voit odottaa saavasi noin 25 annosta pakkausta kohden.

Lisätietoja Viking Power Kraken

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus: 415 g
 • Annoskoko: 16,6 g

Toimituksemme arvio

Viking Power Kraken tarjoaa useita etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan henkilöille, jotka haluavat optimoida urheilusuorituksensa. GlycerSize™-ominaisuutensa ansiosta, se sisältää kuusi kertaa enemmän glyserolia, mikä parantaa kreatiinin varastoitumista lihaksiin, mikä johtaa parempaan tehokkuuteen. Lisäksi suuret annokset betaiinia ja tauriinia tarjoavat lisäetuja harjoituksen suorituskyvyn ja lihasten toiminnan kannalta. Yksi huomionarvoinen seikka on, että Viking Power Kraken sisältää makeutusainetta. On kuitenkin tärkeää huomata, että makeutusaineen sisällyttäminen on yleinen käytäntö monissa urheilulisäravinteissa maun parantamiseksi ilman, että lisätään liikaa kaloreita tai sokeria.

Plussat og Miinukset Viking Power Kraken

Plussat

 • Tulee käytännöllisessä purkissa
 • Lisätty magnesium
 • Kirpeä Colan maku

Miinukset

 • Sisältää makeutusainetta

Creatine 2500, 200 caps - kätevä kreatiini kapseli

 • 4.6 Amazon

Creatine 2500, 200 caps on ketoosi-ystävällinen ja auttaa parantamaan liikuntasuoritusta sekä lisäämään lihasmassaa. Ainesosiensa ansiosta uskomme, että tämä on loistava lisä mihin tahansa ruokavalioon.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Creatine 2500, 200 caps:

 • Helppo niellä
 • Maustamaton
 • Sisältää magnesiumia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Creatine 2500, 200 caps

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 200 kapselia

Kreatiinin tyyppi ja koostumus
Eri kreatiinityypit vaihtelevat koostumukseltaan, liukoisuudeltaan ja toimivuudeltaan. Jotkin kreatiinit ovat liukoisempia kuin toiset, mikä voi antaa niille suuremman tehokkuuden urheilusuorituksen parantamisessa tai lihasmassan kasvattamisessa. Tämä on sopiva kreatiini naisille sekä miehille, ja se on helppo ottaa matkalle mukaan.

Creatine 2500 -kreatiinikapselit tarjoavat kätevän tavan saada päivittäinen kreatiiniannoksesi ilman, että sinun tarvitsee säätää jauheen kanssa tai sekoittaa juomaa. Jokainen annos sisältää 2,5 grammaa kreatiinimonohydraattia, joka on tutkituin ja tehokkain kreatiinin muoto.

Tämä valmiste on kapselimuodossa, ja sitä tulisi ottaa aamulla, lounaalla ja päivällisellä. Suositeltu päiväannos on 2 kapseliä 8 vesilasillisen kanssa. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Creatine 2500, 200 caps

Ihmiset, jotka ovat käyttäneet Creatine 2500 -valmistetta, antavat sille yleensä hyvät arvosanat. Monet käyttäjät ovat sitä mieltä, että se auttaa heitä saavuttamaan parempia harjoitustuloksia, ja he pitävät siitä, että se on kapselimuodossa. Eräs käyttäjä totesi, että se on paras kreatiini lihasten rakentamiseen ja halutun vartalon ulkonäön saavuttamiseen.

Lisätietoja Creatine 2500, 200 caps

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 200 kapselia

Toimituksemme arvio

Kreatiini voi auttaa sinua lisäämään voimaa, treenitehoa ja lihasmassaa. Siinä on myös nolla kaloria ja nolla hiilihydraattia, joten se on erinomainen valinta vähähiilihydraattista tai ketogeenistä ruokavaliota noudattaville. Tästä tuotteesta ei ole saatavilla maustettuja vaihtoehtoja, mikä voi joidenkin mielestä olla miinus.

Lisäksi kapseleita otettaessa voi olla vaikeaa määrittää oikea annos, joten muista lukea ohjeet huolellisesti. Koska Creatine 2500 on korkeammassa hintaluokassa, myönsimme sille parhaan premium-tuotteen palkinnon. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle ja se tulee hyvämaineiselta valmistajalta.

Plussat og Miinukset Creatine 2500, 200 caps

Plussat

 • Ei kaloreita
 • 2,5 grammaa kreatiinimonohydraattia per annos
 • Ketooosiystävällinen

Miinukset

 • Mukana ei tule kauhaa
 • Ei maustettuja vaihtoehtoja

Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g - suolaton kreatiini ammattilaisille

 • 4.6 Amazon

Kreatiinimonohydraatit ovat lihaskudoksessa oleva yhdiste, jotka auttavat tuottamaan energiaa korkean intensiteetin harjoittelun aikana. Se on yksi korkealaatuisimmista saatavilla olevista kreatiineista ja auttaa sinua selviytymään intensiivisistä harjoituksista helposti.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g:

 • Korkealaatuinen
 • Ei suolaa
 • 100 % mikronisoitu

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 500 g

Mikronisoitu kreatiinimonohydraatti
Kreatiinimonohydraattijauhetta on saatavana useissa muodoissa, kuten kreatiinitabletteina, -kapseleina, -pillereinä, -nesteinä ja -jauheina. Jauhemuoto on suosituin, koska se on edullisin ja se imeytyy helpoimmin elimistöön. Creatine Monohydrate Powder Creapure on ravintolisä, joka on valmistettu kreatiinista, typpipitoisesta orgaanisesta haposta, joka auttaa toimittamaan energiaa kehon soluihin.

Kreatiinin tärkein tehtävä on tuottaa energiaa lihassupistuksiin. Creapure on korkealaatuinen kreatiinin muoto, jonka puhtaus ja teho on testattu. Kreatiini Creatine Monohydrate Powder Creapure tulee laadukkaassa pakkauksessa, jossa on 500 grammaa puhdasta kreatiinijauhetta. Päivittäinen suositeltu annos on 3 g. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g

Käyttäjien arviot tästä tuotteesta ovat hyvin positiivisia, ja useimmat arvostelijat ovat antaneet sille Amazonissa 4.6/5 tähden keskiarvon. Monet käyttäjät kehuvat tuotteen hyvää makua ja koostumusta sekä sen kykyä tukea lihasten kasvua ja palautumista.

Jotkut arvostelijat mainitsevat myös, että jauhe sekoittuu helposti nesteisiin eikä jätä kokkareita tai jäämiä. Kaiken kaikkiaan käyttäjät näyttävät pitävän tästä tuotteesta kovasti ja he suosittelevat sitä kaikille, jotka etsivät laadukasta lisäravinnetta, joka auttaa heitä saavuttamaan kuntotavoitteensa.

Lisätietoja Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 500 g

Toimituksemme arvio

Creatine Monohydrate Powder Creapure on mikronisoitu. Se tarkoittaa, että sen hiukkaset ovat hyvin pieniä, mikä tekee koostumuksesta sileän ja imeytymisestä helppoa.

Lisäksi pakkauksessa on mukana lusikka, joten sinun ei tarvitse huolehtia oikean annoksen mittaamisesta. Jotkut ihmiset, jotka ovat allergisia soijalle, munille tai maidolle, eivät välttämättä voi ottaa tätä kreatiinijauhetta, koska se sisältää näitä ainesosia.

On siis tärkeää aloittaa hitaasti tämän lisäravinteen kanssa ja lisätä annostusta vähitellen, jos et koe mitään negatiivisia sivuvaikutuksia. Annoimme Creatine Monohydrate Powder Creapure:lle palkinnon parhaana valintana korkean intensiteetin harjoitteluun.

Plussat og Miinukset Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g

Plussat

 • Erinomainen liukoisuus ja imeytymiskyky
 • Pakkaukseen kuuluva lusikka
 • Mikronisoitu kreatiini

Miinukset

 • Ei välttämättä sovellu soija-, muna- tai maitoallergikoille

Star Nutrition Creatine Monohydrate 500 g - 100 % puhtaasta monohydraatista koostuva kreatiini

 • 4.5 Google Shopping

Tämä kreatiinimonohydraatti on 100-prosenttisen puhdasta, mikä tarkoittaa, että siinä ei ole mitään lisäaineita tai täyteaineita. Se on edullinen ja täydellinen niille, jotka etsivät edullista laatutuotetta.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Star Nutrition Creatine Monohydrate 500 g:

 • Parantaa kestävyyttä ja voimaa
 • 100 % puhdas monohydraatti
 • Laadukkaaseen lihasten kasvuun

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Star Nutrition Creatine Monohydrate 500 g

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 500 g

Puhdas kreatiinimonohydraatti
Star Nutritionin kreatiinimonohydraatti on kreatiinilisä, joka on suunniteltu parantamaan lihasten toimintaa ja energiantuotantoa. Sillä väitetään myös olevan palauttavia vaikutuksia, mitkä voi edistää nopeampaa lihasten kasvua ja harjoituksista palautumista. Tämä kreatiini on valmistettu korkealaatuisista ainesosista ja sen sanotaan olevan hyvin liukenevaa, mikä helpottaa imeytymistä ja käyttöä. Tämä kreatiini tulee jauhemuodossa ja sen päivittäinen suositusannos lihasvoiman lisäämiseksi on 5 g veteen sekoitettuna. Tämä Star Nutritionin tuote on vegaaniystävällinen, ja sitä nauttimalla säästyt haitallisilta kemikaaleilta, jotka voivat vahingoittaa kehoasi.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Star Nutrition Creatine Monohydrate 500 g

Tämä kreatiinimonohydraatti on saanut 4,5/5 tähteä Googlen Shoppingin käyttäjäarvostelujen perusteella. Useimmat käyttäjät sanovat, että se on tehokas kreatiinilisä, joka tuottaa hyviä tuloksia. He arvostavat sitä, että se on mikronisoitu ja, että sillä on korkea puhtauspitoisuus, mikä tekee siitä nopeasti vaikuttavan tuotteen.

Lisätietoja Star Nutrition Creatine Monohydrate 500 g

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 500 g

Toimituksemme arvio

Tämä tuote on vegaaniystävällinen kreatiinilisä, joka liukenee suhteellisen hyvin veteen. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden, joten se on monipuolinen vaihtoehto niille, jotka etsivät luotettavaa kreatiinin lähdettä. Vaikka se on hyvä kreatiinilisä, sillä on muutamia haittoja.

Ensinnäkin maku voisi olla parempi. Jotkut käyttäjät ovat kuvailleet sitä melko kitkeräksi. Lisäksi tämän pakkauksen mukana ei tule kauhaa, mikä voi vaikeuttaa oikean annoksen mittaamista. Tämä tuote palkitaan budjettivalintana, koska se on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta.

Plussat og Miinukset Star Nutrition Creatine Monohydrate 500 g

Plussat

 • Kreatiini vegaaneille
 • Voidaan käyttää ympäri vuoden
 • Liukenee suhteellisen hyvin veteen
 • Täydellinen voimailijoille ja kuntosaliharjoitteluun

Miinukset

 • Maku voisi olla parempi
 • Ei mittakauhaa

Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured 250 g kreatiini - tehokas lisäravinne

 • 4.6 Google Shopping
 • 4.5 Amazon

Vegaaniystävällinen kreatiini on luonnossa esiintyvä aminohappo, joka auttaa kehoa tuottamaan energiaa. Jos etsit tuotetta, joka vastaa tätä kuvausta, niin Myproteinin kreatiinin tulisi olla listasi kärjessä. Tämä vegaaniystävällinen tuote on erinomainen kreatiinin lähde, joka voi auttaa sinua lisäämään tehoa, voimaa ja lihasmassaa sekä parantamaan suorituskykyäsi.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured 250 g kreatiini:

 • Sopii kaikkiin urheilulajeihin
 • Monihydraattimuoto
 • Vegaaniystävällinen

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured 250 g

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 250 g

Tämä Myproteinin kreatiinituote on täysin gluteeniton, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä lainkaan gluteenia sisältäviä ainesosia. 

Huolellisesti luodun reseptin ja tarkasti valittujen ainesosien ansiosta tämä lisäravinne imeytyy helposti mihin tahansa haluamaasi nesteeseen. Tämä erityinen kreatiinityyppi tulee jauheena, ja se voidaan sekoittaa esimerkiksi veteen, mehuun tai kahviin.

Riippumatta siitä, onko juoma kylmä vai kuuma, jauhe imeytyy helposti eikä jätä paakkuja. Tuote sisältää puhdasta kreatiinimonohydraattia ja se on maustamaton. Annos, jota suositellaan päivittäiseen käyttöön, on 3 g heti harjoittelun jälkeen haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured 250 g

Tämän tuotteen arvostelut ovat lähes pelkästään myönteisiä, ja käyttäjät kehuvat sen korkeaa laatua sekä helppokäyttöisyyttä. Monet käyttäjät mainitsevat myös, että hinta on heidän mielestään erittäin kohtuullinen verrattuna markkinoilla oleviin vastaaviin tuotteisiin. Positiivisten arvostelujen perusteella tämä tuote on saanut Googlessa käyttäjäarvostelujen keskiarvoksi arvosanan 4,6/5 ja Amazonissa 4,5/5.

Lisätietoja Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured 250 g kreatiini

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 250 g

Toimituksemme arvio

Kreatiinimonohydraatti on luonnollinen aine, joka auttaa kehoa tuottamaan energiaa. Tämä Myproteinin tuote on maustamaton, joten sen voi lisätä mihin tahansa juomaan. Se on myös gluteeniton, joten se on hyvä valinta gluteeniyliherkkyydestä kärsiville.

Mukana tuleva kauha tekee mittaamisesta helppoa ja varmistaa, että saat oikeansuuruisen annoksen. Googlen ja Amazonin arvostelujen perusteella ihmiset ovat sitä mieltä, että tämän kreatiinin haitta on se, että sitä ei ole saatavilla eri mauissa. Ottaen sekä plussat että miinukset huomioon, pidämme tätä tuotetta yhtenä parhaista vaihtoehdoista sen hyödyllisuuden ja hinta-laatusuhteen vuoksi.

Plussat og Miinukset Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured 250 g kreatiini

Plussat

 • Gluteeniton
 • Imeytyy helposti
 • Ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön
 • Mukana tuleva kauha

Miinukset

 • Ei maustettuja vaihtoehtoja

Kiinnitä huomiota näihin asioihin kreatiinia ostaessasi

Kreatiinityyppi ja -muoto – Kreatiinivalmisteita on saatavilla monessa muodossa, joista yleisimmät ovat kapselit ja jauhe. Kreatiini kapseli ja kreatiini pillerit voidaan ottaa suun kautta nesteen tai ruoan seassa, ja ne ovat helpompia nauttia, mutta ne voivat joskus jättää kitkerän jälkimaun. Jauheet lisätään yleensä pirtelöön, joten voit muuttaa makua haluamallasi tavalla.

Kreatiinimonohydraatti on suosituin kreatiinin muoto. Siinä on 88 % puhdasta kreatiinisidosta, joka lisää kehon massaa, lihaskasvua sekä voimantuottoa ja johtaa parempaan tehontuottoon lyhyissä pätkissä. Toinen suosittu tyyppi on kreatiinietyyliesteri (CEE) sen nopean imeytymisen ja turvotusta estävien vaikutusten vuoksi. Suurin osa kreatiinimonohydraatista ei sisällä kaloreita, rasvaa tai hiilihydraatteja.

Jotkut saattavat kuitenkin sisältää kananmunaa, maitoa ja soijaa, mikä kannattaa ottaa huomioon, jos olet allerginen tai sinulla on laktoosi-intoleranssi. Markkinoilla on saatavilla muitakin kreatiinityyppejä, jotka kaikki sopivat erilaisiin tarpeisiin. On siis tärkeää tutkia ja vertailla erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit saavuttaa haluamasi tavoitteet.  

Ainesosat – Kun ostat kreatiinia, pyri etsimään tuotteita, joissa on suurempi osuus puhdasta kreatiinia, vähintään noin 80 %, koska se auttaa lihaksia palautumaan nopeasti ja parantaa yleistä suorituskykyä. Jos yrität vähentää hiilihydraatteja etsi kreatiinia, jossa ei ole lisättyä sokeria. Voit yhdistää joihinkin kreatiinityyppeihin vitamiineja ja kivennäisaineita tehon lisäämiseksi sekä ruoansulatuksen parantamiseksi niiden ottamisen jälkeen. 

Annostus – On suositeltavaa aloittaa suuremmalla annoksella 20-25 g päivässä, jos olet vasta-alkaja kuntoilun alalla tai jos olet juuri palannut takaisin treenien pariin pidemmän tauon jälkeen. Alkujakson jälkeen hyvän kreatiinipitoisuuden ylläpitämiseksi suositeltu annos olisi noin 5-6 g päivässä.

Olisi hyvä pitää taukoja kreatiinin pitkäaikaisen käytön välissä, jotta kehosi voi palautua. On myös tärkeää, että suositeltua päivittäistä annosta ei ylitetä, koska liiallinen käyttö johtaa joskus tiettyihin kreatiinin sivuvaikutuksiin, kuten vatsakipuihin tai ripuliin. 

Hinta – Budjettiystävällistä kreatiinia on saatavilla noin 25 euroa/kg tai halvemmalla, mutta ainesosat ja pitoisuus voivat olla heikompoa kuin premium-tuotteissa. Jos valitset kohtuuhintaisen tai edullisemman vaihtoehdon, tutustu huolellisesti ainesosiin ennen tuotteen valintaa varmistaaksesi, että saat parasta laatua. Korkeimman hintaluokan vaihtoehdot maksavat noin 100 euroa/kg tai enemmän, mutta ne sisältävät puhdasta kreatiinia, joka nopeuttaa lihaksenrakennusprosessia.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelut – Käyttäjien arvostelujen lukeminen voi auttaa sinua saamaan lisätietoja kreatiinin vaikutuksesta, sekoitettavuudesta ja mausta, joita he ovat kokeneet sitä käyttäessään. Asiantuntijat antavat yleensä perusteellisen lausunnon tuotteen ainesosista, käyttömukavuudesta ja vertailutuloksista markkinoilla olevien eri kreatiinien välillä.

arrow-more

Mikä on hyvä kreatiini?

Monet ihmiset käyttävät suosittua kreatiinia lisätäkseen tehoa urheilusuorituksiinsa. Se on luonnossa esiintyvä yhdiste, jota kehosi tuottaa ja joka koostuu aminohapoista glysiini, arginiini ja metioniini. Maksa, haima ja munuaiset tuottavat kreatiinia, joka sitten syötetään lihaksiin, joissa se varastoituu.

Kreatiini toimii lisäämällä elimistön käytettävissä olevan adenosiinitrifosfaatin (ATP) määrää. Solusi käyttävät ATP:tä pääasiallisena energianlähteenä kaikissa toiminnoissaan. Jos ATP-tasosi ovat alhaiset, tunnet olosi uupuneeksi ja väsyneeksi. Kehosi tuottaa enemmän ATP:tä, kun käytät kreatiinilisää, mikä tarkoittaa, että soluillasi on enemmän energiaa. Tämä voi johtaa voimakkaampiin lihaksiin ja parempiin liikuntasuorituksiin.

Tutkimukset ovat itse asiassa osoittaneet, että kreatiini voi lisätä lihasmassaa jopa 10 %. 

Mitä kreatiini tekee?

On osoitettu, että kreatiini kasvattaa lihasmassaa ja lisää liikunnallista suorituskykyä. Erään tutkimuksen mukaan kreatiinivalmisteiden käyttö lisäsi konsentrista (positiivista) työtä 23 % pitkien korkean intensiteetin harjoitusjaksojen aikana. Toinen tutkimus osoitti, että kreatiini lisäsi penkkipunnerruksen yhden toistokerran maksimia 20 %. Sen on myös osoitettu lisäävän sprinttisuorituskykyä, kasvattavan hyppykorkeutta ja vähentävän stressiä. Kreatiinista voi olla hyötyä myös harjoituksen jälkeisten lihassärkyjen ja kouristusten hoidossa. Kreatiini laihdutuksen apuvälineenä voi myös olla hyvä ratkaisu.

Kreatiinia voi nauttia juomana, pillerinä tai jauheena. Lisäksi tietyt energiajuomat ja preworkout-tuotteet sisältävät sitä. Ihmiset käyttävät kreatiinia moniin eri tarkoituksiin. Nämä neljä tärkeää kreatiinilisän etua ovat tieteellisesti perusteltuja.

 • Se voi parantaa urheilullista suorituskykyä.
 • Se voi auttaa lihasten kasvussa.

Milloin kreatiini kannattaa ottaa?

Kreatiini on aminohappo, jota esiintyy luonnostaan kehossasi ja joka auttaa tuottamaan energiaa lihaksiisi. Kreatiinin hyödyt ovat moninaiset.

 1. Se voi lisätä lihasten kasvua

Kreatiini on aine, joka voi auttaa sinua, jos haluat lisätä todellista massaa kehoosi. Tämä johtuu siitä, että se vähentää tarvittavan ATP:n määrää, jota lihaksesi tarvitsevat toimiakseen, jolloin voit harjoitella kovemmin ja pidempään. On mahdollista tehdä enemmän sarjoja ja toistoja, kun lihaksillasi on enemmän ATP:tä käytettävissään, mikä johtaa lopulta suurempaan lihaskasvuun.

 1. Se voi tukea paranemista.

Kreatiini voi tehdä sinusta vahvemman sen lisäksi, että se auttaa sinua saamaan lihaksia. Tämä johtuu siitä, että se vähentää maitohapon määrää, joka muodostuu lihaksiisi harjoituksen aikana. Jos siis haluat parantaa henkilökohtaisia ennätyksiäsi penkkipunnerruksessa tai kyykyssä, kreatiini on aine, joka voi varmasti auttaa sinua.

 1. Se voi auttaa sinua lisäämään kestävyyttäsi.

Kreatiini voi myös auttaa sinua – jos olet urheilija, joka on erikoistunut intensiiviseen liikuntaan, kuten juoksuun tai pyöräilyyn – estämällä uupumusta ja parantamalla suorituskykyäsi. Tämä johtuu siitä, että se auttaa kehoasi tuottamaan enemmän ATP:tä nopeammin, jolloin saat enemmän energiaa käytettäväksi, kun harrastat pitkäkestoista liikuntaa.

 1. Se on turvallinen ja tehokas.

Sen lisäksi, että kreatiini on terveiden aikuisten kannalta riskitöntä, se on myös yksi tutkituimmista saatavilla olevista ravintolisistä, sillä sen tehokkuutta on tutkittu kymmenissä tieteellisissä tutkimuksissa. Jos siis etsit lisäravinteita, jotka auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi, kreatiinia kannattaa varmasti harkita.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Me VertaaTuotteella olemme vertailleet kreatiinivalmisteiden lisäksi myös monia muita lisävalmisteita ja terveyttä edistäviä tuotteita. Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä oppaista:

Lähdeluettelo

Asiantuntija- ja testilähteet

Asiakasarviot

Amazon

Yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka alkoivat myymään tuotteita verkossa, oli Amazon.com, joka on nykyään maailman suurin verkkokauppa. Amazonista voi ostaa mitä tahansa, kuten vaatteita, huonekaluja, kirjoja ja teknologiaa. Käyttäjät voivat jakaa arvosteluja ja pisteyttää tuotteita henkilökohtaisten kokemustensa perusteella, ja sillä on laaja käyttäjäkunta.

Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured 250g – Voit katsoa arvostelut täältä.

Creatine 2500, 200 caps – Voit katsoa arvostelut täältä.

Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g – Voit katsoa arvostelut täältä.

Star Nutrition Creatine Monohydrate 500g – Voit katsoa arvostelut täältä.

Google Shopping

Käyttäjät voivat etsiä tuotteita verkkokaupoista Googlen maksullisen palvelun Google Shoppingin avulla ja vertailla muiden myyjien hintoja. Se on erinomainen tapa löytää alennuksia etsimistäsi tuotteista.

Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured 250g – Voit katsoa arvostelut täältä.

Flavored Creatine, 300 g – Voit katsoa arvostelut täältä.

Supreme Creatine, 400 g – Voit katsoa arvostelut täältä.

Creatine 2500, 200 caps – Voit katsoa arvostelut täältä.

Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g – Voit katsoa arvostelut täältä.

Star Nutrition Creatine Monohydrate 500g – Voit katsoa arvostelut täältä.

FAQ

Mikä on kreatiini?
Keho tuottaa kreatiinia aminohapoista luonnollisessa prosessissa. Se auttaa stimuloimaan lihasten toimintaa ja sitä on runsaasti lihaskudoksessa. On osoitettu, että kreatiinin lisääminen voi lisätä lihasten kreatiinivarastoja jopa 40 %. Kreatiinin käyttö voi olla hyödyllistä kaikille, jotka harrastavat korkean intensiteetin liikuntaa. Tähän ryhmään kuuluvat urheilijat, jotka kilpailevat joukkueurheilulajeissa, kuten koripallossa ja jääkiekossa, sekä sprintterit, jalkapalloilijat ja painonnostajat.
Mikä on paras kreatiini?
Markkinoilla on monia erilaisia kreatiinituotteita. Kaksi tunnetuinta tuotemerkkiä ovat ja Flavored Creatine, 300 g Delta Nutrition. Muista lukea etiketti huolellisesti, kun valitset kreatiinilisää, jotta voit varmistaa, että sinulla on laadukas lisäravinne, jossa ei ole turhia täyteaineita. Arvioi myös sitä, sopisiko kreatiini pillerit vai esimerkiksi jauhe sinulle paremmin. Kuten minkä tahansa lisäravinteen kanssa, on kreatiininkin käytöstä parasta puhua terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen käytön aloittamista.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 5 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.