Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras kiharrin 2024:
Markkinoiden johtavat kihartimet testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

4 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Haluatko luonnolliset aallot tai näyttävät kiharat, mutta et halua maksaa kalliista salonkikäynneistä jatkuvasti? Loistava tapa saada kaipaamasi kiharat on käyttää kihartimia. Koska markkinoilta löytyy kuitenkin niin paljon vaihtoehtoja, voi olla vaikea päättää, mikä kihartimista sopisi sinulle parhaiten. Tavoitteletpa sitten tiheämpiä kiharia tai suuria laineita hiuksiisi, on sopivan kihartimen valinta tärkeää.

Tässä artikkelissa tarkastelemme joidenkin suosituimpien saatavilla olevien kihartimien ominaisuuksia sekä niiden etuja ja haittoja. Tarkastelemme kunkin kihartimen muotoilua, teknologiaa, säädettävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, jotta voit tehdä harkitun päätöksen ostaessasi itsellesi sopivan kihartimen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut hiusmuotoilija, tämä katsaus antaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset parhaan kihartimen löytämiseksi.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras kiharrin 2024 – 4 tuotetta vertailussa

Hyvät älykkäät sensorit test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

GHD Curve Creative Curl Wand kiharrin - kartiomaisella muotoilulla

 • 4/5 tähteä T3.com-sivustolla
 • 4,7/5 tähteä Google Shoppingissa

GHD Curve Creative Curl Wand -kihartimessa on automaattinen lepotila, joka sammuttaa sen 30 minuutin käytön jälkeen. Tämä auttaa ehkäisemään onnettomuuksia, kuten tulipaloja tai sähkövaurioita, joita voi syntyä, jos laite jää päälle pitkäksi aikaa. Kyseessä on siis hyvä valinta ihmisille, joilla on aina kiire ja jotka saattavat unohtaa sammuttaa kihartimensa.

GHD Curve Creative Curl Wand kiharrin
Hyvät älykkäät sensorit

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta GHD Curve Creative Curl Wand kiharrin:

 • Ultra-zone-teknologia
 • Kapeneva muotoilu
 • Automaattinen sammutus

Arvostelu: Tuoteanalyysissä GHD Curve Creative Curl Wand

TEKNISET TIEDOT

 • Enimmäislämpötila:185°C
 • Mitat: 39 x 10 x 9 cm
 • Halkaisija: 23-28 mm
 • Johdon pituus: 2,7 m

Ultra-zone-teknologia
Yksi tämän laitteen tärkeimmistä ominaisuuksista on sen Ultra-zone-teknologia, joka varmistaa, että lämpötila pysyy tasaisena. GHD Curve Creative Curl Wandissa on ammattilaistason 185 °C:n lämpötila, joten se sopii kaikille hiustyypeille – jopa hauraille tai värikäsitellyille hiuksille. Huippuluokkaisen teknologiansa ansiosta, tämä kiharrin säätelee lämpötilaa hiuksista riippuen, mikä luo pitkäkestoiset kiharat hiusta vahingoittamatta. Lisäksi Ultra-zone-teknologia lämpenee vain 25 sekunnissa, joten voit muotoilla hiuksesi nopeasti ja tehokkaasti. 

Kapeneva muotoilu parempiin tuloksiin
Toinen GHD Curve Creative Curl Wandin ominaisuus on sen ainutlaatuinen muotoilu. Sauvassa on kapeneva kiharrinosa, jonka ansiosta voit luoda erilaisia kiharoita ja aaltoja helposti. Sauvan alapää on sauvan levein osa, 28 mm, mutta sen halkaisija on vain 23 mm yläpäässä. Halusitpa sitten suuria aaltoja tai terhakkaita kiharoita, GHD Curve Creative Curl Wand voi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi lookin. Siinä on myös suojaava viileä kärki, jonka ansiosta sitä on helppo käsitellä, vaikka se olisi kuuma. Se siis estää sinua polttamasta sormiasi.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet GHD Curve Creative Curl Wandista

T3.com-sivuston asiantuntijat pitivät yleisesti ottaen GHD Curve Creative Curl Wand -kihartimesta ja he antoivatkin sille 4/5 tähden arvosanan. He totesivat, että se “tekee hiuksista aaltoilevat ja täyteläiset”, vaikka ne olisivat ohuet. Googlen käyttäjäarvostelujen ja kommenttien yhteenvedossa sillä on kokonaisarvosana 4,7/5 tähteä. Yksi käyttäjistä kirjoitti, että se on paras kiharrin, jonka hän on tähän mennessä omistanut, ja että “kiharat syntyvät nopeasti ja näyttävät hyvin luonnollisilta”.

Lisätietoja GHD Curve Creative Curl Wand kiharrin

TEKNISET TIEDOT

 • Enimmäislämpötila:185°C
 • Mitat: 39 x 10 x 9 cm
 • Halkaisija: 23-28 mm
 • Johdon pituus: 2,7 m

Toimituksemme arvio

GHD Curve Creative Curl Wand on varustettu automaattisella lepotilalla, joka auttaa säästämään energiaa. Sen kanssa sinun ei myöskään tarvitse miettiä, sammutitko sen vai et, kun lähdit kotoa pois. Lisäksi sen kompakti ja kannettava muotoilu sekä pitkä johto tekevät siitä helppokäyttöisen, vaikka matkustelisit paljon. Yksi GHD Curve Creative Curl Wand kihartimen erottuvista ominaisuuksista on sen turvateline, joka auttaa pitämään sauvan vakaassa asennossa ja estää vahingossa tapahtuvat palovammat.

On kuitenkin syytä huomata, että tämä tuote on sieltä kalliimmasta päästä, mikä voi olla joidenkin käyttäjien mielestä haittapuoli. Tästä huolimatta kyseessä on laadukas tuote, joka on suunniteltu kestämään, ja se on osa laajempaa GHD-kihartimien sarjaa, joka on tunnettu laadukkaasta suorituskyvystään.

Plussat og Miinukset GHD Curve Creative Curl Wand kiharrin

Plussat

 • Kompakti koko
 • Viileä kärki
 • Turvateline
 • Pitkä johto

Miinukset

 • Kohtalaisen arvokas
Hyvä monikärkinen kiharrin test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Remington CI91AW PROluxe kiharrin - Neljä kampausta yhdellä laitteella

 • 4,7/5 tähteä Google Shoppingissa
 • 4,3/5 tähteä Amazonissa

Remington CI91AW PROluxe on ns 4-in-1 muotoilutyökalu, jonka kiharrinosat voidaan säätää eripituisiksi. Tämä ominaisuus tarjoaa monipuolisuutta ja mukavuutta niille, jotka haluavat luoda erilaisia hiustyylejä yhdellä työkalulla. 

Remington CI91AW PROluxe kiharrin
Hyvä monikärkinen kiharrin

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Remington CI91AW PROluxe kiharrin:

 • 4-in-1-muotoilu
 • Älykäs OPTIheat-teknologia
 • 5 lämpötila-asetusta

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Remington CI91AW PROluxe

TEKNISET TIEDOT

 • Enimmäislämpötila: 210 °C
 • Mitat: 26,7 x 2,5 x 4,5 cm
 • Halkaisija: 25 mm
 • Johdon pituus: 3 m

OPTIheat-teknologia
Remington CI91AW PROluxe kihartimesta löytyy älykäs OPTIheat-teknologia, joka auttaa ehkäisemään hiusten lämpövaurioita ylläpitämällä tasaista lämpötilaa. Tämä tarkoittaa, että hiuksesi altistuvat tasaiselle määrälle lämpöä, mikä vähentää vaurioitumisriskiä ja varmistaa, että luotu tyyli kestää pidempään. OPTIheat-teknologia auttaa myös estämään yksittäisten kohtien liian kuumenemisen ja varmistaa siten, että jokainen hius altistuu samalle määrälle lämpöä. Tasainen lämpötila auttaa varmistamaan, että työkalu toimii optimaalisesti, mikä parantaa muotoilutulosta ja helpottaa halutun lookin saavuttamista.

Eri lämpötilat eri hiustyypeille
Remington CI91AW PROluxe kihartimessa on 5 lämpötila-asetusta, joten voit joustavasti valita hiustyypillesi sopivan asetuksen. Matalimmat lämpötilat sopivat ihanteellisesti niille, joilla on hienot ja herkät hiukset, jotka ovat yleensä alttiita vaurioille rakenteensa vuoksi. T

oisaalta, jos sinulla on paksut ja tuuheat hiukset, tarvitset maksimilämpötilaa, jotta voit taltuttaa pörröisyyden. Lämpötila-asetusten ansiosta voit myös vaihtaa tyylien välillä vahingoittamatta hiuksiasi, joten voit luoda erilaisia lookeja helposti. Lämpötila-asetus varmistaa, että voit käyttää tätä laitetta turvallisesti vahingoittamatta hiuksiasi. 

Asiakkaiden mielipiteet Remington CI91AW PROluxesta

Remington CI91AW PROluxe on saanut Googlen käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa 4,7/5 tähteä. Käyttäjät ovat tyytyväisiä siihen, että voit säätää kiharrinpäitä neljään eri asentoon erilaisten tyylien luomiseksi. Tällä Remingtonin kihartimella on Amazonissa 4,3/5 tähteä. Yksi käyttäjistä totesi, että se on “paljon nopeampi kuin sellaiset kihartimet, jotka imevät hiukset yhden kiharrinpään ympärille.”

Lisätietoja Remington CI91AW PROluxe kiharrin

TEKNISET TIEDOT

 • Enimmäislämpötila: 210 °C
 • Mitat: 26,7 x 2,5 x 4,5 cm
 • Halkaisija: 25 mm
 • Johdon pituus: 3 m

Toimituksemme arvio

Remington CI91AW PROluxe on laadukas hiustenmuotoilutyökalu, jossa on automaattinen sammutustoiminto, joka kytkee sen pois päältä 60 minuutin käyttämättömyyden jälkeen, mikä lisää turvallisuutta ja mielenrauhaa. Siinä on myös edistyksellinen keraaminen grip tech -pinnoite, joka auttaa vähentämään lämpövahinkoja ja ylläpitämään tasaisen lämpötilan.

Digitaalinen lämpötilan säätö, jossa on 5 asetusta, antaa sinulle mahdollisuuden valita joustavasti hiustyypillesi sopivan lämpötason, joten se sopii kaikille hiustyypeille. Viileä kärki auttaa myös ehkäisemään vahingossa tapahtuvia palovammoja, mikä tekee tästä laitteesta turvallisen ja helppokäyttöisen. Ainoa mahdollinen haittapuoli on se, että se on hieman painavampi kuin klassiset sauvakihartimet, mikä voi tehdä siitä haastavamman ottaa matkoille mukaan. Hyvän lopputuloksen saaminen tällä Remingtonin kihartimella on kuitenkin melko nopeaa, ja se on myös hieman kevyempi kuin vastaavat muotoilutyökalut.

Plussat og Miinukset Remington CI91AW PROluxe kiharrin

Plussat

 • Automaattinen sammutus
 • Digitaaliset säädöt
 • Viileä kärki

Miinukset

 • Painavampi kuin klassiset kihartimet
Hyvä kiharrin budjettiluokasta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Remington CI96W1 Silk Curling Wand kiharrin - antaa silkkisen vaikutelman

 • 4,7/5 tähteä Google Shoppingissa
 • 4,5/5 tähteä Amazonissa

Remington CI96W1 Silk Curling Wand kihartimella saat salonkilaatuiset kiharat. Yhdeksän eri lämpöasetuksen ansiosta, jotka vaihtelevat 120-220 celsiusasteen välillä, tämä kiharrin sopii useimmille hiustyypeille, joten se on monipuolinen valinta kaikille, jotka haluavat luoda kauniita, terhakkaita kiharoita kotona.

Remington CI96W1 Silk Curling Wand kiharrin
Hyvä kiharrin budjettiluokasta

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Remington CI96W1 Silk Curling Wand kiharrin:

 • Edistyksellistä teknologiaa
 • Kartiomainen kiharrinosa
 • Edullinen hinta

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Remington CI96W1 Silk Curling Wand

TEKNISET TIEDOT

 • Enimmäislämpötila: 220 °C
 • Halkaisija: 12-25 mm
 • Johdon pituus: 3 m

Silkkinen 3D-efekti
Yksi Remington CI96W1 Silk Curling Wandin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen Silk Ceramic Advanced -teknologia. Se on valmistettu päällystämällä keraaminen lämmityselementti silkkiproteiinikerroksella ja muilla hoitavilla ainesosilla. Tämä auttaa luomaan hiuksiin sileän pinnan, joka on hellävarainen ja auttaa vähentämään pörröisyyttä sekä staattisuutta. Silk Ceramic toimii säteilemällä infrapunalämpöä, joka tunkeutuu hiuksiin ja sitoo sinne luonnollista kosteutta, mikä auttaa pitämään hiukset terveinä ja kiiltävinä. Silkkiproteiinipinnoite auttaa suojaamaan hiuksia lämpövaurioilta, kun taas keraaminen materiaali jakaa lämpöä tasaisesti auttaa ehkäisemään kuumia kohtia ja luo tasaisen muotoilukokemuksen.

Kartiomainen muoto erilaisiin kampauksiin
Toinen Remington Silk Curling Wandin ominaisuus on sen kartiomainen kiharrinpää, jonka paksuus vaihtelee 12-25 mm:n välillä. Näin käyttäjä voi luoda erilaisia tyylejä ja kiharoita löysistä ja rennoista laineista aina terhakoihin spiraaleihin saakka. Kartiomaisen kiharrinpään muoto tekee siitä helppokäyttöisen ja helppohoitoisen, joten käyttäjä voi luoda upeita tyylejä helposti. Kihartimessa on myös helppokäyttöiset digitaaliset säätimet, jotka tarjoavat 9 eri lämpötila-asetusta eri hiustyypeille. Sauva lämpenee nopeasti, noin 30 sekunnissa, ja lämpötilaa voi säätää helposti digitaalisesta näytöstä, joten sen käyttö on helppoa ja kätevää. 

Asiakkaiden mielipiteet Remington CI96W1 Silk Curling Wandista

Remington CI96W1 Silk Curling Wand on saanut Googlen keräämissä käyttäjäarvosteluissa ja kommenteissa eri jälleenmyyjien välillä arvosanan 4,7/5 tähteä. Käyttäjät olivat yleisesti ottaen tyytyväisiä kihartimen helppokäyttöisyyteen, lämmitysnopeuteen ja muotoilukykyyn. Tämä Remingtonin kiharrin on varsin suosittu Amazonin käyttäjien keskuudessa. Siellä sillä on yli 3 500 käyttäjäarvostelua, joiden kokonaisarvosana on 4,5/5 tähteä. Yksi käyttäjistä kirjoitti, että se on erinomainen kiharrin hinta-laatusuhteeltaan.

Lisätietoja Remington CI96W1 Silk Curling Wand kiharrin

TEKNISET TIEDOT

 • Enimmäislämpötila: 220 °C
 • Halkaisija: 12-25 mm
 • Johdon pituus: 3 m

Toimituksemme arvio

Silk Ceramic -teknologian ja kartiomuotoisen kiharrinpään ansiosta Remington CI96W1 Silk Curling Wand tarjoaa tasaista lämpöä, joka auttaa luomaan sileitä, silkkisiä kiharoita ja aaltoja. Kihartimessa on yhdeksän lämpötila-asetusta, joiden avulla voit valita hiustyypillesi parhaiten sopivan lämpöasetuksen – matalasta lämmöstä hienoille tai värikäsitellyille hiuksille korkeaan lämpöön paksuille tai vaikeasti muotoiltaville hiuksille. Lisäksi mukana toimitettu suojakäsine auttaa ehkäisemään palovammoja, ja automaattinen sammutustoiminto takaa turvallisuuden sekä mielenrauhan. Jotkut käyttäjät ovat maininneet, etteivät he pidä kihartimen rakenteesta ja että muovi vaikuttaa halvalta, mutta tässä hintaluokassa tämä Remingtonin kiharrin on silti yksi parhaista. 

Plussat og Miinukset Remington CI96W1 Silk Curling Wand kiharrin

Plussat

 • 9 lämpötila-asetusta
 • Helppokäyttöiset digitaaliset säätimet
 • Suojakäsine
 • Automaattinen sammutus

Miinukset

 • Muovinen rakenne ei joidenkin käyttäjien mukaan näytä laadukkaalta
Yksi käytännöllisimmistä kihartimista test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

BaByliss 2664PRE Curl Secret kiharrin - laadukkaalla lämpökammiolla

 • T3.comin hyväksymä
 • 4,4/5 tähteä Google Shoppingissa
 • 4,1/5 tähteä Amazonissa

BaByliss 2664PRE Curl Secret on innovatiivisella teknologialla varustettu muotoilulaite, joka sopii useimmille hiustyypeille. Sen turvamekanismin vapauttaa hiukset, jos laitat niitä vahingossa liikaa keraamiseen kammioon.

BaByliss 2664PRE Curl Secret kiharrin
Yksi käytännöllisimmistä kihartimista

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta BaByliss 2664PRE Curl Secret kiharrin:

 • Keraaminen lämpökammio
 • Automaattinen kiharrus
 • Turvamekanismi

Arvostelu: Tuoteanalyysissä BaByliss 2664PRE Curl Secret

TEKNISET TIEDOT

 • Enimmäislämpötila: 205 °C
 • Mitat: 25,6 x 8,3 x 8,3 cm
 • Halkaisija: 25 mm
 • Johdon pituus: 2,5 m

Automaattinen kiharrus
BaByliss 2664PRE Curl Secret on innovatiivinen muotoilutyökalu, jossa yhdistyvät keraaminen teknologia ja automaattinen kiharrus, joilla saat salonkilaatuiset kiharat kotona. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on sen keraaminen kammio, joka luo tasaisia ja tarkkoja kiharoita jokaisella käyttökerralla. Keraaminen materiaali auttaa myös vähentämään pörröisyyttä ja ehkäisemään lämpövaurioita, jolloin hiuksesi pysyvät terveinä ja ravittuina. Käyttö on hyvin yksinkertaista, sillä sinun tarvitsee vain asettaa hiukset keraamiseen kammioon, ja työkalu vetää sen automaattisesti sisään ja lämmittää sen luodakseen täydellisiä kiharoita. Tämä tapa kiharruttaa hiukset säästää aikaa, mikä on erityisen hyödyllistä, kun sinulla on kiire.

Lämpötila-asetukset
BaByliss 2664PRE Curl Secretissä on myös kaksi säädettävää lämpöasetusta (185 °C ja 205 °C), jotka sopivat erilaisille hiustyypeille ja halutuille tyyleille. Tämän ja keraamisen teknologian ansiosta voit saavuttaa täydelliset kiharat uhraamatta hiustesi terveyttä. Keraaminen kammio yhdessä säädettävien lämpöasetusten kanssa auttaa vähentämään pörröisyyttä ja ehkäisemään lämpövaurioita, jolloin hiuksesi näyttävät sileiltä ja kiiltäviltä. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet BaByliss 2664PRE Curl Secretistä

T3.com arvioi BaByliss 2664PRE Curl Secret kihartimen, ja he olivat erityisen vaikuttuneita siitä, “kuinka luonnollisilta kiharat näyttivät”. Lisäksi asiantuntijat pitivät sitä helppokäyttöisenä ja hyvin valmistettuna. Googlen kokoamassa käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa eri kaupoista sillä on 4,4/5 tähteä. Käyttäjät pitivät yleisesti tästä kihartimesta, ja yksi kuvaili sitä jopa maagiseksi, koska se kihartaa hiukset vaivattomasti muutamassa sekunnissa. Amazonin käyttäjät antoivat sille 4,1/5 tähteä ja olivat erityisen tyytyväisiä sen helppokäyttöisyyteen.

Lisätietoja BaByliss 2664PRE Curl Secret kiharrin

TEKNISET TIEDOT

 • Enimmäislämpötila: 205 °C
 • Mitat: 25,6 x 8,3 x 8,3 cm
 • Halkaisija: 25 mm
 • Johdon pituus: 2,5 m

Toimituksemme arvio

BaByliss 2664PRE Curl Secret kihartimessa on muotoiltu uniikilla tavalla. Siinä on myös lämmönilmaisin, joka ilmoittaa, kun se on käyttövalmis. Keraamisen lämpökammionsa ansiosta sitä on turvallista käyttää useimpien hiustyyppien kanssa, mutta se ei kuitenkaan sovellu todella pitkille hiuksille, koska ne eivät välttämättä mahdu tämän kihartimen kammioon. Sen monet ominaisuudet sekä helppokäyttöisyys ja huollettavuus tekevät siitä kuitenkin erittäin käytännöllisen suurien laineiden ja terhakoiden kiharoiden tekemiseen.

Plussat og Miinukset BaByliss 2664PRE Curl Secret kiharrin

Plussat

 • Säädettävät lämpöasetukset
 • Vähentää pörröisyyttä ja ehkäisee lämpövaurioita
 • Lämmönilmaisin

Miinukset

 • Ei sovellu todella pitkille hiuksille

Mitä ottaa huomioon kiharrinta ostaessasi?

Tyyppi
Saatavilla on useita erilaisia kihartimia, ja kullakin tyypillä on omat etunsa sekä rajoituksensa, joten on tärkeää valita sellainen, joka palvelee parhaiten tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Kolme kihartimien päätyyppiä ovat:

 • Sauvat: Sauvat ovat pitkiä, sylinterimäisiä tikkuja, jotka lämpenevät ja luovat kiharoita. Niitä on erikokoisia, ohuista paksuihin, ja ne sopivat erinomaisesti suurien, rantalookkien luomiseen.
 • Kihartimet lämpökammiolla: Näissä kihartimissa on erillinen lämmityskammio, jonka sisään hiukset laitetaan. Ne on suunniteltu luomaan tiheitä ja tarkkoja kiharoita, ja sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat lisätä hiuksiinsa volyymia ja rakennetta.
 • Monikärkiset kihartimet: Näissä kihartimissa on useita sauvoja, joita voidaan käyttää erilaisten kiharatyyppien ja -kokojen luomiseen. Muista, että mitä pienempää sauvakokoa käytät, sitä ”pienemmät” tai tiheämmät kiharoista tulee, kun taas isommalla saat aikaan suurempia laineita.

Kihartimen valinta riippuu yleensä käyttäjän omasta hiustyypistä ja halutusta tyylistä, jonka hän haluaa saavuttaa.

Lämpöasetukset
Eri hiustyypit vaativat eri lämpöasetuksia, joten on tärkeää valita kiharrin, jossa on säädettävät lämpöasetukset, jotta voit mukauttaa sen hiustyypillesi sopivaksi. Herkät ja vaurioille alttiit hiukset tulisi muotoilla 80-95 °C:n lämpötilassa, jotta hiuskuidut eivät vahingoitu ja väri säilyy. Normaalit hiukset voidaan muotoilla 95-105 °C:n lämpötilassa, joka sopii useimmille hiustyypeille ja pitää hiukset terveinä samalla kun ne luovat halutut kiharat.

Karkeat tai paksut hiukset vaativat korkeampia lämpötiloja pitkäkestoisten kiharoiden luomiseksi, joten tämäntyyppisten hiusten muotoiluun suositellaan 105-205 °C:n lämpötilaa tai joskus jopa vielä korkeampaa lämpötilaa. Hiusten on oltava täysin kuivat ennen kihartamista. Lämpösuoja-ainetta kannattaa käyttää sekä märissä että kuivissa hiuksissa, mutta kannattaa valita sellainen aine, joka ei tee hiuksista tahmeita.

Ominaisuudet – Monissa kihartimissa 
erityisesti premium-luokan laitteissa, on erilaisia lisäominaisuuksia ja lisävarusteita. Automaattinen sammutusominaisuus on loistava turvaominaisuus, joka estää mahdolliset onnettomuudet, jos unohdat sammuttaa kihartimen. Hyvä lisäosa puolestaan on kuumuutta kestävä käsine, joka on erityisen hyödyllinen niille, jotka eivät ole koskaan ennen käyttäneet kiharrinta tai joilla on herkkä iho. Käsine suojaa ihoasi kuumuudelta, jolloin voit kihartaa hiuksesi ilman palovammojen vaaraa.

Lisäksi joidenkin kihartimien mukana toimitetaan säilytys- ja matkapussi, joka on hyödyllinen, jotta kihartimesi pysyy hyvässä kunnossa myös matkoilla. Joissakin kihartimissa on mineraali- tai silkkipitoinen kiharrinosa, joka voi auttaa parantamaan hiusten terveyttä ja ulkonäköä lisäämällä kosteutta sekä vähentämällä staattisuutta. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä lisäominaisuuksista ja lisävarusteista, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun olet ostamassa kiharrinta.

Hinta
Kihartimien hintaluokka vaihtelee suuresti; niinkin alhaisesta kuin 20 eurosta jopa yli 500 euroon. Tässä katsauksessa olemme valinneet budjettiluokkaan kuuluvia malleja, jotka maksavat alle 30 euroa.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot
Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot ovat tärkeitä, kun olet valitsemassa kiharrinta, koska ne antavat arvokasta tietoa tuotteen laadusta, ominaisuuksista ja suorituskyvystä. Tästä syystä olemme sisällyttäneet ne artikkeliimme. Käyttäjäarvostelut voivat olla hyödyllisiä, sillä ne antavat tietoa tuotteen käytettävyydestä ja kestävyydestä. Ne voivat myös tuoda esiin tuotteen mahdollisia ongelmia, jotka eivät ehkä käy ilmi tuotekuvauksesta. Asiantuntija-arvostelut taas voivat tarjota objektiivisemman ja yksityiskohtaisemman analyysin tuotteen suorituskyvystä, mukaan lukien sen tekniset tiedot, osien laadun ja yleisen hinta-laatusuhteen.

arrow-more

Hyvän kihartimen ominaisuudet

Hyvän kihartimen piirteet riippuvat tarpeistasi ja hiustyypistäsi, mutta tässä on joitakin keskeisiä ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä:

 • Kiharrinosan koko ja muoto: Kihartimia on erikokoisia – pienet sopivat terhakoille kiharoille ja suuret isoille laineille. Kartiomaiset tai kapenevat kiharrinpäät voivat luoda luonnollisemman näköisiä kiharoita, kun taas litteä voi saada aikaan selkeämpiä aaltoja.
 • Kiharrinosan materiaali: Materiaali vaikuttaa lämmön jakautumiseen ja voi siten vaikuttaa myös lopputulokseen. Keraaminen materiaali on suosittu, koska se tuottaa lämpöä tasaisesti ja voi auttaa vähentämään pörröisyyttä sekä staattisuutta.
 • Lämpötilan säätö: Säätämällä voit valita hiustyypillesi sopivan lämmön. Hienot ja värikäsitellyt hiukset tai hiustenpidennykset vaativat alhaisempaa lämpöä, kun taas rakenteeltaan paksummat hiukset saattavat vaatia korkeampaa lämpötilaa.
 • Helppokäyttöisyys: Kiharrin, jossa on ergonominen kahva, kääntyvä johto ja automaattinen sammutustoiminto, voivat tehdä muotoilusta helpompaa ja mukavampaa.

Viime kädessä hyvän kihartimen pitäisi tuottaa haluamasi tulokset ja olla helppokäyttöinen sekä hellävarainen hiuksillesi. Kun otat huomioon nämä tärkeimmät ominaisuudet, voit löytää sinulle ja hiuksillesi sopivan kihartimen.

Sopivan lämpötilan valinta kihartamiseen

Hiusten kihartamisessa käytettävä lämpötila on tärkeä, jotta voidaan saavuttaa haluttu tulos ja välttää samalla lämpövahinkoja. Ihanteellinen lämpötila vaihtelee hiustyypin, pituuden ja paksuuden mukaan. Tässä on yksityiskohtaisempi selvitys eri hiustyypeille suositelluista lämpötiloista:

 • Ohuet tai värikäsitellyt hiukset: Tällaiset hiukset ovat herkkiä ja alttiimpia vaurioille, joten on suositeltavaa käyttää 80-95 °C:n lämpötilaa. Alhaisempi lämpöasetus auttaa ehkäisemään hiuskuitujen vaurioitumista ja säilyttämään hiusten värin.
 • Normaalit hiukset: Lämpötila-alue 95-105 °C on sopiva normaaleille tai keskikarkeille hiuksille. Tämä lämpötila sopii useimmille hiustyypeille, ja sen avulla saavutat haluamasi kiharat ja säilytät samalla hiustesi terveyden.
 • Karkeat tai paksut hiukset: Näille hiustyypeille suositellaan 105-205 °C:n lämpötila-aluetta. Tämä lämpötila auttaa sinua luomaan kiharoita, jotka kestävät koko päivän, myös vaikeasti muotoiltaviin hiuksiin.

On tärkeää huomata, että korkeiden lämpötilojen käyttäminen voi vahingoittaa hiuksia, joten on parasta aloittaa alhaisemmalla lämpötilalla ja nostaa sitä vähitellen, kunnes löydät hiustyypillesi sopivan asetuksen. On myös suositeltavaa käyttää lämpösuojasuihketta ennen kihartamista lämpövahinkojen estämiseksi. Käyttämällä hiuksillesi sopivaa alhaisinta lämpöasetusta voit auttaa säilyttämään hiustesi terveyden luonnollisen ilmeen pitkällä aikavälillä.

Näin käytät kiharrinta

Hiusten muotoilu kihartimella ja myös suoristusraudan kanssa voi olla haastavaa, varsinkin jos se on sinulle uutta. Pienellä harjoittelulla saat kuitenkin haluamasi kiharat. Tässä ovat vaiheet, joita kannattaa noudattaa kun käytät kiharrinta:

 • Valmistele hiukset: Varmista, että hiukset ovat puhtaat ja kuivat. Voit myös käyttää lämpösuojasuihketta lämpövahinkojen estämiseksi.
 • Jaottele hiukset: Jaa hiukset pieniin, helpommin hallittaviin osiin. Ylimääräisten hiusten eristäminen pois auttaa sinua keskittymään yhteen osaan kerrallaan.
 • Valitse lämpötila: Valitse kihartimen lämpötila-asetus hiustyypin ja halutun tyylin perusteella. Katso edellisestä vastauksesta suositellut lämpötila-alueet eri hiustyypeille.
 • Aloita kiharrus: Ota osa hiuksista ja kiedo se kihartimen kiharrinpään ympärille. Pidä sitä muutaman sekunnin ajan riippuen siitä, kuinka terhakan kiharan haluat. Toista tämä prosessi jokaiselle osalle.
 • Stailaa hiukset: Kun olet kihartanut kaikki hiuksesi, anna niiden jäähtyä muutaman minuutin ajan. Voit sen jälkeen käyttää hiuslakkaa paremman pidon saavuttamiseksi.

Hiusten kihartaminen kihartimella voi viedä aikaa ja se voi vaatia harjoittelua, mutta se on kaiken sen vaivan arvoista. Näitä ohjeita noudattamalla saat aikaan kauniita, pitkäkestoisia kiharoita.

Kihartimet ja suoristusraudat täydelliseen muotoiluun

Parasta kiharrinta etsiessäsi on tärkeää ottaa huomioon ominaisuudet, jotka paitsi parantavat kiharrusta myös täydentävät yleistä muotoilurutiinia. Huippuvalintamme tarjoavat edistyksellisiä teknologioita ja käyttäjäystävällistä muotoilua, joka takaa täydelliset kiharat joka kerta. Monipuolisista muotoiluvaihtoehdoista kiinnostuneille suoristusrautoihin tutustuminen on yhtä tärkeää. Tutustu parhaisiin suoristusrautoihin, jotka sulavasti muuntavat tyylisi kiharasta sileään säihkyvään suortuvaan kattaen kaikki muotoilutarpeisiisi. Tustu siis artikkeliimme sekä syvenny suoristusrautojen maailmaan ja avaa kaikki muotoilumahdollisuudet.

Asiantuntija- ja testilähteet

T3.com

T3.com on teknologiasivusto, joka julkaisee arvosteluja, uutisia ja tietoa uusimmista vempaimista. Se kattaa laajan tuotevalikoiman ja tarjoaa perusteellisia arvosteluja sekä analyysejä uusimmista teknologiatuotteista ja osto-oppaita sekä vinkkejä, jotka auttavat kuluttajia tekemään harkittuja ostopäätöksiä.

Voit lukea T3:n arvostelut GHD Curve Creative Curl Wand kihartimesta täältä ja täältä.
Voit lukea T3:n arvostelun BaByliss 2664PRE Curl Secretistä täältä.
Voit lukea T3:n arvostelun Cloud Nine Waving Wandista täältä.

Asiakasarviot

Google Shopping

Google Shopping on Googlen oma verkkokauppa-alusta. Sen avulla käyttäjät voivat hakea ja vertailla eri verkkokauppiaiden tuotteiden hintoja. Alusta näyttää erilaiset tuotetiedot, kuten kuvat, kuvaukset, hinnat ja myyjätiedot, mikä helpottaa tuotteen löytämistä ja tietoon perustuvien ostopäätösten tekemistä.

Voit tarkistaa GHD Curve Creative Curl Wandin arvosanan täältä.
Voit tarkistaa Remington CI91AW PROluxen arvosanan täältä.
Voit tarkistaa BaByliss 2664PRE Curl Secretin arvosanan täältä.
Voit tarkistaa Remington CI96W1 Silk Curling Wandin arvosanan täältä.

Amazon

Amazon on monikansallinen teknologiayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Seattlessa, Washingtonissa. Jeff Bezos perusti sen vuonna 1994, ja se aloitti toimintansa aluksi online-kirjakauppana. Nykyään se on yksi maailman suurimmista verkkokaupoista, ja se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita sekä palveluja, kuten kirjoja, elektroniikkaa, vaatteita, elintarvikkeita ja paljon muuta. Amazon tunnetaan myös innovatiivisesta lähestymistavastaan liiketoimintaan, mikä tekee siitä johtavan yrityksen teknologiateollisuudessa.

Voit tarkistaa Remington CI91AW PROluxen arvosanan täältä.
Voit tarkistaa BaByliss 2664PRE Curl Secretin arvosanan täältä.
Voit tarkistaa Cloud Nine Waving Wandin arvosanan täältä.
Voit tarkistaa Remington CI96W1 Silk Curling Wandin arvosanan täältä.

FAQ

Paras kiharrin juuri sinulle riippuu hiustyypistäsi ja kaivatusta koosta, lämpötilasta, materiaalista sekä ominaisuuksista. Kun olet valitsemassa kiharrinta, ota huomioon sellaiset tekijät kuin lämpötila-asetukset, materiaali (keraaminen tai titaani), lisäominaisuudet ja -varusteet (lämmönkestävä hanska, kääntyvä johto, automaattinen sammutus) sekä suositut tuotemerkit, kuten GHD, BaByliss ja Remington, jotka olemme sisällyttäneet arvosteluumme.
Mikä kiharrin on hellävaraisin?
Mikä tahansa lämpömuotoiluväline voi vahingoittaa hiuksia, mutta jotkin kihartimet on suunniteltu minimoimaan vahingot. Keraamiset kihartimet säteilevät negatiivisia ioneja, jotka vähentävät pörröisyyttä sekä staattista sähköä ja ovat siksi vähemmän vahingollisia kuin metalliset kihartimet. Säädettävillä lämpöasetuksilla ja suojaominaisuuksilla varustetut kihartimet voivat vähentää vaurioitumisriskiä. On tärkeää käyttää lämpösuoja-ainetta ja välttää liiallista lämpöaltistusta, jotta vaurioita syntyisi mahdollisimman vähän.
Mikä kiharrin sopii isoille kiharoille ja aaltoileville laineille?
Suurten kiharoiden luomiseen paras vaihtoehto on kiharrin, jonka kiharrinosan halkaisija on mahdollisimman suuri. 25-38 mm suuruisella kiharrinosalla voidaan luoda suuret kiharat. Myös kartiomainen tai kapeneva kiharrinosa sopii luonnollisen näköisten kiharoiden luomiseen.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.