Hilseshampoo arvostelu –
Tässä ovat parhaat hilseshampoot

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Jos olet joskus joutunut kärsimään hilseilevästä päänahasta, voivat erilaiset hoitotuotteet olla sinulle jo ennestään jossain määrin tuttuja. Hilseily on uskomattoman yleinen päänahan sairaus. Se ei ole vaarallista, mutta se voi olla ärsyttävää ja kiusallista.

Hilseshampoot sisältävät erilaisia aktiivisia ainesosia, jotka auttavat vähentämään hiuspohjan tuottaman öljyn määrää sekä vähentämään tulehduksia. Ne sisältävät myös sieniä ehkäiseviä ainesosia, jotka auttavat hillitsemään hiivan ja bakteerien kasvua päänahassa, mikä voi aiheuttaa hilseilyä. Lisäksi jotkin hilseshampoot voivat sisältää muitakin ainesosia, kuten kosteusvoidetta tai eteerisiä öljyjä, jotka auttavat rauhoittamaan päänahkaa.

Jos kärsit hilseestä, oikean shampoon löytäminen voi olla haastavaa. Markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, että on vaikea tietää, mitkä niistä sopivat parhaiten hiustyypillesi ja päänahallesi. Tämä opas voi auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan ostopäätöksen.

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Hairlust Instant Relief hilseshampoo - sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia

Hairlustin Instant Relief on sulfaatiton hilseshampoo, jossa on lukuisia aktiivisia ainesosia, jotka auttavat pysäyttämään päänahan hilseilyn. Se on pohjoismainen tuote, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat mahdollisimman luonnollisen ratkaisun hiusten ja päänahan ongelmiin.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Hairlust Instant Relief hilseshampoo:

 • 97,9 % ainesosista on luonnollisia
 • Sulfaatiton
 • Dermosoft® decalact MB

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Hairlust Instant Relief

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 200 ml

Dermosoft® decalact MB
Malassezia-hiivasienen, jota esiintyy luonnostaan hiuspohjassa, liikakasvu on yleisin syy hilseilyyn. Aktiivisena komponenttina toimiva Dermosoft® decalact MB on monipuolinen ja luonnollinen antibakteerinen aine, jonka on osoitettu pääsevän eroon hilseen aiheuttavasta sienestä. Sitä käytetään hellävaraisena ja luonnollisena vaihtoehtona triklosaanille ja klimbatsolille hilseen hoidossa.

Orgaaninen aloe vera
Aloe vera on hyvä ratkaisu hilseilevän päänahan hoitamiseen. Se on osoittautunut lukuisissa tutkimuksissa hyödylliseksi seborrooisen dermatiitin, hilseen aiheuttavan ihosairauden, hoidossa. Tässä terveellisessä ainesosassa on runsaasti entsyymejä, mineraaleja, aminohappoja, ravintoaineita ja vitamiineja. Aloe veran kutinaa ja sieniä ehkäisevät ominaisuudet voivat rauhoittaa kutisevaa päänahkaa ja vähentää hilseilyä. Aloe vera suojaa erilaisilta ympäristöhaitoilta, kuten UV-säteilyltä ja ilmansaasteilta antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Lisätietoja Hairlust Instant Relief hilseshampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 200 ml

Toimituksemme arvio

Luonnollisten ja sulfaatittomien ainesosiensa ansiosta tämä Hairlustin hilseshampoo sopii lähes kaikille iho- ja hiustyypeille. Orgaanisen omenauutteen sisältämä kalium, magnesium, kalsium sekä kupari vähentävät hiustenlähtöriskiä ja myös kosteuttavat päänahkaa tehokkaasti.

Teepuuöljy saattaa kuitenkin olla joillekin allergisoiva aine, mutta sitä käytetään laajalti hiustenhoitotuotteissa, koska se estää kuolleiden solujen sekä kemikaalien kertymistä, ja juuri siksi päänahka hilseilee. Jos haluat kokeilla pohjoismaista hiustenhoitotuotetta, Hairlust voi olla oikea valinta sinulle.

Plussat og Miinukset Hairlust Instant Relief hilseshampoo

Plussat

 • Pohjoismainen tuote
 • Sisältää orgaanista aloe veraa ja omenauutetta
 • Raikas puinen ja yrttinen tuoksu
 • Kierrätettävät materiaalit

Miinukset

 • Teepuuöljy saattaa aiheuttaa joillekin ihmisille ärsytystä tai allergisia reaktioita

Goldwell Dualsenses For Men hilseshampoo - kuivahiuksisille miehille

 • 4,8/5 Google Shopping
 • 4,5/5 Amazon

Goldwell Dualsenses miesten hilseshampoo on oikea valinta kaikille hilseilystä ja kuivista hiuksista kärsiville miehille. Sen ainesosat on huolellisesti valittu käsittelemään kuivan päänahan ja hiusten ongelmia.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Goldwell Dualsenses For Men hilseshampoo:

 • Kuiville hiuksille ja päänahalle
 • Recharge-yhdistelmä guaranalla ja kofeiinilla
 • Miellyttävä ja aromatisoiva tuoksu

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Goldwell Dualsenses For Men

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 300 ml

Guaranauute ja kofeiini
Paullinia Cupanan siemenuute tunnetaan yleisemmin nimellä guarana, ja hiustenhoitotuotteissa se toimii hoitoaineena. Tämä ainesosa voi auttaa parantamaan hiusten rakennetta, lisäämään kiiltoa sekä kimmoisuutta ja parantamaan hiusten ulkonäköä sekä tuntumaa.

Suuret määrät guaranan sisältämiä rasvahappoja ja proteiineja voivat auttaa hiustupien kasvussa ja hilseettömän päänahan ylläpitämisessä. Goldwell

Dualsenses For Men hilseshampoo sisältää guaranan lisäksi myös kofeiinia, joka tunnetusti auttaa parantamaan päänahan verenkiertoa, mikä tukee vahvan karvatupen muodostumista. Se stimuloi hiuksia tunkeutumalla niiden juureen saakka.

Kuivan päänahan aiheuttaja
Kuiva päänahka ja hilse johtuvat usein päänahan talirauhasten talin ylituotannosta. Ylimääräinen tali sekoittuu kuolleisiin ihosoluihin ja muodostaa hilseilyä. Tätä tilaa voivat pahentaa myös erilaiset ympäristötekijät, kuten kylmä sää tai liiallinen auringonotto.

Tehokkain ratkaisu kuivaan päänahkaan ja hilseeseen on käyttää lääkeshampoota, joka sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka vähentävät tulehdusta ja palauttavat päänahan luonnollisen pH-tasapainon.

Goldwell Dualsenses For Men hilseshampoo sisältää pantenolia, jolla on kosteutta kerääviä ominaisuuksia. Pantenoli auttaa yleisesti tasoittamaan hiuksia ja ehkäisemään sellaisia ongelmia kuin pörröisyyttä, katkeilua ja haurastumista.

Mitä asiakkaat sanovat Goldwell Dualsenses For Men hilseshampoosta

Goldwell Dualsenses miesten hilseshampoo on saanut 4,8/5 tähteä Google Shoppingissa. Yksi käyttäjistä kertoi, että kutina ja hilseily olivat vähentyneet merkittävästi tämän hiusshampoon käytön aloittamisen jälkeen. Monet käyttäjät pitävät yleisesti sen tuoksusta. Dualsenses hilseshampoon kommentit ovat pääosin positiivisia myös Amazonissa, jossa sillä on 4,5/5 tähteä. Yksi kertoo aloittaneensa käyttämään tätä tuotetta, koska hänen kampaajansa suositteli sitä hilseongelmaan ja että hän on erittäin tyytyväinen siihen, koska se auttoi häntä.

Lisätietoja Goldwell Dualsenses For Men hilseshampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 300 ml

Toimituksemme arvio

Goldwell Dualsenses miesten hilseshampoo toimii hyvin hilseilyn poistamisessa ja kuivan päänahan kosteuttamisessa sen Instant Microfluid -teknologian avulla. Tässä teknologiassa hyödynnetään erittäin hienojakoista nestettä, joka takaa hiuksiin levitettävien ainesosien nopean ja tasaisen jakautumisen. Tämän lisäksi se sisältää myös glyseriiniä, joka on kosteuttava aine, mikä tarkoittaa, että se pitää hiuksesi voimakkaasti kosteutettuina.

Huomaa, että tämä tuote sisältää SLES:ää, jonka ihmiset yleensä sekoittavat SLS:ään. SLES on kuitenkin paljon miedompi, ja on vähemmän todennäköistä, että se ärsyttäisi ihoa. Muista myös, että tämän shampoon muilla ainesosilla, kuten pantenolilla ja piroktoniolamiinilla, on rauhoittava vaikutus päänahkaan ja hiuksiin. Perusteellisen analyysin jälkeen tulimme siihen johtopäätökseen, että Goldwell Dualsenses For Men on paras hilseshampoo miehille.

Plussat og Miinukset Goldwell Dualsenses For Men hilseshampoo

Plussat

 • Instant Microfluid -teknologia
 • Tasapainottaa kuivaa päänahkaa
 • Sisältää pantenolia ja glyserolia

Miinukset

 • Sisältää SLES-aineita

La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense hilseshampoo - korkealaatuisilla aineosilla

 • 4,7/5 Google Shopping
 • 4,5/5 Amazon

La Roche Posayn hilseshampoo sisältää aktiivisia ainesosia, kuten salisyylihappoa, jotka auttavat vähentämään päänahan rasvoittumista ja poistamaan hilseilyn kokonaan. Sitä suositellaan käytettäväksi usein, ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi sitä tulee hieroa kevyesti päänahkaan 2 minuutin ajan ennen huuhtelua.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense hilseshampoo:

 • Sisältää LHA:ta (patentoitu mikrokuorinta-ain
 • Sisältää salisyylihappoa
 • Sopii rasvoittuville hiuksille

Arvostelu: Tuoteanalyysissä La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense hilseshampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 125 ml

Rikastettu LHA:lla
LHA (LipoHydroxy Acid) on patentoitu ryppyjä, ikääntymistä ja aknea ehkäisevä kosmeettinen ainesosa. Se sisältää lipofiilistä hydroksihappoa, jolla on merkittävä vaikutus ihon ulkonäköön ja sileyteen. Tämä aine toimii edistämällä uusien solujen kasvua tyvikerroksessa ja kuorimalla ihoa solu solulta.

LHA on lipofiilisempi kuin salisyylihappo, mikä tarkoittaa, että se voi liueta rasvoihin, öljyihin ja lipideihin tehokkaammin tunkeutumatta kovinkaan syvälle. LHA ja salisyylihappo muodostavat yhdessä voimakkaan sekä tehokkaan kuorivan yhdistelmän. Kemialliset kuorinta-aineet toimivat sekä tukkeutuneiden huokosten vapauttamiseksi että talintuotannon (rasvaisuuden) hillitsemiseksi.

Salisyylihappo
Salisyylihappo on eräänlainen beetahydroksihappo (BHA), jota saadaan kasveista, kuten pajunkuoresta ja talvivihreän lehdistä. Salisyylihappo vähentää hilseilyä kuorimalla päänahkaa, mikä auttaa poistamaan ylimääräisen öljyn ja kuolleet ihosolut, jotka voivat kerääntyä päänahkaan ja aiheuttaa siten myös ärsytystä sekä kutinaa.

Lisäksi salisyylihappo auttaa torjumaan bakteereja ja sieniä, jotka voivat aiheuttaa erilaisia infektioita, kuten seborrooista ihottumaa (hilseen tieteellinen nimi). Kuorimalla nämä ärsyttävät aineet pois salisyylihappo voi auttaa vähentämään punoitusta, kutinaa, hilseilyä ja muita päänähän ongelmatiloja.

Kuorivien ominaisuuksiensa lisäksi se auttaa myös ehkäisemään tulevia tauteja pitämällä päänahan terveenä. Salisyylihapon säännöllinen käyttö voi auttaa ylläpitämään päänahan pH-tasapainon terveellä tasolla ja vähentää samalla päänahkaan kerääntyneiden bakteerien tai sienten aiheuttamaa tulehdusta.

Asiakkaiden mielipiteet La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense hilseshampoosta

La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense hilseshampoo on saanut yli tuhannesta Google Shoppingin keräämästä käyttäjäarviosta keskiarvosanan 4,7/5 tähteä. Valtaosa asiakkaista antoi tälle tuotteelle täydet viisi tähteä. Lukuisat käyttäjät kehuvat Kerium Anti Dandruff hilseshampoon hoitavan hyvin heidän herkkää ja rasvaista päänahkaa, joka on altis hilseilylle.

Ihmiset, jotka eivät pitäneet tästä shampoosta, totesivat, että se johtuu sen pienestä pakkauskoosta sekä korkeasta hinnasta ja myös siitä, että se ei auta kuivaan päänahkaan ja ihoon. Amazonissa La Roche Posayn hilseshampoo on saanut keskimäärin 4,5/5 tähteä, ja käyttäjien kommentit ovat hyvin samankaltaisia kuin Google Shoppingissa.

Lisätietoja La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense hilseshampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 125 ml

Toimituksemme arvio

La Roche Posay Kerium on laadukas hilseshampoo, joka vaahtoaa mukavasti, tuoksuu miellyttävältä ja on koostumukseltaan erinomainen mikrokuorinta-aineidensa ansiosta. Se on hieman kalliimpi, mutta mielestämme sen hintaa voidaan kuitenkin pitää täysin oikeutettuna. Sen aktiiviset ainesosat auttavat hoitamaan rasvaista päänahkaa sekä hilseilyä, ja se vähentää myös punoitusta sekä tulehdusta. Se poistaa epäpuhtaudet ja elvyttää hiuksia sekä päänahkaa, ja sen ainesosaluettelosta löytyvä PP-vitamiini lievittää kutinaa.

Plussat og Miinukset La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense hilseshampoo

Plussat

 • Vaahtoaa mukavasti
 • Hyvä tuoksu ja koostumus
 • Vähentää kutinaa ja ärsytystä

Miinukset

 • Korkea hinta

Sim Sensitive System 4 1 Climbazole hilseshampoo - suomalainen hiustenhoitotuote

Jos etsit suomalaisvalmisteista hilseshampoota, Sim Senstive System4 1 Climbazole saattaa olla oikea valinta sinulle. Se sisältää ainesosia, jotka vaikuttavat aktiivisesti hiusten sekä hiuspohjan kunnon parantamiseen, ja se on myös täysin hajusteeton.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Sim Sensitive System 4 1 Climbazole hilseshampoo:

 • Suomalainen tuote
 • Hajusteeton
 • Sopii naisille ja miehille

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Sim Sensitive System4 1 Climbazole hilseshampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Hajusteeton hilseshampoo
Luonnollisia tai synteettisiä eteerisiä öljyjä tai aromaattisia yhdisteitä, joita kutsutaan hajusteiksi tai parfyymeiksi, käytetään monissa tuotteissa lisäämään miellyttävää tuoksua tai peittämään joidenkin aineiden hajua. Tässä hilseshampoossa ei ole minkäänlaisia hajusteita. Käyttämällä hajusteettomia hiustenhoitotuotteita vähennät huomattavasti sitä mahdollisuutta, että ihosi reagoi tai ärsyyntyy ajan myötä.

Herkistynyt iho saattaa alkaa reagoida kaikkeen, mitä sille laitat. Ärtyneellä tai reaktiivisella iholla voi esiintyä myös punoitusta, kutinaa, hyper- tai hypopigmentaatiota. Jos ihosi ja päänahkasi ovat yleisesti ottaen herkkiä, suosittelemme käyttämään hajusteetonta hilseshampoota, kuten Sim Sensitive Special hilseshampoota.

Aktiiviset ainesosat
Sim Sensitive System4 1 Climbazole hilseshampoo sisältää piroktoniolamiinia ja salisyylihappoa. Piroktoniolamiinia käytetään korvaamaan sinkkipyritionia, joka on nykyään kiellettyjen aineiden luettelossa. Piroktoniolamiinilla on sieniä ehkäiseviä ominaisuuksia, joiden ansiosta se sopii erinomaisesti Malassezia globosa -nimisen sienen torjuntaan, joka on hilseen pääasiallinen syy.

Beetahydroksihappo-salisyylihappo on kasveissa luonnostaan esiintyvä aine. Koska se kykenee edistämään kuorintaa, sillä on suora anti-inflammatorinen vaikutus ja se toimii paikallisena antibakteerisena aineena.

Lisätietoja Sim Sensitive System 4 1 Climbazole hilseshampoo

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 250 ml

Toimituksemme arvio

Sim Sensitive System4 1 Climbazole hilseshampoo on sopiva valinta niille, joilla on normaalit tai rasvaiset hiukset ja päänahka. Hydrolysoitu kollageeni auttaa kosteuttamaan päänahkaa ja palauttamaan vaurioituneen sidekudoksen.

Se on hyödyllistä myös hiuksille ja voi tarjota monenlaisia etuja, kuten toimia keratiiniproteiinien rakennusaineena, viivästyttää harmaantumista, edistää paksumpien hiusten muodostumista ja säilyttää terveen päänahan.

Tämä tuote sisältää SLES:ää, joka poistaa kosteutta hiuksista, mutta on todistetusti paljon hellävaraisempi kuin SLS, eikä siksi ärsytä ihoa läheskään yhtä paljon. Kaiken kaikkiaan Sim Sensitive System4 1 Climbazole kuuluu parhaiden suomalaisten hajusteettomien hiustuotteiden joukkoon.

Plussat og Miinukset Sim Sensitive System 4 1 Climbazole hilseshampoo

Plussat

 • Pullo valmistettu 100 % kierrätysmuovista
 • Sopii sekä normaaleille että rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle
 • Hydrolysoitu kollageeni

Miinukset

 • Sisältää SLES:ää

Vichy Dercos hilseshampoo - sopii kaikille hiustyypeille

 • 4,7/5 Google Shopping
 • 4,7/5 Amazon

Vichy Dercos hilseshampoota suositellaan herkille hiuksille ja päänahalle. Se sisältää aktiivisia ainesosia, kuten salisyylihappoa, jotka parantavat ärtyneen päänahan tilaa.  

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Vichy Dercos hilseshampoo:

 • Osa kaikille hiustyypeille sopivaa sarjaa
 • Parabeeniton ja sulfaatiton
 • Sisältää laadukkaita aktiivisia ainesosia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Vichy Dercos hilseshampoo

Parabeeniton ja sulfaatiton
Parabeenit ovat säilöntäaineita, joita käytetään monissa päivittäisen hygienian ylläpitämiseen tarkoitetuissa tuotteissa, kuten shampoossa, estämään bakteerien kasvua. Ne toimivat myös emulgointiaineina, jotta ainesosat pysyvät kunnolla sekaisin keskenään.

Sulfaatit ovat kemikaaleja, joita käytetään monissa shampoissa vaahdon tuottamiseen hiuksia pestessä. Vaikka molemmilla ainesosilla on tarkoituksensa, ne voivat ärsyttää niitä, joilla on herkkä iho tai allergioita. Parabeenittomat ja sulfaatittomat hilseshamppot tarjoavat useita etuja hiuksille ja päänahalle. Ensinnäkin, koska ne eivät sisällä voimakkaita kemikaaleja tai ärsyttäviä aineita, ne eivät poista hiusten luonnollisia öljyjä kuten tavalliset shampoot.

Tämä tarkoittaa, että päänahkasi pysyy kosteutettuna ja terveenä koko päivän. Lisäksi parabeenittomat ja sulfaatittomat shampoot ovat yleisesti ottaen hellävaraisempia hiuksillesi, mikä tarkoittaa, että hiukset ovat pehmeämmät ja helpommin käsiteltävissä jokaisen pesun jälkeen.

Aktiiviset ainesosat
Vichy Dercos hilseshampoo sisältää salisyylihappoa ja piroktoniolamiinia. Molemmat tunnetaan sieniä ja bakteereita poistavista ominaisuuksistaan, ja niillä on myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia.

Tämä hilseshampoo sisältää myös mentolia, joka antaa iholle viilentävän tunteen. Sen lisäksi sillä on myös kipua lievittäviä ja kutinaa vähentäviä ominaisuuksia. Sen kanssa on kuitenkin oltava varovainen, sillä se voi joissakin tapauksissa kuivattaa ihoa.

Mitä asiakkaat sanovat Vichy Dercos hilseshampoosta

Vichy Dercos hilseshampoo on saanut 4,6/5 tähteä (yli 6000 arvostelua) Google Shoppingin keräämissä arvosteluissa. Käyttäjät kehuvat tätä shampoota korostaen, kuinka se auttoi heitä eikä jättänyt hiuksia kuiviksi. Amazon-käyttäjien arvostelut jakavat saman tunteen Vichy Dercosista, ja jotkut käyttäjät totesivat, että se sai aikaan merkittäviä tuloksia todella nopeasti, jopa jo kahden viikon käytön jälkeen.

Toimituksemme arvio

Vichy Dercos hilseshampoo kuuluu hiustenhoitotuotesarjaan, jossa on erilaisia hilseenestoshampoita, jotka on tarkoitettu herkille, kuiville sekä rasvaisille hiuksille ja päänahalle.

Sitä ei kuitenkaan suositella värjätyille hiuksille, sillä sen koostumuksessa oleva seleenisulfidi voi aiheuttaa hiusten värimuutoksia. Muuten sitä voivat käyttää lähes kaikki, koska se on hypoallergeeninen ja sulfaatti- sekä parabeenivapaa. Tutkimusta tehdessämme tulimme siihen tulokseen, että Vichy Dercos on paras valinta herkille hiuksille ja päänahalle.

Plussat og Miinukset Vichy Dercos hilseshampoo

Plussat

 • Sopii herkille hiuksille ja päänahalle
 • Hypoallergeeninen
 • Hedelmäinen tuoksu

Miinukset

 • Ei sovellu värjätyille hiuksille

Mitä ottaa huomioon hilseshampoota ostaessa?

 • Aktiiviset ainesosat
  Ensimmäinen asia, jota kannattaa etsiä hilseshampoota ostaessa, on ainesosaluettelo. Hyvän hilseenestoshampoon tulisi sisältää useita aktiivisia ainesosia, kuten ketokonatsolia, siklopiroxia, salisyylihappoa, kivihiilitervaa ja seleenisulfidia. Nämä ainesosat auttavat vähentämään ’ hilseilyä ja kutinaa torjumalla sitä aiheuttavaa sientä. Aiemmin yksi suosituimmista vaikuttavista aineista oli sinkkipyritioni, joka on tehokas sieniä ja bakteereja vastaan, mutta lisätutkimusten jälkeen se luokiteltiin CMR-aineeksi.
  Tämä luokitus tarkoittaa, että aine on haitallinen ihmisten terveydelle ja sitä tulisi ehdottomasti välttää. Etsi sellaisia shampoita, jotka sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa tai kookosöljyä. Ne auttavat täydentämään ja kosteuttamaan päänahkaa sekä vähentämään tulehduksia. Suosi myös kasviperäisiä ainesosia, kuten teepuuöljyä tai mentolia, jotka voivat lievittää hilseen liittyvää kutinaa ja punoitusta. Kuten minkä tahansa tuotteen kohdalla, on tärkeää lukea ainesosaluettelo huolellisesti, sillä jotkin shampoot saattavat sisältää voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa lisä-ärsytystä, jos sinulla on herkkä iho.
 • Hiustyyppi ja päänahan tyyppi
  Ennen kuin valitset hilseshampoon, on tärkeää tietää hiustyyppisi ja päänahkasi kunto. Eri shampoot sopivat erityyppisille hiuksille, joten jos sinulla on esimeriksi kuivat tai rasvoittuvat hiukset, sinun on valittava erityisesti kyseiselle hiustyypille suunniteltu shampoo. Jos sinulla on puolestaan herkkä päänahka tai kärsit psoriaasista tai seborroisesta dermatiitista, on olemassa erityisiä shampoita, jotka sopivat nimenomaan näiden ongelmien ratkaisemiseen. Hiustyypin ja hiuspohjan tilan tunteminen auttaa rajaamaan potentiaaliset hilseshampoiden listaa. 
 • Käyttötiheys
  Toinen tärkeä tekijä hilseshampoon valinnassa on se, kuinka usein aiot käyttää sitä. Useimpia tuotteita suositellaan käytettäväksi kaksi tai kolme kertaa viikossa, kunnes hilseilyn tila on parantunut, ja sen jälkeen yksi tai kaksi kertaa viikossa ylläpitotoimenpiteenä. Tämä vaihtelee kuitenkin yksilöllisen tarpeen mukaan.
  Jos tilasi on vakava, saatat haluta käyttää hilseshampoota useammin, kunnes tila paranee. Jos tilasi taas on lievempi, saatat tarvita sitä vain kerran viikossa ylläpitokäyttöön sen jälkeen, kun oireesi ovat lievittyneet. Keskustele apteekkihenkilökunnan tai ihotautilääkärin kanssa, jos olet epävarma siitä, kuinka usein sinun tulisi käyttää valitsemaasi tuotetta.
 • Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot
  Kun olet tunnistanut shampootyypit, jotka voisivat sopia parhaiten hiuksillesi ja päänahallesi, tutustu sen jälkeen niistä jätettyihin arvosteluihin. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet kokeilemassa uutta tuotetta, sillä arvostelut voivat tarjota tärkeää tietoa siitä, miten hyvin tietyt ainesosat toimivat (tai eivät toimi) muilla käyttäjillä, joilla on samanlaisia ongelmia. Muista lukea useita arvosteluja eri lähteistä, jotta saat tarkan käsityksen siitä, mikä voisi olla paras hilseshampoo sinulle, ennen kuin teet ostopäätöksesi. 
 • Hinta – Hilseshampoita löytyy edullisista apteekkimerkeistä aina ylellisiin salonkimerkkeihin saakka. Yleisesti ottaen kalliimmat tuotteet sisältävät tehokkaampia aktiivisia ainesosia ja parempia kosteuttavia aineita kuin edullisemmat vastineensa. Myös edulliset vaihtoehdot voivat kuitenkin olla tehokkaita, jos niitä käytetään oikein ja pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaisesti.

arrow-more

Mistä tiedän tarvitsevani hilseshampoota?

Hilsettä esiintyy lähinnä kutisevassa päänahassa, jolloin kuollutta ihoa kerääntyy päänahkaan, hiuksiin ja vaatteisiin. Jos päänahkasi tuntuu kuivalta tai kiristävältä, nämä kaikki ovat merkkejä siitä, että sinulla voi olla hilsettä. Muita harvinaisempia oireita ovat päänahan punoitus ja ärsytys. 

Jos sinulla on jokin näistä oireista tai niiden yhdistelmä, on aika harkita hilseshampoon käyttöä. Nämä shampoot on suunniteltu vähentämään tulehdusta ja pysäyttämään hiivan kaltaisten organismien kasvua päänahassa, mikä voi aiheuttaa kutinaa ja hilseilyä. On tärkeää muistaa, että ilman reseptiä saatavat hilseshampoot voivat auttaa vain lievissä tapauksissa. Jos tilanne jatkuu kahden viikon käytön jälkeen, ota yhteys lääkäriin saadaksesi lisäohjeita.

Miten pääsen eroon hilseestä?

Ensimmäinen askel hilseen torjunnassa on käyttää siihen tarkoitettua hilseshampoota, joka auttaa vähentämään hilsettä, kutinaa ja punoitusta. Etsi sellainen shampoo, joka on kehitetty erityisesti hilseen hoitoon. Tällaiset shampoot sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten piroktoniolamiinia ja salisyylihappoa, jotka auttavat torjumaan hilsettä aiheuttavia bakteereja. Saatat joutua käyttämään tämäntyyppistä shampoota useammin kuin tavallista shampoota, mutta lopulta tulosta pitäisi tulla. 

Toinen avaintekijä hilseestä eroon pääsemisessä on päänahan säännöllinen kosteuttaminen. Käytä luonnollisia öljyjä, kuten kookos- tai manteliöljyä, jotta päänahka pysyy kosteutettuna ja terveenä. Nämä öljyt auttavat myös vähentämään kuivuuden aiheuttamaa tulehdusta, mikä vähentää kutinaa ja auttaa sinua pääsemään eroon hilseestä nopeammin. Hiero näitä öljyjä päänahkaasi kaksi tai kolme kertaa viikossa saadaksesi parhaat tulokset. Ruokavaliollasi on myös tärkeä rooli, kun on kyse hilseen poistamisesta elämästäsi. Varmista, että syöt runsaasti hedelmiä sekä vihanneksia ja vältät prosessoituja elintarvikkeita, jotka voivat johtaa tulehduksiin sekä hormonitoiminnan epätasapainoon.  

Kannattaako hilseshampoota käyttää päivittäin?

Se riippuu hilseilyn vakavuudesta ja käyttämästäsi shampoosta. Yleisesti ottaen, jos hilse on lievää tai keskivaikeaa, sinun tulisi käyttää hilseshampoota yhdestä kahteen kertaa viikossa tavallisen shampoon sijasta. Tämä auttaa pitämään hilseen kurissa poistamatta liikaa päänahan luonnollisia öljyjä. 

Vaikeammissa hilseilytapauksissa saatat joutua käyttämään lääkkeellistä hilseshampoota päivittäin, kunnes oireet alkavat parantua. Joitakin shampoita on käytettävä päivittäin vain muutaman viikon ajan, ennen kuin ne alkavat tehota, kun taas toisia shampoita on ehkä käytettävä päivittäin useiden kuukausien ajan. On tärkeää lukea ohjeet huolellisesti ja noudattaa niitä lääkärin tai ihotautilääkärin ohjeiden mukaisesti.

Virheettömät hiukset sekä säteilevä iho

Tutustu parhaaseen hilsettä ehkäisevään shampooseen terveen hiuspohjan saavuttamiseksi ja sano hyvästit hilseilylle. Lue myös, miten kollageeni hyödyttää hiuksiasi ja ihoasi ja saa aikaan säteilevän muodonmuutoksen. Paljasta virheetön kauneus vaivattomasti. Tutustu parhaisiin kollageeni vaihtoehtoihin nyt!

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Amazon on erinomainen lähde asiakasarvioiden tutkimiseen, sillä se tavoittaa niin suuren määrän ihmisiä joka puolella maailmaa.

Sebamed – Voit lukea arvostelut täältä.

La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense – Voit lukea arvostelut täältä.

Vichy Dercos – Voit lukea arvostelut täältä.

Goldwell Dualsenses For Men – Voit lukea arvostelut täältä.

Google Shopping

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Tämä on siitä erityinen sivusto, että se kerää yhteen arvioita lukuisilta jälleenmyyjiltä ja kauppapaikoilta muodostaakseen kattavan yleiskatsauksen asiakkaiden mielipiteistä ja kokemuksista.

La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Intense – Voit lukea arvostelut täältä.

Vichy Dercos – Voit lukea arvostelut täältä.

Goldwell Dualsenses For Men – Voit lukea arvostelut täältä.

FAQ

Mitä on hilse?
Hilse on yleinen päänahan sairaus, joka koskettaa miljoonia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Sille on ominaista päänahan kutiava, hilseilevä iho, ja se voi olla kiusallista siitä kärsiville. Vaikka hilseestä on monia yleisiä väärinkäsityksiä, sen ymmärtäminen, mitä hilse on ja miten sitä voidaan hoitaa, voi auttaa sinua löytämään helpotusta oireisiisi. Hilseilylle on monia eri syitä, mutta yleisin niistä on hiivan ylituotanto päänahassa. Tämä hiiva, joka tunnetaan nimellä Malassezia furfur, syö hiustupien tuottamia öljyjä ja voi aiheuttaa ihon punoitusta, kutinaa ja lopulta hilseilyä. Muita mahdollisia syitä hilseilyyn ovat kuiva iho, ekseema, psoriaasi, allergiat tietyille tuotteille tai ainesosille sekä stressi.
Mikä on paras hilseshampoo?
Vastaus tähän kysymykseen on monimutkaisempi kuin miltä se saattaa vaikutta, koska se riippuu useista eri tekijöistä. Ensiksi on tärkeää määrittää hius- ja päänahkatyyppisi, sillä saatavilla on erityyppisiä hilseshampoita. Lisäksi kannattaa aina pyrkiä valitsemaan hilseshampoo, joka sisältää laadukkaita aktiivisia ainesosia ja koostuu enimmäkseen luonnollisista sekä miedoista aineista.
Hilseilystä johtuva hiustenlähtö voidaan yleensä välttää oikea-aikaisella hoidolla päänahan ja hiusten suojaamiseksi lisävahingoilta. Hilse ei yleensä suoraan aiheuta hiustenlähtöä, mutta koska se saa sinut kutiamaan, saatat raapia enemmän. Tämän seurauksena hiusjuuresi voivat vaurioitua, mutta et kuitenkaan koskaan kaljuunnu täysin pelkästään hilseilyn takia.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.