Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras silmänympärysvoide 2024:
6 silmänympärysvoidetta testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

6 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Iän myötä ihollamme voi alkaa näkyä ryppyjä ja tummia silmänympärysalueita.

Tämä voi saada meidät näyttämään väsyneiltä, vanhemmilta kuin olemme ja jopa vaikuttaa itseluottamukseemme. Riippumatta siitä, kuinka monta ihonhoitotuotetta käytät, silmänympärysvoide on välttämätön, kun haluat hoitaa silmien alueilla esiintyviä ongelmia, kuten turvotusta ja ryppyjä.  Markkinoilla on kuitenkin niin paljon erilaisia tuotteita, että voi olla vaikeaa valita tarpeisiisi sopiva tuote. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle silmänympärysvoiteiden maailman ja kerromme, mitkä ovat parhaat markkinoilla olevat tuotteet.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras silmänympärysvoide 2024 – 6 tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

CeraVe Eye Repair Cream - keramideja ja hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysvoide

 • 4,3/5 Google Shoppingissa
 • 4,3/5 Amazonissa

CeraVe Eye Repair Cream sisältää hyaluronihappoa, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteutta ja vähentämään juonteita sekä ryppyjä. Tämä silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti niille, joilla on kuiva tai ikääntyvä iho, ja niille jotka etsivät ravitsevaa silmänympäryshoitoa, joka saa silmät näyttämään kirkkaammilta sekä nuorekkaammilta.

CeraVe Eye Repair Cream

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Sisältää keramideja 1, 3 ja 6-II.
 • Hyaluronihappo kosteuttaa
 • MVE-teknologia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä CeraVe Eye Repair Cream

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 14 ml

CeraVe Eye Repair Cream sisältää keramideja 1, 3 ja 6-II, ja se tarjoaa ihollesi välttämättömiä lipidejä, jotka auttavat vahvistamaan sen luonnollista suojaa ja suojaamaan ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Keramidit ovat erityisen tärkeitä ihon barrier-toiminnalle, joka vastaa ihon suojaamisesta ulkoisilta tekijöiltä, kuten saasteilta, UV-säteilyltä ja ankarilta sääolosuhteilta. Yksi tämän silmänympärysvoiteen tärkeimmistä ominaisuuksista on MVE-teknologia, joka mahdollistaa aktiivisten ainesosien hallitun vapautumisen ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että keramidien ravitsevat edut vapautuvat vähitellen koko päivän ajan, mikä auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja hyvännäköisenä. Lisäksi tämä silmänympärysvoide on hajusteeton, joten se sopii herkimmällekin ihotyypille. Silmänympärysvoiteen kevyt koostumus on saavutettu huolellisella formuloinnilla ilman tarpeetonta raskautta.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet CeraVe Eye Repair Cream silmänympärysvoiteesta

Useimmat käyttäjät ilmoittavat huomanneensa eron ulkonäössä kahden viikon käytön jälkeen, ja kuvaavat silmäpussiensa näyttävän pehmeämmiltä ja sileämmiltä. Silmänympärysvoide on myös sileän silkkisen tuntuinen. Lisäksi useimmat arvostelijat huomauttavat, että se on hintansa arvoinen ja suosittelevat sitä muille huolimatta lievästä epämukavuudesta, jota voi aiheutua herkille silmille.

Lisätietoja CeraVe Eye Repair Cream

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 14 ml

Toimituksemme arvio

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä silmänympärysvoide on loistava valinta niille, jotka etsivät kevyttä ja tehokasta vaihtoehtoa. Sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja jättää sille ravitsevan sekä virkistävän tunteen. Se luo myös kirkkaamman ilmeen ravitsemalla ihoa ja vähentämällä juonteita ja ryppyjä. Sen yksi mahdollinen haittapuoli on kuitenkin se, että se ei ehkä tarjoa joillekin käyttäjille riittävästi kosteutusta. Ne, joilla on hyvin kuiva iho, voivat siis harkita silmänympärysvoiteen käyttöä yhdessä kosteusvoiteen tai seerumin kanssa optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Kaiken kaikkiaan edut, kuten sen nopea imeytyminen ja kirkastava vaikutus, tekevät siitä loistavan lisän kenen tahansa ihonhoitorutiiniin.

Plussat og Miinukset CeraVe Eye Repair Cream

Plussat

 • Hajusteeton
 • Kevyt koostumus
 • Imeytyy nopeasti
 • Luo kirkkaamman ilmeen

Miinukset

 • Voisi olla kosteuttavampi

Clinique silmänympärysvoide - sisältää kofeiinia ja E-vitamiinia

 • 4,6/5 Amazonissa
 • 4,4 Google Shoppingissa

Cliniquen silmänympärysvoide on kehitetty erityisesti lisäämään luonnollista kollageenin tuotantoa silmänympärysalueilla, mikä auttaa vähentämään ryppyjä ja juonteita. Se sopii kaikenikäisille, jotka etsivät hellävaraista silmänympärysvoidetta, joka auttaa ylläpitämään nuorekkaan näköistä ihoa.

Clinique silmänympärysvoide

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Sisältää kofeiinia ja E-vitamiinia
 • Jättää miellyttävän viileän tunteen
 • Tehostaa ihon kollageenin tuotantoa

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Clinique Eye Cream

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 15 ml

Cliniquen silmänympärysvoide sisältää kofeiinia ja E-vitamiinia – kaksi tehokasta ainesosaa, jotka yhdessä vähentävät turvotusta, tummia silmänalusia ja juonteita. Tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa lisäksi kofeiini voi myös auttaa kiristämään ja kiinteyttämään ihoa, mikä voi olla erityisen hyödyllistä hienojen juonteiden ja ryppyjen vähentämisessä. E-vitamiini on toinen voimakas antioksidantti, joka auttaa suojaamaan ihoa ympäristön stressitekijöiden, kuten UV-säteilyn ja saasteiden, aiheuttamilta vaurioilta. Voide jättää jälkeensä viileän tunteen, joka voi olla erityisen hyvä niille, joilla on turvotusta silmien ympärillä, sillä viileys voi auttaa vähentämään tulehdusta ja edistää imunesteen poistumista. Se voi myös olla miellyttävä tunne niille, jotka etsivät virkistävää ja elvyttävää silmänympärysvoidetta, joka tarjoaa kivan aistielämyksen.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Clinique Eye Cream silmänympärysvoiteesta

Sekä Googlen että Amazonin käyttäjät ovat antaneet tälle silmänympärysvoiteelle keskimäärin 4,4/5-4,6/5 tähden arvosanan. Käyttäjien mielestä silmänympärysvoide kosteutti tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa ja vähensi turvotusta, tummuutta ja kuivuutta ilman, että se tuntui tahmealta tai tuoksui liian voimakkaalta. Jotkut käyttäjät, joilla on erityisen herkkä iho, kokivat kuitenkin, että tuote oli heille hieman liian raskas ja, että se aiheutti ärsytystä, kun sitä käytettiin muutamana päivänä peräkkäin antamatta iholle aikaa levätä käyttökertojen välillä. Tällaiset henkilöt käyttivät sitä sen sijaan vain kerran tai kaksi kertaa viikossa, mikä auttoi vähentämään silmänympärysvoiteen liiallisesta käytöstä aiheutuvaa ärsytystä. Paksun koostumuksensa vuoksi jokaiseen käyttökertaan tarvitaan voidetta vain hyvin vähän, ja siksi tämä silmänympärysvoide kesti käytössä jopa seitsemän kuukautta, vaikka pakkaus on melko pieni.

Lisätietoja Clinique silmänympärysvoide

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 15 ml

Toimituksemme arvio

Cliniquen silmänympärysvoide ei sisällä voimakkaita ainesosia, kuten alkoholia, parabeeneja ja hajusteita, joten se sopii kaikille ihotyypeill – myös herkälle iholle. Se auttaa myös pitämään silmämeikin paikoillaan koko päivän, joten se on loistava lisä mihin tahansa kauneudenhoitorutiiniin. Vaikka tämän voiteen koostumus on hieman paksu, se imeytyy nopeasti ihoon jättäen virkistävän ja nuorentavan tunteen. Jotkut saattavat kuitenkin kaivata silmänympärysvoiteelta hieman kevyempää koostumusta. Paksusta koostumuksestaan huolimatta sen hyödyt ja hellävarainen koostumus tekevät Cliniquestä loistavan vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat parantaa silmien ympärillä olevan herkän ihon ulkonäköä ja terveyttä.

Plussat og Miinukset Clinique silmänympärysvoide

Plussat

 • Ei alkoholia, parabeeneja tai hajusteita
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänympäryksiä
 • Pitää silmämeikin paikallaan

Miinukset

 • Hieman paksu koostumus

Ole Henriksen Banana Bright silmänympärysvoide - sisältää C-vitamiinia ja sheavoita

 • 4,5/5 Amazonissa
 • 4,4/5 Google Shoppingissa

Ole Henriksenin Banana Bright silmänympärysvoide on ihonhoitotuote, jossa on voimakas sävyä kirkastava koostumus. Tämä silmänympärysvoide sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat lisätä silmänalusiensa säihkettä. Se on erityisen tehokas niille, joilla on tylsän ja väsyneen näköinen iho.

Ole Henriksen Banana Bright silmänympärysvoide

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kirkastava silmänympärysvoide
 • Torjuu juonteita ja tummia kohtia
 • Sisältää C-vitamiinia ja sheavoita

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 15 ml

Tämä silmänympärysvoide sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, kuten C-vitamiinia ja sheavoita, jotka yhdessä tuottavat useita hyötyjä iholle. Tässä silmänympärysvoiteessa C-vitamiini tasoittaa ihon sävyä, jolloin alue näyttää kirkkaammalta ja nuorekkaammalta. Sheavoi puolestaan kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa, vähentää juonteita ja saa ihon näyttämään täyteläisemmältä sekä joustavammalta. Tämän silmänympärysvoiteen toinen erinomainen ominaisuus on sen kevyt ja erittäin ilmava koostumus. Koostumus on uskomattoman kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon, eikä jätä jälkeensä raskaita jäämiä. Siksi se sopii täydellisesti käytettäväksi meikin alla tai sellaisenaan, ja se tarjoaa sileän sekä virheettömän pohjan kauneusrutiinillesi.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Ole Henriksen Banana Bright silmänympärysvoiteesta

Ole Henriksen Banana Bright silmänympärysvoide on saanut Googlen eri myymälöiden käyttäjäarvostelujen yhteenvedon perusteella 4,4/5 tähteä. Vastaavasti Amazonissa käyttäjät ovat antaneet tuotteelle arvosanan 4,5/5. Eräs käyttäjä totesi, että hän huomasi merkittävää parannusta tummien silmänalusiensa ulkonäössä ja että hänen silmänsä näyttivät elävämmiltä ja ihonsa kirkkaammalta. He arvostivat myös sitä, että tuote sisältää C-vitamiinia. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin kommentoineet tuotteen hintaa ja sitä, kuinka nopeasti he käyttävät purkin loppuun. Asiakkaat eivät myöskään olleet yhtä innostuneita tuotteen tuoksusta, joka oli heidän mielestään hieman vastenmielinen.

Lisätietoja Ole Henriksen Banana Bright silmänympärysvoide

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 15 ml

Toimituksemme arvio

Tämä vegaaniystävällinen tuote sisältää tehokkaan sekoituksen ainesosia, jotka yhdessä torjuvat juonteita ja tummia silmänalusia sekä kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Kevyt ja erittäin ilmava koostumus tekee levittämisestä helppoa, ja välittömät ja pitkäkestoiset tulokset tekevät siitä hyvän lisäyksen kaikkiin ihonhoitorutiineihin.  On kuitenkin syytä huomata, että tuotteen tuoksu on hieman voimakas, mikä voi olla erityisen häiritsevää niille, joilla on herkkä iho tai jotka ovat tuoksuille herkkiä. Tästä huolimatta tämän silmänympärysvoiteen hyödyt tekevät siitä erittäin hyvän vaihtoehdon, jota kannattaa kokeilla, jos haluat parantaa silmänympärysihon ulkonäköä.

Plussat og Miinukset Ole Henriksen Banana Bright silmänympärysvoide

Plussat

 • Vegaaniystävällinen
 • Kevyt ja erittäin ilmava koostumus
 • Välittömät ja pitkäkestoiset tulokset

Miinukset

 • Tuoksu on hieman voimakas
 • Korkea hinta

Avene Soothing Eye Contour Cream - silmänympärysvoide termisellä lähdevedellä

 • 4,4/5 Amazonissa
 • 4,6/5 Google Shoppingissa

Avene Soothing Eye Contour Cream on ihonhoitotuote, joka sisältää runsaasti termistä lähdevettä, joka tunnetaan rauhoittavista ja parantavista ominaisuuksistaan. Se on erityisen hyödyllinen niille, joilla on herkkä iho tai jotka kokevat epämukavuutta, punoitusta tai ärsytystä silmänympärysiholla.

Avene Soothing Eye Contour Cream

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Runsaasti termistä lähdevettä
 • Sisältää hyaluronihappoa ja E-vitamiinia
 • Ilman parabeeneja ja hajusteita

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Avene Soothing Eye Contour Cream silmänympärysvoide

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 10 ml

Avene Soothing Eye Contour Cream on kehitetty tarjoamaan tehokkaan sekoituksen ravitsevia ja rauhoittavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja E-vitamiinia. Hyaluronihappo on keskeinen ainesosa, joka antaa iholle syväkosteutusta ja auttaa pehmentämään sekä kiinteyttämään herkkää silmänympärysihoa, kun taas E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka auttaa suojaamaan ihoa erilaisilta ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. Yhdessä nämä ainesosat toimivat synergisesti ja tarjoavat intensiivistä ravintoa sekä kosteutusta silmänympärysiholle, jolloin se tuntuu pehmeältä, sileältä ja nuorekkaalta. Yksi tämän silmänympärysvoiteen parhaista puolista on, että se ei sisällä parabeeneja eikä hajusteita, joten se sopii erinomaisesti niille, joilla on yliherkkä iho. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä ilman huolta haittavaikutuksista ja varmistaa, että herkkä ihosi pysyy hyvässä kunnossa.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Avene Soothing Eye Contour Creamista

Avene Soothing Eye Contour Cream silmänympärysvoide on saanut hyviä arvioita useilla eri alustoilla, kuten 4,6/5 Googlen käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa ja 4,4/5 Amazonin arvosteluissa. Yksi käyttäjä korostaa silmänympärysvoiteen kosteuttavia ominaisuuksia ja kutsuu sitä “loistavaksi silmänympärysvoiteeksi, jos haluat kosteutta”. Käyttäjä kehuu silmänympärysvoiteen kykyä imeytyä helposti ja sitä, että se ei tee silmänympärysihosta liian kiiltävää, joten se sopii käytettäväksi meikin kanssa. Tämä tuote on myös hajusteeton, joten se sopii turvallisesti herkkäihoisille. Vaikka jotkut käyttäjät saattavat etsiä silmänympärysvoidetta, jolla on enemmän anti-aging-ominaisuuksia, ovat käyttäjät yhtä mieltä siitä, että tämä silmänympärysvoide tarjoaa tehokkaammin kosteutta ja helpotusta kuiville, ärtyneille silmille.

Lisätietoja Avene Soothing Eye Contour Cream

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 10 ml

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan Avene Soothing Eye Contour Cream on loistava valinta kaikille, jotka etsivät hellävaraista ja tehokasta silmänympärysvoidetta, joka soveltuu päivittäiseen hoitoon ja jolla on rauhoittava vaikutus. Se on erityisen hyödyllinen niille, joilla on yliherkkä silmänympärysiho, sillä se ei sisällä parabeeneja eikä hajusteita. Vaikka Avene Soothing Eye Contour Cream kosteuttaa silmänympärysihoa erinomaisesti, se ei ehkä kuitenkaan ole yhtä tehokas vähentämään tummia silmänalusia. Jos siis päähuolesi on tummien silmänalusien vähentäminen, kannattaa harkita tämän silmänympärysvoiteen yhdistämistä johonkin muuhun erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuun tuotteeseen.

Plussat og Miinukset Avene Soothing Eye Contour Cream

Plussat

 • Hyvä yliherkälle iholle
 • Sopii päivittäiseen käyttöön
 • Rauhoittava vaikutus

Miinukset

 • Parempi kosteutukseen kuin tummiin silmänalusiin

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide - Multi-tension-teknologiaa

 • 4,6/5 Amazonissa
 • 4,7/5 Googlessa

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide hyödyntää Multi tension -teknologiaa, joka kohdistuu useisiin ihokerroksiin ja saa aikaan kohottavan sekä kiinteyttävän vaikutuksen. Tämä silmänympärysvoide sopii kaikille, jotka haluavat puuttua ikääntymisen merkkeihin silmien ympärillä.

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Multi-tension-teknologia
 • Hidastaa vanhenemisen merkkejä
 • Sisältää kofeiinia ja hyaluronihappoa

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 15 ml

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide on rikastettu kofeiinilla, hyaluronihapolla ja E-vitamiinilla, jotka yhdessä nuorentavat herkkää silmänympärysihoa. Yhdessä hyaluronihapon kosteuttavan voiman kanssa tämä silmänympärysvoide antaa intensiivistä kosteutta ja auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä.

Se sisältää myös kofeiinia, joka on tunnettu kyvystään vähentää turvotusta ja tummia silmänympärysalueita ja antaa sinulle virkistyneen ja nuorekkaan ilmeen. E-vitamiini auttaa ravitsemaan ja suojaamaan ihoa ympäristön stressitekijöiltä, joten se on erinomainen vaihtoehto päivittäiseen käyttöön. Nopeasti imeytyvän koostumuksensa ansiosta tämä silmänympärysvoide jättää ihosi pehmeän ja sileän tuntuiseksi ja antaa sille terveen, säteilevän hehkun. Tuote on dermatologisesti testattu ja sopii kaikille ihotyypeille.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoiteesta

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide on saanut vaikuttavan arvosanan 4,7/5 Googlen eri myymälöiden käyttäjäarvostelujen yhdistelmässä ja korkean arvosanan 4,6/5 myös Amazonissa. Monet käyttäjät ovat raportoineet positiivisia kokemuksia tästä silmänympärysvoiteesta ja ylistävät sen kosteuttavia ominaisuuksia ja anti-aging-vaikutuksia. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin maininneet, että näkyvien tulosten näkyminen voi vaatia useita kuukausia johdonmukaista käyttöä. Tästä huolimatta huomattava määrä käyttäjiä on kiitellyt tätä tuotetta, mikä osoittaa, että se on suosittu ja tehokas vaihtoehto niille, jotka haluavat torjua ikääntymisen merkkejä silmien ympärillä.

Lisätietoja Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 15 ml

Toimituksemme arvio

Yhteenvetona voidaan todeta, että Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide on erittäin tehokas anti-aging-ihonhoitotuote, joka on rikastettu ravitsevilla ainesosilla. Se kosteuttaa tehokkaasti, auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä ja jättää ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Lisäksi mieto tuoksu tekee sen käytöstä miellyttävää. Tämän silmänympärysvoiteen suurin haittapuoli on kuitenkin se, että näkyvien tulosten näkyminen voi kestää jonkin aikaa. Lisäksi tuote on hieman hintava.

Kaiken kaikkiaan, jos olet valmis investoimaan laadukkaaseen silmänympärysvoiteeseen, joka ravitsee ihoa ja tarjoaa pitkäaikaisia anti-aging-hyötyjä, tämä tuote on erinomainen valinta.

Plussat og Miinukset Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra silmänympärysvoide

Plussat

 • Rikastettu E-vitamiinilla
 • Kosteuttaa tehokkaasti
 • Ravitsevat ainesosat
 • Mieto tuoksu

Miinukset

 • Tulosten näkeminen vie aikaa
 • Korkea hinta

Lumene Ajaton Nordic Ageless silmänympärysvoide - luonnollisista ainesosista

 • 4,4/5 Google Shopping

Lumene Ajaton Nordic Ageless silmänympärysvoide on ylellinen ihonhoitotuote, jonka pääaineena toimii pH-arvoltaan ihoystävällinen Arctic Spring Water. Tämä takaa, että silmänympärysvoide on hellävarainen ja ihoa ärsyttämätön, joten se on erinomainen valinta niille, joilla on herkkä iho.

Lumene Ajaton Nordic Ageless silmänympärysvoide

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Pohjoismaisia ainesosia
 • 100 % vegaaninen
 • Tasapainoinen pH-arvo

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Ajaton Nordic Ageless Eye Cream silmänympärysvoide

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 15 ml

Lumene Ajaton Nordic Ageless silmänympärysvoide on ihonhoitotuote, joka sisältää tehokkaan sekoituksen pohjoismaisia bioteknologisia ainesosia, mikä tekee siitä erinomaisen kauneudenhoitotuotteen. Tämä silmänympärysvoide on suunniteltu hoitamaan yleisiä ikääntymisen merkkejä herkällä silmänympärysiholla. Yksi tämän silmänympärysvoiteen tärkeimmistä ainesosista on pohjoismaisen puolukan natiivisolut, joilla on voimakas antioksidanttivaikutus.

Nämä solut auttavat suojaamaan herkkää silmänympärysihoa ympäristön stressitekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä, jotka voivat johtaa ennenaikaiseen ikääntymiseen. Puolukan natiivisolujen antioksidanttivaikutus voi auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä, jolloin silmänympärysiho näyttää nuorekkaalta ja virkistyneeltä. Toinen tärkeä ainesosa tässä silmänympärysvoiteessa on fermentoitu lakka, joka on tunnettu poikkeuksellisista eduistaan nuorekkaan ilmeen ylläpitämisessä. Käymisprosessi tehostaa marjojen tehoa tekemällä niiden ravintoaineista biosaatavampia. Lakan korkea C- ja E-vitamiinipitoisuus auttaa kirkastamaan ja ravitsemaan silmänympärysihoa.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Lumene Ajaton Nordic Ageless Eye Cream silmänympärysvoiteesta

Googlen eri myymälöiden käyttäjäarvostelujen yhdistelmä osoittaa, että Lumene Ajaton Nordic Ageless silmänympärysvoiteen keskiarvo on 4,4/5 tähteä. Tämä tarkoittaa, että suurin osa käyttäjistä on erittäin tyytyväisiä tähän tuotteeseen. Jotkut käyttäjät mainitsivat pitävänsä tätä tuotetta arvokkaana, koska se antaa kosteutta silmänympärysiholle olematta liian raskas tai voimakkaan tuoksuinen. Vaikka kaikki eivät voineet sanoa varmasti, vähentääkö se juonteita, he huomasivat ihon olevan joustavampi ja kirkkaampi. Monet käyttäjät kehuivat tämän silmänympärysvoiteen kevyttä, kosteuttavaa koostumusta, joka ei ärsyttänyt heidän silmiään. He huomasivat käytön jälkeen näkyviä parannuksia ihonsa säteilevyydessä ja suosittelivat sitä niille, joilla on herkkä iho.

Lisätietoja Lumene Ajaton Nordic Ageless silmänympärysvoide

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 15 ml

Toimituksemme arvio

Yhteenvetona voidaan todeta, että Lumene Ajaton Nordic Ageless silmänympärysvoide on erinomainen valinta kaikille niille, jotka haluavat säilyttää nuorekkaan ulkonäön silmiensä ympärillä ja tykkäävät suosia luonnonmukaisia ja eettisiä kauneustuotteita. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä silmänympärysvoide on korkeammassa hintaluokassa verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Sen hyödyt ja tehokkuus tekevät siitä korkeammasta hinnastaan huolimatta kuitenkin kannattavan investoinnin niille, jotka etsivät luotettavaa ja laadukasta silmänympärysvoidetta.

Plussat og Miinukset Lumene Ajaton Nordic Ageless silmänympärysvoide

Plussat

 • Silkkisen pehmeä rakenne
 • Hajusteeton
 • Luonnolliset ainesosat
 • Tekee ihosta säteilevän

Miinukset

 • Korkea hinta

Osto-opas

Ihotyyppi
Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on ihotyyppisi. Silmänympärysvoiteilla on erilaisia koostumuksia, jotka sopivat erilaisille ihotyypeille; kuivalle, rasvaiselle, herkälle, sekaiholle tai ongelmaiholle. Jos sinulla on herkät silmät tai allergioita, varmista, että etsit hypoallergeenisia silmänympärysvoiteja, jotka on tehty erityisesti herkkäihoisille tai allergikoille. Kuivasta ihosta kärsivien kannattaa etsiä kosteuttavia silmänympärysvoiteja, joissa on ravitsevia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja keramideja, jotka auttavat pitämään kosteutta ihossa. Rasvoittuvalle iholle tulisi etsiä kevyempiä koostumuksia, joissa on öljyä imeviä ainesosia, kuten savea ja hiiltä, jotka auttavat vähentämään kiiltoa kuivattamatta herkkää silmänympärysihoa. Sekaihoisten tulisi valita monikerroksinen voide, joka tarjoaa sekä kosteuttavia että öljyä imeviä ominaisuuksia, jotta heidän herkkä pH-tasapainonsa ei häiriintyisi.

Ainesosat
Kun valitset silmänympärysvoidetta, on tärkeää ottaa huomioon tuotteen ainesosat. Joitakin keskeisiä ainesosia, joita kannattaa etsiä, ovat hyaluronihappo, kofeiini, C- ja E-vitamiini sekä retinoli. Hyaluronihappo on suosittu ainesosa silmänympärysvoiteissa, koska se auttaa kosteuttamaan herkkää silmänympärysihoa, joten se on erityisen hyödyllinen niille, joilla on kuiva tai kuivunut iho. Kofeiini on toinen silmänympärysvoiteissa esiintyvä hyödyllinen ainesosa, sillä se voi vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia ja antaa silmille kirkkaamman ilmeen. Toinen tärkeä ainesosa on C-vitamiini, joka voi auttaa vaalentamaan ja tasoittamaan ihon sävyä ja edistää kollageenin muodostumista, mikä vähentää ryppyjen ja juonteiden esiintymistä silmien ympärillä. Toisaalta antioksidantti E-vitamiini voi suojata ihoa erilaisilta vaurioilta ja viivästyttää ennenaikaisen ikääntymisen ilmenemistä. Voimakas retinoli voi olla hyödyllinen silmänympärysjuonteiden ja ryppyjen vähentämisessä. Kaikki herkkäihoisimmat eivät kuitenkaan välttämättä voi käyttää sitä. On yleensä suositeltavaa valita tuotteita, joissa ei ole alkoholia, parabeeneja eikä hajusteita. Alkoholi voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa, kun taas parabeenit ja hajusteet voivat olla mahdollisia allergeeneja. Valitsemalla tuotteita, joissa ei ole näitä ainesosia, voit vähentää haittavaikutusten riskiä ja auttaa pitämään silmien ympärillä olevan ihon terveenä ja suojattuna.

Tekstuuri
Tuotteen koostumus voi vaikuttaa siihen, miltä se tuntuu ihollasi, miten hyvin se imeytyy ja miten se on vuorovaikutuksessa muiden käyttämiesi ihonhoitotuotteiden kanssa. Paksut voiteet sopivat erinomaisesti silmänympärysihon herkän ihon intensiiviseen kosteuttamiseen ja ravitsemiseen, kun taas kevyemmät voiteet sopivat niille, jotka haluavat miellyttävämmän ja hengittävämmän tuntuista voidetta.

Silmänympärysvoiteet, joiden koostumus on ohut, ovat yleensä suositeltavampia, koska ne imeytyvät helpommin ihoon. Paksummat voiteet voivat imeytyä huonommin ja jättää rasvaisen jäänteen. Toinen huomioon otettava tekijä on silmänympärysvoiteen koostumus sen suhteen, miltä se tuntuu iholla. Jotkut pitävät silmänympärysvoiteista, jotka tuntuvat viilentäviltä tai virkistäviltä, kun taas toiset pitävät enemmän ravitsevasta tai pehmentävästä koostumuksesta. On tärkeää valita silmänympärysvoide, joka tuntuu miellyttävältä iholla eikä aiheuta ärsytystä tai epämukavuutta. 

Hinta
Silmänympärysvoiteen hinta riippuu monista tekijöistä, kuten ainesosien laadusta ja tuotteen koostumuksesta. Kalliimmat vaihtoehdot maksavat noin 60 euroa, ja niissä voi olla korkeampia pitoisuuksia aktiivisia ainesosia, kuten retinolia, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Budjettiystävälliset silmänympärysvoiteet taas maksavat noin 10 euroa, ja ne sisältävät yleensä vähemmän aktiivisia ainesosia ja vähemmän kehittyneitä koostumuksia. Ne voivat kuitenkin silti sisältää tehokkaita ainesosia, kuten kofeiinia ja E-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään turvotusta ja suojaamaan ihoa vaurioilta. Kalliimmissa silmänympärysvoiteissa voi myös olla kevyempi ja silkkisempi koostumus, joka imeytyy ihoon nopeasti, kun taas edulliset vaihtoehdot voivat olla paksumpia ja imeytyä hitaammin.

Käyttäjien arvostelut
Käyttäjät voivat antaa tietoja omista kokemuksistaan liittyen eri tuotteiden käyttöön ja siitä, kuinka kauan tulosten näkyminen kestää. Käyttäjien arvostelut voivat myös tarjota näkemyksen siitä, mitä ainesosia arvostetaan eniten ja mitkä kaavat ovat osoittautuneet asiakkaille parhaiksi.

arrow-more

Miten silmänympärysvoidetta käytetään?

Silmänympärysvoiteen käyttö voi vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten hyvin se toimii ja miltä se näyttää ihollasi. Tässä ovat silmänympärysvoiteen levittämisen perusvaiheet:

 • Puhdista kasvosi: Varmista, että kasvosi ovat puhtaat ja kuivat ennen silmänympärysvoiteen levittämistä.
 • Annostele sopivasti: Pistele voidetta herneen kokoinen määrä varovasti sormenpäillä silmänympärysluun ympärille välttäen silmäluomia.
 • Taputtele kevyesti: Taputtele voidetta sitten ihoon kevyesti naputtelevin liikkein silmän sisänurkasta ulkokulmaan.
 • Anna imeytyä: Anna silmänympärysvoiteen imeytyä kokonaan ihoon ennen muiden tuotteiden tai meikin levittämistä.

Silmänympärysvoidetta levitettäessä on tärkeää olla hellävarainen, sillä silmänympärysiho on herkkä ja se ärsyyntyy helposti. Vältä hieromista tai vetämistä ihoa vasten ja varmista, että taputtelet voidetta kevyesti iholle. Noudattamalla näitä ohjeita voit varmistaa, että silmänympärysvoide levitetään oikein ja että se hyödyttää ihoa mahdollisimman paljon.

Mitä ainesosia silmänympärysvoiteista kannattaa etsiä?

Silmänympärysvoidetta valittaessa ainesosat ovat ratkaiseva tekijä, jotka on otettava huomioon. Seuraavassa on muutamia keskeisiä ainesosia, joita kannattaa etsiä silmänympärysvoidetta valitessa:

 • Hyaluronihappo: Tämä ainesosa auttaa kosteuttamaan ja täyttämään ihoa, mikä voi vähentää juonteita ja ryppyjä silmien ympärillä.
 • Kofeiini: Kofeiini voi auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia supistamalla verisuonia ja vähentämällä tulehdusta.
 • C-vitamiini: Tämä antioksidantti voi auttaa kirkastamaan ihoa ja vähentämään tummia läiskiä ja hyperpigmentaatiota.
 • E-vitamiini: E-vitamiini on toinen antioksidantti, joka auttaa kosteuttamaan ja suojaamaan herkkää silmänympärysihoa.
 • Retinoli: A-vitamiinin muoto, joka voi auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä stimuloimalla kollageenin tuotantoa.

On myös tärkeää etsiä sellaisia tuotteita, jotka eivät sisällä mahdollisesti haitallisia ainesosia, kuten alkoholia ja parabeeneja. Hajusteettomat koostumukset voivat olla hyödyllisiä myös niille, joilla on herkkä iho silmien ympärillä. Valitsemalla silmänympärysvoiteen, jossa on näitä keskeisiä ainesosia, ja välttämällä mahdollisesti haitallisia ainesosia voit parantaa silmien ympärillä olevan herkän ihon ulkonäköä ja ylläpitää tervettä, nuorekkaan näköistä ihoa.

Mikä silmänympärysvoide on paras?

Kun etsit silmänympärysvoidetta, on tärkeää ottaa huomioon sen ainesosat ja koostumus sekä mahdolliset ärsyttävät aineet, kuten hajusteet tai voimakkaat kemikaalit. Etsi tuotteita, joissa on ainesosia, kuten hyaluronihappoa, kofeiinia, C- ja E-vitamiinia, jotka auttavat kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa, vähentämään turvotusta ja stimuloimaan kollageenin tuotantoa. Viime kädessä paras silmänympärysvoide on sellainen joka palvelee juuri sinun yksilöllisiä tarpeitasi.

Miksi käyttää silmänympärysvoidetta?

Silmien ympärillä oleva iho on herkkä ja ohut, ja se voi olla yksi ensimmäisistä alueista, jossa ikääntymisen merkit, kuten juonteet, rypyt ja tummat alueet näkyvät. Silmänympärysvoide on kehitetty vastaamaan näihin erityisiin iho-ongelmiin, ja se tarjoaa kohdennettua kosteutusta ja ravintoa silmien ympärillä olevalle herkälle iholle.

Silmänympärysvoiteen säännöllinen käyttö voi:

 • Kosteuttaa ihoa: Silmien ympärillä oleva herkkä iho voi kuivua, mikä voi aiheuttaa juonteita ja ryppyjä. Silmänympärysvoide saattaa tarjota kohdennettua kosteutusta tälle alueelle, mikä auttaa pehmentämään ja silottamaan ihoa.
 • Vähentää juonteita ja ryppyjä: Silmänympärysvoiteet, jotka sisältävät ainesosia, kuten retinolia tai peptidejä, voivat stimuloida kollageenin tuotantoa, mikä voi auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä silmien ympärillä.
 • Kirkastaa ihoa: Ainesosat, kuten C-vitamiini ja kofeiini, auttavat vähentämään tummia silmänalusia ja kirkastamaan silmänympärysihoa.
 • Vähentää turvotusta: Kofeiini ja muut ainesosat voivat auttaa supistamaan verisuonia ja vähentämään tulehdusta, mikä voi puolestaan vähentää turvotusta silmien ympärillä.

Mikä on hyvä silmänympärysvoide?

Hyvä silmänympärysvoide on kehitettävä erityisesti silmien ympärillä olevalle herkälle iholle, joka on ohuempi ja herkempi kuin muiden kasvojen osien iho. Sen tulisi olla kevyt, ei-rasvainen ja imeytyä helposti ihoon. Hyvän silmänympärysvoiteen tulisi myös olla kosteuttava, sillä se voi auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä ja parantamaan ihon rakennetta. Kosteuttavan vaikutuksen lisäksi se voi sisältää myös ainesosia, kuten C- ja E-vitamiinia, kofeiinia tai retinolia, jotka voivat auttaa kirkastamaan ihoa, vähentämään turvotusta ja stimuloimaan kollageenin tuotantoa. On myös tärkeää valita sellainen silmänympärysvoide, joka ei sisällä voimakkaita kemikaaleja, hajusteita tai muita ärsyttäviä aineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.

Asiakasarviot

Google Shopping

Google Shoppingin avulla käyttäjät voivat etsiä ja vertailla verkkokauppiaiden tuotteita. Sen avulla kuluttajat voivat hakea tuotetietoja, kuten hintoja, saatavuutta ja asiakasarvioita. Google Shopping tarjoaa myös erilaisia kriteereitä, kuten hintaluokan, tuotetyypin ja tuotemerkin, joiden avulla käyttäjät voivat rajata hakutuloksia.

CeraVe Eye Repair Cream – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Clinique Eye Cream – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Ole Henriksen Banana Bright Eye Crème – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Avene Soothing Eye Contour Cream – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Eye Cream – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Lumene Ajaton Nordic Ageless Eye Cream – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Amazon

Amazon on maailmanlaajuinen verkkokauppa-alusta, jossa myydään miljoonia tuotteita. Se on ollut olemassa jo vuodesta 1995, jonka jälkeen siitä on tullut yksi internetin suosituimmista sivustoista. Amazon antaa käyttäjien myös kirjoittaa arvosteluja ostamistaan tuotteista.

CeraVe Eye Repair Cream – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Clinique Eye Cream – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Ole Henriksen Banana Bright Eye Crème – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Avene Soothing Eye Contour Cream – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Eye Cream – asiakkaiden arvostelut löydät täältä.

FAQ

Kuinka kauan silmänympärysvoide säilyy?
Silmänympärysvoiteen säilyvyys voi vaihdella tuotteesta ja sen koostumuksesta riippuen, mutta useimmat silmänympärysvoiteet voivat säilyä avattuna jopa 12-24 kuukautta. On kuitenkin tärkeää noudattaa valmistajan käyttö- ja säilytysohjeita ja hävittää kaikki silmänympärysvoiteet, joiden koostumus tai tuoksu on muuttunut tai joiden viimeinen käyttöpäivä on ylittynyt.
Ei ole olemassa tiukkoja ja tarkkoja sääntöjä siitä, milloin silmänympärysvoiteen käyttö kannattaa aloittaa, sillä kaikkien iho on erilainen ja voi vanheta eri tahtiin. Monet ihonhoitoalan ammattilaiset suosittelevat kuitenkin silmänympärysvoiteen käytön aloittamista 20-30-vuotiaana, sillä silloin silmänympärysiholla voi alkaa näkyä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä.
Silmänympärysvoiteet kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat silmien ympärillä olevaa herkkää ihoa. Ne voivat sisältää ainesosia, jotka auttavat vähentämään turvotusta, tummia silmänalusia ja juonteita edistämällä kollageenin tuotantoa ja parantamalla ihon rakennetta.
Milloin käyttää silmänympärysvoidetta rutiinissa?
Silmänympärysvoidetta tulisi käyttää osana päivittäistä ihonhoitorutiinia puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, mutta ennen kosteus- tai aurinkovoiteen levittämistä. On tärkeää käyttää silmänympärysvoidetta ennen kosteusvoidetta, koska silmien ympärillä oleva iho on ohuempi ja herkempi kuin muualla kasvoilla, ja kosteusvoide voi olla liian raskas tälle alueelle, mikä voi aiheuttaa ärsytystä tai tukkeutuneita ihohuokosia.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.