Parhaat juoksukengät:
Juoksukengät testi 2024

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Juoksukengät, jotka myös lenkkareina tunnetaan, ovat luonnollisesti juoksijan tärkein varuste. Kunnolliset juoksukengät eivät ainoastaan auta sinua juoksemaan tehokkaammin vaan ne myös vähentävät loukkaantumisriskiä ja joissain tapauksissa jopa auttavat kehittämään juoksutekniikkaasi. Lisäksi uuden kenkäparin hankkiminen voi olla erinomainen motivaattori juoksuharrastuksen aloittamiselle tai jatkamiselle niille, joilla on ollut vaikeuksia löytää motivaatiota lenkille lähtemiseen.

Olemme listanneet alle kuudet parhaat juoksukengät ja luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille juoksijoille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden juoksukenkien testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä kengät, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

Huomautus: Tässä artikkelissa korostetaan tällä hetkellä vain 1 tuote. Sillä aiemmin valitut tuotteet on joko myyty loppuun tai niitä ei ole enää saatavilla. Olemme tietoisia asiasta ja teemme parhaillaan uutta tutkimusta. Näin saat katsauksen markkinoiden parhaisiin tuotteisiin pitkällä aikavälillä - ne ovat aivan nurkan takana.
test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Parhaat juoksukengät 2024 – tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Toimituksemme suositus miehille test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

New Balance Fresh Foam 1080 V12 miesten juoksukengät - monipuoliset kengät miehille

 • Amazon (asiakkaat): 4,7/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5
 • Solereview: ostosuositus

New Balance Fresh Foam 1080 V12 juoksukengät ovat monipuoliset juoksukengät miehille. Niiden Hypoknit-päällinen tarjoaa second-skin tyyppisen, tukevan ja napakan istuvuuden. Tukeva vaahtopohja puolestaan on mukavan joustava ja antaa pientä lisäkimmoketta. Amazonin asiakasarvioiden keskiarvo on 4,7/5 tähteä, Google Shoppingin 4,5/5 ja Solereview on antanut näille juoksukengille vahvan ostosuosituksen.

New Balance Fresh Foam 1080 V12 miesten juoksukengät
Toimituksemme suositus miehille

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta New Balance Fresh Foam 1080 V12 miesten juoksukengät:

 • Tukeva Hypoknit-päällinen
 • Tukeva vaahtopohja
 • Napakka istuvuus

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat New Balance Fresh Foam 1080 V12 juoksukengät

New Balancen lippulaivakenkä miehille

Fresh Foam 1080 V12 juoksukengät ovat New Balancen the kenkä miehille. He ovat itse kertoneet, että jos he valmistaisivat vain yhtä kenkää, olisi se tämä 1080-malli. Sen takia tästä kengästä onkin vuosien varrella tehty niin monia eri versioita. Tästä kengästä löytyy oikeastaan kaikki mitä juoksukengältä vain voi kaivata – suorituskykyä, tukea ja vaimennusta.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat New Balance Fresh Foam 1080 V12:sta

Asiakkaat ovat selvästi olleet näihin juoksukenkiin erittäin tyytyväisiä, sillä Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut 4,7/5 tähteä ja Google Shoppingin puolestaan 4,5/5. Arvostelut ovat lähestulkoon pelkästään ylistäviä kehuja. Muutamia negatiivisia kommentteja on kuitenkin tullut niiltä, jotka ovat kaivanneet kevyempiä juoksukenkiä.

Solereviewin ammattilaiset ovat testanneet ja arvioineet nämä kengät. Tarkkojen tutkimustensa jälkeen he ovat antaneet New Balance Fresh Foam 1080 V12:lle vahvan ostosuosituksen. Heidänkin mielestään näissä kengissä on paljon mistä tykätä ja vain vähän mistä olla tykkäämättä.

Toimituksemme arvio

Suosittelemme New Balance Fresh Foam 1080 V12 juoksukenkiä erityisesti miehille, huolimatta siitä, minkä tyyppinen juoksija olet, sillä nämä ovat monipuoliset all-around kengät. Nämä ovatkin toimituksemme ensisijainen suositus miehille. New Balance Fresh Foam 1080 V12 juoksukenkien muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa biopohjaista materiaalia sisältävä välipohja, eteenpäin suuntautuva voimantuotto ja joustava sekä hengittävä pintamateriaali. Huomaa kuitenkin, että nämä kengät eivät ole sieltä kaikkein kevyimmästä päästä.

Plussat og Miinukset New Balance Fresh Foam 1080 V12 miesten juoksukengät

Plussat

 • Biopohjaista materiaalia sisältävä välipohja
 • Eteenpäin suuntautuva voimantuotto
 • Joustava ja hengittävä pintamateriaali

Miinukset

 • Hieman painavat

Juoksukenkien ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa juoksukenkiä, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mitkä niistä sopisivat sinulle parhaiten. Saatavilla on muun muassa satunnaisille sunnuntailenkkeilijöille suunniteltuja kenkiä sekä kilpakäyttöön soveltuvia malleja.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat juoksukenkiin sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat jonkin verran; edulliset mutta silti hyvät kengät saa noin satasella, kun taas arvokkaammat parit saattavat maksaa jopa yli 200 euroa. Tässä oppaassa esitellyt tuotteet sijoittuvat suurin piirtein välille 100–200 €.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys juoksukenkien hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden arviot. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Neljä erilaista juoksukenkää

Markkinoilta löytyy lukemattomia erilaisia juoksukenkiä, jotka voidaan karkeasti jakaa neljään ryhmään. Polkujuoksukenkiä ei tästä oppaasta löydy, mutta kaikista muista kategorioista löytyy ainakin yhdet kengät.

Kevyet juoksukengät
Jos tykkäät tehdä erilaisia nopeusharjoitteita tai harrastat lyhyen matkan kilpailuita, saattavat kevyet juoksukengät olla se mitä kaipaat. Kevyet juoksukengät sopivat hyvin myös intervalli harjoituksiin ja toki myös jokapäiväiseen käyttöön ilmavuutensa ansiosta.

Polkujuoksukengät
Polkujuoksukengät ovat nimensä mukaisesti suunniteltu metsissä tai muualla luonnossa sijaitsevilla poluilla juoksemiseen. Niiden täytyy kestää hyvin mutaa, likaa, kiviä ja muita luonnossa vastaan tulevia yllättäviä esteitä. Niille tärkeimpiä ominaisuuksia ovat tuki, vakaus ja suoja. Nämä eivät siis ole parhaat juoksukengät asfaltille tai muille koville alustoille.

Motion Control
Motion Control -juoksukengillä, jotka myös pronaatiotuettuina juoksukenkinä tunnetaan, tarkoitetaan niitä malleja, jotka auttavat hallitsemaan liiallista yli- tai alipronaatiota. Pronaatio ei välttämättä ole aina paha asia, vaan se voi myös olla luonnollinen piirre ihmisen juoksutyylille. Liika pronaatio saattaa kuitenkin aiheuttaa erilaisia ongelmia, jotka olisi parempi ehkäistä etukäteen.

Pehmustetut juoksukengät
Pehmustetuista juoksukengistä on viime vuosina teknologian kehittyessä tullut yhä suositumpia ja merkittävä osa muotia. Yksinkertaisesti sanottuna pehmustetuissa kengissä ulompaan pohjaan on lisätty erilaisia materiaaleja, jotka auttavat vähentämään iskuja ja tuomaan lisää kimmoisuutta. Monet pehmustetuista malleista ovat hyvät juoksukengät asfaltille.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia juoksukenkiä olemme luottaneet ulkopuolisiin asiantuntijoihin ja kuluttajien arvioihin kansainvälisesti. Tiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tässä vertailussa olemme käyttäneet seuraavien tahojen juoksukenkien testejä, arvosteluja ja asiakasarvioita:

Asiantuntija- ja testilähteet

Solereview

Solereview on siitä harvinainen tuotearvostelusivusto, että he ostavat (täydellä hinnalla) joka kuukausi useita kenkäpareja ja laittavat ne perusteelliseen rasitustestiin. He ottavat myös huomioon lukijoidensa kokemuksia. Tämä lähestymistapa pitää heidän sisältönsä objektiivisena sekä täysin puolueettomana. Olemme hyödyntäneet Solereviewin testejä ja arvosteluja seuraavien tuotteiden kohdalla:

New Balance Fresh Foam 1080 V12 – 21.5.2022 – Lue koko arvostelu täältä.

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

New Balance Fresh Foam 1080 V12 – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
New Balance Men’s Fresh Foam Vongo V5 – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Hoka Arahi 6 Wide – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat kerätty lukuisista kauppapaikoista. Olemme hyödyntäneet näitä arvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

New Balance Fresh Foam 1080 V12 – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Asics Gel-Kinsei Blast LE – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
New Balance Men’s Fresh Foam Vongo V5 – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Asics Metaspeed Edge – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Hoka Arahi 6 Wide – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
New Balance FuelCell Lerato – 25.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Miten valitsen oikeat juoksukengät?
Sopivien juoksukenkien valitseminen saattaa olla hankalaa, ja siksi me olemme luoneet tämän oppaan. Tärkeimmät kysymykset, joihin sinun kannattaa itse vastata ennen ostopäätöksesi tekemistä ovat nämä: Kuinka usein juokset? Kuinka pitkiä matkoja juokset? Millä nopeudella juokset? Esiintyykö sinulla yli- tai alipronaatiota? Kuinka suuri budjettisi on? Vastaamalla näihin kysymyksiin voit saada ajatuksen siitä, minkälaisia ominaisuuksia saattaisit juoksukengiltä kaivata. Mikäli kaipaat olet hankkimassa juoksukenkiä juoksumatolla treenaamista varten, tutustu laatimamme juoksumattojen oppaaseen.
Milloin tulisi hankkia uudet juoksukengät?
Tähän kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta, sillä viime kädessä kaikki riippuu nykyisten juoksukenkiesi kunnosta. Osa kengistä kestävät käytössä toisia huomattavasti pidempään. Tietynlaisena suuntaa antavana sääntönä voitaisiin kuitenkin todeta, että juoksukengät olisi hyvä vaihtaa noin 500–750 kilometrin välein. Toisaalta moni juoksee laadukkailla kengillä huomattavasti enemmän, eikä edes huomaa suorituskyvyssä merkittävää laskua.
Kuinka paljon hyvät juoksukengät maksavat?
Hyvät juoksukengät maksavat tyypillisesti vähintään 100 euroa. Tässä oppaassa esittelemämme mallit sijoittuvat suurin piirtein välille 100–200 €. Tätä halvemmissa kengissä esiintyy yleensä monenlaisia puutteita. Reilusti yli 200 euroa maksavat juoksukengät eivät puolestaan pysty tarjoamaan rahalle riittävästi vastinetta.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.