Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras trampoliini:
Trampoliini testi 2024

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Riittävä liikunta on avainasemassa terveyden ylläpitämisessä sekä aikuisilla että lapsilla, mutta nykypäivänä erilaisten ruutujen edestä poistuminen reippailemaan on aina vain haastavampaa. Oman takapihan trampoliinilla hyppiminen on kuitenkin niin hauskaa, että se ei tunnu tylsältä liikunnalta vaan tarjoaa viihdykettä tunti toisensa jälkeen koko perheelle. Pomppiminen ja erilaisten temppujen opettelu on loistava tapa nauttia tehokkaasta liikunnasta, polttaa ylimääräistä energiaa ja kehittää kuntoa, tasapainoa sekä koordinaatiokykyä.

Markkinoilta löytyy lukemattomia trampoliineja, joista sopivan valitseminen saattaa olla hankalaa erityisesti, mikäli asiaan ei ole aikaisemmin perehtynyt. Juuri tästä syystä olemme luoneet tämän puolueettoman oppaan.

Tästä oppaasta löydät kuusi mielestämme parasta trampoliinia. Tutkimusta tehdessämme perehdyimme lukuisiin trampoliineihin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille käyttäjille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden trampoliinien testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä tuotteet, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista. Arvioi siis tarpeesi, tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Huomautus: Tässä artikkelissa korostetaan tällä hetkellä vain 1 tuote. Sillä aiemmin valitut tuotteet on joko myyty loppuun tai niitä ei ole enää saatavilla. Olemme tietoisia asiasta ja teemme parhaillaan uutta tutkimusta. Näin saat katsauksen markkinoiden parhaisiin tuotteisiin pitkällä aikavälillä - ne ovat aivan nurkan takana.
test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras trampoliini 2024 – tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Paras trampoliini budjettiluokassa test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

vidaXL trampoliini - 460 cm halkaisija + turvaverkko

vidaXL on erinomainen budjettivalinta hintatietoisille käyttäjille. Tämä trampoliini kestää jopa 150 kg painon, sillä se on valmistettu ruostumattomasta galvanoidusta teräsrungosta, jota neljä U-muotoista jalkaa pitää vakaasti pystyssä. Sen reunat on pehmustettu 18 mm EPE-vaahtomuovilla, ja suojaverkkoa kannattelee kahdeksan vahvaa tolppaa.

vidaXL trampoliini
Paras trampoliini budjettiluokassa

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta vidaXL trampoliini:

 • Neljä U-muotoista jalkaa
 • 18 mm EPE-vaahtomuovipehmuste
 • Kahdeksan vahvaa tolppaa

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat vidaXL:n

TEKNISET TIEDOT

 • Halkaisija 460 cm
 • Korkeus 80 cm
 • Painoraja 150 kg

Mukana tulevat kätevät lisävarusteet

vidaXL:n pakkauksen mukana tulee sekä kaksiaskelmaiset tikkaat että sadesuoja. Tikkaiden avulla lapset pääsevät turvallisesti trampoliinille ja siltä pois. Sadesuoja puolestaan suojaa trampoliinia vaihtuvilta sääolosuhteilta, vaikka runko onkin ruostesuojattu. Se tuo trampoliinille lisää arvokkaita käyttövuosia ja sen käyttö on todella vaivatonta.

Näitä lisävarusteita ei löydy edes monista korkeamman hintaluokan malleista, joten ne ovat todella mukava lisä vidaXL:lle.

Lisätietoja vidaXL trampoliini

TEKNISET TIEDOT

 • Halkaisija 460 cm
 • Korkeus 80 cm
 • Painoraja 150 kg

Toimituksemme arvio

Suosittelemme vidaXL trampoliinia kaikille lapsiperheille, jotka haluavat hyvän trampoliinin hieman edullisempaan hintaan. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa korkeimpien turvallisuusstandardien GS-sertifikaatti, sadesuojan tuoma pitkä käyttöikä, tikkaat ja helppo liikuteltavuus. Näistä syistä vidaXL on toimituksemme mielestä paras budjettivalinta. Ainoa huono puoli tässä mallissa on se, että se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Plussat og Miinukset vidaXL trampoliini

Plussat

 • GS-sertifikaatti
 • Sadesuoja
 • Tikkaat
 • Helppo liikuteltavuus

Miinukset

 • Ei sovellu alle 3-vuotiaille

Trampoliinin ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Koko: Trampoliinia käyttävien ihmisten iän, pituuden, painon ja urheilullisten kykyjen sekä pihalla käytettävissä olevan tilan tulisi kaikkien vaikuttaa trampoliinin koon valintaan.
 • Runko: Trampoliinia valitessa kannattaa tarkistaa, että runko on tukeva, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään, varsinkin jos trampoliini tulee aktiiviseen käyttöön. Runkoja on saatavilla myös erimuotoisina, joista toiset saattavat sopia pihallesi paremmin kuin toiset.
 • Turvallisuus: Vaikka trampoliineilla sattuukin jonkin verran onnettomuuksia, on kyseessä suhteellisen turvallinen harrastus, kunhan tuotetta käytetään oikein. Minimoidaksesi riskit kannattaa valita malli, jossa turvallisuusasiat on otettu huomioon ja noudattaa aina valmistajan ohjeita.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa trampoliinia, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä sopisi sinulle ja perheellesi parhaiten. Saatavilla on muun muassa jousellisia ja jousettomia sekä erilaisilla verkoilla tai häkeillä ympäröityjä malleja. 
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat trampoliiniin sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat jonkin verran; edullisen mallin voi saada muutamalla sadalla, kun taas kalliimmat trampoliinit voivat maksaa toista tuhatta euroa.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys trampoliinin hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Sopivaa trampoliinia etsimässä

Ennen ostopäätöksen tekemistä kannattaa arvioida omat tarpeet ja sitten vertailla erilaisia trampoliineja keskenään. Vertailua tehdessäsi kiinnitä erityistä huomiota näihin seikkoihin: koko, runko, turvallisuus, tuotetyyppi, asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden toteuttamat trampoliinien testit. Yksityiskohtaisemman ostajan oppaan löydät tämän artikkelin alusta.

Trampoliini ja tilankäyttö

Trampoliineja on saatavilla erikokoisia ja -muotoisia, joten jokaiselle pihalle löytyy varmasti sopiva malli – on maahan upotettavia, pyöreitä ja suorakulmaisia malleja. Kun tilankäytön suunnittelee hyvin, ei trampoliinista tarvitse tulle pihan keskipiste edes visuaalisessa mielessä, vaan se voi sulautua ympäristöön miellyttävällä tavalla.

Erityyppiset trampoliinit

Jouset, ilman jousia, turvaverkko, tikkaat, sadesuoja, pyöreä, suorakulmainen, upotettu – trampoliineja löytyy markkinoilta joka lähtöön. Näistä erityyppisistä trampoliineista ei mikään ole lähtökohtaisesti toistaan parempi, vaan ne palvelevat erilaisia käyttötarkoituksia ja tarpeita.

Käyttämämme lähtee

Asiantuntija- ja testilähteet

Fitshop

80-luvun alussa perustettu saksalainen Fitshop on yksi Euroopan johtavista kotikuntoiluun erikoistuneista nettikaupoista, jolla on myös kivijalkamyymälöitä ympäri Eurooppaa. Olemme hyödyntäneet Fitshopin asiakasarvioita Berg Grand Favorit InGroundin ja Berg Ultim Champion InGroundin kohdalla.

Berg Grand Favorit InGround – 10.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Berg Ultim Champion InGround – 10.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Asiakasarviot

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Olemme hyödyntäneet näitä asiakasarvioita BERG Favoritin, Salta Comfortin ja Salta Royal Baseground Sportin kohdalla.

BERG Favorit – 10.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Salta Comfort – 10.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Salta Royal Baseground Sport – 10.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Mikä on paras trampoliini?
Toimituksemme mielestä ehdottomasti paras trampoliini tällä hetkellä on BERG Favorit. Se on turvallinen, pitkäikäinen ja hyppiminen sillä tuntuu yksinkertaisesti todella hyvältä. Kun näihin seikkoihin yhdistää kohtuullisen hinnan, on syy valintaamme selvä. Mikäli tilanne markkinoilla muuttuu ja mielipiteemme sen mukana, tulemme päivittämään tätä artikkelia asiaan kuuluvalla tavalla.
Kuinka paljon trampoliini maksaa?
Pihatrampoliinien hinnat liikkuvat pääsääntöisesti välillä 200-1500 €, vaikka poikkeuksia kumpaankin suuntaan löytyy. Kaikki tässä artikkelissa esitellyt tuotteet sijoittuvat kuitenkin juuri tähän nimenomaiseen hintahaarukkaan.
Trampoliineja on saatavilla pienistä yhden hengen fitness-trampoliineista aina jättimäisiin usean hengen malleihin saakka. Tässä artikkelissa esiteltyjen vaihtoehtojen halkaisijat liikkuvat välillä 330–520 cm.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4.8 / 5. Arvioiden lukumäärä: 4

Ei arvosteluja.