Alkometri testi 2024:
Luotettava alkometri

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Olet ottanut pari lasillista ja viimeisestä juomastasi on kulunut jo pari tuntia. Tunnet olosi hyväksi, mutta entä jos arvostelukykysi on heikentynyt?

Kotikäyttöiset alkometrit – aivan kuten viranomaisten liikennevalvonnassakin hyödynnettävät – voivat oikeaoppisesti käytettynä olla tae turvalliselle ajamiselle ja jopa oman sekä muiden hengen säästymiselle. Alkometri ottaa näytteen hengityksestä ja mittaa uloshengityksen kemiallisen koostumuksen veren alkoholipitoisuuden arvioimiseksi. Rattijuopumuksen raja ylittyy, jos veren alkoholipitoisuus on vähintään 0,5 promillea autoa ajaessa ja 1,0 promillea venettä ohjattaessa. Alkometriä käyttämällä voit tarkistaa ajokuntosi ja lähteä matkaan hyvillä mielin.

Jos olet harkinnut alkometrin ostoa, voi luotettavan ja toimivan tuotteen löytäminen kuitenkin olla haastavaa. Loimme tämän oppaan auttaaksemme sinua kartoittamaan parhaat vaihtoehdot ja tekemään harkitun ostopäätöksen. Tästä oppaasta löydät kolme mielestämme parasta alkometriä. Tutkimusta tehdessämme perehdyimme lukuisiin eri tuotteisiin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille käyttäjille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden alkometrien testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden kokemuksiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Arvioi siis tarpeesi, tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva malli.

Huomautus: Tässä artikkelissa korostetaan tällä hetkellä vain 1 tuote. Sillä aiemmin valitut tuotteet on joko myyty loppuun tai niitä ei ole enää saatavilla. Olemme tietoisia asiasta ja teemme parhaillaan uutta tutkimusta. Näin saat katsauksen markkinoiden parhaisiin tuotteisiin pitkällä aikavälillä - ne ovat aivan nurkan takana.
test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras alkometri 2024 – tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Dräger Alcotest 4000 alkometri - tarkat tulokset järkevään hintaan

 • Amazon (asiakkaat): 4,5/5

Dräger Alcotest 4000 on laadukas alkometri, joka käynnistyy nopeasti ja on heti valmis käytettäväksi. Muotoilultaan se on todella kompakti ja painoltaankin erittäin kevyt. Tämä alkometri kulkee siis helposti mukana esimerkiksi repussa, käsilaukussa tai jopa taskussa. Se on varustettu IP52-suojausluokan lasilla ja se voi säilyttää kiintolevyllään jopa 400 testitulosta. Liitäntä onnistuu kätevästi Micro-USB-portilla. Amazonin asiakkaat ovat olleet tähän alkometriin todella tyytyväisiä antaessaan sille 4,5/5 tähden keskiarvon.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Dräger Alcotest 4000 alkometri:

 • IP52-suojausluokka
 • Säilyttää jopa 400 testitulosta
 • Micro-USB-portti

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Dräger Alcotest 4000 alkometrin

TEKNISET TIEDOT

 • Mittaustekniikka Sähkökemiallinen anturi / Polttokenno
 • Mittausalue Jopa 2,5 mg/l
 • Pituus 190 mm
 • Leveys 130 mm
 • Syvyys 90 mm

Asiakkaat ovat olleet Dräger Alcotest 4000 alkometriin varsin tyytyväisiä. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoittamishetkellä 4,5/5 tähteä. Asiakkaat eivät ole katuneet ostostaan vaan he ovat kehuneet sitä, kuinka helposti tämä alkometri kulkee mukana ja antaa luotettavan lukeman nopeasti. Negatiiviset kommentit koskevat suurimmaksi osaksi kalibroinnin tarvetta, mutta kunhan kalibroinnin muistaa tehdä säännöllisin väliajoin, ei sen pitäisi muodostua minkäänlaiseksi ongelmaksi.

Mitä asiakkaat sanovat Dräger Alcotest 4000:sta

Asiakkkaat ovat olleet Dräger Alcotest 4000 alkometriin varsin tyytyväisiä. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoittamishetkellä 4,5/5 tähteä. Asiakkaat eivät ole katuneet ostostaan vaan he ovat kehuneet sitä, kuinka helposti tämä alkometri kulkee mukana ja antaa luotettavan lukeman nopeasti. Negatiiviset kommentit koskevat suurimmaksi osaksi kalibroinnin tarvetta, mutta kunhan kalibroinnin muistaa tehdä säännöllisin väliajoin, ei sen pitäisi muodostua minkäänlaiseksi ongelmaksi.

Lisätietoja Dräger Alcotest 4000 alkometri

TEKNISET TIEDOT

 • Mittaustekniikka Sähkökemiallinen anturi / Polttokenno
 • Mittausalue Jopa 2,5 mg/l
 • Pituus 190 mm
 • Leveys 130 mm
 • Syvyys 90 mm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Dräger Alcotest 4000 alkometriä niille, jotka tarvitsevat nopeita testejä ja tarkkoja lukemia. Tätä mallia ei ole myöskään hinnalla pilattu ja juuri hinta-laatusuhteensa takia se on toimituksemme ehdoton suosikki. Dräger Alcotest 4000:n muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa useat kielivaihtoehdot, kompakti koko ja viranomaisten hyväksyntä EU:ssa. Ainoa huono puoli tässä mallissa on se, että se vaatii säännöllistä kalibrointia.

Plussat og Miinukset Dräger Alcotest 4000 alkometri

Plussat

 • Useita kielivaihtoehtoja
 • Kompakti koko
 • Viranomaisten hyväksymä EU:ssa

Miinukset

 • Kalibroitava säännöllisesti

Alkometrin ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Tarkkuus: Kun olet ostamassa alkometriä, on tarkkuus yksi tärkeimmistä kriteereistä. Jotkut mallit ovat tarkempia kuin toiset, joten muista varmistaa, että löydät tarpeisiisi sopivan. Mikäli tarkkuus on sinulle todella tärkeää, kannattaa valita alkometri, jonka hyvämaineinen organisaatio on testannut ja sertifioinut.
 • Kannettavuus: Osa alkometreistä ovat kompaktimpia kuin toiset ja kulkevat siten helpommin mukana. Jos aiot ottaa alkometrin mukaan esimerkiksi mökkireissulle, voi kannettavuus olla merkittävä ominaisuus. Joidenkin alkometrien mukana tulee myös erilaisia kantolaukkuja, jotka voivat helpottaa kuljettamista entisestään.
 • Akkukesto: On tärkeää miettiä, kuinka usein tulet käyttämään alkometriä. Jos aiot käyttää sellaista usein ja esimerkiksi pidemmillä reissulla, on hyvä varmistaa, että käyttöikä yksillä paristoilla on riittävän pitkä tarpeisiisi. Saatavilla on sekä ladattavia että paristoilla toimivia malleja.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa alkometriä, kannattaa ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit. Markkinoilta löytyy muun muassa jatkuvaan ammattikäyttöön soveltuvia malleja ja enimmäkseen kotikäyttöön suunniteltuja versioita.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat alkometriin sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat jonkin verran; edullisen mallin voi saada reilulla kolmella sadalla, kun taas jykevämmät ja tarkemmat ammattilaisten laitteet voivat maksaa jopa 1500 euroa.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys alkometrin hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakkaiden kokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Alkometrin kalibrointi

Alkometrin kalibrointia ei voi tehdä itse, vaan se täytyy jättää ammattilaisen tehtäväksi. Onneksi tällaisia kalibrointipalveluita on kuitenkin helposti saatavilla esimerkiksi alkometrien maahantuojilta.

Dignita tarjoaa kalibrointipalveluita, jossa alkometri lähetetään maahantuojalle kotiin tilattavalla palautuskuorella. Kirjekuori sisältää kaikki vaadittavat rahtikirjaukset ja muut tiedot. Alkometri suljetaan palautuskuoreen ilman paristoja tai suukappaleita ja jätetään postilaatikkoon tai toimitetaan Postin palvelupisteeseen, josta se matkaa maahantuojan kalibroitavaksi.

Kalibroinnin valmistuttua alkometri palautetaan takaisin asiakkaalle vastaavanlaisella kuorella. Koko prosessissa kestää tyypillisesti vain noin 3-5 päivää.

Alkometrin lukemat ja tarkkuus

Alkometrin antaman lukeman tulkitseminen on todella yksinkertaista. Tulos näkyy joko LCD-näytöltä, tai liitettyä tulostinta käytettäessä se tulostuu kuitille. Iso osa alkometreistä myös tallentaa viimeisimmät testit kiintolevylleen, jotta niitä voi tarkastella vielä uudestaankin.

Alkometrin lukemien tarkkuus riippuu laitteesta, mutta hyvät alkometrit ilmoittavat veren alkoholipitoisuuden jopa sadasosapromillen tarkkuudella.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tarkoituksenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia alkometrejä olemme luottaneet ulkopuolisten asiantuntijoiden alkometrien testeihin ja kuluttajien mielipiteisiin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tämän oppaan koostamisessa olemme käyttäneet alla lueteltuja lähteitä.

Asiantuntija- ja testilähteet

Detective Store

Detective Store on ollut markkinoilla jo vuodesta 2007. Se on erikoistunut valvontaan ja vastavalvontaan tarkoitettujen etsivälaitteiden myyntiin, mutta myös tiedon keräämiseen ja suojaamiseen sekä omaisuuden turvaamiseen. Olemme hyödyntäneet Detective Storen asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Dräger Alcotest 6820 – 30.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Dräger Alcotest 4000 – 30.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Olemme hyödyntäneet Googlen asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Dignita AM-8000 – 30.5.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Mikä on paras alkometri?
Paras alkometri on sellainen, joka sopii juuri sinun käyttötarkoituksiisi parhaiten. Markkinoilta löytyy erityyppisiä laitteita, joista osa soveltuu paremmin ammattilaisten aktiiviseen käyttöön, kun taas toiset ovat suunniteltu kuluttaja-asiakkaiden käyttötarkoituksia silmällä pitäen. Toimituksemme ehdoton suosikki on kuitenkin Dräger Alcotest 4000. Se antaa tarkkoja ja luotettavia lukemia, eikä sitä ole hinnalla pilattu. Tutustu yllä kolmeen erilaiseen malliin ja valitse juuri itsellesi paras alkometri.
Mitä minun tulisi ottaa huomioon ennen alkometrin ostamista?
Ennen alkometrin ostamista olisi hyvä arvioida omat tarpeet ja käyttötarkoitukset. Sen jälkeen on paljon helpompi lähteä vertailemaan alkometrejä keskenään. Vertailua tehdessäsi kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti näihin seikkoihin: tarkkuus, kannettavuus, akkukesto, tuotetyyppi, hinta, asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot. Kuten kaikkien muidenkin tuotteiden kohdalla, myös alkometreissä testivoittajat ovat aina varma valinta.
Alkometri mittaa veren alkoholipitoisuutta uloshengitysilmasta. Oikeaoppisesti kalibroitu, hyvä alkometri pystyy osoittamaan veren alkoholipitoisuuden todella tarkasti ja poikkeamat ovat vain sadasosapromillen luokkaa. Viranomaisten käyttämien ja myös tässä oppaassa esiteltyjen mallien toiminta perustuu sähkökemialliseen hapettumiseen. Anturina toimivassa käyttöainekennossa alkoholi hajoaa, ja kennon yläpinnalle muodostuu etikkahappoa sekä ylimääräelektroneja. Kennon alapinnalle muodostuva elektronivajaus luo sähkövirran pintojen välille. Tämä Jännite mitataan platinaelektrodien avulla ja luetaan veren alkoholipitoisuuden osoittavana promillelukemana.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 5 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.