Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras valvontakamera 2024:
Löydä tarpeisiisi sopiva malli

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

6 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Viime vuosina valvontakameroista on tullut yhä suositumpi väline turvallisuus- ja valvontatarkoituksiin. Teknologian kehittymisen myötä kameroista on tullut entistä edullisempia. Valvontakameroita käytetään kodeista ja pienistä yrityksistä suuryrityksiin ja julkisiin tiloihin toiminnan valvomiseen ja mahdollisen rikollisen toiminnan estämiseen.

Valvontakameroita voi olla monessa eri muodossa, langallisista langattomiin, sisä- ja ulkotiloihin. Monissa malleissa on korkean resoluution video- ja kuvatallennus, yökuvausominaisuudet, liiketunnistus ja etävalvonta älypuhelinsovellusten tai web-käyttöliittymien kautta. Näiden ominaisuuksien ansiosta valvontakamerat voivat auttaa tarjoamaan mielenrauhaa ja lisäämään turvallisuutta. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin markkinoiden suosituimpia valvontakameroita ja esittelimme niiden tärkeimmät ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet auttaaksemme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras valvontakamera 2024 – 6 tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Yleiskatsaus: Suuri vertailu valituista valvontakamera

Paras valvontakamera testeissä test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Arlo Pro 4 VMC4050P valvontakamera - Testivoittaja

 • 5/5 TrustedReviews.com
 • Paras langaton valvontakamera ulos NYtimes.com
 • Paras valvontakamera kotiin TechHive.com
 • 4,/5, Editor's Choice ja Best overall -palkinto PCmag.com
 • 8,5/10 CNET.com

Arlo Pro 4 valvontakamera on yhteensopiva Amazon Alexan, Apple HomeKitin, Google Assistantin ja IFTTT:n kanssa. Tämä mahdollistaa saumattoman integroinnin valitsemasi älykkään avustajan kanssa. Se on täydellinen lisä turvajärjestelmääsi, olitpa sitten tekniikkaan perehtynyt asunnonomistaja, kiireinen vanhempi tai pienyrityksen omistaja.

Arlo Pro 4 VMC4050P valvontakamera
Paras valvontakamera testeissä

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Värillinen yönäkö
 • Yhteensopiva monien järjestelmien kanssa
 • Tekoälykäyttöiset ominaisuudet

Arvostelu: Arlo Pro 4 VMC4050P

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot: Google Assistant, IFTTT
 • Näkökenttä: 160°
 • Resoluutio: 2K
 • Akkukesto: 6 kuukautta

2K-videon laatu
Arlo Pro 4:n 4 megapikselin objektiivi tallentaa videokuvaa 2560x1440p 2K-resoluutiolla. Videon laatu on erinomainen koko päivän ajan; se on terävää, yksityiskohtaista ja hyvin valottunutta. Jokaisessa kuvassa näkyy selvästi, mitä tapahtuu. Päivällä 2K-videossa näkyy erittäin hyvä visuaalinen resoluutio ja runsaat värit, kun taas yöllä mustavalkoisessa materiaalissa oli hyvä kontrasti ja valaistus. Vaikka värit eivät olleet aivan yhtä hyvät kuin päivällä, värillinen yökuvaus oli silti erittäin selkeä. Kamera otti yöllä kuvia IR-valoillaan, mikä tuotti pehmeämmän mustavalkokuvan. Mutta kun valonheitin on päällä, valoa riittää täysvärivideon tallentamiseen. Vaikka kuva on hieman pehmeämpi kuin päivällä, voit silti nähdä paljon tietoa korkean resoluution ansiosta.

Älykkäät ominaisuudet
Arlo Pro 4 tarjoaa älykkäitä hälytyksiä liikkeentunnistuksesta ja muita älykkäitä ominaisuuksia. Arlo-sovelluksessa kirjaston klipit on luokiteltu “ihmisiksi” tai “liikkeiksi”, mikä nopeuttaa ja helpottaa etsimäsi tapahtuman löytämistä. Voit määrittää omia toimintavyöhykkeitä ja kertoa kameralle, missä haluat sen tarkkailevan ja missä et. Näin voit estää kameraa katsomasta jalkakäytävää ja laukeamasta ohi kävelevien ihmisten takia, jos sijoitat sen kotisi edustalle, mutta asut lähellä vilkkaasti liikennöityä tietä. Kun kamera on säädetty oikein, se hälyttää sinut aina, kun jokin tai joku tulee määritetylle toiminta-alueelle. Voit ottaa käyttöön “automaattisen zoomauksen ja seurannan”, joka seuraa kohdetta, kun se tunnistaa ihmisen kamerassa ja zoomaa hänen kasvoihinsa. Näin varmistat, että saat tallenteelle kasvot, jos joku murtautuisi sisään. 

Akkukesto
Arlo Pro 4 -valvontakameran akun kesto on jopa 6 kuukautta, mikä riippuu käyttötiheydestä ja valitsemistasi asetuksista. Tämä pidennetty akun kesto tekee siitä kätevän valinnan kaikille, jotka haluavat valvoa omaisuuttaan ilman usein toistuvaa lataamista. Lisäksi kamerassa on laaja 160 asteen näkökenttä, jonka ansiosta se tallentaa laajemman alueen kuin monet muut markkinoilla olevat valvontakamerat. Sisäänrakennettu sireeni on myös arvokas ominaisuus.

Turvallisuusrikkomuksen tai tunkeutumisen yhteydessä sireeni voidaan aktivoida etänä Arlo-sovelluksen kautta tai automaattisesti kameran kehittyneen tekoälytunnistuksen käynnistämänä. Sireeni voi saavuttaa jopa 100 desibelin äänenvoimakkuuden, mikä on tarpeeksi kovaääninen hälyttämään kodinomistajan ja pelottamaan mahdolliset tunkeutujat. Tämä ominaisuus lisää ylimääräistä turvallisuutta ja mielenrauhaa käyttäjille, jotka haluavat suojella omaisuuttaan tunkeilijoilta tai varkauksilta.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Arlo Pro 4 VMC4050P:sta

TrustedReviewsin asiantuntijat antoivat Arlo Pro 4 -valvontakameralle 5 tähden arvosanan. He totesivat, että se on “Edeltäjäänsä edullisempi, mutta tarjoaa saman erinomaisen kuvanlaadun ja samat ominaisuudet”. NY Times -lehti sisällytti Arlo Pro 4:n 5 parhaan valvontakameran arvosteluun ja nimesi sen parhaaksi langattomaksi ulkokameraksi. Se on suosittu valinta myös PCmag.com- ja TechHive.com-sivustoilla, joissa se on saanut molemmissa arvosteluissa parhaan yleispalkinnon. CNET.com arvostaa sen suorituskykyä, muotoilua ja sireeniominaisuutta ja antaa sille kokonaisarvosanaksi 8,5. Arlo Pro 4 sai Googlen arvostelujen yhteenvedossa 4,1/5 tähteä, ja käyttäjät pitivät yleisesti ottaen helposta käyttöönotosta. Amazonissa sillä on 4 tähden arvosana yli 3 500 kerätystä käyttäjäarviosta. Yksi käyttäjistä kirjoitti, että tämä valvontakamera “auttoi tuntemaan olonsa turvallisemmaksi kotona”.

Lisätietoja Arlo Pro 4 VMC4050P valvontakamera

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot: Google Assistant, IFTTT
 • Näkökenttä: 160°
 • Resoluutio: 2K
 • Akkukesto: 6 kuukautta

Toimituksemme arvio

Arlo Pro 4 -valvontakamera on tehokas turvallisuustyökalu, jossa on kristallinkirkas 2K-video HDR:llä, sisäänrakennettu sireeni, langaton liitettävyys, pitkä akun kesto ja laaja näkökenttä. On kuitenkin syytä huomata, että osa sen hyödyllisimmistä ominaisuuksista, kuten kehittynyt tekoälytunnistus ja pilvitallennus, edellyttävät Arlo Smart -liittymää. Vaikka tämä voi olla joillekin haitaksi, on tärkeää muistaa, että näiden ominaisuuksien tarjoaminen vaatii Arlolta merkittäviä resursseja, ja tilauksella varmistetaan tuotteen jatkuva tuki ja kehittäminen. Kaiken kaikkiaan Arlo Pro 4 on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat suojata kotinsa tai yrityksensä monipuolisella ja luotettavalla valvontajärjestelmällä.

Plussat og Miinukset Arlo Pro 4 VMC4050P valvontakamera

Plussat

 • Sisäänrakennettu sireeni
 • Langaton
 • 2K-resoluutio HDR:llä
 • Älykkäät hälytykset
 • Automaattinen zoomaus
 • Säänkestävä

Miinukset

 • Jotkin ominaisuudet vaativat Arlo Smart -tilauksen
Hyvä hinta-laatusuhde test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery - Valvontakamera kasvontunnistuksella

 • 4,5/5 Tom'sGuide.com
 • 4/5 PCmag.com
 • 8,2/10 CNET.com
 • 4/5 ja toimittajan valinta TechHive.com
 • 4,5/5 Google Shopping

Säänkestävän rakenteensa ja pitkäkestoisen akkunsa ansiosta Google Nest Cam Outdoor tai Indoor Battery soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön, joten voit olla huoletta missä tahansa oletkin. Olitpa kiireinen vanhempi, usein matkustava tai vain joku, joka suhtautuu kodin turvallisuuteen vakavasti, tämä kamera voi antaa sinulle mielenrauhan.

Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery
Hyvä hinta-laatusuhde

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kasvontunnistus
 • Älykkäät hälytykset
 • Sisä- ja ulkokäyttöön

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: Bluetooth, WiFi
 • Integraatiot: Google Assistant
 • Näkökenttä: 130°
 • Resoluutio: 1080p
 • Akkukesto: 3 kuukautta

Älykkäät AI-hälytykset
Yksi Googlen Nest Cam valvontakameran tärkeimmistä ominaisuuksista on älykkäät hälytykset. Tekoälyn avulla kamera pystyy erottamaan ihmisen liikkeet muista liikkeistä, kuten autoista, eläimistä tai puiden oksista. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät saavat hälytyksen vain silloin, kun ihminen havaitaan, eikä silloin, kun auto ajaa ohi tai tuuli liikuttaa puita ja pensaita kotisi ympärillä. Tämä on tärkeä ominaisuus, sillä se auttaa välttämään vääriä hälytyksiä ja tarpeettomia ilmoituksia.

Älykkäät hälytykset lisäävät mielenrauhaa varmistamalla, että saat ilmoituksen vain silloin, kun kotisi turvallisuuteen kohdistuu todellinen uhka. Langattoman liitettävyyden ansiosta voit helposti asentaa sen minne haluat, ilman hankalia johtoja tai johtoja. Lisäksi Nest Camissa on myös kaksitaajuuksinen Wi-Fi, joka tarjoaa nopean ja vakaan yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan ja keskeytymättömän videon suoratoiston. Toinen Google Nest Camin hieno ominaisuus on sen säänkestävä rakenne. Se on rakennettu kestämään kovia sääolosuhteita, kuten rankkasadetta, lunta ja korkeita lämpötiloja, joten se on ihanteellinen valinta ulkotilojen turvavalvontaan.

Kasvojentunnistus
Toinen tehokas ominaisuus Google Nest Cam Outdoor tai Indoor valvontakamerassa on kasvontunnistus. Tämän ominaisuuden avulla voit kouluttaa kameran tunnistamaan kotonasi säännöllisesti vierailevien henkilöiden, kuten perheenjäsenten tai säännöllisten vierailijoiden, kasvot. Kun kamera on koulutettu, se hälyttää sinut, kun se havaitsee tutut kasvot, mikä tarjoaa lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Saatat esimerkiksi saada hälytyksen, kun lapsesi saapuvat kotiin koulusta tai kun lähetti tuo paketin. Kasvojentunnistuksesta on apua myös tuntemattomien vierailijoiden tai mahdollisten tunkeutujien tunnistamisessa, jolloin sinulla on mahdollisuus toimia nopeasti ja suojella kotiasi.

Kamerassa on myös kaksisuuntainen äänivaihtoehto, jonka avulla voit kommunikoida kameran toisessa päässä olevien henkilöiden kanssa. Sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen avulla voit kuulla, mitä tapahtuu, ja puhua ihmisille älypuhelimestasi tai tablet-laitteestasi, vaikka olisit poissa kotoa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kommunikoitaessa perheenjäsenten, vierailijoiden tai lähettien kanssa ja pelotellessa mahdollisia tunkeilijoita.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Google Nest Cam Outdoor vai Indoor Batterysta

Tom’sGuide.com-sivuston asiantuntijat antoivat Google Nest Cam valvontakameralle 4,5 tähteä ja totesivat, että se on “paras kodin turvakamera useimmille ihmisille”. He pitivät erityisesti sen muotoilusta, sillä kyseessä on hyvin huomaamaton valvontakamera. PCmag.comin arvostelussa Google Nest Cam sai 4 tähden arvosanan. Heidän asiantuntijansa arvostivat sitä, että se on helppo asentaa, säänkestävä ja tarjoaa älykkäitä hälytyksiä. CNET.comin asiantuntijat kirjoittivat sen ilmaisista ominaisuuksista ja pitkästä akkukestosta ja antoivat sille testissään kokonaisarvosanaksi 8,2. Muiden testilehtien tavoin Techhive.com piti Google Nestin helposta asennuksesta ja hyvästä muotoilusta. Googlen käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa se sai arvosanan 4,5. Käyttäjät pitivät yleisesti nopeasta asennuksesta ja hyvästä videon laadusta sekä siitä, että se on langaton. 4,4 tähteä Amazonissa Google Nest Cam on saanut 4,4 tähteä. Yksi käyttäjistä kommentoi: “Pidän videon laadusta ja siitä, kuinka nopeasti kamerat kytkeytyvät pyydettäessä live-tilaan.”

Lisätietoja Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: Bluetooth, WiFi
 • Integraatiot: Google Assistant
 • Näkökenttä: 130°
 • Resoluutio: 1080p
 • Akkukesto: 3 kuukautta

Toimituksemme arvio

Google Nest Cam Outdoor tai Indoor Battery on laadukas ja monipuolinen kodin turvakamera, joka tarjoaa monia edistyksellisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit suojella kotiasi ja perhettäsi. Sen säänkestävä rakenne, kaksisuuntainen ääni, langaton liitettävyys ja kaksitaajuuksinen Wi-Fi tekevät siitä loistavan vaihtoehdon sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja sen älykkäät hälytykset ja kasvojentunnistustekniikka auttavat sinua pysymään ajan tasalla siitä, mitä kodissasi ja sen ympäristössä tapahtuu. Vaikka kasvojentunnistuksen kaltaisten kehittyneiden ominaisuuksien tilaushinta voi olla joidenkin mielestä huono puoli, on tärkeää muistaa, että nämä ominaisuudet eivät ole välttämättömiä kameran perustoiminnallisuuden kannalta. Ilmainen suoratoisto ja älykkäät hälytysominaisuudet ovat enemmän kuin riittäviä useimmille käyttäjille, ja Nest Aware -tilauksen hinta on kohtuullinen kustannus niille, jotka haluavat hyödyntää kameran kehittyneempiä ominaisuuksia.

Kaiken kaikkiaan Google Nest Cam on loistava investointi kaikille, jotka haluavat pitää kotinsa ja perheensä turvassa. Sen kehittyneet ominaisuudet, kestävyys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä parhaan valinnan kodin turvakameroiden joukossa.

Plussat og Miinukset Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery

Plussat

 • Säänkestävä
 • Kaksisuuntainen ääni
 • Kaksitaajuuksinen Wi-Fi
 • Langaton

Miinukset

 • Tilauskustannukset
Yksi parhaista valvontakamerajärjestelmistä test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Eufy eufyCam 2C (3kpl) + HomeBase - Kattava valvontakamerajärjestelmä

 • 4/5 T3.com
 • 4,7/5 Google Shopping
 • 4,5/5 Amazon.com

Eufy eufyCam 2C toimitetaan kolmen kameran järjestelmänä yhdessä HomeBasen kanssa. Se on hyvä valinta henkilöille, joilla on suuret pihat, joita ei voida kattaa vain yhdellä valvontakameralla.

Eufy eufyCam 2C (3kpl) + HomeBase
Yksi parhaista valvontakamerajärjestelmistä

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Ei kuukausimaksuja
 • 3-kamerajärjestelmä + HomeBase
 • 6 kuukauden akkukesto

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Eufy eufyCam 2C (3kpl) + HomeBase

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot: Amazon Alexa
 • Näkökenttä: 135°
 • Resoluutio: 1080p
 • Akkukesto: 6 kuukautta

6 kuukautta valvontaa yhdellä latauksella
Yksi Eufy eufyCam 2C:n houkuttelevimmista ominaisuuksista on se, että sen käyttö ei vaadi kuukausimaksuja tai tilauksia. Tämä voi tehdä siitä ajan mittaan edullisemman vaihtoehdon, ja se tarkoittaa, että käyttäjät voivat tallentaa tallenteet paikallisesti HomeBaseen ilman huolta jatkuvista kustannuksista. Eufy eufyCam 2C:n toinen keskeinen ominaisuus on sen vaikuttava, jopa 6 kuukauden akkukesto. Tämä pidennetty kesto tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia jatkuvasta valvonnasta pidempiä aikoja ilman huolta usein toistuvasta lataustarpeesta. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka haluavat valvoa alueita, joihin ei pääse helposti käsiksi, tai niille, jotka yksinkertaisesti haluavat, ettei heidän tarvitse ladata kameraansa usein. On tärkeää huomata, että akun kesto ei ole aina sama kaikille ja riippuu käyttäjän henkilökohtaisista tarpeista.

Älykäs ja säänkestävä järjestelmä
Näiden ominaisuuksien lisäksi Eufy eufyCam 2C tarjoaa myös monia muita etuja. Kamerassa on sisäänrakennettu värillinen yökuvausvalo, joka voi antaa selkeämmän ja yksityiskohtaisemman kuvan hämärässä. Se on myös IP67-säänkestävä, mikä tarkoittaa, että se on erinomainen valvontakamera ulos. Kamerassa on myös edistyksellinen ihmisen tunnistus ja älykkäät tunnistusalueet, jotka auttavat vähentämään eläinten tai muiden kuin ihmisten liikkeiden aiheuttamia vääriä hälytyksiä. Kamera on myös yhteensopiva Amazon Alexan kanssa, minkä ansiosta käyttäjät voivat ohjata kameroitaan äänikomennoilla ja integroida ne muihin älykkäisiin kodin laitteisiin.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Eufy eufyCam 2C (3kpl) + HomeBasesta

T3.com-lehti kirjoitti näin: “Toisin kuin muut turvakamerat, EufyCam 2C ei vaadi kuukausittaista tilausta.” ja antoi sille 4 tähteä. He pitivät myös videon laadusta ja siitä, että se on yhteensopiva Amazon Alexan kanssa. Käyttäjien arvostelut Googlen kertymässä ovat 4,7 tähteä yli 2 000 eri käyttäjältä. Kuluttajat pitivät yleisesti ottaen helposta käyttöönotosta, yövideon laadusta ja rakentamisen laadusta. Amazonissa EufyCam 2C:llä on 4,5 tähteä ja yksi käyttäjistä kommentoi, että se on “loistava turvakamerapaketti”.

Lisätietoja Eufy eufyCam 2C (3kpl) + HomeBase

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot: Amazon Alexa
 • Näkökenttä: 135°
 • Resoluutio: 1080p
 • Akkukesto: 6 kuukautta

Toimituksemme arvio

Eufy eufyCam 2C on vaikuttava valvontakamerajärjestelmä, joka tarjoaa käyttäjille useita arvokkaita ominaisuuksia. Yksi järjestelmän houkuttelevimmista puolista on se, että sen käyttö ei vaadi mitään jatkuvia tilauksia tai maksuja. Tämä voi tehdä siitä kustannustehokkaamman ratkaisun niille, jotka haluavat valvoa kiinteistöään ilman jatkuvia kuluja. Eufy eufyCam 2C on myös IP67-säänkestävä, mikä tarkoittaa, että se kestää kovia sääolosuhteita ja soveltuu ulkokäyttöön. Lisäksi älykkäät tunnistusalueet auttavat vähentämään muiden kuin ihmisten liikkeiden aiheuttamia vääriä hälytyksiä ja voivat antaa tarkempia ilmoituksia, kun joku havaitaan. Vaikka rajallinen 135 asteen näkökenttä voi olla mahdollinen haitta joillekin käyttäjille, se, että Eufy eufyCam 2C toimitetaan kolmen kameran paketissa. Kamerat voivat täten kattaa laajemman alueen, kun ne sijoitetaan oikein.

Plussat og Miinukset Eufy eufyCam 2C (3kpl) + HomeBase

Plussat

 • Sisäänrakennettu valonheitin värillistä yönäköä varten
 • IP67-säänkestävä
 • Ihmisen havaitseminen
 • Älykkäät tunnistusalueet
 • Integrointi Amazon Alexan kanssa

Miinukset

 • Rajallinen näkökenttä
Hyvä valinta suuriin taloihin test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Arlo Wire-Free Video Doorbell - valvontakamera ovikellotoiminnolla

 • 4/5 TechRadar.com
 • 4/5 PCmag.com
 • 8/10 CNET.com

Laajan 180 asteen katselukulmansa ansiosta Arlo Wire-Free Video Doorbell tallentaa laajemman näkökentän, jolloin näet enemmän siitä, mitä ovesi ulkopuolella tapahtuu. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat pitää kiinteistöään silmällä ja pysyä tietoisena kaikesta toiminnasta kotinsa ympärillä ja mahdollisista vierailijoista.

Arlo Wire-Free Video Doorbell
Hyvä valinta suuriin taloihin

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Ovikello
 • Laaja katselukulma
 • Sisäänrakennettu sireeni

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Arlo Wire-Free Video Doorbell

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot: Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
 • Näkökenttä: 180°
 • Resoluutio: 1080p
 • Akkukesto: 6 kuukautta

Ovikellotoiminto
Arlo Video Doorbell valvontakameran ovikellotoiminto toimii aivan kuin perinteinen ovikellon. Kun vierailija lähestyy ulko-ovea ja painaa ovikellopainiketta, ovikello lähettää signaalin sisäkelloon tai käyttäjän mobiililaitteeseen ja ilmoittaa, että joku on ovella. Käyttäjä voi sitten valita, avaako hän oven tai kommunikoi vierailijan kanssa laitteen kaksisuuntaisen ääniominaisuuden avulla.

Video-ovikello vie kuitenkin tämän toiminnon askeleen pidemmälle tarjoamalla käyttäjille visuaalisen komponentin. Video-ovikellon avulla käyttäjä näkee, kuka ovella on, ennen kuin hän avaa oven, mikä lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Laite on myös säänkestävä, sillä IP65-luokituksen ansiosta se soveltuu ulkokäyttöön myös ankarissa olosuhteissa. Lisäksi Arlo Wire-Free Video Doorbell on yhteensopiva suosittujen älykotialustojen, kuten Amazon Alexan, Google Assistantin ja IFTTT:n kanssa, joten se on helppo integroida muihin älykotilaitteisiin ja -palveluihin.

Sireenitoiminto
Sireeniominaisuus on erityisen hyödyllinen asiakkaille, jotka ovat huolissaan kodin turvallisuudesta ja haluavat suojella omaisuuttaan tunkeutujilta. Sireenin ääni voi säikäyttää ja pelotella mahdollisia murtovarkaita tai vandaaleita, jolloin on epätodennäköisempää, että he yrittävät murtautua sisään. Lisäksi sireenin ääni voi hälyttää naapurit tai ohikulkijat mahdollisesta uhasta, mikä lisää mahdollisuuksia, että joku soittaa poliisille tai ryhtyy muihin avustaviin toimiin. Kun laite havaitsee liikettä tai henkilön ovella, käyttäjä voi aktivoida sireenin, joka antaa kovan, korkean äänen, joka kuuluu kauas.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Arlo Wire-Free Video Doorbellistä

TechRadar.comin asiantuntijat antoivat Arlo Wire-Free Video Doorbellille neljän tähden arvosanan ja kommentoivat, että se on “ihanteellinen valvontakamera kotiin, joissa ei ole olemassa olevaa langallista ovikelloa”. He pitivät myös sen hyvästä videolaadusta ja tyylikkäästä muotoilusta sekä siitä, että voit “nähdä koko pituudeltaan jokaisen ovella olevan henkilön”. PCmag.com antoi tälle valvontakameralle niin ikään neljän tähden arvosanan. He kiittivät sitä korkearesoluutioisesta HDR-videosta, langattomasta toiminnasta ja yhteensopivuudesta eri älykkäiden avustajien ja kotijärjestelmien kanssa.

Arlo-videoovikello sai CNET.com-sivustolla arvosanan 8,0, ja he totesivat, että se on halvempi kuin muut mallit, joissa on samankaltaiset ominaisuudet. Googlen käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa tällä valvontakameralla on 4,4 tähteä. Kuluttajat ovat enimmäkseen tyytyväisiä sen helppoon käyttöönottoon ja käyttöön sekä pitkään akkukestoon. Amazonin lukuisissa käyttäjäarvosteluissa Arlo Video Doorbell on saanut 4,3 tähden arvosanan. Yksi käyttäjistä kommentoi: “Kuvanlaatu on parempi kuin odotimme”.

Lisätietoja Arlo Wire-Free Video Doorbell

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot: Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
 • Näkökenttä: 180°
 • Resoluutio: 1080p
 • Akkukesto: 6 kuukautta

Toimituksemme arvio

Arlo Wire-Free Video Doorbell on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa video-ovikelloa kotiinsa. Pitkän akkukeston ja erinomaisen resoluution ansiosta käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että he voivat aina pitää kiinteistöään silmällä. Ovikello-ominaisuus tuo lisää mukavuutta, sillä sen avulla on helppo nähdä, kuka ovella on, vaikka et olisikaan kotona. Vaikka osa kehittyneistä ominaisuuksista edellyttää Arlo Smart -tilausta, ovikellon perustoiminnot ovat silti uskomattoman hyödyllisiä kaikille, jotka arvostavat turvallisuutta ja mukavuutta. Ja niille, jotka haluavat käyttää kehittyneitä ominaisuuksia, Arlo Smart -liittymä tarjoaa lisäetuja, kuten pilvitallennuksen ja tekoälyllä toimivat hälytykset. Kaiken kaikkiaan Arlo Wire-Free Video Doorbell on erinomainen investointi kaikille, jotka haluavat päivittää kodin turvallisuutta ja yksinkertaistaa elämäänsä.

Plussat og Miinukset Arlo Wire-Free Video Doorbell

Plussat

 • Liike- ja henkilötunnistus
 • Kaksisuuntainen ääni
 • IP65
 • Langaton
 • Yhteensopiva eri ääniavustajien kanssa

Miinukset

 • Lisäominaisuudet edellyttävät Arlo Smart -tilausta
Yksi parhaista sisävalvontakameroista test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

TP-Link Tapo C200 - Sisätilojen valvontakamera

 • 4,5/5 TrustedReviews.com
 • 4/5 ja toimittajan valinta TechAdvisor.com
 • 4,6/5 Google Shopping
 • 4,5/5 Amazon.com

TP-Link Tapo C200, jossa on sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni, on sopiva kamera niille, jotka haluavat pitää kotiaan silmällä ja samalla kommunikoida perheenjäsenten tai lemmikkien kanssa. Selkeän äänenlaadun ja kaksisuuntaisen viestintäominaisuuden ansiosta voit helposti puhua läheisillesi, tarkkailla karvaista ystävääsi tai varoittaa tunkeilijoita.

TP-Link Tapo C200
Yksi parhaista sisävalvontakameroista

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • PT/PTZ-toiminto (Pan-Tilt-Zoom)
 • Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni
 • Erittäin laaja näkökenttä

Arvostelu: Tuoteanalyysissä TP-Link Tapo C200

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot
 • Näkökenttä: 360° vaakasuunnassa, 114° pystysuunnassa
 • Resoluutio: 1080p full HD
 • Akkukesto: Ei akkua

PTZ-toiminto
TP-Link Tapo C200 valvontakamerassa on PT/PTZ (Pan-Tilt-Zoom) -toiminto, jonka avulla käyttäjät voivat saada täyden näkymän alueesta, jota he haluavat valvoa. PT/PTZ-toiminto tarjoaa laajan 360 asteen vaakasuuntaisen ja 114 asteen pystysuuntaisen alueen, joten käyttäjät voivat valvoa laajaa aluetta helposti. Kameraa voidaan etäohjata ja sitä voidaan kallistaa, kääntää ja zoomata Tapo-älypuhelinsovelluksen kautta, jotta ympäristöstä saadaan parempi näkymä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun yritetään valvoa laajaa aluetta tai seurata liikkuvaa kohdetta. Kameran zoomausominaisuuden avulla voidaan zoomata tiettyyn alueeseen, kuten henkilön kasvoihin, ja saada selkeämpi kuva siitä, mitä tapahtuu. Zoomausmahdollisuus yhdessä PT/PTZ-ominaisuuden kanssa on melko hyödyllinen, jos käytät kameraa vauvanvalvojana tai tarkistaaksesi lemmikkisi voinnin, kun olet töissä.

Yökuvaus
Kamerassa on myös IR-valaistus yökuvausta varten, joka antaa selkeät ja yksityiskohtaiset kuvat hämärässä, joten se on luotettava vaihtoehto. TP-Link Tapo C200 on suunniteltu liiketunnistimilla, jotka auttavat varmistamaan, että mitään ei jää huomaamatta. Kun liiketunnistimet havaitsevat liikettä, kamera alkaa automaattisesti tallentaa ja hälyttää käyttäjiä käyttäjäystävällisen sovelluksen kautta. Tapo-sovellus tarjoaa helpon ja kätevän pääsyn kameran live-syötteeseen ja tallennettuun kuvamateriaaliin, joten käyttäjien on helppo tarkistaa kiinteistönsä ja valvoa epäilyttävää toimintaa.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet TP-Link Tapo C200:sta

TrusteReviews.com oli erittäin tyytyväinen TP-Link Tapo C200:een ja antoi sille 4,5 tähteä. He kirjoittivat siitä näin: “Jos etsit yksinkertaista kodin valvontakameraa tai jos haluat halvan ja joustavan IP-kameran sisätiloihin, C200:aa on vaikea voittaa.” He korostivat erityisesti sen hyvää kuvanlaatua, panorointi- ja kallistustoimintoa sekä suoraviivaista sovellusta. TechAdvisor.comin asiantuntijat antoivat Tapo C200:lle neljän tähden arvosanan ja Editor’s Choice -palkinnon. He pitivät myös PTZ-toiminnosta sekä edullisesta hinnasta. Googlen käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa C200 sai 4,6 tähteä, ja käyttäjät pitivät yleisesti ottaen helposta käyttöönotosta ja videon laadusta. Amazonissa sillä on 4,5 tähteä lähes 80 000 arvostelusta. Yksi arvostelijoista kirjoitti, että se on “hyvä valvontakamera, jossa on runsaasti ominaisuuksia”.

Lisätietoja TP-Link Tapo C200

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot
 • Näkökenttä: 360° vaakasuunnassa, 114° pystysuunnassa
 • Resoluutio: 1080p full HD
 • Akkukesto: Ei akkua

Toimituksemme arvio

TP-Link Tapo C200 on hyvä vaihtoehto käyttäjille, jotka etsivät käyttäjäystävällistä ja monipuolista kodin valvontakameraa. Muotoilunsa ansiosta kyseessä on myös hyvin huomaamaton valvontakamera. PTZ-toiminnallisuuden ja laajan näkökentän ansiosta käyttäjät voivat helposti valvoa koko kotiaan, ja kaksisuuntainen viestintäominaisuus helpottaa vuorovaikutusta kameran toisella puolella olevien ihmisten tai jopa lemmikkien kanssa. Kamerassa on myös IR-valaistus yökuvaa varten ja liikkeentunnistusanturi, joka varmistaa, että käyttäjiltä ei jää mitään huomaamatta. Yksi TP-Link Tapo C200:n haittapuolista on, että se ei tallenna tallenteita pilveen. Tällä on kuitenkin myös etunsa, sillä se ei kerrytä kustannuksia, ja käyttäjät voivat täysin hallita, minne heidän videonsa tallennetaan.

Plussat og Miinukset TP-Link Tapo C200

Plussat

 • Käyttäjäystävällinen Tapo-sovellus
 • IR-valaistus yönäköä varten
 • Ei kuukausimaksuja
 • Liiketunnistin

Miinukset

 • Rajallinen tallennustila
Yksi parhaista johdollisista valvontakameroista test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Ring Stick Up Cam Plug-In - Johdollinen valvontakamera

 • Paras johdollinen valvontakamera NYtimes.com
 • 4/5 TechRadar.com
 • 8,0/10 CNET.com
 • 4,7/5 Google Shopping
 • 4,7/5 Amazon

Ring Stick Up Cam on valvontakamera, joka käyttää verkkovirtaa. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat johdollisen kameran mukavuuden huolehtimatta akkukestosta tai laitteen lataamisesta. Tämä on siis esimerkiksi hyvä valvontakamera mökille.

Ring Stick Up Cam Plug-In
Yksi parhaista johdollisista valvontakameroista

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Erilaisia asennusvaihtoehtoja
 • Johdollinen
 • Sopii sisä- ja ulkokäyttöön

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Ring Stick Up Cam Plug-In

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot: Amazon Alexa, Works With Ring, Google Assistant, SmartThings
 • Näkökenttä: 130°
 • Resoluutio: 1080p
 • Akkukesto: Ei akkua

Sisä- ja ulkotilojen valvontakamera
Ring Stick Up Cam valvontakameran säänkestävä rakenne takaa, että se kestää vaativia ulko-olosuhteita, joten se on ihanteellinen kiinteistön valvontaan säästä riippumatta. Kameran yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöönottoprosessi tarkoittaa, että käyttäjät voivat aloittaa kameran käytön nopeasti, eikä monimutkaista asennusta tai ohjelmointia tarvita. Lisäksi kameran melunvaimennustekniikka tekee siitä ihanteellisen äänitallenteiden tallentamiseen, joten voit olla varma, että saat selkeää ja tarkkaa kuvamateriaalia. Yksi Ring Stick Up Cam Plug-Ininin hyödyllisimmistä ominaisuuksista on sen yhteensopivuus eri älykkäiden avustajien, kuten Alexan ja Google Assistantin, kanssa. Näin käyttäjien on helppo ohjata kameraansa äänikomennoilla ja integroida se saumattomasti olemassa olevaan älykotijärjestelmäänsä. Lisäksi kameran kaksisuuntainen puhe, jossa on melunvaimennus, antaa käyttäjille mahdollisuuden kommunikoida kodin ulkopuolisten ihmisten kanssa ja jopa häätää tunkeilijat äänekkään sireenin avulla.

Joustavat asennusvaihtoehdot
Ring Stick Up Cam Plug-In tarjoaa erilaisia asennusvaihtoehtoja, joten käyttäjät voivat sijoittaa sen joustavasti mihin tahansa. Kamera voidaan asentaa seinään tai kattoon mukana toimitettujen laitteistojen avulla, tai se voidaan sijoittaa tasaiselle pinnalle säädettävän jalustan avulla. Käyttäjät voivat siis valita kameran asentoon, joka sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa ja tarjoaa parhaan kattavuuden heidän kiinteistölleen. Lisäksi kameran muotoilu mahdollistaa katselukulman helpon säätämisen, jotta käyttäjät voivat kuvata haluamansa alueet. Koska kamera voidaan asentaa eri korkeuksille ja eri kulmiin, käyttäjät voivat keskittyä tiettyihin alueisiin, kuten sisäänkäynteihin, ikkunoihin ja muihin kriittisiin kohtiin kiinteistönsä ympärillä.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Ring Stick Up Cam Plug-Inista

NYTimes.com-lehti on nimennyt Ring Stick Up valvontakameran parhaaksi johdolliseksi turvakameraksi. TechRadar.com antoi sille neljän tähden arvosanan ja totesi, että se on “monipuolinen turvakamera, jota voidaan käyttää sisällä tai ulkona”. CNET.comin asiantuntijat pitivät siitä, että “se ei maksa liikaa”, ja se sai arvostelussaan arvosanan 8,0. Se on suosittu Amazonissa, jossa yli 10 000 käyttäjän arvosteluissa sillä on 4,7 tähteä. Yksi käyttäjistä kommentoi, että “tuote toimii luvatulla tavalla”. Googlen arvosteluissa sillä on myös 4,7 tähteä, ja käyttäjät pitivät sen videolaadusta sekä helposta asennuksesta ja käyttöönotosta. Moni on myös ollut sitä mieltä, että tämä on hyvä valvontakamera mökille.

Lisätietoja Ring Stick Up Cam Plug-In

TEKNISET TIEDOT

 • Liitettävyys: WiFi
 • Integraatiot: Amazon Alexa, Works With Ring, Google Assistant, SmartThings
 • Näkökenttä: 130°
 • Resoluutio: 1080p
 • Akkukesto: Ei akkua

Toimituksemme arvio

Ring Stick Up Cam Plug-In on monipuolinen ja helppokäyttöinen valvontakamera, joka sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Sen sääsuojattu kamera ja johto takaavat, että se kestää vaativia ulko-olosuhteita ja toimii luotettavasti, ja sen helppo asennusprosessi tarkoittaa, että käyttäjät voivat aloittaa kiinteistönsä valvonnan nopeasti. Vaikka tilausmaksut voivat olla joillekin käyttäjille haitta, ne tarjoavat pääsyn ominaisuuksiin, kuten kehittyneeseen liikkeentunnistukseen, ammattimaiseen valvontaan ympäri vuorokauden ja tallennetun materiaalin pilvitallennukseen. Niille, jotka ovat valmiita maksamaan maksun, Ring Stick Up Cam tarjoaa poikkeuksellisen paljon turvallisuutta ja mielenrauhaa, joten se on kannattava investointi kenelle tahansa asunnon omistajalle.

Plussat og Miinukset Ring Stick Up Cam Plug-In

Plussat

 • Helppo asentaa
 • Säänkestävä kamera ja johto
 • Yhteensopiva eri älykkäiden avustajien kanssa
 • Kaksisuuntainen keskustelu melunvaimennuksella

Miinukset

 • Tilausmaksut

Mitä kannattaa ottaa huomioon valvontakameraa ostaessa?

Resoluutio
Resoluutio on olennainen tekijä, joka on otettava huomioon valvontakameraa valittaessa, sillä se määrittää tallennettujen kuvien ja videoiden laadun. Yleisesti ottaen resoluutiolla tarkoitetaan kuvan tai videon pikselien määrää, ja mitä suurempi resoluutio on, sitä terävämpi ja yksityiskohtaisempi kuva on. Valvontakameroissa on saatavana erilaisia resoluutiotyyppejä, kuten vakiotarkkuus (SD), teräväpiirto (HD), Full HD ja Ultra HD eli 4K. SD-tarkkuus vaihtelee yleensä 480p:stä 720p:hen, kun taas HD-tarkkuus vaihtelee 720p:stä 1080p:hen. Full HD, joka tunnetaan myös nimellä 1080p, tarjoaa 1920×1080 pikselin resoluution, ja ultra HD- tai 4K-resoluutio tarjoaa 3840×2160 pikselin resoluution.

Valvontakameran parhaan resoluution valinta riippuu sovelluksen erityisvaatimuksista. Jos kameran on esimerkiksi tarkoitus valvoa suurta aluetta, kuten parkkipaikkaa, pienempi resoluutio voi riittää, kuten 720p tai jopa 480p. Jos kameran on kuitenkin tallennettava hienoja yksityiskohtia, kuten kasvonpiirteitä tai rekisterikilpiä, tarvitaan suurempi resoluutio. Tällaisissa tapauksissa suositellaan vähintään 1080p- tai jopa 4K-resoluutiota. Kannattaa huomata, että mitä korkeampi resoluutio, sitä enemmän tallennustilaa tarvitaan kuvamateriaalin tallentamiseen, sillä korkeamman resoluution video vie enemmän tilaa. On siis tärkeää tasapainottaa resoluution tarve ja käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti.

Näkökenttä
Valvontakameran näkökenttä on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon kameraa valittaessa ja asennettaessa. Näkökenttä tarkoittaa aluetta, jonka kamera voi kuvata, ja on tärkeää varmistaa, että kameran näkymä kattaa kaikki strategiset kohteet, joita haluat valvoa kotisi ympärillä. Valvontakameran kuvakulma voi vaihdella huomattavasti mallista ja käytetystä objektiivista riippuen. Kuvakulma mitataan yleensä asteina, ja se voi vaihdella kapeasta kuvakulmasta, kuten 30 asteesta, laajakulmaiseen 180 asteen tai sitä suurempaan kuvakulmaan. On tärkeää valita kamera, jonka kuvakulma on riittävän laaja, jotta se kattaa kaikki kriittiset alueet, joita haluat valvoa. Vastaavasti jos haluat valvoa suurta ulkoaluetta, kuten takapihaa, tarvitset kameran, jossa on laajakulmainen näkymä ja pitkä polttoväli. Valvontakameraa asennettaessa on tärkeää sijoittaa se siten, että se kattaa kaikki kriittiset ja strategiset paikat, joita haluat valvoa.

Yökuvaus
Yökuvaus on olennainen ominaisuus, joka on otettava huomioon, kun valitaan valvontakameraa turvavalvontaan. Tämän ominaisuuden ansiosta kamera voi ottaa selkeitä ja yksityiskohtaisia kuvia hämärässä tai valottomassa tilanteessa, mikä tekee siitä erinomaisen välineen kiinteistösi valvontaan ja varmistaa, että olet tietoinen epäilyttävästä toiminnasta. Yökuvaus saavutetaan yleensä käyttämällä infrapunatekniikkaa (IR), joka pystyy lähettämään valonsäteen, joka on ihmissilmälle näkymätön, mutta jonka kameran anturit voivat havaita. Tämä IR-valo valaisee kameran edessä olevan alueen, minkä ansiosta kamera voi ottaa selkeitä kuvia jopa täydellisessä pimeydessä. Useimmissa nykyaikaisissa valvontakameroissa on jonkinlainen yökuvaus, ja tämän ominaisuuden laatu ja laajuus voivat vaihdella kameran ominaisuuksien mukaan. Joidenkin kameroiden yökuvausalue on lyhyempi, tyypillisesti noin 9 metriin asti, kun taas toiset kamerat näkevät jopa 30 metrin päähän tai kauemmas.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot
Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot ovat arvokkaita resursseja kaikille, jotka haluavat ostaa valvontakameran. Ne tarjoavat tietoa eri kameramallien suorituskyvystä ja ominaisuuksista sekä niitä käyttäneiden muiden käyttäjien ja asiantuntijoiden kokemuksista. Käyttäjäarvostelut voivat tarjota arvokkaan näkökulman tietyn kameramallin käytettävyyteen ja luotettavuuteen. Ne sisältävät usein henkilökohtaisia kokemuksia, mielipiteitä ja palautetta muilta käyttäjiltä, jotka ovat ostaneet ja käyttäneet kameraa. Käyttäjäarvosteluista voi olla apua, kun haluat ymmärtää tietyn kameramallin hyvät ja huonot puolet ja päättää, sopiiko se tarpeisiisi. Asiantuntija-arvostelut, joita julkaistaan yleensä teknologia- ja turvallisuussivustoilla, tarjoavat syvällisemmän analyysin eri kameramallien suorituskyvystä ja ominaisuuksista. Nämä arvostelut ovat yleensä kokeneiden ja asiantuntevien ammattilaisten kirjoittamia, jotka ovat testanneet ja arvioineet kameroita valvotussa ympäristössä. Asiantuntija-arvostelut voivat tarjota objektiivisen ja yksityiskohtaisen analyysin kameran suorituskyvystä sekä sen vahvuuksista ja heikkouksista. Olemme käyttäneet artikkelissamme molempia, jotta voit ymmärtää, mikä valituista malleista voisi sopia tarpeisiisi.

Hinta
Valvontakameroiden hinta voi vaihdella huomattavasti kameran ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista riippuen. Yleensä edulliset kamerat voivat maksaa vain 20-30 euroa, kun taas huippuluokan kamerat voivat maksaa useita satoja tai jopa tuhansia euroja. Edullisissa valvontakameroissa on tyypillisesti perusominaisuuksia, kuten vakiotarkkuuden (SD) resoluutio sekä rajallinen yönäkö ja näkökenttä. Ne ovat yleensä helppoja asentaa ja käyttää, ja ne soveltuvat perusturvavalvontaan pienillä alueilla tai kodeissa. Keskitason valvontakamerat maksavat yleensä 50-200 euroa, ja niissä on suurempi resoluutio, laajempi näkökenttä, parempi yönäkö ja kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten liikkeentunnistus ja kaksisuuntainen ääni.

Nämä kamerat soveltuvat laajemmille alueille tai edistyneempiin turvavalvontatarpeisiin. Premium- ja kalleimmat valvontakamerat voivat maksaa yli 200 euroa, ja ne tarjoavat edistyksellisimmät ominaisuudet ja eritelmät, kuten teräväpiirtotarkkuuden (HD) tai jopa 4K-tarkkuuden, laajakulmanäkymän, pitkän kantaman yökuvan, liikkeentunnistuksen ja älykkään videoanalytiikan. Nämä kamerat on suunniteltu ammattimaisiin turvavalvontasovelluksiin, ja ne soveltuvat suuriin kaupallisiin tai teollisuuskiinteistöihin.

arrow-more

Miten valvontakamera toimii?

Valvontakamerat kuvaavat ja lähettävät kuvia tai videoita tallentavaan laitteeseen tai monitoriin suoraa katselua varten. Itse kamerassa on kuvakenno, joka tallentaa videokuvaa, ja objektiivi, joka tarkentaa kuvan kennolle. Kamerassa voi olla myös infrapuna-antureita, jotka havaitsevat vähäisen valon ja mahdollistavat yökuvan.

Kun kamera on kuvannut kuvan tai videon, se lähetetään tallennuslaitteeseen, joka voi olla kiintolevy, verkkovideonauhuri tai pilvitallennin. Tallennuslaite tallentaa kuvamateriaalin myöhempää hakua tai toistoa varten. Suoraa seurantaa varten kamera voi lähettää kuvat suoraan monitorille tai mobiililaitteeseen internetin kautta.

Tallentavatko valvontakamerat koko ajan?

Tämä riippuu valvontakameran tyypistä ja sen asetuksista. Jotkin kamerat voidaan asettaa tallentamaan jatkuvasti, kun taas toiset kamerat tallentavat vain silloin, kun havaitaan liikettä tai kun ne aktivoituvat muista laukaisimista, kuten äänestä tai tietyistä tapahtumista.

Kamerat, jotka on asetettu tallentamaan jatkuvasti, tallentavat videomateriaalin yleensä paikalliselle kiintolevylle tai verkkovideonauhurille. Tämä voi johtaa suureen tietomäärään, joten joissakin kameroissa käytetään liikkeentunnistustekniikkaa, joka tallentaa vain silloin, kun toimintaa havaitaan, mikä voi auttaa säästämään tallennustilaa ja helpottaa tietyn kohdan löytämistä.

Toimivatko valvontakamerat ilman internetiä?

Kyllä, valvontakamerat voivat toimia ilman internetiä. Useimmat nykyaikaiset valvontakamerat ovat yhteydessä internetiin etäkäyttöä ja -ohjausta varten, mutta monet mallit voivat toimia myös itsenäisinä laitteina. Nämä kamerat tallentavat kuvamateriaalin yleensä paikalliseen tallennuslaitteeseen, kuten SD-kortille tai kiintolevylle. Erillisten valvontakameroiden lisäksi on olemassa myös langattomia kameroita, jotka liitetään tallentamista varten erilliseen langattomaan vastaanottimeen tai verkkovideonauhuriin (NVR).

Nämä järjestelmät eivät vaadi internet-yhteyttä, mutta tarjoavat silti langattoman yhteyden mukavuuden etäkatselua ja -ohjausta varten. On kuitenkin tärkeää huomata, että jotkin nykyaikaisten valvontakameroiden ominaisuudet, kuten suoratoisto ja etäkäyttö, eivät välttämättä ole käytettävissä ilman internetyhteyttä. Lisäksi internet-yhteys voi olla tarpeen ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivityksiä varten kameran suorituskyvyn ja turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Asiantuntija- ja testilähteet

Tom'sGuide.com

Tom’s Guide on johtava teknologia-arvostelusivusto, joka tarjoaa perusteellisia ja puolueettomia arvosteluja useista tuotteista, kuten älypuhelimista, kannettavista tietokoneista ja televisioista. Sivusto perustettiin vuonna 1996, ja siitä on sittemmin tullut luotettava tietolähde miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka erottavat Tom’s Guiden muista arvostelusivustoista, on niiden tiukka testausprosessi. Sivuston asiantuntijaryhmä testaa jokaisen arvostelemansa tuotteen todellisissa tilanteissa. He suorittavat myös objektiivisia testejä, kuten akkukeston testejä, nopeustestejä ja kuvanlaatutestejä, jotta lukijat saavat kattavan ja tarkan arvion kunkin tuotteen ominaisuuksista.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery täältä.

PCmag.com

PCMag on johtava teknologia-arvostelusivusto, joka tarjoaa asiantuntija-analyysejä ja arvosteluja monista tuotteista, kuten kannettavista tietokoneista, älypuhelimista, ohjelmistoista ja muista. Sivusto perustettiin vuonna 1982, ja siitä on sittemmin tullut luotettava tietolähde miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Asiantuntijaryhmä arvioi jokaisen tuotteen laboratorioympäristössä ja tarkastelee muun muassa suorituskykyä, ominaisuuksia, muotoilua ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisäksi asiantuntijat suorittavat puolueettomia ja objektiivisia testejä, kuten vertailuanalyysejä ja akun käyttöiän arviointeja, jotta lukijat saavat kattavan ja tarkan arvion tuotteiden mahdollisuuksista.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä ja täältä.
Voit arvostelun tuotteesta Arlo Wire-Free Video Doorbell täältä.

CNET.com

CNET on yhdysvaltalainen mediasivusto, joka julkaisee arvosteluja, uutisia, artikkeleita, blogeja, podcasteja ja videoita monista erilaisista teknologiaan ja kulutuselektroniikkaan liittyvistä aiheista. Sivusto perustettiin vuonna 1994, ja se on nykyään yksi internetin suosituimmista teknologiauutisten ja tuotearvostelujen lähteistä, ja sillä on kuukausittain miljoonia kävijöitä. CNET tarjoaa perusteellisia arvosteluja uusimmista vempaimista ja elektroniikasta älypuhelimista ja kannettavista tietokoneista älykkäisiin kodin laitteisiin ja kotiteatterijärjestelmiin. Verkkosivuston asiantuntija-arvostelijoiden ryhmä testaa tuotteita tarkasti ja antaa yksityiskohtaisia, puolueettomia mielipiteitä, jotka auttavat kuluttajia tekemään tietoon perustuvia ostopäätöksiä. Arvostelujen lisäksi CNET julkaisee uutisia ja artikkeleita uusimmista teknologiatrendeistä ja innovaatioista sekä oppaita ja ohjeita, joiden avulla käyttäjät saavat kaiken irti laitteistaan.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery täältä.Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Wire-Free Video Doorbell täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta Ring Stick Up Cam Plug-In täältä.

TechHive.com

TechHive on teknologia-alan verkkojulkaisu, joka kattaa laajan valikoiman kulutuselektroniikkaan ja teknologiatuotteisiin liittyviä aiheita. Sivusto tarjoaa uutisia, arvosteluja ja oppaita eri tuotteista. TechHiven kokeneista toimittajista ja kirjoittajista koostuva tiimi tarjoaa kattavan katsauksen uusimpiin tuotteisiin, trendeihin ja teknologioihin keskittyen siihen, miten ne vaikuttavat kuluttajiin. Sivusto tarjoaa myös käytännön tuotetestausta, perusteellisia arvosteluja ja suosituksia kunkin kategorian parhaista tuotteista.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Google Nest Cam Outdoor or Indoor Battery täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä.

NYtimes.com

The New York Times Wirecutter on arvostettu verkkojulkaisu, joka on erikoistunut antamaan arvosteluja ja suosituksia monista tuotteista, kuten valvontakameroista. Wirecutter on tunnettu tiukasta testauksestaan ja tuotteiden perusteellisesta analysoinnista, ja sitä pidetään yleisesti yhtenä luotettavimmista tuotearvostelujen ja suositusten lähteistä. The Wirecutterin tuotearvostelut perustuvat laajaan tutkimukseen ja testaukseen, jonka on suorittanut kokeneiden kirjoittajien ja toimittajien ryhmä. Tiimi testaa kutakin tuotetta todellisissa tilanteissa ja arvioi sen suorituskykyä, ominaisuuksia ja käytettävyyttä. He ottavat huomioon myös muilta arvostelijoilta ja asiakkailta saadun palautteen, jotta jokaisesta tuotteesta saadaan monipuolinen näkökulma. 

Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta Ring Stick Up Cam Plug-In täältä.

TrustedReviews.com

Trusted Reviews on Briteissä perustettu teknologiapainotteinen verkkosivusto, joka tarjoaa maailmanlaajuiselle yleisölle erilaisia arvosteluja, uutisia ja analyysejä erilaisista kuluttajateknologiatuotteista, kuten älypuhelimista, puettavista laitteista, kannettavista tietokoneista, tableteista, televisiosta ja äänentoistolaitteista sekä kodinkoneista. Verkkosivuston perusti vuonna 2003 joukko teknologiaharrastajia, joiden tavoitteena oli tarjota kuluttajille puolueettomia ja asiantuntevia arvosteluja uusimmista teknologiatuotteista. Trusted Reviews on yksi varhaisimmista vain verkossa ilmestyneistä julkaisuista.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta TP-Link Tapo C200 täältä.

TechRadar.com

TechRadar on kattava verkkojulkaisu, joka tarjoaa asiantuntijauutisia ja arvosteluja uusimmista teknologiatuotteista ja vempaimista. Johtavan maailmanlaajuisen mediayhtiön Future omistaa TechRadarin, joka on tunnettu luotettavasta ja informatiivisesta teknologiateollisuuden uutisoinnistaan. Verkkosivuston toimituskunnat sijaitsevat Yhdysvalloissa, Briteissä ja Australiassa, mikä mahdollistaa maailmanlaajuisen näkökulman uusimpiin teknologiatuotteisiin ja trendeihin. Tämä monikansallinen läsnäolo varmistaa, että lukijat ympäri maailmaa voivat saada relevantteja ja ajantasaisia uutisia ja arvosteluja tietotekniikkatuotteista ja vempaimista.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Wire-Free Video Doorbell täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta Ring Stick Up Cam Plug-In täältä.

T3.com

T3 on kuluttajien lifestyle-brändi, joka arvostelee uusimmat teknologia-, koti-, ulkoilu- ja lifestyle-tuotteet tarjotakseen sinulle parhaat vaihtoehdot älykkäämpään ja parempaan elämään. Yli 25 vuoden ajan T3 on ollut johtava brittiläinen aikakauslehti ja verkkosivusto, joka esittelee kauniita ja laadukkaita tuotteita eri kategorioissa, kuten tyyli, asuminen, auto, älykäs koti, kellot, matkailu ja kuntoilu. T3 tarjoaa asiantuntevasti laadittuja osto-oppaita ja tarjouksia käsitteleviä postauksia, jotka auttavat sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä tuotteita ostaessasi. Kuukausittain ilmestyvän lehden ja säännöllisesti päivittyvän verkkosivuston avulla T3 pyrkii tarjoamaan lukijoille ajantasaista ja luotettavaa tietoa uusimmista tuotteista. Kuluttajat arvostavat T3:a, ja sillä on laaja lukijakunta, joka koostuu yli 10 miljoonasta kuukausittaisesta verkkosivuston kävijästä ja 38 000 kuukausittaisesta lehden ostajasta. Voit myös seurata T3:a sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa, pysyäksesi ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tarjouksista.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä.
Voit lukea arvostelun tuotteesta Eufy eufyCam 2C täältä.

TechAdvisor.com

Kun PC Advisor -lehti ilmestyi ensimmäisen kerran elokuussa 1995, alkoi Tech Advisorin 25-vuotinen historia. Verkkosivusto julkaistiin vuonna 1996, ja sen nimi vaihtui Tech Advisoriksi kesäkuussa 2017. TechAdvisor tarjoaa kattavaa kommentointia monista eri aiheista, kuten puettavasta teknologiasta, tietokoneista, älykodeista ja -laitteista, viihteestä ja peleistä, äänentoistosta, lisävarusteista, tietoturvasta, ohjelmistoista ja palveluista. Tech Advisorin laaja kulutuselektroniikan valikoima vetää puoleensa kaikentasoisia ostajia.

Voit lukea arvostelun tuotteesta TP-Link Tapo C200 täältä.

Asiakasarviot

Google Shopping

Google Shoppingin avulla asiakkaat voivat arvioida ja arvostella monenlaisten verkkokauppiaiden tuotteita, mikä tarjoaa ostajille arvokkaan resurssin, jonka avulla he voivat tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä. Käyttäjien arviot näkyvät selkeästi Google Shoppingin hakutuloksissa tuotekuvauksen, hinnan ja muiden keskeisten tietojen ohella. Arvioinnit perustuvat viiden tähden järjestelmään, ja asiakkaat voivat antaa kirjallisia arvosteluja sekä arvosanan kullekin tuotteelle. Google käyttää useita eri tekijöitä yleisarvosanan määrittämiseen, kuten arvostelujen määrää ja keskimääräistä arvosanaa.

Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Google Nest Cam Outdoor tai Indoor Battery täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Eufy eufyCam 2C täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Arlo Wire-Free Video Doorbell täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta TP-Link Tapo C200 täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Ring Stick Up Cam Plug-In täältä.

Amazon

Amazon on monikansallinen teknologiayritys, joka tunnetaan laajalti verkkokauppa-alustastaan. Jeff Bezos perusti Amazonin vuonna 1994, ja siitä on kasvanut yksi maailman suurimmista vähittäiskauppiaista, joka toimii yli 200 maassa. Verkkokauppapaikkansa lisäksi Amazon on laajentunut myös monille muille aloille, kuten pilvipalveluihin, digitaaliseen suoratoistoon ja tekoälyyn. Yksi Amazonin tärkeistä ominaisuuksista on sen käyttäjien arvostelujärjestelmä, jonka avulla asiakkaat voivat jättää palautetta ja arvioida ostamiaan tuotteita. Tämä järjestelmä tarjoaa arvokasta tietoa muille mahdollisille ostajille, mikä auttaa heitä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ostoksistaan. Arvostelut voidaan myös lajitella eri luokkiin, kuten hyödyllisimpiin tai uusimpiin, jotta asiakkaat voivat löytää olennaisimmat palautteet.

Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Google Nest Cam Outdoor tai Indoor Battery täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Arlo Pro 4 VMC4050P täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Eufy eufyCam 2C täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Arlo Wire-Free Video Doorbell täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta TP-Link Tapo C200 täältä.
Voit lukea käyttäjien arvioita tuotteesta Ring Stick Up Cam Plug-In täältä.

FAQ

Mikä on paras valvontakamera?
Tähän kysymykseen ei ole olemassa yhtä ainoaa vastausta, sillä "paras" valvontakamera riippuu käyttäjän erityistarpeista ja mieltymyksistä. Valvontakameraa valittaessa huomioon otettavia tekijöitä ovat muun muassa tarkkuus, näkökenttä, tallennusvaihtoehdot, yhteensopivuus älykkäiden kodin laitteiden kanssa ja liitettävyys. On tärkeää tehdä tutkimusta ja lukea arvosteluja ennen ostoa, jotta voidaan varmistaa, että kamera vastaa erityistarpeitasi ja -vaatimuksiasi. Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon hintaluokka ja kameran ominaisuuksiin ja tallennusvaihtoehtoihin liittyvät mahdolliset tilausmaksut.
Kyllä, pihallasi voi olla valvontakamera. Ulkona käytettäviä valvontakameroita käytetään yleisesti asuntojen ja rakennusten ulkotilojen, kuten etupihojen, takapihojen, ajoväylien ja muiden ulkotilojen valvontaan. Nämä kamerat on suunniteltu kestämään ankaria sääolosuhteita, ja ne voidaan asentaa seiniin, pylväisiin tai muihin ulkorakenteisiin.
Saako valvontakamera tallentaa ääntä?
Kyllä, valvontakamera voi tallentaa ääntä, jos siinä on sisäänrakennettu mikrofoni tai siihen on liitetty ulkoinen mikrofoni. Yleisesti ottaen valvontakameran kyky tallentaa ääntä riippuu kameran ominaisuuksista ja valmiuksista.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.