Paras sauvasekoitin 2023:
Braun, Bosch vai Bamix sauvasekoitin

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Sauvasekoitin on näppärä sähkölaite, jota käytetään monenlaisten elintarvikkeiden sekoittamiseen ja soseuttamiseen eli blendaamiseen. Siinä on sauvan kaltainen varsi, jonka toisessa päässä on terä ja toisessa päässä moottori. Käyttäjä työntää ja painelee sauvasekoitinta käsiteltävää ruokaa vasten sen blendaamiseksi.

Tässä artikkelissa kerromme, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun ostat sauvasekoitinta, ja, mitkä ovat markkinoiden parhaat mallit, joiden avulla voit valmistaa muun muassa herkullisia keittoja, smoothieita, kastikkeita ja paljon muuta.

Testi: Paras sauvasekoitin 2023 – 5 tuotetta vertailussa

Mitä kannattaa ottaa huomioon sauvasekoitinta ostaessa?

Teho ja nopeus – Kevyisiin ruoka-aineisiin ei tarvitse suurta tehoa tai nopeutta, mutta jos haluat parempaa hallintaa ja kontrollia tai jos haluat valmistaa paksumpia keittoja tai pilkkoa haastavampia ruoka-aineita, kannattaa panostaa suurempaan tehoon.

Suurempi teho auttaa myös vähentämään moottorin rikkoutumista. Kaikki 200-250 W:n tehot ovat hyviä, ja niillä voidaan hoitaa useimmat päivittäiset blendaukset, vaikka joissakin malleissa teho voi olla jopa 1000 W ja enemmänkin. Joissakin sauvasekoittimissa on eri nopeuksia – yhdestä viiteen tai useampaan.

On hyvä, jos niitä on vähintään kaksi, mutta on hyvä olla useampia, jotta voit aloittaa hitaasti ja lisätä nopeutta asteittain roiskumisen estämiseksi. Hitaampia nopeuksia tarvitaan herkissä töissä, kuten vispilöinnissä tai kastikkeiden emulgoinnissa, kun taas suurempia nopeuksia tarvitaan vaativammissa tehtävissä, kuten vaikka pähkinöiden murskaamisessa pieneksi silpuksi.

Ominaisuudet ja lisälaitteet – Monissa sauvasekoittimissa on moottori, joka voidaan liittää lisälaitteisiin pilkkomista, käsittelyä, vatkaamista tai vaahdottamista varten. Yksi parhaista asioista, joita kannattaa etsiä, on kannu/sekoitin, jolla voi soseuttaa tai sekoittaa esimerkiksi keittoja ja smoothieita sotkematta.

Monissa uudemmissa malleissa on lisävarusteita, jotka auttavat käsittelemään kaikkein hienoimpia ruoka-aineita, kuten yrttejä. Joistakin voi löytyä myös vispilä, joka on kätevä munanvalkuaisia, kevyitä leivonnaisia ja kermaa varten. Versiot, joissa on enemmän lisävarusteita, kuten vaikka sipulileikkuri, maksavat enemmän. Toisaalta lisävarusteettomat sauvasekoittimet ovat suoraviivaisimpia käyttää ja säilyttää niille, jotka tarvitsevat jotain yksinkertaista ja käytännöllistä.

Materiaali – Sauvasekoittimia on saatavana eri materiaaleista valmistettuna. Metalliset sekoittimet eivät tahriinnu yhtä helposti, joten jos sekoitat paljon keittoa tai muita kuumia seoksia, se voi olla kätevä valinta.

Toisaalta muoviset laitteet eivät ehkä ole yhtä kestäviä kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut, mutta ne ovat hellävaraisempia keittoastioille ja voivat riittää vaihtoehdoksi yksinkertaisten aterioiden valmistukseen.

Hinta – Korkeampihintaiset ja tehokkaammat mallit, joissa on hyödyllisiä lisälaitteita, voivat maksaa 150-250 euroa tai enemmän. Ne sopivat ensisijaisesti henkilöille, jotka haluavat laatutuotteen, joka selviytyy vaativammista sekoitustehtävistä.

Sinun ei tarvitse käyttää suuria summia sauvasekoittimeen, jos ostat sellaisen yksinkertaisiin tehtäviin, sillä halvemmat mallit voivat myös täyttää tarpeesi. Budjettiystävälliset laitteet maksavat 30-60 euroa.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelut – Asiantuntijoiden arvostelujen lukeminen voi auttaa sinua saamaan yleiskuvan siitä, kuinka kauan tiettyjen ruokien valmistaminen testissä kesti, jäikö ruokaan paakkuja, kuinka hyvin nopeudet toimivat ja kuinka helppo sitä oli käyttää. Käyttäjäarvosteluista saat lähinnä lisätietoa päivittäisestä käytöstä, huollosta, tarvittavasta säilytystilasta ja lisälaitteiden käytettävyydestä.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Parhaat vaihtoehdot

Toimituksemme suosikki

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 sauvasekoitin - toimivalla tyhjiöjärjestelmällä

 • 4.7/5 Google Shopping
 • 4.5/5 Amazon
 • 4.3/5 Ereviews
 • Taenkin ostosuositus

Tässä Boschin sauvasekoittimessa on Fresh Vacuum System -järjestelmä. Tämä tekniikka pidentää ruoan tuoreutta, joten voit nauttia ruoasta pidempään. Saat tyhjiöpumpun, tukevan muovisen tyhjiösäiliön ja kuusi uudelleenkäytettävää vetoketjulla suljettavaa tyhjiöpussia kahdessa koossa. Se on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat valmistaa ateriansa nopeasti ja kätevästi ilman huolta niiden pilaantumisesta.

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 sauvasekoitin
Toimituksemme suosikki

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • 12 nopeusasetusta
 • Fresh Vacuum System -järjestelmä
 • AntiSplash-toiminto

Toimituksemme arvio

Tämä sauvasekoitin on tarkoitettu niille, jotka etsivät ergonomisesti muotoiltua sauvasekoitinta, joka blendaa ruoan tasaisesti. Koska se sisältää metalli- ja muoviosia, se ei ehkä ole yhtä tukeva kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit, mutta tämä ei vaikuta sen hyvään suorituskykyyn, minkä vuoksi siitä onkin tullut meidän oma suosikkimme. Pussien hieman alhainen käyttöikä on toinen haittapuoli, johon törmäsimme, mutta se on pieni miinus kaikkien positiivisten puolien rinnalla.

Hyvät ja huonot puolet - Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 sauvasekoitin

Plussat

 • Ergonominen ja kevyt rakenne
 • Tehokas, mutta hiljainen moottori
 • Sopii hyvin käteen
 • Muoviosat ovat BPA-vapaita
 • Mukana 6 pussia ja säiliö
 • Blendaa ruoan tasaisesti

Miinukset

 • Ei ehkä yhtä tukeva kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut malli.
 • Hieman lyhytikäiset pussit

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Bosch ErgoMixx MS6CB61V1

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 1000 W
 • Kapasiteetti: 0,6 l
 • Nopeusasetukset: 12
 • Paino: 1,9 kg

Tehokas moottori
Bosch-sauvasekoitin on tehokas ja kestävä työkalu, jota voi käyttää monenlaisiin tehtäviin keittiössä. Siinä on tehokas 1000 W:n moottori, joka on huomattavasti markkinoiden keskimääräistä 200 W:n moottoria tehokkaampi, mutta se on silti hiljainen käytössä. Siinä on myös Turbo-toiminto sellaisiin tilanteisiin, jossa tarvitset vielä enemmän tehoa. Tämä tarkoittaa, että malli selviytyy vaativimmistakin tehtävistä.

Kaksitoista nopeusasetusta
Tässä sauvasekoittimessa on 12 nopeusasetusta, joiden avulla voit hallita sekoitusprosessia tarkasti. Tämä on ihanteellinen esimerkiksi smoothieiden tekemiseen tai maidon vaahdottamiseen. Roiskeenestotoiminto estää sotkut ja varmistaa, että työtasosi pysyy puhtaana. Lisäksi tässä sauvasekoittimessa on pehmeä kahva, joten sitä on mukava käyttää pitkiäkin aikoja.

Ergonominen muotoilu
Tämän sauvasekoittimen akseli on valmistettu metallin ja muovin yhdistelmästä. Pääosa, jota kutsutaan myös sauvasekoittimen jalaksi, on valmistettu kestävästä metallista, joka kestää kovaa käyttöä, kun taas muoviosat (kannu ja säiliö) ovat BPA-vapaita, eli ne eivät ole haitallisia terveydelle. Lisäksi tämän Boschin mallin ergonominen muotoilu sopii hyvin käteen ja helpottaa ruoan tasaista pilkkomista.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet - Bosch ErgoMixx MS6CB61V1

Käyttäjät ja asiantuntijat ovat ottaneet Bosch ErgoMixx -sauvasekoittimen hyvin vastaan. Se sai hyvät pisteet tanskalaisilla testisivustoilla Taenk ja Ereviews.dk, jotka antoivat sille arvosanan 4,3/4 loistavasta kyvystä suoriutua erilaisista tehtävistä. Lisäksi se sai 4,5/5 tähteä Amazonissa ja 4,7/5 tähteä Googlen eri kauppojen käyttäjäarvostelujen keskiarvon perusteella.

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 1000 W
 • Kapasiteetti: 0,6 l
 • Nopeusasetukset: 12
 • Paino: 1,9 kg
Hinta

80

Arvostelut

100

Teho

95

Helppokäyttöisyys

85

Monipuolisuus

90

Paras sauvasekoitin premium-luokasta

Bamix Gastro 200 Professional Daily sauvasekoitin - kestävä ja pitkäikäinen malli

 • 4.7/5 Google Shopping
 • 4.4/5 Amazon
 • 4.7/5 Foodal

Tässä Bamix sauvasekoittimessa on neljä vaihdettavaa terää vatkaamiseen, sekoittamiseen, pilkkomiseen ja viipalointiin. Siksi se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat tehokkaan sauvasekoittimen, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät, jotka kestävät kovaa käyttöä ja vaativia töitä.

Bamix Gastro 200 Professional Daily sauvasekoitin
Paras sauvasekoitin premium-luokasta

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • 4 vaihdettavaa terää
 • Lämmönkestävä
 • Turvakytkin

Toimituksemme arvio

Bamix-sauvasekoitin on huippuvalinta niille, jotka etsivät kestävää ja tehokasta sauvasekoitinta. Se on kuitenkin kooltaan suurempi kuin jotkut kilpailijansa, ja jotkut käyttäjät totesivat, että sitä ei ole niin kätevä käyttää kuin monitoimikonetta, erityisesti pilkkomiseen. Annoimme sille parhaan premium-tuotteen palkinnon, koska sillä on elinikäinen takuu moottorille mikä tekee siitä viisaan pitkän aikavälin investoinnin.

Hyvät ja huonot puolet - Bamix Gastro 200 Professional Daily sauvasekoitin

Plussat

 • Helppo käyttää ja puhdistaa
 • Tarkka nopeus
 • Tukeva
 • Moottorin elinikäinen takuu
 • Sopii sekä sekoittamiseen että vatkaukseen

Miinukset

 • Suuri koko
 • Ei yhtä kätevä kuin monitoimikone

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Bamix Gastro 200 Professional Daily

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 200 W
 • Kapasiteetti: 0,6 l
 • Nopeusasetukset: 2
 • Paino: 1 kg

Moottorin elinikäinen takuu
Tämä Bamixin sauvasekoitin on suunniteltu niin ammattikokkien kuin kotikokkienkin tarpeisiin. Siinä on vankka moottori, jossa on kaksi nopeutta 10 000 rpm ja 15 000 rpm.

Näiden ansiosta lähes kaikki tehtävät on helppo hoitaa. Gastro 200:ssa on 200 W:n moottori, joka on suunnilleen markkinoiden keskitasoa ja riittää useimpiin tehtäviin. Lisäksi moottorilla on elinikäinen takuu, joten voit olla varma, että tämä laite palvelee sinua vuosia.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät
Terät on valmistettu kestävästä teräksestä, eivätkä ne tahriudu helposti, joten ne on helppo pitää puhtaina. Lisäksi pehmeäkahvainen turvakytkin ja helppokäyttöinen muotoilu tekevät käytöstä helppoa ja turvallista myös niille, jotka eivät ole kokeneita keittiössä.

Tämä sauvasekoitin on myös lämmönkestävä, joten sillä voi sekoittaa kuumia keittoja tai kastikkeita ongelmitta. Tässä mallissa on säätöpainike jatkuville tai pulssitoiminnoille, joten voit helposti vaihdella niiden välillä tarpeidesi mukaan. Jatkuvaa sekoittamista saatetaan tarvita tasaisten ainesosien vatkaamiseen, kun taas pulssitoiminnot murskaavat helposti kovempia ainesosia, kuten pähkinöitä.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Bamix Gastro 200 Professional Daily

Tämä sauvasekoitin on saanut hyvät arvosanat sekä asiantuntijoilta että käyttäjiltä. Foodalin asiantuntijat ovat antaneet tälle mallille 4,7/5 tähteä sen kestävyydestä ja sveitsiläisen tuotannon laadusta. Käyttäjien arviot ovat yhtä myönteisiä, sillä Googlen Shoppingin mukaan ne ovat keskimäärin 4,7/5 ja Amazonin mukaan 4,4/5 tähteä. Asiakkaat pitivät enimmäkseen sen hyvästä akselista, nopeista sekoitustuloksista ja helposta puhdistettavuudesta.

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 200 W
 • Kapasiteetti: 0,6 l
 • Nopeusasetukset: 2
 • Paino: 1 kg
Hinta

70

Arvostelut

90

Teho

85

Monipuolisuus

90

Helppokäyttöisyys

95

Paras sauvasekoitin budjettiluokasta

Bosch MSM6B100 sauvasekoitin - kevyt malli päivittäiseen käyttöön

 • 4.7/5 Google Shopping
 • 4.4/5 Amazon
 • Korkea pistemäärä Taenkissa

Bosch MSM6B100 on edullinen sauvasekoitin, joka on käytännöllinen jokapäiväiseen käyttöön. Se painaa vain 600 g, joten se sopii täydellisesti niille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja kevyttä sauvasekoitinta, joka ei vie paljon tilaa.

Bosch MSM6B100 sauvasekoitin
Paras sauvasekoitin budjettiluokasta

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Yksi nopeus + turbotoiminto
 • Painaa vain 600 g
 • terää

Toimituksemme arvio

Jos etsit luotettavaa sauvasekoitinta etkä halua sijoittaa suurta summaa, Bosch MSM6B100:n pitäisi olla listasi kärjessä. Sillä on kuitenkin joitakin haittapuolia, kuten muovin värjäytyminen ajan myötä ja joidenkin käyttäjien mielestä tarpeellisten lisälaitteiden puute. Annoimme sille parhaan budjettivalinnan palkinnon, koska se on laadukas tuote, joka tarjoaa monta käyttövuotta edulliseen hintaan.

Hyvät ja huonot puolet - Bosch MSM6B100 sauvasekoitin

Plussat

 • Alhainen paino
 • Ei roiskeita
 • Terä voidaan pestä astianpesukoneessa
 • Helppo puhdistaa

Miinukset

 • Muovin värimuutokset ovat mahdollisia ajan myötä
 • Ei lisävarusteita

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Bosch MSM6B100

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 200 W
 • Tilavuus: 1 l
 • Nopeusasetukset: 1
 • Paino: 0,6 kg

Käytännöllinen ja yksinkertainen valinta
Bosch MSM6B100 -sauvasekoitin on käytännöllinen ja kätevä työkalu, joka sopii täydellisesti yksinkertaisiin sekoitustarpeisiin. Siinä on yksi nopeus ja turbotoiminto sekä 4 terää tehokasta sekoittamista varten.

Tässä mallissa on 280 W:n moottori ja yksi nopeusasetus, mikä saattaa olla liian vähän erityisiin sekoitustarpeisiin, mutta riittää useimmille kotikokeille. Tämä sauvasekoitin sopii myös silppuamiseen, sekoittamiseen ja cocktailien valmistukseen. Sen ergonominen muotoilu sopii hyvin käteen ja monikäyttöisyys tekee siitä paremman kuin monet muut tämän hintaluokan malleista.

Helppo puhdistaa
Se on valmistettu muovista, joten se on edullisempi ja kevyempi kuin monet muut mallit. Terä voidaan pestä astianpesukoneessa ja se irtoaa helposti.

Lisäksi terän muoto estää roiskumisen varmistamalla, että kaikki ainekset sekoittuvat tasaisesti. Tämä estää ylimääräisten ainesosien lentämisen ulos, mikä voisi aiheuttaa sotkua ja vaikeuttaa siivoamista jälkikäteen.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Bosch MSM6B100

Tämä Boschin sauvasekoitin on saanut korkean arvosanan tanskalaisella Taenk-testisivustolla helppokäyttöisyydestään ja puhdistettavuudestaan. Se sai myös 4,7/5 tähteä Googlelta, joka kokoaa yhteen monien jälleenmyyjien asiakasarviot ja 4,4/5 tähteä Amazonilta. Käyttäjät sanoivat, että se on erinomainen keittojen valmistukseen ja käytännöllinen valinta, joka on helppo pitää puhtaana.

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 200 W
 • Tilavuus: 1 l
 • Nopeusasetukset: 1
 • Paino: 0,6 kg
Hinta

100

Arvostelut

90

Teho

80

Helppokäyttöisyys

95

Monipuolisuus

75

Paras sauvasekoitin monipuolisiin tarpeisiin

Braun MultiQuick 7 MQ 7087 sauvasekoitin - käyttäjäystävällinen malli

 • 4.7/5 Google Shopping
 • 4.6/5 Amazon

Tämä Braun sauvasekoitin on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat mallin, joka selviytyy useimmista keittiötöistä ja sopii monenlaisiin ruokiin. ActiveBlade-teknologia tarjoaa enemmän joustavuutta, sillä se siirtää terää ylös ja alas, mikä helpottaa sekoittamista, pilkkomista ja soseuttamista.

Braun MultiQuick 7 MQ 7087 sauvasekoitin
Paras sauvasekoitin monipuolisiin tarpeisiin

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Monipuoliset lisävarusteet
 • ActiveBlade-teknologia lisää joustavuutta
 • SmartSpeed-tekniikka helpottaa käsittelyä

Toimituksemme arvio

Braun MultiQuick 7 on hiljainen ja helppokäyttöinen laite, jonka osat ovat pääsääntöisesti astianpesukoneessa pestäviä, mikä tekee puhdistamisesta kätevää. Tämä sauvasekoitin ei kuitenkaan sovellu jään murskaamiseen, ja sen kulho on hieman pieni. Silti se on mielestämme paras monipuolinen vaihtoehto, sillä siinä on paljon erilaisia lisävarusteita, joita voi käyttää moniin eri tehtäviin.

Hyvät ja huonot puolet - Braun MultiQuick 7 MQ 7087 sauvasekoitin

Plussat

 • Hiljainen moottori
 • Voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin
 • Useimmat osat ovat astianpesukoneen kestäviä
 • Käyttäjäystävällinen muotoilu
 • Vankka ja hyvin rakennettu

Miinukset

 • Ei sovellu jään murskaamiseen
 • Kulholisäosa on hieman pieni.

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Braun MultiQuick 7 MQ 7087

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 1000 W
 • Tilavuus: 1,2 l
 • Nopeusasetukset: 2
 • Paino: 0,86 kg

Monipuoliset lisävarusteet
Braun MultiQuick 7 -sauvasekoitin on tehokas ja monipuolinen keittiökone, joka selviää kaikista sekoitustarpeistasi. SmartSpeed-teknologian ansiosta voit helposti säätää sauvasekoittimen tehoa vain yhdellä kosketuksella.

Mukana tulevien varusteiden – ruokaprosessorin kulho, soseutuslisälaite, vispilä sekä sekoitus- ja mittakuppi – avulla on helppo suorittaa lähes kaikenlaiset blendaukset. Tässä sauvasekoittimessa on myös roiskesuojaus, joka estää roiskeita ja pitää työtasot puhtaina. Tämä ominaisuus on kätevä, kun soseutat keittoja tai kastikkeita.

Kestävä ja tyylikäs muotoilu
Tässä mallissa on tehokas 1000 W:n moottori, joka mahdollistaa nopean ja helpon blendauksen, ja siinä on säädettävät nopeudet matalasta korkeaan. Tämän sauvasekoittiminen pääosa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kun taas lisävarusteissa on joitakin muoviosia (kuppi ja monitoimipää).

EasyClick System Plus -järjestelmän ansiosta eri lisävarusteet on helppo kiinnittää ja irrottaa. Lisäksi tämä malli on saanut IF Design -palkinnon, joka on yksi muotoilun asiantuntemuksen johtavista keskuksista.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Braun MultiQuick 7 MQ 7087

Braun-sauvasekoittimet ovat tunnettuja laadustaan, eikä Braun MultiQuick 7 MQ 7087 ole poikkeus. Googlen keskiarvo eri jälleenmyyjien käyttäjäarvosteluista antaa sille arvosanan 4,7/5 tähteä, kun taas Amazon antaa sille arvosanan 4,6/5 tähteä. Useiden lisävarusteiden ansiosta sillä voi sekoittaa vaikeimmatkin ainesosat nopeasti ja helposti, mistä useimmat käyttäjät pitivät. He totesivat myös, että sitä on mukava pitää kädessä ja se ehkäisee käsien väsymistä. 

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 1000 W
 • Tilavuus: 1,2 l
 • Nopeusasetukset: 2
 • Paino: 0,86 kg
Hinta

75

Arvostelut

90

Teho

90

Helppokäyttöisyys

95

Monipuolisuus

100

Paras sauvasekoitin perheille

Braun MultiQuick 5 MQ 5235 sauvasekoitin - 21:llä nopeusasetuksella

 • 4.7/5 Google Shopping
 • 4.7/5 Amazon

Braun MultiQuick 5 -sauvasekoittimessa käyttää Powerbell-teknologiaa, joka helpottaa sekoittamista ja takaa tasaisen lopputuloksen. Se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat joustavan mallin, sillä sitä voidaan käyttää erilaisiin tehtäviin, kuten dippien ja kastikkeiden valmistukseen, pilkkomiseen ja vispilöintiin.

Braun MultiQuick 5 MQ 5235 sauvasekoitin
Paras sauvasekoitin perheille

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • EasyClick -lisävarusteet
 • Powerbell-teknologia
 • Monta nopeusasetusta

Toimituksemme arvio

Braun MultiQuick 5 on hyvä valinta perheille, koska siinä on suuri säiliö, johon mahtuu enemmän ainesosia. Luistamattoman kahvan ja muiden ominaisuuksien ansiosta tämä malli tarjoaa luotettavat ja tarkat leikkaus- ja sekoitustulokset. Mutta mikä joillekin on etu, on toisille haitta, minkä vuoksi 21 nopeusasetusta voi olla joillekin liikaa.

Hyvät ja huonot puolet - Braun MultiQuick 5 MQ 5235 sauvasekoitin

Plussat

 • Luistamaton kahva
 • Helppo säilyttää
 • Luotettavat ja tarkat tulokset
 • Voi valmistaa suuria määriä

Miinukset

 • 21 nopeusasetusta voi olla aloittelijoille liikaa

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Braun MultiQuick 5 MQ 5235

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 1000 W
 • Tilavuus: 0,5 l
 • Nopeusasetukset: 21
 • Paino: 1,37 kg

21 nopeustasoa
Braun MultiQuick -sauvasekoitin on tehokas ja monipuolinen lisä mihin tahansa keittiöön. Siinä on 21 nopeustasoa, jotka mahdollistavat hyvän hallinnan, joten se on täydellinen kaikkeen smoothiesta keittoihin.

Siinä on metallinen akseli, joka tekee siitä kestävämmän vaihtoehdon. Tässä mallissa on EasyClick-ominaisuus, jonka ansiosta mukana tulevien lisävarusteiden vaihtaminen on nopeaa ja helppoa.

Suurille annoksille
Kompaktin kokonsa ansiosta tämä sauvasekoitin on helppo säilyttää, ja BPA-vapaa muovisäiliö takaa, että ruoka on turvallista syödä. Tässä 600 ml:n muovisäiliössä on myös ml-merkinnät, ja se on täydellinen niille, jotka haluavat valmistaa suuria määriä kerralla.

Tehokas 750 watin moottori varmistaa, että kovimmatkin ainekset sekoittuvat helposti, ja mukana tulevan metallisen vispilän ja 500 ml:n hakkurin avulla voit helposti leikata ja sekoittaa aineksia.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Braun MultiQuick 5 MQ 5235

Amazonin ja Googlen eri jälleenmyyjien asiakasarvostelujen yhteenlaskettu tulos on 4,7/5 tähteä. Käyttäjät rakastavat tätä sauvasekoitinta sen tehon ja monipuolisuuden vuoksi. Eräs käyttäjä totesi, että se on täydellinen kompromissi hinnan, tehon ja toiminnallisuuden suhteen.

TEKNISET TIEDOT

 • Teho: 1000 W
 • Tilavuus: 0,5 l
 • Nopeusasetukset: 21
 • Paino: 1,37 kg
Hinta

90

Arvostelut

90

Teho

100

Helppokäyttöisyys

85

Monipuolisuus

80

Sauvasekoittimen käyttömahdollisuudet

Sauvasekoitin on näppärä laite, jota voidaan käyttää eri tarkoituksiin, kuten sekoittamiseen, soseuttamiseen ja emulgointiin. Sillä voidaan valmistaa smoothieita, pirtelöitä, keittoja, dippejä ja kastikkeita.

Lisäksi sauvasekoittimella voi soseuttaa muun muassa majoneesia, hedelmiä, vihanneksia ja vatkata kermaa tai munia. Joillakin sauvasekoittimilla voi jopa pilkkoa pähkinöitä, vihanneksia ja muita pieniä ainesosia erilaisten lisälaitteiden avulla. Sinun tarvitsee vain työntää sekoitussauva suoraan sekoituskulhoon tai kattilaan. Tämä on käytännöllinen vaihtoehto, kun et halua käyttää suurta tehosekoitinta tai monitoimikonetta.

Sauvasekoittimen moottorin teho

Useimpien sauvasekoittimien teho on noin 200-250 wattia, mutta jotkut ovat tehokkaampia. Mikäli sauvasekoittimella ei sekoiteta kovia materiaaleja, kuten pakastettuja hedelmiä, jääkuutioita tai muita kovia elintarvikkeita, keskinkertaisella teholla varustetut mallit toimivat varsin mainiosti. Korkeammalla teholla varustettu sauvasekoitin on ihanteellinen kovempien ainesosien tai suurempien määrien sekoittamiseen. Ennen kuin valitset sauvasekoittimen tehon, sinulla pitäisi olla yleiskäsitys siitä, mitä haluat useimmiten valmistaa.

Jäiden murskaaminen sauvasekoittimella

Sauvasekoittimella jään murtaminen on melko hankalaa, mutta tietyissä versioissa on tarvittavat asetukset ja lisälaitteet, jotka mahdollistavat sen. Jos terät eivät kuitenkaan ole tarpeeksi tukevia tai laitteen muotoilu ei sovellu tehtävään, saatat aiheuttaa vahinkoa sauvasekoittimellesi.

Lähdeluettelo

Asiantuntija- ja testilähteet

Taenk

Tanskalainen voittoa tavoittelematon ryhmä Taenk käyttää verkkosivujaan edistääkseen kuluttajien vaikutusmahdollisuuksia. He testaavat erilaisia tavaroita ja palveluja, jotta asiakkaat saisivat selkeämmän kuvan lukuisista saatavilla olevista malleista ja, jotta he voisivat tehdä parempia ostopäätöksiä. He testasivat joitakin edellä mainittuja sauvasekoittimia ja auttoivat meitä saamaan paremman yleiskuvan niiden laadusta testiensä avulla.

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 – Voit tutustua testiin täältä.
Bosch MSM6B100 – Voit tutustua testiin täältä

Ereviews

Ereviews on tanskalainen verkkosivusto, joka tarjoaa arvioita tuotteista ja palveluista. He tutkivat ja testaavat erilaisia tuotteita ja tarjoavat asiakkaille yksityiskohtaista tietoa niiden ominaisuuksista sekä teknisistä tiedoista. He testasivat Boschin ErgoMixx MS6CB61V1 -mallin ja antoivat sille hyvän arvosanan käytännöllisestä säilytysjärjestelmästä sekä tehokkaasta moottorista.

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 – Voit tutustua testiin täältä.

Foodal

Foodal.com on verkkosivusto, josta lukijat voivat löytää reseptejä ja ruoanlaittovinkkejä. He arvostelivat Bamix Gastro 200 Professional Daily -sauvasekoittimen ja antoivat sille hyvän arvosanan erinomaisesta tehosta ja suorituskyvystä.

Bamix Gastro 200 Professional Daily – Voit lukea arvostelun täältä.

Asiakasarviot

Google Shopping

Google Shopping on Googlen ylläpitämä kaupallinen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä tuotteita verkkokauppiailta ja vertailla eri myyjien hintoja. Se tarjoaa hyvän tavan löytää tarjouksia tuotteista, joista olet kiinnostunut.

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 – Voit katsoa arvostelut täältä.
Bamix Gastro 200 Professional Daily – Voit katsoa arvostelut täältä.
Bosch MSM6B100 – Voit katsoa arvostelut täältä.
Braun MultiQuick 7 MQ 7087 – Voit katsoa arvostelut täältä.
Braun MultiQuick 5 MQ 5235 – Voit katsoa arvostelut täältä.

Amazon

Amazon.com oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka alkoivat myydä tuotteita verkossa, ja se on nykyään maailman suurin verkkokauppa. Amazonissa on saatavilla kaikkea aina vaatteista ja sisustustavaroista kirjoihin sekä teknologiaan saakka. Sillä on suuri käyttäjäkunta, jotka voivat arvioida tuotteita kokemustensa perusteella.

Bosch ErgoMixx MS6CB61V1 – Voit katsoa arvostelut täältä.
Bamix Gastro 200 Professional Daily – Voit katsoa arvostelut täältä.
Bosch MSM6B100 – Voit katsoa arvostelut täältä.
Braun MultiQuick 7 MQ 7087 – Voit katsoa arvostelut täältä.
Braun MultiQuick 5 MQ 5235 – Voit katsoa arvostelut täältä.

FAQ

Mikä on paras sauvasekoitin?
Braunin ja Boschin mallit ovat markkinoiden suosituimpia sauvasekoittimia. Molemmilla on laaja valikoima malleja, joissa on erilaisia ominaisuuksia, jotka voivat vastata erityistarpeisiisi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jotkin niistä soveltuvat paremmin tiettyihin tehtäviin kuin toiset. Esimerkiksi sauvasekoitin, jossa on paljon tehoa, voi olla parempi kovempien ainesosien, kuten pähkinöiden tai muiden kovien elintarvikkeiden, sekoittamiseen, kun taas pienemmän kokoinen sauvasekoitin voi olla parempi pienempiin ja helpompiin tehtäviin, kuten vatkaamiseen tai soseuttamiseen.
Mitkä ominaisuudet ovat sauvasekoittimissa yleisimpiä?
Sauvasekoittimen yleisimmät ominaisuudet ovat sekoitussauva, terät ja lisälaitteet, joiden avulla voit mukauttaa prosessia sekoitustekniikan mukaan. Useimmissa niistä on useampi nopeusasetus, jotka mahdollistavat tehon lisäämisen asteittain ilman roiskeita.
Verrattuna perinteiseen tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen, sauvasekoittimen pohjasta paljastuvat terät tekevät loukkaantumisesta hieman riskialttiimpaa. Jos se luiskahtaa käsistäsi puhdistuksen aikana tai jos kytket sen vahingossa päälle pitäessäsi sitä lähellä sormiasi, vaarana on, että loukkaat itsesi sen teriin. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää lukea turvaohjeet ennen käyttöä. Halutessasi voit tutustua myös laatimiimme blendereiden ja tehosekoittimien oppaisiin.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 5 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.