Paras ripsiväri 2024:
Ripsivärit testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Ripsivärit ovat kaikkien meikkirutiinien peruspilari. Ne parantavat ripsien ulkonäköä ja saavat ne näyttämään paksummilta ja pidemmiltä. Saatavilla on niin paljon tuotteita erilaisilla koostumuksilla, harjan muodoilla sekä useita kokoja ja värejä, että voi olla vaikea valita juuri sinulle parhaiten sopiva ripsiväri.

Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin erilaisia saatavilla olevia ripsivärejä ja tärkeimpiä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset ripsiväriä. Aina vedenkestävistä ripsiväreistä tuuheuttaviin ja pidentäviin saakka – autamme sinua navigoimaan ripsivärien maailmassa ja löytämään tarpeisiisi täydellisesti sopivan vaihtoehdon.

Haetpa sitten luonnollista tai dramaattista ilmettä, me annamme sinulle ne tiedot, jotka tarvitset harkitun päätöksen tekemiseen.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras ripsiväri 2024 – 5 tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri - sopii herkille silmille

 • Testin paras Pricerunner
 • 4,5 Amazon
 • 4,2 Google Shopping

Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri sopii kaikille, jotka haluavat lisätä pituutta ja volyymia ripsiinsä. Sen ainutlaatuisen harjan muotoilu yltää kaikkialle, jolloin saat dramaattisen ilmeen yhdellä vedolla.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri:

 • Sisältää bambu-uutetta
 • Dramaattisen musta väri
 • Antaa ripsille pituutta

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 7,5 ml

Tässä ripsivärissä on ainutlaatuinen koostumus. Se sisältää bambuuutetta ja -kuituja, jotka ravitsevat ja vahvistavat ripsiäsi. Bambu-uute sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, jotka tarjoavat tärkeitä ravintoaineita ripsien terveen kasvun edistämiseksi.

Kuidut puolestaan antavat lisää volyymia sekä pituutta dramaattisen ja täyteläisen ilmeen aikaansaamiseksi. Erityisen musta väri lisää intensiteettiä silmiin, jolloin ne näyttävät suuremmilta ja pysäyttävämmiltä.

Yksi tämän ripsivärin erityispiirteistä on sen todella musta väri. Runsas musta pigmentti takaa, että ripset näyttävät tummemmilta ja voimakkaammilta. Tämä ripsiväri sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille, joten voit käyttää sitä ilman huolta ärsytyksestä tai epämukavuudesta.

Lisäksi tämän tuotteen harja on erittäin joustava ja suunniteltu tavoittamaan jokainen ripsi, jolloin se peittää ja erottelee ripset täydellisesti antaen luonnollisemman lopputuloksen.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväristä

Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri on Pricerunnerin testaajien mielestä testin paras. He totesivat, että se istuu ripsiin uskomattoman hyvin antaen niille volyymia ja pituutta ilman, että ne paakkuuntuvat tai tahraantuvat. Myös ripsivärin helppo levitys sai kiitosta, sillä arvostelijoiden mukaan harja on suunniteltu niin, että sillä on helppo peittää pienetkin ripset.

Ripsivärin käyttäjäarviot ovat kaiken kaikkiaan korkeat: Google Shoppingin arvostelujen yhteenvedon mukaan keskimääräinen arvosana on 4,2/5 ja Amazonin puolestaan 4,5/5. Monet käyttäjät kertovat, että ripsiväri lisää ripsien volyymia näyttäen kuitenkin luonnolliselta, mikä tekee siitä suositun valinnan sekä meikkausalan ammattilaisten että arkikäyttäjien keskuudessa.

Lisätietoja Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 7,5 ml

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan tämä ripsiväri on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat saada aikaan dramaattisen ja täyteläisen ilmeen. Sen ainutlaatuinen bambu-uutetta sisältävä koostumus ravitsee ja vahvistaa ripsiä, kun taas sen syvä musta väri lisää silmien voimakkuutta.

Huomaa kuitenkin, että tässä ripsivärissä ei ole muokattavaa koostumusta, joten harkitse muita vaihtoehtoja, jos etsit jotain kustomoitavaa. Tästä haittapuolesta huolimatta tästä tuotteesta löytyy todella laadukas harja, mikä mahdollistaa kauniin luonnollisen ilmeen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Plussat og Miinukset Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri

Plussat

 • Sopii herkille silmille
 • Erittäin joustava harja
 • Lisää volyymia
 • Ei paakkuja

Miinukset

 • Ei muokattavissa

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils ripsiväri - sisältää B5-provitamiinia

 • 4,5 Amazon
 • 4,4 Google Shopping

Volume Effet Faux Cils ripsiväri sopii kaikille, jotka haluavat pirteät ripset voimakkaalla sävyllä. Sen erittäin runsaat pigmentit takaavat tumman värin, joka antaa ripsiisi välittömästi lisää tuuheutta ja pituutta.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils ripsiväri:

 • Dramaattinen lookki
 • Rikastettu B5-pro-vitamiinilla
 • Intensiivisen syvä väri

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 7,5 ml

Tämä ripsiväri on rikastettu B5-provitamiinilla, joka auttaa vahvistamaan ja suojaamaan ripsiä, jolloin ne näyttävät ja tuntuvat terveiltä. Pro-vitamiini B5 toimii tunkeutumalla ripsien kudoksiin ja täyttämällä mahdolliset aukot tai vauriot, jolloin ripset tulevat vahvemmiksi ja vähemmän alttiiksi katkeamiselle. Tämä on erityisen tärkeää niille, joilla on luonnostaan kuivat tai hauraat ripset.

Tämän ripsivärin täydellinen ja voidemainen koostumus on suunniteltu mahdollistamaan tasainen levitys, joka takaa, että jokainen ripsi peittyy ilman kokkareita. Kermaisen koostumuksen ansiosta se liukuu helposti ja tasaisesti, jolloin saat täyteläisen ja tuuhean ilmeen vaivattomasti. Ripsivärin koostumus on suunniteltu antamaan tuuhea ja dramaattinen vaikutelma, joka saa ripset näyttämään paksummilta ja pidemmiltä.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Volume Effet Faux Cils ripsiväristä

Käyttäjien arviot tästä ripsiväristä ovat olleet positiivisia. Googlen käyttäjäarvosteluissa se on saanut 4,4/5 ja Amazonissa 4,5/5 tähteä. Käyttäjät ovat kiitelleet ripsivärin pehmeyttä ja joustavuutta, sen kykyä tehdä ripset tiheämmiksi ja pinnoitetuiksi sekä sen hienovaraista mutta kestävää hattaran ja ruusun tuoksua.

On myös sanottu, että se tarjoaa kaiken, mitä käyttäjät voivat realistisesti ripsiväriltä toivoa, mutta voi kuitenkin olla tahmea ilman puuteria. Yksi haittapuoli on, että tämä ripsiväri ei ole vedenkestävä, joten se voi tarttua ihoon, jos sitä käytetään väärin tai kosteissa ympäristöissä. Tästä ongelmasta huolimatta käyttäjät kertovat, että voisivat ehdottomasti suositella tätä tuotetta sen hinta-laatusuhteensa ansiosta.

Lisätietoja Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 7,5 ml

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan tämä ripsiväri on loistava valinta kaikille, jotka haluavat tuuheammat ja dramaattisemmat ripset. Sen kermainen koostumus liukuu helposti ja sen kilpailuetu on B5-pro-vitamiini, joka auttaa vahvistamaan sekä suojaamaan ripsiä, jolloin ripset näyttävät terveiltä ja täyteläisiltä.

Ainoa haittapuoli on, että se saattaa toisinaan tahria hieman, mutta kaiken kaikkiaan tämä ripsiväri tarjoaa vaikuttavan lopputuloksen ja on samalla tarpeeksi hellävarainen herkille ripsille.

Plussat og Miinukset Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils ripsiväri

Plussat

 • Maksimaalinen volyymi
 • Täydellisen kermainen koostumus
 • Vahvistaa ja suojaa ripsiä
 • Ainutlaatuinen nailonkuituharja

Miinukset

 • Saattaa tahria

L'Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväri - pehmeä koostumus

 • 4,5 Amazon
 • 4,5 Google Shopping

L’Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväri sopii kaikille, jotka haluavat saada jopa 60 % pidemmät ripset. Tämä ripsiväri auttaa sinua luomaan rohkeat ja dramaattiset silmät ainutlaatuisen teleskooppiharjansa avulla.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta L'Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväri:

 • Jopa 60 % pidemmät ripset
 • Hajusteeton
 • Sileä koostumus

Arvostelu: Tuoteanalyysissä L'Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 8 ml

Yksi tämän ripsivärin parhaista ominaisuuksista on, että se on hajusteeton, joten se sopii erinomaisesti niille, joilla on herkät silmät. Pehmeä koostumus liukuu helposti ja takaa joka kerta tasaisen levittymisen.

Kuminen tarkkuusharja on suunniteltu pidentämään ja tehostamaan ripsiä tehokkaasti, mikä antaa sinulle dramaattisen ja rohkean ilmeen. Harja sopii myös hyvin ripsien rajaamiseen ja erotteluun, jolloin jokainen ripsi peittyy täydellisellä määrällä ripsiväriä.

Tämän ripsivärin erottaa muista se, että se toimii erittäin hyvin alaripsien kanssa. Usein alemmat ripset voivat olla hankalat käsitellä, mutta tämän ripsivärin kuminen tarkkuusharja yltää pienimpiinkin ripsiin, jolloin saat täyteläisen ilmeen. Ripsivärin koostumus on myös muokattavissa, joten voit saavuttaa haluamasi dramaattisuuden ja volyymin.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat L'Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväristä

Tällä tuotteella on korkeat käyttäjäarviot, ja se on saanut keskimäärin 4,5/5 tähteä sekä Googlessa että Amazonissa. Käyttäjien mielestä tätä ripsiväriä oli helppo levittää ja kerrostaa halutun ilmeen mukaan. Tarvittiin kuitenkin hieman harjoittelua, jotta saatiin aikaan upeat pitkät ripset, joissa on volyymia.

On myös suositeltu ripsien taivuttamista ensin, sillä ripsiväri jätti ne muuten yleensä suoriksi. Harja saattaa kuulemma olla hieman takertuvaa sorttia, mutta se irtosi helposti ilman liiallista vetämistä.

Lisätietoja L'Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 8 ml

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan tämä ripsiväri on loistava valinta kaikille, jotka haluavat dramaattiset ja rohkeat ripset. Kuminen tarkkuusharja takaa, että jokainen ripsi peittyy tasaisen sileästi. Se tavoittaa erinomaisesti myös pienimmät alaripset, jolloin saat aikaan täyteläisen ilmeen.

Muokattavan koostumuksen ansiosta voit myös säätää dramaattisuuden ja volyymin tasoa. Pidä kuitenkin mielessä, että tämä ripsiväri saattaa kuitenkin vaatia useita kerroksia saadakseen aikaan riittävän peittävyyden

Plussat og Miinukset L'Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväri

Plussat

 • Kuminen tarkkuusharja
 • Pidentää ja vahvistaa tehokkaasti
 • Toimii erittäin hyvin alaripsissä

Miinukset

 • Tarvitsee useita kerroksia peittävyyden saavuttamiseksi

Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri - vedenpitävä koostumus

 • 4,6 Amazon
 • 4,4 Google Shopping

Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri on täydellinen niille, jotka haluavat näyttää hyvältä koko päivän. Tämä ripsiväri antaa dramaattisen tehosteen ja pysyy paikallaan äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri:

 • Kartiomainen kuituharja
 • Vedenpitävä
 • Kestää koko päivän

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 12 ml

Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri on erittäin tehokas ripsiväri, joka on suunniteltu antamaan täydelliset ja paksut ripset. Vedenkestävä koostumus on suunniteltu kestämään vettä, hikeä ja kyyneleitä.

Ripsiväri sisältää erikoissekoituksen ainesosia, jotka yhdessä päällystävät ja tiivistävät jokaisen ripsen ja luovat suojan, joka estää ripsiväriä tahraantumasta tai valumasta. Tämän vuoksi se on ihanteellinen niille, jotka etsivät ripsiväriä, joka kestää erilaisia olosuhteita, olitpa sitten menossa uimaan, lenkille tai vain pitkäksi päiväksi helteeseen.

Tässä ripsivärissä on ainutlaatuinen harja, joka on suunniteltu tavoittamaan kaikki ripset ja levittämään ripsiväriä tasaisesti ja tarkasti. Harjan kuidut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat hellävaraisia ripsiä kohtaan ja auttavat erottamaan sekä rajaamaan jokaisen ripsen, jolloin saat luonnollisen ja tuuhean ilmeen.

Harjaa on myös helppo käsitellä, joten ripsiväriä on helppo levittää myös vaikeasti tavoitettaviin ripsiin, kuten silmän sisä- ja ulkokulmiin.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväristä

Googlen käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa tämä ripsiväri saa keskimäärin 4,4/5 tähteä. Vastaavasti Amazonissa se on saanut 4,6/5 tähteä, mikä osoittaa, että sitä aiemmin käyttäneet asiakkaat pitävät siitä ja suosittelevat sitä. Monet ihmiset ovat kuitenkin kommentoineet, että se voi paakkuuntua ja siirtyä ripsiväriä levitettäessä, mutta jos he harjaavat ripsensä ennen ripsivärin levittämistä, se voi auttaa vähentämään tätä ongelmaa.

Kaiken kaikkiaan käyttäjät näyttävät olevan tyytyväisiä ripsivärin suorituskykyyn ottaen huomioon sen alhaisen hinnan. Vaikka se ei ehkä tarjoa yhtä dramaattisia tuloksia kuin kalliimmat ripsivärit, monet kokevat, että tämä ripsiväri tarjoaa tarpeeksi vastinetta rahalle.

Lisätietoja Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 12 ml

Toimituksemme arvio

Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri on erinomainen ripsiväri, joka tarjoaa intensiivisen värin ja tekoripsimäisen vaikutelma ilman hajusteita. Ainutlaatuinen harjamuotoilu toimii hyvin vedenkestävän koostumuksen ja erottelee ripset toisistaan.

Se voisi kuitenkin tarjota hieman enemmän volyymia, jotta ilme olisi täydellinen. Annamme tälle ripsivärille hyväksyntämme varsinkin, jos etsit laadukasta ripsiväriä ilman lisättyjä tuoksuja.

Plussat og Miinukset Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri

Plussat

 • Tekoripsimäinen vaikutelma
 • Ei hajustetta
 • Intensiivinen väri
 • Erottelee yksittäiset ripset tarkasti

Miinukset

 • Voisi tarjota enemmän volyymia

Lancome Definicils ripsiväri - sisältää pantenolia ja B5-vitamiinia

 • 4,5 Amazon
 • 4,5 Google Shopping

Lancome Definicils ripsiväri auttaa luomaan pidemmät, täyteläisemmät ja tarkemmat ripset ultramustalla lopputuloksella, joka näyttää täysin luonnolliselta. Se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat näyttää upealta ilman, että ripsiväri olisi liian ilmeinen tai että se kasautuisi ripsiin.

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Lancome Definicils ripsiväri:

 • Luonnollisen näköiset ripset
 • Sisältää pantenolia ja B5-vitamiinia
 • Hajusteeton

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Lancome Definicils ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 6,5 ml

Yksi tämän ripsivärin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen koostumus, joka sisältää pantenolia ja B5-vitamiinia. Pantenoli, joka tunnetaan myös nimellä pro-vitamiini B5, on ravitseva ainesosa, joka auttaa vahvistamaan ja kosteuttamaan ripsiä, kun taas tavallinen B5-vitamiini auttaa edistämään tervettä kasvua ja ehkäisemään ripsien katkeamista.

Yhdessä nämä ainesosat tekevät ripsistäsi paksummat, pidemmät ja terveemmät. Tämä ripsiväri sopii herkille silmille, koska sen koostumus on hajusteeton ja hypoallergeeninen. Herkät silmät voivat helposti ärsyyntyä kovista kemikaaleista, hajusteista ja muista ärsyttävistä aineista, joita monissa ripsiväreissä on, joten tämä tuote voisi olla hyvä valinta herkkäihoisille käyttäjille tai niille, jotka käyttävät piilolinssejä.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Lancome Definicils ripsiväristä

Käyttäjien arviot tästä ripsiväristä ovat kaiken kaikkiaan erittäin positiivisia. Google Shoppingissa sillä on keskimäärin 4,5/5 tähteä, ja käyttäjät ylistävät sitä, miten se kampaa ripset tuotetta levitettäessä todella hyvin. Myös Amazonin arvostelut ovat erittäin myönteisiä, ja niiden keskiarvo on 4,5/5 tähteä. Useimmilla käyttäjillä on ollut hyviä kokemuksia tästä ripsiväristä, ja he sanovat, että se tekee juuri sen, mitä se väittääkin tekevänsä.

Ripsivärin harja on hieman lyhyt, mutta erittäin tehokas, ja käyttäjät rakastavat sitä, kuinka helppo sillä on levittää. Jotkut asiakkaat ovat kuitenkin maininneet, että ripsiväri ei anna kovin dramaattista ilmettä ja että se on siksi menettelevä vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön. He ovat myös sanoneet, että tämän ripsivärin koostumus on hieman kostea, mikä vaikeuttaa volyymin luomista ilman, että ripset paakkuuntuvat.

Lisätietoja Lancome Definicils ripsiväri

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 6,5 ml

Toimituksemme arvio

Lancome Definicils ripsiväri on täydellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät tarkasti levittyvää tuotetta. Sen hieno, kampamainen harja takaa, että ripset peittyvät ripsivärillä tasaisesti, jolloin saat kauniin ilmeen.

Yksi sen huonoista puolista on kuitenkin se, että se ei kuivu tarpeeksi nopeasti, joten jos pidät nopeista tuloksista, tämä ripsiväri ei ehkä ole ihanteellinen sinulle. Kaiken kaikkiaan tämä ripsiväri on täydellinen kaikille, jotka haluavat luonnollisen näköisen ripsirajan silmiä ärsyttämättä.

Plussat og Miinukset Lancome Definicils ripsiväri

Plussat

 • Sopii piilolinssien käyttäjille
 • Tarkka levitettävyys
 • Hieno kampamainen harja

Miinukset

 • Kuivuu hitaasti

Mitä ottaa huomioon ripsiväriä ostaessa?

 • Koostumus
  On tärkeää valita sellainen ripsiväri, joka sopii iho- ja silmätyypillesi, sillä jotkin koostumukset sopivat paremmin tietyntyyppisille ihotyypeille. Ripsivärejä on muun muassa vedenkestäviä, tuuheuttavia ja pidentäviä. Jos sinulla on rasvaiset tai vetiset silmät tai jos aiot käyttää ripsiväriä tilanteissa, joissa se voi joutua alttiiksi vedelle, kuten uidessa tai hikoillessa, on parasta valita vedenkestävä koostumus.

  Tämäntyyppiset ripsivärit kestävät paremmin myös tahraantumista, hilseilyä ja valumista.  Ripsivärin valitseminen herkille silmille tarkoitetulla koostumuksella on puolestaan tärkeää, jos sinulla on herkät silmät tai käytät piilolinssejä. Kutinaa ja allergisia reaktioita esiintyy harvemmin, kun käytät hypoallergeenista ripsiväriä. Jotkin ripsivärit on suunniteltu nimenomaan kestämään pitkään, kun taas toiset on suunniteltu tuuheuttamaan ja paksuuntamaan ripsiä. Mieti tarpeitasi ja etsi sellainen tuote, joka on erityisesti suunniteltu niille.

 • Harjatyyppi
  Harjoja löytyy lukemattomia erilaisia, joten on tärkeää valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva harja. Jos sinulla on esimerkiksi lyhyet ripset, jotka tarvitsevat lisää tuuheutta ja pituutta, on kaareva harja, jossa on joustavat harjakset, hyvä valinta. Jos sinulla on pitkät ripset, jotka tarvitsevat lisää rajausta, kampaharja on ihanteellinen erottamaan ripset toisistaan ja lisäämään rajausta. Jos sinulla taas on herkät silmät tai sinulla on taipumusta käyttää ripsivärin lisäksi myös eyelineria, kulmaharja on paras, koska se mahdollistaa tarkan levityksen ilman, että muu meikki tahraantuu.

 • Ainesosat
  Luonnolliset vahat, kuten karnauba- ja mehiläisvaha, auttavat paksuntamaan ja pidentämään ripsiä, jolloin ne saavat lisää volyymia. E-vitamiini ja pro-vitamiini B5, joka tunnetaan myös nimellä pantenoli, ovat antioksidantteja ja hoitavia ainesosia, jotka auttavat ravitsemaan sekä suojaamaan ripsiä, jolloin ne näyttävät paksummilta ja terveemmiltä.

  Bambu-uute on luonnollinen uute, joka sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, jotka voivat auttaa ravitsemaan ja vahvistamaan ripsiä. Silikonipolymeerit ovat synteettisiä ainesosia, jotka auttavat ripsiväriä levittymään tasaisesti ja kestämään käytössä pitkään. Pigmentit, kuten rautaoksidi, ultramariini ja hiilimusta, antavat ripsivärille väriä.

 • Hinta
  Kalliimmat ripsivärit, jotka voivat maksaa noin 50 euroa, sisältävät usein laadukkaampia ainesosia ja niissä on kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten suurempi harja tai vedenkestävä koostumus. Jos budjettisi on tiukka, voit löytää ripsivärin noin 5 eurolla. Näissä tuotteissa ei ehkä ole yhtä paljon hyviä ominaisuuksia tai ne eivät välttämättä ole yhtä laadukkaita kuin kalliimmat merkit, mutta niillä voi silti saada aikaan kunnollisia tuloksia.

 • Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelut
  Kun käytät aikaa ripsivärituotteiden käyttäjäarvostelujen lukemiseen, saat tarkan kuvan siitä, miten se toimii todellisessa elämässä, sen käyttöiästä ja käytettävyydestä. Kauneustoimittajien tai kosmetiikkayritysten asiantuntija-arvostelut puolestaan tarjoavat ripsivärin koostumuksesta erityisiä teknisiä yksityiskohtia. Etsitpä sitten hyvää suorituskykyä tai kehittynyttä ripsiväriteknologiaa, kannattaa myös asiantuntijoiden mielipiteet ottaa huomioon.

arrow-more

Miten vedenkestävä ripsiväri poistetaan?

Vedenkestävän ripsivärin poistaminen voi olla hieman haastavampaa kuin tavallisen ripsivärin poistaminen, mutta on olemassa muutamia menetelmiä, jotka voivat helpottaa prosessia.

Yksi tehokkaimmista tavoista poistaa vedenkestävä ripsiväri on käyttää erityisesti vedenkestäville tuotteille suunniteltua meikinpoistoainetta. Tämäntyyppiset poistoaineet sisältävät usein ainesosia, kuten öljyjä tai liuottimia, jotka voivat hajottaa vedenkestävän koostumuksen ja helpottaa sen poistamista.

Toinen tapa on käyttää hellävaraista silmämeikinpoistoainetta tai kookosöljyn ja vauvaöljyn sekoitusta. Levitä poistoainetta tai -öljyä varovasti vanulappuun ja pidä sitä suljetun silmän päällä muutaman sekunnin ajan, jotta tuote pehmentää ripsivärin. Pyyhi sitten ripsiväri varovasti pois varoen liian kovaa hankaamista.

Toinen ratkaisu on kastella ripset lämpimällä vedellä ja pyyhkiä se sitten pois meikinpoistotyynyllä. Voit myös käyttää mietoa kasvojenpuhdistusainetta tai jopa vauvashampoota, joka auttaa hajottamaan ripsivärin.

On tärkeää olla hellävarainen, kun poistat vedenkestävää ripsiväriä, jotta vältät silmien ärtymisen tai ripsien irtoamisen.

Mistä ripsiväri on tehty?

Ripsiväri koostuu tyypillisesti yhdistelmästä ainesosia, jotka toimivat yhdessä halutun tuuheuden ja ripsien rajauksen saavuttamiseksi. Ripsivärin yleisiä ainesosia ovat muun muassa:

 • Pigmentit: Nämä ovat ainesosia, jotka antavat ripsivärille niiden värin.
 • Vahat: Ripsivärin paksuntavat ja tuuheuttavat ominaisuudet ovat näiden komponenttien ansiota. Ne auttavat pinnoittamaan ripset, mikä auttaa niitä näyttämään pidemmiltä ja paksummilta.
 • Öljyt: Nämä ainesosat auttavat hoitamaan ja kosteuttamaan ripsiä, jolloin ne näyttävät terveemmiltä ja paremmin ravituilta.
 • Emulgointiaineet: Nämä komponentit auttavat öljyjen ja vahojen yhdistämisessä tasaisen ja luotettavan seoksen aikaansaamiseksi.
 • Sakeuttamisaineet: Nämä komponentit vaikuttavat ripsivärin koostumukseen ja viskositeettiin.
 • Säilöntäaineet: Nämä aineet auttavat estämään bakteerien kasvua ja pitävät ripsivärin tuoreena pidempään.

Myös muita ainesosia, kuten erilaisia kosteuttavia aineita ja kalvonmuodostajia, saatetaan käyttää.

Miten ripsiväriä levitetään?

Ripsivärin oikeaoppinen käyttö voi korostaa ripsiäsi ja saada silmäsi näyttämään suuremmilta ja kirkkaammilta. Tässä on yksinkertainen vaiheittainen opas ripsivärin levittämiseen:

 • Aloita taivuttamalla ripset taivuttimella. Tämä auttaa pitämään ripsivärin paikoillaan ja antaa ripsiisi kohotetun ulkonäön.
 • Varmista, että käytät puhdasta ripsiväriharjaa. Jos sauva on kokkareinen, puhdista se huolellisesti ennen levittämistä.
 • Aloita ripsien tyvestä ja levitä ripsiväri siksak-liikkeellä.
 • Siirry ylöspäin kohti ripsien kärkeä ja varmista, että kaikki ripset on sivelty.
 • Käytä harjan kärkeä päästäksesi käsiksi silmien sisä- ja ulkokulmiin sekä alaripsiin.
 • Lisää volyymia levittämällä toinen kerros ripsiväriä keskittyen ripsien juuriin.
 • Käytä puhdasta sauvaa tai harjaa ripsien harjaamiseen ja mahdollisten kokkareiden poistamiseen.
 • Jos sinulla on herkät silmät, on parasta välttää ripsivärin levittämistä alaripsiin kokonaan.
 • Anna ripsivärin kuivua ennen silmien avaamista tai silmien räpäyttämistä, jotta se ei tahriutuisi.
 • Toista prosessi toiselle silmälle.

Miten estää ripsiväriä tahraantumasta?

Tässä on muutamia tapoja, joilla voit estää ripsiväriä tahraantumasta:

 • Aloita taivuttamalla ripset ennen ripsivärin levittämistä. Tämä auttaa pitämään ripsivärin paikoillaan ja estää sen tahraantumisen.
 • Levitä silmäluomillesi ohut kerros läpikuultavaa puuteria tai kiinnityspuuteria ennen ripsivärin levittämistä. Tämä auttaa imemään ylimääräisen öljyn ja pitää ripsivärin paikallaan.
 • Käytä vedenkestävää ripsiväriä. Tämäntyyppiset ripsivärit ovat suunniteltu niin, että ne eivät tahriudu ja paakkuuntuvat harvemmin.
 • Vältä hieromasta silmiäsi tai koskettelemasta kasvojasi koko päivän ajan, sillä se voi aiheuttaa tahraantumista.
 • Pidä meikkirutiinisi yksinkertaisena ja vältä raskaiden voiteiden tai öljyjen käyttöä kasvoillasi, sillä ne voivat aiheuttaa tahraantumista.
 • Käytä puhdasta ripsiväriharjaa ja vältä liikaa pumppaamista tuubissa, sillä tällöin ripsiväriin voi päästä ilmaa ja se voi kuivua.
 • Kun poistat meikkiä, käytä öljypohjaista tai vedenkestävää meikinpoistoainetta. Tämäntyyppiset poistoaineet hajottavat ripsivärin tehokkaasti ja poistavat sen ilman tahraantumista.
 • Lisää ripsiväriä tarvittaessa, mutta varo liikakäyttöä, sillä se voi aiheuttaa tahraantumista.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit pitää ripsivärisi paikoillaan ja välttää tahraantumista ja paakkuuntumista koko päivän ajan.

Asiantuntija- ja testilähteet

Pricerunner

Pricerunner.dk on verkkosivusto, joka tarjoaa tanskalaisille kuluttajille helpon tavan vertailla eri verkkokauppiaiden tarjoamia hintoja. Sivusto tarjoaa hintavertailuja kaikelle aina elektroniikasta ja muodista kirjoihin sekä kodinkoneisiin saakka. Lisäksi Pricerunner tarjoaa käyttäjille hyödyllisiä tuotearvioita ja osto-oppaita.

Voit lukea sen täältä.

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Amazon on erinomainen lähde asiakasarvioiden tutkimiseen, sillä se tavoittaa niin suuren määrän ihmisiä joka puolella maailmaa.

Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löydät täältä.

L’Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Too Faced Better Than Sex ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Lancome Definicils ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Google Shopping

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Tämä on siitä erityinen sivusto, että se kerää yhteen arvioita lukuisilta jälleenmyyjiltä ja kauppapaikoilta muodostaakseen kattavan yleiskatsauksen asiakkaiden mielipiteistä ja kokemuksista.

Maybelline Lash Sensational Sky High ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löydät täältä.

L’Oréal Paris False Lash Telescopic ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Too Faced Better Than Sex ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Essence Lash Princess False Lash Effect ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

Lancome Definicils ripsiväri – Asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.

FAQ

Mikä on paras ripsiväri?
Parhaassa ripsivärissä on paksu ja tuuhea koostumus, joka antaa ripsiin pituutta ja volyymia. Sen pitäisi pystyä erottelemaan ripset, jolloin ne näyttävät dramaattisemmilta. Harjan on myös kyettävä levittämään ripsiväri tasaisesti ja tavoittamaan jokainen ripsi. Ripsivärin tulisi olla pitkäkestoinen ja tahraton, eikä se saisi aiheuttaa ärsytystä tai allergisia reaktioita. Lopuksi ripsivärin tulisi myös olla helppo levittää ja poistaa.
Miten ripsivärin saa poistettua vaatteista?
Aloita kaapimalla varovasti ylimääräinen ripsiväri pois tylsällä veitsellä tai lusikalla. Käytä sitten tahranpoistoainetta tai pyykinpesuainetta, joka on suunniteltu erityisesti öljypohjaisten tahrojen poistamiseen. Jos tahra on tuore, kokeile taputella aluetta varovasti puhtaalla liinalla tai pumpulipuikolla, joka on kastettu alkoholiin tai kynsilakanpoistoaineeseen. Toinen vaihtoehto on kokeilla astianpesuaineen ja ruokasoodan seosta, hieroa seosta varovasti tahraan ja antaa sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen vaatteiden pesua.
Ripsivärin säilyvyysaika on yleensä 3-6 kuukautta. On tärkeää huomata, että ripsiväri on tuote, joka levitetään silmän lähelle, mikä voi toimia bakteerien kasvualustana, jos ripsiväri on vanha tai jos se on altistunut ilmalle, meikille tai lialle. Jotta ripsiväri säilyisi tuoreena pidempään, on suositeltavaa sulkea ripsiväri tiiviisti jokaisen käyttökerran jälkeen, välttää ylimääräistä harjan pumppaamista tuubissa ja olla käyttämättä ripsiväriä muiden kanssa.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.