Paras pelituoli:
Gaming chair testi 2023

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

6 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Hyvä pelituoli eli gaming chair voi olla se ratkaiseva tekijä, joka mahdollistaa hyvän suoriutumisen peleissä ja pitkät sessiot ilman selkäkipuja. Huonossa tuolissa ja ryhdissä pelaaminen ei pelkästään vähennä mukavuutta ja huononna suorituksia, mutta se saattaa myös aiheuttaa vasta monien vuosien päästä ilmeneviä ongelmia. Sijoitus laadukkaaseen pelituoliin on siis pelaajalle lähes aina fiksu teko, sillä laadukkaat mallit eivät edes maksa mitenkään järkyttävän paljon – varsinkaan kun otetaan huomioon kaikki ne hyödyt mitä ne voivat tarjota. 

Laadukkaan pelituolin löytäminen hyvään hintaan saattaa kuitenkin olla haastavaa, sillä markkinoilta löytyy niin paljon erilaisia vaihtoehtoja. Osa niistä on huomattavasti järkevämpiä hankintoja hinta-laatusuhteeltaan kuin toiset, ja tässä kohtaa VertaaTuote auttaa.

Löydät tästä oppaasta 6 mielestämme parasta pelituolia ja niiden luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan tuolin kaikenlaisille pelaajille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä tuotteet, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

Testi: Paras pelituoli 2023 – 6 tuotetta vertailussa

Pelituolin ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

 • Ergonomia ja säädettävyys: Olisi tärkeää pystyä säätämään istuinkorkeus, selkänojan kulma ja käsinojat omalle kropallesi sopiviin mittoihin. Karkeasti sanottuna voisimme sanoa, että mitä enemmän säädettävyyttä pelituolista löytyy – sen parempi.
 • Painoraja: Useimpien nykyaikaisten pelituolien painorajoitus on noin 110–140 kg. Markkinoilta löytyy myös joitakin hyvin arvostettuja malleja, joiden painorajoitus saattaa olla jopa 200 kg. Muista valita omalle painollesi sopiva tuoli.
 • Valmistusmateriaalit: Hyvän muotoilun lisäksi tuotteen valmistamisessa käytetyt materiaalit ovat merkittävä tekijä pelituolin laadun määrittämisessä. Mitä parempi rakenne pelituolilla on, sitä kauemmin se kestää käytössä.
 • Tuotetyyppi: Kun olet ostamassa pelituolia, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä tarpeisiisi parhaiten. Saatavilla on muun muassa konsolipelaamiseen suunniteltuja jalattomia tuoleja sekä muotoilultaan enemmän toimistotuoleja muistuttavia pelituoleja.
 • Hinta: Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat pelituoliin sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen mutta hyvän pelituolin voi saada muutamalla kympillä, kun taas kalleimmat mallit saattavat maksaa useita satoja euroja. Tässä oppaassa esitellyt pelituolit sijoittuvat suurin piirtein välille 90–450 €.
 • Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot: Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys pelituolin hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakaskokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Parhaat vaihtoehdot

Toimituksemme suosikki

L33T Gaming E-Sport Pro pelituoli - vaativan pelaajan tarpeisiin

 • Google (asiakkaat): 3,4/5

L33T Gaming E-Sport Pro on hintaansa nähden erittäin laadukas pelituoli, joka sopii tosissaan pelaavan pelaajan tarpeisiin. Siitä löytyy säädettävät 4D-käsinojat, ja sen runko on tehty käsin 19-millisestä hiiliteräksestä. Alcantara-koristeen tuovat ulkonäköön oman hauskan lisänsä. Google Shoppingissa tällä pelituolilla on 3,4/5 tähden keskiarvo. Gaming E-Sport Pro:lla pidemmätkään sessiot eivät käy selän päälle.

L33T Gaming E-Sport Pro pelituoli
Toimituksemme suosikki

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Säädettävät käsinojat
 • Käsintehty 19 mm hiiliteräsrunko
 • Alcantara-koristeet

Toimituksemme arvio

Suosittelemme L33T Gaming E-Sport Pro pelituolia kaikille niille, jotka haluavat e-sport-tasoisen pelituolin fiksuun hintaan. Nimenomaan hinta-laatusuhteensa ansiosta pelituoli on toimituksemme ehdoton suosikki. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa päällisenä käytetty paksu hikeä imevä ja hengittävä PU-nahka, ergonominen kylmämuovattu vaahdotus, laadukas niskatyyny, ergonominen ristiselän tuki ja painetta vähentävät vyöt istuimessa sekä selkänojassa. Huomaa kuitenkin, että tämä pelituoli ei välttämättä sovi kaikkein pienikokoisemmille pelaajille, ja että pään taakse tulevan tyynyn kulma saattaa toisille vääränlainen.

Hyvät ja huonot puolet - L33T Gaming E-Sport Pro pelituoli

Plussat

 • Päällinen hengittävää PU-nahkaa
 • Ergonominen kylmämuovattu vaahdotus
 • Laadukas niskatyyny
 • Ergonominen ristiselän tuki
 • Painetta vähentävät vyöt

Miinukset

 • Ei sovi kaikkein pienikokoisimmille
 • Päätyynyn kulma ei sovi kaikille

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat L33T Gaming E-Sport Pro pelituolin

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 24 kg
 • Painoraja: 165 kg
 • Min. istuimen korkeus: 131 cm

Ei kompromisseja

L33T Gaming Chair E-Sport Pro pelituoli on suunniteltu vaativalle e-urheilijalle, joka ei halua tehdä kompromisseja laadun suhteen. Vaikka kyseessä onkin kohtalaisen maltillisesti hinnoiteltu gaming pelituoli, on L33T Gaming E-Sport Pro varustettu ergonomisilla, painetta tasaavilla, hengittävillä ja kylmämuovatuilla selkänojan sekä istuinosan pehmusteilla. Tällä tuolilla pelatessa kehosi pysyy optimaalisessa asennossa koko pelisessioiden ajan.

Mitä asiakkaat sanovat L33T Gaming E-Sport Pro pelituolista

L33T Gaming E-Sport Pro pelituolilla on itseasiassa yllättävän alhainen keskiarvo Google Shoppingissa. Eri kauppapaikoilta yhteen kerätty keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut vain 3,4/5 tähteä. Suurin osa alhaisista arvioista koskee sitä tosiasiaa, että pienikokoisille ja ehkä jopa alle 170 senttisille tämä ei välttämättä ole se kaikkein paras vaihtoehto. Moni tätä lyhyempi käyttäjä on kertonut, että käsinojia ei saa sopivalle korkeudelle. Muut arviot ovatkin sitten lähestulkoon pelkästään positiivisia ja käyttäjät ovat kertoneet, kuinka heidän pelikokemuksensa on muuttunut tällä tuolilla aivan täysin.

Luotettavien ammattilaisten toteuttamia riippumattomia testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli tämä tuoli kuitenkin myöhemmin sellaisiin laitetaan, tulemme tutustumaan niihin tarkasti ja lisäämään tiivistelmät niistä tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Paino: 24 kg
 • Painoraja: 165 kg
 • Min. istuimen korkeus: 131 cm
Paras pelituoli premium-luokassa

Arozzi Vernazza Signature pelituoli - tyylikästä ergonomiaa

Arozzi Vernazza Signature on premium-luokkainen gaming pelituoli, joka yhdistää ergonomian ja ajattoman tyylikkyyden. Tämä tuoli on verhoiltu laadukkaalla kankaalla, joka kestää käyttöä pitkään ja tuntuu todella miellyttävältä. 5 tähden kestävä akseliväli, suuret premium-pyörät ja monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät tästä sopivan tuolin oikeastaan aivan kenelle tahansa, jonka budjetti vain antaa periksi. Tätä tuolia valmistetaan useissa eri väreissä, mutta niiden saatavuus riippuu pitkälti jälleenmyyjästä.

Arozzi Vernazza Signature pelituoli
Paras pelituoli premium-luokassa

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Ensiluokkainen verhoilu
 • 5 tähden kestävä akseliväli
 • Suuret premium-pyörät

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Arozzi Vernazza Signature pelituolia kenelle tahansa, joka haluaa sijoittaa pelituoliin hieman suuremman summan, mutta saada kuitenkin joka eurolle kunnolla vastinetta. Tämä pelituoli on toimituksemme ensisijainen premium-valinta. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa säädettävä niskatuki ja ristiselän tyynyt, lukittava kallistusmekanismi, 3D-käsinojat, hengittävä PU-nahka, säädettävä kaasujousi ja 145 kilon painoraja. Huomaa kuitenkin, että pyöriä ei tässä tuolissa voi lukita lainkaan, ja että päätuki on kohtalaisen matalalla.

Hyvät ja huonot puolet - Arozzi Vernazza Signature pelituoli

Plussat

 • Säädettävä niskatuki ja ristiselän tyynyt
 • Lukittava kallistusmekanismi
 • 3D-käsinojat
 • Hengittävä PU-nahka
 • Säädettävä kaasujousi
 • 145 kilon painoraja

Miinukset

 • Pyöriä ei voi lukita
 • Päätuki on kohtalaisen matalalla

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Arozzi Vernazza Signature pelituolin [

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 24 kg
 • Painoraja 145 kg
 • Materiaalit Kylmämuovattu vaahto
 • Max. istuimen korkeus 45 cm
 • Min. istuimen korkeus 54 cmvvvvvvvcc

Uusi paranneltu versio

Arozzi Vernazza Signature pelituoli on verhoiltu samalla pehmeällä mutta kestävällä kankaalla, jota käytetään monissa laadukkaissa huonekaluissa. Hengittävä materiaali on poikkeuksellisen miellyttävän tuntuinen ja se pitää sinut viileänä kuumienkin pelihetkien aikana. Akseliväli on myös saanut päivityksen esteettisesti miellyttävämpään suuntaan mattamustalla viimeistelyllä. Uusi kaasunostin puolestaan tuo lisää säätövaraa istuinkorkeuteen, mikä on ihanteellinen lisä erityisesti pitkille pelaajille.

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 24 kg
 • Painoraja 145 kg
 • Materiaalit Kylmämuovattu vaahto
 • Max. istuimen korkeus 45 cm
 • Min. istuimen korkeus 54 cmvvvvvvvcc
Paras pelituoli budjettiluokassa

CLP Racing Vettel pelituoli - edullinen mutta toimiva

 • Amazon (asiakkaat): 4,3/5

CLP Racing Vettel on hyvä pelituoli, johon ei tarvitse sijoittaa turhan suurta summaa. Tämä malli ei tietenkään täysin vastaa laadultaan kalliimpia kilpakumppaneitaan, mutta hinta-laatusuhteeltaan CLP Racing Vettel on kuitenkin erinomainen hankinta. Yhdessä urheilullinen muotoilu, integroitu kallistusmekanismi ja pneumaattinen jousi tekevät tästä mallista todella mukavan pelituolin. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,3/5 tähteä.

CLP Racing Vettel pelituoli
Paras pelituoli budjettiluokassa

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Urheilullinen muotoilu
 • Integroitu kallistusmekanismi
 • Pneumaattinen jousi

Toimituksemme arvio

Suosittelemme CLP Racing Vetteliä esimerkiksi ensimmäiseksi pelituoliksi kaikille niille, jotka haluavat edullisen mutta hyvän mallin. Tämä pelituoli on toimituksemme ensisijainen budjettivalinta. Sen hyviin puoliin kuuluu erinomaisen hinta-laatusuhteen lisäksi muun muassa hengittävä verhoilu, 5 hyvin rullaavaa pyörää, 7 värivaihtoehtoa, kevyt paino ja kestävä rakenne. Huomaa kuitenkin, että tämän pelituolin kokoaminen saattaa olla hieman haastavaa, ja että käsinojissa ei ole juurikaan pehmustetta.

Hyvät ja huonot puolet - CLP Racing Vettel pelituoli

Plussat

 • Erinomainen hinta-laatusuhde
 • Hengittävä verhoilu
 • 5 hyvin rullaavaa pyörää
 • 7 värivaihtoehtoa
 • Kevyt paino
 • Kestävä rakenne

Miinukset

 • Kokoaminen saattaa olla haastavaa
 • Vähäinen pehmuste käsinojissa

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat CLP Racing Vettel pelituolin

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 17 kg
 • Painoraja 135 kg
 • Materiaalit Nahka ja verkko
 • Max. istuimen korkeus 46 cm
 • Min. istuimen korkeus 56 cm

Mukava ja tyylikäs kuppipenkki

CLP Racing Vettelissä urheilullinen muotoilu yhdistyy mukavuuteen ja toimivuuteen luoden erinomaisen pelituolin muillekin kuin kilpapelaajille.

Mukavan pehmustetun istuimen keinonahka sekä verkko näyttävät hyvältä ja kestävät käytössä todella pitkään. Verkon ansiosta tuoli myös hengittää hyvin, jotta selkäsi eikä takapuolesi pääse hikoamaan kaikkein jännittävimpienkään sessioiden aikana.

Mitä asiakkaat sanovat CLP Racing Vettel pelituolista

Asiakkaat ovat selvästi olleet CLP Racing Vettel pelituoliin varsin tyytyväisiä, sillä Amazonin käyttäjät ovat antaneet sille 4,3/5 tähden keskiarvon. Arvosteluissaan he ovat kehuneet erityisesti tämän tuotteen erinomaista hinta-laatusuhdetta. Heidän arvionsa mukaan kyseessä on lähtötason malli, joka ei rakenteeltaan täysin pärjää premium-tason tuotteille, mutta ei toisaalta merkittävästi häviäkään. Kokoaminen on kuitenkin joidenkin mielestä muistuttanut Ikean huonekalujen kasaamista, eli siitä on tullut jonkin verran miinusta.

Luotettavien ammattilaisten toteuttamia riippumattomia testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli tämä tuoli kuitenkin myöhemmin sellaisiin laitetaan, tulemme tutustumaan niihin tarkasti ja lisäämään tiivistelmät niistä tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 17 kg
 • Painoraja 135 kg
 • Materiaalit Nahka ja verkko
 • Max. istuimen korkeus 46 cm
 • Min. istuimen korkeus 56 cm
Paras pelituoli konsolipelaamiseen

X-Rocker Super Mario pelituoli - keinuva pelituoli ilman jalkoja

 • Google (asiakkaat): 4,7/5

X-Rocker Super Mario on erinomainen Nintendo-teemainen keinuva pelituoli konsolipelaamiseen. Siinä ei ole ollenkaan jaloja vaan se tukeutuu oman runkonsa varaan lattialla. Tämä pelituoli ei siis sovi tietokonepelaamiseen. X-Rocker on Super Mario -teemainen, virallinen Nintendo-tuoli, joka mukautuu istujan kehoon. Lisäksi tämän tuolin voi taittaa kasaan helpompaa säilytystä ja kuljetusta varten. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,7/5 tähteä.

X-Rocker Super Mario pelituoli
Paras pelituoli konsolipelaamiseen

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Virallisesti Nintendo-tuote
 • Kokoontaitettava
 • Mukautuu käyttäjän kehoon

Toimituksemme arvio

Suosittelemme X-Rocker Super Mario pelituolia kaikille nuorille konsolipelaajille, jotka tykkäävät Super Mariosta. Tämä pelituoli onkin ensisijainen suosituksemme kaikille konsolipelaajille. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa helppo puhdistettavuus ja varastoitavuus, mukautuva X-Cool-vaahtotäyte ja se, että tätä tuolia ei tarvitse koota lainkaan, vaan sen voi ottaa heti käyttöön. Huomaa kuitenkin, että tämä pelituoli ei sovellu tietokonepelaamiseen, sillä siinä ei ole jalkoja, käsinojia eikä korkeudensäätöä lainkaan.

Hyvät ja huonot puolet - X-Rocker Super Mario pelituoli

Plussat

 • Helppo puhdistaa
 • Helppo varastoida
 • Mukautuva X-Cool-vaahtotäyte
 • Ei vaadi kokoamista
 • Hyvä lahjaidea

Miinukset

 • Huono soveltuvuus tietokoneelle
 • Ei jalkoja
 • Ei käsinojia
 • Ei korkeudensäätöä

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat X-Rocker Super Mario pelituolin

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 10 kg
 • Materiaalit Keinonahka

Nintendon lisensoima pelituoli

Tämä pelituoli on Nintendon virallisesti lisensoima, joten se on testattu ja suunniteltu täyttämään kaikki Nintendon korkeimmat brändivaatimukset. Nintendo ei tyypillisesti myönnä tällaisia lisenssejä kovinkaan helposti, joten kyseessä on siitäkin syystä harvinaislaatuisempi pelituoli. He haluavat ylläpitää sitä vuosikymmenien aikana luotua hyvää brändi-imago, joten voit luottaa siihen, että kyseessä todella on laatutuote.

Mitä asiakkaat sanovat X-Rocker Super Mario pelituolista

X-Rocker Super Mariolla on konsoli pelituolien joukosta yhdet kaikkein parhaimmista asiakasarvioista. Google Shopping kerää arvostelut yhteen useilta eri kauppapaikoilta, ja tämän artikkelin kirjoitushetkellä niiden keskiarvo on ollut huikeat 4,7/5 tähteä. Käyttäjät ovat olleet yhtä mieltä siitä, että tämä pelituoli on nimenomaan konsolipelaamiseen yksi parhaista ostoksista ja myös lahjaideoista.

Luotettavien ammattilaisten toteuttamia riippumattomia testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli tämä tuoli kuitenkin myöhemmin sellaisiin laitetaan, tulemme tutustumaan niihin tarkasti ja lisäämään tiivistelmät niistä tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 10 kg
 • Materiaalit Keinonahka
Paras pelituoli lapsille ja nuorille

Arozzi Verona Junior pelituoli - parasta laatua myös junioreille

 • Amazon (asiakkaat): 3,7/5
 • Google (asiakkaat): 4,5/5

Arozzi Verona Junior on lapsille suunniteltu pelituoli, joka on kaikilta ominaisuuksiltaan täysin pro-tasoinen. Se kääntyy täydet 360-astetta ja siinä on 2-ulotteiset säädettävät käsinojat. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 3,7/5 tähteä ja Google Shoppingissa puolestaan 4,5/5. Tämä on erinomainen valinta lapsille, joilla on todellisia tavoitteita pelaamisensa suhteen.

Arozzi Verona Junior pelituoli
Paras pelituoli lapsille ja nuorille

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kääntyy 360 astetta
 • 2-ulotteiset säädettävät käsinojat
 • Pienikokoinen pelituoli

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Arozzi Verona Junioria kenelle tahansa tavoitteellisesti pelaavalle juniorille. Tämä pelituoli saa toimitukseltamme parhaan lapsille ja nuorille suunnatun pelituolin palkinnon. Toisaalta Arozzi Verona Junior on hyvävalinta myös kaikille pienikokoisille aikuisille, joille muut tuolit ovat tuntuneet turhan isoilta. Arozzi Verona Juniorin muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa helposti puhdistettava PU-nahka, tukeva metallirunko, ergonominen muotoilu ja selkänojan hyvät säätömahdollisuudet. Huonoa puolena mainittakoon, että tämä tuoli päästää hieman rasittavia napsahtavia ääniä, kun sitä kallistetaan liikaa sivulle.

Hyvät ja huonot puolet - Arozzi Verona Junior pelituoli

Plussat

 • Helposti puhdistettava PU-nahka
 • Tukeva metallirunko
 • Ergonominen muotoilu
 • Selkänojan hyvät säätömahdollisuudet

Miinukset

 • Napsahdusäänet sivulle kallistettaessa

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Arozzi Verona Junior pelituolin

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 18 kg
 • Painoraja 60 kg
 • Materiaalit PU-nahka
 • Max. istuimen korkeus 42 cm
 • Min. istuimen korkeus 51 cm

Olitpa sitten nuori tulevaisuuden ammattipelaaja, tai jos olet vain hieman keskimääräistä pienempikokoinen aikuinen – on Arozzi Verona Junior hyvä vaihtoehto. Kyseessä on siis Arozzin kaikkein pienin pelituoli. Pienestä koostaan huolimatta laadusta ei ole karsittu lainkaan, vaan kyseessä on kaikilta ominaisuuksiltaan aivan yhtä laadukas pelituoli kuin kaikki Arozzin isommankin kokoluokan mallit.

Mitä asiakkaat sanovat Arozzi Verona Junior pelituolista

Asiakkaiden mielipiteet ovat olleet jokseenkin toisistaan eriäviä, sillä Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut hieman vaatimattomammat 3,7/5 tähteä, kun taas Google Shoppingin useilta eri kauppapaikoilta yhteen keräämä lukema on ollut jopa 4,5/5. Suurin osa käyttäjistä on ollut tähän pelituoliin todella tyytyväisiä ja moni heistä on kertonut, kuinka heidän lapsensa ovat nostaneet pelaamisensa seuraavalle tasolle tällä tuolilla. Negatiivisia arvioita kuitenkin tuntuu yhdistävän erilaiset haasteet kokoamisen kanssa. Kokoamisen kanssa kannattaa siis olla tarkkana, sillä väärin koottu tuoli ei voi toimia suunnitellulla tavalla.

Luotettavien ammattilaisten toteuttamia riippumattomia testejä emme valitettavasti ole onnistuneet löytämään. Mikäli tämä tuoli kuitenkin myöhemmin sellaisiin laitetaan, tulemme tutustumaan niihin tarkasti ja lisäämään tiivistelmät niistä tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 18 kg
 • Painoraja 60 kg
 • Materiaalit PU-nahka
 • Max. istuimen korkeus 42 cm
 • Min. istuimen korkeus 51 cm
Paras pelituoli kaiuttimilla

X-Rocker Shift pelituoli - nojatuolimainen muotoilu

X-Rocker Shift pelituoli on kunnon löhöilytuoli, josta löytyy hyvä 2.1 kaiutinjärjestelmä ja subwoofer. Hyvän yhdistettävyytensä ansiosta X-Rocker Shiftin saa yhdistettyä kaikkiin yleisimpiin konsoleihin. Tässä nojatuolimaisesti muotoillussa tuolissa on mukava pelailla konsolipelejä ja miksei myös tietokoneella, kunhan pöydän saa laskettua riittävän matalalle. Mukavana lisänä tästä mallista löytyy myös salainen säilytystila istuimen alta.

X-Rocker Shift pelituoli
Paras pelituoli kaiuttimilla

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • 2.1 kaiutinjärjestelmä ja subwoofer
 • Yhdistettävissä konsoleihin
 • Salainen säilytystila

Toimituksemme arvio

Suosittelemme X-Rocker Shift pelituolia kaikille niille, jotka haluavat erittäin mukavan nojatuolityyppisen pelituolin kaiuttimilla. Olemme antaneet tälle mallille parhaan kaiuttimilla varustetun pelituolin palkinnon. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa pehmeä ja kestävä vaahtomuovipehmustettu sisäpuoli, tukevat käsinojat, eSportsiin soveltuva muotoilu, kokoontaitettavuus ja monipuoliset liittimet. Huomaa kuitenkin, että lähetin myydään erikseen ja, että itse tuolin sekä käsinojien korkeudet eivät ole säädettävissä.

Hyvät ja huonot puolet - X-Rocker Shift pelituoli

Plussat

 • Vaahtomuovipehmustettu sisäpuoli
 • Tukevat käsinojat
 • eSportsiin suunniteltu muotoilu
 • Kokoontaitettava
 • Monipuoliset liittimet

Miinukset

 • Lähetin myydään erikseen
 • Rajallinen säädettävyys

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat X-Rocker Shift pelituolin

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 22 kg
 • Materiaalit PU-nahka ja vaahtomuovi

Yhteensopiva lähes kaikkien konsolien kanssa

X-Rocker Shift konsoli pelituolin saa kätevästi yhdistettyä seuraaviin konsoleihin:

 • Playstation 5
 • PlayStation 4
 • PlayStation 3
 • PS VITA
 • Xbox Series X
 • Xbox One
 • Xbox 360
 • Nintendo Switch
 • Wii
 • Wii U
 • 3DS

TEKNISET TIEDOT

 • Paino 22 kg
 • Materiaalit PU-nahka ja vaahtomuovi

Pelituolin ja toimistotuolin erot

Moni pelaaja miettii, kannattaisiko hankkia pelituoli vai toimistotuoli. Samaa kysymystä saattavat pohtia myös monet yrittäjät, jotka ovat päivittämässä toimistonsa kalustoa.

Pelituolit ja toimistotuolit ovat monella tapaa hyvin samankaltaisia. Pelituolien kohdalla valmistajat kuitenkin tuuppaavat panostamaan enemmän mukavuuteen, kun taas toimistotuolien kohdalla ergonomiaa pidetään suuremmassa arvossa.

Tyyliltään pelituolit ovat monesti myös räikeämpiä ja huomiota herättävämpiä, ja toimistotuoleissa visuaalinen muotoilu on tyypillisesti pyritty pitämään hieman hillitympänä. Lopulta suurin ero toimistotuolien ja pelituolien välillä on kuitenkin vain markkinoinnissa sekä brändäyksessä.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tarkoituksenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia pelituoleja olemme luottaneet ulkopuolisten asiantuntijoiden testeihin ja kuluttajien mielipiteisiin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tämän oppaan koostamisessa olemme käyttäneet alla lueteltuja lähteitä.

Asiantuntija- ja testilähteet

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Amazon on erinomainen lähde asiakasarvioiden tutkimiseen, sillä se tavoittaa niin suuren määrän ihmisiä joka puolella maailmaa. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

CLP Racing Vettel – 10.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Arozzi Verona Junior – 10.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Tämä on siitä erityinen sivusto, että se kerää yhteen arvioita lukuisilta jälleenmyyjiltä ja kauppapaikoilta muodostaakseen kattavan yleiskatsauksen asiakkaiden mielipiteistä ja kokemuksista. Olemme hyödyntäneet Googlen asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

L33T Gaming E-Sport Pro – 10.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
X-Rocker Super Mario – 10.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Arozzi Verona Junior – 10.9.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Onko pelituoli hyödyllinen?
Uusimmat RC-tyyliset pelituolit näyttävät vaikuttavilta, mutta ovatko ne oikeasti tarpeellisia? Tätä kysytään meiltä usein. Rehellisesti sanottuna suuri osa pelituoleista ei pysty tarjoamaan laadukasta ergonomiaa ja riittävää säädettävyyttä. Markkinoilta löytyy siis paljon tuotteita, joita myydään selkeään ylihintaan. Tästä huolimatta saatavilla on myös aidosti hyödyllisiä pelituoleja, joissa ergonomia on kohdallaan, säätömahdollisuuksia löytyy riittävästi ja hinta-laatusuhde on asiakkaan kannalta edullinen. Tällaisista pelituoleista voi todella olla hyötyä sekä terveyden että peleissä menestymisen kannalta.
Mikä pelituoli minun kannattaisi valita?
Kannattaa aina pyrkiä valitsemaan sellainen pelituoli, joka sopii juuri sinun omiin tarpeisiisi ja kehosi mittoihin parhaiten. Olemme esitelleet tässä oppaassa 6 erilaista pelituolia, joista jokainen on kohdistettu tietylle asiakasryhmälle. Löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan mallin kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti näihin seikkoihin: ergonomia ja säädettävyys, painoraja, valmistusmateriaalit, tuotetyyppi, hinta, asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot. Tehdessämme omaa tutkimustamme kiinnitimme huomiota juuri näihin seikkoihin. Päädytpä sitten valitsemaan minkä tahansa pelituolin, voit luottaa siihen, että kaikki esittelemämme vaihtoehdot ovat hinta-laatusuhteeltaan fiksuja valintoja.
Kuinka paljon hyvä pelituoli maksaa?
Hyvä pelituoli voi maksaa oikeastaan mitä tahansa aina muutamasta kympistä useisiin satoihin tai jopa tuhansiin euroihin saakka. Tässä oppaassa esittelemämme mallit sijoittuvat suurin piirtein välille 90–450 €. Kokemuksemme mukaan tästä hintahaarukasta selvästi poikkeavat mallit eivät joko pysty tarjoamaan riittävää laatua tai niiden hinnassa on mukana turhaa ilmaa. Esittelemämme budjetti- ja premium-valinnat ovat kummatkin huippuyksilöitä omassa hintaluokassaan, vaikka totta kai premium-tason mallissa on käytetty laadukkaampia valmistusmateriaaleja ja siitä löytyy monipuolisemmat säätömahdollisuudet.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.