Paras parisänky 2024:
Parisänky 160x200 tai 180x200

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

6 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Sitä sanotaan, että vietämme jopa kolmanneksen koko elämästämme sängyssä maaten – ja jotkut meistä jopa huomattavasti enemmän, ainakin jos otamme huomioon kaikki ne pitkät sunnuntaiaamut. Joka tapauksessa unen laatu on todella merkittävä tekijä hyvinvointimme kannalta niin fyysisen kuin henkisenkin terveyden osalta.Hyvään sänkyyn kannattaa siis panostaa ja sellaisen löytämisessä tämä opas auttaa.

Olemme keränneet tähän artikkeliin 6 parasta parisänkyä ja luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin sänkyihin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisiin tarpeisiin. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä parisängyt, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras parisänky 2024 – 6 tuotetta vertailussa

Parisängyn ostajan opas – kiinnitä huomiota näihin seikkoihin:

Koko
Parivuoteita on saatavilla useissa eri kokoluokissa, joten varmista, että valitset juuri omiin ja kumppanisi mittoihin sopivan tuotteen. Leveys on lähinnä mukavuuskysymys, mutta pitkän ihmisen täytyy kiinnittää myös sängyn pituuteen huomiota.

Runko
Runkoja valmistetaan monenlaisista materiaaleista. Voit valita esimerkiksi muovisen tai puisen parisängyn. Runkoja on myös saatavilla erikorkuisilla jaloilla varustettuina, erimuotoisina ja erilaisilla kankailla verhoiltuina. Kaikki nämä piirteet voivat vaikuttaa merkittävästi sängyn mukavuuteen ja ulkonäköön.

Patja
Parisängyn ja oikeastaan minkä tahansa sängyn ehkä jopa olennaisin osa on sen patja. Joihinkin tässä oppaassa esittelemiimme malleihin kuuluu rungon lisäksi myös patja(t), kun taas osan kohdalla kyse on pelkästä rungosta. Patjojen saralla yleisimpiä ovat joustin- ja vaahtomuovipatjat. Patjan laatu saattaa vaikuttaa jopa runkoa enemmän sängyn tarjoamaan unenlaatuun ja terveysvaikutuksiin.

Tuotetyyppi
Kun olet ostamassa parisänkyä, on olennaista ottaa huomioon erilaiset tuotetyypit ja arvioida mikä niistä sopisi sinulle ja kumppanillesi tai lapsillesi parhaiten. Saatavilla on muun muassa perinteisiä ja moottoroituja parisänkyjä.

Hinta
Minkä suuruinen budjettisi on, eli kuinka paljon haluat parisänkyyn sijoittaa? Tuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävästi; edullisen sängyn rungon ilman patjaa voi saada muutamalla kympillä, kun taas kalleimmat sänkysetit laadukkaalla patjalla saattavat maksaa useita tuhansia euroa. Tässä oppaassa esitellyt sänkypaketit sijoittuvat suurin piirtein välille 200–1200 €.

Asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot
Yksi parhaista tavoista muodostaa selkeä käsitys parisängyn hinta-laatusuhteesta on ottaa huomioon sekä asiakkaiden kokemukset että asiantuntijoiden mielipiteet. Me vertaamme näitä näkemyksiä keskenään, jotta sinun ei tarvitse.

arrow-more

Toimituksemme suosikki test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Beliani Avignon 160x200cm - moderni parisänky säilytystilalla

Beliani Avignon on 160 cm leveä ja 200 cm pitkä, valkoinen parisänky säilytystilalla sekä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Se on rakenteeltaan todella matala, mutta siitä löytyy silti runsaasti säilytystilaa esimerkiksi petivaatteille tai mille tahansa muille tavaroille. Sen sisäänrakennetut LED-valot näyttävät todelta hyvältä sängyn valkoista runkoa vasten. Avignonin iskuja vaimentava sälepohja on erittäin luotettavaa sorttia, joten saat tästä mallista kestävän vuoteen pitkäksi aikaa.

Beliani Avignon 160x200cm
Toimituksemme suosikki

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Matala parisänky
 • Iskuja vaimentava sälepohja
 • Sisäänrakennetut LED-valot

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Beliani Avignonin

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys: 160 cm
 • Korkeus: 70 cm

Monipuoliset valo-ohjelmat
Beliani Avignon 160 x 200 cm parisängystä löytyviä moderneja LED-valoja voi helposti säädellä mukana tulevalla kaukosäätimellä. Saat valita seitsemästä eri väristä ja yhden neljästä toimintatavasta (salama, välähdys, häivytys, sulava). Yhdistelemällä eri värejä ja toimintatapoja voit luoda sopivan tunnelman kaikenlaisiin tilanteisiin ja sisustustyyleihin.

Sänkypaketin sisältö
Beliani Avignonin hintaan sisältyy yksi sälepohja (24 säleellä) ja yksi sänkyrunko. Pakettiin ei kuulu patjaa, tyynyjä eikä vuodevaatteita. Kyseessä on siis hyvin pelkistetty sänkypaketti. Hyvä puoli siinä on kuitenkin se, että voit valita omiin mieltymyksiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan patjan. Korkeutensa puolesta tämä parisänky ei ole sieltä korkeimmasta päästä, joten hieman paksumpi patja saattaa olla hyvä hankinta.

Lisätietoja Beliani Avignon 160x200cm

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys: 160 cm
 • Korkeus: 70 cm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Beliani Avignon 160 x 200 cm parisänkyä erityisesti kaikille niille, jotka kaipaavat matalaa parisänkyä, mutta myös kenelle tahansa, joka etsii hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman hyvää vaihtoehtoa. Tämä parisänky onkin toimituksemme ehdoton suosikki. Beliani Avignonin hyviin puoliin kuuluu muun muassa mukava ja leveä makuualusta, vakaa ja kestävä rakenne, hyvä pehmustus sekä lisätukea tarjoava sälepohja. Ainoa huono puoli tässä parisängyssä on se, että sen verhoilussa käytetty keinonahka vaatii hoitoa. Huomaa myös, että patja ei tässä paketissa sisälly hintaan.

Plussat og Miinukset Beliani Avignon 160x200cm

Plussat

 • Mukavan leveä alusta
 • Vakaa ja kestävä rakenne
 • Hyvä pehmustus
 • Lisätukea tarjoava sälepohja

Miinukset

 • Keinonahka vaatii hoitoa
 • Patja ei sisälly hintaan
Paras parisänky premium-luokasta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Chilli Kilmer Jenkkisänky 180x200cm - näyttävä luksussänky

Chilli valmistaa mukavuudeltaan ja tyyliltään ensiluokkaisia sänkyjä, joista jokaiselle myönnetään 7 vuoden takuu. Tämä Kilmer-malli on 180 cm leveä ja 200 cm pitkä parisänky, joka on saatavilla halutessasi myös muistivaahto-/lateksipatjalla. Memory foam -nimelläkin tunnettu patja on hieman hintavampi, mutta sitäkin ergonomisempi vaihtoehto. Hyvänä lisäominaisuutena joustinpatjassa puolestaan on sen irrotettavaa sorttia oleva kangas. Nappaa tästä itsellesi hyvä premium-luokan sänky.

Chilli Kilmer Jenkkisänky 180x200cm
Paras parisänky premium-luokasta

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Saatavilla muistivaahto-/lateksipatjalla
 • 7 vuoden takuu
 • Irrotettava joustinpatjan kangas

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Novali Kilmerin

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys: 180 cm
 • Korkeus: 70 cm

Laadukas memory foam -patja
Chilli Kilmer parisänky on saatavilla vaihtoehtoisesti laadukkaan memory foam -patjan kanssa, joka yhdistää muistivaahtokerroksen sängyn runkoon. Muistivaahtopatja toimii niin, että kehosi oma lämpö saa sen pehmenemään ja siten mukautumaan vartalosi muotoihin. Tämä tarjoaa huomattavaa tukea ja mukavuutta. Memory foam -patja on kuitenkin vain yksi vaihtoehdoista, sillä tämän parisängyn voi tilata myös esimerkiksi joustinpatjalla.

7 vuoden valmistajan takuu
Kaikille Chilli sängyille myönnetään 7 vuoden valmistajan takuu. Voit siis luottaa siihen, että tämäkin parisänky kestää käytössä varmasti todella pitkään, ja mikäli mitään ongelmia ilmaantuu ensimmäisen 7 vuoden aikana, hoitaa valmistaja kaikki mahdolliset huollot tai sängyn vaihtamisen korvaavaan kappaleeseen.

Lisätietoja Chilli Kilmer Jenkkisänky 180x200cm

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys: 180 cm
 • Korkeus: 70 cm

Plussat og Miinukset Chilli Kilmer Jenkkisänky 180x200cm

Plussat

 • Ajaton muotoilu
 • Kestävä verhoilumateriaali
 • Mukavat patjavaihtoehdot
 • Rungon neutraali väri

Miinukset

 • Korkea hinta
 • Sängynpääty ei kuulu pakettiin
Paras parisänky puisella rungolla test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Trademax Meja 180 x 200 cm parisänky - hotellitasoinen jenkkisänky

Trademax Meja on 180 cm leveä ja 200 cm pitkä parisänky, joka vastaa laadultaan hotellitasoista jenkkisänkyä. Siitä löytyy vahvarakenteinen puurunko ja 2 kiinteää patjaa. Tämä parisänky on muotoiltu todella näyttävästi ja siksi se sopiikin erityisesti ajattoman eleganttiin sisustukseen. Se on verhoiltu kestävällä ja hienostuneen värisellä kankaalla, johon tyylikkäät metallijalat yhdistyvät saumattomasti.

Trademax Meja 180 x 200 cm parisänky
Paras parisänky puisella rungolla

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kiinteä puurunko
 • 2 patjaa
 • Näyttävästi muotoiltu

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Trademax Mejan

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys: 180 cm
 • Korkeus: 62 cm

Laadukas pussijousitus
Trademax Mejan joustinpatja hyödyntää pussijousitusta, joka tukee vartaloasi todella hyvin. Tämä jousitus koostuu yksittäisistä jousista, jotka liikkuvat itsenäisesti toisistaan riippumatta. Ne mukailevat vartaloasi ja sen liikkeitä. Tämä auttaa poistamaan ikävää paineen tunnetta. Tässä sängyssä on kaksi erillistä patjaa, joten paljonkaan liikkuvat nukkujat eivät pääse häiritsemään toisiaan yön aikana. Kummassakin joustinpatjassa on myös oma irrotettava päällinen.

Pidä uusi sänkysi hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään
Trademaxin omalla hoitoainesetillä pidät sänkysi verhoilun puhtaana ja raikkaana mahdollisimman pitkään. He suosittelevat tuotteiden käyttöä 2–4 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan useamminkin. Halutessasi voit ostaa lisäksi patjansuojukset, jotka auttavat pitämään patjat puhtaina ja vähentämään pesutarvetta.

Lisätietoja Trademax Meja 180 x 200 cm parisänky

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys: 180 cm
 • Korkeus: 62 cm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Trademax Mejaa kaikille niille, jotka haluavat nimenomaan puurunkoisen sängyn, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Tämä parisänky on toimituksemme ensisijainen valinta puurunkoisten parisänkyjen kategoriasta. Trademax Mejan muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa soveltuvuus jokaiseen nukkuma-asentoon, taskujousituksella varustettu joustinpatja, mukana tulevat kestävät ja tyylikkäät metallijalat sekä joustinpatjojen irrotettavat päälliset. Huomaa kuitenkin, että tämän sängyn runko täytyy kasata itse ja, että sängynpäädyt eivät kuulu pakettiin.

Plussat og Miinukset Trademax Meja 180 x 200 cm parisänky

Plussat

 • Sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin
 • Taskujousituksella varustetut joustinpatjat
 • Kestävät ja tyylikkäät metallijalat
 • Joustinpatjassa irrotettava päällinen

Miinukset

 • Runko on kasattavaa sorttia
 • Sängynpäädyt eivät kuulu pakettiin
Paras parisänky budjettiluokasta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Beliani Roanne Dubbelsäng 140x200cm - pohjoismaalaista laatua

Beliani Roanne on 140 cm leveä ja 200 cm pitkä parisänky, joka on edullisesta hinnastaan todella hyvälaatuinen valinta. Tämä pieni parisänky edustaa pohjoismaista luotettavuutta ja skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Siitä löytyy sekä iskuja vaimentava pohja että todella vakaa rakenne. Modernin harmaa väri ja ajaton muotoilu saavat sen sopimaan monenlaisiin sisustustyyleihin. Huomaa kuitenkin, että tämä on esittelemistämme sängyistä sieltä kapeammasta päästä.

Beliani Roanne Dubbelsäng 140x200cm
Paras parisänky budjettiluokasta

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Skandinaavista muotoilua
 • Iskuja vaimentava pohja
 • Vakaa rakenne

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Beliani Roannen

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys: 140 cm
 • Korkeus: 29 cm

Kilpailukykyisin hinnoin
Beliani valmistaa erittäin kilpailukykyisiä sänkyjä niin hintansa kuin laatunsakin puolesta. Tälle hinta-laatusuhteeltaan erinomaiselle parisängylle myönnetään 5 vuoden valmistajan takuu. Budjettiystävällisestä hinnastaan huolimatta Beliani Roanne on siis todella kestävä ja pitkäikäinen valinta, joka kestää käytössä vuodesta toiseen. Premium-malleihin verrattuna tämä parisänky on monta sataa euroa halvempi, vaikka laadussa ei esiinny suhteessa vastaavaa eroa.

Pohjoismaista muotoilua
Valitsemalla Beliani Roannen tuet suoraan pohjoismaista suunnittelua ja skandinaavisia perinteitä. Onkin jopa hieman yllättävää, että tämänkaltainen pohjoismainen tuote pystyy näinä päivinä kilpailemaan esimerkiksi monien aasialaisten tuotteiden kanssa laadun lisäksi myös hinnassa – kerrankin ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi tukeakseen pohjoismaista designia.

Lisätietoja Beliani Roanne Dubbelsäng 140x200cm

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus: 200 cm
 • Leveys: 140 cm
 • Korkeus: 29 cm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Beliani Roanne parisänkyä erityisesti kaikille niille, jotka ovat ostoksilla hieman pienemmällä budjetilla, mutta haluavat silti sijoittaa laadukkaaseen, pieneen parisänkyyn. Tämä pohjoismaalainen malli onkin toimituksemme ensisijainen budjettivalinta. Beliani Roannen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa soveltuvuus kaikille patjatyypeille, laadukas verhoilu, tukeva runko ja kantavuus aina 300 kiloon saakka. Haluamme myös muistuttaa, että tämä parisänky on korkeudeltaan vain 29 cm, joten rajoitetusti liikkuville henkilöille tämä malli ei välttämättä ole se kaikkein paras vaihtoehto.

Plussat og Miinukset Beliani Roanne Dubbelsäng 140x200cm

Plussat

 • Soveltuu kaikille patjatyypeille
 • Laadukas verhoilu
 • Tukeva runko
 • Kestää jopa 300 kilon painon

Miinukset

 • Todella matala rakenne
Paras parisänky LED-valoilla test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Corium Paris LED Dubbelsäng 160x200cm - näyttävät värimaailmat

Corium Paris LED on PU-keinonahalla verhoiltu moderni parisänky, joka on varustettu sisäänrakennetulla LED-tunnelmavalaistuksella. 6-väriset LED-valot tarjoavat sinulle mahdollisuuden vaihtaa värejä esimerkiksi muun sisustuksen tai oman tunnetilasi mukaan. Nämä valot on sijoitettu kekseliäästi sängynpäädyn yläreunan upotukseen. Joustava sälepohja puolestaan luo mukavan ja joustavan perustan sängylle. Voit valita haluamasi patjan, mutta huomaa, että patja ei kuulu tähän sänkypakettiin. Amazonissa asiakasarvioiden keskiarvo on 4,1/5 tähteä.

Corium Paris LED Dubbelsäng 160x200cm
Paras parisänky LED-valoilla

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • 6-väriset LED-valot
 • Valmistettu PU-keinonahasta
 • Joustava sälepohja

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Corium Paris LEDin

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus 200 cm
 • Leveys 160 cm

Monipuoliset väri- ja kokovaihtoehdot
Vaikka olemmekin tässä artikkelissa nostaneet esiin nimenomaan 200 cm leveän ja 160 cm pitkän mallin, on Corium Paris LED saatavilla myös monissa muissa mitoissa, kuten 140, 180 ja 200 cm:n leveyksillä. Kokojen lisäksi saatavilla on myös lukuisia värivaihtoehtoja. Sängyn jalat ovat kaikissa paketeissa tummat, mutta runko on mahdollista ottaa tummanruskeana, tummanharmaana, valkoisena tai mustana.

Tukeva pehmustettu runko
Sängyn runko on valmistettu kestävästä MDF-puusta ja se viimeistelty keinonahkaverhoilulla. Laadukas runko tuntuu tekevän vaikutuksen erityisesti sen helpolla asennuksella ja vahvalla rakenteella. Laadukas sälepohja puolestaan luo hyvän alustan patjalle ja mahdollistaa siten levolliset sekä terveelliset unet. Kaksiosainen pohja, jossa on puiset säleet ja stabiloiva keskilista, tukevat kroppaa yllättävän hyvin.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Corium Paris LEDistä

Asiakkaat ovat selvästi ottaneet Corium Paris LEDin markkinoilla hyvin vastaan, sillä tätä artikkelia kirjoittaessamme sillä on ollut Amazonissa 4,1/5 tähden asiakasarvioiden keskiarvon. Käyttäjät ovat kehuneet erityisesti tämän parisängyn näyttävää muotoilua, tunnelmaa luovia LED-valoja sekä vaivatonta asennusta, joka onnistuu helposti ohjeita seuraamalla.
Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia testejä ei tämän artikkelin kirjoitushetkellä ole ollut saatavilla, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme tekemään oppaaseemme tarvittavat lisäykset.

Lisätietoja Corium Paris LED Dubbelsäng 160x200cm

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus 200 cm
 • Leveys 160 cm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Corium Paris LED parisänkyä kaikille niille, jotka haluavat näyttävillä LED-valoilla varustellun modernin parisängyn. Tämä sänky on todellinen katseenkääntäjä ja sopiikin erinomaisesti vaikka Airbnb-asuntoon kilpailuetua tuomaan. Olemme antaneet tälle parisängylle parhaiden LED-valojen palkinnon. Corium Parisin muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa kätevä kaukosäädin LED-valoille, helppo asennus, selkeät ohjeet ja modernin ainutlaatuinen muotoilu. Huomaa kuitenkin, että matalan rakenteensa takia tämä sänky kannattaa mahdollisesti yhdistää hieman paksumpaan patjaan.

Plussat og Miinukset Corium Paris LED Dubbelsäng 160x200cm

Plussat

 • Kätevä kaukosäädin LED-valoille
 • Helppo asennus
 • Selkeät ohjeet
 • Ainutlaatuinen muotoilu

Miinukset

 • Matala rakenne
Paras parisänky keinonahkaverhoilulla test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Corium Barcelona Dubbelsäng (med madrass) 180x200cm - patja kuuluu pakettiin

Corium Barcelona 180 x 200 cm on tyylikäs kokonaan valkoinen keinonahalla verhoiltu parisänky, jonka tummat jalat nousevat hauskasti esiin kokovalkoisesta rungosta. Tähän sänkypakettiin kuuluu laadukas, antiallerginen patja, jolla on Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti. Tällä kylmävaahtopatjalla on hyvä ilmaa läpäisevä rakenne, joka tarkoittaa sitä, että se on mukavan viileä kesällä ja lämmin talvella.

Corium Barcelona Dubbelsäng (med madrass) 180x200cm
Paras parisänky keinonahkaverhoilulla

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Verhoiltu keinonahalla
 • Mukana antiallerginen patja
 • Öko-Tex Standard 100 -sertifioitu

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Corium Barcelonan

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus 200 cm
 • Leveys 180 cm
 • Korkeus 78 cm

Öko-Tex Standard 100 -sertifioitu parisänky
Öko-Tex-standardi 100 on kansainvälinen sertifiointijärjestelmä tekstiileille, jota on käytetty vuodesta 1992 alkaen. Tämä standardi kehitettiin rajoittamaan tietynlaisten haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä. Voit siis luottaa siihen, että tästä parisängystä ei löydy haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Corium Barcelonasta

Tätä opasta luodessamme Amazonissa olevien asiakasarvioiden keskiarvo Corium Barcelonan kohdalla on ollut 3,8/5 tähteä. Suurin osa asiakkaista on ollut tähän parisänkyyn siis varsin tyytyväisiä, mutta keskiarvoa hieman toista esittelemäämme Coriumin sänkyä alemmaksi on laskenut muutamat negatiiviset kommentit liittyen heikon tuntuiseen sälepohjaan, jonka säleet saattavat liikkua, jos sängyllä esimerkiksi hypitään.

Riippumattomien asiantuntijoiden toteuttamia testejä ei tämän artikkelin kirjoitushetkellä ole ollut saatavilla, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme tekemään oppaaseemme tarvittavat lisäykset.

Lisätietoja Corium Barcelona Dubbelsäng (med madrass) 180x200cm

TEKNISET TIEDOT

 • Pituus 200 cm
 • Leveys 180 cm
 • Korkeus 78 cm

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Corium Barcelonaa kaikille niille, jotka haluavat nimenomaan keinonahalla verhoillun valkoisen parisängyn. Tämä ei sänky ei välttämättä sovi aivan kaikkiin sisutustyyleihin, mutta tietynlaiseen ilmeeseen se voi olla juuri se oikea valinta. Olemme antaneet tälle tuotteelle parhaan keinonahkaverhoillun parisängyn palkinnon. Corium Barcelonan muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa vaahtomuovipatjan täysi polyesteripitoisuus, hengittävä rakenne, hyvä hinta-laatusuhde ja erinomainen makuumukavuus. Huonoina puolina haluamme kuitenkin nostaa esiin sen hieman hauraan sälepohjan ja sen tosiasian, että mukana tuleva patjanpäällinen ei kestä konepesua lainkaan.

Plussat og Miinukset Corium Barcelona Dubbelsäng (med madrass) 180x200cm

Plussat

 • Vaahtomuovipatjan 100 %:n polyesteripitoisuu
 • Hengittävä rakenne
 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Erinomainen makuumukavuus

Miinukset

 • Hauras sälepohja
 • Patjanpäällinen ei kestä konepesua

Erityyppiset parisängyt ja niiden määritelmät

Saatavilla on paljon erilaisia parisänkyjä, joiden suurimmat erot liittyvät tyypillisesti joko patjatyyppiin tai sängyn runkoon. Kannattaa ottaa myös huomioon se, että joihinkin sänkypaketteihin kuuluu jokin tietty patja, toisissa sen saa valita ja joiden kohdalla patja ei kuulu pakettiin lainkaan. Olemme listanneet tähän erilaisia patja- ja sänkytyyppejä.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tarkoituksenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia parisänkyjä olemme luottaneet ulkopuolisten asiantuntijoiden testeihin ja kuluttajien mielipiteisiin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tämän oppaan koostamisessa olemme käyttäneet alla lueteltuja lähteitä.

Asiantuntija- ja testilähteet

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Amazon on erinomainen lähde asiakasarvioiden tutkimiseen, sillä se tavoittaa niin suuren määrän ihmisiä joka puolella maailmaa. Olemme hyödyntäneet Amazonin asiakasarvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

Corium Paris LED – 6.10.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Corium Barcelona – 6.10.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Mikä on paras parisänky?
Paras parisänky juuri sinulle ja mahdolliselle kumppanillesi on sellainen, joka sopii tarpeisiinne parhaiten. Markkinoilta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista yhden absoluuttisesti parhaan valitseminen ei ole realistista. Meidän toimituksemme tämänhetkinen suosikkimme on kuitenkin Beliani Avignon. Kyseessä on moderni parisänky säilytystilalla ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Jotta voisit löytää juuri itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, suosittelemme kuitenkin tutustumista kaikkiin esittelemiimme parisänkyihin.
Minkälaisia parisänkyjä markkinoilta löytyy?
Markkinoilta löytyy paljon erilaisia parisänkyjä. On muovisia ja puisia parisänkyjä – on paljon erilaisia vaihtoehtoja: moottoroituja parisänkyjä ja ns. perinteisiä ilman moottoria toimivia sänkyjä, kokonaisia sänkypaketteja patjoineen päivineen, pelkkiä runkoja, eri materiaaleilla verhoiltuja sänkyjä ja erilaisilla lisävarusteilla täydennettyjä malleja, kuten LED-valoilla koristeltuja parisänkyjä. Tässä oppaassa olemme perehtyneet ainoastaan moottoroimattomiin parisänkyihin, mutta jos olet kiinnostunut moottorisängyistä, kannattaa tutustua niihin keskittyvään oppaaseemme.
Kuinka paljon hyvä parisänky maksaa?
Hyvä parisänky voi maksaa mitä tahansa aina parista sadasta jopa useisiin tuhansiin euroihin saakka. Tässä oppaassa esittelemämme parisängyt sijoittuvat suurin piirtein välille 200–1200 €. Tämän hintahaarukan ulkopuoleltakin toki löytyy parisänkyjä, mutta oman kokemuksemme mukaan selvästi alle 200 euroa maksavissa malleissa esiintyy liikaa erilaisia puutteita laadun suhteen. Pitkälti yli tuhannen euron sängyissä eivät hinta ja laatu puolestaan kohtaa asiakkaan kannalta edullisella tavalla.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.