Paras padelmaila 2023:
Millainen on hyvä padelmaila

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Padel on noussut maailmalla ja Suomessa viime vuosien aikana erityisen suureen suosioon. Sekä sisä- että ulkokenttiä on alkanut ilmestymään ympäri maata kuin sieniä sateella. Moni on aloittanut harrastuksen vuokramailoilla, mutta alkanut sittemmin harkitsemaan oman padelmailan hankkimista. Jos olet itse tässä tilanteessa, tai olet tullut harrastuksessasi siihen pisteeseen, että haluat päivittää mailasi uuteen – olet tullut oikeaan osoitteeseen.

On olemassa muutamia ratkaisevia tekijöitä, jotka erottavat padelmailat toisistaan. Niihin kuuluvat paino, muoto, jäykkyys ja materiaali. Erityisesti aloittelevilla padelpelaajilla ei ole selkeää käsitystä mailojen eroista ja siksi olemme luoneet tämän oppaan.

Olemme listanneet alle 5 parasta padelmailaa ja luotettavimmat sekä edullisimmat jälleenmyyjät. Vertailua tehdessämme perehdyimme lukuisiin tuotteisiin löytääksemme parhaan vaihtoehdon kaikenlaisille pelaajille. Valintamme perustuvat asiantuntijoiden testeihin ja arvosteluihin, asiakkaiden mielipiteisiin sekä yleiseen hinta-laatusuhteeseen. Löydät nämä padelmailat, niiden plussat ja miinukset sekä erityispiirteet tästä artikkelista.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras padelmaila 2023 – 5 tuotetta vertailussa

Padelmailaa valittaessa on otettava huomioon useita asioita:

Mieti, kuinka usein pelaat, ja valitse taitotasollesi sopiva padelmaila
Jos olet aloittelija tai keskitason pelaaja, halvempi maila, jossa on pehmeä ydin ja sileä pinta, voi olla riittävä. Jos pelaat säännöllisemmin ja korkeammalla tasolla, voi olla syytä investoida edistyksellisempään mailaan.

 • Aloittelija – Ei ole koskaan pelannut tai on kokeillut padelia muutaman kerran, mutta ei pelaa säännöllisesti.
 • Satunnaispelaaja – Pelaa muutaman kerran kuukaudessa.
 • Harrastaja – Pelaa 1-2 kertaa viikossa.
 • Edistynyt – Pelaa 3-4 kertaa viikossa.
 • Kilpapelaaja – Pelaa useita kertoja viikossa ja osallistuu turnauksiin.

Jos olet vasta aloittamassa, mutta aiot pelata paljon, on suositeltavaa aloittaa aloittelijan mailalla ja vaihtaa se uuteen vasta kun taitotasosi nousee.

Valitse pelityyliisi sopiva muoto
 Jos haluat enemmän kontrollia ja suuremman sweet spotin, valitse pyöreä maila. Jos haluat enemmän voimaa, timantin muotoinen maila voi olla hyvä vaihtoehto. Pisaran muotoinen maila puolestaan on monipuolinen vaihtoehto, joka tarjoaa sekä kontrollia että voimaa.

Aloittelijoille suositellaan usein pyöreää mailaa, koska sitä on helpompi hallita. Pisaran muotoista mailaa suositellaan keskitason pelaajille, koska siinä yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet hallinnan ja voiman suhteen, ja timantin muotoinen maila on paras edistyneille pelaajille.

Valitse sopiva pinta
Jos olet aloittelija tai keskitason pelaaja, sileä pinta voi tarjota parempaa kontrollia. Jos olet kokeneempi ja haluat saada pallon pyörimään kunnolla, karhea pinta voi olla eduksesi.

Valitse sopiva kovuus. Pehmeä ydin voi antaa enemmän voimaa lyönteihin, mutta se myös vie nopeutta voimalyönneiltäsi. Kovempi ydin on tehokkaampi iskulyönneissä, mutta se ei tarjoa juurikaan lisätehoa tavallisiin lyönteihin. Pehmeää ydintä suositellaan usein aloittelijoille ja kovempaa ydintä edistyneemmille pelaajille.

Valitse sopiva runkomateriaali
Lasikuitu on joustavampaa kuin hiili, ja sillä voi olla mukavampi pelata, mutta hiili on kestävämpää. Aloittelijana on usein helpompi tuottaa voimaa lasikuitumailalla.

Valitse sopiva paino
Keskimääräinen padelmaila painaa noin 360-390 grammaa. Jos sinulla on vammoja tai olet pienikokoinen, kevyempi maila voi olla eduksesi, koska se rasittaa niveliä vähemmän. Jos haluat lisää voimaa lyönteihisi, painavampi maila voi olla eduksi, koska se antaa enemmän vauhtia lyönneille. On kuitenkin tärkeää löytää oikea tasapaino painon ja hallinnan välillä, sillä liian painavaa mailaa voi olla vaikea käsitellä ja se voi vaikuttaa tarkkuuteen.

Harkitse paksumpaa kahvaa
Kaikissa padelmailoissa on sama kahvakoko, mutta voit ostaa erilaisen gripin, jos haluat paksumman kädensijan. Tämä voi auttaa suojaamaan rannettasi, olkapäätäsi ja kyynärpäätäsi.

Valitse sopiva budjetti
Padel-mailoja on saatavilla eri hintaluokissa. Jos olet aloittelija, voi olla hyvä idea aloittaa halvemmalla mailalla ja päivittää sitä, kun olet kokeneempi ja olet alkanut pelata säännöllisemmin. Jos pelaat korkeammalla tasolla, voi olla syytä investoida kehittyneempään mailaan. Halvat padelmailat ovat usein alle 100 euroa ja kalleimmat mallit voivat maksaa jopa yli 200 euroa.

Lue asiakkaiden ja asiantuntijoiden arvosteluita
Ota huomioon, mitä aiemmat asiakkaat ovat sanoneet tutkimasi padelmailan painosta ja yleisestä hallittavuudesta sekä siitä, miten se reagoi lyönteihin ja kuinka voimakas se on.

Asiantuntija-arvosteluista voi olla paljon hyötyä, sillä niissä vertaillaan usein eri padelmailoja keskenään. Tällaisiin vertailuihin tutustuminen voi auttaa sinua tekemään harkitun ostopäätöksen. Asiantuntija-arvosteluissa otetaan usein huomioon esimerkiksi käytetyt materiaalit, mailan rakenne ja sen yleinen suorituskyky. Lukemalla asiakkaiden ja asiantuntijoiden arvosteluja saat paremman käsityksen siitä, miten tietty padelmaila käyttäytyy ja voisiko se sopia sinun pelityyliisi ja taitotasoosi.

Muista, että padelmailan valinta riippuu henkilökohtaisesta pelityylistäsi ja mieltymyksistäsi, mutta kun otat huomioon edellä mainitut tekijät, voit löytää sellaisen padelmailan mikä sopii sinulle parhaiten.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Toimituksemme suosikki test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Babolat Viper Air 2022 padelmaila - etterä all-around-maila

 • Google (asiakkaat): 4,7/5

Babolat Viper Air 2022 on ketterä ja tehokas all-around-padelmaila, joka sopii erityisesti jo jonkin verran kokemusta omaaville pelaajille. Tämä padelmaila hyödyntää X-EVA-teknologiaa ja 3D SPIN + -ominaisuutta. Mailan ainutlaatuinen dynaamisuus tulee parhaiten esiin erityisesti iskulyönneissä. Tätä mailaa käyttäessäsi voit siis olla se, joka pakottaa aina tilaisuuden tullen vastustajasi reagoimaan. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keksiarvo on huikeat 4,7/5 tähteä.

Babolat Viper Air 2022 padelmaila
Toimituksemme suosikki

Babolat Viper Air 2022 padelmaila - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • X-EVA-teknologia
 • 3D SPIN +
 • Erinomainen iskulyönteihin

Toimituksemme arvio

Suosittelemme tätä padelmailaa erityisesti pelaajille, joilla on jo jonkinlainen kosketus lajiin ja halu kehittyä, sillä kyseessä ei ole se kaikkein halvin malli. Toki, jos haluat panostaa ensimmäiseen mailaasi ja aloittaa pelit heti huippuluokkaisella mailalla, on tämä erinomainen valinta, sillä kyseessä on toimituksemme ehdoton suosikkimaila.

Babolat Viper Air 2022:n muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa pitkä grippi, erinomainen suorituskyky verkolla, kevyt paino ja soveltuvuus edistyneille pelaajille. Kevyt paino tekee tästä myös hyvän padelmailan naisille. Huomaa kuitenkin, että tämä malli ei tarjoa tukea momentumin tuottamiseen ja, että kovuutensa ansiosta se ei välttämättä sovi kaikille.

Hyvät ja huonot puolet - Babolat Viper Air 2022 padelmaila

Plussat

 • Pitkä grippi
 • Erinomainen suorituskyky verkolla
 • Kevyt paino
 • Sopii hyvin edistyneille pelaajille
 • Hyvä padelmaila naiselle

Miinukset

 • Pitkä grippi Ei tarjoa tukea momentumin tuottamiseen
 • Kovuus ei välttämättä miellytä kaikkia

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Babolat Viper Air 2022:n

TEKNISET TIEDOT

 • Muoto Hybrid
 • Tasapaino Keskitetty
 • Pintamateriaali Hiili
 • Runkoprofiili 38 mm
 • Paino 345 g

Äärimmäistä hallittavuutta hyökkäävään peliin

Babolat Viper Air 2022 on suunniteltu erityisesti ketterille ja aggressiivisesti hyökkääville pelaajille. Sen ominaisuuksissa on haluttu kiinnittää erityistä huomiota siihen, että se pysyy mukana ja pystyy suoriutumaan nopeissa liikkeissä sekä tilanteissa. Babolat on onnistunut tässä erinomaisesti, sillä vuoden 2022 Viper Air pystyy tarjoamaan räjähtävää nopeutta ja erinomaista hallintaa aktiivisesti hyökkäävälle pelaajalle.

Uutuusteknologiaa – X-EVA-ydin

Babolat Viper Air 2022:n sisin kerros eli ydin on valmistettu käyttämällä Babolatin omaa X-EVA-uutuusteknologiaa. Ydin on koostettu kolmesta erilaisesta EVA-kerroksesta, jotka yhdessä tarjoavat vertaansa vailla olevaa tehokkuutta. Kaksi ulointa kerrosta ovat kohtalaisen jäykkiä, jonka ansiosta ne tuovat lisänopeutta koviin iskulyönteihin. Pehmeä sisäkerros puolestaan mahdollistaa suuremman virhemarginaalin ja tarkat, pehmeät osumat.

Mitä asiakkaat sanovat Babolat Viper Air 2022:sta

Babolat Viper Air 2022 on myös asiakkaiden keskuudessa yksi suosituimmista padelmailoista. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä sen asiakasarvioiden keskiarvo Google Shoppingissa on ollut huikeat 4,7/5 tähteä. Kyseessä on siis yksi parhaiten arvostelluista mailoista. Käyttäjät ovat pitäneet erityisesti Viper Airin dynaamisuudesta ja sen mahdollistamasta aggressiivisesta pelitavasta.

Asiantuntijoiden toteuttamia riippumattomia padelmailojen testejä eikä siten myöskään arvosteluja ole valitettavasti ollut saatavilla, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme lisäämään tiivistelmät niistä tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Muoto Hybrid
 • Tasapaino Keskitetty
 • Pintamateriaali Hiili
 • Runkoprofiili 38 mm
 • Paino 345 g
Paras padelmaila budjettiluokassa test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Head Flash Pro 2022 padelmaila - edullinen mutta laadukas

 • Google (asiakkaat): 4,9/5

Head Flash Pro 2022 on pisaranmuotoinen padelmaila, jonka saa hankittua itselleen hyvinkin edulliseen hintaan. Laadultaan kyseessä ei kuitenkaan todellakaan ole mikään sekundamalli. Flash Pro:n vahvistettu runko kätkee sisälleen hieman tavallista jäykemmän ytimen, mutta painoltaan tämä maila on kuitenkin erittäin kevyt. Google Shoppingin asiakkaat ovat pitäneet tästä suorituskykyisestä padelmailasta kovasti antaessaan sille 4,9/5 tähden keskiarvon.

Head Flash Pro 2022 padelmaila
Paras padelmaila budjettiluokassa

Head Flash Pro 2022 padelmaila - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Kevyt ja suorituskykyinen
 • Hieman jäykempi ydin
 • Vahvistettu runko

Toimituksemme arvio

Head Flash Pro 2022 on hyvä padelmaila aloittelijalle ensimmäiseksi mailaksi ja toki myös kokeneemmallekin pelaajalle, joka haluaa hankkia laadukkaan budjettimailan. Tämä malli onkin toimituksemme ensisijainen budjettivalinta. Head Flash Pro 2022:n muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa tyylikäs muotoilu, suuri ”sweet spot”, mukava tuntuma kädessä ja hyvä tasapainoisuus. Huomaa kuitenkin, että tämä maila ei ole erityisen hyvä kierrelyönteihin.

Hyvät ja huonot puolet - Head Flash Pro 2022 padelmaila

Plussat

 • Tyylikäs muotoilu
 • Suuri ”sweet spot”
 • Mukava tuntuma kädessä
 • Tasapainoinen

Miinukset

 • Kierrelyönnit

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Head Flash Pro 2022:n

Aloittelijoista keskitason pelaajiin saakka

Head Flash Pro 2022 on mielestämme yksi parhaista padelmailoista aloittelijoille, mutta se sopii hyvin jo hieman kokeneemmillekin keskitason pelaajille. Headin omien markkinointitekstien perusteella tämä padelmaila on suunniteltu nimenomaan niille, jotka haluavat vielä muokata ja parantaa peliään. Tällä mailalla on helppo pelata ja siinä on suuri ”sweet spot”, joka tarkoittaa siis suomeksi sitä, että optimaalinen osumakohta on tavallista suurempi.

Integrated Protector System (IPS) – suojaa kolhuilta

Head Flash Pro 2022 on siitäkin syystä sopiva padelmaila aloittelijalle, että siitä löytyy vahva hiilipuskuri; Integrated Protector System (IPS). Tämä puskuri suojaa mailaa kaikenlaisilta kolhuilta ja naarmuilta. Saat tästä mailasta itsellesi pitkäikäisen työkalun, joka ei hetkahda maa- tai seinäosumista tai edes siitä, että mailasi pääsisi lentämään kädestäsi.

Mitä asiakkaat sanovat Head Flash Pro 2022:sta

Head Flash Pro 2022:sta on tullut todellinen hittituote asiakkaiden keskuudessa. Käyttäjät ovat huomanneet tämän padelmailan erinomaisen hinta-laatusuhteen ja puskaradio on tehnyt tehtävänsä. Parhaimmillaan tämän mailan saa ostettua alle satasella ja juuri tähän ihmiset ovat olleet erityisen tyytyväisiä. Monien mielestä tämä maila pärjää täysin jopa kaksi kertaa kalliimmille kilpakumppaneillensa.

Asiantuntijoiden toteuttamia riippumattomia padelmailojen testejä eikä siten myöskään arvosteluja ole valitettavasti ollut saatavilla, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme lisäämään tiivistelmät niistä tähän oppaaseen.

Paras padelmaila premium-luokassa test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Babolat Technical Viper 2022 padelmaila - eliittitason pelaajille

 • Google (asiakkaat): 4,8/5

Babolat Technical Viper 2022 on timantinmuotoinen, huippuluokkainen padelmaila hyökkäävälle kilpapelaajalle tai aktiiviselle harrastajalle. Sen Holes Pattern System on luotu tuottamaan kontrollia ja voimaa lyönteihin. Babolat on tunnettu ranskalainen valmistaja, joka on itseasiassa maailman vanhin mailapeleihin erikoistunut yhtiö, joten he tietävät asian jos toisenkin padelista. Google Shoppingissa tällä mallilla on 4,8/5 tähden keskiarvo.

Babolat Technical Viper 2022 padelmaila
Paras padelmaila premium-luokassa

Babolat Technical Viper 2022 padelmaila - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Kilpapelaajalle tai aktiiviselle harrastajall
 • Holes Pattern System
 • Maailman vanhimmalta mailapeliyhtiöltä

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Babolat Technical Viper 2022 padelmailaa erityisesti kaikille eliittitason pelaajille, jotka haluavat parasta mahdollista laatua. Babolat Technical Viper 2022 on toimituksemme ensisijainen premium-valinta. Sen hyviin puoliin kuuluu muun muassa voimakkaat lyönnit, erinomainen soveltuvuus aggressiiviseen hyökkäyspeliin ja ensiluokkainen ergonomia. Huomaa kuitenkin, että puolustuspeliin tämä padelmaila ei ole se kaikkein paras valinta.

Hyvät ja huonot puolet - Babolat Technical Viper 2022 padelmaila

Plussat

 • Voimakkaat lyönnit
 • Sopii aggressiiviseen hyökkäyspeliin
 • Erinomainen ergonomia

Miinukset

 • Soveltuvuus puolustuspelaamiseen

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Babolat Technical Viper 2022:n

Viper Airin ja Technical Viperin erot

Olemme ottaneet tähän oppaaseen Babolatilta mukaan sekä Viper Airin että Technical Viperin. Molemmat mailat soveltuvat erityisesti tehokkaaseen hyökkäyspeliin.  Kummatkin näistä mailoista ovat erinomaisia valintoja, mutta niissä on tietyt eroavaisuutensa.

Technical Viper 2022 on timantinmuotoinen ja sen tasapainotus sijaitsee yläosassa niin, että sen ”sweet spot” muodostaa kauemmaksi kädestä ja on kooltaan pienempi. Viper Air puolestaan on muotoilultaan tietynlainen hybridi ja sen mailan keskiössä sijaitseva ”sweet spot” on isompi. Technical Viperilla pystyy siis lyömään vieläkin kovempia hyökkääviä lyöntejä, sillä ylempänä oleva ”sweet spot” tarkoittaa suurempaa vipuvartta. Toisaalta tästä syystä Technical Viper on nimensä mukaisesti teknisempi ja vaikeammin hallittavissa.

Mitä asiakkaat sanovat Babolat Technical Viper 2022:sta

Asiakkaiden keskuudessa ja erityisesti kokeneiden pelaajien parissa Babolat Technical Viper 2022 on todella suosittu valinta. Myös monet ammattipelaajat ovat huomanneet sen erinomaiset ominaisuudet. Google Shopping kerää yhteen asiakasarviot useista eri lähteistä, ja tämän artikkelin kirjoitushetkellä niiden keskiarvo on ollut vakuuttavat 4,8/5 tähteä.

Asiantuntijoiden toteuttamia riippumattomia padelmailojen testejä eikä siten myöskään arvosteluja ole valitettavasti ollut saatavilla, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme lisäämään tiivistelmät niistä tähän oppaaseen.

Paras padelmaila testissä (Tiebreaker) test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 padelmaila - Sanyo Gutierrezille suunniteltu maila

 • Tiebreaker: ostosuositus
 • Google (asiakkaat): 4,9/5

Sanyo Gutierrezille 2021 kaudelle suunniteltu Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 on asiakkaiden suosikki, mikäli Google Shoppingin keräämiin arvosteluihin on luottaminen. Myös Tiebreakerin ammattilaiset ovat antaneet tälle padelmailalle vahvan ostosuosituksen. Yhdessä sen Anti-Shock-teknologia, hiili- ja grafeenirakenne sekä innovatiiviset spiraalikuidut tekevät tästä mallista todella mukavan ja hyvin hallittavissa olevan mailan.

Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 padelmaila
Paras padelmaila testissä (Tiebreaker)

Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 padelmaila - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Anti-Shock-teknologia
 • Hiili- ja grafeenirakenne
 • Innovatiiviset spiraalikuidut

Toimituksemme arvio

Suosittelemme Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 padelmailaa oikeastaan kenelle tahansa, joka haluaa hieman edullisemman, mutta kuitenkin budjettivalintaamme arvokkaamman mailan. Kyseessä on todellinen testimenestys. Tämän padelmailan hyviin puoliin kuuluu muun muassa loistava muotoilu, laadukkaat materiaalit, hyvä tasapaino voiman ja kontrollin välillä sekä erinomainen hinta-laatusuhde. Haluamme kuitenkin huomauttaa tai oikeastaan tuoda esille sellaisen parannusehdotuksen, että strukturoidumpi iskupinta voisi tarjota vieläkin paremman pidon.

Hyvät ja huonot puolet - Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 padelmaila

Plussat

 • Loistava muotoilu
 • Laadukkaat materiaalit
 • Hyvä tasapaino voiman ja kontrollin välillä
 • Erinomainen hinta-laatusuhde

Miinukset

 • Iskupinta voisi olla strukturoidumpi

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021:n

TEKNISET TIEDOT

 • Muoto Pisara
 • Tasapaino Keskitetty
 • Pintamateriaali Lasikuitu
 • Runkoprofiili 38 mm
 • Paino 360 g

Anti-Shock-teknologia suojaa mailaa

Tämän ainutlaatuisen polymeerimateriaalin ansiosta Head on onnistunut luomaan sellaisen uloimman puskurin Graphene 360+ Alpha Eliteen, joka luo uskomattoman vahvan suojan. IBS2:n päälle sijoitettu erityinen kalvo ei ainoastaan tarjoa pidempää käyttöikää, vaan se myös vähentää naarmujen syntymistä ja pitää mailasi hyvännäköisenä mahdollisimman pitkään.

Uusinta teknologiaa – innovatiiviset spiraalikuidut

Spiralfibers eli spiraalikuidut ovat kuituja, jotka venyvät ja kiertyvät pallon iskun vaikutuksesta. Nämä innovatiiviset kuidut tarjoavat tavallista paremman joustavuuden ja puhtaamman iskuntuntuman. Suosittelemme kokeilemaan ”tavallista” padelmailaa ja sen jälkeen spiraalikuiduista valmistettua mailaa, esimerkiksi Graphene 360+ Alpha Eliteä, ja katsomaan huomaatko eron.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021:sta

Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 on yksi asiakkaiden kaikkien aikojen suosikeista. Google Shopping kerää yhteen asiakasarviot useilta eri jälleenmyyjiltä ja kauppapaikoilta, ja tämän artikkelin kirjoitushetkellä niiden keskiarvo on ollut täydellisyyttä hipovat 4,9/5 tähteä. Asiakkaat eivät ole löytäneet mitään mainitsemisen arvoista negatiivista huomioitavaa tästä padelmailasta. He ovat vain kiitelleet erityisesti sen hinta-laatusuhdetta ja laadukkaiden materiaalien tuomaa pitkäikäisyyttä.

Tiebreakerin ammattilaiset ovat testanneet ja arvioineet tämän padelmailan, vaikka varsinaista arvosanaa he eivät olekaan antaneet. Heidän tiivistelmänsä mukaan kyseessä on ensisijaisesti Sanyo Gutierrezille suunniteltu maila, joka sopii parhaiten vasenkätisille pelaajille, mutta kuten myös Sanyo on itse sanonut: toimii se hyvin myös hyökkäävämpää peliä pelaaville oikeakätisille pelaajille. Tiebreaker on antanut tälle mailalle ostosuosituksen.

TEKNISET TIEDOT

 • Muoto Pisara
 • Tasapaino Keskitetty
 • Pintamateriaali Lasikuitu
 • Runkoprofiili 38 mm
 • Paino 360 g

Katso tuotteen visuaalinen esittely tästä:

Lue lisää - Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 padelmaila
Paras padelmaila tarkalla kontrollilla test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

NOX ML10 Pro Cup Black Edition padelmaila - yhteistyössä Miguel Lampertin kanssa

 • Google (asiakkaat): 4,7/5

NOX ML10 Pro Cup Black Edition on Miguel Lampertin kanssa yhteistyössä suunniteltu padelmaila, joka tarjoaa erinomaisen kontrollin tinkimättä kuitenkaan liikaa voimasta. Tämä maila hyödyntää SmartStrap-teknologiaa, joka takaa sen, että maila ei koskaan lennä kädestäsi. HR3-ydin ja Carbon Frame -hiilikuiturakenne puolestaan mahdollistavat ensiluokkaisen kontrollin. Google Shoppingissa asiakasarvioiden keskiarvo tällä mailalla on 4,7/5 tähteä.

NOX ML10 Pro Cup Black Edition padelmaila
Paras padelmaila tarkalla kontrollilla

NOX ML10 Pro Cup Black Edition padelmaila - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • SmartStrap-teknologia
 • HR3-ydin
 • Carbon Frame -hiilikuiturakenne

Toimituksemme arvio

Suosittelemme NOX ML10 Pro Cup Black Editionia kaikille niille, jotka haluavat peleihinsä parasta mahdollista kontrollia. Tämä malli ei siis välttämättä ole se kaikkein kovalyöntisin hyökkäysmaila. Olemme antaneet NOX ML10 Pro Cup Black Editionille palkinnon nimenomaan parhaasta kontrollista. Sen muihin hyviin puoliin kuuluu muun muassa laadukkaat materiaalit, hyvä kestävyys, hiili- ja metallipohjainen lasikuitu sekä erinomaisen tasapainoisuus. Mailan suoja voisi kuitenkin olla hieman isompi.

Hyvät ja huonot puolet - NOX ML10 Pro Cup Black Edition padelmaila

Plussat

 • Laadukkaat materiaalit
 • Hyvä kestävyys
 • Hiili- ja metallipohjainen lasikuitu
 • Erinomainen tasapainoisuus

Miinukset

 • Mailan suoja voisi olla isompi

Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin ostat NOX ML10 Pro Cup Black Editionin

TEKNISET TIEDOT

 • Muoto Pyöreä
 • Tasapaino Alaosassa
 • Pintamateriaali Lasikuitu
 • Runkoprofiili 38 mm
 • Paino 360 g

Suuri ”sweet spot” helpottaa pelaamista

NOX ML10 Pro Cup Black Edition on hyvin monipuolinen, pyöreä maila, joka tarjoaa pelaajalle erinomaisen kontrollin. Sen ”sweet spot” on tavallista suurempi, eli se antaa anteeksi hieman normaalia enemmän. Tästä syystä tämä maila sopii hyvin aloittelijoille. NOX ML10 Pro Cup Black Editionia kuitenkin käytetään myös kilpatasolla, koska osa pelaajista kokee suuren ”sweet spotin” hyödylliseksi intensiivisissä peleissä etenkin puolustaessa.

Kaksikerroksinen hiili- ja lasikuituseos

NOX ML10 Pro Cup Black Edition on valmistettu kaksikerroksisesta hiili- ja lasikuituseoksesta. Tämä mailan pinnalla oleva seos tuo palloon todella hyvän kontrollin, mutta voimantuottoakin löytyy HR3-ytimen ansiosta. NOX ML10 Pro Cup Black Editionilla onnistuu niin peruslyönnit kuin voimakkaat iskutkin.

Mitä asiakkaat sanovat NOX ML10 Pro Cup Black Editionista

Google Shopping kerää yhteen asiakkaiden arviot useista eri lähteistä, ja niiden keskiarvo on tämän artikkelin kirjoitushetkellä ollut 4,7/5 tähteä. On siis sanomattakin selvää, että kyseessä on käyttäjien ylistämä padelmaila. Kommenteissaan käyttäjät ovat kehuneet erityisesti tämän mailan erinomaista kontrollia. Harvat negatiiviset kommentit koskevat lähinnä sitä, että voimaa tämä maila ei pysty tuottamaan aivan yhtä paljon, kuin puhtaaseen hyökkäyspeliin suunnitellut mallit.

Asiantuntijoiden toteuttamia riippumattomia padelmailojen testejä eikä siten myöskään arvosteluja ole valitettavasti ollut saatavilla, mutta mikäli sellaisia jatkossa julkaistaan, tulemme lisäämään tiivistelmät niistä tähän oppaaseen.

TEKNISET TIEDOT

 • Muoto Pyöreä
 • Tasapaino Alaosassa
 • Pintamateriaali Lasikuitu
 • Runkoprofiili 38 mm
 • Paino 360 g

Padelmailan ja tennismailan erot

Tenniksessä käytetään pidemmällä kahvalla varustettua kielimailaa ja padelissa puolestaan lyhytvartista mailaa, jossa on vaahtomuoviydin, lasikuitu/hiilikuitukuori eikä kieliä lainkaan.

Vaikka kyseessä onkin tietynlaiset sisarlajit, ovat mailat ominaisuuksiltaan hyvin erilaisia. Padelmailaa ei siis voi lainkaan käyttää tennistä pelatessa, eikä tennismailaa padelissa.

Padel- ja tennismailojen erot on luotu vastaamaan kunkin pelin erityispiirteitä. Tennismailassa on kielet, joiden avulla pelaaja voi lyödä pallon verkon yli tarvittavalla teholla, vaikka seisoisikin selvästi ”kentän ulkopuolella” eli viivan takana.

Padelissa kentän suljetut rajat tekevät kaikesta ylimääräisestä voimasta tarpeettoman, ja sen sijaan onkin huomattavasti tärkeämpää hallita lyöntejä tarkemmin.

Käyttämämme lähteet

Tämän artikkelin koostamiseen on käytetty paljon aikaa, sillä tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman objektiivinen arvio jokaisesta tuotteesta. Arvioidessamme erilaisia padelmailoja olemme luottaneet ulkopuolisiin asiantuntijoihin ja kuluttajien arvioihin kansainvälisesti. Tutkimustiimimme on tutkinut markkinoita ja käynyt läpi kaikki asiaankuuluvat lähteet. Tässä vertailussa olemme käyttäneet seuraavien tahojen testejä, arvosteluja ja asiakasarvioita:

Asiantuntija- ja testilähteet

Tiebreaker

Ajatus Tiebreaker.pt:n, maila-arvostelusivuston luomisesta syntyi heidän perustajansa henkilökohtaisista kokemuksista; useista epäonnistuneista mailaostoksista. Hän oli kokenut, että kaikki netistä löytyvä tieto oli joko ollut hyvin pintapuolista tai ei vastannut sitä, minkälaiseksi maila todellisuudessa oli osoittautunut. Olemme hyödyntäneet Tiebreakerin testejä ja arvosteluja seuraavien tuotteiden kohdalla:

Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 – n.d. – Lue koko arvostelu täältä.

Asiakasarviot

Google

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat kerätty lukuisista kauppapaikoista. Olemme hyödyntäneet näitä arvioita seuraavien tuotteiden kohdalla:

NOX ML10 Pro Cup Black Edition – 24.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Head Flash Pro 2022 – 24.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Babolat Technical Viper 2022 – 24.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021 – 24.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.
NOX ML10 Pro Cup Black Edition – 24.8.2022 – Katso asiakasarviot täältä.

FAQ

Mikä on paras padelmaila?
Paras padelmaila on sellainen, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi ja pelitapaasi parhaiten. Hyvä padelmaila harrastajalle voi olla hyvinkin erilainen kuin kilpapelaajalle suunniteltu malli. Mailoja löytyy niin paljon erilaisia, että jokaiseen budjettiin ja pelityyliin löytyy varmasti sopiva. Tästä syystä olemme esitelleet 5 mahdollisimman erilaista padelmailaa, joiden joukosta se paras padelmaila voi löytyä kaikille lukijoillemme.
Mitä minun tulisi ottaa huomioon ennen padelmailan ostamista?
Kun olet arvioinut omat tarpeesi, kokemustasosi ja pelityylisi, voit alkaa vertailemaan erilaisia padelmailoja keskenään. Vertailua tehdessäsi kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti näihin seikkoihin: paino, muoto, jäykkyys ja materiaali, tuotetyyppi, hinta, asiakaskokemukset ja asiantuntijoiden arviot. Me olemme arvioineet mailoja ja tehneet valintamme juuri näiden tekijöiden perusteella. Tämän lisäksi olemme nostaneet erityisesti hinta-laatusuhteen yhdeksi tärkeimmistä kriteereistä. Voit siis luottaa siihen, että kaikki tässä oppaassa esitellyt mallit ovat hyviä ostoksia.
Kuinka paljon hyvä padelmaila maksaa?
Hyvä padelmaila harrastajalle tai kilpatason pelaajalle voi maksaa mitä tahansa aina hieman vajaasta satasesta useisiin satoihin euroihin. Tässä oppaassa esittelemämme mailat sijoittuvat suurin piirtein välille 90–250 €. Tätä huomattavasti halvemmat mallit eivät kokemuksemme mukaan ole hyviä padelmailoja, vaan niissä tuppaa esiintymään liikaa erilaisia puutteita. Tätä hintahaarukkaa huomattavasti kalliimmat mallit eivät puolestaan pysty tarjoamaan rahalle mielestämme riittävästi vastinetta.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.