Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras magnesium 2024:
Parhaat magnesiumlisät testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

7 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Magnesium on tärkeä kivennäisaine, joka auttaa säätelemään monia kehon toimintoja, mutta voi olla haastavaa saada riittävästi magnesiumia pelkästään tavallisesta ravinnosta. Magnesiumin puute voi aiheuttaa väsymystä, lihaskramppeja ja päänsärkyä. Voit yrittää nauttia enemmän magnesiumia sisältäviä elintarvikkeita, kuten pinaattia tai manteleita, mutta tämä ei ole aina niin helppoa arjen keskellä. Siksi magnesiumlisät ovat hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat varmistaa, että he saavat riittävän määrän magnesiumia. Tähän artikkeliin olemme ottaneet mukaan parhaat markkinoilla saatavilla olevat magnesiumlisät, jotta voit tehdä harkitun valinnan.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras magnesium 2024 – 7 tuotetta vertailussa

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Puori M3 magnesium - lisänä sinkki ja B-vitamiini

 • 4.6/5 Amazonissa
 • 4.3/5 Google Shoppingissa

Puori M3 sisältää kolme tärkeää magnesiumin muotoa, mikä valmistajan mukaan voi auttaa unen ongelmiin ja vähentää lihaskireyttä ja kouristuksia. Puori M3 magnesium sopii erinomaisesti aktiivisille ihmisille, liikunnanharrastajille ja kaikille, jotka etsivät luonnollista tapaa tukea yleistä terveyttä ja hyvinvointiaan.

Puori M3 magnesium

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Omenahappo, sinkki ja B6-vitamiinia
 • 3 erilaista magnesiumia
 • Kasviperäiset kapselit

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Puori M3

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 120

Puori M3 magnesiumlisä tarjoaa kattavan ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin, sillä se sisältää tehokkaan yhdistelmän kolmea keskeistä magnesiumin muotoa sekä omenahappoa, sinkkiä ja B6-vitamiinia.

Tämä ravintolisä sopii sekä lapsille että yli 11-vuotiaille aikuisille, ja se on helppo sisällyttää päivittäisiin rutiineihin. Se on valmistettu kasvikapseleista ja on laktoositon, joten se on ihanteellinen valinta niille, joilla on erilaisia ruokavaliorajoituksia. Ota kolme kapselia päivässä, jotta voit kokea tämän monipuolisen tuotteen täyden hyödyn.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Puori M3:sta

Käyttäjien arviot tästä magnesiumlisäravinteesta ovat olleet myönteisiä, sillä Googlen yhteenlaskettujen käyttäjäarvostelujen mukaan tulos on 4,3/5 tähteä ja Amazonin 4,6/5 tähteä. Monet käyttäjät ovat havainneet magnesiumin auttavan saavuttamaan syvemmän ja rauhallisemman unen jo 10-15 minuutissa kapselin ottamisen jälkeen. Lisäksi magnesiumin on raportoitu vähentävän jalkakramppeja ja olevan myös vatsaystävällisempi kuin joidenkin muiden magnesiumlisien.

Jotkut käyttäjät ovat kokeilleet magnesiumia noin kuuden kuukauden ajan ja ottaneet sitä vuorotellen B-vitamiinin kanssa aamuisin, ja he ovat ilmoittaneet tuntevansa olonsa rentoutuneemmaksi sekä energisemmäksi päivän aikana. On suositeltavaa ottaa 3 pilleriä päivässä, jotta saadaan 300 mg:n päiväannos täyteen. Tämä saattaa tehdä tuotteesta hieman kalliin.

Lisätietoja Puori M3 magnesium

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 120

Toimituksemme arvio

Puori M3 magnesium on erinomainen valinta niille, jotka haluavat vähentää väsymystä. Se on myös GMP-sertifioitu laadultaan, joten tiedät, että sen käyttö on turvallista. Vaikka hinta saattaa olla siellä korkeammalla puolella, sen hyödylliset vaikutukset korvaavat tämän haittapuolen. Kaiken kaikkiaan Puori M3 on hyvä magnesiumlisä, jolla on runsaasti harkitsemisen arvoisia etuja.

Plussat og Miinukset Puori M3 magnesium

Plussat

 • Helposti imeytyvä muoto
 • Laktoositon
 • Vähentää väsymystä ja auttaa ylläpitämään normaalia aineenvaihduntaa
 • GMP-sertifioitu

Miinukset

 • Hieman tyyris
 • 3 kapselia päivässä

Great Earth Super Magnesium - lisänä kurkuma ja mustapippuriuute

 • 4.6/5 Google Shopping

Great Earth Super Magnesiumin suurin etu on, että se sisältää kurkumiiniuutetta, joka valmistajan mukaan voi parantaa energiatasoa ja vähentää lihaskramppeja. Se on ihanteellinen urheilijoille, aktiivisille ihmisille tai kenelle tahansa, joka etsii lisäravintetta voimakkailla tulehdusta ehkäisevillä eduilla.

Great Earth Super Magnesium

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Hyvä imeytyvyys
 • 375 mg magnesiumia per kapseli
 • Sisältää kurkumauutetta

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Great Earth Super Magnesium

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 100

Great Earth Super Magnesium sisältää 375 mg magnesiumia kapselia kohti sekä B6-vitamiinia ja mustapippuriuutetta. Erityisen vitamiini- ja kivennäisaineita sisältävän sekoituksen lisääminen varmistaa magnesiumin optimaalisen imeytymisen. Lisäksi tämä välttämättömien vitamiinien ja kivennäisaineiden sekoitus toimii synergisesti magnesiumin kanssa optimoiden sen tehon. 

Mustapippuriuutteen, joka tunnetaan myös nimellä BioPerine, on osoitettu parantavan ravintoaineiden imeytymistä elimistössä, mikä parantaa entisestään tämän lisäravinteen tehokkuutta. Suositeltu annos, yksi tabletti päivässä, tarkoittaa että jokainen purkki tätä magnesiumia voi kestää jopa kolme kuukautta, mikä tarjoaa taloudellisen ja kätevän ratkaisun.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Great Earth Super Magnesiumista

Eri myymälöiden arvostelut osoittavat, että magnesiumtuotteet ovat saaneet keskimäärin 4,6 tähteä viidestä, mikä osoittaa, että asiakkaat pitävät tästä magnesiumista ja arvostavat sitä kaikkialla. Tämän tuotteen sisältämän magnesiumin on kerta toisensa jälkeen todettu auttavan energiatasoihin sekä uniongelmiin. Monet, jotka ovat ottaneet sitä ennen nukkumaanmenoa, ovat nähneet nopeita tuloksia ja tuntevat olonsa energisemmäksi aamuisin. Sanotaan myös, että magnesium voi ehkäistä kramppeja, joten monet käyttäjät ovat löytäneet helpotusta ottamalla magnesiumia pidemmän aikaa. Lisäksi käyttäjät kertovat, että heillä ei ole ollut mitään laksatiivista vaikutusta tätä tuotetta käytettäessä, mikä on miellyttävä yllätys, koska magnesium aiheuttaa monesti tällaisia sivuvaikutuksia.

Lisätietoja Great Earth Super Magnesium

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 100

Toimituksemme arvio

Yhteenvetona voidaan todeta, että Great Earth Super Magnesium on ainutlaatuinen ja tehokas lisäravinne, joka yhdistää magnesiumin eri vitamiineihin ja kivennäisaineisiin tehostaakseen sen toimivuutta. Suositeltu päivittäinen annos on vain yksi tabletti, ja purkki on suunniteltu kestämään kolme kuukautta, joten se on kätevä ja kustannustehokas ratkaisu niille, jotka haluavat täydentää magnesiumin saantiansa. On kuitenkin tärkeää huomata, että suuri annos, 375 mg magnesiumia kapselia kohden, voi olla liikaa niille, joilla on munuaisongelmia tai muita terveydellisiä ongelmia. Kaiken kaikkiaan tämä tuote on kuitenkin tehokas ja monipuolinen lisäravinne, joka voi auttaa tukemaan yleistä terveyttä.

Plussat og Miinukset Great Earth Super Magnesium

Plussat

 • Auttaa väsymykseen
 • B6-vitamiini ja mustapippuriuute
 • Yksi purkki kestää jopa 3 kuukautta

Miinukset

 • Annos voi olla liian suuri joillekin

Protina Pharma Magnesium Diasporal - raikas appelsiinin maku

Protina Pharma Magnesium Diasporal on raikkaan appelsiinin makuinen magnesiumvalmiste. Se on kehitetty erityisesti ihmisille, jotka haluavat lisätä magnesiumin saantiansa kunnolla ja nauttia luonnollisten ainesosien mausta.

Protina Pharma Magnesium Diasporal

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Suuri 400 mg:n vuorokausiannos
 • Sopii vegaaneille
 • Raikas appelsiinin maku

Arvostelu: Tuoteanalyysissa Protina Pharma Magnesium Diasporal

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 50

Protina Pharma Magnesium Diasporal on suunniteltu otettavaksi kerran päivässä, ruoan kanssa tai ilman. Jokainen kapseli sisältää suuren 400 mg:n annoksen magnesiumia, joka on monien terveydenhuollon ammattilaisten suosittelema määrä optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Monet markkinoilla olevat magnesiumlisät sisältävät eläinperäisiä ainesosia, kuten gelatiinia, jota käytetään usein kapselikuorien valmistukseen.

Tässä magnesiumlisässä käytetään kuitenkin kasvipohjaisia kapseleita, joten se on erinomainen vaihtoehto vegaaneille, jotka haluavat tukea magnesiumtasojaan vaarantamatta ruokavaliotaan. Tämä ravintolisä toimitetaan 50 kapselin purkissa, joka tarjoaa sinulle kahden kuukauden annoksen tätä korkealaatuista magnesiumlisää. Tämä tekee tästä kätevän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kaikille niille, jotka haluavat optimoida magnesiumtasonsa

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Protina Pharma Magnesium Diasporalista

Tämän tuotteen käyttäjäarviot ovat todella myönteisiä, ja keskimääräinen arvosana on 4,8/5 tähteä Googlen eri myymälöistä kokoamien käyttäjäarvostelujen perusteella. Joillakin käyttäjillä lihaskrampit vähenivät, unenlaatu parani ja he tunsivat itsensä yleisesti ottaen energisemmiksi muutaman päivän säännöllisen magnesiumin käytön jälkeen. He huomasivat nopeat vaikutukset pian magnesiumjauheen ottamisen jälkeen. Käyttäjät kertoivat myös, että tässä magnesiumissa ei ole keinotekoisen tuntuista makua. Kaiken kaikkiaan käyttäjäarvosteluissa on kehuttu tuotteen tehokkuutta ja hyvää hinta-laatusuhdetta.

Lisätietoja Protina Pharma Magnesium Diasporal

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 50

Toimituksemme arvio

Suuren magnesiumannoksensa, helppokäyttöisyytensä ja vegaaniystävällisen koostumuksensa ansiosta tämä magnesiumlisä on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat tukea magnesiumin saantiaan.

On kuitenkin tärkeää huomata, että magnesiumlisien pitkäaikaisella käytöllä voi olla laksatiivinen vaikutus. Lisäksi suuri 400 mg:n päivittäinen annos voi olla joillekin ihmisille liikaa, joten on aina parasta neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen uuden ravintolisäohjelman aloittamista. Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä tuote tarjoaa kätevän ja tehokkaan tavan tukea magnesiumin saantia, mutta on tärkeää olla tietoinen sen mahdollisista sivuvaikutuksista ja varmistaa soveltuvuus terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Plussat og Miinukset Protina Pharma Magnesium Diasporal

Plussat

 • Helposti nieltävät pienet kapselit
 • Vain yksi kapseli päivässä
 • Sopii raskaana oleville ja imettäville naisille
 • Raikas maku

Miinukset

 • Saattaa aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia
 • Annostus voi olla toisille liian suuri

Puhdistamo Ilta Magnesium - sisältää välttämättömiä aminohappoja

Puhdistamo Ilta Magnesiumin tärkein etu on, että se sisältää magnesiumia kasviuutevalmisteena, joka auttaa edistämään normaalia magnesiumin määrää elimistössä. Se sopii aikuisille, jotka haluavat lisätä magnesiumin saantiansa luonnollisesti ja turvallisesti.

Puhdistamo Ilta Magnesium

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Valmistettu yrttiuutteesta
 • Sisältää välttämättömiä aminohappoja
 • 100 % täyteaineeton

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Puhdistamo Ilta Magnesium

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 60

Pudhistamo Ilta on täynnä välttämättömiä aminohappoja, kuten l-tryptofaania, joka valmistajan mukaan voi parantaa mielialaa ja parantaa unen laatua. L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, mikä tarkoittaa, että elimistömme ei pysty tuottamaan sitä luonnostaan, vaan sitä on saatava ravinnon tai ravintolisien avulla. 

Yksi tämän lisäravinteen erityispiirteistä on sen 100-prosenttisesti täyteaineeton koostumus. Tämä tarkoittaa, että saat jokaisella annoksella vain puhtaimmat ja tehokkaimmat ravintoaineet. Muut lisäravinteet saattavat sisältää täyteaineita, kuten sideaineita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita, jotka voivat laimentaa lisäravinteen tehoa ja heikentää sen tehokkuutta.

Tuote on myös laktoositon, maidoton ja gluteeniton, joten se on turvallinen valinta henkilöille, joilla on ruokavaliorajoituksia. Yksi kapseli sisältää 100 mg magnesiumia, joten valmistaja suosittelee ottamaan tarvittaessa yhdestä neljään kapselia päivässä noin tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Lisätietoja Puhdistamo Ilta Magnesium

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 60

Toimituksemme arvio

Yhteenvetona voimme todeta, että Puhdistamon Ilta on laadukas magnesium, joka voi tukea yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Sen välttämätön aminohappo l-tryptofaani voi valmistajan mukaan auttaa parantamaan mielialaa ja edistää rentouttavaa unta, ja sen 100 % täyteaineeton koostumus ja erinomainen imeytyvyys tekevät siitä turvallisen ja tehokkaan valinnan.

Yksi huomioon otettava haittapuoli on kuitenkin se, että tämä tuote sisältää kohtalaisen pienen annoksen pilleriä kohti, joten voit joutua ottamaan jopa 4 kapselia päivässä. Kaiken kaikkiaan tämä magnesiumlisä on kuitenkin erinomainen tuote maksimaalisten terveyshyötyjen saavuttamiseksi.

Plussat og Miinukset Puhdistamo Ilta Magnesium

Plussat

 • Imeytyy tehokkaasti
 • Tukee hermoston normaalia toimintaa
 • Laktoositon, maidoton ja gluteeniton

Miinukset

 • 1-4 kapselia päivässä, koska annos pilleriä kohti on kohtalaisen alhainen

Pharma Nord Bio-Magnesium - sisältää 3 eri magnesiumyhdistettä

 • 4.8/5 Google Shoppingissa
 • 4.6/5 Amazonissa

Pharma Nord Bio-Magnesium on magnesiumlisä, joka sisältää 200 mg magnesiumia tablettia kohti, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä magnesiumin saantia. 

Pharma Nord Bio-Magnesium

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • 200 mg magnesiumia/tabletti
 • 3 eri magnesiumyhdistettä
 • Tukee luita ja hampaita

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Pharma Nord Bio-Magnesium

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 120

Pharma Nord Bio-Magnesium erottuu muista magnesiumvalmisteista ainutlaatuisella koostumuksellaan, joka sisältää kolmea eri magnesiumyhdistettä; magnesiumhydroksidia, magnesiumasetaattia ja magnesiumkarbonaattia. Nämä kolme yhdistettä on yhdistetty huolellisesti sen varmistamiseksi, että elimistösi voi imeä ja hyödyntää magnesiumia tehokkaasti.

Yksi tämän tuotteen tärkeimmistä eduista on sen helppokäyttöisyys. Vain yksi tabletti päivässä tekee sen ottamisesta todella vaivatonta. Voit halutessasi niellä tabletin kokonaisena, pureskella sen tai liuottaa sen veteen, jolloin se on helppo nauttia. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niille, joilla on vaikeuksia niellä perinteisiä tabletteja tai jotka haluavat joustavamman lähestymistavan lisäravinteiden ottamiseen. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Pharma Nord Bio-Magnesiumista

Käyttäjät ovat antaneet tälle magnesiumlisäravinteille keskimäärin 4,8/5 tähteä Googlen useiden kauppojen yhteenvedon mukaan ja 4,6/5 tähteä Amazonissa. Käyttäjät ovat johdonmukaisesti kehuneet tätä magnesiumlisää sen hyvän liukenemiskyvyn, yökramppeja ehkäisevän tehokkuuden ja laadukkaiden ainesosien ansiosta. Monet käyttäjät kuitenkin pitivät tabletteja suurina ja vaikeasti nieltävinä, mutta heitä rauhoitti ravintolisävalikoiman korkea laatutaso. Kaiken kaikkiaan tämä tuote on saanut hyviä käyttäjäarvioita sen nopeasti liukenevien ominaisuuksien ja pitkäaikaisten terveyshyötyjen takia.

Lisätietoja Pharma Nord Bio-Magnesium

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 120

Toimituksemme arvio

Tätä magnesiumlisää on todella helppo käyttää. Kolme eri magnesiumyhdistettä varmistaa, että saat kaikki mahdolliset hyödyt. Kyseessä on edelleen erinomainen magnesiumlisä, joka voi auttaa sinua saavuttamaan terveystavoitteesi ilman, että sinun tarvitsee ottaa useita kapseleita joka päivä. Yksinkertaisuuden ja korkean imeytymisasteen ansiosta tätä tuotetta tulisi ehdottomasti harkita, kun olet etsimässä magnesiumlisää terveys- ja hyvinvointirutiineihisi.

Plussat og Miinukset Pharma Nord Bio-Magnesium

Plussat

 • Vain yksi tabletti päivässä
 • Hyvä imeytyvyys
 • Tabletit voidaan niellä, pureskella tai liuottaa veteen

Miinukset

 • Kapselit voisivat olla pienempiä

Solgar Magnesiumsitraatti - orgaaninen lisäravinne

 • 4.8/5 Google Shoppingissa
 • 4.6/5 Amazonissa

Solar magnesiumsitraatti on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät luonnollista ja orgaanista tapaa saada magnesiumia elimistöönsä.

Solgar Magnesiumsitraatti

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Non-GMO
 • 100 % magnesiumsitraattia
 • Sertifioidusti gluteeniton

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Solgar Magnesiumsitraatti

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 60

Solgar Magnesiumsitraatti on valmistettu 100-prosenttisesta magnesiumsitraatista, joka on erittäin biosaatava magnesiumin muoto, jota elimistön on helppo vastaanottaa eli hyödyntää. Sitä suositellaan otettavaksi kahdesti päivässä.

Annostus on kaksi tablettia annosta kohti. Jokainen annos sisältää yhteensä 400 mg magnesiumsitraattia, mikä on ihanteellinen päivittäinen saanti useimmille aikuisille. Tämä annos on valittu huolellisesti, jotta saat kustakin tabletista kaiken irti lisäämättä sivuvaikutusten riskiä. Tämä tuote on myös sertifioitu gluteenittomaksi, mikä tarkoittaa, että se on turvallinen gluteeniyliherkkyydestä tai keliakiasta kärsiville. Se sopii myös vegaaneille, joten se on loistava valinta kaikille niille, jotka noudattavat kasvipohjaista ruokavaliota.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Solgar Magnesiumsitraatista

Käyttäjät arvioivat tämän magnesiumlisäravinteen erittäin hyväksi, sillä Googlen kokonaisarvosana on 4,8/5 tähteä ja Amazonin 4,6/5. Monet käyttäjät kehuivat, että tämä magnesiumlisä on hyvin imeytyvää sorttia ja että se tarjoaa helpotusta lihaskramppeihin jo kahden päivän käytön jälkeen.

Jotkut käyttäjät totesivat, että tabletit ovat hieman suuria, mutta se silti pienempiä kuin monet muut markkinoilla olevat vaihtoehdot. Lisäksi arvostelijat ilmaisivat tyytyväisyytensä Solgarin tuotteisiin yleensä ja arvostivat niiden selkeitä tietoja tuotteissa mahdollisesti esiintyvistä gluteenipitoisuuksista.

Lisätietoja Solgar Magnesiumsitraatti

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 60

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan Solgar Magnesiumsitraatti on erinomainen magnesiumlisä, joka tarjoaa ihanteellisen päivittäisen annoksen magnesiumsitraattia helposti imeytyvässä ja erittäin biosaatavassa muodossa. Se on myös sertifioitu gluteenittomaksi ja sopii vegaaneille, joten se on mainio valinta monille ihmisille.

Ainoa haittapuoli tässä tuotteessa on tablettikoko, joka voisi olla pienempi, sekä sen hieman korkeampi hinta verrattuna markkinoilla oleviin vastaaviin tuotteisiin. Jos kuitenkin etsit tehokasta magnesiumlisää, joka on valmistettu 100-prosenttisesta magnesiumsitraatista, tämän tuotteen pitäisi sopia tarpeisiisi täydellisesti.

Plussat og Miinukset Solgar Magnesiumsitraatti

Plussat

 • Sopii vegaaneille
 • Imeytyy tehokkaasti
 • Edistää luuston kuntoa
 • Tukee hermojen ja lihasten toimintaa

Miinukset

 • Tabletit voisivat olla pienempiä
 • Kohtalaisen kallis

Better You Magnesium Plus - lisänä pinaatti- ja ruusunmarjauute

 • 4.7/5 Google Shoppingissa

Better You Magnesium Plus on magnesiumlisä, joka auttaa rentouttamaan lihaksia ja edistämään yleistä hyvinvointia. Se sopii urheilijoille, kuntoilijoille tai kaikille, jotka kärsivät lihasjännityksestä tai -krampeista öisin.

Better You Magnesium Plus

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Sitraatista, malaatista ja bisglysinaatista
 • Auttaa lihaksia rentoutumaan
 • Pinaatti- ja ruusunmarjauutteet

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Better You Magnesium Plus

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 90

Better You Magnesium Plus on korkealaatuinen magnesiumin lähde, jonka avulla on helppo saada päivittäinen annos. Kolme eri magnesiummuotoa – sitraatti, malaatti ja bisglysinaatti – mahdollistavat tuotteen maksimaalisen imeytymisen verenkiertoon, joten voit nauttia sen energisoivista vaikutuksista nopeasti. Pinaatti- ja ruusunmarjauutteet ovat runsaita antioksidanttien lähteitä, joilla on lisäksi väsymystä vähentäviä ominaisuuksia. Pinaatti sisältää esimerkiksi magnesiumia, rautaa ja sinkkiä, jotka kaikki auttavat energian tuotannossa.

Toisaalta ruusunmarjauute on luonnollinen magnesiumin, C-vitamiinin ja raudan lähde, joka auttaa parantamaan magnesiumin imeytymistä elimistöön. Tämä vegaaniystävällinen magnesiumlisä tulee helposti nieltävinä kapseleina, joten sitä on vaivatonta ottaa säännöllisesti osana terveysohjelmaasi. Jokainen yksittäinen kapseli sisältää 250 mg magnesiumia, joten saat päivittäisen magnesiumannoksesi ilman, että sinun tarvitsee ottaa useita muita lisäravinteita.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Better You Magnesium Plussasta

Käyttäjät ovat antaneet tälle magnesiumlisäravinteelle korkean 4,7/5 tähden arvosanan Googlen eri myymälöiden käyttäjäarvostelujen yhdistelmän mukaan. Monet käyttäjät raportoivat parantuneesta unenlaadusta, rentoutuneista lihaksista ja yleisesti paremmasta olosta tämän magnesiumlisän käytön aloittamisen jälkeen. He ovat havainneet, että magnesium auttaa vähentämään kramppeja heidän lihaksissaan ja jopa estämään heitä sairastumasta yhtä usein. Jotkut käyttäjät sanovat, että magnesiumtabletit ovat ehdottomasti nopeaan toipumiseen ja parempiin yöuniin, kun taas toiset kertovat, että he tuntevat olonsa pirteämmäksi niiden ottamisen jälkeen.

Lisätietoja Better You Magnesium Plus

TEKNISET TIEDOT

 • Kappalemäärä: 90

Toimituksemme arvio

Better You Magnesium Plus on magnesiumvalmiste, joka sisältää kolmea eri magnesiummuotoa sekä pinaatti- ja ruusunmarjauutetta, jotka lisäävät kehon antioksidanttipitoisuutta. Vegaaniystävällisten kapseleiden avulla on helppo saada päivittäinen magnesiumannos, mutta pitkäaikaisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Mutta, kunhan annosteluohjeita noudatetaan tarkasti, tämä tuote voi auttaa tarjoamaan tärkeitä kivennäisaineita elimistöillemme ilman, että tarvitsee ottaa useita muita lisäravinteita.

Plussat og Miinukset Better You Magnesium Plus

Plussat

 • Vegaaniystävällinen
 • Vähentää väsymystä ja uupumusta
 • Helposti nieltävät kapselit

Miinukset

 • Mahdolliset laksatiiviset vaikutukset pitkäaikaisessa käytössä

Osto-opas

 • Annostus
  Magnesiumin suositeltava päivittäinen saanti (RDI) on 310-420 mg 19-30-vuotiaille aikuisille sukupuolesta ja fyysisen aktiivisuuden tasosta riippuen. Tämä määrä voi olla joillekin henkilöille liikaa ja toisille liian vähän, joten on tärkeää neuvotella lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa, jos olet epävarma. Saattaa myös olla hyödyllistä aloittaa pienemmällä annoksella ja lisätä annosta hitaasti ajan myötä tarpeen mukaan sen sijaan, että ottaisit yhden suuren annoksen kerralla.
 • Ainesosat
  On tärkeää ottaa huomioon magnesiumin lähde sekä magnesiumin biosaatavuus ja imeytyvyys. Luonnollisista lähteistä, kuten magnesiumsitraatista tai magnesiumglysinaatista peräisin oleva magnesium imeytyy yleensä paremmin kuin synteettisistä lähteistä, kuten magnesiumoksidista, peräisin oleva magnesium. Lisäksi magnesiumsitraattia pidetään usein yhtenä tehokkaimmista magnesiumlisäravinteiden muodoista sen korkean imeytymisasteen vuoksi. Joissakin tuotteissa voi olla lisättyjä vitamiineja tai kivennäisaineita, kuten B-vitamiinia tai sinkkiä, jotka voivat tarjota useita terveyshyötyjä. B6-vitamiini on tärkeä, koska se auttaa kehoa imeytymään magnesiumiin tehokkaammin, kun taas sinkillä on tärkeä rooli solujen terveyden ja aineenvaihdunnan ylläpitämisessä. Tarkista myös, sisältävätkö ravintolisät täyteaineita, sideaineita tai keinotekoisia säilöntäaineita, sillä ne voivat olla haitallisia terveydellesi. Jos sinulla on allergioita tai herkkyyksiä, on tärkeää tarkistaa etiketistä, ettei se sisällä yleisiä allergeeneja, kuten gluteenia, maitotuotteita tai soijaa. 
 • Muoto
  Magnesiumin kolme pääasiallista muotoa ovat magnesiumkapselit tai -tabletit, jauhe ja erilaiset magnesiumpohjaiset nestemäiset tipat. Valitun muodon tulisi perustua siihen, miksi magnesiumia otetaan. Kapselit ovat helpompia ottaa kuin jauheet, mutta ne eivät välttämättä imeydy elimistöön yhtä nopeasti. Magnesiumkapselit ovat monesti edullisempia kuin jauheet ja ne ovat valmiiksi mitattuja sekä valmiiksi pakattuja. Toisaalta magnesiumjauheen voi halutessaan helpommin sekoittaa veteen tai muihin nesteisiin. Lisäksi monet yritykset tarjoavat erilaisia makuja jauhemaisille magnesiumtuotteilleen, mikä voi tehdä niiden nauttimisesta miellyttävämpää.
 • Hinta
  Saatavilla on edullisia tuotteita, jotka maksavat noin 10 euroa, sekä kalliimpia lisäravinteita, jotka maksavat jopa 30 euroa tai enemmän. Useammat budjettivaihtoehtojen lisäravinteet sisältävät halpoja täyteaineita, kuten laktoosia, kun taas kalliimmilla vaihtoehdoilla on yleensä puhtaampi koostumus ja vähemmän täyteaineita. On tärkeää lukea etiketti huolellisesti, jotta ymmärrät, mitä ravintolisä sisältää ja kuinka paljon kutakin ainesosaa on. Lisäksi annostus on toinen hinnoitteluun vaikuttava tekijä. Suuremmat annokset saattavat vaatia suurempia kapseleita, jotka voivat maksaa enemmän kuin pienemmät annokset pienemmillä kapseleilla. Lisäravinteet, joissa on muitakin hyödyllisiä ainesosia, kuten vitamiineja ja kivennäisaineita, voivat olla kalliimpia.
 • Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelut
  Käyttäjien arviot voivat antaa hyödyllistä tietoa siitä, miten kyseinen lisäravinne voi käytännössä toimia tietyille ihmisille. Toisaalta tunnettujen ravitsemusasiantuntijoiden ja lääketieteen ammattilaisten asiantuntijalausunnot voivat valottaa tärkeitä terveyteen liittyviä näkökohtia magnesiumlisää valittaessa. Viime kädessä molempien tahojen arvosteluiden tasapaino olisi otettava huomioon ennen kuin päätetään, mikä on oikea valinta sinulle.

arrow-more

Mikä aiheuttaa kropan alhaisen magnesiumpitoisuuden?

Alhainen magnesiumpitoisuus eli hypomagnesemia voi johtua useista eri tekijöistä. Monissa tapauksissa se johtuu magnesiumin riittämättömästä saannista tai imeytymisestä ravinnosta. 

Joissakin tapauksissa alhainen magnesiumpitoisuus johtuu taustalla olevasta sairaudesta, joten on tärkeää käydä lääkärin vastaanotolla, jos epäilet, että kyse voisi olla tästä. Verikokeesta selviää magnesiumpitoisuutesi, ja jos ne ovat alhaiset, lääkäri voi määrittää taustalla olevan syyn. Hoitoon voi kuulua ruokavalion muuttaminen tai magnesiumin lisääminen sekä mahdollisen perussairauden hoito.

Missä elintarvikkeissa on magnesiumia?

 • Parhaita magnesiumin lähteitä ovat vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti, lehtikaali ja mangoldi. Näissä vihanneksissa on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, ja ne sisältävät noin 15-20 % magnesiumin päivittäisestä arvosta. 
 • Palkokasvit, kuten mustat pavut, linssit, kikherneet ja soijapavut, ovat erinomainen magnesiumin lähde. Jo yksi kupillinen keitettyjä mustia papuja voi tarjota jopa 30 % magnesiumin päivittäisestä saantisuosituksesta. 
 • Pähkinöissä ja siemenissä, kuten manteleissa, kurpitsansiemenissä, cashewpähkinöissä, maapähkinöissä ja seesaminsiemenissä on myös kohtalainen määrä magnesiumia. Kourallinen (1/4 kupillista) manteleita sisältää 19 % RDI-magnesiumia, kun taas 2 ruokalusikallista paahdettuja kurpitsansiemeniä sisältää 11 %. 
 • Hedelmissä, kuten avokadossa, banaanissa, melonissa, luumussa, kiivissä, appelsiinissa, viinirypäleissä, vesimelonissa ja mansikoissa on runsaasti magnesiumia annosta kohti. Avokadossa on 15 % ja banaanissa 8 % magnesiumin päivittäisestä saantisuosituksesta. 
 • Muita lähteitä ovat täysjyväviljat, kaurahiutaleet tai ruskea riisi, tumma suklaa, kala ja jogurtti.

Kenen ei pitäisi ottaa magnesiumia?

Vaikka magnesium on yleisesti ottaen turvallinen useimmille ihmisille, on tiettyjä henkilöitä, joiden ei pitäisi käyttää magnesiumvalmisteita tai joiden pitäisi käyttää niitä varoen. Näitä ovat muun muassa:

 • Henkilöt, joilla on munuaissairaus, joka voi johtaa korkeisiin magnesiumpitoisuuksiin veressä.
 • Ne, joilla on sydämen salpaantumista tai sydänlihasvaurioita. Magnesium voi hidastaa sydämen sykettä, joten henkilöiden, joilla esimerkiksi sydänlihasvaurio, tulisi käyttää magnesiumvalmisteita varoen ja vain terveydenhuollon ammattilaisen valvonnan alaisena.
 • Tiettyjä lääkkeitä käyttävät ihmiset. Magnesiumilla voi olla yhteisvaikutuksia tiettyjen lääkkeiden, kuten antibioottien, diureettien ja joidenkin osteoporoosilääkkeiden kanssa. Jos käytät lääkkeitä, on tärkeää neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen magnesiumlisien käyttöä.
 • Henkilöt, joilla on aiemmin ollut matala verenpaine. Magnesium voi alentaa verenpainetta, joten henkilöiden, joilla on aiemmin ollut matala verenpaine, tulisi käyttää magnesiumvalmisteita varoen.
 • Henkilöt, joilla on suolitukos. Magnesiumlisät voivat aiheuttaa ripulia, joten suolitukoksesta kärsivien henkilöiden tulisi välttää magnesiumlisien käyttöä.

Lähdeluettelo

Asiakasarviot

Google Shopping

Kuluttajat voivat etsiä ja vertailla verkkokauppiaiden tuotteita Google Shopping -palvelun avulla. Siellä käyttäjät voivat etsiä erilaisia tuotetietoja, kuten hintoja, myyjiä ja asiakasarvosteluja. Lisäksi Google Shopping tarjoaa kuluttajille erilaisia kriteerejä, kuten hintaluokan, tuotetyypin ja tuotemerkin, joiden avulla he voivat tarkentaa hakutuloksiaan.

Puori M3 – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Great Earth Super Magnesium – asiakasarviot löytyvät täältä.
Pharma Nord Bio-Magnesium – asiakasarviot löytyvät täältä.
Solgar Magnesium Citrat – asiakasarviot löytyvät täältä.
Better You Magnesium Plus – asiakasarviot löytyvät täältä.

Amazon

Maailmanlaajuisella verkkokaupalla, Amazonilla on myynnissä miljoonia tuotteita. Se on ollut olemassa vuodesta 1995 lähtien ja kasvanut yhdeksi internetin tunnetuimmista verkkosivustoista. Amazon antaa asiakkaiden myös kirjoittaa arvosteluja ostamistaan tuotteista.

Puori M3 – asiakkaiden arvostelut löytyvät täältä.
Pharma Nord Bio-Magnesium – asiakasarviot löytyvät täältä.
Solgar Magnesium Citrat – asiakasarviot löytyvät täältä.

FAQ

Iästäsi ja sukupuolestasi riippuen suositellaan eri määrää. Naisten tulisi pyrkiä 310 milligrammaan (mg) päivässä 19-30-vuotiaana ja 320 mg päivässä 31 ikävuoden jälkeen. 19-30-vuotiaiden miesten tulisi pyrkiä 400 mg:aan päivässä ja 31 vuotta täytettyään 420 mg:aan päivässä. Raskaana olevat tai imettävät naiset tarvitsevat hieman enemmän.
Kuinka paljon magnesiumia on liikaa?
Suositeltu magnesiumin määrä, joka yksilön tulisi ottaa, riippuu pitkälti iästä ja terveydentilasta. Yleisesti ottaen magnesiumin RDA-arvo on 310-420 mg päivässä aikuisille. Jos harkitset magnesiumlisien ottamista yli tämän RDA-arvon, on tärkeää, että neuvottelet ensin lääkärisi kanssa. Hän voi auttaa sinua määrittämään sinulle sopivan magnesiummäärän sekä valvoa haittavaikutuksia.
Mikä on paras magnesium?
Parhaalla magnesiumvalmisteella on oltava korkea biologinen hyötyosuus, mikä tarkoittaa, että magnesium imeytyy ja hyödynnetään elimistössä helposti. Magnesiumsitraatti, magnesiumglysinaatti ja magnesiummalaatti ovat esimerkkejä erittäin hyvin biologisesti hyödynnettävistä magnesiumin muodoista. Annostuksen tulisi perustua yksilöllisiin tarpeisiisi ja terveydentilaasi.
Milloin magnesiumia kannattaa ottaa?
Magnesiumin ottamisen ajankohta riippuu siitä, mistä syystä sitä otetaan. Magnesiumin ottaminen ennen nukkumaanmenoa voi parantaa unta, magnesiumin ottaminen illalla voi lievittää ummetusta ja magnesiumin ottaminen päivittäin voi hallita migreeniä tai vähentää lihaskramppeja

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 5 / 5. Arvioiden lukumäärä: 2

Ei arvosteluja.