Paras jääkaappi 2024:
Jääkaapit testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Jääkaapeista on tullut olennainen osa jokaista modernia kotitaloutta, sillä ne pitävät ruoan tuoreena ja viilentävät suosikkijuomamme. Valittavanasi on lukemattomia vaihtoehtoja, malleja ja ominaisuuksia, joten on tärkeää tietää, millä niistä on oikeasti merkitystä. 

Osto-oppaassamme käsittelemme keskeisiä tekijöitä, kuten kokoa, kapasiteettia ja energiatehokkuutta, jotta voit löytää juuri sinun ja perheesi kotitalouteesi parhaiten sopivan mallin. Ja koska useimmissa jääkaapeissa on myös pakastinlokero, joka tarjoaa helpon ratkaisun pakastettujen elintarvikkeiden ja jääpalojen säilyttämiseen, kiinnitämme huomiota myös niihin. 

Säästääksemme sinun aikaasi ja vaivaasi tutkimme perusteellisesti erilaisia malleja ja valitsimme markkinoiden parhaat vaihtoehdot, jotta valintaprosessi olisi mahdollisimman mutkaton.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras jääkaappi 2024 – 5 tuotetta vertailussa

Mitä kannattaa ottaa huomioon jääkaappipakastinta ostaessa?

Koko ja tilavuus
Ennen kuin alat vertailemaan jääkaappien tilavuuksia, muista, että valmistajat laskevat yleensä tilavuuden siten, että kaikki hyllyt, laatikot ja ovitelineet on otettu pois. 

Useimmissa jääkaappipakastimissa on 70:30-suhde, mikä tarkoittaa, että 70 prosenttia tilasta on varattu jääkaapille ja 30 prosenttia pakastimelle. Tämä voi kuitenkin vaihdella mallista riippuen, ja joissakin laitteissa suhde on 60:40 tai 50:50. Yleisenä nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että jos ruokavaliosi koostuu pääasiassa tuoretuotteista, maitotuotteista ja muista pilaantuvista elintarvikkeista, korkeampi jääkaappisuhde saattaa olla sopivampi. Toisaalta, jos käytät enemmän pakastettuja elintarvikkeita tai kokkaat ja pakastat aterioita usein, suurempi pakastinlokero saattaa olla parempi vaihtoehto. Nämä ovat yleisiä ohjeita sekä jääkaapin että pakastimen kokonaiskapasiteetin suhteen: 

 • 1-2 hengelle tai pienemmälle perheelle: 100-250 l – 5-10 täyttä ostoskassillista.
 • 3-4 hengelle tai keskikokoiselle perheelle: 250-400 l – 10-15 täyttä ostoskassillista.
 • 5-6 hengelle tai suurelle perheelle: 400+ l – yli 15 täyttä ostoskassillista.

Muista, että tarve kapasiteetin suhteen voi vaihdella tottumusten ja säilytettävien elintarvikkeiden tyypin mukaan.

Jääkaapin ulkomittojen osalta muista mitata tila, johon aiot sen asentaa, ja ota huomioon korkeus, leveys sekä syvyys. Muista jättää laitteen ympärille tilaa ilmanvaihtoa ja asennuksen helpottamista varten. Huomioi myös vapaa tila sekä keittiösi pohjaratkaisu, jotta voit varmistaa, että ovet avautuvat kokonaan eivätkä estä muita laitteita tai kaappeja.

Energiatehokkuus
Maaliskuussa 2021 Euroopan unioni otti käyttöön uuden energiamerkintäjärjestelmän laitteita varten, jotta kuluttajat saisivat selkeämpää ja tarkempaa tietoa tuotteiden energiatehokkuudesta. Uusi merkintäjärjestelmä korvaa aiemman järjestelmän, jossa käytettiin luokituksia A+++:sta D:hen. Uudessa järjestelmässä käytetään suoraviivaisempaa luokittelua, jossa käytetään asteikkoa A:sta G:hen. Korkein energiatehokkuusluokka on A, kun taas heikoin on G. Tehokkaimmat jääkaapit ja jääkaappipakastimet, jotka aiemmin oli luokiteltu A+++:ksi, luokitellaan uudella asteikolla nyt D:ksi. Tästä syystä suosittelemme etsimään malleja, joiden luokitus on vähintään D. Useimmat suositut jääkaappipakastimet ovat luokitukseltaan E tai F.

Ominaisuudet ja toiminnot
Kun mietit laitteen ominaisuuksia ja toimintoja, pidä mielessäsi seuraavat asiat:

 • Jäähdytystekniikka: Eri malleissa käytetään erilaisia jäähdytystekniikoita, kuten Frost-Free tai Fast Freezer. Frost-Free-järjestelmät estävät jään muodostumisen, vähentävät manuaalisen sulatuksen tarvetta ja pitävät lämpötilan tasaisempana. Ne saattavat kuitenkin kuluttaa enemmän energiaa kuin manuaaliset sulatusjärjestelmät. Pikapakastin laskee lämpötilaa nopeasti ruoan pakastamiseksi, mikä on hyvä ratkaisu silloin, kun tietyt elintarvikkeet on jäähdytettävä nopeasti tuoreuden ja ravintoarvon säilyttämiseksi.
 • Säilytys ja organisointi: Arvioi jääkaappipakastimen säädettävät hyllyt, ovitelineet ja tietyille elintarvikkeille suunnitellut osastot. Nämä voivat auttaa optimoimaan säilytystilaa ja helpottaa ruoan järjestelyä. 
 • Lisäominaisuudet: Joidenkin jääkaappipakastimien mukana tulee lisäominaisuuksia, joihin voi kuulua annostelulaitteet, jääpalakoneet, lämpötilaa säätelevät laatikot tai älyominaisuudet, joiden avulla voit ohjata laitetta etänä. Vaikka nämä ominaisuudet voivat lisätä mukavuutta, ne voivat myös lisätä hankintakustannuksia ja energiankulutusta.

Hinta
Hinta voi vaihdella huomattavasti riippuen esimerkiksi tuotemerkistä, koosta, energiatehokkuudesta, ominaisuuksista ja muotoilusta. Seuraavassa on yleiskatsaus siitä, mitä on odotettavissa eri hintaluokissa:

 • Budjettiluokka (200-500 euroa): Tässä hintaluokassa on tarjolla perusjääkaappeja, joissa ei ole mitään erikoisuuksia, joiden kapasiteetti on pienempi ja ominaisuudet rajalliset. Näissä malleissa on yleensä manuaalinen sulatusjärjestelmä, ja niiden energiatehokkuusluokitus voi olla alhaisempi. Näissä on yleensä pienempi jääkaappi-pakastin-suhde ja vähemmän joustavat säilytysmahdollisuudet.
 • Keskisuuri hintaluokka (500-1 500 euroa): Tämä kategoria tarjoaa laajemman valikoiman jääkaappeja, suuremman kapasiteetin, paremmat energiatehokkuusluokitukset ja kehittyneemmät ominaisuudet. Näissä malleissa voi olla jäänestojärjestelmä, säädettävät hyllyt ja kehittyneempi lämpötilan säätely. Ne ovat todennäköisesti tyylikkäämpiä, ja ne tarjoavat tasapainoa suorituskyvyn sekä hinnan välillä. Myös energiatehokkuus on yleensä budjettiluokkaa parempi.
 • Premium-hintaluokka (yli 1500 euroa): Näissä side-by-side-mallisissa jääkaappipakastimissa on tyypillisesti suuri kapasiteetti, kehittyneet jäähdytystekniikat (esim. monialue- tai kaksoiskompressorijärjestelmät) ja älykkäät ominaisuudet, jotka mahdollistavat etäohjauksen ja -valvonnan. Niissä on usein myös lisäominaisuuksia, kuten jääpalakone tai lämpötilaa säätelevät laatikot. 

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelut
Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelujen lukeminen ennen jääkaapin ostamista voi auttaa sinua oppimaan lisää tietystä mallista. Siksi otimme analyysiimme mukaan sekä käyttäjien että asiantuntijoiden arviot. Asiantuntijat vertailevat malleja useimmiten energiatehokkuuden, muotoilun ja kapasiteetin sekä ominaisuuksien suhteen. Käyttäjät sen sijaan antavat useimmiten tietoja henkilökohtaisista kokemuksistaan ja mallin toimivuudesta jokapäiväisessä elämässä. 

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

VertaaTuote suosittelee test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Bosch KGN33NLEB jääkaappi - asiakkaiden arvostama

 • 4,6/5 Testberichte.de
 • 4,5/5 Google Shopping
 • 4,6/5 Amazon

Bosch KGN33NLEB jääkaappi on varustettu FreshSense-antureilla, jotka varmistavat optimaalisen lämpötilan säätelyn ja säilyttävät ruoan laadun. Anturitekniikka seuraa jatkuvasti sisälämpötilaa ja tekee automaattisesti säätöjä tarpeen mukaan. Tämä luotettava jääkaappi on hyvä vaihtoehto kiireisille perheille ja niille, jotka etsivät tasapainoa edistyksellisen teknologian ja käytännöllisyyden välillä jokapäiväisessä elämässään.

Bosch KGN33NLEB jääkaappi
VertaaTuote suosittelee

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Bosch KGN33NLEB jääkaappi:

 • FreshSense-anturit lämpötilan
 • NoFrost-järjestelmä
 • Multi Airflow System -järjestelmällä

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Bosch KGN33NLEB jääkaappi

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 192 l
 • Tilavuus (pakastin): 82 l
 • Melutaso: 43 dB
 • Energialuokka: E

Pienille ja keskisuurille kotitalouksille
Bosch KGN33NLEB on monipuolinen jääkaappipakastin, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten kotitalouksien tarpeita. Se tarjoaa yhdistelmän edistyksellisiä ominaisuuksia ja toiminnallisuutta. 192 litran jääkaappitilavuudella ja 87 litran pakastintilavuudellaan se tarjoaa runsaasti säilytystilaa sekä tuoreille että pakastetuille elintarvikkeille, joten se on sopiva valinta pienille ja keskisuurille perheille tai yhteiskäytössä oleviin asuntoihin.

Älykästä muotoilua ja optimaalista lämpötilan säätelyä
Yksi tämän mallin merkittävistä ominaisuuksista on NoFrost-tekniikka, joka estää jään muodostumisen pakastelokeroon. Tämä ominaisuus parantaa laitteen tehokkuutta ja pidentää myös sen käyttöikää. Lisäksi Multi Airflow System auttaa säätelemään elintarvikkeiden tuoreutta jakamalla kylmää ilmaa tasaisesti koko jääkaappiin, mikä takaa tasaiset lämpötilat ja vähentää elintarvikkeiden pilaantumisriskiä. Strategisesti sijoitetut tuuletusaukot ympäröivät ruokasi viileällä ilmalla riippumatta siitä, mihin laitat ne. Jääkaapissa on kolme lasihyllyä, joista parin korkeus on säädettävissä. Voit myös varastoida elintarvikkeita läpinäkyvään vihanneslaatikkoon ja kolmeen ovilokeroon sekä kahteen lisälokeroon.

HolidayMode energiansäästöä varten
Tämän mallin 42 dB:n melutaso on suhteellisen hiljainen, joten se toimii mahdollisimman vähän häiritsevästi avotiloissa tai pienemmissä asunnoissa. E-luokitus sijoittaa sen energiatehokkuuden keskiluokkaan verrattuna muihin markkinoilla oleviin malleihin, ja se on tasapainossa suorituskyvyn ja energiankulutuksen välillä. Siinä on myös HolidayMode-tila, joka vähentää energiankulutusta poissa ollessasi. Tämä pitää pakastimen käynnissä normaalisti, mutta pitää muiden osastojen lämpötilan 15 °C:ssa. 

VINKKI: Voit optimoida Bosch KGN33NLEB -jääkaappipakastimen suorituskyvyn puhdistamalla säännöllisesti laitteen takaosassa tai pohjassa olevat kierukat. Tämä voi auttaa ylläpitämään energiatehokkuutta ja pidentämään laitteen käyttöikää.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Bosch KGN33NLEB jääkaapista

Boschin jääkaappipakastin on saanut myönteisiä arvioita sekä asiantuntijoilta että käyttäjiltä. Saksalaisen testisivuston Testberichte.de mukaan se tarjoaa 193 litran kokonaistilavuuden, korkeussäädettävät hyllyt, ovihälyttimen, konvektiojäähdytyksen ja No Frost -järjestelmän, joita kaikkia pidetään välttämättöminä ominaisuuksina laadukkaalle jääkaapille. 

Käyttäjät ovat antaneet tuotteelle keskimäärin 4,5/5 tähteä, ja he ovat korostaneet sen tärkeimpinä ominaisuuksina sen runsasta säilytystilaa ja tehokasta lämpötilan säätöä. Jotkut käyttäjät ovat myös todenneet, että se toimii hiljaisesti, joten se sopii erinomaisesti avoimeen asuintilaan.

Lisätietoja Bosch KGN33NLEB jääkaappi

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 192 l
 • Tilavuus (pakastin): 82 l
 • Melutaso: 43 dB
 • Energialuokka: E

Toimituksemme arvio

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä malli on hyvä vaihtoehto pienemmille kotitalouksille tai yhteiskäytössä oleviin asuntoihin, johon kaivataan luotettavaa ja toimivaa jääkaappipakastinta. Se tarjoaa runsaasti säilytystilaa pohjassa olevan tilavan Multibox-laatikon ansiosta ja ominaisuuksia, kuten ovihälytys ja HolidayMode, jotka auttavat vähentämään energiankulutusta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu viimeistely lisää tyylikkyyttä mihin tahansa keittiön sisustukseen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat estetiikkaa. Vaikka oikeanpuoleinen seinä lämpiää melko nopeasti, on tärkeää huomata, että tämä on normaali osa jäähdytysprosessia. Pidä tämä kuitenkin mielessä, kun mietin jääkaapin sijoituskohdetta.

Plussat og Miinukset Bosch KGN33NLEB jääkaappi

Plussat

 • Ovihälytys
 • Tilava Multibox pohjassa
 • Kätevä HolidayMode-toiminto
 • Tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu viimeistely sopii useimpiin sisustuk

Miinukset

 • Oikeanpuoleinen seinä lämpiää melko nopeasti
Budjettiystävällinen jääkaappi test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Indesit CAA 55 - 50/50 jääkaappipakastin pariskunnille tai pienille perheille

 • 4,3/5 Google Shopping

Indesit CAA 55 jääkaappipakastin on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät jääkaappia, joka on hiljainen. Silent Cooling -tekniikan ansiosta se on sopiva valinta kotitalouksiin, joissa arvostetaan hiljaista ympäristöä.

Indesit CAA 55
Budjettiystävällinen jääkaappi

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Indesit CAA 55:

 • Avoin muotoilu lisää kapasiteettia
 • Hiljainen Silent Cooling -tekniikka
 • Low Frost vähentää jään määrää

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Indesit CAA 55 jääkaappipakastin

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 154 l
 • Tilavuus (pakastin): 100 l
 • Melutaso: 38 dB
 • Energialuokka: F
 • Mitat: 178 x 59 x 65 cm
 • Paino: 58 kg
 • Pikapakastus: Kyllä
 • Automaattinen sulatus: Ei

Muokattavat sisätilat
Indesit CAA 55 on jääkaappipakastin, jossa on yhteensä 254 litraa säilytystilaa. Jääkaappitilaa on 154 litraa ja pakastintilaa 100 litraa, joten siinä on runsaasti tilaa pariskuntien tai pienen perheen päivittäistavaroiden, pakasteiden ja juomien säilytykseen.  Mallissa on kuitenkin Open Space -rakenne, joka tarjoaa enemmän säilytystilaa, mikä helpottaa suurempien tavaroiden, kuten pizzalaatikoiden ja juhlatarjoilujen, säilyttämistä. Voit helposti sijoittaa suurempia tavaroita pakastimen sisälle poistamalla kaksi erillistä laatikkoa. Jääkaapissa on myös Low Frost -toiminto, joka vähentää jään muodostumista ja tekee sulatuksesta helpompaa.

Säilytä pidempään FastFreezen avulla
Muihin hintaluokkansa jääkaappeihin verrattuna tämän mallin energiatehokkuusluokitus on hieman alhaisempi, mutta silti hyväksyttävä F. Se korvaa tämän kuitenkin pikapakastustoiminnollansa, joka pakastaa nopeammin ja säilyttää ruoan maun ja kytkeytyy automaattisesti pois päältä 24 tunnin kuluttua. Siinä on myös LED-valo, jonka uskotaan vähentävän energiankulutusta ja lämmöntuotantoa.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Indesit CAA 55 jääkaapista

Indesit CAA 55 jääkaappi on saanut yli 3 000 arvostelua eri verkkokaupoista ja sen keskiarvo on 4,3/5 tähteä. Käyttäjät arvostavat sen lähes 50-50 jaottelua jääkaapin ja pakastimen välillä sekä tilavaa sisämuotoilua.

Eräs käyttäjä korosti erityisesti pakastimen syviä laatikoita, joiden ansiosta vihannekset pysyivät tuoreina pitkään. Hän kertoi myös, että niihin mahtuu jopa viikon ostokset kerralla.

Lisätietoja Indesit CAA 55

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 154 l
 • Tilavuus (pakastin): 100 l
 • Melutaso: 38 dB
 • Energialuokka: F
 • Mitat: 178 x 59 x 65 cm
 • Paino: 58 kg
 • Pikapakastus: Kyllä
 • Automaattinen sulatus: Ei

Toimituksemme arvio

Lyhyesti sanottuna Indesit CAA 55 on budjettiystävällinen jääkaappipakastin, jossa on kunnolla säilytystilaa pariskunnille tai pienemmille perheille. Sen pikapakastustoiminto on kätevä, kun haluat pakastaa ruokaa nopeasti, ja korkeussäädettävät hyllyt sekä jaetut hedelmä- ja vihanneslaatikot tarjoavat joustavuutta ruokatavaroiden säilytyksessä. Low Frost -ominaisuus vähentää jään muodostumista ja sulatuksen tarpeen tiheyttä, mutta se ei ole No Frost. Ajoittainen manuaalinen sulatus on siis tarpeen. Mielestämme tämä malli tarjoaa paljon kohtuulliseen hintaan, ja hieman alhaisemmasta energialuokituksestaan huolimatta sitä voidaan hyödyntää tehokkaasti sisätilojen säädettävyydellä ja pikapakastuksella, joka takaa elintarvikkeiden ravintoaineiden säilymisen. 

Plussat og Miinukset Indesit CAA 55

Plussat

 • Pikapakastustoiminto
 • Sisätilojen LED-valaistus
 • Säädettävät hyllyt
 • Hedelmä- ja vihanneslaatikot

Miinukset

 • Low Frost ei ole No Frost, joten sulatusta tarvitaan ajoittain
 • Energiatehokkuus F
Hyvä jääkaappi suurille perheille test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Samsung RS67A8810S9 - tilava side-by-side-jääkaappi

 • 4,6/5 Google Shopping

Samsung RS67A8810S9 on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät tilavaa jääkaappia, joka hyödyntää erityistä SpaceMax-teknologiaa, joka maksimoi sisätilojen kapasiteetin kasvattamatta ulkoisia mittoja. Se pienentää seinien paksuutta, mikä johtaa suurempaan tilavuuteen. Tämä tekee jääkaapista sopivan vaihtoehdon suurille perheille ja niille, jotka haluavat valmistaa suuria määriä ruokaa etukäteen.

Samsung RS67A8810S9
Hyvä jääkaappi suurille perheille

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Samsung RS67A8810S9:

 • Vesi- ja jääannostelijalla
 • Twin Cooling Plus
 • 634 litran tilavuus

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Samsung RS67A8810S9 jääkaappi

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 409 l
 • Tilavuus (pakastin): 225 l
 • Melutaso: 37 dB
 • Energialuokka: F
 • Mitat: 191,2 x 98 x 77,6 cm
 • Paino: 140 kg
 • Pikapakastus: Kyllä
 • Automaattinen sulatus: Kyllä

Suurikokoinen jääkaappi
Samsung RS67A8810S9 on tyylikäs ja moderni side-by-side-jääkaappi, jossa on runsaasti säilytystilaa – 409 litraa tuoreille elintarvikkeille ja 225 litraa pakasteille. Suurempi jääkaappi mahdollistaa paremman organisoitavuuden. Voit valmistaa perheellesi useamman kuin yhden lounaan kerralla ja säilyttää ylijäämäruokaa illanistujaisten jälkeen helposti. 

Optimoi säilytystila ja energiankulutus
Muihin markkinoilla oleviin malleihin verrattuna Samsung RS67A8810S9:n energialuokka F ei ehkä ole kaikkein tehokkain, mutta on kuitenkin tärkeää huomata, että suuremmissa jääkaapeissa on yleensä suurempi energiankulutus. Hyödyntämällä innovatiivista Twin Cooling -tekniikkaa sinulla on vapaus käyttää 5 eri lämpötilatilaa, jolloin voit vaivattomasti muuttaa pakastimen jääkaapiksi, johon mahtuu enemmän tuoreita elintarvikkeita. Lisäksi voit optimoida energiankulutuksen kytkemällä joko jääkaapin tai pakastimen kokonaan pois päältä tai jopa käyttää pakastinta tarvittaessa minijääkaappina.

HUOMAA: Jos jäähdytys- tai pakastustoiminnot on poistettu käytöstä, Samsung RS67A8810S9 käyttää matalaa sähköä pitääkseen sen sisälämpötilan alle 15 asteessa, mikä estää homeen ja hajujen syntymisen. 

Multi Flow
Toinen tämän mallin merkittävä ominaisuus on Multi Flow -tekniikka, joka mahdollistaa samanaikaisen energiavirran kaikkiin suuntiin, mikä tarkoittaa, että jääkaapin jokainen nurkka saa saman määrän kylmää. Yhdessä digitaalisen kompressorinsa kanssa, joka säätelee nopeuttaan automaattisesti jäähdytystarpeen mukaan, jääkaappi ei kerää ylimääräistä vettä ja ruoka pysyy tuoreena pidempään.

Saumatonta minimalistista muotoilua
Tässä jääkaapissa on luotettu minimalistiseen muotoiluun, jossa on tasaiset ovet, upotetut kahvat ja piilotettu näyttö, mikä takaa tyylikkään ja modernin estetiikan. Jääkaapissa on myös litteä viiniteline, neljä lasihyllyä ja kaksi tilavaa lokeroa, jotka lisäävät jääkaapin tyylikästä ja hienostunutta ulkonäköä. Jääkaapissa on myös vesi- ja jääannostelijat, jotka tekevät siitä kätevän niille, jotka haluavat nauttia kylmistä juomista.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Samsung RS67A8810S9 jääkaapista

Käyttäjät eri jälleenmyyjiltä ovat antaneet jääkaapille keskimäärin 4,6/5 tähteä, ja asiakkaat ovat kiitelleet sen tilavia sisätiloja, tarkkaa lämpötilan säätöä, hyvää valaistusta ja hiljaista toimintaa. He arvostavat myös sen kykyä pitää ruoka tuoreena pidempään. 

Vaikka useat ihmiset mainitsivat, että hyllyt eivät ole säädettävissä, he kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että tilava ja hyvin suunniteltu sisustus tekee tämän jääkaapin käytöstä todella helppoa.

Lisätietoja Samsung RS67A8810S9

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 409 l
 • Tilavuus (pakastin): 225 l
 • Melutaso: 37 dB
 • Energialuokka: F
 • Mitat: 191,2 x 98 x 77,6 cm
 • Paino: 140 kg
 • Pikapakastus: Kyllä
 • Automaattinen sulatus: Kyllä

Toimituksemme arvio

Yhteenvetona voidaan todeta, että Samsung RS67A8810S9 tarjoaa uskomattomia ominaisuuksia ja paljon säilytystilaa isommillekin perheille, jotka haluavat valmistaa ruokaa etukäteen tai järjestää juhlia usein. Sen Digital Inverter -tekniikka takaa tasaisen lämpötilan, kun taas MultiFlow-järjestelmä parantaa ilmankiertoa ja -kosteutta, jolloin ruoka säilyy tuoreempana pidempään. Tässä jääkaapissa on 5 lämpötilatila-asetusta ja käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli, joten sitä on helppo käyttää. Yksi huono puoli on, että veden annostelija on hieman hidas. Kaiken kaikkiaan tämä on kuitenkin pieni haitta, joka ei vaikuta jääkaapin yleiseen toimivuuteen ja sen muihin käytännöllisiin ominaisuuksiin, jotka sopivat mihin tahansa moderniin kotitalouteen.

Plussat og Miinukset Samsung RS67A8810S9

Plussat

 • Digitaalinen invertteritekniikka takaa tasaisen lämpötilan
 • MultiFlow-järjestelmä vaikuttaa ilmankiertoon ja -kosteuteen
 • 5 lämpötila-asetusta
 • Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli
 • Tahriintumaton pinta

Miinukset

 • Veden annostelija on hieman hidas
 • Hyllyt eivät ole säädeltävissä
Hyvä jääkaappi oven jäähdytystoiminnolla test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

LG GBP31SWLZN - tilava jääkaappi

 • 4,7/5 Google Shopping

LG GBP31SWLZN jääkaapissa on ovijäähdytystoiminto, joka levittää kylmää ilmaa tasaisesti ja varmistaa, että kaikki jääkaapin sisällä olevat tuotteet säilyvät tuoreina pitkään. Tämä vähentää lämpötilaeroa lokeron sisäosan ja oven puoleisen osan välillä, joten tämä malli on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka haluavat pitää oveen säilötyt elintarvikkeet, kuten majoneesin, ketsupin, sinapin, maustekastikkeen, limut ja mehut mahdollisimman kylminä. 

LG GBP31SWLZN
Hyvä jääkaappi oven jäähdytystoiminnolla

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta LG GBP31SWLZN:

 • Oven jäähdytystoiminto
 • Multi Air Flow -järjestelmä
 • Suuri pakastin

Arvostelu: Tuoteanalyysissä LG GBP31SWLZN jääkaappi

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 254 l
 • Tilavuus (pakastin): 107 l
 • Melutaso: 36 dB
 • Energialuokka: E
 • Mitat: 196,5 x 63,4 x 74,5 cm
 • Paino: 74 kg
 • Pikapakastus: Kyllä
 • Automaattinen sulatus: Kyllä

Edistyksellinen jääkaapin ja pakastimen yhdistelmä
Yksi LG GBP31SWLZN:n tärkeimmistä ominaisuuksista on sen Big Freezing Zone -osa, joka on suunniteltu erityisesti kalan ja lihan säilytykseen. Tämä osio sijaitsee pakastimen alaosassa, ja isompien lihapalojen ja kalojen säilyttämisen lisäksi sitä voidaan käyttää myös pakasteaterioiden ja pizzojen säilyttämiseen. Lisäksi jääkaapissa on yksi Fresh Zone -vihanneslaatikko ja 4 lasihyllyä. Laitteen kokonaistilavuus on 341 litraa, josta 234 litraa on varattu jääkaapille ja 107 litraa pakastimelle, joten se on sopiva valinta keskikokoisille perheille, joissa on neljästä viiteen henkilöä. 

Säilytä elintarvikkeet tuoreena pitkään
Jääkaapissa on myös joitakin edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten Fast Cooling with Multi Air Flow -järjestelmä, joka varmistaa, että ruoka säilyy tuoreempana pidempään. Toisin sanoen tämä takaa kylmän ilman tasaisen jakautumisen jääkaapin jokaiselle hyllylle, jotta elintarvikkeet saavuttavat nopeasti ihanteellisen säilytyslämpötilan. Lisäksi tässä mallissa on pehmeä LED-valaistusjärjestelmä, joka mahdollistaa paremman valon jakautumisen.

Ei enää sulattamista
LG GBP31SWLZN jääkaapin energiatehokkuusluokkaa E pidetään tyydyttävänä ja EU:n uuden merkintäjärjestelmän mukaan se on hyväksyttävällä alueella. Lisäksi siinä on No Frost -ominaisuus, joka estää jään muodostumisen pakastimen puolelle. Lisäksi tässä mallissa on edistynyt jäähdytysjärjestelmä, joka varmistaa, ettei ruokaa mene hukkaan. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet LG GBP31SWLZN jääkaapista

Tämän mallin keskiarvo on 4,7/5 tähteä eri verkkokaupoissa. Asiakkaat ovat arvostaneet jääkaapin tilavaa muotoilua ja kykyä ylläpitää tasaisia lämpötiloja. Enemmistö oli sitä mieltä, että se on hyvin valmistettu ja siinä on käytetty muovia, joka ei natise, ja sen sisäpuoli on hyvin järjestetty. Kehuja on saanut myös etuosan näyttö. 

Muutamat käyttäjät mainitsivat kuitenkin, että jääkaapin oven suunnan muuttaminen on hieman hankalaa, mutta onneksi netistä löytyy videoita, joissa menettely selitetään hyvin.

Lisätietoja LG GBP31SWLZN

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 254 l
 • Tilavuus (pakastin): 107 l
 • Melutaso: 36 dB
 • Energialuokka: E
 • Mitat: 196,5 x 63,4 x 74,5 cm
 • Paino: 74 kg
 • Pikapakastus: Kyllä
 • Automaattinen sulatus: Kyllä

Toimituksemme arvio

Kokonaistilavuuden ollessa 341 litraa LG GBP31SWLZN tarjoaa runsaasti tilaa keskikokoisen perheen tarpeisiin. Fresh Zone -vihanneslaatikko ja NoFrost-pakastin ovat erityisen hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka varmistavat, että ruoka pysyy tuoreena ja että pakastimeen ei pääse kertymään jäätä. Vaikka melutaso saattaa olla hieman korkeampi kuin ilmoitettu 36 dB, sitä voidaan hallita oikealla sijoittelulla ja säännöllisillä huolloilla.

Kaiken kaikkiaan pidämme tätä jääkaappia hyvänä vaihtoehtona perheille ja kaikille niille, jotka haluavat kohtalaisen tilavan jääkapin hyvällä hinta-laatusuhteella. 

Plussat og Miinukset LG GBP31SWLZN

Plussat

 • 234 litran tilavuus
 • Fresh Zone -vihanneslaatikko
 • NoFrost-pakastin
 • Lasinen sisusta

Miinukset

 • Melutaso on korkeampi kuin ilmoitettu 36 dB
 • Ovien suunnan muuttaminen haastavaa
Hyvä jääkaappi hintaansa nähden test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Bosch KGV33VWEA - jääkaappi tilavalla pakastelokerolla

 • 4,7/5 Google Shopping
 • 4,6/5 Amazon

Bosch KGV33VWEA jääkaapin tärkein ominaisuus on sen VitaFresh-laatikko, joka pitää hedelmät ja vihannekset tuoreina pidempään. FreshSense-anturit varmistavat tasaisen sisälämpötilan ja säilyttävät elintarvikkeiden maun, rakenteen sekä tuoreuden jääkaapissa ja pakastimessa ulkoisista lämpötilavaihteluista riippumatta. Tämä ominaisuus on ihanteellinen terveystietoisille henkilöille ja perheille, jotka haluavat sisällyttää ruokavalioonsa enemmän hedelmiä ja vihanneksia.

Bosch KGV33VWEA
Hyvä jääkaappi hintaansa nähden

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Bosch KGV33VWEA:

 • XXL-kokoinen pakastuslaatikko
 • Hyllyt kestävää lasia
 • VitaFresh-laatikko

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Bosch KGV33VWEA jääkaappi

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 195 l
 • Tilavuus (pakastin): 94 l
 • Melutaso: 39 dB
 • Energialuokka: E
 • Mitat: 65 x 60 x 176 cm
 • Paino: 70,8 kg
 • Pikapakastus: Kyllä
 • Automaattinen sulatus: Ei

Helppokäyttöiset hyllyt
Tämän mallin XXL-kokoinen pakastuslaatikko on kiistatta yksi sen kätevimmistä ominaisuuksista, sillä sen avulla voit pinota useita pakastuslaatikoita päällekkäin tai säilyttää suuria ruokatavaroita, kuten kakkuja tai pizzoja. Tämä on erityisen kätevää, kun valmistelet esimerkiksi lapsen syntymäpäiväjuhlia. Lisäksi hylly on valmistettu särkymättömästä lasista, mikä takaa kestävyyden ja käytännöllisyyden, kun taas kaapin sisällä oleva häikäisemätön valaistus mahdollistaa optimaalisen näkyvyyden. Tähän luotettavaan jääkaappipakastimeen, jonka kokonaistilavuus on 289 litraa (195 l jääkaappi / 94 l pakastin), mahtuu helposti kolmen-neljän henkilön elintarvikkeet.

Kolme säilyvyyttä edistävää ominaisuutta
Muiden listan mallien tapaan myös tällä jääkaapilla on energialuokitus E. Se ja FreshSense- ja LowFrost-tekniikat auttavat ylläpitämään tasaista lämpötilaa, mikä säilyttää ruoan maun, rakenteen ja tuoreuden.  Erityisesti elintarvikkeiden tuoreuden säilyttämiseen suunnitellun laatikon ansiosta salaattisi tai marjasi eivät pilaannu niin nopeasti kuin tavallisessa jääkaapissa.  Tässä jääkaapissa on myös SuperFreezing-toiminto, joka on suunniteltu pakastamaan nopeasti juuri lisätyt tuotteet, jolloin ne pakastuvat tasaisesti ja pysyvät tuoreina pidempään. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Bosch KGV33VWEA jääkaapista

Tämä Boschin jääkaappi on saanut positiivista palautetta asiakkailta, ja sen keskimääräinen arvosana on 4,7/5 tähteä. Asiakkaat arvostavat jääkaapin tilavaa kapasiteettia ja sen tehokasta jäähdytystekniikkaa, joka pitää ruoan tuoreena ja maukkaana pidempään. Joidenkin käyttäjien mielestä myös XXL-kokoinen pakastuslaatikko on kätevä suurten tavaroiden säilyttämiseen.

Muutamat kuitenkin huomasivat, että pinta on altis sormenjäljille, mutta se voidaan helposti puhdistaa etikalla tai astianpesuaineella. Lisäksi he korostavat sen hyvää hintaa, hyvää valaistusta sekä ”vanhanaikaista” vankkaa laatua.

Amazonin viimeisimpiä kommentteja (tammikuu 2023) ovat muun muassa: ”Kaunis viimeistely”, ”Paljon tilaa” ja ”Alhainen virrankulutus”. 

Lisätietoja Bosch KGV33VWEA

TEKNISET TIEDOT

 • Tilavuus (jääkaappi): 195 l
 • Tilavuus (pakastin): 94 l
 • Melutaso: 39 dB
 • Energialuokka: E
 • Mitat: 65 x 60 x 176 cm
 • Paino: 70,8 kg
 • Pikapakastus: Kyllä
 • Automaattinen sulatus: Ei

Toimituksemme arvio

Arvioituamme Bosch KGV33VWEA jääkaapin perusteellisesti voimme luottavaisin mielin sanoa, että se on hyvä vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat ominaisuuksiltaan monipuolisen mallin kohtuulliseen hintaan. Tärkein kohokohta on syvä pakastuslaatikko, joka tarjoaa runsaasti tilaa suurikokoisille tuotteille. EasyAccess-lasihylly puolestaan tekee tavaroiden sijoittelusta helppoa. Vaikka manuaalinen sulatusprosessi vaatii jonkin verran vaivannäköä, LowFrost-toiminto vähentää sen tarpeellisuutta. Kaiken kaikkiaan älykkäät ominaisuudet, jotka takaavat elintarvikkeiden optimaalisen lämpötilan ja pitkittyneen tuoreuden, tekevät tästä helppokäyttöisen ja -hoitoisen mallin, jonka satunnainen sulatuksen tarve on pieni haitta.

Plussat og Miinukset Bosch KGV33VWEA

Plussat

 • Tilava pakastuslaatikko
 • Kätevä EasyAccess-lasihylly
 • SuperFreezing- ja LowFrost-toiminnot
 • Häikäisemätön LED-valaistus

Miinukset

 • Pinta johon jää sormenjälkiä
 • Vaatii manuaalista sulatusta

Miten jääkaappi toimii?

Jääkaappi toimii poistamalla lämpöä laitteen sisältä ja siirtämällä sitä ulos. Se tekee tämän käyttämällä kylmäainetta, joka voi absorboida ja luovuttaa lämpöä. Kylmäaine kiertää suljetussa järjestelmässä, johon kuuluvat kompressori, lauhdutin, paisuntaventtiili ja höyrystin.

Lyhyesti sanottuna jääkaappi toimii kierrättämällä kylmäainetta suljetussa järjestelmässä, joka poistaa lämmön jääkaapin sisältä ja siirtää sen ulos. Kompressori puristaa kylmäainetta, mikä nostaa sen lämpötilaa, ja lauhdutin luovuttaa lämmön. Paisuntaventtiili alentaa kylmäaineen painetta ja lämpötilaa samalla, kun höyrystin imee lämpöä jääkaapin sisältä pitääkseen sen viileänä.

Miten jääkaappi sulatetaan?

Jääkaapin sulatus on tärkeä huoltotehtävä, joka on suoritettava säännöllisesti, jotta jääkaappi toimisi optimaalisesti. Prosessi sisältää jääkaapin pakastinosassa oleviin höyrystinkierukoihin kertyvän jääkerrostuman poistamisen. Tässä on vaiheittainen ohje jääkaapin sulattamiselle:

 • Irrota jääkaappi pistorasiasta: Varmista, että irrotat jääkaapin virtalähteestä ennen sulatusprosessin aloittamista. Tämä on turvallisuustoimenpide, joka estää sähköiskut.
 • Poista kaikki elintarvikkeet: Ota kaikki elintarvikkeet pois jääkaapista ja siirrä ne kylmälaukkuun tai toiseen jääkaappiin. Näin varmistat, että elintarvikkeet eivät pilaannu, kun sulatat jääkaapin.
 • Poista jää pakastimesta: Avaa pakastimen ovi ja poista seinille ja hyllyille kertyneet suuret jääpalaset muovikaapimella tai lastalla. Älä käytä teräviä esineitä, jotka voivat vahingoittaa pakastimen seinämiä tai höyrystinkierukoita.
 • Sulata jäljelle jäänyt jää: Täytä suuri astia kuumalla vedellä ja aseta se pakastimeen. Sulje pakastimen ovi ja anna kuumaa vettä sisältävät astian olla sen sisällä noin 10-15 minuuttia. Tämä auttaa sulattamaan höyrystimen käämeihin jääneen jään.
 • Kerää vesi talteen: Laita jääkaapin pohjalle pyyhkeitä tai suuri tarjotin, johon jää voi sulaa. Tarkista astia tai pyyhkeet säännöllisesti ja vaihda ne tarvittaessa.
 • Puhdista jääkaappi: Puhdista jääkaapin ja pakastimen sisäpuoli miedolla pesuaineliuoksella, kun kaikki jää on sulanut ja vesi on kerätty pois. Pyyhi kaikki pinnat ja hyllyt puhtaalla liinalla.
 • Kytke jääkaappi takaisin pistorasiaan: Kytke jääkaappi takaisin seinään, kun puhdistus on valmis, ja käynnistä se. Anna jääkaapin jäähtyä muutaman tunnin ajan, ennen kuin laitat elintarvikkeita takaisin sisään.

Tutustu keittiön täydelliseen täydennykseen – Astianpesukoneet

Nykyaikaiset jääkaapit tekevät muutakin kuin vain jäähdyttävät elintarvikkeita – ne on suunniteltu virtaviivaistamaan keittiötäsi. Älykkään teknologian, säädettävän säilytystilan ja energiatehokkuuden kaltaisten ominaisuuksien ansiosta parhaat jääkaapit ovat todellisia keittiön mullistajia. Mutta on olemassa toinenkin tärkeä laite, joka voi optimoida keittiösi entisestään: astianpesukoneet. Tutustu siihen, miten parhaat astianpesukoneet voivat muuttaa aterian jälkeisen siivouksen helpoksi ja täydentää täydellisesti jääkaappisi innovaatiota.

Paranna kokemustasi tutkimalla huippuluokan jääkaappien ja tehokkaiden astianpesukoneiden välistä synergiaa ja avaa uusi mukavuuden ja tehokkuuden taso.

Asiakasarviot

Google Shopping

Google Shopping on Googlen tarjoama palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä tuotteita eri verkkokauppiailta ja vertailla hintoja. Se tarjoaa kuluttajille luettavaksi myös muiden käyttäjien antamia tuotearvioita. Nämä arvostelut antavat arvokasta tietoa tuotteiden laadusta sekä luotettavuudesta ja auttavat kuluttajia tekemään harkittuja ostopäätöksiä.

Bosch KGN33NLEB – Voit katsoa arvostelut täältä.
Indesit CAA 55 – Voit katsoa arvostelut täältä.
Samsung RS67A8810S9 – Voit katsoa arvostelut täältä.
LG GBP31SWLZN – Voit katsoa arvostelut täältä.
Bosch KGV33VWEA – Voit katsoa arvostelut täältä.
Liebherr CU 2831 – Voit katsoa arvostelut täältä.

Amazon

Amazon on valtava verkkokauppa, joka myy monenlaisia tuotteita elektroniikasta ja kirjoista vaatteisiin ja elintarvikkeisiin saakka. Se tarjoaa käyttäjille myös alustan, jolla he voivat myydä omia tuotteitaan. Arvostelujen osalta Amazon tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden jättää palautetta ostamistaan tuotteista. Nämä arvostelut näkyvät muille käyttäjille, ja ne auttavat heitä tekemään tietoon perustuvia päätelmiä tuotteista, joiden ostamista he harkitsevat.

Bosch KGV33VWEA – Voit katsoa arvostelut täältä.
Bosch KGN33NLEB – Voit katsoa arvostelut täältä.

Testberichte.de

Testberichte.de on saksalainen verkkosivusto, joka tarjoaa tuotearvioita monista erilaisista kulutustavaroista ja -palveluista. Käyttäjät voivat tutustua asiantuntijoiden ja käyttäjien laatimiin arvosteluihin, jotka auttavat heitä tekemään harkittuja ostopäätöksiä. 

Bosch KGN33NLEB – Voit katsoa testin täältä

FAQ

Mikä on hyvä energialuokitus jääkaapille?
A on tehokkain, kun taas G on tehottomin. Euroopan uuden energiamerkintäjärjestelmän ansiosta tehokkaimmat jääkaapit ja jääkaappipakastimet, jotka aiemmin saivat luokituksen A+++, saavat nykyään luokituksen D uudella asteikolla. Tämä jättää tilaa teknologian kehittymiselle. Suosittelemme etsimään malleja, joiden luokitus on vähintään D. Itse asiassa useimmat suositut jääkaappipakastimet ovat tällä hetkellä luokitukseltaan E- ja F-luokiteltuja.
Mikä jääkaapin lämpötilan pitäisi olla?
Jääkaapin suositeltu lämpötila on 1 °C:n ja 4 °C:n välillä. Tämä lämpötila-alue auttaa hidastamaan bakteerien ja muiden elintarvikkeiden pilaantumista aiheuttavien mikro-organismien kasvua.
Jääkaappi voi kestää käytössä keskimäärin 10-15 vuotta. Jotkin jääkaapit voivat kuitenkin kestää kauemmin, kun taas toiset saattavat hajota aikaisemmin. Jääkaapin käyttöikää voidaan pidentää säännöllisellä huollolla, kuten kierukoiden puhdistamisella, ovitiivisteiden tarkistamisella ja kuluneiden osien vaihtamisella.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.