Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras itseruskettava 2024:
Itseruskettavat kasvoille ja vartalolle

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

6 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Itseruskettavat tuotteet ovat tulleet suosituksi tehokkaana ja turvallisempana vaihtoehtona liiallisen auringolle altistumiselle ja solariumille. Markkinoilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joten on tärkeää ymmärtää näiden tuotteiden ainesosat ja hyödyt, jotta voimme tehdä fiksuja päätöksiä ihomme hyväksi. Tämän artikkelin tavoitteena on tarjota informatiivinen ja kattava opas itseruskettavista ja perehtyä niiden olennaisiin ainesosiin, jotka edistävät säteilevää, ruskettunutta ulkonäköä ihon terveyttä vaarantamatta.

Tutkimme keskeisten ainesosien, kuten DHA:n ja hyaluronihapon, roolia ja analysoimme niiden vaikutusta rusketusprosessiin. Haluamme korostaa, että on tärkeää valita sellaisia itseruskettavia aineita, joissa on luonnollisia, ihoa ärsyttämättömiä ainesosia. Toivomme, että onnistut valitsemaan juuri sinun ihosi tarpeisiin täydellisesti sopivan itseruskettavan tuotteen.

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark - itseruskettava kahdella aktiivisella ainesosalla

 • Voittaja Nymag.com-sivustolla
 • 4,6/5 tähteä Google Shoppingissa
 • 4,5/5 tähteä Amazonissa

Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark itseruskettava antaa kahden aktiivisen ainesosansa ansiosta syvän ja tasaisen rusketuksen, joten se on hyvä vaihtoehto niille, jotka syvästi ruskettunutta lookkia. Tämä itseruskettava sopii erityisen hyvin henkilöille, joilla on tummempi ihonväri, tai kokeneille käyttäjille, jotka haluavat täyteläisen, erittäin tumman lopputuloksen.

Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kaksi vaikuttavaa ainesosaa
 • Vegaaninen tuote
 • Sisältää aloe veraa

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark itseruskettava vaahto

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 200 ml
 • Muoto: Vaahto

Vegaaniset ainesosat
Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark on itseruskettava vaahto, joka antaa erittäin tumman, luonnollisen näköisen rusketuksen helposti. Kevyt vaahto on koostumukseltaan nopeasti kuivuva ja helppo levittää, mikä takaa tasaisen lopputuloksen joka kerta. Se sisältää vegaanisia ainesosia, eikä sitä ole testattu eläimillä – eli se on täydellinen niille, joilla on eettisiä huolia. Itseruskettavien tuotteiden kohdalla joitakin yleisesti käytettyjä vegaanisia ainesosia ovat muun muassa dihydroksiasetoni (DHA) ja erilaiset kasviuutteet. DHA on väritön sokeri, joka reagoi ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa tuottaen väliaikaisen rusketusvaikutuksen. Nyrkkisääntönä Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Darkin käytössä on kuorinta ennen levitystä, sillä se takaa tasaisen levittyvyyden.

Sisältää luonnollisesti kosteuttavia aineita
Bondi Sandsin itseruskettavassa tuotteessa on useita ainesosia, jotka yhdessä varmistavat, että ihosi pysyy kosteutettuna ja terveenä koko rusketusprosessin ajan. Yksi tämän koostumuksen tärkeimmistä ainesosista on aloe vera -uute, jota on käytetty vuosisatojen ajan rauhoittamaan ja parantamaan ihoärsytyksiä. Sisällyttämällä tämän ainesosan Bondi Sands varmistaa, että sen itseruskettava ei ainoastaan anna upeaa, luonnollisen näköistä rusketusta, vaan myös pitää ihosi kosteutettuna ja ravittuna. Aloe veran lisäksi tämä itseruskettava sisältää myös hydrolysoituja Jojoba-estereitä, jotka tunnetaan niiden kosteuttavista ominaisuuksistaan. Tämä ainesosa auttaa lisäämään ihon kosteustasoa, jolloin se näyttää ja tuntuu terveeltä sekä hehkuvalta.

Pro-vinkki: Anna tuotteen vaikuttaa yön yli ennen kuin peset sen aamulla pois, jotta lopputulos olisi vielä tummempi.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark itseruskettavasta vaahdosta

Nymag.com mieltää Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Darkin “parhaaksi itseruskettavaksi” sen korkealaatuisten ainesosien, hajuttomuuden ja kauniiden sävyjen ansiosta. Google Shoppingin keräämät käyttäjäarviot ovat keskimäärin 4,6/5 tähteä. Yli 10 000 asiakasta arvostaa sen helppoa levitystä ja pitkäkestoisia tuloksia. Toisaalta 31 000 Amazon-käyttäjää antoi tälle rusketusvaahdolle keskimäärin 4,5/5 tähteä. Käyttäjät kehuivat tuotteen koostumusta, jonka ansiosta se on helppo levittää tasaisesti. 

Lisätietoja Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 200 ml
 • Muoto: Vaahto

Toimituksemme arvio

Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark  on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät kevyttä itseruskettavaa, joka antaa luonnollisen rusketuksen. Tämä kookokselta tuoksuva tuote sisältää hydrolysoituja Jojoba-estereitä, jotka auttavat kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa rusketuksen aikana. Lisäksi sitä ei ole testattu eläimillä, joten se on eettinen valinta. Vaikka joidenkin käyttäjien mielestä tuotteen vaikutus häviää nopeasti, tätä voidaan pitää etuna niille, jotka haluavat saada nopean, väliaikaisen rusketuksen.

Plussat og Miinukset Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark

Plussat

 • Tuoksuu kookokselta
 • Kevyt itseruskettava vaahto
 • Ei eläintestejä
 • Sisältää hydrolysoituja Jojoba-estereitä

Miinukset

 • Vaikutus häviää nopeasti

St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse itseruskettava - kolme sävyä yhdessä paketissa

 • Testivoittaja Harper's Bazaar -lehdessä
 • Testivoittaja Forbes.com-sivustolla
 • 4,4/5 tähteä Google Shoppingissa
 • 4,6/5 tähteä Amazonissa

St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse itseruskettava tarjoaa kolme sävyä yhdessä ja nopeasti kehittyvän värin vain muutamassa tunnissa. Tämä on hyvä vaihtoehto omasta sävystä huolimatta, sillä jokainen voi itse säädellä lopputulosta.

St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse itseruskettava

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kolme sävyä yhdessä
 • DHA + karamelli
 • Kevyt mousse-koostumus

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse itseruskettava

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 200 ml
 • Muoto: Mousse

DHA:n ja karamellin yhdistelmä
St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Moussen ensisijainen kosteuttava ainesosa on glyseriini. Se muodostaa iholle suojaavan kerroksen, joka estää kuivumista ja pitää ihon joustavana ja pehmeänä. Samaan aikaan DHA ja karamelli toimivat yhdessä tuottaen tasaisen rusketuksen, jossa on hienovarainen tuoksu, joten se on hyvä vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat välttää voimakkaita hajuja. DHA (dihydroksiasetoni) on väritön sokeri, joka vuorovaikutuksessa ihon pinnassa olevien aminohappojen kanssa saa aikaan väliaikaisen rusketusvaikutuksen. Paikallisesti käytettynä DHA reagoi ihon uloimman kerroksen proteiinien kanssa tuottaen rusketuksen, joka vähitellen haalistuu kuolleiden ihosolujen irtoamisen myötä. Karamelli puolestaan on värilisäaine, joka auttaa antamaan iholle luonnollisen näköisen sävyn.

Tiheä ja kuohkea mousse
Tässä St.Tropezin sävytetyssä mousse-voiteessa on tiivis ja kuohkea koostumus, joka tekee levityksestä helppoa. Kevyt koostumus kuivuu nopeasti ilman raitoja tai tahmeutta ja jättää ihosi silkkisen sileäksi. Lisäksi nopeasti kuivuva koostumus säästää aikaa ja eliminoi riskin värin siirtymisestä vaatteisiin. Kannattaa kuori iho hyvin ennen tuotteen levittämistä ja käyttää rusketuskäsinettä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. 

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse itseruskettavasta

HarpersBazaar.com nimesi St.Tropez Self Tan Expressin “parhaaksi itseruskettavaksi” ja totesi, että se antaa “luonnollisimman näköisen värin”. Forbes.com antoi sille parhaan itseruskettavan kokonaispalkinnon. Heidän asiantuntijansa pitivät erityisesti siitä, että se antaa nopeita tuloksia ja sopii kaikille sävyille. Googlen yli 6 000 käyttäjäarvostelun yhteenvedossa tämä St.Tropezin itseruskettava on saanut 4,4/5 tähteä. Käyttäjät pitivät yleisesti sen kevyestä tuoksusta ja siitä, että se ei jätä jäämiä levityksen jälkeen. Sillä on 4,6/5 tähden arvosana Amazonissa, ja yksi käyttäjistä kommentoi: “ihon väri näyttää luonnolliselta eikä se aiheuttanut ihoärsytystä”.

Lisätietoja St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse itseruskettava

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 200 ml
 • Muoto: Mousse

Toimituksemme arvio

St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse on sopiva vaihtoehto niille, jotka etsivät mukautettavaa, nopeasti vaikuttavaa ja kevyttä itseruskettavaa tuotetta. Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta, joka sisältää sekä DHA:ta että karamellia aktiivisina ainesosina, tämä mousse antaa tasaisen, luonnollisen näköisen rusketuksen vain muutamassa tunnissa. Sen kevyt vaahtomuotoinen koostumus takaa helpon levityksen, ja sen nopea kuivumisaika on mukava plussa.

Lisäksi tämä itseruskettava mousse sisältää glyseriiniä, joka toimii kosteuttajana ja pitää ihon kosteutettuna ja ravittuna. Verrattuna muihin markkinoilla oleviin itseruskettaviin tuotteisiin St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse erottuu edukseen ainutlaatuisella kolmen sävyn ominaisuudellaan, jonka avulla käyttäjät voivat vaikutusaikaa säätelemällä helposti muokata pigmenttiä itselleen sopivaksi. Huonona puolena on kuitenkin se, että nopeasti kuivuva koostumus saattaa vaatia jonkin verran levityskokemusta.

Plussat og Miinukset St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse itseruskettava

Plussat

 • Tiheä ja kuohkea mousse
 • Nopeasti kehittyvä väri
 • Kevyt tuoksu
 • Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä

Miinukset

 • Kuivuu nopeasti

Clarins Self Tanning Milky Lotion - itseruskettava voide kaikille ihotyypeille

 • Testivoittaja Goodhousekeeping.com-sivustolla
 • 4,3/5 tähteä Google Shoppingissa
 • 4,4/5 tähteä Amazonissa

Clarins Self Tanning Milky Lotion tarjoaa kätevän ratkaisun niille, jotka etsivät yhtenäistä ja luonnollisen näköistä rusketusta päästä varpaisiin. Tämä monipuolinen itseruskettava on hyvä vaihtoehto kiireisille henkilöille, jotka haluavat saumattoman, yhtenäisen hehkun ilman erillisiä tuotteita kasvoille ja vartalolle.

Clarins Self Tanning Milky Lotion

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Kasvoille ja vartalolle
 • SelfTanComplex
 • Sopii kaikille ihotyypeille

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Clarins Self Tanning Milky Lotion itseruskettava

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 125 ml
 • Muoto: Voide

Luonnonmukaiset ainesosat
Clarins Self Tanning Milky Lotion on itseruskettava voide, johon kuuluu SelfTanComplex, joka yhdistää luonnosta peräisin olevan DHA:n ja erytruloosan. Nämä ovat kaksi aktiivista ainesosaa, joita käytetään paljon itseruskettavissa tuotteissa. DHA eli dihydroksiasetoni on väritön sokeri, joka reagoi ihon pinnalla olevien aminohappojen kanssa tuottaen väliaikaisen rusketuksen. Erytruloosi on luonnollinen ketosokeri, joka toimii samalla tavalla kuin DHA, mutta sen vaikutus on hitaampi ja asteittaisempi. Yhdistettynä nämä kaksi ainesosaa toimivat yhdessä luoden tasaisemman ja pitkäkestoisemman rusketuksen.

Eri hiustyypeille
SelfTanComplex on lisäksi rikastettu viikunauutteella, joka tarjoaa monia etuja ihollesi. Tämä uute on tunnettu kosteuttavista ominaisuuksistaan, ja se voi auttaa ravitsemaan ihoa jopa 24 tunnin ajan, ja varmistaa että iho säilyttää luonnollisen kosteustasapainonsa. Viikunauutteen sisällyttäminen tähän tuotteeseen on suuri etu niille, joilla on kuiva iho. Uute auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteuden ja tarjoaa syväkosteutusta, joka voi auttaa vähentämään kuivan ja hilseilevän ihon ongelmia. Tämä voi antaa iholle pehmeän, sileän ja kimmoisan tunteen. Lisäksi tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille. Olipa sinulla sitten rasvainen, kuiva tai herkkä iho, tämä voide toimii tehokkaasti aiheuttamatta ärsytystä tai epämukavuutta. Toisin kuin perinteiset rusketustuotteet, joiden levittäminen voi olla sotkuista ja aikaa vievää, tämä voide on helppokäyttöinen ja nopeasti kuivuvaa sorttia, joten voit jatkaa päivääsi ilman huolta jäämistä ja tahroista.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Clarins Self Tanning Milky Lotion itseruskettavasta

Goodhousekeeping.comin asiantuntijat pitivät Clarinsin itseruskettavasta voiteesta sen 2-in-1-formulan ja luonnollisen lopputuloksen vuoksi, joten he palkitsivat sen “parhaaksi itseruskettavaksi”. Google Shoppingin käyttäjäarvosteluissa tämä rusketusvoide on saanut 4,3/5 tähteä. Käyttäjät totesivat, että se on hellävarainen iholle, ja yksi heistä kommentoi näin: “Vaalean pronssinen tulos on miellyttävä”. Amazonin käyttäjät antoivat sille keskimäärin 4,4/5 tähden arvosanan. Käyttäjät ovat tyytyväisiä tuotteen helppoon levitettävyyteen ja miellyttävään tuoksuun, joka on heidän mielestään parempi kuin monien muiden itseruskettavien tuotteiden.

Lisätietoja Clarins Self Tanning Milky Lotion

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 125 ml
 • Muoto: Voide

Toimituksemme arvio

Clarins Self Tanning Milky Lotion on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät helppokäyttöistä itseruskettavaa, joka antaa luonnollisen näköisen lopputuloksen. Sen kasvoille ja vartalolle sopiva koostumus tekee siitä monikäyttöisen, ja sen sotkuttomuus sekä nopea kuivuminen mahdollistavat vaivattoman levityksen. Viikunauutteen lisääminen tuo voiteeseen ravitsevan elementin, joten se sopii kaikille ihotyypeille. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet raitaisuudesta, mutta yksinkertaisia ohjeita noudattamalla niitäkään ei pitäisi syntyä.

Plussat og Miinukset Clarins Self Tanning Milky Lotion

Plussat

 • Viikunauute
 • Sotkuton ja nopeasti kuivuva
 • Selkeät käyttöohjeet
 • Luonnollisen näköinen lopputulos

Miinukset

 • Saattaa aiheuttaa raitoja

Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium - itseruskettavat tipat kasvoille

 • Best of Beauty -palkinto Allure.comilta
 • Cosmo Loves -palkinto Cosmopolitan.comilta
 • 4,3/5 tähteä Google Shoppingissa
 • 4,4/5 tähteä Amazonissa

Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops in Light/Medium on hyvä vaihtoehto niille, joilla on vaalea tai keskiruskea iho, ja jotka haluavat luonnollisen ja asteittaisen rusketuksen kasvoille. Nämä tipat on rikastettu ihoystävällisillä ainesosilla, joten ne ovat ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ihonhoitoa.

Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Vadelmansiemenöljyä ja E-vitamiinia
 • Hoitaa kasvojen ihoa
 • Vaalealle tai keskiruskealle iholle

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium itseruskettava

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 30 ml
 • Muoto: Neste (pisaroina)

Runsaat pitoisuudet
Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops on sisältää aloe veraa ja vadelmansiemenöljyä, jotka antaa intensiivistä kosteutusta ja näyttävää heleyttä. Aloe veran ominaisuudet auttavat rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa, kun taas vadelmansiemenöljy antaa tärkeää kosteutta pehmeän ja kimmoisan ihon aikaansaamiseksi. Lisäksi tämä ylellinen koostumus sisältää E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti. Se suojaa ihoa haitallisilta vapailta radikaaleilta ja edistää nuorekasta ja tervettä ulkonäköä. Tan-Luxe ei myöskään sisällä parabeeneja, ja siksi se on hellävarainen iholle ja sopii kaikille ihotyypeille.

Mukaan kauneudenhoitorutiineihin
Tämä itseruskettava on suunniteltu niin, että se sulautuu vaivattomasti ihonhoitorutiineihisi. Voit lisätä näitä tippoja esimerkiksi suosikkikosteusvoiteeseesi, -seerumiisi tai -öljyysi ja luoda siten yksilöllisen tuotteen. Ota käyttöön Guide to Glow ja räätälöi rusketus haluamasi voimakkuuden mukaan: lisää 2 tippaa säteilevää hehkua, 4 tippaa kevyttä rusketusta, 8 tippaa kultaista sävyä tai 12 tippaa todella ruskettunutta ulkonäköä varten. 

Pro-vinkki: Jotta vältät ei-toivotun värin kämmenissäsi ja sormissasi, muista aina pestä kätesi huolellisesti itseruskettavan tuotteen levittämisen jälkeen.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium itseruskettavasta

Google Shoppingin käyttäjäarvostelujen yhteenvedossa tällä tuotteella on 4,3/5 tähteä ja monia positiivisia kommentteja liittyen sen hyvään imeytymiseen ja miellyttävään tuoksuun. Se on yksi Amazonin myydyimmistä itseruskettavista tuotteista, ja yli 2 000 käyttäjää on antanut sille keskimäärin 4,4/5 arvosanan. Yksi käyttäjistä kommentoi, että tämä tuote “antaa niin luonnollisen hehkun kasvoille”.

Myös asiantuntijat ovat tunnustaneet tuotteen laadun, sillä se on voittanut Best of Beauty -palkinnon ja Cosmo Loves -palkinnon. Cosmopolitan.comin asiantuntijat kirjoittivat, että “Toisin kuin tyypillinen itseruskettava, nämä pisarat on tarkoitettu sekoitettavaksi tavalliseen voiteeseesi.” Allure.com antoi sille Best of Beauty -palkinnon sen ainesosien, helpon levitettävyyden ja luonnollisen näköisen lopputuloksen ansiosta.

Lisätietoja Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 30 ml
 • Muoto: Neste (pisaroina)

Toimituksemme arvio

Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium on hyvä itseruskettava niille, jotka haluavat saada vaalean tai keskiruskean rusketuksen kasvoillensa mahdollisimman vähällä vaivalla. Pipettiannostelijan ansiosta tämän itseruskettavan sisällyttäminen ihonhoitorutiineihisi on helppoa ja vaivatonta. Vadelmaöljyn, E-vitamiinin ja aloe veran ansiosta ihosi pysyy ravittuna. Vaikka jotkut käyttäjät ovat huomauttaneet, että tämä itseruskettava haalistuu odotettua nopeammin, on tärkeää huomata, että tuote on tarkoitettu kevyempään hehkuun ja sitä käytetään kasvoilla, jotka pestään usein.

Plussat og Miinukset Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium

Plussat

 • Mukana kätevä pipetti
 • Best seller Amazonissa
 • Sisältää aloe veraa
 • Ei sisällä parabeeneja

Miinukset

 • Vaikutus häviää nopeasti

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist itseruskettava - C- ja D - vitamiinia sisältävä suihke

 • Testivoittaja Pricerunner.dk-sivustolla
 • 4,3/5 tähteä Google Shoppingissa
 • 4,3/5 tähteä Amazonissa

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist itseruskettava on hyvä vaihtoehto herkkäihoisille, sillä sen hellävarainen koostumus on suunniteltu minimoimaan ärsytystä ja allergioiden riskiä. Siksi se on ihanteellinen valinta henkilöille joilla on herkkä iho.

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist itseruskettava - C- ja D

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Väritön kevyt suihke
 • Sopii herkälle iholle
 • Sisältää C- ja D-vitamiinia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist itseruskettava

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 200 ml
 • Muoto: Suihke/Spray

Väritön koostumus
Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka erottaa tämän tuotteen kilpailijoistaan, on sen väritön koostumus, joka eliminoi vaatteisiin tai vuodevaatteisiin jäävien tahrojen riskin. Tämä ominaisuus tekee tuotteesta ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Kevyt sumu takaa myös tasaisen levitettävyyden, ja nopean kuivumisen, joten voit jatkaa päivääsi ilman sen suurempaa vaivaa.

Tehostettu C- ja D-vitamiineilla
St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist -suihke sisältää C- ja D-vitamiinia, jotka antavat ihollesi helmeilevän hehkun ja edistävät myös terveempää ihonväriä. Lisäksi koostumus sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa syvältä, ja vihreää mandariinivettä, joka tuo virkistävän elementin rusketuskokemukseen. Trooppinen tuoksu vie sinut auringonpaisteiseen paratiisiin, ja valmistajan mukaan 95-prosenttisesti luonnollisista ihonhoitoaineista valmistettu vegaaniystävällinen koostumus miellyttää niitä, jotka etsivät tietoisempaa lähestymistapaa kauneuteen. Tuote on pakattu pulloon, joka voidaan kierrättää, mikä on linjassa St. Tropezin ympäristöystävällisten arvojen kanssa.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist itseruskettavasta

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist on testin paras itseruskettava Pricerunner.dk:ssa. He pitivät erityisesti sen värittömästä koostumuksesta, helposta levitettävyydestä ja trooppisesta tuoksusta.

Googlen asiakasarvostelujen yhteenvedossa sillä on 4,3/5 tähteä. Käyttäjät pitivät enimmäkseen sen kevyestä koostumuksesta ja laadukkaista ainesosista. Amazonissa sillä on myös 4,3/5 tähteä, ja yksi käyttäjistä kommentoi, että “väri on hienovarainen ja luonnollinen”.

Lisätietoja St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist itseruskettava - C- ja D

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 200 ml
 • Muoto: Suihke/Spray

Toimituksemme arvio

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist itseruskettava on väritön, läpinäkyvä suihke. Kirkas koostumus takaa, ettei sinun tarvitse koskaan huolehtia rumista tahroista vaatteissasi tai lakanoissasi, joten se on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka arvostavat mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Kirkkaan koostumuksensa lisäksi tämä itseruskettava sisältää C- ja D-vitamiinia, jotka antavat ihollesi auringon säihkyvän hehkun ja edistävät myös terveempää ihonväriä. Se sisältää myös vihreää mandariinivettä ja hyaluronihappoa, jotka yhdessä kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Yksi tämän itseruskettavan hyvistä puolista on myös se, että sillä on trooppinen tuoksu. Lisäksi tuote on vegaaniystävällinen ja valmistettu 95-prosenttisesti luonnollisista ihonhoitoaineista, mikä lisää sen houkuttelevuutta entisestään. Yksi mahdollinen haittapuoli tässä tuotteessa on se, että sumu on niin väritöntä, että voi olla vaikea nähdä, mihin olet jo levittänyt sitä. Tämä on kuitenkin pieni haittapuoli, jota voi helposti lieventää oikeilla levitystekniikoilla, kuten käyttämällä rusketuslätkää tai seuraamalla tarkemmin mihin olet jo suihkuttanut.

Plussat og Miinukset St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist itseruskettava - C- ja D

Plussat

 • Sisältää hyaluronihappoa
 • Trooppinen tuoksu
 • Vegaaniystävällinen koostumus ja kierrätettävä pullo
 • 95 % luonnollisia ainesosia

Miinukset

 • Et välttämättä näe mihin olet levittänyt tuotetta

Tanrevel Pro - itseruskettava aloituspakkaus

 • Paras premium-valinta Pricerunner.dk-sivustolla
 • 4,2/5 tähteä Trustpilot.com-sivustolla

Tanrevel Pro on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat saada luonnollisen näköisen rusketuksen. Tämä itseruskettava sisältää C-vitamiinia, joten se on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat kirkastaa sekä tasoittaa ihonsävyään ja nauttia samalla itseruskettavan hyödyistä.

Tanrevel Pro

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Monipuolinen aloituspakkaus
 • 2-in-1
 • Sisältää C-vitamiinia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Tanrevel Pro itseruskettava

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 150 ml
 • Muoto: Suihke/Spray

Mukana rusketuslaite
Tanrevel Pro Starter Kit -paketti sisältää rusketuslaitteen, johon kuuluu täyttölaite ja USB-laturi. Pakkaus sisältää myös innovatiivisen Tanrevel PRO -laitteen, joka on suunniteltu helpottamaan itseruskettavan levitysprosessia. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka erottavat Tanrevel Pro:n kilpailijoistaan itserusketusmarkkinoilla, on sen vertaansa vailla oleva käyttömukavuus. Laitteen kompakti muotoilu mahdollistaa sen kannettavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä. Olitpa missä tahansa, voit helposti ottaa Tanrevel Pro -laitteen mukaasi ylläpitääksesi rusketustasi. Lisäksi Tanrevel Pro on tunnettu nopeista ja tasaisista tuloksista, jotka takaavat, että voit saavuttaa kauniin ruskettuneen ulkonäön hetkessä.

Paljon luonnollisia uutteita
Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka erottavat Tanrevel Pron kilpailijoistaan itseruskettavien tuotteiden markkinoilla, on sen vertaansa vailla oleva helppokäyttöisyys ja luonnollisia uutteita, kuten aloe veraa ja saksanpähkinää, sisältämä koostumus. Nämä luonnolliset ainesosat eivät ainoastaan tarjoa iholle ravitsevia hyötyjä vaan myös edistävät tervettä. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle. Tanrevel Pro:n erikoisuus on sen 2-in-1-rakenne, joka säästää aikaa ja vaivaa, kun kasvojen ja vartalon rusketukseen ei tarvitse käyttää erillisiä tuotteita. Tämän monipuolisen ratkaisun avulla saat vaivattomasti aikaan upean hehkun ja ruskettuneen ilmeen päästä varpaisiin. Sprayn koostumus auttaa välttämään raitoja ja epätasaisia kohtia, mikä takaa virheettömän ja säteilevän ulkonäön.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet Tanrevel Pro itseruskettavasta

Tanrevel Pro on palkittu Pricerunner.dk-sivustolla parhaana premium-valintana, ja sitä kuvaillaan “itseruskettavaksi, joka antaa ammattimaisia tuloksia kotona”. He kehuivat erityisesti sen helppokäyttöisyyttä, tasaisia tuloksia ja luonnollista väriä. Tanrevelilla on 4,2/5 tähteä Trustpilot.com-sivustolla. Yksi käyttäjistä kuvailee sitä näin: “Niin helppokäyttöinen ja aina upeat tulokset.”

Lisätietoja Tanrevel Pro

TEKNISET TIEDOT

 • Pakkauskoko: 150 ml
 • Muoto: Suihke/Spray

Toimituksemme arvio

Tanrevel Pro on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka sellaista itseruskettavaa, joka antaa nopeat ja tasaiset tulokset. Aloe veralla ja saksanpähkinäuutteella rikastettu vegaaninen koostumus sisältää C-vitamiinia, joka auttaa lisäämään ihon säteilevyyttä. Vaikka hinta saattaa ensi silmäyksellä tuntua kalliilta, muista, että vain alkuperäiseen ostokseen sisältyy itse rusketuslaitteen osto. Täydennysosat ovat samanhintaisia kuin muutkin markkinoilla olevat itseruskettavat. Kaiken kaikkiaan tämä tuote mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan ruskettumisen ilman liialle UV-valolle altistumista.

Plussat og Miinukset Tanrevel Pro

Plussat

 • Sisältää aloe veraa ja saksanpähkinäuuteetta
 • Vegaaninen
 • Nopeat ja tasaiset tulokset

Miinukset

 • Korkea hinta

Mitä ottaa huomioon itseruskettavaa ostaessa?

Ainesosat
DHA eli dihydroksiasetoni on luonnollinen aktiivinen ainesosa, joka tehostaa ruskettumista ja edistää samalla pitkäkestoisia tuloksia. Luonnossa esiintyvänä komponenttina hyaluronihappo on hyödyllinen ainesosa, sillä se auttaa ihon uudistumisessa ja kosteutuksessa. Jos haluat terveellisemmän ja luonnollisemman vaihtoehdon, kannattaa valita itseruskettavia tuotteita, joissa on vegaanisia ja luonnollisia ainesosia, kuten kurkku- tai aloe vera -uutetta. Nämä luonnolliset kosteudensäilyttäjät auttavat ylläpitämään ihon kosteutta ja kimmoisuutta. On parasta välttää alkoholin denaattia sisältäviä rusketustuotteita, sillä tämä ainesosa voi johtaa ihon kuivumiseen ja herkkyyden lisääntymiseen. Karamellia, toista luonnollista rusketusainetta, löytyy joistakin itseruskettavista tuotteista. Karamelli on peräisin sokerista, ja se antaa iholle välittömän, tilapäisen värin, joka antaa hehkeän ulkonäön ilman auringolle altistumista. Itseruskettavat tuotteet luokitellaan niiden ainesosien perusteella ja ne on suunniteltu eri ihotyypeille. Jos et ole varma, minkä tuotteen valitsisit, on turvallista valita sellainen itseruskettava, joka sisältää luonnollisia, ympäristösertifioituja ainesosia, sillä nämä ainesosat sopivat kaikille ihotyypeille.

Muoto
Itseruskettavia tuotteita on saatavana eri muodoissa, kuten voiteina, vaahtoina, mousseina, suihkeina, tippoina, nesteinä jne. Sinun on itse päätettävä, mikä niistä tuntuu sinulle käytännöllisimmältä. Voiteita käytetään, kun haluat vähitellen rakentaa rusketusta tai ylläpitää tummaa rusketusta, jonka olet saanut voimakkaammalla vaahdolla tai suihkeella. Ne ovat hyvä jokapäiväinen vaihtoehto. Itseruskettavat suihkeet tulevat yleensä aerosolipurkissa, ja ne sopivat erinomaisesti nopean rusketuksen luomiseen. Suosittelemme käyttämään niitä pieniin ihoalueisiin, esimerkiksi kasvoille ja kaulalle, sillä koko vartalolle levitettäessä voi olla vaikea saada tasaista väriä. Jos haluat mahdollisimman tumman ja intensiivisen rusketuksen, vaahdot ovat paras vaihtoehto. Niitä on saatavana melko monenlaisia sävyjä. Yksi markkinoiden uusimmista itseruskettavista tuotteista ovat rusketusvedet. Ne sopivat erinomaisesti vaikeasti saavutettaville alueille, kuten selkään, sillä niitä on helppo levittää käsineen avulla. 

Ihotyyppi
Jos ihosi on herkkä, etsi sellaisia tuotteita, joista käy ilmi, että ne sisältävät vain luonnollisia, ihoa ravitsevia ainesosia, kuten kookosvettä ja arganöljyä. Ihotyypeille, jotka ovat rasvaisemmalla puolella, kannattaa valita tuotteita, jotka ovat koostumukseltaan kevyempiä, kuten monet suihkeet. Kuiva iho tarvitsee lisäkosteutta, ja lisäksi on tärkeää valita itseruskettava, joka koostuu ravitsevista öljyistä. Useimmat markkinoilla olevat itseruskettavat sopivat kuitenkin kaikille ihotyypeille, ja sinun on vain löydettävä itseäsi miellyttävä tuote.

Hinta – Markkinoilla olevien itseruskettavien tuotteiden hintaero ei ole kovin suuri. Hinnat vaihtelevat 10 eurosta noin 30 euroon. Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat useimmiten pakkauksen koko ja ainesosat. Koska hintaerot eivät ole liian suuria, neuvomme keskittymään aina ainesosien laatuun, koska se on tärkein tekijä.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelut
Suosittelemme lukemaan käyttäjien ja asiantuntijoiden arvosteluja, jotta saat paremman käsityksen tuotteesta. Tässä artikkelissa on otettu huomioon valtaosa itseruskettavien tuotteiden testeistä, joita kyseisestä tuotteesta on tehty. Alan asiantuntijoiden arviot voivat olla hyödyllisiä vertailtaessa markkinoilla olevia erilaisia itseruskettavia tuotteita ja niiden ainesosia. Kannattaa ottaa huomioon testivoittajat ja toimittajien suositukset, koska niitä pidetään yleisesti ottaen parhaina markkinoilla saatavilla olevina tuotteina. Käyttäjien arvostelut antavat syvällisemmän käsityksen kriteereistä, jotka on otettava huomioon itseruskettavaa valittaessa.

arrow-more

Miten itseruskettava toimii?

Itseruskettavat tuotteet toimivat käyttämällä kemikaalia nimeltä dihydroksiasetoni (DHA), joka tummentaa ihon pintaa. DHA on väritön kemikaali, joka reagoi ihon pintakerroksen aminohappojen ja proteiinien kanssa, jolloin ihon väri tummuu. Kun levität itseruskettavaa ihollesi, DHA alkaa reagoida ihon pinnalla olevien aminohappojen kanssa, jolloin ihon väri muuttuu väliaikaisesti. Itseruskettavia tuotteita on eri muodoissa, kuten voiteina, suihkeina ja vaahtoina, ja niitä voidaan levittää käsin tai rusketusliinan avulla. Kun levität itseruskettavaa, on tärkeää, että se jakautuu tasaisesti ihollesi, jotta vältyt raidoilta ja laikuilta. On myös tärkeää kuoria iho etukäteen, jotta itseruskettava imeytyy paremmin.

Useimmilla itseruskettavilla tuotteilla kestää muutama tunti vaikuttaa, joten on tärkeää odottaa, että suositeltu aika on kulunut ennen suihkussa käyntiä tai uintia. Rusketus kestää tyypillisesti noin 5-7 päivää riippuen tuotteen koostumuksesta, ihotyypistäsi ja siitä, miten hyvin hoidat ihoasi. On tärkeää huomata, että itseruskettavat tuotteet tummentavat vain ihon pintakerroksen eivätkä suojaa auringolta. Sinun tulisi siis käyttää aurinkovoidetta, kun vietät aikaa ulkona suojellaksesi ihoasi haitallisilta UV-säteiltä. Kaiken kaikkiaan itseruskettavat tuotteet tarjoavat turvallisen ja kätevän tavan saada luonnollisen näköisen rusketuksen ilman altistumista haitalliselle UV-säteilylle.

Miten itseruskettava levitetään?

Saat luonnollisen ja tasaisen rusketuksen noudattamalla itseruskettavan levityksessä seuraavia ohjeita:

 • Kuori ihosi: Käytä hellävaraista kuorintakäsinettä kuolleiden ihosolujen poistamiseksi. Tämä auttaa itseruskettavaa imeytymään ihoosi paremmin.
 • Kosteuta kuivat alueet: Levitä kevyttä kosteusvoidetta kuiville alueille, kuten polville, kyynärpäille ja nilkoille. Tämä auttaa estämään näiden alueiden tummumista.
 • Levitä itseruskettava: Levitä itseruskettava käsineellä tai paljain käsin pyörivin liikkein, aloittaen jaloista ja edeten ylöspäin. Levitä itseruskettavaa ohuina kerroksina ja lisää väriä vähitellen, jotta vältät raidat ja laikut.
 • Nilkat, polvet ja ranteet: Nämä alueet vaativat erityistä tarkkaavaisuutta, sillä jos ne ovat kuivia, ne saattavat imeä tuotetta enemmän ja tulla liian tummiksi.
 • Anna kuivua: Anna itseruskettavan kuivua vähintään 10-15 minuuttia ennen pukeutumista. Käytä väljiä, tummia vaatteita, jotta vaatteesi eivät tahriinnu.
 • Ylläpidä: Kosteuta ihoasi päivittäin, jotta rusketus säilyy. Vältä pitkiä suihkuja ja kylpyjä, ja taputtele iho kuivaksi suihkun jälkeen.

Näitä ohjeita noudattamalla saat luonnollisen näköisen, tasaisen rusketuksen, joka kestää useita päiviä. Muista aina levittää itseruskettavaa hyvin valaistussa paikassa ja varaa prosessiin riittävästi aikaa. Pienellä harjoittelulla koko prosessista tulee todella vaivaton ja voit nauttia upeasta hehkusta ympäri vuoden.

Miksi itseruskettava ei tartu?

Jos Itseruskettava ei tartu tai kehity kunnolla, se voi johtua muutamasta eri seikasta:

 • Kuorinnan puute: Kuolleet ihosolut voivat muodostaa esteen itseruskettavan ja ihosi välille, mikä johtaa epätasaisiin tai vajaisiin lopputuloksiin. On tärkeää kuoria iho ennen itseruskettavan levittämistä, jotta varmistetaan, että iho voi vastaanottaa itseruskettavan aineen.
 • Liika rasvaus: Jos levität itseruskettavaa rasvaiselle iholle, se voi luoda ylimääräisen pinnan ihosi ja itseruskettavan aineen välille. Puhdista siis ihosi huolellisesti ennen itseruskettavan levittämistä ja vältä rasvaisten voiteiden käyttöä.
 • Hikoilu ja kastuminen: Hikoilu ja kastuminen voivat aiheuttaa itseruskettavan epätasaista kehitystä. Vältä hikoilua tai vedelle altistumista vähintään 4-6 tunnin ajan itseruskettavan levittämisen jälkeen, jotta se ehtii kehittyä täysin.
 • Väärä tuotetyyppi: Erilaiset itseruskettavat tuotteet on suunniteltu eri ihotyypeille. Jos valitset väärän koostumuksen tai sävyn, se voi aiheuttaa sen, että se ei imeydy ihoosi kunnolla.

Toisin sanoen, kun valitset ihollesi sopivan tuotteen, kuorit ihosi hyvin, vältät rasvaisia voiteita ja maltat odottaa että tuote ehtii vaikuttaa kunnolla, voit saada luonnollisen näköisen ja tasaisen rusketuksen. Jos itseruskettava ei tartu tai kehity kunnolla, yritä korjata ongelma muuttamalla levitystekniikkaasi tai vaihtamalla toiseen tuotteeseen.

Miten itseruskettava poistetaan?

Itseruskettavan poistaminen voi olla hankala tehtävä, mutta oikealla tekniikalla voit poistaa tehokkaasti kaikki ei-toivotut jäämät. Seuraavassa on muutama kokeilemisen arvoinen menetelmä:

 • Kuorinta: Käytä kuorivaa käsinettä tai kuorintapyyhettä ja hankaa ihoa varovasti pyörivin liikkein. Tämä auttaa poistamaan kuolleet ihosolut ja ylimääräisen itseruskettavan.
 • Sitruunamehu: Leikkaa sitruuna puoliksi ja purista mehu vanulapulle. Hiero vanulappua iholle pyörivin liikkein ja kiinnitä erityistä huomiota alueisiin, joilla on tummempia kohtia. Sitruunamehun sisältämä happo auttaa hajottamaan itseruskettavaa, jolloin se on helpompi poistaa.
 • Ruokasooda: Sekoita ruokasoodaa ja vettä tahnaksi ja levitä sitä ihollesi. Anna tahnan vaikuttaa 5-10 minuuttia ennen huuhtelua lämpimällä vedellä. Ruokasoodalla on kuorivia ominaisuuksia, ja se voi auttaa poistamaan itseruskettavan jäämiä.
 • Vauvaöljy: Levitä ihollesi reilu määrä vauvaöljyä ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Öljy auttaa hajottamaan itseruskettavaa, jolloin se on helpompi pyyhkiä pois kostealla liinalla.

Muista aina olla hellävarainen, kun yrität poistaa itseruskettavaa, ja vältä kovien kemikaalien tai hankaavien työkalujen käyttöä, jotka voivat vahingoittaa ihoasi. Pienellä kärsivällisyydellä ja näillä yksinkertaisilla menetelmillä voit poistaa itseruskettavan ja aloittaa ns. puhtaalta pöydältä.

Asiantuntija- ja testilähteet

Nymag.com

Nymag.com on suosittu verkkolehti, joka tarjoaa monenlaista sisältöä, kuten uutisia, kulttuuria, muotia ja elämäntapaa. Yksi heidän verkkosivustonsa tärkeimmistä ominaisuuksista on arvosteluosio, jossa he tarjoavat tarkasti tutkittuja ja yksityiskohtaisia arvioita erilaisista tuotteista ja palveluista. Arvostelut nymag.com-sivustolla kattavat laajan kirjon eri kategorioita, kuten kauneus, muoti, elektroniikka, kodin tarvikkeet ja matkailu. Heidän tavoitteenaan on vertailla tuotteita keskenään ja tuodaan esiin niiden sekä hyvät että huonot puolet.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark täältä.

Forbes.com

Forbes.com on hyvämaineinen verkkosivusto, joka tarjoaa monenlaista sisältöä aina uutisista lifestyle-blogeihin saakka. Forbes tuottaa myös oivaltavia tuote- ja palveluarvioita, joiden tarkkuuteen, syvyyteen ja uskottavuuteen lukijat luottavat. Forbes.com-sivuston arvostelujen kirjoittajina toimivat asiantuntijat, joilla on laaja tietämys ja kokemus omalta alaltaan. He tutkivat, testaavat ja analysoivat jokaisen tuotteen tai palvelun perusteellisesti ja varmistavat siten, että lukijat saavat puolueetonta ja luotettavaa tietoa, joka auttaa heitä tekemään hyviä ostopäätöksiä.

Voit lukea arvostelun tuotteesta St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse täältä.

PriceRunner.dk

PriceRunner.dk on Tanskan johtava hintavertailusivusto, joka tarjoaa kuluttajille arvokasta tietoa, joka auttaa heitä tekemään fiksuja ostopäätöksiä. Yksi sen keskeisistä ominaisuuksista on tuotteiden ja palveluiden tarkka testaus, joka tarjoaa luotettavia ja objektiivisia arvioita, jotka auttavat kuluttajia tunnistamaan markkinoiden parhaat vaihtoehdot. PriceRunner.dk:n testaajien tiimi tekee laajaa tutkimusta ja testaa lukuisia tuotteita ja palveluita muun muassa elektroniikan, kodinkoneiden ja kauneustuotteiden saralla. He testaavat tuotteita erilaisissa olosuhteissa ja tarkastelevat niiden suorituskykyä, ominaisuuksia ja yleistä hinta-laatusuhdetta.

Voit lukea arvostelun tuotteesta St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist täältä.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Tanreveal Pro täältä.

HarpersBazaar.com

HarpersBazaar.com on merkittävä muoti- ja lifestyle-verkkolehti, joka tunnetaan muotiin, kauneuteen, kulttuuriin ja julkkisuutisiin liittyvästä sisällöstään. Tämä sivusto tarjoaa oivaltavia tuote- ja palveluarvosteluja, joita lukijat arvostavat suuresti niiden tarkkuuden, syvällisyyden ja luotettavuuden vuoksi. HarpersBazaar.com-sivuston arvostelut ovat asiantuntijoiden laatimia, joilla on tarkka tietämys omilta aloiltaan. He tutkivat, testaavat ja arvioivat jokaisen tuotteen tai palvelun perusteellisesti varmistaen, että lukijat saavat objektiivista ja luotettavaa tietoa, joka auttaa heitä tekemään harkittuja ostopäätöksiä.

Voit lukea arvostelun tuotteesta St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse täältä.

GoodHousekeeping.com

GoodHousekeeping.com on laajalti tunnustettu verkkoalusta, joka tarjoaa monenlaista sisältöä kotiin, terveyteen ja perheeseen liittyvistä aiheista. Verkkosivusto on vuodesta 1885 lähtien ilmestyneen suositun Good Housekeeping -lehden jatke, ja se jatkaa tuotemerkin perintöä, jonka mukaan se haluaa tarjota lukijoilleen luotettavia neuvoja, käytännöllisiä vinkkejä ja kiinnostavia artikkeleita. Yksi GoodHousekeeping.comin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kattavat tuote- ja palveluarviot. Verkkosivusto on tunnettu Good Housekeeping -sinetistään, joka myönnetään tuotteille, jotka läpäisevät Good Housekeeping Instituten (GHI) tarkat arvioinnit. GHI on asiantuntijaryhmä, joka testaa ja arvioi perusteellisesti tuotteita eri kategorioissa.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Clarins Self Tanning Milky Lotion täältä.

Allure.com

Allure.com on johtava kauneuden ja muodin verkkojulkaisu, joka tunnetaan uusimpia kauneustrendejä ja tuotearvosteluja koskevasta sisällöstään. Yksi sen keskeisistä ominaisuuksista on sen tiukka järjestelmä kauneustuotteiden arvioimiseksi ja testaamiseksi, joka asettaa alalle tiukat standardit. Alluren Best of Beauty Awards -palkinnot ovat erittäin haluttu tunnustus kauneusalan tuotemerkeille. Heidän asiantuntijaryhmä arvioi vuosittain tuhansia kauneustuotteita eri kategorioissa, joihin kuuluu muun muassa meikit, ihonhoito, hiustenhoito ja tuoksut. Vain parhaat tuotteet, jotka ylittävät odotukset, saavat Best of Beauty -palkinnon.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium täältä.

Cosmopolitan.com

Cosmopolitanin kauneusosio on lehden keskeinen osa, ja se esittelee lukijoilleen uusimpia kauneustrendejä, asiantuntijoiden neuvoja ja tuotearvosteluja. Lehden kauneustoimittajat ja asiantuntijat testaavat ja arvioivat uusia tuotteita tarkasti, jotta he voivat antaa rehellisiä, luotettavia ja oivaltavia arvosteluja, jotka auttavat lukijoita tekemään parempia ostopäätöksiä. Cosmopolitan tarjoaa myös monenlaista muuta kiinnostavaa ja informatiivista sisältöä, kuten muoti-uutisia ja trendianalyysejä, parisuhdeneuvoja, terveys- ja hyvinvointivinkkejä sekä uraopastusta. Sisältö on tunnettu voimaannuttavasta ja osallistavasta sävystään, jossa käsitellään tärkeitä aiheita ja kysymyksiä, jotka ovat tärkeitä moderneille naisille.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium täältä.

Asiakasarviot

Google Shopping

Google Shopping on alusta, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä ja vertailla eri verkkokauppiaiden tuotteita. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on käyttäjien arvostelujen kokoaminen yhteen, mikä antaa ostajille arvokasta tietoa, jonka avulla he voivat tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä.

Kun käyttäjät etsivät tuotetta Google Shoppingissa, he näkevät tuotteen keskimääräisen tähtiluokituksen ja arvostelujen kokonaismäärän. Nämä tiedot kerätään useista eri lähteistä, kuten jälleenmyyjien verkkosivustoilta, kolmansien osapuolten arvostelualustoilta ja käyttäjien suorasta palautteesta. Yhdistämällä eri lähteistä saadut arvostelut Google Shopping tarjoaa kattavan kuvan tuotteen yleisestä laadusta.

Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark täältä.
Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse täältä.
Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta Clarins Self Tanning Milky Lotion täältä.
Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium täältä.
Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist täältä.

Amazon

Amazon on maailmanlaajuinen online-markkinapaikka, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita useista eri kategorioista, mikä tekee siitä yhden osoitteen kauppapaikan miljoonille kuluttajille maailmanlaajuisesti. Amazonin käyttäjät voivat lajitella ja suodattaa palautetta mieltymystensä mukaan. Käyttäjät voivat järjestää arvostelut esimerkiksi päivämäärän, arvosanan tai hyödyllisyyden mukaan, jolloin heidän on helppo löytää tarpeisiinsa sopivimmat tiedot. Lisäksi Amazonissa on “Verified Purchase” -merkki niiden asiakkaiden arvosteluissa, jotka ovat ostaneet tuotteen heidän alustansa kautta, mikä varmistaa palautteen aitouden.

Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark täältä.
Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta St. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse täältä.
Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta Clarins Self Tanning Milky Lotion täältä.
Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta Tan-Luxe The Face Illuminating Self-Tan Drops Light/Medium täältä.
Voit lukea käyttäjien arvosteluja tuotteesta St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist täältä.

Trustpilot.com

Trustpilot.com on merkittävä verkkoarviointialusta, joka auttaa kuluttajia tekemään harkittuja ostopäätöksiä tarjoamalla heille tietoa yritysten luotettavuudesta. Se on käyttäjälähtöinen alusta, jonka avulla asiakkaat voivat jättää arvosteluja kokemuksistaan eri yritysten kanssa toimimisesta. Trustpilot.comista löytyy arvosteluja useilta eri toimialoilta, kuten sähköisestä kaupankäynnistä, matkailusta ja terveydenhuollosta. Alustan tiukat ohjeet ja todentamisprosessi varmistavat, että vain aidot asiakasarvostelut julkaistaan.

Voit lukea arvostelun tuotteesta Tanrevel Pro täältä.

FAQ

Mikä on hyvä itseruskettava?
Sinulle sopivan itseruskettavan valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten ihotyyppisi, ihonvärisi ja henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jotkin itseruskettavat aineet saattavat sopia tietyille ihotyypeille paremmin kuin toiset, joten on tärkeää valita tuote, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. On myös tärkeää noudattaa ohjeita huolellisesti ja testata uutta itseruskettavaa ennen sen levittämistä koko vartalolle, jotta voidaan minimoida mahdolliset haittavaikutukset.
Tyypillisesti itseruskettavalla hankittu rusketus kestää 5-7 päivää – parhaimmillaan jopa 10 päivää. Rusketuksen keston pidentämiseksi on tärkeää kosteuttaa ihoa säännöllisesti, jotta se ei kuivu ja hilseile. Vältä kuorimista liian usein, sillä se voi aiheuttaa rusketuksen haalistumista nopeammin. Yritä lisäksi välttää pitkiä, kuumia suihkuja tai kylpyjä, sillä nekin voivat aiheuttaa rusketuksen haalistumista nopeammin.
Minkä on itseruskettavien paras muoto tai tyyppi?
Itseruskettavia tuotteita on saatavilla eri muodoissa, kuten voiteina, suihkeina, vaahtoina, mousseina ja tippoina, joista jokaisella on omat hyötynsä ja haittansa. Monet voiteet tarjoavat pitkäkestoisia tuloksia, minkä vuoksi ne ovat suosittuja valintoja itseruskettavien keskuudessa. Suihkeet puolestaan ovat yleensä nopeampia levittää ja ne voivat tarjota tasaisemmat lopputulokset, kun taas tipat mahdollistavat itseruskettavan sekoittamisen muihin tuotteisiin.
Onko itseruskettavat hyväksi iholle?
Itseruskettavia pidetään yleisesti ottaen turvallisena iholle, koska se ei altista ihoa haitallisille UV-säteille. Itserusketusta pidetään usein siis jopa turvallisempana vaihtoehtona auringonottamiselle tai solariumille, jotka voivat lisätä ihovaurioiden, ennenaikaisen ikääntymisen ja ihosyövän riskiä. Parhaiden tulosten varmistamiseksi ja mahdollisten riskien minimoimiseksi on kuitenkin tärkeää valita laadukas itseruskettava hyvämaineiselta merkiltä ja noudattaa ohjeita huolellisesti. Lisäksi on tärkeää käyttää aurinkorasvaa, kun vietät aikaa ulkona, sillä itseruskettava ei suojaa auringolta.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.