Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Paras aktiivisuusranneke:
Aktiivisuusranneke testi 2024

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Aktiivisuusrannekkeen avulla voit kätevästi mitata aktiivisuustasosi ja seurata kuntotavoitteitasi. Tällaisella rannekkeella voit seurata edistymistäsi tarkasti ja varmistaa, että saavutat haluamasi tulokset.

Aktiivisuusrannekkeet on suunniteltu mittaamaan aktiivisuustasosi tarkasti koko päivän ajan. Ne voivat tarjota tarkat tiedot siitä, kuinka paljon liikut ja harjoittelet, kuinka monta askelta otat ja jopa kuinka monta kaloria poltat kunkin harjoituskerran aikana. Aktiivisuusranneke muistuttaa sinua tavoitteistasi ja pitää sinut motivoituneena sekä inspiroituneena.

Lisäksi nämä uudenaikaiset laitteet tarjoavat myös käyttäjän omiin tietoihin perustuvia suosituksia, jotka auttavat tekemään kuntoilusuunnitelmistasi henkilökohtaisia.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

5 parasta [product] testissä 2024:

Toimituksemme suosikki test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Fitbit Charge 5 aktiivisuusranneke - uudistetuilla ominaisuuksilla

 • Wired.com: paras yleisranneke
 • Tom’s Guide: paras malli kuntoilun seurantaan
 • Forbes: paras malli kuntoilun seurantaan
 • PCmag: kehittynein Fitbit-malli
 • Cnet: toimittajan valinta

Fitbit Charge 5 on päivitetty versio edeltäjistään, ja siinä on kaikki – täydellinen tasapaino toiminnallisuuden ja hinnan välillä. Siinä on integroitu GPS, mikä on mukava ominaisuus ihmisille, jotka nauttivat ulkoilma-aktiviteeteista eivätkä halua ottaa älypuhelinta mukaansa.

Fitbit Charge 5 aktiivisuusranneke
Toimituksemme suosikki

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Fitbit Charge 5 aktiivisuusranneke:

 • AMOLED-kosketusnäyttö
 • Integroitu GPS
 • EKG

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Fitbit Charge 5

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkukesto: 7 päivää
 • GPS: Kyllä

Suuret katselukulmat
AMOLED-näytöt perustuvat ohutkalvotransistoreihin, jotka voivat aktivoida pikselit nopeammin kuin perinteiset näytöt. Niiden suuri etu on, että AMOLED-näytöillä on suuret katselukulmat, mikä on tärkeää aktiivisuusrannekkeen kaltaiselle laitteelle. Lisäksi näkyvyys on erinomainen kirkkaimmassakin auringonvalossa.

Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse keskeyttää toimintaa tarkistaaksesi tietoja näytöltä, mikä voi olla todella iso hyöty. Verrattuna vanhempiin Fitbit-malleihin, kuten Charge 4:ään ja Luxeen, näyttö on leveämpi, ohuempi, helpompi käyttää ja painikkeeton. Näytön voi pitää aina päällä, mutta muista, että tämä vaihtoehto vähentää merkittävästi akkukestoa, joka on muuten melko hyvä ja voi kestää jopa 7 päivää.

Älykkäät lisäominaisuudet
Yksi Fitbit Charge 5:n parhaista puolista on se, että se sisältää lisäominaisuuksia, joita ei löytynyt sen edeltäjistä. Tässä laitteessa on esimerkiksi SpO2-monitori, joten voit mitata veren happipitoisuutesi reaaliajassa. Lisäksi se sisältää EKG-sovelluksen, joka toimii mittaamalla sykettäsi sähköisten antureiden avulla. Lukema dokumentoidaan ja analysoidaan Fitbit-sovelluksessa.

Jotta voit seurata untasi, sinun on pidettävä Fitbit-aktiivisuusranneketta sängyssä. Kuvio näyttää hereillä, levottomasti ja nukkuen vietetyn ajan. Unirytmisi, aktiivisuutesi ja sykkeesi perusteella ranneke antaa sinulle pisteitä, jotka osoittavat, kuinka valmis olet erilaisiin aktiviteetteihin.

Alhainen pistemäärä tarkoittaa, että kehosi on väsynyt intensiivisestä harjoittelusta tai liiallisesta stressistä, ja tällaisina päivinä on suositeltavaa levätä. Nyt on helppo päätellä, että korkea pistemäärä tarkoittaa, että olet valmis aktiviteetteja täynnä olevaan päivään. Huonona puolena on kuitenkin se, että tämä ominaisuus on vain Premium Fitbit -käyttäjille, mikä tarkoittaa, että siitä on maksettava lisämaksua.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Fitbit Charge 5:stä

Asiantuntijat ovat erittäin tyytyväisiä Fitbit Charge 5 aktiivisuusrannekkeeseen ja antavat sille useimmiten 1. sijan arvosteluissaan ja testeissään. Tom’s Guide nostaa sen ensimmäiselle sijalle ja sanoo, että se on kaiken kaikkiaan paras kuntoilunseurantalaite. Wiredin asiantuntijat ovat erityisen innostuneita sen muotoilusta ja suuresta, terävästä AMOLED-näytöstä. Se sai kehuja ja korkeita pisteitä myös PCmagissa, Cnetissä, Techradarissa, Expertreviewsissa ja Forbes-lehdessä. 

Google Shoppingin keräämien käyttäjäarvioiden keskiarvo on 4,2/5 tähteä. Käyttäjät kehuvat useimmiten aktiivisuusrannekkeen näyttöä, mukavuutta ja käteviä ominaisuuksia. Osa käyttäjistä kuitenkin epäilee, että kalorinkulutusta ja sykettä ei aina mitata tarkasti. Keskimääräinen arvosana Amazonissa on 4,3/5 tähteä ja Google Shoppingin tavoin käyttäjät pitävät Charge 5:n muotoilusta ja myös hyvästä pitkäikäisestä akusta.

Lisätietoja Fitbit Charge 5 aktiivisuusranneke

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkukesto: 7 päivää
 • GPS: Kyllä

Toimituksemme arvio

Fitbit Charge 5 on aktiivisuusranneke, joka on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa, mutta Android-käyttäjillä on pieni etu – Google Fast Pair, joka mahdollistaa nopean yhteyden puhelimen ja rannekkeen välillä. Kevyen rakenteensa ansiosta tätä on mukava käyttää koko päivän, ja sen vedenkestävä rakenne takaa, että sitä voi käyttää myös uinnin tai suihkun aikana.

Lisäksi käytettävissä on yli 20 harjoitustilaa ja sovelluksen tarjoamat henkilökohtaiset tiedot, joten käyttäjillä ei pitäisi olla vaikeuksia pysyä motivoituneina. Kaiken kaikkiaan tämä ranneke voi tukea sinua missä tahansa urheilulajissa tai aktiviteetissa, sillä se kattaa kaiken.

Plussat og Miinukset Fitbit Charge 5 aktiivisuusranneke

Plussat

 • Päivittäinen valmiuspistemäärä
 • Yhteensopiva Androidin ja iOS:n kanssa
 • Hyvä nukkumisen seuranta
 • Hyvä akkukesto (jopa 7 päivää)
 • Vedenkestävä

Miinukset

 • Premium-tilaus tarvitaan joidenkin ominaisuuksien käyttämiseen
Eniten vastinetta rahalle test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Huawei Band 7 aktiiviisuusranneke - edullinen vaihtoehto

 • TechRadar: 4,5/5 tähteä
 • T3: 4/5 tähteä
 • Google Shopping 4,9/5 tähteä
 • Amazon: 4,8/5 tähteä

Huawei Band 7 on aktiivisuusranneke, joka tarjoaa suuren AMOLED-näytön ja paljon erilaisia kuntotiloja kohtuulliseen hintaan. Se on täydellinen valinta aloittelijoille, sillä siinä on harjoitusohjelmia, jotka antavat sinulle aina uusia tavoitteita, jotka motivoivat sinua uusiin treeneihin.

Huawei Band 7 aktiiviisuusranneke
Eniten vastinetta rahalle

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Huawei Band 7 aktiiviisuusranneke:

 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Kahden viikon akkukesto
 • Kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Huawei Band 7

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkuesto: 14 päivää
 • GPS: Ei

Kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia
Kellotaustoja lukuun ottamatta kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia. Band 7 tarjoaa Always On Display -tilan, joka pitää perustiedot aina päällä, mutta sen kanssa kannattaa olla varovainen, sillä se kuluttaa akkua runsaasti. Jos käytät AOD-tilaa, siinä on asetus, jolla voit himmentää näytön valon lepotilan ajaksi.

Se on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa, ja sen avulla voit lähettää lyhyitä vastauksia viesteihin, joita saat harjoituksen aikana. Harjoitustiloja on itse asiassa 96, ja voit helposti asettaa suosikkeja ja poistaa ne, joita et aio käyttää. Lopuksi Huawei Band 7 tarjoaa myös unen, happisaturaation ja sykkeen seurannan.

14 päivän akunkesto
Huawein väitteessä, jonka mukaan Band 7:n akku kestää jopa 14 päivää, on pidettävä mielessä yksi asia – se on laskettu tyypillisen käyttöskenaarion perusteella. Valmistajan mukaan tyypillinen käyttöskenaario on, että sykemittari ja viesti-ilmoitukset ovat aina päällä, uniseuranta on päällä yöllä ja vain yksi tunti treeniä viikossa. Todellinen akkukesto riippuu kuitenkin käyttäjästä. Jos käytät sitä päivittäin eri tarkoituksiin ja AOD-tila on jatkuvasti päällä, akkukesto lyhenee merkittävästi. 

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Huawei Band 7:stä

T3-lifestyle-lehden asiantuntijat pitivät Huawei Band 7:stä ja kirjoittivat, että siinä on: “upea AMOLED-näyttö ja runsaasti kuntoilu- ja hyvinvointiominaisuuksia puoleen hintaan kilpailijoistaan”. Techradar antoi sille arvosanan 4,5/5 ja suositteli sitä ihmisille, jotka haluavat aloittaa liikuntarutiinit ilman lisätilauksia. He mainitsivat myös, että GPS:n ja Bluetooth-äänituen puuttuminen tarkoittaa, että älypuhelin on pidettävä aina mukana ulkoilun aikana.

Käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä tähän rannekkeeseen, ja sillä on erittäin korkeat arvosanat 4,9/5 ja 4,8/5 tähteä Google Shoppingissa sekä Amazonissa. Yksi Googlen kootuista kommenteista löytyneistä käyttäjistä sanoo seuraavaa: “Se on erittäin kevyt, käytännöllinen ja toimiva”.

Lisätietoja Huawei Band 7 aktiiviisuusranneke

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkuesto: 14 päivää
 • GPS: Ei

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan Huawei Band 7 on loistava vaihtoehto kaikille, jotka etsivät luotettavaa laitetta, joka näyttää hyvältä ja tarjoaa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan.

Sen pitkä akkukestoja yhteensopivuus sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa tekevät siitä ihanteellisen kiireisille ihmisille, jotka tarvitsevat jotain, johon he voivat luottaa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia lataamisesta liian usein tai tietojen synkronoinnista useisiin laitteisiin. Olitpa sitten vasta aloittamassa tai jo pitkällä kuntoilumatkallasi, tämä aktiivisuusranneke voi olla hyvä valinta sinulle.

Plussat og Miinukset Huawei Band 7 aktiiviisuusranneke

Plussat

 • AMOLED-näyttö
 • Mukautettavat kellotaulut
 • Vedenkestävä
 • Yhteensopiva Androidin ja iOS:n kanssa

Miinukset

 • Ei GPS:ää
Paras budjettivalinta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Amazfit Band 5 aktiivisuusranneke - ääniavustajalla

 • Tech Advisor: toimittajan valinta
 • Tom’s guide: 4/5 tähteä
 • Amazon 4,1/5 tähteä

Amazfit Band 5 on tyylikäästi muotoiltu ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu aktiivisuusranneke, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat seurata kuntoaan tai terveydentilaansa. Yritätpä sitten laihduttaa, olla aktiivisempi päivän aikana tai seurata sykettäsi, tämä aktiivisuusranneke voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Amazfit Band 5 aktiivisuusranneke
Paras budjettivalinta

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Amazfit Band 5 aktiivisuusranneke:

 • Sisäänrakennettu ääniavustaja
 • Naisten terveyden seuranta
 • PAI-pisteet

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Amazfit Band 5

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkukesto: 14 päivää
 • GPS: Ei

Kätevät terveysmittarit
Amazfit Band 5: tarjoaa SpO2-veren hapen seurantaominaisuudet, joiden avulla voit mitata verenkierrossa olevan hapen saturaatiotason milloin tahansa. Tämä teknologia auttaa urheilijoita maksimoimaan suorituskykynsä varmistamalla, että heidän kehonsa saa riittävästi happea harjoitusten ja muiden aktiviteettien aikana.

Aktiivisuusrannekkeessa on myös naisten terveyden seurantaominaisuuksia, kuten kuukautiskierron seuranta, ovulaatiokierron ilmoitusmuistutukset ja paljon muuta; kaikki nämä voidaan synkronoida älypuhelinsovelluksen kanssa, jotta niihin pääsee helposti käsiksi milloin tahansa. Lisäksi siinä on PAI-pisteet (Personal Activity Intelligence), joka on indikaattori, jonka avulla tiedät, kuinka aktiivinen olet tiettynä päivänä. Se toimii muuntamalla kaikki rannekkeen keräämät tiedot, kuten sykkeen, nukkumistottumukset ja muut tiedot, yhdeksi selkeäksi pisteytysjärjestelmäksi.

Muut tärkeät toiminnot
Amazfit Band 5:ssä on sisäänrakennettu ääniavustaja – Amazonin Alexa. Alexa voi auttaa sinua suorittamaan joitain tehtäviä keskeyttämättä treenisessiota. Saatavilla on 11 erilaista urheilutilaa, ja koska suurin osa suosituimmista urheilulajeista on katettu, jokainen voi varmasti valita jotain itselleen sopivaa.

Voit jopa mennä uimaan ranneke ranteessasi, sillä se on vedenkestävä. Akun mainostetaan kestävän 15 päivää tyypillisessä käytössä ja jopa 25 päivää virransäästötilassa, mutta muiden aktiivisuusrannekkeiden tavoin tämä tekijä riippuu käyttäjän tottumuksista.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Amazfit Band 5:stä?

Amazfit Band 5 on saanut 4,5/5 pistettä ja toimittajan valinta -palkinnon Tech Advisorissa. He korostivat erityisesti sen edullista hintaa, terveydenseurantaominaisuuksia ja sisäänrakennettua Amazon Alexaa. Tom’s Guiden asiantuntijat pitivät Amazfitin AMOLED-näytöstä ja mainitsivat myös sen edullisuuden.

Tällä aktiivisuusrannekkeella on Amazonissa pisteet 4,1/5, jotka on koottu yli 30000 käyttäjän arvosteluista. Yksi käyttäjistä totesi, että hän etsi edullista aktiivisuusranneketta ja antoi Amazfit Band 5:lle mahdollisuuden ja hän oli yllättynyt siitä, miten hyvälaatuisesta aktiivisuusrannekkeesta oli kyse.

Lisätietoja Amazfit Band 5 aktiivisuusranneke

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkukesto: 14 päivää
 • GPS: Ei

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan Amazfit Band 5 on loistava aktiivisuusranneke, jos haluat pysyä saavuttaa terveystavoitteesi tinkimättä tyylistä tai mukavuudesta. Se tarjoaa 24/7-sykkeenseurantaominaisuuden sekä Alexa-integraation ja muita hyviä ominaisuuksia, kuten unenseurannan ja anturin, joka seuraa päivän aikana otettuja askeleita.

Kyseessä on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen malli, jos etsit luotettavaa kuntoilunseurantaratkaisua ja haluat samalla jotain tyylikästä, joka näyttää hyvältä ranteessasi. Plussaa tulee siitä, että saat kaksi vaihdettavaa hihnaa. Voit siis mukauttaa sen sinulle sopivan näköiseksi todella edulliseen hintaan.

Plussat og Miinukset Amazfit Band 5 aktiivisuusranneke

Plussat

 • AMOLED-näyttö
 • SpO2-seuranta
 • Unen seuranta
 • 11 urheilutilaa
 • Vedenkestävä

Miinukset

 • Ei GPS:ää
Parhaiten muotoiltu aktiivisuusranneke test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Fitbit Luxe aktiivisuusranneke - Fitness- ja wellness-ominaisuuksilla

 • TechRadar: 4,5/5 tähteä
 • Amazon: 4,4/5 tähteä
 • Google Shopping: 4/5 tähteä

Jos etsit aktiivisuusranneketta, joka on tyylikäs ja täynnä hyviä ominaisuuksia, Fitbit Luxe voi olla oikea valinta. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät ole ammattiurheilijoita, mutta haluavat seurata toimintaansa tarkasti.

Fitbit Luxe aktiivisuusranneke
Parhaiten muotoiltu aktiivisuusranneke

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Fitbit Luxe aktiivisuusranneke:

 • Ohut ja kompakti muotoilu
 • Laaja sovellustuki
 • Hyvä sykkeen seuranta

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Fitbit Luxe

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkukesto: 5 päivää
 • GPS: Ei

Hämmästyttävä muotoilu
Ensimmäinen asia, joka erottaa Fitbit Luxen muista kuntoilunseurantalaitteista, on sen tyylikäs muotoilu. Laitteen profiili on ohut, joten sitä on mukava käyttää koko päivän, ja sen kirkasta näyttöä on helppo lukea missä tahansa oletkin.

Sen kompakti muotoilu on myös treeniystävällinen, sillä se ei ole koskaan tiellä. Luxe on klassinen lisävaruste, joka sopii mihin tahansa asuun sen ohuen muotoilun ja kiillotetun ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelonsa ansiosta. Voit lisäksi ostaa ruostumattomasta teräksestä ja nahasta valmistettuja rannekkeita, joita kaikkia on saatavilla eri väreissä.

Kunnon ja hyvinvoinnin seuranta
Sykemittaukset eivät aina olekaan kaikkein tarkimpia, kun käytetään aktiivisuusrannekkeen mittareita, koska mittaaminen ranteesta ei ole yhtä hyvä kuin laitteilla, jotka mittaavat sykkeen suoraan rinnasta. Fitbit Luxe kuitenkin suoriutuu TechRadarin testin mukaan tällä saralla melko hyvin. Fitbitin älypuhelinsovellus on selkeä ja helppokäyttöinen.

Harjoitustiloja on vain kuusi, mutta niitä voi muokata omien tarpeiden ja tottumusten mukaan. Huonona puolena on Fitbit Charge 5:n tapaan se, että tarvitset premium-tilauksen saadaksesi käyttöösi kaikki Fitbitin ominaisuudet, kuten harjoitus- ja mindfulness-istunnot mutta myös terveelliset reseptit.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Fitbit Luxesta?

TechRadarin asiantuntija-arvostelussa kehutaan erityisesti Luxen muotoilua ja tarkkaa biometriaa. He antoivat sille lopullisen arvosanan 4,5/5. Asiantuntijat totesivat seuraavaa: “Se on loistava myös jokapäiväiseen motivaatioon, sillä se pitää sinut terveellisempien tottumusten tiellä.”.

Amazonin keräämien yli 20000 käyttäjäarvostelun keskiarvo on 4,4/5. Yksi käyttäjistä kirjoitti näin: “Mukava, söpö, helppo ja hyvät puhelin- sekä kalenteri-ilmoitukset.” Googlen käyttäjien arvostelujen yhteenvedon keskiarvo on 4/5.

Lisätietoja Fitbit Luxe aktiivisuusranneke

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkukesto: 5 päivää
 • GPS: Ei

Toimituksemme arvio

Fitbit Luxe on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät helppoa tapaa seurata terveys- ja hyvinvointitavoitteitaan. Sen tyylikäs muotoilu ja kattavat ominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan erityisesti satunnaisille kuntoilijoille.

FitBit Luxe auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi hetkessä, sillä siinä on useita antureita ja intuitiivinen käyttöliittymä. Kuten Fitbit Charge 5:ssä, Daily Readiness Score on saatavilla, mutta vain premium-käyttäjille. Nimensä mukaisesti Luxe on suunnattu ihmisille, jotka eivät ensisijaisesti harrasta vakavaa harjoittelua, mutta jotka haluaisivat seurata kuntoaan kauniisti muotoillulla laitteella.

Plussat og Miinukset Fitbit Luxe aktiivisuusranneke

Plussat

 • Puhelu- ja tekstiviesti-ilmoitukset
 • AMOLED-näyttö
 • Päivittäinen valmiusaste
 • Vedenkestävä

Miinukset

 • Jotkin ominaisuudet vaativat premium-tilin
Paras käyttäjien mielestä test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktiivisuusranneke - parannettu versio

 • Tech Advisor: toimittajan valinta
 • Expert Reviews: 4/5 tähteä
 • Trustedreviews.com: 4/5 tähteä
 • Google shopping: 4,8/5 tähteä
 • Amazon: 4,5/5 tähteä

Xiaomi Mi Smart Band 6 saattaa näyttää samalta kuin edeltäjänsä, koska Xiaomi pyrkii parantamaan jokaista sukupolvea askel askeleelta tärkeimpien tekijöiden pysyessä samoina. Tässä tapauksessa aktiivisuusrannekkeen näyttöä on parannettu, joten se on nyt suurempi ja terävämpi.

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktiivisuusranneke
Paras käyttäjien mielestä

Katso hinnat ja tarjoukset osoitteesta Xiaomi Mi Smart Band 6 aktiivisuusranneke:

 • Erinomainen näyttö
 • Magneettinen lataus
 • Musiikin ohjauksen pikanäppäimet

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Xiaomi Mi Smart Band 6

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkuesto: 14 päivää
 • GPS: Ei

Parannettu AMOLED-näyttö
Xiaomi Band 6:ssa on selvästi isompi näyttö kuin Band 5:ssä – tarkka koko on 1,56 tuumaa. Terävyydellään, resoluutiollaan ja kirkkaudellaan se menee saman valmistajan mutta myös kalliimpien kilpailijoiden mallien edelle, ja sitä voidaan verrata jopa älypuhelinten näyttöihin.

Mi Smart Band 6:n näyttö on nyt nykyaikaisempi ja hienostuneempi ulkoasultaan sekä tuntumaltaan. Suurempi koko tarkoittaa myös sitä, että laitetta on helpompi käsitellä ja valikoita on mukavampi selata. Musiikin ohjauksen pikavalinnat toimivat myös ongelmitta, mikä on hyvä uutinen niille, jotka haluavat treenata musiikkia kuunnellessaan.

Hyödylliset ominaisuudet
Xiaomin aktiivisuusranneke käyttää magneettista latausjärjestelmää. Tämä on eräänlainen langaton virransiirto, jossa sähköenergian siirtämiseen käytetään sähkömagneettista induktiota. Akun mainostetaan kestävän jopa 14 päivää normaalitilassa sekä noin 5 päivää kovassa käytössä, ja arvostelujen perusteella tämä vaikuttaa oikealta.

Xiaomi Band 6 tarjoaa erilaisia terveydenseurantajärjestelmiä, kuten sykkeen, SpO2:n ja unen seurannan. Käytettävissä on 30 kuntotilaa ja voit määrittää jopa 6 suosikkia, jotka tunnistetaan automaattisesti.

Mitä asiakkaat ja asiantuntijat sanovat Xiaomi Mi Smart Band 6:sta?

Tech Advisorin asiantuntijat ovat innostuneita Xiaomi Smart Band 6:sta ja antoivat sille 4,5/5 tähteä ja toimittajan valinta -palkinnon. He kirjoittivat, että “Mi Band 6:lla Xiaomi on parantanut sitä, mikä oli jo ennestään edullisin älybrändi markkinoilla”.

Tämä aktiivisuusranneke sai 4/5 tähteä sekä Expertreviews.comilta että Trustedreviews.comilta. Se on myös erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa. Sillä on yli 11000 käyttäjäarvostelua yhteensä Google Shoppingissa ja Amazonissa ja niissä se on saanut vastaavasti 4,8/5 ja 4,5/5 tähteä.

Lisätietoja Xiaomi Mi Smart Band 6 aktiivisuusranneke

TEKNISET TIEDOT

 • Näyttö: Kyllä
 • Akkuesto: 14 päivää
 • GPS: Ei

Toimituksemme arvio

Aivan kuin Amazfit, Xiaomi Band 6 tarjoaa paljon edulliseen hintaan. Ainoa mainittu haittapuoli on tietyt ongelmat sovelluksen kanssa, joka voisi olla paremmin suunniteltu ja yksinkertaisempi käyttää.

Tämän aktiivisuusrannekkeen hämmästyttävän näytön ansiosta voit kuitenkin säätää melkein kaiken suoraan siinä ilman älypuhelinsovelluksen liiallista käyttöä. Perusteellisen tutkimuksen jälkeen tulimme siihen johtopäätökseen, että Xiaomi Band 6:lla on erinomainen hinta-laatusuhde ja se on parempi versio edeltäjästään – Band 5:stä.

Plussat og Miinukset Xiaomi Mi Smart Band 6 aktiivisuusranneke

Plussat

 • 30 kuntotilaa
 • Sykkeen ja SpO2:n seuranta
 • Kuusi rannekkeen väriä ja erilaisia näyttötiloja

Miinukset

 • Sovellus voisi olla parempi

Mitä kannattaa ottaa huomioon aktiivisuusranneketta ostaessa?

 • Näyttö
  Koska näyttö mahdollistaa vuorovaikutuksen aktiivisuusrannekkeen kanssa ja antaa kaikki tiedot, on se tärkeässä roolissa. Siksi on suositeltavaa valita aktiivisuusranneke, joka toimii hyvin sekä sisällä että ulkona, myös voimakkaassa auringonvalossa. AMOLED-näytöt ovat yleensä parempia kuin LCD-näytöt kontrastin, värien ja akkukeston suhteen. Kaikissa tarkastelemissamme aktiivisuusrannekkeissa on AMOLED-näyttö, joka on yleisesti ottaen kaikkein laadukkain vaihtoehto.

 • Akku
  Aktiivisuusrannekkeet, joissa on lukuisia ominaisuuksia, kuten GPS, sykeseuranta ja muut biometriset anturit, vaativat latausta usein. Useimmat valmistajat mainostavat akun 7-14-20 päivän akkukestoa. Käyttäjä, joka treenaa useammin, tyhjentää akun yleensä nopeammin kuin ne, jotka käyttävät sitä vain askelmittarina ja seuraavat biometriikkaa silloin tällöin.

 • Lisäominaisuudet
  Markkinoiden parhaissa aktiivisuusrannekkeissa on nykyään hyvät liitettävyysominaisuudet, kuten sisäänrakennettu GPS, Bluetooth ja Wi-Fi. Voit käyttää ranneketta kävely- ja juoksulenkkeihin, seurata muita urheilutoimintoja, vastaanottaa ilmoituksia tai jopa lähettää vastauksia älypuhelimeesi saapuviin viesteihin. Vaikka tämä ei aina ole ongelma riippuen siitä, miten käytät aktiivisuusrannekettasi, pidä kuitenkin mielessä, että mitä enemmän käytät näitä ominaisuuksia, sitä enemmän ne kuluttavat akkua.

  Toinen tärkeä ominaisuus aktiivisuusrannekkeissa on niiden kyky seurata terveyttäsi. Suurin osa niistä näyttää tietoja esimerkiksi päivittäisestä edistymisestäsi ja fysiologisista reaktioistasi, kuten askelmäärästäsi, sykkeestäsi, aktiivisuudestasi, SpO2-arvostasi, ja nukkumistottumuksistasi. Jotkin aktiivisuusrannekkeet voivat olla myös vedenpitäviä, joten voit jopa uida niiden kanssa.

 • Hinta
  Jos etsit yksinkertaista kuntoilunseurantalaitetta, edullisemman mallin voi ostaa 40 eurolla, kun taas kalliimmat aktiivisuusrannekkeet alkavat noin 150 eurosta ylöspäin. Rannekkeen laatu nousee budjetin kasvaessa. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että edullisemmasta aktiivisuusrannekkeesta puuttuisi ratkaisevia toimintoja, sillä useimmissa malleissa on nykyään pystytty yhdistämään lukuisia ominaisuuksia edulliseen hintaan.

 • Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot
  Käyttäjien arviot auttavat sinua saamaan käsityksen siitä, miten aktiivisuusranneke toimii oikeassa elämässä ja mitä muut ihmiset ajattelevat sen designista, akkukestosta ja muista ominaisuuksista. Asiantuntija-arvioita lukemalla saat yksityiskohtaisen käsityksen aktiivisuusrannekkeen ominaisuuksista ja siitä, miten se pärjää edeltäjilleen tai vastaaville malleille.

arrow-more

Kuinka aktiivisuusranneke toimii?

Aktiivisuusranneke on pieni puettava laite, joka seuraa erilaisia fyysiseen aktiivisuuteen ja terveyteen liittyviä mittareita. Aktiivisuusrannekkeita on monenmuotoisia ja -kokoisia – jotkut näyttävät kelloilta, toiset taas muistuttavat rannekkeita tai klipsejä, jotka voidaan kiinnittää vaatteisiin. Niissä on yleensä antureita, jotka mittaavat esimerkiksi sykettä, askeleita, unen laatua ja kulutettuja kaloreita.

Aktiivisuusrannekkeissa käytetään kiihtyvyysantureiksi kutsuttua liiketunnistintekniikkaa, jolla seurataan liikkeitäsi koko päivän ajan. Näistä antureista kerätyt tiedot käsitellään sitten algoritmilla, joka laskee esimerkiksi kuljetun matkan ja otettujen askelten määrän.

Vertaamalla näitä tietoja esimerkiksi ikään, sukupuoleen, painoon ja pituuteen algoritmi voi luoda tarkan kuvan päivittäisestä aktiivisuudestasi. Anturit voivat myös kerätä lisätietoja, kuten sykevaihtelua (HRV), joka mittaa, kuinka nopeasti sykkeesi muuttuu ajan mittaan. HRV voi antaa arvokasta tietoa yleisestä terveydentilasta, kuten palautumisajasta liikunnan jälkeen tai stressitasosta päivän aikana. 

Aktiivisuusrannekkeet käyttävät myös Bluetooth-teknologiaa synkronointiin muiden laitteiden, kuten älypuhelinten tai tablettien, kanssa. Näin käyttäjät voivat tarkastella tietojaan reaaliajassa ja käyttää erilaisia lisäominaisuuksia, kuten muistutuksia tai edistymisraportteja.

Aktiivisuusranneke vs. älykello?

Molemmat ovat loistavia vaihtoehtoja terveyden ja kuntoilun seurannassa, mutta niillä on selviä eroja, jotka voivat auttaa sinua tekemään oikean valinnan elämäntyylisi mukaan. Aktiivisuusranneke on puettava laite, jota käytetään fyysisten aktiviteettien, kuten juoksun, kävelyn, pyöräilyn ja uinnin, seuraamiseen. Sillä voi myös seurata sykettä, unen laatua ja kalorien saantia.

Useimmat aktiivisuusrannekkeet on valmistettu kumi- tai silikonimateriaalista, ja niissä on yksinkertainen näyttö, joka näyttää päivän aikana otetut askeleet ja kulutetut kalorit. Joissakin malleissa voi olla jopa lisäominaisuuksia, kuten hälytyksiä tai muistutuksia, jotta pysyt kärryillä edistymisestäsi. Aktiivisuusrannekkeen tärkein etu on sen kevyt rakenne, joka takaa mukavuuden ja antaa silti tarkkoja tietoja fyysisestä aktiivisuudestasi.

Älykello puolestaan on puettava laite, jossa yhdistyvät teknologia ja muoti. Siinä on kaikki aktiivisuusrannekkeen ominaisuudet, kuten fyysisen aktiivisuuden seuranta ja sykkeen tarkkailu, mutta siinä on myös muita toimintoja, kuten ilmoitusten vastaanottaminen puhelimesta tai kalenteritapahtumien hallinta.

Lisäksi monissa malleissa on musiikin suoratoisto-ominaisuudet, joten voit kuunnella musiikkia treenin tai työmatkan aikana ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta esiin joka kerta. Älykello tarjoaa tyylikkään muotoilunsa ja kehittyneiden ominaisuuksiensa ansiosta sekä tyyliä että toiminnallisuutta, kun seuraat terveystavoitteitasi.

Olemme laatineet myös täysin oman oppaan älykelloille. Kurkkaa sieltä tämän hetken parhaat mallit ja vinkit niiden käyttämiseen.

Mikä on paras aktiivisuusranneke?

Jos etsit parasta aktiivisuusranneketta, järkevintä on ottaa huomioon elämäntapasi ja tarpeesi. Mieti, käytätkö ranneketta päivittäin vai erityistilaisuuksissa, liikuntaa vai yleisiä aktiviteetteja varten ja kuinka paljon tietoja tarvitset.

Erilaiset ominaisuudet, kuten automaattinen askeltenlaskenta, sykkeen seuranta, vedenpitävyys ja akkuesto voivat vaihdella malleittain. Vertaile eri merkkejä näiden parametrien osalta arvioidaksesi, mikä sopii parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi. Viime kädessä paras aktiivisuusranneke on sellainen, joka täyttää nämä erityistarpeet kohtuulliseen hintaan.

Asiantuntija- ja testilähteet

Wired

Wired pyrkii olemaan se paikka, jonne kuluttajat voivat tulla ottamaan selvää tulevaisuuden teknologiasta. He pyrkivät tutkimuksilla, uutisilla, arvosteluilla ja yhteisesti käytävällä keskustelulla auttaa kuluttajia ymmärtämään, kuinka teknologia muuttaa elämämme kaikkia osa-alueita.

Löydät heidän arvostelunsa Fitbit Charge 5:stä täältä ja täältä.

PCMag

PCMagin asiantuntijat kuuluvat maailman johtavien teknologiavaikuttajien joukkoon. He tuottavat laboratoriotesteihin perustuvia, riippumattomia arvioita uusimmista tuotteista ja palveluista.

Löydät heidän testinsä Fitbit Charge 5:stä täältä.

TechRadar

TechRadar on teknologiaan keskittyvä, uutisia ja arvosteluja tuottava verkkojulkaisu, jonka toimitukset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa sekä Intiassa.

Voit lukea heidän arvostelunsa:

Tom’s Guide

Tom’s Guide on New Yorkissa päämajaansa pitävä digitaalinen julkaisu, joka pyrkii parantamaan lukijoidensa elämää auttamalla heitä ostopäätöksissään ja ratkaisemalla kaikenlaisia teknologiaan liittyviä ongelmia.

Voit lukea heidän arvostelunsa:

Expert Reviews

Expert Reviews on brittiläinen verkkojulkaisu, joka on keskittynyt tuottamaan riippumattomia testejä sekä luotettavia arvioita lähes kaikenlaisista kuluttajatuotteista ja -palveluista.

Voit lukea heidän arvostelunsa:

T3

T3 on brittiläinen lehti ja verkkojulkaisu, joka tuottaa uutisia, testejä, arvosteluja sekä ostajan oppaita keskittyen kaikenlaiseen kuluttajaelektroniikkaan.

Voit lukea heidän arvostelunsa Huawei Band 7:stä täältä.

Tech Advisor

Tech Advisor on brittiläinen kuluttajateknologiaan keskittynyt verkkosivusto ja digilehti, joka tunnettiin aiemmin nimellä PC Advisor. He toteuttavat tuotetestejä ja antavat asiantuntijaneuvoja, joiden avulla kuluttajat voivat tehdä parempia ostopäätöksiä.

Voit lukea heidän arvostelunsa Xiaomi Mi Smart Band 6:sta täältä.

Asiakasarviot

Google Shopping

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa erilaisista tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin, jotka ovat kerätty lukuisista kauppapaikoista.

Luet käyttäjien arvostelut:

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita.

Luet käyttäjien arvostelut:

FAQ

Aktiivisuusrannekkeissa käytetään erilaisia antureita mittaamaan tietoja käyttäjän fyysisestä aktiivisuudesta. Seurattuja tietoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten kalorien saannin ja kulutuksen seurantaan, unirytmin tarkkailuun ja harjoittelun intensiteetin mittaamiseen. Aktiivisuusrannekkeet ovat erinomainen väline niille, jotka haluavat asettaa tavoitteita, jotka liittyvät yleisen terveyden ja kunnon parantamiseen. Ne eivät ainoastaan tarjoa tietoa liikkumistottumuksista, vaan ne myös palkitsevat sinut silloin, kun tavoitteet on saavutettu.
Onko aktiivisuusrannekkeet yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa?
Onneksi monet markkinoilla olevat aktiivisuusrannekemallit ovat yhteensopivia sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmien kanssa. Vaikka aivan kaikki mallit eivät olekaan helposti yhteensopivia jonkun käyttöjärjestelmän kanssa, monet tuotemerkit ovat suunnitelleet tuotteensa siten, että ne sopivat laajalle käyttäjäkunnalle käytettävästä laitteesta riippumatta. Monet aktiivisuusrannekkeet tulevat jopa valmiiksi ohjelmoituina yhteensopiviksi molempien käyttöjärjestelmien kanssa optimaalista käyttökokemusta varten.
Voiko aktiivisuusranneketta käyttää ilman tilausta?
Useimmat nykypäivän aktiivisuusrannekkeet eivät vaadi kalliin tilauksen ostamista, jotta voit hyödyntää niiden etuja. Monet laitteet tarjoavat digitaalisten terveystietojen seurannan, mukaan lukien kulutetut kalorit ja otetut askeleet, ilman minkäänlaista tilausjärjestelmää. Lisäksi aktiivisuusrannekkeita pidetään yleensä edullisempina vaihtoehtoina verrattuna esimerkiksi älykelloihin tai muihin teknologisiin laitteisiin, jotka vaativat jonkinlaisen kuukausittaisen tilauksen.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 4 / 5. Arvioiden lukumäärä: 1

Ei arvosteluja.