Artikkeli sisältää mainoslinkkejä ja on siten sponsoroidtu. Lue lisää täältä.

Meidän valintamme vuoden 2023 parhaista sänkytyynyistä
Meidän valintamme vuoden 2023 parhaista sänkytyynyistä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotteiden valinta perustuu tutkimukseen..., mutta keskitymme pääasiassa tuotteisiin, jotka ovat saatavilla hintaportaaleissa tai mainosalustoilla. Artikkeleissamme on pääasiassa ulkoisia testejä ja arvosteluja oman testauksen sijaan. Listaus ei ole tuotteiden arviointi, ja mainossopimukset voivat vaikuttaa tuotteidemme sijoittumiseen ja valintaan – lue lisää täältä. Lue lisää

4 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.

Oletko kyllästynyt heräämään niska jäykkänä tai tuntemaan olosi epävireiseksi täyden yöunen jälkeen? Syyllinen voi hyvinkin olla tyynysi. Hämmästyttävät 30 prosenttia aikuisista raportoi kroonisista niskakivuista, joista suuri osa johtuu huonoista nukkumisasennoista ja riittämättömästä tyynyn tuesta.

Älä huoli, sillä tämä artikkeli opastaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan tyynyn. Olemme arvioineet perusteellisesti valikoiman huipputuotteita joidenkin tärkeimpien kriteerien, kuten nukkuma-asennon, tyynyn täytteen, koon ja tietenkin hinnan perusteella. Jatka siis lukemista löytääksesi tyynyn, joka varmistaa, että heräät virkeänä, ryhdikkäänä ja valmiina valloittamaan uuden päivän.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

4 parasta tyynyt testissä 2024:

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Premium vaihtoehto test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Mille Notti Sonno Down-tyyny - ylellinen untuvatyyny erikokoisina

Mille Notti Sonno Down -tyynyssä on erottuva cambric-puuvillapäällinen, joka tunnetaan hengittävyydestään ja pehmeästä kosketuksestaan. Tämä harkittu suunnitteluelementti tekee siitä sopivan valinnan niille, jotka etsivät mukavuutta ja laatua vuodevaatteissaan, erityisesti herkkäihoisille henkilöille, jotka arvostavat hellävaraisia materiaaleja.

Mille Notti Sonno Down-tyyny
Premium vaihtoehto

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Cambric-puuvillapäällinen
 • Astma-allergia pohjoismainen sertifiointi
 • Saatavana eri korkuisina ja kokoisina

Arvostelu: Tuoteanalyysissä – Mille Notti Sonno untuvatyyny

TEKNISET TIEDOT

 • Päällystemateriaali: 100 % cambric-puuvillaa
 • Täyte: 60 % untuvaa, 40 % höyheniä
 • Mitat: 90 x 50 cm
 • Konepestävä päällinen: Kyllä
 • Sertifioinnit: Asthma Allergy Nordic, IDFL ja OKEKO-TEX 100.
 • Kokeilujakso: 100 päivää

Kestävä, hengittävä ja mukava

Mille Notti Sonno Down -tyynyn 100-prosenttisen Cambric-puuvillapeitteen pehmeä ja ylellinen tuntuma. Toisin kuin joissakin kilpailevissa tuotteissa käytetyt synteettiset materiaalit, Cambric-puuvilla parantaa hengittävyyttä ja mukavuutta. Sen laadulla on todellista vaikutusta tarjoten rauhoittavan unen ilman epämukavuutta tai ärsytystä, joka joskus liittyy huonompiin kankaisiin. Lisäksi puuvillatyynynpäällisen cambric-kudos on ylivoimainen kosteuden vähäisen pidättymisen ja tyynyn yleisen kestävyyden suhteen. Sen lisäksi, että puuvilla on vähemmän altis purkautumaan, se kestää myös usein toistuvaa pesua erittäin hyvin. Tämä vetoaa varmasti hygieniatietoisiin kuluttajiin, jotka haluavat pitkäkestoisen vuodetyynyn. 

 

Antiallergeeninen kangas

Yksi tämän tyynyn erityisistä eduista on Asthma Allergy Nordic -sertifikaatti. Tämä ominaisuus takaa, että tyyny täyttää hypoallergeenisille tuotteille asetetut tiukat standardit, joten se sopii allergikoille ja astmasta kärsiville. Verrattuna tavallisiin tyynyihin, joilla ei ole tätä sertifiointia, Mille Notti Sonno Down -tyyny parantaa yleistä terveyttä ja hyvinvointia vähentämällä altistumista allergeeneille.

 

Soveltuu erilaisiin nukkumisasentoihin

Mille Notti Sonno Down -tyyny tarjoaa vaihtoehtoja eri paksuisina ja kokoisina, mitä ei yllättävän usein ole tarjolla, varsinkaan luksustyynyjen kohdalla. Tällainen räätälöinti takaa yksilöllisen sopivuuden kaikkiin yksilöllisiin mieltymyksiin. Mukana olevat vaihtoehdot on tarkoitettu kylkinukkujille, selällään nukkuville tai niille, joilla on erityisiä niskatuen tarpeita. Nämä ovat näkökohtia, jota ei välttämättä ole helposti saatavilla muissa tuotteissa.

Mitä käyttäjät sanovat Mille Notti Sonno Untuvatyynystä?

Suuri osa Trustpilotin käyttäjistä pitää Mille Notti -tuotteita erittäin korkealaatuisina, ja näitä kehuja seuraa usein suosituksia. Käyttäjät kehuvat erityisesti Mille Notti -tyynyjä sen suuren mukavuuden, helpon pesun ja ylellisen tuntuman vuoksi, ja useat käyttäjät ovat ilmoittaneet niskakipujen vähentyneen. Yhteenvetona, sitä pidetään erittäin hyvänä tuotteena, ja Mille Notti on saanut runsaasti kiitosta hyvästä asiakaspalvelusta, laadukkaista tuotteista ja nopeasta toimituksesta.

Lisätietoja Mille Notti Sonno Down-tyyny

TEKNISET TIEDOT

 • Päällystemateriaali: 100 % cambric-puuvillaa
 • Täyte: 60 % untuvaa, 40 % höyheniä
 • Mitat: 90 x 50 cm
 • Konepestävä päällinen: Kyllä
 • Sertifioinnit: Asthma Allergy Nordic, IDFL ja OKEKO-TEX 100.
 • Kokeilujakso: 100 päivää

Toimituksen arvio

Arvioimamme Mille Notti Sonno Down -tyyny on hyvin valmistettu unen lisävaruste, joka tuo sänkyyn ylellistä mukavuutta untuva- ja höyhentäytteensä ansiosta. Cambric-puuvillapäällyste lisää kokonaismukavuutta entisestään ja takaa samalla kulutuksenkestävyyden, erityisesti pesun yhteydessä. Tyyny erottuu lisäksi ekologisista, punkki- ja allergeenisertifioinneista, jotka täyttävät useimmat herkkyysvaatimukset ja takaavat samalla terveellisemmän nukkumisympäristön. Lisämukavuutena on sen pestävyys, jonka ansiosta voit säilyttää puhtauden ja raikkauden ajan myötä. Lisäksi eri korkeudet ja koot vastaavat yksilöllisiä mieltymyksiä, joten tämä ylellinen tyyny sopii useisiin eri nukkumisasentoihin. Ainoa havaittava haittapuoli saattaa olla sen keskimääräistä korkeampi hinta, joka, kun otetaan huomioon sen korkealaatuiset materiaalit ja erityisominaisuudet, vaikuttaa sijoitukselta ylivoimaiseen mukavuuteen ja terveyshyötyihin. Jos etsit hyvää, kestävää arvoa ja asetat etusijalle unen laadun ja terveyden, uskomme, että Mille Notti Sonno Down -tyyny on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Plussat og Miinukset Mille Notti Sonno Down-tyyny

Plussat

 • Ylellinen mukavuus untuvatäytteellä
 • Erittäin mukava ja pitkäikäinen cambric-puuvillapäällinen
 • Ekologiset, punkki- ja allergeenisertifioinnit
 • Täysin pestävä
 • Valikoima korkeuksia ja kokoja

Miinukset

 • Keskimääräistä korkeampi hinta
Hyvä muistivaahdollinen vaihtoehto test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Beliani Memoryfoam 1000g 60x40cm - hengittävä muistivaahto selällään nukkuville

Beliani Memoryfoam -tyyny viskoelastisella polyuretaanigeelimuistivaahdolla tarjoaa räätälöityä tukea yksilöllisiin nukkumistottumuksiin. Tämän ominaisuuden ansiosta se on sopiva valinta yksilöllistä mukavuutta etsiville, erityisesti selällään ja kyljellään nukkuville, jotka tarvitsevat mukautuvaa pehmustusta levollisiin yöuniin.

Beliani Memoryfoam 1000g 60x40cm
Hyvä muistivaahdollinen vaihtoehto

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Viskoelastinen polyuretaanigeelimuistivaahto
 • Täytteeseen integroidut ilmakanavat
 • Irrotettava päällinen

Arvostelu: Tuoteanalyysissä – Beliani Memoryfoam 1000g 60x40cm

TEKNISET TIEDOT

 • Päällystemateriaali: 100 % polyesteri
 • Täyte: 100 % Muistivaahto
 • Mitat: 60 x 40 cm
 • Konepestävä päällinen: Kyllä
 • Sertifioinnit: OKEKO-TEX 100
 • Kokeilujakso: 365 päivää (virallisella Beliani-verkkosivulla).

Ainutlaatuinen muistivaahtomuovi sopii erinomaisesti selällään nukkuville  

Beliani Memoryfoam -tyynyn viskoelastisen polyuretaanigeelimuistivaahdon ainutlaatuinen etu on sen poikkeuksellinen mukautuminen käyttäjän pään ja niskan muotoiluun. Toisin kuin perinteiset vaahtomuovi- tai höyhentyynytyynyt, tämä ominaisuus antaa paremman tuen, vähentää painepisteitä ja auttaa kivunlievityksessä. Beliani voi olla erityisen hyödyllinen selällään nukkuville, jotka tarvitsevat tyynyn mukautuvan selkärangan kaarevuuteen. Lisäksi monet kilpailijat saattavat tarjota muistivaahtoa, mutta Belianin geelillä täytetty versio tarjoaa lisäksi viilentäviä ominaisuuksia, jotka takaavat mukavan nukkumiskokemuksen myös kuumina öinä.

Parannettu hengittävyys viileän ja kuivan tyynyn takaamiseksi

Ilmakanavien integrointi Beliani Memoryfoam -tyynyn muistivaahtotäytteeseen erottaa sen monista kilpailijoista. Nämä ilmakanavat mahdollistavat paremman ilmankierron, mikä vähentää lämmön ja kosteuden pidättymistä ja johtaa viileämpään ja mukavampaan uneen. Verrattuna tuotteisiin, joissa tätä ominaisuutta ei ole, huomaat, että Beliani-tyyny tarjoaa paremman hengittävyyden, millä useimmat muistivaahtotyynyt eivät voi ylpeillä. 

Irrotettava päällinen helpottaa puhdistusta

Vaikka joissakin tyynyissä on irrotettavat päälliset, Beliani-muistivaahtotyynyn 100-prosenttinen polyesteripäällinen on sekä irrotettava että konepestävä. Tämä ominaisuus takaa helpomman huollon ja korkeamman hygieniatason. Todellisessa esimerkissä allergikot arvostavat tätä toimintoa erityisesti, sillä se mahdollistaa säännöllisen puhdistuksen allergeenien ja pölypunkkien poistamiseksi. Monista kilpailevista tuotteista, erityisesti muistivaahtotyynyistä, voi puuttua tämä puhdistuksen helppous, mikä heikentää käyttökokemusta ajan mittaan.

Lisätietoja Beliani Memoryfoam 1000g 60x40cm

TEKNISET TIEDOT

 • Päällystemateriaali: 100 % polyesteri
 • Täyte: 100 % Muistivaahto
 • Mitat: 60 x 40 cm
 • Konepestävä päällinen: Kyllä
 • Sertifioinnit: OKEKO-TEX 100
 • Kokeilujakso: 365 päivää (virallisella Beliani-verkkosivulla).

Toimituksen arvio

Beliani Memoryfoam -tyyny nousee esiin hyvänä vaihtoehtona niille, jotka etsivät lisää hengittävyyttä ja mukavuutta unen aikana. Geelimuistivaahtomuotoilunsa ansiosta se vähentää tehokkaasti lämpöä ja kosteutta, mikä takaa mukavan unen erityisesti selällään nukkuville. Se on sertifioitu punkkien ja muiden allergeenien kestäväksi (OKEKO-TEX 100) ja takaa hygieenisen nukkumisympäristön. Irrotettava päällinen lisää sen houkuttelevuutta entisestään, sillä se on helppo pestä. Mielestämme 100-prosenttinen polyesteripäällinen on hieman huono puoli, sillä polyesteri on vähemmän hengittävä materiaali kuin useimmat muut materiaalit, ja se vie pois suurimman osan tyynyn erinomaisista ominaisuuksista. Päällinen on kuitenkin irrotettava, ja usein pesemällä ja tuulettamalla voit helposti kiertää tämän ongelman. Yhteenvetona voidaankin todeta, että Beliani Memoryfoam -tyyny on hyvä valinta niille, jotka etsivät hyvin harkittua ja edullista nukkumistarviketta, jossa mukavuus ja hygienia ovat etusijalla.

Plussat og Miinukset Beliani Memoryfoam 1000g 60x40cm

Plussat

 • Geelimuistivaahto lisää hengittävyyttä ja mukavuutta.
 • Suunniteltu vähentämään lämpöä ja kosteutta
 • Sertifioitu punkkien ja muiden allergeenien kestävyyden osalta (OKEKO-TEX 100)
 • Helppo pestä ja huoltaa
 • Sopii selällään nukkuville

Miinukset

 • Päällysmateriaali polyesteriä
Hyvä ergonominen vaihtoehto test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

InnovaGoods Ergonominen tyyny - unta parantavalla kankaalla ja niskan lisätuella

InnovaGoods Ergonomic Pillow -tyynyssä on ergonominen muotoilu, joka mukautuu pään ja niskan luonnollisiin asentoihin. Tämä harkittu rakenne tekee siitä sopivan valinnan niille, jotka kärsivät kroonisista niskakivuista tai kaikille, jotka etsivät parempaa linjausta ja mukavuutta unen aikana.

InnovaGoods Ergonominen tyyny
Hyvä ergonominen vaihtoehto

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Ergonominen muotoilu
 • Antibakteerinen
 • Unettomuutta ja niskakipua lievittävä vaikutu

Arvostelu: Tuoteanalyysissä – InnovaGoods Ergonominen tyyny

TEKNISET TIEDOT

 • Päällystemateriaali: 100 % polyesteri
 • Täyte: 100 % muistivaahto
 • Mitat: 48 x 29 cm
 • Konepestävä päällinen: Kyllä

Selkärangan kaarevuuteen mukautuva muotoilu

InnovaGoods Ergonomic Pillowin ergonomisen muotoilun ainutlaatuinen etu tarjoaa tukea, joka mukautuu niskan ja pään muotoiluun. Toisin kuin perinteiset tyynyt, tämä muotoilu auttaa säilyttämään oikean linjauksen unen aikana. Todellisena esimerkkinä voidaan pitää henkilöitä, joilla on kroonisia niskaongelmia, joissa tämä muotoilu lievittää merkittävästi epämukavuutta ja tukee luonnollista nukkumisasentoa.

Bakteereja vähentävät kankaan ominaisuudet

InnovaGoodsin antibakteerinen ominaisuus takaa puhtaan nukkumisympäristön estämällä haitallisten bakteerien kasvun. Vaikka monissa tyynyissä on hypoallergeenisia ominaisuuksia, InnovaGoodsin ergonominen tyyny vie sen askeleen pidemmälle taistelemalla aktiivisesti bakteereja vastaan. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, joilla on herkkyys tai allergia, ja takaa raikkaamman ja terveellisemmän unen.

Varmistaa hyvän yöunen

InnovaGoods Ergonomic Pillowin erottaa muista sen todistettu kyky lievittää unettomuutta ja niskakipuja. 100-prosenttinen memory foam -täyte mukautuu yksilöllisiin tarpeisiin ja tarjoaa optimaalisen mukavuuden. Tätä ominaisuutta ei ehkä heti huomaa, mutta se on välttämätön niille, jotka kamppailevat unenlaadun kanssa niskavaivojen vuoksi. Sen suora vaikutus levollisiin yöuniin tekee siitä erottuvan valinnan kilpailijoiden joukossa.

Lisätietoja InnovaGoods Ergonominen tyyny

TEKNISET TIEDOT

 • Päällystemateriaali: 100 % polyesteri
 • Täyte: 100 % muistivaahto
 • Mitat: 48 x 29 cm
 • Konepestävä päällinen: Kyllä

Toimituksen arvio

InnovaGoods Ergonomic Pillow on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät lisätukea ja hygieniaa uneensa. Sen 100-prosenttinen memory foam -täyte, ergonominen muotoilu ja antibakteeriset ominaisuudet täyttävät useita tarpeita yhdessä edullisessa paketissa. Vetoketjullinen päällinen on paitsi pestävä myös kulutusta kestävä, mikä lisää pitkäaikaista arvoa. Huolestuttava seikka saattaa olla memory foam- ja polyesterimateriaalien hengittävyys, joka saa kankaan sitomaan enemmän lämpöä. Tämä haittapuoli on kuitenkin helposti korvattavissa, kun tyynyä pestään ja tuuletetaan useammin. Jos asetat etusijalle mukavuuden ja ergonomisen muotoilun, jonka tiedetään vähentävän merkittävästi niskakipuja ja parantavan unta, tämä on mielestämme hyvä vaihtoehto.

Plussat og Miinukset InnovaGoods Ergonominen tyyny

Plussat

 • 100% muistivaahtotäyte
 • Ergonominen muotoilu antaa lisätukea
 • Hypoallergeeninen ja aktiivibakteerinen
 • Vetoketjullinen päällinen 100 % pestävä ja kulutusta kestävä
 • Edullinen hintaluokka

Miinukset

 • Muistivaahto ja polyesteri eivät ole täysin hengittäviä
Hyvä edullinen vaihtoehto test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Svanefors tyyny 35x70cm - mukava tyyny sekä isoihin sänkyihin että olohuoneeseen

Svanefors Pillow tarjoaa omaleimaisen leveän muotoilunsa ansiosta mukavan lisän makuutilaan, mikä erottaa sen perinteisistä tarjouksista. Se on sopiva valinta niille, jotka nauttivat leppoisasta rentoutumisesta ja etsivät lisätilaa ja tukea pidempiaikaiseen lukemiseen, katseluun tai yksinkertaiseen makuuasentoon.

Svanefors tyyny 35x70cm
Hyvä edullinen vaihtoehto

Parhaat hinnat Hintaoppaalta

 • Päällystämätön tyyny
 • Synteettiset materiaalit
 • Leveä tyyny, joka sopii hyvin loikoiluun

Arvostelu: Tuoteanalyysissä – Svanefors tyyny 35x70cm

TEKNISET TIEDOT

 • Päällysmateriaali: Materiaali: 100 % polyesteri
 • Täyte: 100 % polyesteri
 • Mitat: 35 x 70 cm
 • Konepestävä päällinen: Kyllä
 • Kokeilujakso: 30 päivää

Helposti huollettavissa ja muokattavissa haluamasi sisustuksen mukaan

 

Svanefors-tyynyn kannettoman muotoilun ainutlaatuinen etu on räätälöinnissä ja huollon helppoudessa. Tarjoamalla peittämättömän tyynyn käyttäjillä on vapaus valita ja vaihtaa eri tyynynpäällysteiden välillä, jotka sopivat heidän asuintilansa estetiikkaan tai kausittaiseen sisustukseen. Räätälöintietujen lisäksi peitteetön tyyny tarjoaa suoraviivaisemman hoidon. Svanefors-tyynyn päällisen voi nopeasti irrottaa pesua varten tai vaihtaa sen, jos se kuluu loppuun, ilman että tarvitsee ostaa kokonaan uusi tyyny.

Kestävät, pestävät ja allergeenittomat materiaalit

Synteettiset materiaalit, kuten polyesteri, tarjoavat allergiaystävällisen vaihtoehdon. Untuva- tai höyhentäytteisiin tyynyihin verrattuna Svanefors-tyyny tarjoaa hypoallergeenisen vaihtoehdon. Tämä voi vaikuttaa käyttökokemukseen vähentämällä mahdollisia terveysongelmia erityisesti allergeeneille herkille henkilöille. Lisäksi synteettiset materiaalit ovat vähemmän alttiita kulumiselle ja kestävät paljon useampia pesukertoja kuin useimmat muut tyynyt.

Pituus tarjoaa lisätukea selälle

Svanefors-tyynyn leveät mitat tekevät siitä sopivan monipuoliseen käyttöön, myös loikoiluun. Normaalikokoiset tyynyt saattavat rajoittaa käytön nukkumiseen, kun taas tämä tuote tarjoaa mukavuutta erilaisissa rentoutumisolosuhteissa. Ylimääräinen leveys voi toimia selkää tukevana tyynynä lukemisen tai television katselun aikana, mikä takaa mukavamman kokemuksen, kun katselet TV-sarjoja tai uppoudut kirjaan.

Lisätietoja Svanefors tyyny 35x70cm

TEKNISET TIEDOT

 • Päällysmateriaali: Materiaali: 100 % polyesteri
 • Täyte: 100 % polyesteri
 • Mitat: 35 x 70 cm
 • Konepestävä päällinen: Kyllä
 • Kokeilujakso: 30 päivää

Toimituksen arvio

Svanefors-tyyny tarjoaa hyvän vaihtoehdon niille, jotka etsivät allergeenivapaita synteettisiä materiaaleja ja lisätukea selälle leveän muotoilunsa ansiosta. Sen peitteetön muotoilu edistää räätälöintiä ja helppohoitoisuutta, ja sen kulutuskestävyys ja edullisuus lisäävät sen käytännöllisyyttä. Vaikka kangas ei ehkä ole kovin hengittävä, tämä on mielestämme pieni haittapuoli, sillä tämä tyyny ei sovellu yhtä hyvin jatkuviin nukkumissessioihin. Lisäksi sen leveä koko ei ehkä sovi useimpiin tavallisiin sänkyihin, joten tämä tukee sitä, että se on hyvä lepotyyny, jonka voit ottaa esiin televisiota katsellessasi. Kaiken kaikkiaan uskomme, että Svanefors Pillow on ominaisuuksiensa ansiosta harkittu lisä koteihin, joissa arvostetaan isokokoista tyynyä, joka tukee selkää pitkien lukusessioiden tai huolettoman oleskelun aikana olohuoneessa.

Plussat og Miinukset Svanefors tyyny 35x70cm

Plussat

 • Allergeenittömät synteettiset materiaalit
 • Leveä tyyny tarjoaa lisätukea selälle
 • Omien kansien käyttömahdollisuus
 • Kestää kulutusta ja repeytymistä
 • 30 päivän palautusoikeus

Miinukset

 • Ei kovin hengittävä kangas
 • Leveä koko ei sovi useimpiin sänkyihin

Osto-opas

Nukkuma-asento

Nukkumistapa vaikuttaa merkittävästi siihen, millainen tyyny kannattaa valita, lähinnä siksi, että erilaiset asennot vaativat erilaista niskatukea. Olemme esitelleet alla yleisimmät nukkumisasennot ja niihin parhaiten sopivat tyynyt. 

 • Selällään nukkuvat: Keskipaksu on yleensä sopiva tukemaan selkärangan luonnollista kaarevuutta. Etsi tyynyjä, jotka tarjoavat hyvän niskatuen olematta kuitenkaan liian lujia.
 • Kyljellään nukkuvat: Paksumpi ja kiinteämpi tyyny on usein paras kylkinukkujille, jotta pää pysyy linjassa selkärangan kanssa. Muistivaahto- tai muotoillut tyynyt voivat olla erinomaisia valintoja.
 • Vatsallaan nukkujat: Pehmeät ja ohuemmat tyynyt ovat suositeltavia vatsallaan nukkuville, jotta pää ei kallistuisi luonnottomasti taaksepäin.
 • Useissa asennoissa nukkujat: Jos vaihdat asentoa usein, säädettävällä täytteellä varustettu tyyny tai keskikova vaihtoehto voi olla sopiva.

Täyte

Eri täytemateriaalit tarjoavat ainutlaatuista mukavuutta, tukea ja hengittävyyttä. Sinun on tiedettävä seuraavat materiaalit:

 • Untuva/höyhen: Pehmeä, ylellinen ja luonnollinen. Sopii erinomaisesti mukautuvaan tukeen, mutta voi aiheuttaa allergioita joillekin ihmisille.
 • Muistivaahto: Erinomainen muotoilevaan tukeen. Sopii hyvin selkä ja kylkinukkujille, mutta saattaa sitoa lämpöä.
 • Lateksi: Tukeva ja luonnostaan allergiaton. Voi olla kiinteä tai pehmeä käsittelystä riippuen.
 • Synteettinen täyte: Edullinen ja allergiatestattu. Voi litistyä ajan myötä, eikä se tunnu yhtä ylelliseltä kuin luonnon täytteet.
 • Tattari: Tarjoaa säädettävän tuen ja erinomaisen ilmavirran. Saattaa olla liian kova joillekin nukkujille.

Koko

Tyynyn koon tulisi yleensä vastata sängyn kokoa ja henkilökohtaisia mieltymyksiä:

 • Standard (51cm x 56cm): Yleisin koko ja sopii useimmille nukkujille.
 • Queen (51cm x 76cm): Hieman pidempi niille, jotka liikkuvat paljon nukkuessaan.
 • King (51cm x 92cm ): Sopii niille, jotka haluavat suuremman tyynyn tai käyttävät tyynyjä lukemiseen tai loikoiluun.
 • Erikoiskoot: Muotoillut, matka- ja niskarullatyynyt voivat olla erikokoisia.

 

Hinta

Tyynyjen hinnat vaihtelevat täytemateriaalin, koon ja laadun mukaan. Edullisissa 15 euron hintaisissa tyynyissä on usein synteettistä täytettä. Nämä tyynyt ovat parhaita vierashuoneisiin ja yleensä lyhytaikaiseen käyttöön. Keskitason tyynyissä, joiden hinta on 15-50 euroa, on monia laadukkaita vaihtoehtoja, joissa on eriasteista mukavuutta ja tukea, kun taas ylelliset tyynyt, jotka ovat yleensä yli 50 euron hintaisia, on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten untuvasta tai orgaanisesta lateksista. Niissä on usein myös pidennetty takuu ja mukautettavia ominaisuuksia.

Käyttäjien ja asiantuntijoiden arvostelut

Asiantuntija-arvioiden avulla voit etsiä arvioita, jotka perustuvat materiaalin laatuun, tukeen, kestävyyteen ja mukavuuteen. Unituotteisiin erikoistuneilla verkkosivustoilla on usein hyvin tutkittuja asiantuntijalausuntoja.

Käyttäjäarvosteluissa taas kannattaa kiinnittää huomiota mukavuutta, käyttöikää, helppohoitoisuutta ja mahdollisia hyviä tai huonoja puolia koskeviin kommentteihin. Molempien arvostelut helpottavat varmasti päätöstäsi, kun valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan tyynyn.

arrow-more

Miten tyynyt auttavat lievittämään niskakipuja?

Tyynyillä on merkittävä rooli niskakivun lievittämisessä, sillä ne tukevat ja linjaavat selkärankaa erityisesti unen aikana. Oikea linjaus auttaa rentouttamaan niskalihaksia ja lievittää jännitystä, joka voi aiheuttaa epämukavuutta tai kipua. Erityisesti niskakipuihin suunnitelluissa tyynyissä on usein muotoiltu muoto, joka syleilee päätä ja tukee niskan luonnollista kaarevuutta.

Tyynyn materiaali ja lujuus ovat myös tärkeitä. Muistivaahto esimerkiksi mukautuu pään ja niskan muotoon ja tarjoaa kohdennettua tukea. Oikea lujuus varmistaa, että tyyny täyttää pään ja patjan välisen tilan kallistamatta päätä luonnottomasti. Kylkinukkujat tarvitsevat yleensä kiinteämpää tukea, kun taas selin nukkuvat hyötyvät keskikovasta tyynystä. Vatsallaan nukkujat saattavat tarvita hyvin ohuen tyynyn tai eivät lainkaan.

Sopeutuminen eri nukkumisasentoihin on toinen tekijä. Kyljellään nukkuvien tyynyn on täytettävä pään ja patjan välinen rako ja kohdistettava pää ja selkäranka. Selällään nukkuville tyyny, joka tukee niskan luonnollista kaarta nostamatta päätä liian korkealle, on ratkaisevan tärkeä. Joissakin tyynyissä on jopa säädettäviä kerroksia tai eri muotoilukorkeuksia eri nukkumistyylejä varten.

Lämpötilan säätö vaikuttaa mukavaan unikokemukseen, mikä vaikuttaa epäsuorasti niskakipuihin. Joissakin tyynyissä on jäähdytystekniikka, joka estää ylikuumenemisen ja johtaa mukavampaan uneen.

Jos niskakipu on krooninen, terveydenhuollon tai fysioterapeutin puoleen kääntymisestä voi olla hyötyä. He voivat suositella tietyn tyyppisiä tai merkkisiä tyynyjä yksilön yksilöllisten tarpeiden ja sairauksien perusteella.

Yhteenvetona voidaan todeta, että oikea tyyny edistää oikeaa linjausta, antaa riittävän tuen ja lievittää niskalihaksiin kohdistuvaa painetta, mikä kaikki osaltaan lievittää niskakipuja. Valinta olisi tehtävä yksilöllisesti nukkumisasennon, materiaalin mieltymysten ja erityisten terveydellisten tarpeiden perusteella. Valinnalla voi olla merkittävä ero mukavuuden ja kivunlievityksen kannalta, mikä korostaa huolellisen valinnan merkitystä tyynyn hankinnassa.

Miten voin pitää tyynyni puhtaina ja pidentää niiden käyttöikää?

Tyynyjen pitäminen puhtaana ja niiden käyttöiän pidentäminen edellyttää säännöllistä hoitoa ja eri tekijöiden huomioimista. Tässä on yksityiskohtainen opas:

 • Tyynynsuojat: Tyynynsuojien käyttö voi suojata tyynyjä hieltä, vartalon öljyiltä ja muilta aineilta, jotka voivat imeytyä niihin. Nämä suojat ovat usein konepestäviä, ja ne voivat pitää tyynyt raikkaampina pidempään.
 • Säännöllinen puhdistus: Riippuen tyynyn materiaalista, voit ehkä pestä sen säännöllisesti. Noudata aina valmistajan puhdistusohjeita, ja jos olet epävarma, puhdista paikallisesti miedolla pesuaineella.
 • Asianmukainen kuivaus: Jos peset tyynyn, varmista, että se on kuivattu kokonaan joko ilmakuivaamalla tai kuivausrummun avulla, jos hoito-ohjeet sen sallivat. Kosteus voi aiheuttaa hometta ja epämiellyttäviä hajuja.
 • Pöyhiminen ja tuuletus: Tyynyjen säännöllinen pöyhiminen auttaa säilyttämään niiden muodon. Tyynyjen tuulettaminen voi myös auttaa poistamaan hajuja ja kosteutta.
 • Vältä syömistä tai juomista sängyssä: Roiskeet voivat värjätä ja heikentää tyynyn materiaalia. Yritä pitää ruoka ja juomat poissa sängystä.
 • Vältä sängyn ylikuormittamista: Sängyn käyttäminen sellaisiin toimintoihin, jotka aiheuttavat paljon painoa tai painetta tyynyille, voi deformoida niitä. Yritä välttää istumista tai raskaiden esineiden asettamista niiden päälle.
 • Kierrä tyynyjä tarvittaessa: Jos huomaat, että yksi tyyny kuluu nopeammin kuin muut, harkitse niiden vaihtamista tasaisen kulumisen varmistamiseksi.
 • Säilytys: Jos sinun on säilytettävä tyynyjä, pidä ne viileässä ja kuivassa paikassa. Vältä muovipusseja, sillä ne voivat sitoa kosteutta.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit pitää tyynyt puhtaina ja pidentää niiden käyttöikää, jolloin ne tarjoavat jatkossakin mukavan tuen.

Miten tyynyt täytetään ja mitkä ovat yleisiä täytemateriaaleja?

Tyynyt täytetään erilaisilla materiaaleilla, joilla kaikilla on erilaiset ominaisuudet ja mukavuustasot. Näiden täytteiden ymmärtäminen voi auttaa sinua valitsemaan oikean tyynyn:

 • Untuvatyynyt: Nämä tyynyt täytetään pehmeillä untuvilla, jotka saadaan ankasta ja hanhesta. Untuvatyyny on ylellinen ja antaa lempeää tukea, joka mukautuu liikkeidesi mukaan. Sitä sekoitetaan usein höyheniin kiinteyden lisäämiseksi.
 • Muistivaahto: Tämä synteettinen materiaali mukautuu pääsi ja niskasi muotoon ja antaa erinomaisen tuen. Sitä suositellaan usein niille, joilla on niska- tai selkäongelmia.
 • Polyesteri: Polyesteritäyte on yleinen ja edullinen valinta, ja se on kevyt ja allergiatestattu. Se antaa keskivahvan tuen, mutta saattaa menettää muotoaan ajan myötä.
 • Lateksi: Lateksityynyt on valmistettu kumipuun mahlasta, ja ne ovat joustavia ja tukevia. Ne tunnetaan kestävyydestään, ja ne sopivat erinomaisesti allergikoille.
 • Tattari: Nämä tyynyt on täytetty tattarinkuorilla, ja ne tarjoavat kiinteän tuen, jota voidaan mukauttaa säätämällä täytteen määrää. Ne ovat hengittäviä ja pysyvät viileinä.
 • Villa: Villatäytteiset tyynyt ovat luonnostaan hypoallergeenisia ja vastustavat pölypunkkeja. Ne tarjoavat maltillista tukea ja erinomaista lämmönsäätelyä.
 • Puuvilla: Samanlainen kuin villa, puuvillatäyte on hengittävä ja antaa kohtalaisen tuen. Se on yleensä kiinteämpi kuin untuva mutta pehmeämpi kuin lateksi tai muistivaahto.
 • Geeli: Joissakin tyynyissä käytetään geeliä tai geelillä täytettyjä materiaaleja jäähdyttävän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Niitä voidaan yhdistää muihin materiaaleihin, kuten muistivaahtoon.
 • Mikrohelmet: Täytetty pienillä synteettisillä helmillä, nämä tyynyt mukautuvat muotoonne, ja niitä käytetään usein matkoilla.

Täyttötyyppi vaikuttaa mukavuuden lisäksi myös tyynyn hoitoon ja pitkäikäisyyteen. Kun tunnet nukkumistottumuksesi ja mahdolliset erityistarpeesi, voit valita tyynyyn oikean täytemateriaalin. Eri materiaaleilla on myös erilaiset hinnat ja hoitovaatimukset, joten ota nämä tekijät huomioon päätöksenteossa.

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 0 / 5. Arvioiden lukumäärä: 0

Ei arvosteluja.