Paras rintapumppu 2023:
Käsi- ja sähkökäyttöinen rintapumppu testissä

Analyyseihimme ja tutkimuksiimme perustuen Esittelemme sellaiset tuotteet, jotka saavat mahdollisimman hyvät pisteet valitsemillamme kriteereillä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan muodosta kattavaa luetteloa kaikista markkinoilla olevista tuotteista.

Tuotevalikoima perustuu rehellisiin analyyseihin ja tutkimuksiin,..., mutta artikkelit sisältävät vain yhteistyökumppaneidemme valikoimista löytyviä tuotteita. Artikkeleitamme voidaan siis pitää mainoksina. Lue täältä, kuinka kumppanuudet vaikuttavat tuotteidemme listausjärjestykseen. Artikkelimme sisältävät pääasiassa kolmansien osapuolien toteuttamia testejä ja arvosteluja. Lue lisää

5 Parasta valittu
Analyysin perusteella
KOKENEET ASIANTUNTIJAT Tiimimme koostuu kulutustavaroihin erikoistuneista asiantuntijoista, joiden tärkein tehtävä on opastaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva tuote.
MAINOKSET Vaikka tämän artikkelin ensisijainen tarkoitus on tarjota rehellistä ja riippumatonta tietoa, se sisältää sponsoreidemme mainoslinkkejä, minkä vuoksi tuotearvioita on pidettävä mainoksina.

Rintapumput ovat ihania laitteita, jotka voivat helpottaa äitien elämää huomattavasti. Rintapumpun käyttö voi lievittää turvotusta, joka ilmenee, kun rinnat täyttyvät liiasta maidosta, joka voi aiheuttaa kipua sekä turvotusta. Ne myös stimuloivat maidontuotantoa ja voivat helpottaa elämää kiireisen arjen keskellä.

Jos olet uusi äiti, saatat miettiä, tarvitsetko rintapumppua ja jos niin on, niin minkä tyyppisen. Tässä artikkelissa esitellään erityyppiset rintapumput, niiden tarjoamat edut ja tekijät, jotka on otettava huomioon sellaista hankittaessa.

Lisäksi olemme lisänneet luettelon mielestämme parhaista saatavilla olevista malleista. Tämä rintapumppu vertailu perustuu asiakkaiden kokemuksiin, hintaan ja yleiseen suorituskykyyn.

test-guiden

Tämän kaltainen testiopas on artikkeli, jossa analysoidaan tuotteita mm. arvostelut ja testit.

Testi: Paras rintapumppu 2023 – 5 tuotetta vertailussa

Mitä ottaa huomioon rintapumppua ostaessa?

 • Tyyppi
  Kaksi yleisintä rintapumpputyyppiä ovat sähköinen ja manuaalinen rintapumppu. Sähköiset mallit ovat kevyitä sekä tehokkaita, ja niitä on saatavana kahtena versiona: yksöis- ja kaksoispumppu. Yksittäinen sähköinen rintapumppu on tehottomampi, koska sinun on puristettava maitoa yhdestä rinnasta kerrallaan, kun taas kaksoismallin avulla voit puristaa maitoa molemmista rinnoista. Vaikka sähköiset rintapumput ovat tehokkaimpia, ne on kytkettävä pistorasiaan toimiakseen.
  Onneksi jotkin mallit ovat ns. 2-in-1-laitteita (verkkovirta- ja akkukäyttöisiä), jolloin voit käyttää rintapumppua joustavasti myös kodin ulkopuolella. Käsikäyttöiset rintapumput eivät käytä sähköä, mutta ne vaativat käyttäjää puristamaan vipua toistuvasti, jotta rintaan saadaan imu ja maito siten puristettua. Tämä voi käydä raskaaksi, jos pumppaat maitoa usein tai sinulla on kaksoset. Tämän vuoksi tämä on hyvä valinta lähinnä äideille, jotka käyttävät rintapumppua satunnaisesti tai haluavat käytännöllisen ja kannettavan mallin.
 • Ominaisuudet
  Uudet äidit saattavat kokea koko imetysprosessin uuvuttavaksi, joten käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia sisältävien mallien etsiminen voi olla järkevää. Useimmissa sähköisissä rintapumpuissa on LCD-näyttö, jolta voit seurata pumppauskäyttäytymistäsi. Toisissa on säätimet imutehon, nopeuden ja pumppausasteiden muuttamista varten.
  Kannattaa etsiä uusia innovatiivisia teknologioita, joiden avulla kokemus on mahdollisimman luonnollinen. Kaikki tämä parantaa imetyskokemusta, koska voit valita, mikä on sinulle mukavinta. Suosittelemme, että etsit ominaisuuksia, jotka vastaavat tarpeitasi. Muista myös hankalakäyttöinen laite voi monesti johtaa siihen, että se jää hyvin vähälle käytölle.
 • Puhdistuksen helppous
  Kun hankitaan niinkin herkkää tuotetta kuin rintapumppu, on aina otettava huomioon myös hygienia. Vaikka käsikäyttöiset rintapumput ovat yleensä yksinkertaisempia steriloida ja puhdistaa kuin sähköiset, sinun on aina noudatettava ohjeita, koska kaikkia rintapumpun osia ei voi pestä tai lämmittää korkeisiin lämpötiloihin sterilointia varten.
  Suosittelemme, ettet käytä rintapumppusi kuivaamiseen pyyhettä tai liinaa, koska ne voivat olla bakteerien saastuttamia. Anna pumpun sen sijaan sen kuivua puhtaalla telineellä. BPA-vapaita rintapumppuja ja -pulloja on nykyään laajalti saatavilla valmistajilta, mikä takaa, ettet sinä etkä vauvasi pääse altistumaan haitallisille kemikaaleille.
 • Hinta
  Sähköpumput ovat yleensä kalliimpia kuin käsikäyttöiset mallit, koska ne imevät maitoa tehokkaammin ja sisältävät älykkäitä ominaisuuksia, kuten näytön tai imutason säädön. Voit odottaa maksavasi 100-150 euroa huippuluokan sähkö- tai akkukäyttöisestä rintapumpusta. Jotkin mallit ovat kuitenkin yli 300 euron hintaisia.
  Käsikäyttöiset mallit ovat budjettiystävällisempiä, ja ne sopivat satunnaiseen käyttöön sekä sellaisille äideille, jotka haluavat helposti kannettavan mallin. Niiden kanssa pumppaaminen voi olla hieman raskaampaa, jos aiot käyttää niitä usein, ja ne pumppaavat yleensä vähemmän maitoa kuin sähköpumput. Niiden hinta vaihtelee 30 eurosta 70 euroon, kun kyseessä ovat arvostettujen tuotemerkkien kalliimmat mallit.
 • Käyttäjien ja asiantuntijoiden arviot
  Kukaan ei voi kertoa rintapumpun toimivuudesta paremmin kuin sellaisia kokeilleet äidit. Jotta voisit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin, olemme sisällyttäneet tähän katsaukseen verkosta kerättyjä käyttäjäarvosteluja. Varmista, että luet myös itse lisää tietystä tuotteesta, sillä he voivat kertoa sinulle enemmän käytön helppoudesta, puhdistuksesta sekä yleisestä suunnittelusta ja suorituskyvystä. Parasta olisi, jos valitsisit mallin, jonka arvosana on vähintään 4/5, jotta saisit parasta mahdollista laatua.

arrow-more

Näin VertaaTuote arvioi ja valitsee tuotteet

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita suosittuja tuotteita, jotka olemme löytäneet perusteellisen tutkimuksen ja analyysin avulla. Artikkelissa esiteltyjä tuotteita myy yksi tai useampi kumppaneistamme. Löydät yhteistyökumppanimme monista hintataulukoista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden etsiä parhaan hinnan valitsemallesi tuotteelle. Vaikka nämä kumppanuudet voivat vaikuttaa artikkelin tuotevalikoimaan, suosituksemme perustuvat tuotteen kokonaisarvioon.

Arvioimme ja vertaamme artikkelissa esiintyviä tuotteita seuraavien tekijöiden perusteella:

  1
 • Viralliset ja puolueettomat tuotetestit
 • 2
 • Asiakkaiden arviot ja mielipiteet tuotteesta
 • 3
 • Tilastot kuluttajien käyttäytymisestä ja mieltymyksistä
 • 4
 • Tekniset tiedot, ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet
 • 5
 • Takuu, palvelu ja maine jälleenmyyjien keskuudessa

Muodostamme käsityksen hinta-laatusuhteesta näiden tekijöiden perusteella, ​​ja teemme subjektiivisen arviomme sekä suosituksemme. Huomaa kuitenkin, että tämä artikkeli ei ole markkinoiden parhaiden tuotteiden rankkaus vaan arvostelu.

Merkintämme, kuten "Paras budjettivalinta", "Paras langaton malli", "Hyvä hinta-laatusuhde" jne. - ovat tutkimuspäälliköiden yksittäisiä, riippumattomia arvioita, jotka perustuvat kulloinkin edellä mainittuun menetelmään.

Huomaa, että emme ole löytäneet riippumattomia testejä tästä tuoteryhmästä. Tästä syystä olemme ensisijaisesti analysoineet asiakkaiden omia "tuotetestejä" ja verranneet niitä tuotteiden teknisiin tietoihin sekä hintaan.

Toimituksemme suosikki test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Philips Avent SCF395 rintapumppu - hiljainen ja tehokas

 • 4,6/5 Google Shopping
 • 4,4/5 Amazon

Philips Avent on hyvä rintapumppu, joka toimii 16 pumppaustasolla, jotka voidaan mukauttaa yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Se sopii täydellisesti äideille, jotka etsivät mallia, joka mukautuu hellävaraisesti nännikokoon ja varmistaa optimaalisen maidon virtauksen.

Philips Avent SCF395 rintapumppu
Toimituksemme suosikki

Philips Avent SCF395 rintapumppu - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • 8 simulaatiotasoa
 • 16 pumppaustasoa
 • Helposti säädettävä silikonityyny

Toimituksemme arvio

Kaiken kaikkiaan tämä Philipsin rintapumppu on hyvä sellaisille äideille, jotka haluavat yksinkertaisen, kevyen rintapumpun, joka ei aiheuta kipua tai ärsytystä. Vaikka silikonityynyllä onkin pieni taipumus kerätä nukkaa, voidaan se helposti estää oikealla huollolla. Tämä pumppu on hyödytön ilman virtalähdettä, eli voit imettää vain kotona tai muualla lähellä pistorasiaa. Nämä pienet puutteet eivät vaikuttaneet arviomme tuotteesta kokonaisuutena, ja siitä tuli toimituksemme suosikki sen mukavuuden, turvallisuuden, sisäänrakennetun muistin sekä yleisen muotoilun johdosta.

Hyvät ja huonot puolet - Philips Avent SCF395 rintapumppu

Plussat

 • Hellävarainen ja joustava
 • Ei kipua tai epämukavuutta
 • Helppo koota ja käyttää
 • Vaivaton puhdistaa ja säilyttää
 • Kevyt paino

Miinukset

 • Virta vain seinästä
 • Silikoniosat saattavat kerätä nukkaa

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Philips Avent SCF395

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Sähkö (verkkovirta)
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen määrä: 1 kpl

Sähköiset rintapumput, kuten Avent SCF395, on tarkoitettu äideille, jotka joutuvat pumppaamaan maitoa usein. Siinä on 16 pumppaustasoa ja 8 simulaatiotasoa, jotka kaikki ovat helposti ohjelmoitavissa moottoriyksikön painikkeella, joka muistuttaa äänenvoimakkuuden säädintä.

Jokaisen äidin pitäisi pystyä käyttämään Avent SCF395 -rintapumpun yhden koon tyynyä. Koska se on yksinkertaisesti säädettävissä ja joustava, sen pitäisi sopia suurimmalle osalle mukavasti. Sopivan koon hankkimisesta ei tarvitse stressata, koska asennus ja käyttö ovat yksinkertaisia.

Sisäänrakennettu muisti varmistaa, että viimeisimmät asetukset muistetaan aina, kun käytät sitä, ja kevyen rakenteen ansiosta sitä on helppo kuljettaa. Viimeisenä muttei vähäisimpänä tämän rintapumpun imutoiminto jäljittelee vastasyntyneen imemisliikettä luoden luonnollisemman kokemuksen.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Philips Avent SCF395

Philips Avent rintapumppu on käyttäjien ylistämä malli. He rakastavat tämän rintapumpun intuitiivista ja helppokäyttöistä muotoilua sekä matalaa melutasoa. Se sai 4,6/5 tähteä Googlen eri myymälöiden käyttäjäarvostelujen yhteenvedon perusteella ja 4,4/5 Amazonissa.

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Sähkö (verkkovirta)
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen määrä: 1 kpl
Paras rintapumppu premium-luokasta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Mam 2-in-1 rintapumppu - sähkökäyttöinen malli digitaalisella näytöllä

 • 4.5/5 Google Shopping
 • 4.3/5 Amazon

Mam 2-in-1-tuplarintapumpun sopii kiireisille äideille, jotka haluavat pumpata milloin ja missä tahansa nopeasti. Voit pumpata tien päällä huolehtimatta pistorasian löytämisestä jopa 3 tunnin akkukeston ansiosta. Lisäksi pumppaus on todella mukavaa, koska kummallekin rinnalle voi tehdä omat asetukset.

Mam 2-in-1 rintapumppu
Paras rintapumppu premium-luokasta

Mam 2-in-1 rintapumppu - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Jopa 3 tunnin akunkesto
 • Älykäs digitaalinen näyttö
 • Useita asetuksia

Toimituksemme arvio

Tässä huippuluokkaisessa rintapumpussa on paljon ominaisuuksia, se on helppokäyttöinen ja sen imukyky on erinomainen. Sen koko voi kuitenkin tehdä sen kuljettamisesta hieman haastavaa, ja sillä voi pumpata vain valmistajan omiin pulloihin. Annoimme sille parhaan premium-tuotteen palkinnon, koska korkeammasta hinnastaan huolimatta sen monipuolisuus ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä todella fiksun hankinnan.

Hyvät ja huonot puolet - Mam 2-in-1 rintapumppu

Plussat

 • Pitkä akkukesto
 • Helppo puhdistaa ja desinfioida
 • Erinomainen muotoilu ja laatu
 • Tehokas imu
 • Erittäin mukava käyttää

Miinukset

 • Kohtalaisen suuri koko
 • Voit pumpata vain valmistajan omiin pulloihin

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Mam 2-in-1 Kaksinkertainen Sähköinen Rintapumppu

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Sähkö (verkkovirta/akku)
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen määrä: 2 kpl

Tämä 2-in-1 Mam sähkökäyttöinen rintapumppu on ensiluokkainen tuote imettäville äideille, jotka etsivät kätevää ja laadukasta laitetta. Siinä on intuitiivinen kosketusnäyttö sekä älykäs digitaalinen näyttö, jossa on ajastin. Halutessasi laite voi muistuttaa sinua, kun on aika pumpata.

Lisäksi voit valita kolmen asetuksen väliltä: vaihtoehtoinen tila, kaksoistila ja vasen tai oikea tila. Tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan voit valita 9 eri tehotason väliltä saadaksesi sopivan määrän maitoa. Rintakupit on valmistettu pehmeästä, irrotettavasta silikonista, joka on nopea ja helppo puhdistaa sekä desinfioida. Tämä malli mahdollistaa myös helpon vaihdon elektronisesta pumpusta yksirintaiseen käsikäyttöiseen pumppuun.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Mam 2-in-1 Kaksinkertainen Sähköinen Rintapumppu

Käyttäjät ovat antaneet tälle rintapumpulle Googlen käyttäjäarvioiden perusteella arvosanan 4,5/5 tähteä. He ovat todenneet, että rintapumppu on helppokäyttöinen ja että se imee maitoa erittäin hyvin. Lisäksi Amazon-käyttäjät ovat antaneet tälle mallille arvosanan 4,3/5 tähteä, ja monet heistä kehuvat sen tehokasta imukykyä ja kivutonta käyttöä.

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Sähkö (verkkovirta/akku)
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen määrä: 2 kpl
Paras rintapumppu budjettiluokasta test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Philips Avent Comfort SCF330 rintapumppu - käsikäyttöinen ja käytännöllinen malli

 • 4,5/5 Google Shopping
 • 4,4/5 Amazon

Philips Avent Comfort SCF330 on edullinen mutta hyvä rintapumppu, joka käyttää maidon virtausta kiihdyttävää Natural Motion -teknologiaa. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden parhaista manuaalisista pumpuista. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat tehokkaan ja mukavan käsikäyttöisen rintapumpun arvostetulta tuotemerkiltä.

Philips Avent Comfort SCF330 rintapumppu
Paras rintapumppu budjettiluokasta

Philips Avent Comfort SCF330 rintapumppu - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Nopea virtaus
 • Kevyt rakenne
 • 100 % BPA-vapaa

Toimituksemme arvio

Tämä rintapumppu on erinomainen edullinen vaihtoehto äideille, jotka haluavat mukavan ja helppokäyttöisen rintapumpun. Uusille äideille tässä rintapumpussa on monia houkuttelevia ominaisuuksia, kuten selkeät ohjeet ja hyvin suunniteltu imutyyny. Tämän tuotteen mahdollinen haittapuoli on se, että se pitää ajoittain jonkin verran ääntä käytön aikana. Jotkut äidit pitävät myös vaadittavaa käden asentoa hieman epämukavana sitä käytettäessä. Näistä puutteista huolimatta Avent Comfort -rintapumppu on silti yksi parhaista budjettivaihtoehdoista, koska se tarjoaa hyvää laatua alhaisesta hinnastaan huolimatta.

Hyvät ja huonot puolet - Philips Avent Comfort SCF330 rintapumppu

Plussat

 • Pehmeä ja stimuloiva hierontatyyny
 • Ei vuotoja
 • Helppo koota ja käyttää puhdistuksen jälkeen
 • Sopii vastasyntyneille
 • Selkeät ohjeet

Miinukset

 • Hieman meluisa
 • Hieman hankala käden sijoittelu sitä käytettäessä

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Philips Avent Comfort SCF330

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Manuaalinen
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen lukumäärä: 1 kpl

Philips Avent Comfort SCF330 -rintapumppu on käyttäjäystävällinen, miellyttävä ja kevyt. Se sisältää hellävaraisen ja stimuloivan hierontatyynyn, jonka avulla maidon nopea pumppaaminen on helppoa.

Tämä rintapumppu sisältää vauvoille sopivan pullon, joka on valmistettu kokonaan BPA-vapaista materiaaleista. Se ei vuoda ja sen puhdistaminen on helppoa. Rintapumpun mukana toimitetaan Comfort Pillow -tyyny, joka on tarkoitettu muistuttamaan vauvan imemisliikettä. Tämän ansiosta sinun on helpompi suorittaa prosessi kivuttomasti. Rintapumppu on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja hyvä vaihtoehto äideille, jotka etsivät laadukasta mutta kohtuuhintaista rintapumppua.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Philips Avent Comfort SCF330

Google Shoppingissa tämä rintapumppu saa 4,5/5 tähden arvosanan eri jälleenmyyjien asiakaspalautteiden perusteella. Sillä on myös 4,4/5 tähden arvosana Amazonissa. Siellä asiakkaat ovat todenneet, että se on hellävarainen sekä äidille että vauvalle, koska se on valmistettu pehmeästä kumista ja PVC:stä. Käyttäjät arvostavat pumpun kestävyyttä, pehmeyttä sekä mukavuutta.

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Manuaalinen
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen lukumäärä: 1 kpl
Paras rintapumppu monipuolisilla toiminnoilla test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Medela Swing Maxi Flex Double rintapumppu - monipuolinen ja nopea

 • 4,4/5 Google Shopping
 • 4,3/5 Amazon

Tämä Medela rintapumppu on suunniteltu äideille, jotka haluavat henkilökohtaisempia pumppaustoimintoja. 360 astetta pyörivän joustavan vanteen ansiosta kaikki rintakudos on helppo saavuttaa, ja se sopii ihanteellisesti sekä päivittäiseen että tilapäiseen pumppausasentoon.

Medela Swing Maxi Flex Double rintapumppu
Paras rintapumppu monipuolisilla toiminnoilla

Medela Swing Maxi Flex Double rintapumppu - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • 2-vaiheinen Expression-teknologia
 • Mukautettava rintasuoja
 • 360 astetta pyörivä rakenne

Toimituksemme arvio

Tämä Medelan rintapumppu on kivuton ja mukava käyttää. Suojan ympärillä oleva vuori kuluu kuitenkin jonkin ajan kuluttua, ja jotkin toiminnot, kuten taso, jolla parhaillaan pumppaat, näkyvät vain Medela Family -sovelluksella. Sen lisäksi, että se toimii sekä verkkovirralla että paristoilla, sitä käyttäessäsi voit myös valita yhden tai kahden rinnan väliltä, minkä vuoksi annoimme sille monipuolisimman tuotteen palkinnon.

Hyvät ja huonot puolet - Medela Swing Maxi Flex Double rintapumppu

Plussat

 • Jäljittelee vauvan imemisrytmiä
 • Käytä yhtä tai kahta pumppua samanaikaisesti
 • Lisää maidontuotantoa jopa 11 %
 • Kivuton ja mukava tuntuma

Miinukset

 • Suojan ympärillä oleva vuori kuluu käytössä
 • Joitakin toimintoja voi käyttää vain Medela Family -sovelluksella

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Medela Swing Maxi Flex Double

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Sähkö (verkkovirta tai paristot)
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen lukumäärä: 2 kpl

MaxiFlex Double on rintapumppu, joka on peräisin vauvamaailman tunnetulta tuotemerkiltä. Siinä on 2-Phase Expression -mekanismi, joka sopii erinomaisesti luonnolliseen pumppauskokemukseen. Tämä tekniikka jäljittelee vauvan tapaa imeä, mikä auttaa tuottamaan enemmän maitoa. Siinä on myös säädettävä imu moottoriyksikössä, joten voit mukauttaa sen omiin tarpeisiisi.

Rintasuoja on muokattavissa, mikä tarkoittaa, että voit tehdä siitä täydellisesti omaan kehoosi sopivan. Tämä on hienoa, koska se varmistaa, että pumppaamisen aikana on mukava olla, ja se auttaa myös lisäämään maidon määrää. Tarkalleen ottaen tämä malli lisää maidon määrää jopa 11 %.

Medela rintapumppu toimii joko pistorasiaan kytkettynä tai paristoilla. Jos haluat käyttää sitä kodin ulkopuolella, sinun on hankittava paristot erikseen. Se onkin erinomainen vaihtoehto äideille, jotka haluavat pumpata missä tahansa.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Medela Swing Maxi Flex Double

Tämä rintapumppu on saanut paljon arvostusta käyttäjien keskuudessa. He ovat antaneet sille Amazonissa keskimäärin 4,3/5 tähteä ja todenneet, että se on riittävän tehokas pumppaamaan 150 ml noin 20 minuutissa, kun sitä käytetään molemmilla puolilla samanaikaisesti. Se sai myös 4,4/5 tähden arvosanan Google Shoppingin käyttäjäarvioiden perusteella. Tärkeimmät syyt korkeisiin arvosanoihin ovat olleet sen teho ja nopeus.

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Sähkö (verkkovirta tai paristot)
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen lukumäärä: 2 kpl
Paras rintapumppu matkoille mukaan test-guiden

Nämä nimikkeet ovat tutkimuspäällikön henkilökohtainen, riippumaton arvio edellä mainitulla menetelmällä kyseisellä hetkellä.

Medela Harmony rintapumppu - helppokäyttöinen manuaalilaite

 • 4,3/5 Google Shopping
 • 4,5/5 Amazon

Medela Harmony -rintapumpun tärkein etu on sen ainutlaatuinen 105 asteen kulma, joka tekee sen käytöstä äideille mukavampaa. Se on myös mukava malli niille, jotka haluavat helpon vaihtoehdon matkoille mukaan.

Medela Harmony rintapumppu
Paras rintapumppu matkoille mukaan

Medela Harmony rintapumppu - Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset

 • Ainutlaatuinen 105 asteen kulma
 • Luonnollinen tuntuma
 • Yhden käden käytettävyys

Toimituksemme arvio

Tässä Medelan rintapumpussa on käytössä Flex Technology ja 2-vaiheinen systeemi, jotka jäljittelevät vauvan luonnollista imemiskäyttäytymistä. Tätä laitetta voi kuitenkin olla väsyttävää pitää kädessä ja käyttää yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja. Siitä huolimatta annoimme tälle mallille parhaan matkamallin palkinnon, koska se on saanut kiitosta käyttäjiltä ja sen koko on juuri sopiva.

Hyvät ja huonot puolet - Medela Harmony rintapumppu

Plussat

 • Kätevä koko
 • Hiljainen ja huomaamaton käytettävyys
 • Mahtuu useimpiin käsilaukkuihin

Miinukset

 • Pitkäaikainen käyttö saattaa väsyttää

Arvostelu: Tuoteanalyysissä Medela Harmony

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Manuaalinen
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen lukumäärä: 1 kpl

Medelan käsikäyttöisessä rintapumpussa on käytössä kaksivaiheinen tekniikka, joka simuloi vauvan luonnollista imemisliikettä, ja yhden käden käyttö helpottaa käyttöä. Laite täyttää myös eurooppalaiset SS-EN 14350 -standardit materiaaleja, rakennetta, suorituskykyä ja pakkausta koskevien turvallisuusvaatimusten osalta.

Kyseessä hiljainen ja huomaamaton rintapumppu, joten voit pumpata maitoa ilman huolta muiden häiritsemisestä. Joustavien suojusten ansiosta molempien rintojen pumppaaminen on mukavaa koosta riippumatta, ja ergonominen kahva takaa hyvän otteen. Hintaluokka on alhainen verrattuna muihin markkinoilla oleviin malleihin, joten se on viisas investointi, jos tarvitset kompaktin rintapumpun.

Asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteet – Medela Harmony

Käyttäjät antoivat tälle rintapumpulle 4,5/5 tähteä Amazonissa, koska se on kevyt ja kompakti, joten sitä on helppo kuljettaa. Yksi heistä totesi, että se on helppo heittää käsilaukkuun tai ja käyttää liikkeellä ollessa.

TEKNISET TIEDOT

 • Tyyppi: Manuaalinen
 • Materiaali: Silikoni
 • Pumppujen lukumäärä: 1 kpl

Mikä on rintapumppu?

Rintapumppu on sähkö- tai käsikäyttöinen laite, joka imee maitoa rinnoista. Rintapumppua voidaan käyttää lievittämään turvotusta, stimuloimaan maidontuotantoa ja varastoimaan maitoa myöhempää käyttöä varten. Saatat haluta käyttää rintapumppua, jos olet palaamassa töihin ja sinun on saatava maitoa lapsellesi tai jos lapsesi on sairas eikä pysty imemään. Rintapumppuja on monenkokoisia ja -tyylisiä, joten on tärkeää tutkia asiaa ennen ostopäätöksen tekemistä.

Olemme vertailleet keskenään myös markkinoiden suosituimpia itkuhälyttimiä ja valinneet niistä mielestämme parhaat vaihtoehdot. Valitse siis täältä rintapumpun lisäksi laadukas itkuhälytin.

Miten rintapumppu toimii?

Useimmissa rintapumpuissa on kaksi pääosaa: moottori ja imukuppi. Moottori antaa pumpulle virtaa ja luo imun, joka imee maidon rinnoistasi. Imukuppi on osa, joka menee rintojesi päälle ja muodostaa tiivisteen, jotta imu on riittävän voimakas maidon imemiseen.

Kun pumppaat rintojasi, stimuloit itse asiassa nännejäsi, jotka viestittävät tiedon aivoihin. Maito virtaa letkun kautta rintapumpun säiliöön. Pumpun imu pitää maidon virtaamassa, kunnes lopetat pumppaamisen.

Useimmissa sähköisistä rintapumpuista löytyy kaksi erilaista tilaa. Päästötila simuloi vauvan alkuvaiheen nopeaa imemistä, mikä auttaa käynnistämään maidon virtauksen. Jatkuva tila pitää imun tasaisena, mikä on hyvä, kun maito jo virtaa. On olemassa myös manuaalisia rintapumppuja, jotka eivät käytä imua vaan pikemminkin mäntää, jota työnnät ja vedät imun aikaansaamiseksi.

Miten rintapumppua käytetään?

Rintapumpun käyttö on melko yksinkertaista. Pese ensin kätesi huolellisesti vedellä ja saippualla. Kokoa sitten pumpun osat valmistajan ohjeiden mukaisesti. Kun pumppu on koottu, aseta se rintasi päälle ja käynnistä se. Pumppu hoitaa loput.

On tärkeää huomata, että pumppua ei saa jättää päälle yli 15 minuutiksi kerrallaan. Jos sinun on pumpattava pidempään, pidä 5 minuutin tauko pumppauskertojen välissä.

Kuinka usein rintapumppu pitäisi puhdistaa?

Rintapumpun puhdistaminen ei ehkä ole hauskojen asioiden listan kärjessä, mutta se on tärkeää asianmukaisen hygienian ylläpitämiseksi. Pesutiheyden määrittämiseksi on otettava huomioon useita eri tekijöitä, kuten pumpputyyppi ja se, kuinka usein käytät sitä. Yleisesti ottaen on kuitenkin suositeltavaa, että puhdistat pumppusi jokaisen käyttökerran jälkeen. Tämä koskee kaikkia maidon kanssa kosketuksiin joutuvia pintoja sekä kaikkia letkuja tai muita materiaaleja, joissa voi olla bakteereja. Jos käytössäsi on sähköinen rintapumppu, sinun tulisi myös steriloida osat kerran viikossa keittämällä niitä vedessä 5 minuutin ajan.

Varmista lapsesi riittävä unen saanti

Vauvoilla, pienillä ja vähän varttuneemmillakin lapsilla laadukkaan ravinnon lisäksi erittäin tärkeää on riittävä unen saanti. Olemme kirjoittaneet tästä aiheesta oman pienen unioppaan: “Kuinka paljon unta lapsi tarvitsee”, josta voit saada suuntaa antavaa tietoa unesta ja sen merkityksestä lapselle.

Oikeaoppista hammashuoltoa jo nuorella iällä

Kun vauvasi saa ensimmäiset hampaansa ja kasvaa pikkuhiljaa taaperoksi, voidaan hänen hampaat hyvin pestä ihan tavallisella manuaalisella hammasharjalla. Lapsen hieman varttuessa vanhemmaksi, voi hänelle kuitenkin alkaa opettamaan sähköhammasharjan käyttöä jo aikaisessa vaiheessa. Hammaslääkärit nimittäin tietävät kertoa, että sähköhammasharja on käsikäyttöistä harjaa parempi vaihtoehto. Olemme laatineet oman vertailumme, jossa nimeämme mielestämme viisi parasta sähköhammasharjaa.

Lähdeluettelo

Asiakasarviot

Amazon

Amazon on globaali suuryritys, joka tunnetaan parhaiten verkkokaupastaan. Se on nykyään yksi maailman johtavista nettikaupoista. Yritys aloitti nettikirjakauppana, mutta on laajentunut sittemmin myymään lähes kaikkia tuotteita. Amazon on erinomainen lähde asiakasarvioiden tutkimiseen, sillä se tavoittaa niin suuren määrän ihmisiä joka puolella maailmaa.

Philips Avent SCF395 – Arvostelut näet täältä

Mam 2-in-1 – Arvostelut näet täältä

Philips Avent Comfort SCF330 – Arvostelut näet täältä

Medela Swing Maxi Flex Double – Arvostelut näet täältä.

Medela Harmony – Arvostelut näet täältä.

Google Shopping

Google Shopping on Googlen kuluttajatuotteisiin keskittynyt osio, jossa käyttäjät voivat lukea tietoa tuotteista ja tutustua esimerkiksi hintoihin sekä asiakasarvioihin. Tämä on siitä erityinen sivusto, että se kerää yhteen arvioita lukuisilta jälleenmyyjiltä ja kauppapaikoilta muodostaakseen kattavan yleiskatsauksen asiakkaiden mielipiteistä ja kokemuksista.

Philips Avent SCF395 – Arvostelut näet täältä

Mam 2-in-1 – Arvostelut näet täältä

Philips Avent Comfort SCF330 – Arvostelut näet täältä.

Medela Swing Maxi Flex Double – Arvostelut näet täältä

Tommee Tippee Manual Breast Pump Kit – Arvostelut näet täältä

Medela Harmony – Arvostelut näet täältä.

FAQ

Mikä on paras rintapumppu?
Yksi parhaista sähköisistä rintapumpuista tulee Philipsiltä, minkä vuoksi suosittelemme malleja: Avent SCF395 ja Avent Comfort SCF330. Asiakaspalautteen ja yleisen muotoilun johdosta kannattaa kuitenkin harkita myös malleja Medela Swing Maxi Flex ja 2-in-1 Mam rintapumppu. Paras rintapumppu on joka tapauksessa sellainen, joka sopii juuri sinulle parhaiten.
Onko rintapumpun käyttö kivuliasta?
Jokaisen naisen reaktio on hieman erilainen. Vaikka nännien kollageenikuidut venyvät jokaisen pumppauksen alussa, jotkut saattavat tuntea pientä kipua (10-15 sekunnin ajan). Maidon virtauksen edistämiseksi ja pumppaamisen miellyttävämmäksi tekemiseksi on suositeltavaa aloittaa matalalla asetuksella tai hieroa rintoja.
Miten rintapumppua käytetään?
Kokoa rintapumppu ensin valmistajan ohjeiden mukaisesti, käynnistä se ja säädä sinulle sopivin asetus. Jotkut naiset haluavat pumpata korkeammalla asetuksella, kun taas toiset pitävät matalampaa asetusta mukavampana. Kokeile kunnes löydät itsellesi parhaiten sopivan asetuksen. Kun maito alkaa virrata, suuntaa pullot niin, että ne keräävät kaiken maidon.
Milloin rintapumpun käyttö kannattaa aloittaa?
Yleensä voit aloittaa imettämisen heti, kun vauva on syntynyt. Helppoa vastausta ei kuitenkaan ole, kun on päätettävä, milloin rintapumpun käyttö kannattaa aloittaa. Ottamalla huomioon sen kuinka usein olet poissa vauvasi luota ja pikkuisesi nukkumistottumukset voit hahmotella imetysaikataulua ja tehdä parhaan päätöksen sinulle sekä vauvallesi. Jos olet epävarma, kysy lisäohjeita lääkäriltäsi tai imetysohjaajaltasi.

Aikaisemmin arvostellut tuotteet

ghost-img

Alta löydät tuotteet, jotka olemme aiemmin nostaneet esille. Emme ole pystyneet tunnistamaan näiden mallien jälleenmyyjiä, mutta olemme pitäneet ne artikkelissa siltä varalta, että tiedoista on sinulle hyötyä.

Tommee Tippee manuaalinen rintapumppu

Arvioi tämä artikkeli

Anna arvio napsauttamalla tähteä

Arvioiden keskiarvo 5 / 5. Arvioiden lukumäärä: 2

Ei arvosteluja.